auto7 602 # (22 ΣΕΠΤ 17)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "auto7 602 # (22 ΣΕΠΤ 17)"

Transcript

1 η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 602 # (22 ΣΕΠΤ 17) 2 13 Νέα Έκθεση Φρανκφούρτης το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Δύσκολα μπορεί κανείς να αντιληφθεί σε τι ακριβώς χρησιμεύει το νέο σίριαλ των διαρροών σχετικά με την αναμόρφωση του συστήματος των τελών κυκλοφορίας. Πότε επιτέλους θα καταλάβουν οι εκάστοτε κυβερνώντες πως οι συνεχείς συζητήσεις και διαρροές σχετικά με φορολογικά θέματα, απλώς δημιουργούν αναστάτωση στην αγορά (σε κάθε αγορά, όχι μόνο του αυτοκινήτου) χωρίς κανένα απολύτως όφελος για κανένα; Με αποτέλεσμα να χάνουν τελικά όλοι, καταναλωτές, επιχειρήσεις και δημόσιο! Αν νομίζεις ότι σ ένα σύστημα τελών χρειάζεται ν αλλάξει κάτι, ρωτάς τη γνώμη όλων των εμπλεκομένων, πληροφορείσαι και τη γνώμη των ειδικών, βάζεις τις υπηρεσίες να μελετήσουν τις αλλαγές έτσι που να βγαίνουν και τα νούμερα (γιατί, ας μη γελιόμαστε, αυτή είναι η πρώτη προτεραιότητα του κράτους) και κάποια στιγμή ανακοινώνεις το νέο σύστημα. Το να λες και να ξαναλές, να ανακοινώνεις προθέσεις και ν αφήνεις να αιωρείται επί μήνες (ή και χρόνια) το θέμα, είναι δείγμα ανικανότητας και κουτοπονηριάς (διασπείρουμε φήμες για να δούμε αντιδράσεις) και όχι «φιλολαϊκής» πολιτικής και... δημοκρατικής ευαισθησίας!

2 (αποστολή)_σ.2 Κάτι τρέχει με τις εκθέσεις Αν και εκ πρώτης όψεως η φετινή έκθεση της Φρανκφούρτης δεν φαίνεται να υπολείπεται σε σημασία από τις παλαιότερες, καθώς οι πρεμιέρες ήταν αρκετές, δεν μπορεί κανείς να μη σταθεί στις πολλές και ηχηρές απουσίες. Όταν σε μία μεγάλη έκθεση με παγκόσμια εμβέλεια (σε μια εποχή μάλιστα όπου η ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου βρίσκεται σε ανάπτυξη) λείπουν μάρκες όπως η Fiat, η Jeep, η Mitsubishi, η Nissan, η Peugeot, η Volvo κλπ., σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Βεβαίως ο κόσμος θα δει πολλά νέα αυτοκίνητα, υπάρχουν μοντέλα για όλα τα γούστα και όλα τα πορτοφόλια, με ιδιαίτερη έμφαση στα μικρά SUV που αναπτύσσονται συνεχώς στην ευρωπαϊκή αγορά. Οι απουσίες όμως δείχνουν ότι συντελείται μία αλλαγή στην αντιμετώπιση από την αυτοκινητοβιομηχανία των μεγάλων εκθέσεων ως εργαλείου προβολής των προϊόντων της. Κατ αρχάς οι εκθέσεις αυτοκινήτου διεθνούς εμβέλειας έχουν αυξηθεί. Κι επειδή το κόστος συμμετοχής σ αυτές είναι πολύ μεγάλο, πολλοί κατασκευαστές αρχίζουν και κάνουν επιλογές. Δεύτερον, το αυτοκίνητο έχει αρχίσει πλέον να πωλείται με βάση και τα διάφορα ηλεκτρονικά στοιχεία εξοπλισμού σε ό,τι αφορά την συνδεσιμότητα, την ψυχαγωγία κλπ. Οπότε αρχίζει να γίνεται ενδιαφέρον να συμμετέχει κανείς και σε εκθέσεις που έχουν σχέση με τα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία γενικότερα. Και τρίτον, το κόστος συμμετοχής έχει αυξηθεί υπερβολικά, τα περίπτερα είναι πανάκριβα και η διαμονή στις πόλεις όπου πραγματοποιούνται οι εκθέσεις έχει ξεφύγει από κάθε λογική. Οι οργανωτές των εκθέσεων πρέπει ν αρχίσουν να προβληματίζονται για σοβαρές αλλαγές, πριν αρχίσουμε να πηγαίνουμε σε εκθέσεις όπου θα λείπουν οι μισές εταιρείες... Αποστολή: Πάνος Φιλιππακόπουλος Επιμέλεια: Πάνος Φιλιππακόπουλος, Γιάννης Τσιρογιάννης

3 (αποστολή)_σ.3 Bentley Continental GT Το τετραθέσιο κουπέ έχει στη νέα γενιά του αμάξωμα ελαφρύτερο (τουλάχιστον κατά 80 κιλά) και πιο άκαμπτο. Το εσωτερικό είναι ιδιαίτερα πολυτελές κι έχει ένα μεγάλο ψηφιακό πίνακα οργάνων μπροστά από τον οδηγό και μία μεγάλη οθόνη αφής 12,3 στο κέντρο του ταμπλό. Η νέα Continental GT κινείται από ένα W12 TSI 6 λίτρων, που αποδίδει 635 ίππους και συνδυάζεται με ημιαυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με 8 ταχύτητες. Οι επιδόσεις που αναφέρει η εταιρεία είναι επιτάχυνση από 0 ως 100 χλμ./ώρα σε 3,7 και μέγιστη ταχύτητα 333 χλμ./ ώρα. Οι ενεργητικές αναρτήσεις ελέγχονται από ένα ηλεκτρικό σύστημα 48 V. BMW X3 Η νέα X3 είναι βασισμένη στη νέα ευέλικτη πλατφόρμα CLAR, πάνω στην οποία βασίζεται και η σειρά 7. Οι εξωτερικές διαστάσεις παρέμειναν στα ίδια επίπεδα, αλλά το μεταξόνιο αυξήθηκε κατά 5 εκατοστά. Ο χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα 550 λίτρων. Το συνολικό βάρος έχει μειωθεί μέχρι και κατά 55 κιλά, με κατανομή 50-50% ανάμεσα στους δύο άξονες. Το λανσάρισμα του αυτοκινήτου θα γίνει με δύο βενζινοκινητήρες, τον 2λιτρο των 252 ίππων και τον 3λιτρο των 360 ίππων, και δύο ντίζελ, τον 2λιτρο των 190 ίππων και τον 3λιτρο των 265 ίππων. Όλοι οι κινητήρες θα συνδυάζονται με το αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων της BMW.

