auto7 622# (23 ΦΕΒ 18)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "auto7 622# (23 ΦΕΒ 18)"

Transcript

1 η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 622# (23 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή BMW 530e Μάξι υπηρεσίες, μίνι κατανάλωση 4 Παρουσίαση Οδηγούμε το Skoda Karoq 5 Νέα 8 Αγορά 2 Δοκιμή BMW 530e το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Μπορεί να ασχολούμαστε με τα αυτοκίνητα, αλλά ήταν πάντα ξεκάθαρη η θέση μας ότι θεωρούμε το αυτοκίνητο συμπληρωματικό μέσο μεταφοράς στις αστικές συνθήκες και πιστεύουμε ότι είναι σημαντική η ανάπτυξη των μέσων μαζικής μεταφοράς. Στις... κανονικές χώρες, τα ΜΜΜ οργανώνονται έτσι ώστε να εξυπηρετούν τις ανάγκες όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών. Εδώ αποδιοργανώνονται έτσι ώστε να εξυπηρετούν τις ανάγκες των φορτηγατζήδων, των ταξιτζήδων και άλλων επαγγελματικών τάξεων ψηφοφόρων κάθε είδους. Γνωρίζουμε π.χ. από προσωπική εμπειρία ότι στην Κέρκυρα τα δρομολόγια των λεωφορείων από το αεροδρόμιο προς την πόλη, δεν συμπίπτουν με τις (3 όλες κι όλες) πτήσεις Aegean και Ολυμπιακής προς το νησί, προφανώς για να αναγκάζεται ό κόσμος να παίρνει ταξί! Την περασμένη Κυριακή το τελευταίο λεωφορείο έφευγε... ακριβώς την ώρα που έφτανε στην Κέρκυρα η πτήση, στις 7 το απόγευμα, ώστε να μην το προλάβουν οι επιβάτες! Αντίστοιχος «προγραμματισμός» γνωρίζουμε ότι υπάρχει και στη Λήμνο. Είπαμε να στηρίξουμε τις τοπικές οικονομίες, αλλά όχι σε βάρος των υπηρεσιών κοινής ωφελείας!

2 BMW 530e (δοκιμή)_σ.2 Μάξι υπηρεσίες, μίνι κατανάλωση Πλατφόρμα επίδειξης του τεχνολογικού «οπλοστασίου» της BMW είναι η υβριδική έκδοση της νέας «πεντάρας», που προσφέρει κορυφαία ασφάλεια, ποιότητα και λειτουργικότητα, σε συνδυασμό με ένα εντυπωσιακά χαμηλό κόστος χρήσης, ιδιαίτερα στο αστικό περιβάλλον του Πάνου Φιλιππακόπουλου Η «δοκιμή» αυτοκινήτων σαν την 530e δεν έχει την ίδια έννοια με τις συνηθισμένες δοκιμές μας. Σε τέτοια αυτοκίνητα, που συγκεντρώνουν ό,τι πιο σύγχρονο προσφέρει η τεχνολογία της αυτοκινητοβιομηχανίας κι έχουν ως μοναδικά «μειονεκτήματα» το μεγάλο μέγεθός τους και την πολύ υψηλή τιμή τους, η «δοκιμή» περιορίζεται σε μία περιγραφή της εμπειρίας από την οδήγησή τους, αφού τα περιθώρια κριτικής είναι ελάχιστα. Ξεκινώντας λοιπόν, θα υπενθυμίσουμε ότι η νέα σειρά 5 είναι ένα πολύ μεγάλο αυτοκίνητο, μήκους 4,935 μ., το οποίο είναι ελαφρύτερο κατά 100 κιλά από τον προκάτοχό του. εσωτερικό_με αυτές τις διαστάσεις είναι προφανές ότι δεν έχει νόημα να μιλάμε για χώρους επιβατών, που είναι άπλετοι. Η λειτουργικότητα που προσφέρεται είναι άψογη, η θέση οδήγησης εξαιρετική και ο εξοπλισμός ιδιαίτερα πλούσιος. Ακόμα και οι ανοιχτοί χώροι για μικροπράγματα είναι ελαφρά καλύτεροι από τα μέτρια επίπεδα στα οποία μας έχουν συνηθίσει οι BMW. Το μοναδικό αδύνατο σημείο είναι ότι η συγκεκριμένη υβριδική έκδοση έχει μικρότερο χώρο αποσκευών από τις υπόλοιπες «πεντάρες», 410 λίτρα αντί για 530. Το άλλο «αδύνατο σημείο» είναι βέβαια τιμή του αυτοκινήτου (από ευρώ). Θα θυμίσουμε πάντως ότι η βενζινοκίνητη 530i με τον ίδιο κινητήρα σε έκδοση 252 ίππων κοστίζει ακριβότερα ( ευρώ), έχοντας σαφώς υψηλότερη κατανάλωση και τέλη κυκλοφορίας, από τα οποία η 530e απαλλάσσεται. κινητήρας-κιβώτιο_ Ο 2λιτρος βενζινοκινητήρας με τους 184 ίππους συνδυάζεται μ έναν ηλεκτροκινητήρα 113 ίππων (μέγιστη συνδυασμένη ισχύς 252 ίπποι) και το 8άρι αυτόματο κιβώτιο της BMW, μεταδίδοντας την κίνηση στους πίσω τροχούς. Πρόκειται για ένα σύστημα που έχει τη δύναμη που χρειάζεται για να προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις (0-100 χλμ./ ώρα σε 6,2 ) και ταυτόχρονα είναι πολύ ελαστικό. Η μπαταρία λιθίου φορτίζεται σε λιγότερο από 5 ώρες σε μία κοινή οικιακή πρίζα και η αυτονομία που προσφέρει αποκλειστικά με ηλεκτροκίνηση είναι στην πράξη γύρω στα 25 χιλιόμετρα. Κάτι που περιορίζει θεαματικά το κόστος χρήσης του αυτοκινήτου στην πόλη, ενώ ακόμα και στις καθημερινές διαδρομές του που ξεπερνούν την αυτονομία της μπαταρίας και απαιτούν τη χρήση του βενζινοκινητήρα, ο συνδυασμός των δύο είναι μια πολύ μικρή μέση κατανάλωση. Συνολικά, με το 30% των χιλιομέτρων που διανύσαμε (τα πιο πολλά σε διαδρομές αστικές και περιαστικές) να είναι με ηλεκτροκίνηση, είχαμε μια μέση κατανάλωση 6,8 λίτρα/100 χλμ. Οι τυποποιημένες εκπομπές CO2 είναι μόλις 44 g/km, απαλλάσ-

3 BMW 530e (δοκιμή)_σ.3 σοντας το αυτοκίνητο από τα τέλη κυκλοφορίας. Η χαμηλή κατανάλωση επέτρεψε και τη χρησιμοποίηση ενός μικρότερου ρεζερβουάρ από τις άλλες εκδόσεις της σειράς (46 λίτρα αντί για 66) για την εξοικονόμηση χώρου και βάρους. ουσία, όπως κάθε μοντέλο αυτής της κατηγορίας, περισσότερο μια πλατφόρμα επίδειξης των τεχνολογικών δυνατοτήτων της εταιρείας, παρά ένα προϊόν για μαζικές πωλήσεις. οδηγώντας_ Στο ταξίδι στον αυτοκινητόδρομο ταξιδεύεις σαν σε χαλί, με μια εξαιρετική ποιότητα κύλισης και μία ακλόνητη σταθερότητα. Όταν αρχίζουν οι στροφές εκπλήσσεσαι με το πόσο εύκολα μπορείς να ελέγξεις αυτό το πεντάμετρο θηρίο, ακόμα και αν ανεβάζεις πολύ τους ρυθμούς. Με εξαιρετικό «πάτημα» και κορυφαίο κράτημα, απολύτως προβλέψιμο σε κάθε περίπτωση, το αυτοκίνητο σε κάνει να ξεχνάς την πίσω κίνηση και τον όγκο του, αφού ακόμα κι αν φτάσεις στα όρια της πρόσφυσής του (που βρίσκονται πραγματικά πολύ ψηλά) τα πολύ καλά ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχουν την κατάσταση αποτελεσματικά και ταυτόχρονα διακριτικά. Ακριβές και γρήγορο το τιμόνι, με πολύ καλή αίσθηση, βοηθάει ακόμα περισσότερο τον οδηγό στον έλεγχο του αυτοκινήτου, ενώ τα κορυφαία φρένα ολοκληρώνουν μια εικόνα απόλυτης ασφάλειας. Σε πολύ υψηλά επίπεδα βρίσκεται και η άνεση που προσφέρει η «πεντάρα». συμπέρασμα_ Η 530e είναι μόλις ευρώ ακριβότερη από τη χαμηλότερης ισχύος ντίζελ 520d Efficient Dynamics, έχει χαμηλότερο κόστος χρήστης (χαμηλότερη κατανάλωση και απαλλαγή από τέλη κυκλοφορίας) και προσφέρει μεγαλύτερη οδηγική ευχαρίστηση λόγω της ευστροφίας του βενζινοκινητήρα. Είναι ένα αυτοκίνητο που είναι εξαιρετικό σε ασφάλεια, ποιότητα, λειτουργικότητα, επιδόσεις και κάθε είδους «παροχές» προς τον οδηγό και τους επιβάτες. Απλώς, λόγω τιμής, αποτελεί στην υπέρ_ Πολύ καλό υβριδικό σύστημα ισχύος_ Ασφάλεια συνολικά_ Επιδόσεις_ Κιβώτιο_ Οδική συμπεριφορά_ Φρένα_ Τιμόνι _ Ποιότητα_εξοπλισμός_ Χαμηλή κατανάλωση κατά _ Τιμή για πολύ λίγους_ Μέγεθος που δυσκολεύει την αστική χρήση_ Μικρότερος χώρος αποσκευών από τις άλλες εκδόσεις της σειράς 5_ Έλλειψη ρεζέρβας Περισσότερες δοκιμές:

4 Πανελλαδική παρουσίαση στην Αττική (παρουσίαση)_σ.4 Οδηγούμε το Skoda Karoq Με την έναρξη διάθεσης του νέου αυτοκινήτου ελεύθερου χρόνου της Skoda στην ελληνική αγορά, η αντιπροσωπεία οργάνωσε μία μεγάλη δημοσιογραφική παρουσίαση του μοντέλου στην Αττική του Πάνου Φιλιππακόπουλου Το Karoq έχει μήκος 4,382 μ. και μεταξόνιο χιλ., προσφέροντας καλούς χώρους για επιβάτες κι ένα πολύ μεγάλο χώρο αποσκευών (521 λίτρα). Διατίθεται προς το παρόν με δύο βενζινοκινητήρες και δύο ντίζελ. Στην πρώτη περίπτωση πρόκειται για τον χιλιάρη TSI με 116 ίππους και τον 1.5 TSI με 150 ίππους και στην δεύτερη για τον 1.6 TDI με 116 ίππους και τον 2λιτρο TDI με 150 ίππους σε συνδυασμό και με τετρακίνηση. Τα κιβώτια είναι χειροκίνητο 6 ταχυτήτων και ημιαυτόματο διπλού συμπλέκτη DSG με 7 ταχύτητες. Οι αναρτήσεις είναι με γόνατα Μακφέρσον εμπρός, ενώ πίσω υπάρχει ημιάκαμπτος άξονας στις προσθιοκίνητες εκδόσεις και σύστημα πολλαπλών συνδέσμων στις τετρακίνητες. Το σύστημα τετρακίνησης βασίζεται σε ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο πολύδισκο συμπλέκτη. Επίσης, το ESP προσφέρει και λειτουργία ηλεκτρονικά ελεγχόμενου μπλοκέ διαφορικού. Η απόσταση από το έδαφος είναι 17,2 εκατοστά για τις προσθιοκίνητες εκδόσεις και 17,6 για τις τετρακίνητες. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την παρουσίαση του Karoq οδηγήσαμε το ντίζελ 1.6 με τους 116 ίππους και το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη σε μία διαδρομή που περιλάμβανε κίνηση σε αστικές συνθήκες, σε ορεινή διαδρομή στην Πεντέλη και στον αυτοκινητόδρομο. Θα αναφερθούμε αρχικά στην θετική εντύπωση που μας έκανε η προσεγμένη ποιότητα του εσωτερικού και η γενική εργονομία. Ο κινητήρας ανταποκρίνεται με άνεση στις ανάγκες κίνησης σε οποιοδήποτε είδος δρόμου, προσφέροντας αρκετά καλές επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 10,6 με το χειροκίνητο κιβώτιο). Το ημιαυτόματο κιβώτιο DSG προσφέρει ομαλές και γρήγορες αλλαγές και καλή κατανομή των σχέσεων. Το Karoq στο δρόμο δίνει αμέσως την εντύπωση ότι η έμφαση έχει δοθεί στην άνεση, με τις μαλακές ρυθμίσεις των αναρτήσεων να επιτρέπουν κάπως αυξημένες κλίσεις του αμαξώματος στις στροφές, χωρίς όμως να επηρεάζεται άτσαλα η τροχιά του αυτοκινήτου, το οποίο είναι προοδευτικά υποστροφικό στην πίεση, με απόλυτα προβλέψιμες αντιδράσεις. Η κατανάλωση, κυμάνθηκε στη διάρκεια της διαδρομής μας ανάμεσα στα 6,5 και τα 7 λίτρα/100 χλμ. Το Karoq διατίθεται σε τιμές που ξεκινούν από ευρώ για το βενζινοκίνητο χιλιάρι, με εξοπλισμό που περιλαμβάνει ESP με hill holder, 7 αερόσακους, σύστημα προειδοποίησης ύπαρξης μπροστινών εμποδίων, σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού, ημιαυτόματο κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους, αναδιπλούμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες, cruise control, ζάντες αλουμινίου, υπολογιστή ταξιδιού, ηχοσύστημα με οθόνη αφής, Bluetooth και χειριστήρια στο τιμόνι, σύστημα start-stop κλπ. Περισσότερες φωτογραφίες:

5 # 622 η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο... (νέα)_σ.5 (23 ΦΕΒ 2018) Νέα BMW X4 Νέα γενιά για την X4 ανακοίνωσε η BMW, σε σχετικά μικρό διάστημα από τότε που παρουσιάστηκε η πρώτη γενιά του υπερυψωμένου μεσαίου κουπέ της βαυαρικής εταιρείας (το 2014). Το νέο μοντέλο είναι μεγαλύτερο από το προηγούμενο, με μήκος 4,752 μ. (8,1 εκατοστά μεγαλύτερο από το προηγούμενο), ενώ έχει και μακρύτερο μεταξόνιο (2.864 χιλιοστά), κάτι που προϊδεάζει για καλύτερους χώρους επιβατών, ενώ ελαφρά μεγαλύτερος είναι και ο χώρος αποσκευών, με χωρητικότητα που φτάνει τα 525 λίτρα. Το διαιρούμενο πίσω κάθισμα 40:20:40 ενισχύει την πρακτικότητα του αυτοκινήτου, όπως επίσης και η στάνταρ αυτόματη πίσω πόρτα. Τα φωτιστικά σώματα και οι προβολείς ομίχλης είναι τεχνολογίας LED και φυσικά στο αυτοκίνητο διατίθεται όλη η γκάμα των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και οδηγικών βοηθημάτων της BMW. Η απόσταση από το έδαφος φτάνει τα 20,4 εκατοστά. Από πλευράς κινητήρων, υπάρχει ο 2λιτρος βενζινοκινητήρας τούρμπο με 184 ίππους για την 20i και 252 ίππους για την 30i, ενώ 2λιτρος είναι και ο κινητήρας ντίζελ, με 190 ίππους για την 20d και 231 ίππους για την 30d. Όλοι συνδυάζονται με τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων. Θα υπάρξουν επίσης δύο εκδόσεις Μ, βενζινοκίνητη M40i με 360 ίππους και ντίζελ M40d με 326 ίππους. Νέο Kia Ceed στη Γενεύη Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, τον επόμενο μήνα, θα γίνει η παρουσίαση του νέου Kia Ceed και η κορεατική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία και φωτογραφίες. Το Ceed είναι πολύ σημαντικό μοντέλο για την Kia στην Ευρώπη, αντιπροσωπεύοντας το 16% των συνολικών πωλήσεων της εταιρείας στην ήπειρό μας, όπου και κατασκευάζεται, γι αυτό η νέα γενιά του δημιουργήθηκε στο ευρωπαϊκό σχεδιαστικό κέντρο της Kia στη Φρανκφούρτη. Το αυτοκίνητο είναι βασισμένο στη νέα πλατφόρμα K2 της εταιρείας, έχει το ίδιο μεταξόνιο με το προηγούμενο (2.650 χιλιοστά), αλλά είναι φαρδύτερο κατά 20 χιλιοστά, βελτιώνοντας τους χώρους των επιβατών. Μεγαλύτερος είναι και ο χώρος αποσκευών, με χωρητικότητα που φτάνει τα 395 λίτρα. Στην γκάμα των κινητήρων θα υπάρχει ο χιλιάρης βενζινοκινητήρας τούρμπο με 120 ίππους όπως και ο νέος 1.4 Τ-GDi των 140 ίππων, ενώ από πλευράς ντίζελ υπάρχει ο νέος 1.6 άμεσου ψεκασμού σε εκδόσεις 115 και 136 ίππων. Το στάνταρ κιβώτιο είναι χειροκίνητο 6 ταχυτήτων, ενώ ο μεγάλος βενζινοκινητήρας και ο ντίζελ θα είναι διαθέσιμοι και με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με 7 ταχύτητες. Το αυτοκίνητο θα διαθέτει επίσης σύστημα επιλογής τρόπου οδήγησης, 7 αερόσακους και μια μεγάλη γκάμα ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και θα καλύπτεται με εργοστασιακή εγγύηση 7 ετών (ή χιλιομέτρων). Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι.