4 (αποστολή)_σ.4 BMW σειράς 6 Gran Turismo H σειρά 6 Gran Turismo αποτελεί μετεξέλιξη της σειράς 5 Gran Turismo. Το αμάξωμα έχει μειωμένο βάρος κατά 150 κιλά περίπου σε σύγκριση με το απερχόμενο μοντέλο. Ο συντελεστής αεροδυναμικής αντίστασης Cx έχει μειωθεί από 0,29 σε 0,25. Με μήκος 5,091 μ., το αυτοκίνητο προσφέρει πολύ μεγάλους χώρους για επιβάτες και ένα τεράστιο χώρο αποσκευών 610 λίτρων. Θα προσφέρεται με 2 βενζινοκινητήρες τούρμπο, 2λιτρο με 258 ίππους και 3λιτρο με 340 ίππους (ο δεύτερος και σε τετρακίνητη έκδοση), όπως και με ένα 3λιτρο ντίζελ με 265 ίππους, σε έκδοση με πίσω κίνηση ή με τετρακίνηση. Όλοι οι κινητήρες θα συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων. Citroen C3 Aircross Η υπερυψωμένη παραλλαγή του C3 προσφέρει ρυθμιζόμενο πίσω κάθισμα κι έναν από τους μεγαλύτερους χώρους αποσκευών της κατηγορίας (410 ως 520 λίτρα, ανάλογα με τη θέση του πίσω καθίσματος). Αν και το αυτοκίνητο είναι προσθιοκίνητο, η ύπαρξη ηλεκτρονικού συστήματος ελέγχου πρόσφυσης με προγράμματα για χιόνι και άμμο, σε συνδυασμό με σύστημα ελέγχου κατάβασης, επιτρέπει και κάποιες εκτός δρόμου δυνατότητες. Στη γκάμα θα υπάρχει ο 3κύλινδρος βενζινοκινητήρας 1.2 με 82 ίππους, η υπερτροφοδοτούμενη έκδοση του με 110 ίππους και η ακόμα ισχυρότερη των 130 ίππων, ενώ στις εκδόσεις ντίζελ θα υπάρχει ο 1.6 BlueHDi με 100 ή 120 ίππους.

5 (αποστολή)_σ.5 Dacia Duster Το νέο Duster εξακολουθεί να προσφέρει μία εικόνα αυτοκινήτου «περιπέτειας», με πιο σύγχρονες γραμμές εξωτερικά κι εσωτερικά και φυσικά με αναβάθμιση του εξοπλισμού του με βάση τις σύγχρονες εξελίξεις. Το περισσότερο κεκλιμένο εμπρός παρμπρίζ συμβάλει και στην αύξηση του χώρου των επιβατών. Βελτιώσεις έχουν γίνει επίσης και στο ριζικά ανασχεδιασμένο εσωτερικό, όπου η Dacia υπόσχεται καλύτερη ποιότητα. Οι πωλήσεις του νέου Duster θα ξεκινήσουν στην Ευρώπη την επόμενη χρονιά. Από πλευράς κινητήρων, το νέο αυτοκίνητο θα διατηρήσει τις εκδόσεις 1.5 ντίζελ και 1.2 βενζίνης που έχει και το υπάρχον μοντέλο. Ferrari Portofino Η Portofino, που αντικαθιστά την California, είναι ένα καμπριολέ 2+2 μήκους 4,586 μ. με μεταλλική οροφή, βασισμένη σ ένα εντελώς νέο πλαίσιο που μειώνει το βάρος και αυξάνει τη στρεπτική ακαμψία. Η κατανομή του βάρους είναι 46-54% εμπρός-πίσω. Κινείται από τον V8 των κ.εκ. της Ferrari, που αποδίδει 600 ίππους. Η μέγιστη ροπή είναι 77,5 kgm, σταθερά από τις ως τις στροφές. Το αυτοκίνητο χρησιμοποιεί την τρίτη γενιά του ηλεκτρονικού μπλοκέ πίσω διαφορικού (E-Diff3) της Ferrari. Για τις επιδόσεις του, η Ferrari αναφέρει επιτάχυνση από 0 ως 100 χλμ./ώρα σε 3,5 και μέγιστη ταχύτητα πάνω από 320 χλμ./ώρα.

6 (αποστολή)_σ.6 Hyundai Kona Το Kona έχει μήκος 4,165 μ. μεταξόνιο 2600 χιλιοστών και αυξημένο ύψος από το έδαφος (17 εκατοστά), ενώ ο χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα 361 λίτρων. Θα προσφέρεται με βενζινοκινητήρες τούρμπο 1.0 με 120 ίππους και 1.6 με 177 ίππους. Εκτός από το χειροκίνητο κιβώτιο των 6 ταχυτήτων θα υπάρχει και ένα ημιαυτόματό διπλού συμπλέκτη με 7 ταχύτητες. Επίσης το αυτοκίνητο θα προσφέρεται σε προσθιοκίνητη και τετρακίνητη έκδοση. Φυσικά στο αυτοκίνητο θα διατίθενται όλα τα σύγχρονα συστήματα συνδεσιμότητας, πληροφόρησης και ψυχαγωγίας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι θα προσφέρεται και σύστημα head up display. Jaguar E-Pace Η E-Pace πατάει στην ίδια πλατφόρμα με τα «συγγενικά» Evoque και Land Rover Discovery Sport και θα προσφέρεται τόσο με κίνηση στον εμπρός άξονα όσο και με τετρακίνηση. Ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 577 λίτρα. Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, θα εφοδιάζεται με πέντε 4κύλινδρες μονάδες της «οικογένειας» Ingenium από αλουμίνιο. Τρεις είναι ντίζελ και δύο βενζίνης. Η κορυφαία επιλογή, η R-Dynamic, προσφέρει 300 ίππους επιταχύνει από 0 ως 100 χλμ./ώρα σε 6,4 ενώ η πιο «απλή» έκδοση αποδίδει 249 ίππους. Οι πετρελαιοκινητήρες είναι όλοι δίλιτροι και προσφέρουν 150, 180 και 240 ίππους.