6 η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο... (νέα)_σ.6 Ανανέωση για τη Mercedes C-Class H Mercedes ανακοίνωσε την ανανέωση της C-Class και η παγκόσμια πρεμιέρα του ανανεωμένου μοντέλου θα γίνει στις αρχές Μαρτίου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Η C-Class είναι το κορυφαίο μοντέλο της Mercedes σε πωλήσεις, ξεπερνώντας το 2017 τις μονάδες παγκοσμίως (και στις δύο εκδόσεις, σεντάν και στέισον). Το ανανεωμένο μοντέλο έχει υποστεί τις συνηθισμένες αισθητικές αλλαγές στο εμπρός μέρος, τους προφυλακτήρες και τα φωτιστικά σώματα. Ελαφρά ανανέωση έχει γίνει και στο εσωτερικό, με νέα υλικά και χρώματα, ενώ υπάρχουν βεβαίως και προσθήκες στον εξοπλισμό, ώστε να είναι διαθέσιμα τα πιο σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας και οδηγικά βοηθήματα και οι τελευταίες τεχνολογίες συνδεσιμότητας, πληροφόρησης και ψυχαγωγίας. Διαθέσιμοι επίσης στην ανανεωμένη C-Class είναι και προβολείς πολλαπλής δέσμης τεχνολογίας LED (Multibeam LED), καθένας από τους οποίους αποτελείται από 84 ανεξάρτητα ελεγχόμενους λαμπτήρες LED. Νέο Citroen Berlingo Η Citroen παρουσίασε την τρίτη γενιά του Berlingo, του μικρού «πολυχρηστικού» μοντέλου της που προσφέρεται και σε επιβατικές και σε επαγγελματικές εκδόσεις και δημιούργησε στην ουσία μία νέα κατηγορία όταν πρωτοπαρουσιάστηκε το Εκσυγχρονισμένο αισθητικά, αλλά και λειτουργικά, χάρη και στη χρήση της νέας πλατφόρμας EMP2 του γκρουπ PSA, το νέο Berlingo θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις από πλευράς διαστάσεων, M με μήκος 4,40 μ. και XL με μήκος 4,75 μ., που θα διατίθενται με 5 ή με 7 θέσεις. Οι 3 θέσεις της 2ης σειράς είναι ανεξάρτητες και πλήρως αναδιπλούμενες, ενώ οι θέσεις της 3ης σειράς είναι ρυθμιζόμενες κατά μήκος στην έκδοση XL, με μήκος διαδρομής 13 εκατοστά. Ο χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα 775 λίτρων στην έκδοση M και 1050 στην XL. Επίσης υπάρχουν συνολικά 28 αποθηκευτικοί χώροι για μικροπράγματα στο εσωτερικό, με συνολική χωρητικότητα που μπορεί να φτάσει τα 186 λίτρα. Όπως όλα τα νέα μοντέλα το Berlingo θα προσφέρει μια σειρά από τεχνολογίες συνδεσιμότητας και πληροφόρησης, όπως και ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας και οδηγικά βοηθήματα. Οι κινητήρες που θα χρησιμοποιούνται είναι ένας βενζινοκινητήρας 1.2 σε εκδόσεις 110 ίππων και 130 ίππων και ένας ντίζελ 1.5 σε εκδόσεις 75, 100 και 130 ίππων. Για τις εκδόσεις των 130 ίππων θα είναι διαθέσιμο και ένα αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων.

7 η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο... (νέα)_σ.7 Generation N: η «άλλη Ελλάδα» Για δεύτερη χρονιά η αντιπροσωπεία της Nissan συνεχίζει τη δράση «Generation N», που έχει ως στόχο να προβάλει τη δραστηριότητα δημιουργικών Ελλήνων της νέας γενιάς, ατόμων ή ομάδων, που μέσα στο ιδιαίτερα δύσκολο περιβάλλον της κρίσης καταφέρνουν να καινοτομούν και να διακρίνονται σε διάφορους τομείς, όπως επιχειρηματικότητα, φυσικές επιστήμες, ιατρική, μηχανολογία, τέχνη, κοινωνική προσφορά, αθλητισμός κλπ. Φέτος επιλέχθηκαν 19 εκπρόσωποι της «Generation N», άτομα ή ομάδες, η δραστηριότητα των οποίων παρουσιάζεται στη διαδικτυακή πλατφόρμα μέσα από ένα βίντεο για τον καθένα. Το κοινό καλείται να επισκεφθεί την ιστοσελίδα και να ψηφίσει ώστε να ξεχωρίσουν οι 10 από τους 19. Η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. θα επιβραβεύσει τους 10 πρώτους, παρέχοντάς τους από ένα αυτοκίνητο Nissan για έναν ολόκληρο χρόνο, που όπως τόνισαν στη φετινή εκδήλωση παρουσίασης τη δράσης κάποιοι από τους περσινούς νικητές, αποτελεί μια σημαντική βοήθεια για τη διευκόλυνση των δραστηριοτήτων τους. Όσοι από το κοινό συμμετάσχουν στη διαδικασία και ψηφίσουν για τους 10 πρώτους, θα πάρουν μέρος σε μία κλήρωση για 3 ταξίδια στο εξωτερικό. Ράλι Σουηδίας: H Hyundai δείχνει τα δόντια της! Η καταστροφική εμφάνιση στο ράλι του Μόντε Κάρλο αποτελεί παρελθόν για τη Hyundai, που στα χιόνια της Σουηδίας πήρε τη νίκη με τον Τιερί Νεβίλ, αλλά και την τρίτη θέση με τον Αντρέας Μίκελσεν, ενώ και ο Χέιντεν Πάντον τερμάτισε στην πέμπτη θέση με ένα ακόμα Hyundai i20 WRC. Ταυτόχρονα όμως αξίζει να σημειώσει κανείς και την εξαιρετική εμφάνιση του Κρεγκ Μπριν με το Citroen C3 WRC, που τερμάτισε στην δεύτερη θέση, δείχνοντας ότι και το φετινό πρωτάθλημα δεν θα είναι εύκολο για κανέναν και θα γίνει μεγάλη μάχη για τον τίτλο. Άλλωστε και η Toyota καραδοκεί και η 4η θέση του Εσαπέκα Λάπι (που πήρε μάλιστα και την πρώτη θέση και τους ανάλογους βαθμούς στη «power stage») με το Yaris WRC, δείχνει ότι οι δυνατότητες δεν λείπουν και στην ιαπωνική ομάδα. Τα Ford της M-Sport, που πήρε με τον Οζιέ την πρώτη νίκη της φετινής σεζόν στο Μόντε Κάρλο, έμειναν πολύ πίσω αυτήν την φορά, με τον Οζιέ μάλιστα να μένει εκτός βαθμολογούμενης δεκάδας στον τερματισμό, παίρνοντας τελικά τον ένα βαθμό της 10ης θέσης (μαζί με τους 4 βαθμούς από τη 2η θέση του στην power stage) με ένα «κόλπο» της ομάδας, που έδωσε εντολή στον Έβανς, ο οποίος είχε τερματίσει 10ος, να καθυστερήσει επίτηδες στο τελικό σημείο ελέγχου, παίρνοντας έτσι μία ποινή που τον έριξε πίσω από τον Οζιέ στην επίσημη τελική κατάταξη! Οι 10 πρώτοι στη Σουηδία ήταν οι εξής: Νεβίλ-Γκιλσούλ (Hyundai i20 WRC), Μπριν-Μάρτιν (Citroen C3 WRC), Μίκελσεν-Γέγκερ (Hyundai i20 WRC), Λάπι-Φερμ (Toyota Yaris WRC), Πάντον-Μάρσαλ (Hyundai i20 WRC), Όστμπεργκ-Έρικσεν (Citroen C3 WRC), Λάτβαλα-Άντιλα (Toyota Yaris WRC), Σούνινεν- Μάρκουλα (Ford Fiesta WRC), Τάνακ-Γιαρβέογια (Toyota Yaris WRC), Οζιέ-Ινγκρασιά (Ford Fiesta WRC).