7 (αποστολή)_σ.7 Kia Stonic Με μήκος 4,14 μ. το Stonic προορίζεται να παίξει το ρόλο του μικρού οικογενειακού αυτοκινήτου και προσφέρει γενναιόδωρους χώρους για επιβάτες και χώρο αποσκευών 352 λίτρων. Είναι προσθιοκίνητο και θα κινείται από βενζινοκινητήρες τούρμπο 1,0, 1.25 και 1.4, ενώ την γκάμα θα συμπληρώνει και ένας ντίζελ 1.6. Θα προσφέρει στάνταρ τις λειτουργίες Apple Carplay και Android Auto. Διαθέσιμος θα είναι και μεγάλος αριθμός ηλεκτρονικών οδηγικών βοηθημάτων και συστημάτων ασφαλείας, όπως το αυτόματο σύστημα φρεναρίσματος, η εποπτεία τυφλού σημείου, η προειδοποίηση διασταυρούμενης κυκλοφορίας από πίσω κλπ. Opel Grandland X Το νέο «SUV» της Opel έχει μήκος 4,48 μ., ενώ το μεταξόνιό του φτάνει τα χιλιοστά και ο μεγάλος χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα 514 λίτρων. Διατίθεται με προβολείς τεχνολογίας LED, σύστημα προσαρμοζόμενων εμπρός φώτων και online υπηρεσίες OnStar. Επίσης το Grandland X, που είναι προσθιοκίνητο, θα προσφέρεται προαιρετικά και μ ένα εξελιγμένο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης με πέντε διαφορετικές επιλογές λειτουργίας, ανάλογα με την επιφάνεια στην οποία κινείται, σε συνδυασμό και με ελαστικά εκτός δρόμου (M&S). Για την κίνησή του φροντίζουν ένας 1.200άρης τούρμπο βενζίνης με 130 ίππους και ένας ντίζελ στα 1,6 λίτρα με 120 ίππους.

8 (αποστολή)_σ.8 Porsche Cayenne Έχοντας ίδιο μεταξόνιο με το προηγούμενο μοντέλο, η νέα Cayenne έχει μήκος αυξημένο κατά 6,3 εκ. (4,918 μ.). Οι εσωτερικοί χώροι είναι αναβαθμισμένοι, ενώ ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 770 λίτρα. Το αυτοκίνητο έχει σύστημα τετρακίνησης και παθητική τετραδιεύθυνση. Ο κινητήρας είναι 6κύλινδρος τούρμπο 3 λίτρων με 340 ίππους για την Cayenne (0-100 χλμ./ώρα σε 6 ) και V6 2.9 με διπλό τούρμπο και 440 ίππους για την Cayenne S (0-100 χλμ./ώρα σε 5,2 ). Και οι δύο συνδυάζονται με ένα νέο αυτόματο κιβώτιο Tiptronic με 8 ταχύτητες. Το σύστημα επιλογής τρόπου οδήγησης περιλαμβάνει 5 προγράμματα, για κίνηση σε άσφαλτο, λάσπη, χαλίκια, άμμο ή βράχια. Skoda Karoq Το Karoq έχει μήκος 4,382 μ. και μεταξόνιο χιλ. (μικρότερο κατά 8 χιλιοστά στην τετρακίνητη έκδοση). Ο μεγάλος χώρος αποσκευών φτάνει τα 521 λίτρα. Μια πλήρης γκάμα κινητήρων προσφέρεται για το νέο μοντέλο, δύο βενζίνης και τρεις ντίζελ, με χωρητικότητα από ένα έως δύο λίτρα και ισχύ από 115 έως 190 ίππους. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι χειροκίνητο 6 σχέσεων, ενώ προαιρετικά διατίθεται και το ημιαυτόματο διπλού συμπλέκτη DSG (με 7 σχέσεις), το οποίο είναι στάνταρ στο 2λιτρο ντίζελ των 190 ίππων, όπου συνδυάζεται μάλιστα και με σύστημα τετρακίνησης.

9 (αποστολή)_σ.9 Subaru Impreza Το νέο Impreza πατάει επάνω σε μια εντελώς νέα πλατφόρμα. Το μεταξόνιο έχει αυξηθεί κατά 25 χιλιοστά, οπότε έχει ενισχυθεί ο χώρος για τους επιβάτες, ενώ και ο χώρος αποσκευών κέρδισε 10 λίτρα συγκριτικά με πριν. Δύο επίπεδοι 4κύλινδροι βενζινοκινητήρες χρησιμοποιούνται για το νέο μοντέλο. Ο 1.6 αποδίδει 114 ίππους και ο 2λιτρος 156 ίππους. Η Subaru αναφέρει ότι αυτές οι τελευταίες μονάδες boxer έχουν επανασχεδιαστεί για να μειώσουν δραστικά τους κραδασμούς. Και οι δύο κινητήρες συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων και προαιρετικά με αυτόματο (Lineartronic CVT). Subaru XV Η νέα γενιά του XV (μήκος 4,46 μ.) διαθέτει στάνταρ τετρακίνηση, έχει μεγάλη απόσταση από το έδαφος (22 εκ.) και χρησιμοποιεί ένα 2λιτρο βενζινοκινητήρα μπόξερ με 156 ίππους. Η Subaru λέει πως έχει βελτιώσει αισθητά το XV σε κάθε τομέα: από την ακαμψία του πλαισίου (κατά 70%), τη λειτουργία της τετρακίνησης (φέρει πρόγραμμα X-MODE για επιφάνειες με χαμηλό επίπεδο πρόσφυσης), την ανάρτηση, την πληροφόρηση από το τιμόνι, μέχρι τον περιορισμό των θορύβων και κραδασμών που περνούν στο εσωτερικό. Ο ατμοσφαιρικός κινητήρας συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο Lineartronic, το οποίο έχει και χειροκίνητη λειτουργία με 7 σχέσεις.

10 (αποστολή)_σ.10 VW T-Roc Το T-Roc, που βασίζεται στη νέα πλατφόρμα MQB της VW, έχει μήκος 4,234 μ. και χώρο αποσκευών 445 λίτρων, που είναι από τους κορυφαίους της κατηγορίας. Η VW υπόσχεται μια μεγάλη λίστα ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και οδηγικών βοηθημάτων, όπως επίσης και μία πλήρη γκάμα συστημάτων συνδεσιμότητας, πληροφόρησης και ψυχαγωγίας. Το T-Roc θα προσφέρεται σε μια ευρύτατη γκάμα εκδόσεων από πλευράς κινητήρων και συστημάτων μετάδοσης, με τρεις βενζινοκινητήρες TSI και τρεις ντίζελ TDI, χειροκίνητο κιβώτιο ή ημιαυτόματο διπλού συμπλέκτη DSG και μπροστινή κίνηση ή τετρακίνηση 4Motion.