8 η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο... (αγορά)_σ.8 Διαθέσιμο στην Ελλάδα το νέο Dacia Duster Διαθέσιμο στην ελληνική αγορά είναι πλέον το νέο Dacia Duster, η διεθνής δημοσιογραφική παρουσίαση του οποίου έγινε το Δεκέμβριο επί ελληνικού εδάφους. Η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε ότι το νέο μοντέλο διατίθεται στις ίδιες ακριβώς τιμές με το προηγούμενο, ξεκινώντας από ευρώ για το βενζινοκίνητο 1.6 και από ευρώ για το ντίζελ 1.5, με στάνταρ εξοπλισμό που περιλαμβάνει ESP με hill holder, 6 αερόσακους, κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, αυτόματα φώτα, προβολείς ομίχλης, ηχοσύστημα με Bluetooth, θύρες USB και Aux και χειριστήρια στο τιμόνι, υπολογιστή ταξιδιού και ράγες οροφής. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το μοντέλο διατίθεται με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 3 χρόνια οδική βοήθεια. Έκδοση φυσικού αερίου για το νέο Ibiza Η Seat ανακοίνωσε την προσθήκη στη γκάμα του νέου Ibiza της έκδοσης διπλού καυσίμου TGI, που κινείται με φυσικό αέριο. Ο κινητήρας που χρησιμοποιεί το Ibiza TGI, είναι ο γνωστός 3κύλινδρος χιλιάρης TSI με το τούρμπο, που στη συγκεκριμένη έκδοση αποδίδει 90 ίππους. Το αυτοκίνητο έχει ένα ρεζερβουάρ βενζίνης 40 λίτρων, όπως και τα υπόλοιπα Ibiza, κι ένα ρεζερβουάρ φυσικού αερίου 13 κιλών, με το συνδυασμό των δύο καυσίμων να αυξάνει σημαντικά την αυτονομία του, ενώ βεβαίως η λειτουργία με φυσικό αέριο μειώνει θεαματικά το κόστος χρήσης. Η εταιρεία αναφέρει για το Ibiza TGI επιτάχυνση από 0 ως 100 χλμ./ώρα σε 12,1 και τονίζει ότι η λειτουργία με φυσικό αέριο συνεπάγεται μείωση κατά 85% των εκπομπών οξειδίων του αζώτου σε σύγκριση με τους κινητήρες ντίζελ, ενώ οι εκπομπές CO2 στον τυποποιημένο κύκλο δοκιμών κατά τη λειτουργία με φυσικό αέριο είναι 88 g/km. Το αυτοκίνητο χρησιμοποιεί πάντα το φυσικό αέριο ως κύριο καύσιμο, εκτός αν η θερμοκρασία του αντιψυκτικού πέσει κάτω από τους 10 C, οπότε ο κινητήρας τίθεται σε λειτουργία με βενζίνη και ταυτόχρονα ξεκινάει μια διαδικασία θέρμανσης των βαλβίδων έγχυσης αερίου, πριν από την αυτόματη ενεργοποίηση της τροφοδοσίας του κινητήρα με αέριο. Ο χώρος αποσκευών του Ibiza TGI έχει χωρητικότητα 262 λίτρων. Το αυτοκίνητο είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά, στην τιμή των ευρώ (έκδοση εξοπλισμού Style). Νέα μονάδα Peugeot στη Θεσσαλονίκη Μία νέα κάθετη μονάδα για την Peugeot δημιούργησε στη δυτική Θεσσαλονίκη ο Όμιλος Γιαννίρη, που ήδη κάλυπτε μέχρι τώρα την παρουσία της μάρκας με άλλη μονάδα στην ανατολική Θεσσαλονίκη από το 2014, μετά την ανάληψη της αντιπροσωπείας της Peugeot στην Ελλάδα από τον Όμιλο Συγγελίδη. Η νέα μονάδα έχει εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας τ.μ. και βρίσκεται στην οδό Μοναστηρίου 271.

9 Με άποψη για το αυτοκίνητο üεπι ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ üνομικοσ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ üforum üδοκιμεσ üειδησεισ üαποστολεσ üκατασκοπεια üαγορα üδιεθνεισ ΕΚΘΕΣΕΙΣ üρεπορταζ-αφιερωματα üαγωνεσ üauto7

auto7 589# (26 ΜΑΪ 17)

auto7 589# (26 ΜΑΪ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 589# (26 ΜΑΪ 17) 2 Δοκιμή BMW

Διαβάστε περισσότερα

auto7 625# (16 ΜΑΡ 18)

auto7 625# (16 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 625# (16 ΜΑΡ 18) 2 11 Νέα 2Αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 655# (23 ΝΟΕ 18)

auto7 655# (23 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 655# (23 ΝΟΕ 18) 3 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 638# (22 ΙΟΥΝ 18)

auto7 638# (22 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 638# (22 ΙΟΥΝ 18) 2 Δοκιμή Mini Countryman

Διαβάστε περισσότερα

auto7 666# (22 ΦΕΒ 19)

auto7 666# (22 ΦΕΒ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 666# (22 ΦΕΒ 19) 2 Δοκιμή Volvo V60

Διαβάστε περισσότερα

auto7 623# (02 ΜΑΡ 18)

auto7 623# (02 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 623# (02 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 634# (25 ΜΑΪ 18)

auto7 634# (25 ΜΑΪ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 634# (25 ΜΑΪ 18) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 660# (11 ΙΑΝ 19)

auto7 660# (11 ΙΑΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 660# (11 ΙΑΝ 19) 2 Δοκιμή Volvo XC60