11 (αποστολή)_σ.11 Μοντέλα που ανανεώθηκαν BMW i3 Η ηλεκτρική BMW έχει υποστεί αισθητικές αλλαγές στο εμπρός και πίσω μέρος, ενώ εφοδιάζεται πλέον με φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED. Θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, i3 με κινητήρα 170 ίππων και i3s με κινητήρα 184 ίππων, οι οποίες έχουν αυτονομία μέχρι 200 χιλιομέτρων σε πραγματικές συνθήκες. Και οι δύο μπορούν να παραγγελθούν και σε έκδοση «range extender», με ένα πρόσθετο μικρό 2κύλινδρο βενζινοκινητήρα 647 κ.εκ. και 38 ίππων που φορτίζει τη μπαταρία όταν αδειάσει. Επίσης ο εξοπλισμός του αυτοκινήτου έχει αναβαθμιστεί με πρόσθετα συστήματα ασφαλείας και οδηγικά βοηθήματα. Ford EcoSport Όπως σε κάθε ανανέωση έχουν γίνει βεβαίως και εδώ οι απαραίτητες αισθητικές αλλαγές σε φώτα, μάσκα και προφυλακτήρες. Αναβαθμισμένο είναι και το εσωτερικό, με νέα κεντρική κονσόλα, νέα σχέδια καθισμάτων, οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό, βελτιωμένα υλικά, διπλό πάτωμα στο χώρο αποσκευών κλπ. Το αυτοκίνητο προσφέρεται πλέον και με τον κινητήρα ντίζελ 1.5 με 125 ίππους, σε συνδυασμό με τον οποίο η Ford προσφέρει και αυτόματο σύστημα τετρακίνησης. Το αυτοκίνητο θα προσφέρεται επίσης με τον κινητήρα ντίζελ 1.5 σε έκδοση 100 ίππων και με τον χιλιάρη βενζινοκινητήρα σε εκδόσεις 100 (από το 2018), 125 και 140 ίππων. Ford Mustang Η ευρωπαϊκή έκδοση του ανανεωμένου Mustang έχει υποστεί κάποιες εξωτερικές αισθητικές επεμβάσεις εμπρός και πίσω (προφυλακτήρες, μάσκα, καπό, φώτα κλπ.), όπως επίσης και αναβάθμιση του εσωτερικού με νέα υλικά και επιλογές εξοπλισμού. Επεμβάσεις έχουν γίνει και στους κινητήρες. Ο 5λιτρος αποδίδει 450 ίππους, ενώ ο 2.3 EcoBoost αποδίδει 290. Υπάρχει ένα νέο αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων, το 6τάχυτο χειροκίνητο έχει βελτιωθεί, ενώ νέες ρυθμίσεις υπάρχουν και στις αναρτήσεις και είναι διαθέσιμο κι ένα νέο σύστημα ρυθμιζόμενης ανάρτησης.

12 (αποστολή)_σ.12 Honda Jazz Το σημαντικότερο στοιχείο για το ανανεωμένο Jazz είναι η προσθήκη στη γκάμα του ενός βενζινοκινητήρα 1.5 με 130 ίππους, ο οποίος μπορεί προαιρετικά να συνδυαστεί και με το -επίσης ανανεωμένο- αυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης (CVT). Το αυτοκίνητο έχει φυσικά υποστεί και τις συνηθισμένες αισθητικές αλλαγές που γίνονται στα «facelift», με νέο προφυλακτήρα και μάσκα. Κάποιες μικρότερες αλλαγές υπάρχουν και στο πίσω μέρος, ενώ έχει προστεθεί κι ένα ακόμα χρώμα αμαξώματος στη γκάμα του αυτοκινήτου. Το ανανεωμένο Jazz θα εξακολουθήσει να διατίθεται και με τον γνωστό βενζινοκινητήρα 1.3 των 102 ίππων. Lexus CT 200h Το μικρομεσαίο Lexus CT 200h υποβλήθηκε σε ένα διακριτικό ρετουσάρισμα, ενώ σημαντικά έχει αναβαθμιστεί και το επίπεδο εξοπλισμού του, τόσο εκείνο της άνεσης όσο κυρίως και το αντίστοιχο της ασφάλειας. Έτσι, το αυτοκίνητο, που εξακολουθεί να διατίθεται αποκλειστικά ως υβριδικό, διαθέτει στον εξοπλισμό του μεταξύ άλλων και το Safety System +, το οποίο περιλαμβάνει τεχνολογίες υποβοήθησης του οδηγού: αποφυγής συγκρούσεων (PCS), ρυθμιζόμενο cruise control με ραντάρ, ειδοποίηση για ακούσια αλλαγή λωρίδας (LDA), ρυθμιζόμενα φώτα, αναγνώριση πινακίδων οδικής κυκλοφορίας κλπ. Mercedes S-Class Coupe και Cabriolet Οι νέες S-Class Coupe και Cabrio διαθέτουν νέα φωτιστικά σώματα και ζάντες, νέα γρίλια και ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες. Στο εσωτερικό έχουν αναβαθμιστεί οι δύο ψηφιακές οθόνες 12,3, υπάρχουν νέες επενδύσεις και χρώματα, νέοι διακόπτες στο τιμόνι και το σύστημα Energizing Comfort Control. Η γκάμα των κινητήρων διαθέτει τον 3λιτρο V6 των 367 ίππων και τον 4λιτρο biturbo V8 των 460 ίππων. Η νέα AMG S 63 χρησιμοποιεί τον V8 με ισχύ 612 ίππων, 9τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και τετρακίνηση. Η AMG S 65 έχει τον 6λιτρο V12 biturbo κινητήρα των 630 ίππων, με 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και κίνηση στους πίσω τροχούς.