Διαβάστε περισσότερα

auto7 573# (27 ΙΑΝ 17)

auto7 573# (27 ΙΑΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 573# (27 ΙΑΝ 17) 2 Δοκιμή Ford

Διαβάστε περισσότερα

auto7 675# (10 ΜΑΪ 19)

auto7 675# (10 ΜΑΪ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 675# (10 ΜΑΪ 19) 2 Δοκιμή Skoda Fabia

Διαβάστε περισσότερα

auto7 647# (28 ΣΕΠΤ 18)

auto7 647# (28 ΣΕΠΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 647# (28 ΣΕΠΤ 18) 2 Δοκιμή Volvo

Διαβάστε περισσότερα

auto7 677# (24 ΜΑΪ 19)

auto7 677# (24 ΜΑΪ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 677# (24 ΜΑΪ 19) 2 Δοκιμή Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 618# (26 ΙΑΝ 18)

auto7 618# (26 ΙΑΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 618# (26 ΙΑΝ 18) 2 Δοκιμή Volvo V90

Διαβάστε περισσότερα

auto7 626# (23 ΜΑΡ 18)

auto7 626# (23 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 626# (23 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή VW T-Roc

Διαβάστε περισσότερα

auto7 681# (21 ΙΟΥΝ 19)

auto7 681# (21 ΙΟΥΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 681# (21 ΙΟΥΝ 19) 2 Δοκιμή Audi Q3

Διαβάστε περισσότερα

auto7 599# (01 ΣΕΠΤ 17)

auto7 599# (01 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 599# (01 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 616# (12 ΙΑΝ 18)

auto7 616# (12 ΙΑΝ 18) το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Η υπόθεση της οδικής ασφάλειας αφορά όλους όσους εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με τις οδικές μεταφορές. Στις αναπτυγμένες κοινωνίες υπάρχει σύμπραξη κρατικών

Διαβάστε περισσότερα

auto7 593# (23 ΙΟΥΝ 17)

auto7 593# (23 ΙΟΥΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 593# (23 ΙΟΥΝ 17) 3 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 619# (02 ΦΕΒ 18)

auto7 619# (02 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 619# (02 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή BMW

Διαβάστε περισσότερα

auto7 669# (15 ΜΑΡ 19)

auto7 669# (15 ΜΑΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 669# (15 ΜΑΡ 19) 2 9 Νέα 2Αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 603# (29 ΣΕΠΤ 17)

auto7 603# (29 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 603# (29 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή Seat Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

auto7 673# (12 ΑΠΡ 19)

auto7 673# (12 ΑΠΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 673# (12 ΑΠΡ 19) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 595# (07 ΙΟΥΛ 17)

auto7 595# (07 ΙΟΥΛ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 595# (07 ΙΟΥΛ 17) 3 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 578# (03 ΜΑΡ 17)

auto7 578# (03 ΜΑΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 578# (03 ΜΑΡ 17) 2 Δοκιμή Volvo

Διαβάστε περισσότερα

auto7 646# (21 ΣΕΠΤ 18)

auto7 646# (21 ΣΕΠΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 646# (21 ΣΕΠΤ 18) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 596# (14 ΙΟΥΛ 17)

auto7 596# (14 ΙΟΥΛ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 596# (14 ΙΟΥΛ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 617# (19 ΙΑΝ 18)

auto7 617# (19 ΙΑΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 617# (19 ΙΑΝ 18) 2 Δοκιμή Jeep Compass

Διαβάστε περισσότερα

auto7 605# (13 ΟΚΤ 17)

auto7 605# (13 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 605# (13 ΟΚΤ 17) 2 Δοκιμή Renault

Διαβάστε περισσότερα

auto7 621# (16 ΦΕΒ 18)

auto7 621# (16 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 621# (16 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή Νέο Honda

Διαβάστε περισσότερα

auto7 604# (06 ΟΚΤ 17)

auto7 604# (06 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 604# (06 ΟΚΤ 17) 2 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 624# (09 ΜΑΡ 18)

auto7 624# (09 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 624# (09 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή Opel Grandland

Διαβάστε περισσότερα

auto7 658# (14 ΔΕΚ 18)

auto7 658# (14 ΔΕΚ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 658# (14 ΔΕΚ 18) 3 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 587# (12 ΜΑΪ 17)

auto7 587# (12 ΜΑΪ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 587# (12 ΜΑΪ 17) 3 Δοκιμή Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 651# (26 ΟΚΤ 18)

auto7 651# (26 ΟΚΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 651# (26 ΟΚΤ 18) 2 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 667# (01 ΜΑΡ 19)

auto7 667# (01 ΜΑΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 667# (01 ΜΑΡ 19) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 682# (28 ΙΟΥΝ 19)

auto7 682# (28 ΙΟΥΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 682# (28 ΙΟΥΝ 19) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 614# (15 ΔΕΚ 17)

auto7 614# (15 ΔΕΚ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 614# (15 ΔΕΚ 17) 3 Παρουσίαση

Διαβάστε περισσότερα

auto7 661# (18 ΙΑΝ 19)

auto7 661# (18 ΙΑΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 661# (18 ΙΑΝ 19) 2 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 668# (08 ΜΑΡ 19)

auto7 668# (08 ΜΑΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 668# (08 ΜΑΡ 19) 2 Δοκιμή Ford Focus

Διαβάστε περισσότερα

auto7 674# Παρασκευή 10 Μαΐου (19 ΑΠΡ 19) Το auto7 σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την

auto7 674# Παρασκευή 10 Μαΐου (19 ΑΠΡ 19) Το auto7 σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 674# (19 ΑΠΡ 19) 2 Δοκιμή Νέο Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Ίσως κάποιοι να μη βλέπουν με καλό μάτι τους αυτοματισμούς που όλο και περισσότερο ενσωματώνονται στα ηλεκτρονικά (530//05 ΦΕΒ 16)

auto7 Ίσως κάποιοι να μη βλέπουν με καλό μάτι τους αυτοματισμούς που όλο και περισσότερο ενσωματώνονται στα ηλεκτρονικά (530//05 ΦΕΒ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 576# (17 ΦΕΒ 17)

auto7 576# (17 ΦΕΒ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 576# (17 ΦΕΒ 17) 2 Δοκιμή DS5