13 η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο... (νέα)_σ.13 Νέο Suzuki Swift Sport Η Suzuki παρουσίασε στην έκθεση της Φρανκφούρτης τη σπορ έκδοση του νέου Swift, όπως ήταν αναμενόμενο μετά την πετυχημένη πορεία της έκδοση Sport στις δύο προηγούμενες γενιές του σούπερ μίνι της. Ελαφρύτερο κατά 80 κιλά σε σχέση με το προηγούμενο, κάτι που συγκρατεί το βάρος του κάτω από τα κιλά (970) το νέο Swift Sport έχει μια σχεδιαστική διαφοροποίηση από τα υπόλοιπα Swift, ώστε να τονίζεται ο σπορ χαρακτήρας του και κινείται από ένα βενζινοκινητήρα τούρμπο άμεσου ψεκασμού 1.4 Boosterjet, ο οποίος αποδίδει 140 ίππους, με ροπή 23,4 kgm σταθερά από τις ως τις στροφές. Το κιβώτιο είναι χειροκίνητο 6 ταχυτήτων και είναι βελτιωμένη έκδοση του κιβωτίου που χρησιμοποιούσε και το προηγούμενο Swift Sport. Στις αναρτήσεις χρησιμοποιούνται αμορτισέρ της Monroe και πολλά εξαρτήματα έχουν βελτιστοποιηθεί, όπως και οι συνολικές ρυθμίσεις των αναρτήσεων, για να προσαρμοστούν στις αυξημένες απαιτήσεις που δημιουργεί ο δυνατός κινητήρας και η συνεπαγόμενη σημαντική βελτίωση των επιδόσεων. Grand Prix Σιγκαπούρης: Αγώνες ή τσίρκο; Το έχουμε γράψει κι άλλη φορά και θα το ξαναπούμε και τώρα: αγώνες σαν αυτόν της Σιγκαπούρης δίνουν την εντύπωση ότι η Formula 1 έχει μετατραπεί σε ένα είδος τσίρκου, όπου το θέαμα αναμένεται περισσότερο από τις συγκρούσεις παρά από τον ανταγωνισμό ανάμεσα στους οδηγούς και το αποτέλεσμα θυμίζει περισσότερο λοταρία παρά συναγωνισμό ανάμεσα στους καλύτερους. Όταν δίνεις κανονική εκκίνηση με την άσφαλτο γεμάτη νερό, σ έναν αγώνα που δεν γίνεται σε πίστα αλλά στους στενούς δρόμους μιας πόλης (που προσφέρουν ούτως ή άλλως λιγότερη πρόσφυση) και μάλιστα τη νύχτα, είναι αναπόφευκτο να βρεθεί εκτός αγώνα το 25% των οδηγών από τους πρώτους γύρους και συνολικά το 40% μέχρι το τέλος, να μπει το αυτοκίνητο ασφαλείας τρεις φορές στην πίστα κατά τη διάρκεια του αγώνα και τελικά να μη συμπληρωθεί ο συνολικός αριθμός γύρων, αλλά να ολοκληρωθεί ο αγώνας με λιγότερους επειδή περάσαν οι 2 ώρες που προβλέπουν οι κανονισμοί για τη μέγιστη διάρκειά του. Και φυσικά είναι θέμα τύχης ποιος θα τη γλιτώσει από τις συγκρούσεις και θα καταφέρει τελικά να βρεθεί στο βάθρο. Αυτή τη φορά η τύχη ήταν με το μέρος της Mercedes, αφού οι δύο Ferrari που ξεκινούσαν από την πρώτη και την τρίτη θέση βρέθηκαν εκτός αγώνα αμέσως μετά την εκκίνηση σε μια τριπλή σύγκρουση με τη Red Bull του Φερστάπεν. Έτσι ο Λιούις Χάμιλτον νίκησε εύκολα, με τον Μπότας να τερματίζει τρίτος, έχοντας ανάμεσά τους τη Red Bull του Ριτσιάρντο. Οι δέκα πρώτοι στη Σιγκαπούρη ήταν οι εξής: Χάμιλτον (Mercedes), Ριτσιάρντο (Red Bull), Μπότας (Mercedes), Σάινθ (Toro Rosso), Πέρες (Force India), Πάλμερ (Renault), Φαντόρνε (McLaren), Στρολ (Williams), Γκροζάν (Haas), Οκόν (Force India).

14 Με άποψη για το αυτοκίνητο üεπι ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ üνομικοσ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ üforum üδοκιμεσ üειδησεισ üαποστολεσ üκατασκοπεια üαγορα üδιεθνεισ ΕΚΘΕΣΕΙΣ üρεπορταζ-αφιερωματα üαγωνεσ üauto7

auto7 579# (10 ΜΑΡ 17)

auto7 579# (10 ΜΑΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 579# (10 ΜΑΡ 17) 2Αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 599# (01 ΣΕΠΤ 17)

auto7 599# (01 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 599# (01 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 600# (08 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το

auto7 600# (08 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 600# (08 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 647# (28 ΣΕΠΤ 18)

auto7 647# (28 ΣΕΠΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 647# (28 ΣΕΠΤ 18) 2 Δοκιμή Volvo

Διαβάστε περισσότερα

auto7 625# (16 ΜΑΡ 18)

auto7 625# (16 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 625# (16 ΜΑΡ 18) 2 11 Νέα 2Αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 682# (28 ΙΟΥΝ 19)

auto7 682# (28 ΙΟΥΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 682# (28 ΙΟΥΝ 19) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 623# (02 ΜΑΡ 18)

auto7 623# (02 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 623# (02 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 624# (09 ΜΑΡ 18)

auto7 624# (09 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 624# (09 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή Opel Grandland

Διαβάστε περισσότερα

auto7 651# (26 ΟΚΤ 18)

auto7 651# (26 ΟΚΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 651# (26 ΟΚΤ 18) 2 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 638# (22 ΙΟΥΝ 18)

auto7 638# (22 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 638# (22 ΙΟΥΝ 18) 2 Δοκιμή Mini Countryman

Διαβάστε περισσότερα

auto7 677# (24 ΜΑΪ 19)

auto7 677# (24 ΜΑΪ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 677# (24 ΜΑΪ 19) 2 Δοκιμή Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 604# (06 ΟΚΤ 17)

auto7 604# (06 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 604# (06 ΟΚΤ 17) 2 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικό Ακόμα πιο φροντισμένο σε ότι αφορά την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται αλλά και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Πιο high tech, τόσο

Εσωτερικό Ακόμα πιο φροντισμένο σε ότι αφορά την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται αλλά και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Πιο high tech, τόσο Design Ιδιαίτερα εκτεταμένη ανανέωση που ξεπερνά κατά πολύ τα συνηθισμένα όρια ενός facelift. Δίνει σε σημαντικό βαθμό το δικαίωμα να μιλάμε για νέα μοντέλα. Εμπρός μέρος έχει αλλάξει ριζικά μορφή. Νέα

Διαβάστε περισσότερα

auto7 669# (15 ΜΑΡ 19)

auto7 669# (15 ΜΑΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 669# (15 ΜΑΡ 19) 2 9 Νέα 2Αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 674# Παρασκευή 10 Μαΐου (19 ΑΠΡ 19) Το auto7 σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την

auto7 674# Παρασκευή 10 Μαΐου (19 ΑΠΡ 19) Το auto7 σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 674# (19 ΑΠΡ 19) 2 Δοκιμή Νέο Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 614# (15 ΔΕΚ 17)

auto7 614# (15 ΔΕΚ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 614# (15 ΔΕΚ 17) 3 Παρουσίαση

Διαβάστε περισσότερα

auto7 596# (14 ΙΟΥΛ 17)

auto7 596# (14 ΙΟΥΛ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 596# (14 ΙΟΥΛ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 656# (30 ΝΟΕ 18)

auto7 656# (30 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 656# (30 ΝΟΕ 18) 3 Δοκιμή Mini Cooper

Διαβάστε περισσότερα

auto7 618# (26 ΙΑΝ 18)

auto7 618# (26 ΙΑΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 618# (26 ΙΑΝ 18) 2 Δοκιμή Volvo V90

Διαβάστε περισσότερα

auto7 660# (11 ΙΑΝ 19)

auto7 660# (11 ΙΑΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 660# (11 ΙΑΝ 19) 2 Δοκιμή Volvo XC60

Διαβάστε περισσότερα

auto7 593# (23 ΙΟΥΝ 17)

auto7 593# (23 ΙΟΥΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 593# (23 ΙΟΥΝ 17) 3 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 668# (08 ΜΑΡ 19)

auto7 668# (08 ΜΑΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 668# (08 ΜΑΡ 19) 2 Δοκιμή Ford Focus

Διαβάστε περισσότερα

auto7 639# (29 ΙΟΥΝ 18)

auto7 639# (29 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 639# (29 ΙΟΥΝ 18) 3 Δοκιμή Subaru

Διαβάστε περισσότερα

VOLVO V40. Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία

VOLVO V40. Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία κατηγορία. Όμορφο, καθαρό design, με όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα σύγχρονα Volvo και με έντονα ανάγλυφα στοιχεία (στο καπό, αλλά

Διαβάστε περισσότερα

auto7 661# (18 ΙΑΝ 19)

auto7 661# (18 ΙΑΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 661# (18 ΙΑΝ 19) 2 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 603# (29 ΣΕΠΤ 17)

auto7 603# (29 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 603# (29 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή Seat Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

auto7 667# (01 ΜΑΡ 19)

auto7 667# (01 ΜΑΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 667# (01 ΜΑΡ 19) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 645# (14 ΣΕΠΤ 18)

auto7 645# (14 ΣΕΠΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 645# (14 ΣΕΠΤ 18) 2 Δοκιμή Mitsubishi

Διαβάστε περισσότερα

auto7 616# (12 ΙΑΝ 18)

auto7 616# (12 ΙΑΝ 18) το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Η υπόθεση της οδικής ασφάλειας αφορά όλους όσους εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με τις οδικές μεταφορές. Στις αναπτυγμένες κοινωνίες υπάρχει σύμπραξη κρατικών

Διαβάστε περισσότερα

auto7 673# (12 ΑΠΡ 19)

auto7 673# (12 ΑΠΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 673# (12 ΑΠΡ 19) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 649 # (12 ΟΚΤ 18)

auto7 649 # (12 ΟΚΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 649 # (12 ΟΚΤ 18) 2 Σαλόνι Παρισιού

Διαβάστε περισσότερα

auto7 675# (10 ΜΑΪ 19)

auto7 675# (10 ΜΑΪ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 675# (10 ΜΑΪ 19) 2 Δοκιμή Skoda Fabia

Διαβάστε περισσότερα

auto7 646# (21 ΣΕΠΤ 18)

auto7 646# (21 ΣΕΠΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 646# (21 ΣΕΠΤ 18) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 680# (14 ΙΟΥΝ 19)

auto7 680# (14 ΙΟΥΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 680# (14 ΙΟΥΝ 19) 2 Δοκιμή Audi A1

Διαβάστε περισσότερα

auto7 598# Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου (28 ΙΟΥΛ 17) Το auto7 σας εύχεται καλό καλοκαίρι Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την

auto7 598# Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου (28 ΙΟΥΛ 17) Το auto7 σας εύχεται καλό καλοκαίρι Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 598# (28 ΙΟΥΛ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 633# (18 ΜΑΪ 18)

auto7 633# (18 ΜΑΪ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 633# (18 ΜΑΪ 18) 2 Δοκιμή BMW 630i

Διαβάστε περισσότερα

auto7 670# (22 ΜΑΡ 19)

auto7 670# (22 ΜΑΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 670# (22 ΜΑΡ 19) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 626# (23 ΜΑΡ 18)

auto7 626# (23 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 626# (23 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή VW T-Roc

Διαβάστε περισσότερα

auto7 658# (14 ΔΕΚ 18)

auto7 658# (14 ΔΕΚ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 658# (14 ΔΕΚ 18) 3 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 587# (12 ΜΑΪ 17)

auto7 587# (12 ΜΑΪ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 587# (12 ΜΑΪ 17) 3 Δοκιμή Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 671# (29 ΜΑΡ 19)

auto7 671# (29 ΜΑΡ 19) το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Τα δύο δυστυχήματα του Boeing 737 Max με τους δεκάδες νεκρούς πρέπει να λειτουργήσουν ως δυνατή καμπάνα για όσους πιστεύουν ότι είναι δυνατόν να μετακινούμαστε

Διαβάστε περισσότερα

auto7 617# (19 ΙΑΝ 18)

auto7 617# (19 ΙΑΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 617# (19 ΙΑΝ 18) 2 Δοκιμή Jeep Compass

Διαβάστε περισσότερα

auto7 597# (21 ΙΟΥΛ 17)

auto7 597# (21 ΙΟΥΛ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 597# (21 ΙΟΥΛ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 609# (10 ΝΟΕ 17)

auto7 609# (10 ΝΟΕ 17) το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Ένα χαρακτηριστικό δείγμα του παραλογισμού στον οποίο οδηγεί η λαϊκίστικη πίεση πολλών ευρωπαίων πολιτικών με μηδενική γνώση της τεχνολογίας προς την αυτοκινητοβιομηχανία

Διαβάστε περισσότερα

auto7 681# (21 ΙΟΥΝ 19)

auto7 681# (21 ΙΟΥΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 681# (21 ΙΟΥΝ 19) 2 Δοκιμή Audi Q3

Διαβάστε περισσότερα

auto7 622# (23 ΦΕΒ 18)

auto7 622# (23 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 622# (23 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή BMW 530e

Διαβάστε περισσότερα

auto7 589# (26 ΜΑΪ 17)

auto7 589# (26 ΜΑΪ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 589# (26 ΜΑΪ 17) 2 Δοκιμή BMW