Διαβάστε περισσότερα

auto7 636# (08 ΙΟΥΝ 18)

auto7 636# (08 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 636# (08 ΙΟΥΝ 18) 2 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 609# (10 ΝΟΕ 17)

auto7 609# (10 ΝΟΕ 17) το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Ένα χαρακτηριστικό δείγμα του παραλογισμού στον οποίο οδηγεί η λαϊκίστικη πίεση πολλών ευρωπαίων πολιτικών με μηδενική γνώση της τεχνολογίας προς την αυτοκινητοβιομηχανία

Διαβάστε περισσότερα

auto7 613# (08 ΔΕΚ 17)

auto7 613# (08 ΔΕΚ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 613# (08 ΔΕΚ 17) 3 Δοκιμή Kia Rio

Διαβάστε περισσότερα

auto7 598# Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου (28 ΙΟΥΛ 17) Το auto7 σας εύχεται καλό καλοκαίρι Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την

auto7 598# Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου (28 ΙΟΥΛ 17) Το auto7 σας εύχεται καλό καλοκαίρι Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 598# (28 ΙΟΥΛ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 662# (25 ΙΑΝ 19)

auto7 662# (25 ΙΑΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 662# (25 ΙΑΝ 19) 2 Δοκιμή VW Polo

Διαβάστε περισσότερα

auto7 628# (13 ΑΠΡ 18)

auto7 628# (13 ΑΠΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 628# (13 ΑΠΡ 18) 2 Δοκιμή Seat Arona

Διαβάστε περισσότερα

auto7 574# (03 ΦΕΒ 17)

auto7 574# (03 ΦΕΒ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 574# (03 ΦΕΒ 17) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 632# (11 ΜΑΪ 18)

auto7 632# (11 ΜΑΪ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 632# (11 ΜΑΪ 18) 2 Δοκιμή VW Golf

Διαβάστε περισσότερα

auto7 571# (13 ΙΑΝ 17)

auto7 571# (13 ΙΑΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 571# (13 ΙΑΝ 17) 2 Παρουσίαση

Διαβάστε περισσότερα

auto7 656# (30 ΝΟΕ 18)

auto7 656# (30 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 656# (30 ΝΟΕ 18) 3 Δοκιμή Mini Cooper

Διαβάστε περισσότερα

auto7 620# (09 ΦΕΒ 18)

auto7 620# (09 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 620# (09 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή Νέο VW

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

auto7 (487//20 ΦΕΒ15) BMW X4 xdrive 28i > σ.3 το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο

auto7 (487//20 ΦΕΒ15) BMW X4 xdrive 28i > σ.3 το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr 3 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Μιλούσαμε την περασμένη εβδομάδα για το πρόβλημα κακής συμπεριφοράς που γίνεται όλο και πιο έντονο στους ελληνικούς (562//21 ΟΚΤ 16)

auto7 Μιλούσαμε την περασμένη εβδομάδα για το πρόβλημα κακής συμπεριφοράς που γίνεται όλο και πιο έντονο στους ελληνικούς (562//21 ΟΚΤ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 686# Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου (26 ΙΟΥΛ 19)

auto7 686# Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου (26 ΙΟΥΛ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 686# (26 ΙΟΥΛ 19) 2 Δοκιμή Νέα Toyota

Διαβάστε περισσότερα

auto7 581# (24 ΜΑΡ 17)

auto7 581# (24 ΜΑΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 581# (24 ΜΑΡ 17) 2 Δοκιμή Ford

Διαβάστε περισσότερα

auto7 649 # (12 ΟΚΤ 18)

auto7 649 # (12 ΟΚΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 649 # (12 ΟΚΤ 18) 2 Σαλόνι Παρισιού

Διαβάστε περισσότερα

auto7 663# (01 ΦΕΒ 19)

auto7 663# (01 ΦΕΒ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 663# (01 ΦΕΒ 19) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 664# (08 ΦΕΒ 19)

auto7 664# (08 ΦΕΒ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 664# (08 ΦΕΒ 19) 2 Δοκιμή Jeep Compass

Διαβάστε περισσότερα

auto7 611# (24 ΝΟΕ 17)

auto7 611# (24 ΝΟΕ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 611# (24 ΝΟΕ 17) 3 Δοκιμή Opel

Διαβάστε περισσότερα

auto7 607# (27 ΟΚΤ 17)

auto7 607# (27 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 607# (27 ΟΚΤ 17) 2 Δοκιμή Toyota

Διαβάστε περισσότερα

auto7 592# (16 ΙΟΥΝ 17)

auto7 592# (16 ΙΟΥΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 592# (16 ΙΟΥΝ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 606# (20 ΟΚΤ 17)

auto7 606# (20 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 606# (20 ΟΚΤ 17) 3 Δοκιμή Kia

Διαβάστε περισσότερα

auto7 652# (02 ΝΟΕ 18)

auto7 652# (02 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 652# (02 ΝΟΕ 18) 3 Δοκιμή Nissan

Διαβάστε περισσότερα

auto7 648# (05 ΟΚΤ 18)

auto7 648# (05 ΟΚΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 648# (05 ΟΚΤ 18) 2 Δοκιμή VW up!

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Επειδή υπάρχουν ακόμα κάποιοι που, αφελώς ή με ιδιοτέλεια, προωθούν την έξοδο από το ευρώ, καλό είναι να θυμίσουμε (482//16 ΙΑΝ15)

auto7 Επειδή υπάρχουν ακόμα κάποιοι που, αφελώς ή με ιδιοτέλεια, προωθούν την έξοδο από το ευρώ, καλό είναι να θυμίσουμε (482//16 ΙΑΝ15) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 612# (01 ΔΕΚ 17)

auto7 612# (01 ΔΕΚ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 612# (01 ΔΕΚ 17) 3 Δοκιμή Alfa

Διαβάστε περισσότερα

auto7 672# (05 ΑΠΡ 19)

auto7 672# (05 ΑΠΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 672# (05 ΑΠΡ 19) 2 Δοκιμή Kia Ceed

Διαβάστε περισσότερα

auto7 591# (09 ΙΟΥΝ 17)

auto7 591# (09 ΙΟΥΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 591# (09 ΙΟΥΝ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 633# (18 ΜΑΪ 18)

auto7 633# (18 ΜΑΪ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 633# (18 ΜΑΪ 18) 2 Δοκιμή BMW 630i