Διαβάστε περισσότερα

auto7 613# (08 ΔΕΚ 17)

auto7 613# (08 ΔΕΚ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 613# (08 ΔΕΚ 17) 3 Δοκιμή Kia Rio

Διαβάστε περισσότερα

V40 CROSS COUNTRY Design

V40 CROSS COUNTRY Design Design Παρόλο που δεν αποστασιοποιείται πολύ από το V40 κατορθώνει με εύστοχες και έξυπνες επεμβάσεις στο αμάξωμά του να ξεχωρίσει. Επεμβάσεις όπως το συνολικά κατά 40 χιλιοστά μεγαλύτερο ύψος του (απόσταση

Διαβάστε περισσότερα

auto7 592# (16 ΙΟΥΝ 17)

auto7 592# (16 ΙΟΥΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 592# (16 ΙΟΥΝ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 634# (25 ΜΑΪ 18)

auto7 634# (25 ΜΑΪ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 634# (25 ΜΑΪ 18) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 612# (01 ΔΕΚ 17)

auto7 612# (01 ΔΕΚ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 612# (01 ΔΕΚ 17) 3 Δοκιμή Alfa

Διαβάστε περισσότερα

auto7 571# (13 ΙΑΝ 17)

auto7 571# (13 ΙΑΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 571# (13 ΙΑΝ 17) 2 Παρουσίαση

Διαβάστε περισσότερα

auto7 635# (01 ΙΟΥΝ 18)

auto7 635# (01 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 635# (01 ΙΟΥΝ 18) 2 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 621# (16 ΦΕΒ 18)

auto7 621# (16 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 621# (16 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή Νέο Honda

Διαβάστε περισσότερα

auto7 664# (08 ΦΕΒ 19)

auto7 664# (08 ΦΕΒ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 664# (08 ΦΕΒ 19) 2 Δοκιμή Jeep Compass

Διαβάστε περισσότερα

auto7 685# (19 ΙΟΥΛ 19)

auto7 685# (19 ΙΟΥΛ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 685# (19 ΙΟΥΛ 19) 3 Δοκιμή VW T-Cross

Διαβάστε περισσότερα

auto7 578# (03 ΜΑΡ 17)

auto7 578# (03 ΜΑΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 578# (03 ΜΑΡ 17) 2 Δοκιμή Volvo

Διαβάστε περισσότερα

auto7 662# (25 ΙΑΝ 19)

auto7 662# (25 ΙΑΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 662# (25 ΙΑΝ 19) 2 Δοκιμή VW Polo

Διαβάστε περισσότερα

auto7 (560//07 ΟΚΤ 16) Σαλόνι Παρισιού 2016>σ.2 το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο 2 Αποστολή Σαλόνι Παρισιού Νέα

auto7 (560//07 ΟΚΤ 16) Σαλόνι Παρισιού 2016>σ.2 το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο 2 Αποστολή Σαλόνι Παρισιού Νέα διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 686# Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου (26 ΙΟΥΛ 19)

auto7 686# Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου (26 ΙΟΥΛ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 686# (26 ΙΟΥΛ 19) 2 Δοκιμή Νέα Toyota

Διαβάστε περισσότερα

auto7 629# (20 ΑΠΡ 18)

auto7 629# (20 ΑΠΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 629# (20 ΑΠΡ 18) 2 Δοκιμή Νέο Opel

Διαβάστε περισσότερα

auto7 659# Παρασκευή 11 Ιανουαρίου (21 ΔΕΚ 18) Το auto7 σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2019 Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την

auto7 659# Παρασκευή 11 Ιανουαρίου (21 ΔΕΚ 18) Το auto7 σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2019 Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 659# (21 ΔΕΚ 18) 2 Δοκιμή VW Golf

Διαβάστε περισσότερα

auto7 648# (05 ΟΚΤ 18)

auto7 648# (05 ΟΚΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 648# (05 ΟΚΤ 18) 2 Δοκιμή VW up!

Διαβάστε περισσότερα

auto7 640# (06 ΙΟΥΛ 18)

auto7 640# (06 ΙΟΥΛ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 640# (06 ΙΟΥΛ 18) 3 Δοκιμή Dacia

Διαβάστε περισσότερα

auto7 607# (27 ΟΚΤ 17)

auto7 607# (27 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 607# (27 ΟΚΤ 17) 2 Δοκιμή Toyota

Διαβάστε περισσότερα

auto7 585# (28 ΑΠΡ 17)

auto7 585# (28 ΑΠΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 585# (28 ΑΠΡ 17) 2 Δοκιμή Audi

Διαβάστε περισσότερα

auto7 610# (17 ΝΟΕ 17)

auto7 610# (17 ΝΟΕ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 610# (17 ΝΟΕ 17) 3 Δοκιμή Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Ίσως κάποιοι να μη βλέπουν με καλό μάτι τους αυτοματισμούς που όλο και περισσότερο ενσωματώνονται στα ηλεκτρονικά (530//05 ΦΕΒ 16)

auto7 Ίσως κάποιοι να μη βλέπουν με καλό μάτι τους αυτοματισμούς που όλο και περισσότερο ενσωματώνονται στα ηλεκτρονικά (530//05 ΦΕΒ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 581# (24 ΜΑΡ 17)

auto7 581# (24 ΜΑΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 581# (24 ΜΑΡ 17) 2 Δοκιμή Ford

Διαβάστε περισσότερα

auto7 683# (05 ΙΟΥΛ 19)

auto7 683# (05 ΙΟΥΛ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 683# (05 ΙΟΥΛ 19) 3 Δοκιμή BMW 216d

Διαβάστε περισσότερα

auto7 655# (23 ΝΟΕ 18)

auto7 655# (23 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 655# (23 ΝΟΕ 18) 3 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 666# (22 ΦΕΒ 19)

auto7 666# (22 ΦΕΒ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 666# (22 ΦΕΒ 19) 2 Δοκιμή Volvo V60

Διαβάστε περισσότερα

auto7 654# (16 ΝΟΕ 18)

auto7 654# (16 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 654# (16 ΝΟΕ 18) 2 Δοκιμή Honda Civic

Διαβάστε περισσότερα

auto7 644# (07 ΣΕΠΤ 18)

auto7 644# (07 ΣΕΠΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 644# (07 ΣΕΠΤ 18) 2 Δοκιμή Skoda

Διαβάστε περισσότερα

auto7 590# (02 ΙΟΥΝ 17)

auto7 590# (02 ΙΟΥΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 590# (02 ΙΟΥΝ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Αν είναι ένα πράγμα σίγουρο όταν οδηγούμε, είναι ότι η συμπεριφορά των άλλων επηρεάζει αναπόφευκτα και τη δική μας.