Διαβάστε περισσότερα

auto7 585# (28 ΑΠΡ 17)

auto7 585# (28 ΑΠΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 585# (28 ΑΠΡ 17) 2 Δοκιμή Audi

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Στην Ελλάδα έχουμε την τάση, ιδιαίτερα μετά την κρίση, να θεωρούμε ότι ανήκουμε σε μια ομάδα χωρών «του νότου» μαζί π.χ. με (565//11 ΝΟΕ 16)

auto7 Στην Ελλάδα έχουμε την τάση, ιδιαίτερα μετά την κρίση, να θεωρούμε ότι ανήκουμε σε μια ομάδα χωρών «του νότου» μαζί π.χ. με (565//11 ΝΟΕ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 575# (10 ΦΕΒ 17)

auto7 575# (10 ΦΕΒ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 575# (10 ΦΕΒ 17) 2 Δοκιμή Opel

Διαβάστε περισσότερα

auto7 637# (15 ΙΟΥΝ 18)

auto7 637# (15 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 637# (15 ΙΟΥΝ 18) 2 Δοκιμή Renault

Διαβάστε περισσότερα

auto7 680# (14 ΙΟΥΝ 19)

auto7 680# (14 ΙΟΥΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 680# (14 ΙΟΥΝ 19) 2 Δοκιμή Audi A1

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Αν ζητήσει κανείς από ένα... ψυχίατρο να αξιολογήσει τη φορολογική πολιτική της ελληνική κυβέρνησης απέναντι στο (544//20 ΜΑΪ 16)

auto7 Αν ζητήσει κανείς από ένα... ψυχίατρο να αξιολογήσει τη φορολογική πολιτική της ελληνική κυβέρνησης απέναντι στο (544//20 ΜΑΪ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 654# (16 ΝΟΕ 18)

auto7 654# (16 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 654# (16 ΝΟΕ 18) 2 Δοκιμή Honda Civic

Διαβάστε περισσότερα

auto7 671# (29 ΜΑΡ 19)

auto7 671# (29 ΜΑΡ 19) το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Τα δύο δυστυχήματα του Boeing 737 Max με τους δεκάδες νεκρούς πρέπει να λειτουργήσουν ως δυνατή καμπάνα για όσους πιστεύουν ότι είναι δυνατόν να μετακινούμαστε

Διαβάστε περισσότερα

auto7 630# (27 ΑΠΡ 18)

auto7 630# (27 ΑΠΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 630# (27 ΑΠΡ 18) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 601# (15 ΣΕΠΤ 17)

auto7 601# (15 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 601# (15 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Επειδή αυτοί που ασχολούνται με την φορολόγηση των αυτοκινήτων (τέλη κυκλοφορίας, τέλος ταξινόμησης κλπ.) στο (517//23 ΟΚΤ 15)

auto7 Επειδή αυτοί που ασχολούνται με την φορολόγηση των αυτοκινήτων (τέλη κυκλοφορίας, τέλος ταξινόμησης κλπ.) στο (517//23 ΟΚΤ 15) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 657# (07 ΔΕΚ 18)

auto7 657# (07 ΔΕΚ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 657# (07 ΔΕΚ 18) 3 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 579# (10 ΜΑΡ 17)

auto7 579# (10 ΜΑΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 579# (10 ΜΑΡ 17) 2Αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 586# (05 ΜΑΪ 17)

auto7 586# (05 ΜΑΪ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 586# (05 ΜΑΪ 17) 2 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 608# (03 ΝΟΕ 17)

auto7 608# (03 ΝΟΕ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 608# (03 ΝΟΕ 17) 3 Δοκιμή Kia Soul

Διαβάστε περισσότερα

auto7 683# (05 ΙΟΥΛ 19)

auto7 683# (05 ΙΟΥΛ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 683# (05 ΙΟΥΛ 19) 3 Δοκιμή BMW 216d

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Είναι πραγματικά ν απορεί κανείς με τον ξετσίπωτο τρόπο με τον οποίο εξυπηρετεί η κυβέρνηση τα συμφέροντα διαφόρων, (529//29 IAN16)

auto7 Είναι πραγματικά ν απορεί κανείς με τον ξετσίπωτο τρόπο με τον οποίο εξυπηρετεί η κυβέρνηση τα συμφέροντα διαφόρων, (529//29 IAN16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Leon

Καινούργια - Seat - Leon Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Seat - Leon Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη Mileage: 562

Διαβάστε περισσότερα

auto7 577# (24 ΦΕΒ 17)

auto7 577# (24 ΦΕΒ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 577# (24 ΦΕΒ 17) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 639# (29 ΙΟΥΝ 18)

auto7 639# (29 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 639# (29 ΙΟΥΝ 18) 3 Δοκιμή Subaru

Διαβάστε περισσότερα

auto7 583# (07 ΑΠΡ 17)

auto7 583# (07 ΑΠΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 583# (07 ΑΠΡ 17) 2 Δοκιμή Ford

Διαβάστε περισσότερα

auto7 600# (08 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το

auto7 600# (08 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 600# (08 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 635# (01 ΙΟΥΝ 18)

auto7 635# (01 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 635# (01 ΙΟΥΝ 18) 2 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Οι μόνοι που μπορεί να απογοητεύτηκαν από τη συμφωνία της κυβέρνησης με την Ευρωπαϊκή Ένωση για την παράταση (488//27 ΦΕΒ15)

auto7 Οι μόνοι που μπορεί να απογοητεύτηκαν από τη συμφωνία της κυβέρνησης με την Ευρωπαϊκή Ένωση για την παράταση (488//27 ΦΕΒ15) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr 3 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 665# (15 ΦΕΒ 19)

auto7 665# (15 ΦΕΒ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 665# (15 ΦΕΒ 19) 2 Δοκιμή Kia Ceed

Διαβάστε περισσότερα

Katakis Επικοινωνία: More info 1 / 24

Katakis   Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Fabia Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

auto7 659# Παρασκευή 11 Ιανουαρίου (21 ΔΕΚ 18) Το auto7 σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2019 Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την

auto7 659# Παρασκευή 11 Ιανουαρίου (21 ΔΕΚ 18) Το auto7 σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2019 Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 659# (21 ΔΕΚ 18) 2 Δοκιμή VW Golf

Διαβάστε περισσότερα