auto7 Αν είναι ένα πράγμα σίγουρο όταν οδηγούμε, είναι ότι η συμπεριφορά των άλλων επηρεάζει αναπόφευκτα και τη δική μας. διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 620# (09 ΦΕΒ 18)

auto7 620# (09 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 620# (09 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή Νέο VW

Διαβάστε περισσότερα

Τα νέα μοντέλα 2015 και πότε θα κυκλοφορήσουν

Τα νέα μοντέλα 2015 και πότε θα κυκλοφορήσουν Τα νέα μοντέλα 2015 και πότε θα κυκλοφορήσουν 47 νέα μοντέλα πρόκειται να κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη το 2015, σύμφωνα με πληροφορίες μας από αξιόπιστες πηγές. Aν σε αυτά προσθέσουμε και τα μοντέλα, τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

auto7 605# (13 ΟΚΤ 17)

auto7 605# (13 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 605# (13 ΟΚΤ 17) 2 Δοκιμή Renault

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

auto7 637# (15 ΙΟΥΝ 18)

auto7 637# (15 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 637# (15 ΙΟΥΝ 18) 2 Δοκιμή Renault

Διαβάστε περισσότερα

auto7 575# (10 ΦΕΒ 17)

auto7 575# (10 ΦΕΒ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 575# (10 ΦΕΒ 17) 2 Δοκιμή Opel

Διαβάστε περισσότερα

auto7 632# (11 ΜΑΪ 18)

auto7 632# (11 ΜΑΪ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 632# (11 ΜΑΪ 18) 2 Δοκιμή VW Golf

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Αν ζητήσει κανείς από ένα... ψυχίατρο να αξιολογήσει τη φορολογική πολιτική της ελληνική κυβέρνησης απέναντι στο (544//20 ΜΑΪ 16)

auto7 Αν ζητήσει κανείς από ένα... ψυχίατρο να αξιολογήσει τη φορολογική πολιτική της ελληνική κυβέρνησης απέναντι στο (544//20 ΜΑΪ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 573# (27 ΙΑΝ 17)

auto7 573# (27 ΙΑΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 573# (27 ΙΑΝ 17) 2 Δοκιμή Ford

Διαβάστε περισσότερα

Νέα, πιο σύγχρονη και χαρακτηριστική εμφάνιση

Νέα, πιο σύγχρονη και χαρακτηριστική εμφάνιση Νέα, πιο σύγχρονη και χαρακτηριστική εμφάνιση Καινούργια μάσκα, σύμφωνη με την τελευταία οικογενειακή εικόνα της μάρκας. Νέο καπό, με πιο έντονο ανάγλυφο που τονίζει τα δυναμικά του χαρακτηριστικά, Έμφαση

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Ό,τι και να πούμε εκ των υστέρων, τους ανθρώπους που σκοτώθηκαν δεν θα τους φέρουμε πίσω, αλλά υπάρχουν κάποια (470//10 ΟΚΤ 14)

auto7 Ό,τι και να πούμε εκ των υστέρων, τους ανθρώπους που σκοτώθηκαν δεν θα τους φέρουμε πίσω, αλλά υπάρχουν κάποια (470//10 ΟΚΤ 14) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e_mail info@auto_internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto_internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Όσοι πετούν πυροτεχνήματα περί δημοψηφίσματος, ξεχνούν ότι ένας βασικός λόγος που δημιουργήθηκε η αντιπροσωπευτική (490//13 ΜΑΡ 14)

auto7 Όσοι πετούν πυροτεχνήματα περί δημοψηφίσματος, ξεχνούν ότι ένας βασικός λόγος που δημιουργήθηκε η αντιπροσωπευτική (490//13 ΜΑΡ 14) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Την περασμένη εβδομάδα δημοσιεύθηκαν στην Κσθημερινή κάποια στοιχεία σχετικά με τα MOOCs (τα «Μαζικά Ανοιχτά Διαδικτυακά (558//23 ΣΕΠΤ 16)

auto7 Την περασμένη εβδομάδα δημοσιεύθηκαν στην Κσθημερινή κάποια στοιχεία σχετικά με τα MOOCs (τα «Μαζικά Ανοιχτά Διαδικτυακά (558//23 ΣΕΠΤ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 608# (03 ΝΟΕ 17)

auto7 608# (03 ΝΟΕ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 608# (03 ΝΟΕ 17) 3 Δοκιμή Kia Soul

Διαβάστε περισσότερα

auto7 657# (07 ΔΕΚ 18)

auto7 657# (07 ΔΕΚ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 657# (07 ΔΕΚ 18) 3 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 586# (05 ΜΑΪ 17)

auto7 586# (05 ΜΑΪ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 586# (05 ΜΑΪ 17) 2 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 619# (02 ΦΕΒ 18)

auto7 619# (02 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 619# (02 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή BMW

Διαβάστε περισσότερα

auto7 672# (05 ΑΠΡ 19)

auto7 672# (05 ΑΠΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 672# (05 ΑΠΡ 19) 2 Δοκιμή Kia Ceed

Διαβάστε περισσότερα

auto7 (535//11 ΜΑΡ 16) Σαλόνι Γενεύης 2016>σ.2 το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο 2 Αποστολή Σαλόνι Γενεύης Νέα

auto7 (535//11 ΜΑΡ 16) Σαλόνι Γενεύης 2016>σ.2 το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο 2 Αποστολή Σαλόνι Γενεύης Νέα διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 652# (02 ΝΟΕ 18)

auto7 652# (02 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 652# (02 ΝΟΕ 18) 3 Δοκιμή Nissan

Διαβάστε περισσότερα

auto7 665# (15 ΦΕΒ 19)

auto7 665# (15 ΦΕΒ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 665# (15 ΦΕΒ 19) 2 Δοκιμή Kia Ceed

Διαβάστε περισσότερα

auto7 636# (08 ΙΟΥΝ 18)

auto7 636# (08 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 636# (08 ΙΟΥΝ 18) 2 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Όσοι πιστέψατε το κράτος-απατεώνα που λειτουργεί στην Ελλάδα και αγοράσατε αυτοκίνητα με εκπομπές CO2 κάτω (519//06 ΝΟΕ15)

auto7 Όσοι πιστέψατε το κράτος-απατεώνα που λειτουργεί στην Ελλάδα και αγοράσατε αυτοκίνητα με εκπομπές CO2 κάτω (519//06 ΝΟΕ15) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα