Αίτημα για παρέμβαση σας προς την ΕΝΠΕ και τον Υπουργό Εσωτερικών

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Αίτημα για παρέμβαση σας προς την ΕΝΠΕ και τον Υπουργό Εσωτερικών"

Transcript

1 Σελίδα 1 από 3 Ρόδος Αρ. πρωτ. 03 Τηλ. : : Fax : sypnaped@gmail.com Προς : κ. Γεώργιο Χατζημάρκο Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Κοινοποίηση : Εκτελεστικό Γραμματέα Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Θέμα : Αίτημα για παρέμβαση σας προς την ΕΝΠΕ και τον Υπουργό Εσωτερικών κύριε Περιφερειάρχη, Πληροφορηθήκαμε ότι η ΕΝΠΕ καλεί τους Περιφερειάρχες της χώρας σε συνεδρίαση τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου για οικονομικά και θεσμικά θέματα της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και αμέσως μετά ακολουθεί συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών. Στα πλαίσια αυτών των επαφών που θα έχετε, παρακαλούμε να εξετάσετε τη δυνατότητα παρέμβασης σας προς την ΕΝΠΕ και τον Υπουργό, προκειμένου να τους υπενθυμίσετε δύο θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τα οποία δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχουν ανταποκριθεί. Συγκεκριμένα: 1) Ρύθμιση για τους ΙΔΑΧ μειωμένου ωραρίου ΟΤΑ Β βαθμού Με το άρθρο 8 του νόμου 4368/2016 "Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις" η κυβέρνηση έδωσε τη δυνατότητα μόνο στους εργαζόμενους των ΟΤΑ α βαθμού με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου μειωμένου ωραρίου, να μπορούν να αυξήσουν το ωράριο εργασίας τους και να μετατρέψουν τις συμβάσεις τους σε πλήρη απασχόληση, με αντίστοιχη αύξηση των αποδοχών τους. Με τη ρύθμιση αυτή έμειναν εκτός μερικές δεκάδες εργαζόμενοι (περίπου 40 σε όλη τη χώρα) των ΟΤΑ β βαθμού, αν και αυτοί εργάζονται με μειωμένο ωράριο και οι ανάγκες για παροχή πλήρους εργασίας στις Περιφέρειες είναι μεγάλες. Στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου υπηρετούν συνολικά οκτώ (8) υπάλληλοι με συμβάσεις ΙΔΑΧ μειωμένης απασχόλησης, από τους οποίους επτά (7) εργάζονται αποκλειστικά στην ΠΕ Ρόδου και ένας (1) στην ΠΕ Καλύμνου. Από την αρχική πρόσληψη τους μέχρι και σήμερα ουδέποτε ασχολήθηκαν με το αντικείμενο για το οποίο προσλήφθηκαν (καθαριστές στριες) αλλά εξ αρχής τοποθετήθηκαν σε θέσεις ευθύνης αυξημένων προσόντων τις οποίες υπηρετούν μέχρι και σήμερα. Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Περιφερειακών Ενοτήτων ωδεκανήσου (Σ.Υ.Π.Ν.Α.Π.Ε..)

2 Σελίδα 2 από 3 Θεωρούμε ότι εφαρμόζοντας τις συνταγματικές αρχές της ισότητας και της χρηστής διοίκησης, να συμπεριληφθεί σε τρέχον νομοσχέδιο τροπολογία με αναφορά ότι στις ρυθμίσεις της παραγράφου 1 του άρθρου 8 του ν. 4368/2016, υπάγονται και οι Ο.Τ.Α. β βαθμού Επιπρόσθετα το δημοσιονομικό κόστος από την πρόβλεψη αυτή είναι ελάχιστο, αφενός γιατί οι προαναφερόμενοι εργαζόμενοι στις Περιφέρειες δεν υπερβαίνουν τα 40 άτομα και αφετέρου δεν θα καταφεύγουν σε αντίστοιχες προσλήψεις έκτακτου προσωπικού, με πολύ περισσότερες ώρες εργασίας από το προσωπικό με σχέση εργασίας ΙΔΑΧ μειωμένου ωραρίου. 2) Σύνθεση διορισμένων μελών στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο και το Συμβούλιο Επιλογής Προϊσταμένων Στο άρθρο 30 του ν. 4369/2016, προβλέπεται ότι κατά τη συγκρότηση των εν λόγω συλλογικών οργάνων, τα μη αιρετά μέλη αυτών είναι τρεις μόνιμοι υπάλληλοι, με τους αναπληρωτές τους, οι οποίοι ασκούν καθήκοντα προϊσταμένου Διεύθυνσης, έχουν τον περισσότερο χρόνο άσκηση καθηκόντων προϊσταμένου Διεύθυνσης, υπάγονται στην αρμοδιότητα του Υπηρεσιακού Συμβουλίου και υπηρετούν στην έδρα της Περιφέρειας. Μόνο εάν δεν επαρκεί ο αριθμός των υπηρετούντων Διευθυντών στην έδρα, επιλέγονται Διευθυντές που υπηρετούν εκτός έδρας. Η προτεινόμενη αυτή ρύθμιση είναι καταφανώς άδικη καθώς με βάση ένα τελείως συγκυριακό κριτήριο, ήτοι την υπηρεσία σε συγκεκριμένο τόπο που είναι η έδρα της Περιφέρειας, κάποιοι υπάλληλοι προκρίνονται για τη στελέχωση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, έναντι άλλων συναδέλφων τους που ασκούν ανάλογα καθήκοντα και έχουν ανάλογα προσόντα εμπειρίας και προϋπηρεσίας, με μόνη αιτία διαφοροποίησης τον τόπο υπηρεσίας. Η διάκριση αυτή μεταξύ υπαλλήλων που υπηρετούν στην έδρα της Περιφέρειας και υπαλλήλων που υπηρετούν εκτός έδρας, λειτουργεί διχαστικά καθώς διαφοροποιεί τους υπαλλήλους και δημιουργεί την αίσθηση ύπαρξης κατηγοριών υπαλλήλων δύο ταχυτήτων. Ειδικά στις Περιφέρειες με νησιωτικά χαρακτηριστικά, όπως η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, είναι ιδιαίτερα κρίσιμης σημασίας θέμα το στελεχιακό δυναμικό της δημόσιας διοίκησης να μην έχει την αίσθηση της διάκρισης μεταξύ των υπηρεσιών που βρίσκονται στην έδρα και των υπολοίπων υπηρεσιών, οι οποίες είναι διάσπαρτες στα νησιά της Περιφέρειας. Θεωρούμε ότι τα δυο άλλα κριτήρια που θέτει ο νομοθέτης, ήτοι η άσκηση καθηκόντων προϊσταμένου διεύθυνσης και ο χρόνος προϋπηρεσίας στην άσκηση καθηκόντων προϊσταμένου διεύθυνσης, αποτελούν ικανά κριτήρια για τη στελέχωση των Υπηρεσιακών Συμβουλίων κατά τρόπο απολύτως ορθό, επαρκή, και αντιπροσωπευτικό για τους υπαλλήλους των Περιφερειών. Άλλωστε, με δεδομένες τις δυνατότητες τηλεδιάσκεψης που έχουν όλες οι Περιφέρειες, η τυχόν επιλογή, ως μη αιρετών μελών των Υπηρεσιακών Συμβουλίων, Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Περιφερειακών Ενοτήτων ωδεκανήσου (Σ.Υ.Π.Ν.Α.Π.Ε..)

3 Σελίδα 3 από 3 Διευθυντών που δεν υπηρετούν στην έδρα της Περιφέρειας, δε συνεπάγεται κανένα απολύτως δημοσιονομικό κόστος για τη λειτουργία των εν λόγω οργάνων, καθώς δεν απαιτείται η μετακίνηση κανενός μέλους. Για τους παραπάνω λόγους προτείνουμε α) τη διόρθωση της προαναφερθείσας τροπολογίας με την απαλοιφή του κριτηρίου της υπηρεσίας στην έδρα της Περιφέρειας ως κριτηρίου επιλογής μη αιρετών μελών του Υπηρεσιακού, ή β) τουλάχιστον, δεδομένης της συνταγματικής πρόνοιας για ανάδειξη της νησιωτικότητας και στήριξης των νησιωτικών περιοχών με κάθε πρόσφορο μέσο όπως είναι η δημιουργία συνθηκών καλής λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών σε αυτές, την πρόνοια να μην ισχύει το κριτήριο αυτό στις νησιωτικές περιφέρειες. Στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε περαιτέρω διευκρινήσεις. Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Περιφερειακών Ενοτήτων ωδεκανήσου (Σ.Υ.Π.Ν.Α.Π.Ε..)

4 (1) Ρύθμιση για τους ΙΔΑΧ μειωμένου ωραρίου ΟΤΑ Β βαθμού * Απάντηση Μπαλάφα σε βουλευτές του ΚΚΕ για τους ΙΔΑΧ Β βαθμού μειωμένου ωραρίου (658/ )

5 Σελίδα 1 από 3 Ρόδος Αρ. ρωτ. 01 Τηλ. : : Fax : sypnaped@gmail.com Προς : κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη Υ ουργό Εσωτερικών Θέµα : 2 η υ ενθύµιση ρύθµισης για τους εργαζόµενους Ι ΑΧ µειωµένου ωραρίου ΟΤΑ Β βαθµού Σχετικά : 1) Η αρ. ρωτ. 3/ ε ιστολή µας 2) Το αρ. ρωτ. 10/ ε ιστολή της ΟΣΥΑΠΕ 3) Το αρ. ρωτ. 658/ έγγραφο του ΥΠΕΣ Α ρος τη Βουλή των Ελλήνων 4) Η αρ. ρωτ. 30/ ε ιστολή µας κύριε Υ ουργέ, ηµοσιεύµατα ε ικαλούµενα δηλώσεις στελεχών του υ ουργείου σας, ανέφεραν ότι θα κατατεθεί σύντοµα στη Βουλή το νέο ολυνοµοσχέδιο για τους ΟΤΑ και θα εριλαµβάνει µια σειρά α ό ρυθµίσεις ου έχετε χαρακτηρίσει αναγκαίες για τη λειτουργία τόσο των Περιφερειακών και ηµοτικών αρχών, όσο και για τους εργαζόµενους σε αυτές. Ήδη γνωρίζετε ότι µε τη διάταξη της αραγράφου 1 του άρθρου 8 του νόµου 4368/2016 δόθηκε α οκλειστικά και µόνο στους ΟΤΑ Α βαθµού η δυνατότητα αύξησης του ωραρίου εργασίας του ροσω ικού ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου µερικής α ασχόλησης και τη µετατρο ή του, µέχρι και µε το ανώτατο όριο της λήρους α ασχόλησης της οικείας ειδικότητας και εκ αιδευτικής βαθµίδας, µε ταυτόχρονη αύξηση των άσης φύσεως α οδοχών του, ροκειµένου να καλυφθούν οι ανάγκες των φορέων σε ροσω ικό, µειώνοντας ταυτόχρονα και την ανάγκη για ρόσληψη έκτακτου ροσω ικού. Η ρύθµιση αυτή άφησε α έξω µερικές δεκάδες εργαζόµενους ( ερί ου 40 σε όλη τη χώρα) των ΟΤΑ β βαθµού, αν και αυτοί εργάζονται µε µειωµένο ωράριο και οι ανάγκες για αροχή λήρους εργασίας στις Περιφέρειές τους είναι µεγάλες. Σαφέστατα οι κυβερνητικές ολιτικές των ροηγούµενων δεκαετιών ε έβαλλαν την εφαρµογή των ελαστικών σχέσεων εργασίας, µε δυσµενείς ε ι τώσεις στους εργαζοµένους αλλά και στη λειτουργία Υ ηρεσιών. Στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου υ ηρετούν συνολικά οκτώ (8) υ άλληλοι µε συµβάσεις αορίστου χρόνου µειωµένης α ασχόλησης, α ό τους ο οίους ε τά (7) εργάζονται α οκλειστικά στην ΠΕ Ρόδου και ένας (1) στην ΠΕ Καλύµνου. Τα ονοµατε ώνυµα και τα καθήκοντα των εργαζοµένων αυτών αναγράφονται αναλυτικά στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α της αρούσας ε ιστολής, ροκειµένου να δια ιστώσετε ότι α ό την αρχική τους ρόσληψη µέχρι και σήµερα ουδέ οτε ασχολήθηκαν µε το αντικείµενο για το ο οίο ροσλήφθηκαν (καθαριστές στριες) αλλά εξ αρχής το οθετήθηκαν σε θέσεις ευθύνης αυξηµένων ροσόντων τις ο οίες υ ηρετούν µέχρι και σήµερα. Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Περιφερειακών Ενοτήτων Δωδεκανήσου (Σ.Υ.Π.Ν.Α.Π.Ε.Δ.)

6 Σελίδα 2 από 3 Με α όλυτο σεβασµό στις συνταγµατικές αρχές της ισότητας και της χρηστής διοίκησης αλλά και στο εθνικό λαίσιο ροστασίας των εργαζοµένων ζητάµε συνολική, δίκαιη και οριστική λύση στο ρόβληµα της εργασιακής οµηρείας ου συνειδητά ε έβαλαν στους εργαζόµενους αυτούς οι ροηγούµενες κυβερνήσεις. Παρακαλούµε να συµ εριληφθεί στις ε είγουσες διατάξεις η αναφορά ότι στις ρυθµίσεις της αραγράφου 1 του άρθρου 8 του ν. 4368/2016, υ άγονται και οι Ο.Τ.Α. β βαθµού. Με τον τρό ο αυτό αφενός θα δοθεί η δυνατότητα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου να ροχωρήσει στην αξιο οίηση του ροσω ικού της µε το βέλτιστο δυνατό τρό ο και αφετέρου θα συµβάλλει θετικά στον εξορθολογισµό της ηµόσιας διοίκησης ου α οτελεί µέγιστη ροτεραιότητα της κυβέρνησης σας στην ροσ άθεια ου καταβάλλει ροκειµένου να βγει η χώρα α ό την ολυετή κρίση. Ταυτόχρονα µε την αρούσα ε ιστολή µας, ζητάµε συνάντηση µαζί σας ροκειµένου να εκθέσουµε τις α όψεις, τους ροβληµατισµούς και τις δυσκολίες ου αντιµετω ίζουµε ως νησιωτική εριφέρεια στα λαίσια των αλλαγών ου ροωθούνται (τα έχουµε κατά καιρούς εριγράψει µε έγγραφα υ οµνήµατα). Σας ευχαριστούµε εκ των ροτέρων και είµαστε σε αναµονή για τον εκ µέρους σας έγκαιρο καθορισµό της ηµεροµηνίας συνάντησης. Κοινο οίηση : 1) κ. Όλγα Γεροβασίλη Υ ουργό ιοικητικής Ανασυγκρότησης 2) κ. Παναγιώτη Κουρουµ λή Υ ουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής 3) κ. Νεκτάριο Σαντορινιό Υφυ ουργό Νησιωτικής Πολιτικής 4) κ. Γεώργιο Χατζηµάρκο Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου 5) Πρόεδρο και Μέλη Περιφερειακού Συµβουλίου 6) Βουλευτές ωδεκανήσου 7) Πρόεδρο και Μέλη.Σ. & Γ.Σ. Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε. 8) Πρόεδρο και Μέλη.Σ. Ε.Ν.Π.Ε. 9) ΥΠ.ΕΣ. Γεν. /νση Το ικής Αυτοδιοίκησης /νση Οργάνωσης & Λειτουργίας ΟΤΑ Τµήµα Προσω ικού ΟΤΑ Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Περιφερειακών Ενοτήτων Δωδεκανήσου (Σ.Υ.Π.Ν.Α.Π.Ε.Δ.)

7 Σελίδα 3 από 3 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Εργαζόµενοι α ασχολούµενοι στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου µε συµβάσεις αορίστου χρόνου µειωµένης α ασχόλησης. 1) Χατζηνικήτας Γεώργιος : Εργάζεται στο Τµήµα Εµ ορίου αρέχοντας διοικητική υ οστήριξη (διαχείριση και διεκ εραίωση εγγράφων, ροστίµων κλ ), είναι χρήστης του συστήµατος ι@ύγεια µε δικαίωµα ανάρτησης ράξεων, είναι χρήστης του ηλεκτρονικού ρωτοκόλλου (τακτική και εµ ιστευτική αλληλογραφία), είναι χρήστης της εφαρµογής του Γενικού Εµ ορικού Μητρώου). 2) Παρδακά Σταµατία : Εργάζεται στο Τµήµα Υ ηρεσιών και Ε αγγελµάτων Υγείας ασκώντας τα καθήκοντα ου εριγράφονται στον Οργανισµό της Περιφέρειας και είναι χρήστης του συστήµατος ι@ύγεια µε δικαίωµα ανάρτησης ράξεων. 3) Κύρη Ειρήνη : Εργάζεται στο Τµήµα Γραµµατειακής Υ οστήριξης της Γενικής ιεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριµνας αρέχοντας γραµµατειακή υ οστήριξη (διαχείριση και διεκ εραίωση εγγράφων), είναι χρήστης του συστήµατος ι@ύγεια µε δικαίωµα ανάρτησης ράξεων, είναι χρήστης του ηλεκτρονικού ρωτοκόλλου (τακτική και εµ ιστευτική αλληλογραφία). 4) ιακοδηµητρίου-τάσσου Μαρούλλη : Εργάζεται στο Τµήµα Γραµµατειακής Υ οστήριξης της Γενικής ιεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριµνας αρέχοντας γραµµατειακή υ οστήριξη (διαχείριση και διεκ εραίωση εγγράφων), είναι χρήστης του συστήµατος ι@ύγεια µε δικαίωµα ανάρτησης ράξεων, είναι χρήστης του ηλεκτρονικού ρωτοκόλλου (τακτική και εµ ιστευτική αλληλογραφία). 5) Κιούρδης Χρήστος : Εργάζεται στο Τµήµα Λογιστικής ιαχείρισης της ιεύθυνσης ιοικητικού Οικονοµικού ωδεκανήσου ασκώντας τα καθήκοντα ου εριγράφονται στον Οργανισµό της Περιφέρειας, είναι υ εύθυνος για την ληρωµή όλων έργων, είναι χρήστης του ρογράµµατος της λογιστικής διαχείρισης, είναι χρήστης του συστήµατος ι@ύγεια µε δικαίωµα ανάρτησης ράξεων. 6) Πετσαλάκη Αικατερίνη : Εργάζεται ως καθαρίστρια στα Γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου/ ιοικητήριο. 7) Πακάκη Ανδριάνα: Εργάζεται ως καθαρίστρια στα Γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου/ /νση Μεταφορών & Ε ικοινωνιών. 8) Λάµ ου Αικατερίνη: Εργάζεται ως καθαρίστρια στο Ε αρχείο Καλύµνου. Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Περιφερειακών Ενοτήτων Δωδεκανήσου (Σ.Υ.Π.Ν.Α.Π.Ε.Δ.)

8

9 (2) Σύνθεση διορισμένων μελών στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο και το Συμβούλιο Επιλογής Προϊσταμένων

10 Σελίδα 1 από 2 Ρόδος Αρ. ρωτ. 16 Προς : Τηλ. : : Fax : sypnaped@gmail.com κ. Παναγιώτη Κουρουµ λή Υ ουργό Εσωτερικών και ιοικητικής Ανασυγκρότησης Λεωφ. Βασ. Σοφίας 15 ΤΚ ΑΘΗΝΑ Κοινο οίηση : 1. κ. Γιάννη Μ αλάφα Υφυ ουργό Εσωτερικών και ιοικητικής Ανασυγκρότησης 2. κ. Χριστόφορο Βερναρδάκη Ανα ληρωτή Υ ουργό Εσωτερικών και ιοικητικής Ανασυγκρότησης 3. κ. Κώστα Πουλάκη Γενικό Γραµµατέα Υ ουργείου Εσωτερικών και ιοικητικής Ανασυγκρότησης 4. κ. Γεώργιο Χατζηµάρκο Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου 5. Πρόεδρο και µέλη της ε ιτρο ής για την αναθεώρηση του θεσµικού λαισίου της το ικής αυτοδιοίκησης 6. Βουλευτές ωδεκανήσου 7. Πρόεδρο και Μέλη Περιφερειακού Συµβουλίου 8. Σύλλογο Υ αλλήλων Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Περιφερειακών Ενοτήτων Κυκλάδων (ΣΥΝΑΝΚ) 9. Οµοσ ονδία Συλλόγων Υ αλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας (ΟΣΥΑΠΕ) 10. Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.) 11. Υ ουργείο Εσωτερικών και ιοικητικής Ανασυγκρότησης Γεν. /νση Το ικής Αυτοδιοίκησης /νση Οργάνωσης & Λειτουργίας ΟΤΑ Τµήµα Προσω ικού ΟΤΑ Θέµα : Συγκρότηση των υπηρεσιακών συμβουλίων του άρθρου 30 του ν.4369/2016 Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Περιφερειακών Ενοτήτων Δωδεκανήσου (Σ.Υ.Π.Ν.Α.Π.Ε.Δ.)

11 Σελίδα 2 από 2 Αξιότιµε κύριε Υ ουργέ, Σε συνέχεια της αρ. 13/ ε ιστολής µας καθώς και του αρ. 15/ υ οµνήµατος µας ου αφορούσαν στη συγκρότηση και λειτουργία του Υ ηρεσιακού συµβουλίου, και µε αφορµή τη τρο ολογία ου κατατέθηκε στη Βουλή (α όσ ασµα ε ισυνά τεται συνηµµένα) σας υ ενθυµίζουµε την ά οψη µας µε τη ροσδοκία να διορθώσετε την καταφανέστατη αδικία. Συγκεκριµένα : Για λόγους ισονοµίας και ικανο οίησης του αισθήµατος δικαίου ε ιβάλλεται η τρο ο οίηση του άρθρου 171 του Ν. 4389/2016 ερί τωση αα), «ως ρος τη συγκρότηση των υ ηρεσιακών συµβουλίων α ό τρεις (3) µόνιµους υ αλλήλους και τους ανα ληρωτές αυτών... και υ ηρετούν στην έδρα του ή στο Νοµό Αττικής, για τα υ ηρεσιακά συµβούλια ου εδρεύουν στο Νοµό Ο εριορισµός ου τίθεται στη συγκρότηση των υ ηρεσιακών συµβουλίων, ότι δηλαδή και οι τρεις µόνιµοι υ άλληλοι και οι ανα ληρωτές αυτών ρέ ει να υ ηρετούν στην έδρα του υ ηρεσιακού συµβουλίου είναι καταφανώς άδικος και σαφώς δεν ροκρίνει την ισότιµη µεταχείριση όλων των υ αλλήλων, οι ο οίοι α ασχολούνται µε το ίδιο καθεστώς εργασίας (καθήκοντα ροϊσταµένων διεύθυνσης, έχουν τον ερισσότερο χρόνο άσκησης καθηκόντων ροϊσταµένων διεύθυνσης). Να εξαλειφθεί µε ρητή νοµοθετική ρόβλεψη η δυσµενής και άνιση µεταχείριση, την ο οία υφίστανται οι υ άλληλοι, οι ο οίοι δεν υ ηρετούν στην έδρα του υ ηρεσιακού συµβουλίου, ούτως ώστε στα λαίσια των θεµελιωδών αρχών της ισότητας και της χρηστής διοίκησης, οι ο οίες ρέ ει να διέ ουν τη δράση της δηµόσιας διοίκησης, να εριληφθεί µε ρητή νοµοθετική ρόβλεψη και αυτή η κατηγορία υ αλλήλων (τουλάχιστον κατά συγκεκριµένο αριθµό και όχι στο σύνολο) στην ως άνω διάταξη του νόµου. Ε ισηµαίνεται ότι η αρα άνω αναφερόµενη τρο ο οίηση, δεν ε ιφέρει κανένα α ολύτως δηµοσιονοµικό κόστος διότι οι συνεδριάζεις ραγµατο οιούνται µε τηλεδιάσκεψη και ε οµένως δεν α αιτείται η µετακίνηση των µελών του υ ηρεσιακού ή των αιτούντων υ αλλήλων. Συνηµµένα : Α όσ ασµα της αναφερθείσας τρο ολογίας Το αρ. 15/ υ όµνηµα µας Το αρ. 13/ έγγραφο µας Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Περιφερειακών Ενοτήτων Δωδεκανήσου (Σ.Υ.Π.Ν.Α.Π.Ε.Δ.)

12

13 Σελίδα 1 από 5 Ρόδος Αρ. ϖρωτ. 13 Προς : Τηλ. : : Fax : sypnaped@gmail.com κ. Παναγιώτη Κουρουµϖλή Υϖουργό Εσωτερικών και ιοικητικής Ανασυγκρότησης Λεωφ. Βασ. Σοφίας 15 ΤΚ ΑΘΗΝΑ Κοινοϖοίηση : 1. κ. Γιάννη Μϖαλάφα Υφυϖουργός Εσωτερικών και ιοικητικής Ανασυγκρότησης 2. κ. Κώστα Πουλάκη Γενικό Γραµµατέα Υϖουργείου Εσωτερικών και ιοικητικής Ανασυγκρότησης 3. κ. Γεώργιο Χατζηµάρκο Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου 4. Πρόεδρο και µέλη της εϖιτροϖής για την αναθεώρηση του θεσµικού ϖλαισίου της τοϖικής αυτοδιοίκησης 5. Βουλευτές ωδεκανήσου 6. Αϖοκεντρωµένη ιοίκηση Αιγαίου Γραφείο Γενικού Γραµµατέα 7. Πρόεδρο και Μέλη Περιφερειακού Συµβουλίου 8. Σύλλογο Υϖαλλήλων Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Περιφερειακών Ενοτήτων Κυκλάδων (ΣΥΝΑΝΚ) 9. Οµοσϖονδία Συλλόγων Υϖαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας (ΟΣΥΑΠΕ) 10. Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.) 11. Υϖουργείο Εσωτερικών και ιοικητικής Ανασυγκρότησης Γεν. /νση Τοϖικής Αυτοδιοίκησης /νση Οργάνωσης & Λειτουργίας ΟΤΑ Τµήµα Προσωϖικού ΟΤΑ Θέµα : Συγκρότηση των υπηρεσιακών συµβουλίων του άρθρου 30 του ν.4369/2016 Σύλλογος Εργαζοµένων Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Περιφερειακών Ενοτήτων ωδεκανήσου (Σ.Υ.Π.Ν.Α.Π.Ε..)

14 Σελίδα 2 από 5 Αξιότιµε κύριε Υϖουργέ, Όϖως ήδη γνωρίζετε, δηµοσιεύθηκε µεταξύ άλλων διατάξεων στο νόµο 4389/2016 «Εϖείγουσες διατάξεις για την εφαρµογή της συµφωνίας δηµοσιονοµικών στόχων και διαρθρωτικών µεταρρυθµίσεων και άλλες διατάξεις» η τροϖολογία ϖου αφορά τη συγκρότηση των υϖηρεσιακών συµβουλίων του άρθρου 30 του ν. 4369/2016. Συγκρότηση και λειτουργία υϖηρεσιακών συµβουλίων (Υ.Σ.) Συγκεκριµένα το άρθρο 171 του Ν.4389/2016 αντικαθιστά την ϖαράγραφο 3 του άρθρου 30 του Ν.4369/2016 και ϖλέον ϖροβλέϖει σε ϖροθεσµία 30 ηµερών αϖό τη δηµοσίευση του νόµου την υϖοχρεωτική συγκρότηση και λειτουργία των υϖηρεσιακών συµβουλίων σε όλες τις ϖεριφέρειες της χώρας. Είναι δεδοµένο ότι τα υϖηρεσιακά συµβούλια αϖοτελούν θεµελιώδη θεσµό της δηµόσιας διοίκησης, καθώς ϖροϋϖοθέτουν την ουσιαστική συµµετοχή των αιρετών εκϖροσώϖων των εργαζοµένων στα θεσµικά όργανα, τα οϖοία λειτουργούν ως κέντρα λήψης αϖοφάσεων (εϖιλογές ϖροϊσταµένων, µετατάξεις, µετακινήσεις, τοϖοθετήσεις, αϖοσϖάσεις κλϖ), µε σκοϖό να ενισχύεται η λειτουργία της χρηστής διοίκησης και της ισότιµης µεταχείρισης των εργαζοµένων, αϖοκλείοντας αδιαφανείς διαδικασίες, αυθαίρετες εϖιλογές και εξωϋϖηρεσιακές ϖαρεµβάσεις. Σε συσχέτιση µε το υϖ αριθµ. ϖρωτ / έγγραφο του Υφυϖουργού του Υϖουργείου Εσωτερικών και ιοικητικής Ανασυγκρότησης, το οϖοίο έχει αϖοσταλεί και έχουν λάβει γνώση όλες οι αϖοκεντρωµένες διοικήσεις, διευθύνσεις διοίκησης και ϖεριφέρειες της χώρας, µε το οϖοίο δίνονται οδηγίες ϖρος όλες τις ως άνω υϖηρεσίες να µην ϖροβούν οι ΟΤΑ α και β βαθµού σε καµία σχετική µε τα οριζοµένα στο άρθρο 171 του εν λόγω νόµου ενέργεια, µε την αιτιολογία ότι εϖίκειται νέα νοµοθετική ρύθµιση αναφορικά µε τα υϖηρεσιακά συµβούλια των ΟΤΑ α και β βαθµού, λεκτέα τα εξής: Καταρχήν αναφορικά µε το νοµικό χαρακτηρισµό του εν λόγω εγγράφου είναι ϖροφανές ότι συνιστά ενέργεια εσωτερική σχετική µε την εσωτερική λειτουργία των υϖηρεσιών της διοίκησης και συγκεκριµένα έγγραφο µε το οϖοίο ϖαρέχονται αϖλές οδηγίες ϖρος τις υφιστάµενες αρχές ή άλλως ερµηνευτική εγκύκλιος. Οι ερµηνευτικές εγκύκλιοι ή οι εσωτερικές οδηγίες δεν αϖοτελούν σε καµία ϖερίϖτωση κανόνα δικαίου και σε καµία ϖερίϖτωση δεν µϖορούν να υϖοκαταστήσουν το νόµο ή να τον καταργήσουν, αφού ϖεριέχουν αϖλές οδηγίες ή διευκρινίσεις. Οι ερµηνευτικές δε εγκύκλιοι, οι οϖοίες εκδίδονται αϖό τους ιεραρχικά ϖροϊσταµένους των διαφόρων υϖηρεσιακών σχηµατισµών του Κράτους και των NΠ είναι ϖράξεις της διοίκησης, µε τις οϖοίες ερµηνεύονται και συγκεκριµενοϖοιούνται κανόνες δικαίου, ήτοι µε αυτές εϖαναλαµβάνονται, σχολιάζονται και εϖεξηγούνται οι διατάξεις αυτού και ϖαρέχονται οδηγίες για τον τρόϖο εφαρµογής τους, µε σκοϖό την ενιαία εφαρµογή του κανόνα δικαίου στο εσωτερικό µίας δηµόσια υϖηρεσίας. Σύλλογος Εργαζοµένων Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Περιφερειακών Ενοτήτων ωδεκανήσου (Σ.Υ.Π.Ν.Α.Π.Ε..)

15 Σελίδα 3 από 5 Συνεϖώς η ερµηνευτική εγκύκλιος αϖοτελεί αϖλά «διοικητική διάταξη» σε αντίθεση µε τις «νοµικές διατάξεις» οι οϖοίες ϖεριέχουν κανόνες δικαίου και δεν έχει κανονιστικό χαρακτήρα αφού δεν θέτει αντικειµενικό δίκαιο αλλά ϖροϋϖοθέτει δίκαιο και εϖιτρέϖεται µόνο στα όρια ϖου θέτουν οι κανόνες δικαίου, στερούµενη έτσι εξωτερικής νοµικής δεσµευτικότητας (δηλαδή έναντι των διοικουµένων), σε ϖερίϖτωση δε ϖου εµϖεριέχει «εντολή» ή «διαταγή» εξαντλεί τη δεσµευτική ισχύ της µέσα στο ϖλαίσιο της ιεραρχικής δοµής της ηµόσιας ιοίκησης την οϖοία τελευταία και µόνο δεσµεύει («εσωτερική δεσµευτικότητα») υϖό την ϖροϋϖόθεση της ύϖαρξης ειδικής έννοµης σχέσης «ϖροϊσταµένου υφισταµένου», µεταξύ του «διατάσσοντος» ϖου εξέδωσε την εγκύκλιο και «διατασσόµενου» υϖαλλήλου εφαρµοστή των διατάξεων στις οϖοίες αφορά η εγκύκλιος. Εϖοµένως το υϖ αριθµ. ϖρωτ / έγγραφο του Υφυϖουργού του Υϖουργείου Εσωτερικών και ιοικητικής Ανασυγκρότησης ως ερµηνευτική εγκύκλιος ϖρέϖει να έρχεται σε συµφωνία µε το άρθρο 171 του Ν.4389/2016, ϖαρέχοντας οδηγίες ϖρος τις υφιστάµενες αρχές σχετικές µε την εφαρµογή του και όχι να αναιρεί την εφαρµογή του, καθώς αυτό εϖιτρεϖτά συντελείται µόνο µε νεώτερο νόµο, ο οϖοίος καταργεί ή τροϖοϖοιεί τον ϖρογενέστερο νόµο και όχι µε εσωτερικές οδηγίες. Εξάλλου το υϖ αριθµ. ϖρωτ / έγγραφο του Υφυϖουργού του Υϖουργείου Εσωτερικών και ιοικητικής Ανασυγκρότησης έρχεται σε καταφανή αντίθεση µε το µεταγενέστερο µε αριθµ. ϖρωτ. Ι Α /Φ.37.19/1149/οικ15787 του Αναϖληρωτή Υϖουργού του Υϖουργείου Εσωτερικών και ιοικητικής Ανασυγκρότησης, σχετικά µε τις εκλογές αιρετών εκϖροσώϖων των υϖαλλήλων στα υϖηρεσιακά συµβούλια των δηµόσιων υϖηρεσιών και των νοµικών ϖροσώϖων δηµοσίου δικαίου, µε το οϖοίο δίνεται εντολή ϖρος τις αρµόδιες ιευθύνσεις ιοικητικού ή Προσωϖικού να µεριµνήσουν για την έγκαιρη έναρξη των σχετικών διαδικασιών για την εκλογή νέων αιρετών εκϖροσώϖων στα εν λόγω συµβούλια, για την χρονική ϖερίοδο αϖό έως Εϖοµένως είναι αϖορίας άξιο για ϖοιο λόγο το αρµόδιο Υϖουργείο µε σχεδόν ταυτόχρονα χρονικά έγγραφα αϖοφαίνεται µε διαφορετικό τρόϖο και ϖροκρίνει την άµεση συγκρότηση των υϖηρεσιακών συµβουλίων των δηµόσιων υϖηρεσιών και των νοµικών ϖροσώϖων δηµοσίου δικαίου, σε αντίθεση µε τα υϖηρεσιακά συµβούλια των ΟΤΑ α και β βαθµού, τα οϖοία ουσιαστικά θα ϖαραµείνουν εϖ αόριστον χωρίς υϖηρεσιακά συµβούλια µε όλες τις εντεύθεν συνέϖειες για την οµαλή και εύρυθµη λειτουργία τους. Εϖιλογή τακτικών (διορισµένων) µελών στα Υ.Σ. Ως σύλλογος εκϖροσωϖών το σύνολο των εργαζοµένων στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και εϖοµένως έχοντας άµεσο έννοµο συµφέρον είναι να τροϖοϖοιηθεί το άρθρο 171 του Ν. 4389/2016 ϖερίϖτωση αα), «ως ϖρος τη συγκρότηση των υϖηρεσιακών συµβουλίων αϖό τρεις (3) µόνιµους υϖαλλήλους και τους αναϖληρωτές αυτών και υϖηρετούν στην έδρα του ή στο Νοµό Αττικής, για τα υϖηρεσιακά συµβούλια ϖου εδρεύουν στο Νοµό αυτό». Ο ϖεριορισµός ϖου τίθεται εν ϖροκειµένω στη συγκρότηση των Σύλλογος Εργαζοµένων Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Περιφερειακών Ενοτήτων ωδεκανήσου (Σ.Υ.Π.Ν.Α.Π.Ε..)

16 Σελίδα 4 από 5 υϖηρεσιακών συµβουλίων, ότι δηλαδή και οι τρεις µόνιµοι υϖάλληλοι και οι αναϖληρωτές αυτών ϖρέϖει να υϖηρετούν στην έδρα του υϖηρεσιακού συµβουλίου είναι καταφανώς άδικος και σαφώς δεν ϖροκρίνει την ισότιµη µεταχείριση όλων των υϖαλλήλων, οι οϖοίοι αϖασχολούνται µε το ίδιο καθεστώς εργασίας (καθήκοντα ϖροϊσταµένων διεύθυνσης, έχουν τον ϖερισσότερο χρόνο άσκησης καθηκόντων ϖροϊσταµένων διεύθυνσης). Να εξαληφθεί µε ρητή νοµοθετική ϖρόβλεψη η δυσµενή και άνιση µεταχείριση, την οϖοία υφίστανται οι υϖάλληλοι, οι οϖοίοι δεν υϖηρετούν στην έδρα του υϖηρεσιακού συµβουλίου, ούτως ώστε στα ϖλαίσια των θεµελιωδών αρχών της ισότητας και της χρηστής διοίκησης, οι οϖοίες ϖρέϖει να διέϖουν τη δράση της δηµόσιας διοίκησης, να ϖεριληφθεί µε ρητή νοµοθετική ϖρόβλεψη και αυτή η κατηγορία υϖαλλήλων (τουλάχιστον κατά συγκεκριµένο αριθµό και όχι στο σύνολο) στην ως άνω διάταξη του νόµου. ιαδικασία ψηφοφορίας εντός ωραρίου εργασίας Σύµφωνα µε τη διάταξη του άρθρου 1 ϖαρ. 1 της υϖουργικής αϖόφασης ΑΠ ΙΚ ΠΡ/Φ 80/30/8703 (ΦΕΚ 684/Β/1988) «τα µέλη των υϖηρεσιακών συµβουλίων του άρθρου 14 ϖαρ. 1 ϖερ. β του Ν. 1586/86 (σχετικά µε τη βαθµολογική διάρθρωση των θέσεων του ηµοσίου, νοµικών ϖροσώϖων δηµοσίου δικαίου και των Οργανισµών τοϖικής αυτοδιοίκησης και άλλες διατάξεις), τα οϖοία εκϖροσωϖούν τους υϖαλλήλους, εκλέγονται µε άµεση, καθολική και µυστική ψηφοφορία ϖου διεξάγεται σε ηµέρα Σάββατο κάθε δεύτερου έτους», δηλαδή εκτός του ωραρίου εργασίας. Σύµφωνα µε το άρθρο 6 ϖαρ. 1 της ιεθνούς Σύµβασης Εργασίας 151, η οϖοία έχει κυρωθεί στην Ελλάδα µε το νοµοθετικό διάταγµα 2405/1996 ϖροβλέϖεται «Στους αντιϖροσώϖους των αναγνωρισµένων οργανώσεων δηµοσίων υϖαλλήλων θα ϖρέϖει να ϖαρέχονται διευκολύνσεις ϖου να εϖιτρέϖουν σε αυτούς να εκϖληρώσουν µε ταχύτητα και αϖοτελεσµατικότητα την αϖοστολή τους, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και εκτός ωραρίου εργασίας». Σχετικές ρυθµίσεις ϖροβλέϖονται και στο Ν1264/1982 Κατ αναλογική εφαρµογή των ανωτέρω νοµοθετικών διατάξεων και στην ϖροκειµένη ϖερίϖτωση, ϖροκύϖτει ότι το κράτος υϖό την έννοια του ευρύτερου δηµόσιου τοµέα οφείλει να διευκολύνει την άσκηση των δηµοκρατικών συλλογικών δικαιωµάτων, ϖαρέχοντας στους εργαζόµενους αλλά και στους εκϖροσώϖους τους, κάθε αναγκαία διευκόλυνση για την άσκηση του έργου τους. Εϖειδή όσο µεγαλύτερη είναι η συµµετοχή των εργαζοµένων τόσο ισχυρή και αντιϖροσωϖευτική είναι η ϖαρουσία τους στο Υϖηρεσιακό Συµβούλιο, εϖιβάλλεται ο καθορισµός διεξαγωγής των εκλογών εντός ωραρίου εργασίας. Τρόϖος ψηφοφορίας Εϖίσης κατά την ϖαρ. 3 του άρθρου 1 της υϖουργικής αϖόφασης ΑΠ ΙΚ ΠΡ/Φ 80/30/8703 (ΦΕΚ 684/Β/1988) «οι υϖάλληλοι ϖου υϖηρετούν εκτός Σύλλογος Εργαζοµένων Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Περιφερειακών Ενοτήτων ωδεκανήσου (Σ.Υ.Π.Ν.Α.Π.Ε..)

17 Σελίδα 5 από 5 της έδρας των υϖηρεσιών της ϖαρ. 2 του άρθρου αυτού, ψηφίζουν µε αλληλογραφία κατά τη διαδικασία του άρθρου 13 της ϖαρούσας αϖόφασης». Είναι κατανοητό ϖως στο νησιωτικό χώρο η µετακίνηση του υϖαλλήλου αϖό νησί σε νησί δεν µετριέται χιλιοµετρικά όϖως στην στεριανή Ελλάδα αλλά η µετακίνηση γίνεται µε δυσκολία λόγω µη εϖαρκούς ακτοϖλοϊκής σύνδεσης, καιρικών συνθηκών και βεβαίως ανταϖοκρίσεων ϖλοίων, ϖεριόδου (τουριστικής ή όχι) κ.τ.λ. Η ιδιαιτερότητα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Κυκλάδες, ωδεκάνησα µε 48 κατοικηµένα νησιά, µε δυσκολία στην ϖρόσβαση και στην ϖροσέγγιση αλλά και τις µεγάλες αϖοστάσεις µεταξύ των νησιών, η σύνδεση της Ρόδου µε τη Σύρο (έδρα της Περιφέρειας) γίνεται µόνο ακτοϖλοϊκά µια φορά την εβδοµάδα (κατά τη χειµερινή ϖερίοδο), µε 12 ϖεριφερειακές ενότητες και µε υϖηρεσιακές δοµές σε 16 νησιά, αϖαιτεί τη διατήρηση της εϖιστολικής ψήφου ως βέλτιστης ϖρακτικής. Εϖιϖλέον ως ιδανική λύση ϖροκρίνουµε τη θεσµοθέτηση χρήσης ηλεκτρονικής ψήφου (ψηφιακής κάλϖης µε τη χρήση του ηλεκτρονικού συστήµατος ΖΕΥΣ) όϖως ακριβώς ήδη ισχύει στις διαδικασίες εκλογής ϖρυτάνεων στα ϖανεϖιστήµια (µε τα ϖοσοστά συµµετοχής να είναι ϖολύ ανώτερα αϖό τα αντίστοιχα των συµβατικών εκλογών). Το σύστηµα ϖροσφέρεται αϖό το Εθνικό ίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (Ε ΕΤ) και εξασφαλίζει την αδιάβλητη διεξαγωγή αϖόρρητων ψηφοφοριών µε ηλεκτρονικό τρόϖο. Σύλλογος Εργαζοµένων Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Περιφερειακών Ενοτήτων ωδεκανήσου (Σ.Υ.Π.Ν.Α.Π.Ε..)

Σελίδα 2 από 5 Αξιότιµε κύριε Υϖουργέ, Όϖως ήδη γνωρίζετε, δηµοσιεύθηκε µεταξύ άλλων διατάξεων στο νόµο 4389/2016 «Εϖείγουσες διατάξεις για την εφαρµο

Σελίδα 2 από 5 Αξιότιµε κύριε Υϖουργέ, Όϖως ήδη γνωρίζετε, δηµοσιεύθηκε µεταξύ άλλων διατάξεων στο νόµο 4389/2016 «Εϖείγουσες διατάξεις για την εφαρµο Σελίδα 1 από 5 Ρόδος 21-6-2016 Αρ. ϖρωτ. 13 Προς : Τηλ. : 2241360550 : 2241360631 Fax : 2241044421 Email : sypnaped@gmail.com κ. Παναγιώτη Κουρουµϖλή Υϖουργό Εσωτερικών και ιοικητικής Λεωφ. Βασ. Σοφίας

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. ρωτ. 16. Προς : Κοινο οίηση :

Αρ. ρωτ. 16. Προς : Κοινο οίηση : Σελίδα 1 από 2 Ρόδος 19-7-2016 Αρ. ρωτ. 16 Προς : Τηλ. : 2241360550 : 2241360631 Fax : 2241044421 Email : sypnaped@gmail.com κ. Παναγιώτη Κουρουµ λή Υ ουργό Εσωτερικών και ιοικητικής Ανασυγκρότησης Λεωφ.

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 2 από 6 αντικείµενο για το οϖοίο ϖροσλήφθηκαν (καθαριστές στριες) αλλά εξ αρχής τοϖοθετήθηκαν σε θέσεις αυξηµένων ϖροσόντων τις οϖοίες υϖηρετού

Σελίδα 2 από 6 αντικείµενο για το οϖοίο ϖροσλήφθηκαν (καθαριστές στριες) αλλά εξ αρχής τοϖοθετήθηκαν σε θέσεις αυξηµένων ϖροσόντων τις οϖοίες υϖηρετού Σελίδα 1 από 6 Ρόδος 03-03-2017 Αρ. ϖρωτ. 04 Τηλ. : 2241360550 : 2241360631 Fax : 2241044421 Email : sypnaped@gmail.com Προς : Πρόεδρο και µέλη του Περιφερειακού Συµβουλίου Κοινοϖοίηση : Περιφερειάρχη

Διαβάστε περισσότερα

κύριε Υπουργέ, κύριε Γενικέ

κύριε Υπουργέ, κύριε Γενικέ Σελίδα 1 από 3 Τηλ. : 2241360550 : 2241360631 Fax : 2241044421 Email : sypnaped@gmail.com Ρόδος 08-06-2018 Αρ. πρωτ. 12 Προς : 1. κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη Υπουργό Εσωτερικών 2. κ. Κώστα Πουλάκη Γ.Γ. Υπουργείο

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. ρωτ. 8. Προς : Κοινο οίηση : : Κατάθεση α όψεων ε ί της ροτεινόµενης τρο ο οίησης του ΟΕΥ

Αρ. ρωτ. 8. Προς : Κοινο οίηση : : Κατάθεση α όψεων ε ί της ροτεινόµενης τρο ο οίησης του ΟΕΥ Σελίδα 1 από 5 Ρόδος 27-3-2016 Αρ. ρωτ. 8 Προς : Τηλ. : 2241360550 : 2241360631 Fax : 2241044421 Email : sypnaped@gmail.com Γενική ιεύθυνση Εσωτερικής Λειτουργίας Κοινο οίηση : 1) Γραφείο Περιφερειάρχη

Διαβάστε περισσότερα

Ρόδος Αρ. ϖρωτ. 07

Ρόδος Αρ. ϖρωτ. 07 Σελίδα 1 από 5 Τηλ. : 2241360550 : 2241360631 Fax : 2241044421 Email : sypnaped@gmail.com Ρόδος 15-04-2018 Αρ. ϖρωτ. 07 Προς : 1. κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη Υϖουργό Εσωτερικών 2. κ. Κώστα Πουλάκη Γ.Γ. Υϖουργείου

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Πρωτ.: ΠΡΟΣ:

Αριθ. Πρωτ.: ΠΡΟΣ: Ελληνική ΕΞ ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 3 Α ριλίου 2019 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 24740 ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗΣ /ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Τ.Α. Πληροφορίες Τηλέφωνο Ταχ. /νση

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. ϖρωτ. 8. Προς : Κοινοϖοίηση :

Αρ. ϖρωτ. 8. Προς : Κοινοϖοίηση : Σελίδα 1 από 5 Ρόδος 25-05-2015 Αρ. ϖρωτ. 8 Προς : Τηλ. : 2241360550 : 2241360631 Fax : 2241044421 Email : sypnaped@gmail.com κ. Νίκο Βούτση Υϖουργό Εσωτερικών και ιοικητικής Ανασυγκρότησης Λεωφ. Βασ.

Διαβάστε περισσότερα

Εγκύκλιος: 50 ΘΕΜΑ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ - ΠΑΡΑΤΑΣΗ. Εισαγωγικές Ε ισηµάνσεις

Εγκύκλιος: 50 ΘΕΜΑ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ - ΠΑΡΑΤΑΣΗ. Εισαγωγικές Ε ισηµάνσεις ΕΞ ΕΠΕΙΓΟΝ- ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ (Να α οσταλεί µε fax και µε e-mail) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αθήνα, 10 Σε τεµβρίου 2014 Αρ. Πρωτ.: οικ. 33961 ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗΣ /ΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Ελληνική Ορθή Ε ανάληψη (ως ρος αλλαγή αριθµού αραγράφου στη σελ. 3 (α ό αρ. 21 σε αρ. 20 α ) Αθήνα, 18-3-2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 16 Μαρτίου 2016 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ρόδος Προς

Ρόδος Προς Ρόδος 12-01-2017 Προς κ. Δημήτρη Δουρή Πρόεδρο Υπηρεσιακού Συμβουλίου Περιφέρειας Νοτίου Κοινοποίηση : 1. Μέλη Υπηρεσιακού Συμβουλίου Περιφέρειας Νοτίου 2. Υπουργείο Εσωτερικών Γενική Δ/νση Αποκέντρωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΘΕΜΑ: Αναστολή ροσλήψεων και υ ηρεσιακών µεταβολών κατά το χρονικό διάστηµα των αυτοδιοικητικών εκλογών ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: Αριθµ. 14

ΠΡΟΣ: ΘΕΜΑ: Αναστολή ροσλήψεων και υ ηρεσιακών µεταβολών κατά το χρονικό διάστηµα των αυτοδιοικητικών εκλογών ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: Αριθµ. 14 Ελληνική ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 3 Α ριλίου 2019 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 24722 ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗΣ /ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Τ.Α. ΠΡΟΣ: Α οκεντρωµένες ιοικήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Πρωτ.:36567 ΠΡΟΣ:

Αριθ. Πρωτ.:36567 ΠΡΟΣ: Ελληνική ΕΠΕΙΓΟΝ + email ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 10 Μαΐου 2019 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.:36567 ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗΣ /ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Τ.Α. ΠΡΟΣ: Α οκεντρωµένες ιοικήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΙΠΑΑ /ΠΡΟΣ/167/οικ.26047/ , και ΙΠΑΑ /ΠΡΟΣ/180/οικ.42334/ (Α Α:6ΖΕΗ465ΧΘΨ-ΟΛΓ) εγκύκλιοι του Υ ουργείου ιοικητικής

ΙΠΑΑ /ΠΡΟΣ/167/οικ.26047/ , και ΙΠΑΑ /ΠΡΟΣ/180/οικ.42334/ (Α Α:6ΖΕΗ465ΧΘΨ-ΟΛΓ) εγκύκλιοι του Υ ουργείου ιοικητικής Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 26 Ιανουαρίου 2018 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: οικ. 2573 ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗΣ /ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Τ.Α. ΠΡΟΣ: 1. ήµους της Χώρας Ταχ. /νση

Διαβάστε περισσότερα

- 1 - ΠΡΟΣ: Τους ήµους της Χώρας κκ ηµάρχους ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: 14. Ε ανασύσταση ηµοτικής Αστυνοµίας

- 1 - ΠΡΟΣ: Τους ήµους της Χώρας κκ ηµάρχους ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: 14. Ε ανασύσταση ηµοτικής Αστυνοµίας Ελληνική EΞ ΕΠΕΙΓΟΝ - ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ Να σταλεί και µε φαξ και email ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 15 Μαΐου 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ Αριθ. Πρωτ.: οικ. 16773 ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Α Α: 6ΡΠΝ465ΦΘΕ-6ΛΜ. ΘΕΜΑ: Ε αναφορά των Σχολικών Φυλάκων στους ήµους

Α Α: 6ΡΠΝ465ΦΘΕ-6ΛΜ. ΘΕΜΑ: Ε αναφορά των Σχολικών Φυλάκων στους ήµους Ελληνική Α Α: 6ΡΠΝ465ΦΘΕ-6ΛΜ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑΥΓΕΙΑ ΕΞ-ΕΠΕΙΓΟΝ Να σταλεί µε fax και µε e-mail ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 22 Μαΐου 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ Αριθ.Πρωτ.: οικ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 28 Ιουνίου 2018 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ. 31474 ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΤΟΠ. ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΣ: Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΠ. ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 1.

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. πρωτ. 4. Προς. Κοινοποίηση : : Εκλογές για την ανάδειξη αιρετών μελών στα υπηρεσιακά Συμβούλια των Περιφερειών της χώρας

Αρ. πρωτ. 4. Προς. Κοινοποίηση : : Εκλογές για την ανάδειξη αιρετών μελών στα υπηρεσιακά Συμβούλια των Περιφερειών της χώρας Σελίδα 1 από 3 12-03-2015 Αρ. πρωτ. 4 Προς Τηλ. : 2241360550 : 2241360631 Fax : 2241044421 Email : sypnaped@gmail.com Γραφείο Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Λεωφ. Βασ. Σοφίας 15, Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

O ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

O ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ /ΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ Ταχ. ιεύθυνση : Μεσογείων 119 Ταχ. Κώδικας

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ιευκρινήσεις για τον διορισµό των αποφοίτων Εθνικής Σχολής ηµόσιας ιοίκησης (ΕΣ ) και Εθνικής Σχολής Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΕΣΤΑ)»

ΘΕΜΑ: «ιευκρινήσεις για τον διορισµό των αποφοίτων Εθνικής Σχολής ηµόσιας ιοίκησης (ΕΣ ) και Εθνικής Σχολής Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΕΣΤΑ)» ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΣ & ΕΣΤΑ Ταχ. /νση : Χαλκοκονδύλη 24-26 Ταχ. Κώδικας : 104 32 ΑΘΗΝΑ /νση Αλ/φιας: Ταχ. Θυρίδα 30390, Μητροπόλεως 60, 10033, ΑΘΗΝΑ Τηλ. Προέδρου: 6972 879671 Τηλ. Γεν. Γραµµατέα: 6945 773787

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων των υπαλλήλων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια των δημοσίων υπηρεσιών και των Ν.Π.Δ.Δ.

Θέμα: Εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων των υπαλλήλων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια των δημοσίων υπηρεσιών και των Ν.Π.Δ.Δ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ-ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. πρωτ. 23. Προς : Κοινοποίηση :

Αρ. πρωτ. 23. Προς : Κοινοποίηση : Σελίδα 1 από 5 Ρόδος 05-09-2016 Αρ. πρωτ. 23 Προς : Τηλ. : 2241360550 : 2241360631 Fax : 2241044421 Email : sypnaped@gmail.com κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Λεωφ. Βασ. Σοφίας

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟ ΗΜΟ ΑΛΜΥΡΟΥ.

ΘΕΜΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟ ΗΜΟ ΑΛΜΥΡΟΥ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΗΜΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Aλµυρός 30-9-2015 Αρ.Πρωτ.: 21026 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

Διαβάστε περισσότερα

Να σταλεί και µε

Να σταλεί και µε Να σταλεί και µε e-mail ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Α. -------------------------------------------------- -ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ & ΕΠΕΞ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ο.Ν.Α..Ε.Α. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ο.Ν.Α..Ε.Α. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ Τρι όλεως 6 & Λ. Κύ ρου Τηλ. 210-9600639, 210-9629844 fax 210-9635872 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 25 Οκτωβρίου 2018 Αριθ. Πρωτ: 59272

Αθήνα, 25 Οκτωβρίου 2018 Αριθ. Πρωτ: 59272 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ταχ. /νση: Πληροφορίες: Τηλ: Φαξ: Σταδίου 27, 10183

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αγ. Στέφανος 1-12-2014 ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ Αριθ. Πρωτ.: 38090 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αγ. Στέφανος 1-12-2014 ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ Αριθ. Πρωτ.: 38090 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αγ. Στέφανος 1-12-2014 ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ Αριθ. Πρωτ.: 38090 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ Την Οικονοµική Ε ιτρο ή ήµου ιονύσου ΘΕΜΑ: «Σύνταξη Ολοκληρωµένου Πλαισίου ράσης (Ο.Π..)

Διαβάστε περισσότερα

προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Κουρουπλή Έλλειψη προσωπικού

προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Κουρουπλή Έλλειψη προσωπικού Σελίδα 1 από 6 Ρόδος 16/7/2016 Τηλ. : 2241360630 : 2241360631 Fax : 2241360539 Email : sypnaped@gmail.com Url : https://sypnaped.wordpress.com Υπόµνηµα προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Κουρουπλή

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΙ ΙΚΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΟΣΙΟΥ στο σχέδιο νόµου Προς τη Βουλή των Ελλήνων ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ.. Άρθρο.. Κάλυψη Οργανικών Θέσεων Αυξηµένων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ του ήµου Λαµιέων

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ του ήµου Λαµιέων ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ του ήµου Λαµιέων Άρθρο 1 (Άρθρο 7, αρ. 1 Ν. 3852/2010) ιοίκηση ήµου Ο δήµος διοικείται α ό το δηµοτικό συµβούλιο, την οικονοµική ε ιτρο ή, την ε ιτρο

Διαβάστε περισσότερα

. -Ένωση Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Τηλέφωνο:

. -Ένωση Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Τηλέφωνο: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 30 Μαΐου 2018 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Αριθ. Πρωτ. 24006 Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υ ' αριθµ. 1/ 2014 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας- ΑΟΚ Τριφυλίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υ ' αριθµ. 1/ 2014 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας- ΑΟΚ Τριφυλίας Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Α Α: ΒΙΥΚ7Λ1-ΩΙ2 Κυ αρισσία, 02-06-2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛ/ΣΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡ/ΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝ/ΚΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

: 2131313 394, -378, - 373, -215

: 2131313 394, -378, - 373, -215 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση : Βασ. Σοφίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 30 Μαΐου 2013. Κάλυψη κενών θέσεων τακτικού προσωπικού σε νησιωτικούς δήμους

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 30 Μαΐου 2013. Κάλυψη κενών θέσεων τακτικού προσωπικού σε νησιωτικούς δήμους Ελληνική ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 30 Μαΐου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ. : οικ. 22090 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ. Κέρκυρα, 14/11/2013 Αρ. Πρωτ:834 ΑΠΟΦΑΣΗ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ. Κέρκυρα, 14/11/2013 Αρ. Πρωτ:834 ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΕΡΚΥΤΡΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Κέρκυρα, 14/11/2013 Αρ. Πρωτ:834 Ταχ. /νση: Παλαιά Ανάκτορα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΚΛΟΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΥΚΛΟΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΗ ΚΥΚΛΟΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΗ ΣΥΝΟΨΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ Θέμα: ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΗΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ: ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟ ΞΗΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ. Aθήνα, 09.06.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αρ. Πρ.:..Α.Α../οικ. 62019

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ. Aθήνα, 09.06.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αρ. Πρ.:..Α.Α../οικ. 62019 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ /ΝΣΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Προκήρυξη λήρωσης θέσεων ροϊσταµένων ιευθύνσεων του ήµου Καρ ενησίου

ΘΕΜΑ: Προκήρυξη λήρωσης θέσεων ροϊσταµένων ιευθύνσεων του ήµου Καρ ενησίου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καρ ενήσι, 22 Οκτωβρίου 2015 ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Αρ.Πρωτ.: 16502 /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ Ταχ. /νση:

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Α Ν Τ Ι Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ 6934/07-11-2014. Ο ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ Έχοντας υ όψη:

Α Π Ο Φ Α Σ Η Α Ν Τ Ι Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ 6934/07-11-2014. Ο ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ Έχοντας υ όψη: Α Α: Β3Τ6ΩΚΑ-5ΙΠ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΛΙΚΩΝ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ταχ. /νση: Π.Τσαλδάρη 10 Ταχ.κώδικας: 18450 ΝΙΚΑΙΑ Τηλ.:

Διαβάστε περισσότερα

: ,-378, - 373, -394 : - 365, - 375, - 372, - 371, -201

: ,-378, - 373, -394 : - 365, - 375, - 372, - 371, -201 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση : Βασ. Σοφίας 15 Τ.Κ. : 106

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Πληροφορίες: Νταή Αντιγόνη Ντονάδος Αντώνης Πάτρα: 12/10/2016 Τηλ. : 2610367660 2610367661 Fax: 2610367105 e-mail : odoip@eap.gr Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Πρωτ.: /ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Τ.Α.

Αριθ. Πρωτ.: /ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Τ.Α. Ελληνική ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 29 Αυγούστου 2019 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 61119 /ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Τ.Α. ΠΡΟΣ: Για θέµατα Μονίµου Προσω ικού: Α οκεντρωµένες ιοικήσεις Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Θέµατα ροσω ικού αυτοδιοίκησης α και β βαθµού, σύµφωνα µε τις διατάξεις του ν.4325/2015 (Α 47).

ΘΕΜΑ: Θέµατα ροσω ικού αυτοδιοίκησης α και β βαθµού, σύµφωνα µε τις διατάξεις του ν.4325/2015 (Α 47). Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 31 Ιουλίου 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΤΟΠ. ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗΣ Αριθ. Πρωτ.: οικ. 27404 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΠ. ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

: 2131313 394, -378, - 373, -212 : - 365, - 375, - 372, - 371 : - 335, - 337, - 338, - 340 : - 257, - 249

: 2131313 394, -378, - 373, -212 : - 365, - 375, - 372, - 371 : - 335, - 337, - 338, - 340 : - 257, - 249 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΕΞ ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΣΘΗΚΗ. Στο Σχέδιο Νόμου: «Δομή, Λειτουργία, Διασφάλιση της Ποιότητας των Σπουδών και Διεθνοποίηση των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων»

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΣΘΗΚΗ. Στο Σχέδιο Νόμου: «Δομή, Λειτουργία, Διασφάλιση της Ποιότητας των Σπουδών και Διεθνοποίηση των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων» Άρθρο 8, παρ. 2 (εδάφιο β) και παρ. 4 (εδάφιο α) Με στόχο, αφενός, την επιτυχή εφαρμογή του νέου Νόμου για μια ποιοτική αλλαγή στη λειτουργία των ΑΕΙ και, αφετέρου, την αποφυγή τυχόν νομικών εμπλοκών αναφορικά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την ρόσληψη ροσω ικού µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΙΜΗΝΗΣ ΙΑΡΚΕΙΑΣ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την ρόσληψη ροσω ικού µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΙΜΗΝΗΣ ΙΑΡΚΕΙΑΣ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Θεσσαλονίκη 14/6/2012 ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Βασ. Γεωργίου 1Α - 546 40 Αρ. Πρωτ: 51987 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ι ΙΩΤΙΚΟΥ ΙΚΑΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την ρόσληψη ροσω ικού µε σύµβαση

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ανα ληρωτής Υ ουργός Εσωτερικών και ιοικητικής Ανασυγκρότησης. Χριστόφορος Βερναρδάκης

Ο Ανα ληρωτής Υ ουργός Εσωτερικών και ιοικητικής Ανασυγκρότησης. Χριστόφορος Βερναρδάκης Η ηλεκτρονική λατφόρµα διαβουλεύσεων (www.opengov.gr) ξεκίνησε να λειτουργεί το 2009 µε βασικό στόχο τη δηµοσιο οίηση και το σχολιασµό κάθε ροτεινόµενης νοµοθετικής ράξης αλλά και άλλων κανονιστικών ράξεων

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Σύσταση πειθαρχικών συμβουλίων του άρθρου 146Β του ν.3528/2007 όπως ο ν.3528/2007 τροποποιήθηκε με το άρθρο δεύτερο του ν. 4057/2012.

Θέμα: Σύσταση πειθαρχικών συμβουλίων του άρθρου 146Β του ν.3528/2007 όπως ο ν.3528/2007 τροποποιήθηκε με το άρθρο δεύτερο του ν. 4057/2012. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα, 18 Ιουνίου 2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Αριθμ. Πρωτ.: ΔΙΔΑΔ/Φ. 69/1/οικ.13718 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ. Κέρκυρα, 09/10/2015 Αρ. Πρωτ: 1817 ΑΠΟΦΑΣΗ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ. Κέρκυρα, 09/10/2015 Αρ. Πρωτ: 1817 ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΕΡΚΥΤΡΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Κέρκυρα, 09/10/2015 Αρ. Πρωτ: 1817 Ταχ. /νση: Παλαιά Ανάκτορα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ- ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΣΧΕ ΙΟ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ «Α

ΠΡΟΣΘΗΚΗ- ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΣΧΕ ΙΟ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ «Α ΠΡΟΣΘΗΚΗ- ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΣΧΕ ΙΟ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ «Α λούστευση διαδικασιών λειτουργίας τουριστικών ε ιχειρήσεων και τουριστικών υ οδοµών, ειδικές µορφές τουρισµού και άλλες διατάξεις» Α. ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

O ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

O ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ /ΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ Ταχ. ιεύθυνση : Πλατεία Κάνιγγος Ταχ. Κώδικας

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. /νση : Τ.Κ. : Πληροφορίες : Αναστάσεως 2 & Τσιγάντε 10191 Παπάγου Φ. Ορφανού

Ταχ. /νση : Τ.Κ. : Πληροφορίες : Αναστάσεως 2 & Τσιγάντε 10191 Παπάγου Φ. Ορφανού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ TΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ταχ. /νση : Τ.Κ. : Πληροφορίες : Αναστάσεως 2 &

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Πληροφορίες: Νταή Αντιγόνη Ντονάδος Αντώνης Πάτρα: 12/10/2016 Τηλ. : 2610367660 2610367661 Fax: 2610367105 e-mail : odoip@eap.gr Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: Βουλή των Ελλήνων Μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης. Υπόμνημα

ΠΡΟΣ: Βουλή των Ελλήνων Μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης. Υπόμνημα Πειραιώς 211, 177 78 Ταύρος ΕΚΔΔΑ, γραφείο 217 Ταχ. Θυρίδα 30390, Μητροπόλεως 60, 100 33 Αθήνα, Ε-mail : enap@enap.gr, Ιστοσελίδα: www.enap.gr ΠΡΟΣ: Αθήνα, 23/11/2016 Α.Π. 44/2016 Βουλή των Ελλήνων Μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. Άξονες Προτεραιότητας 4, 5 και 6 στο πλαίσιο του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ »

ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. Άξονες Προτεραιότητας 4, 5 και 6 στο πλαίσιο του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ » Άξονες Προτεραιότητας 4, 5 και 6 στο πλαίσιο του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ 2007-2013» ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Ενηµέρωση και Κατάρτιση Εργαζοµένων στην Αυτοδιοίκηση α και β βαθµού για

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Η Προϊσταµένη της ΣΤ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων (ΣΤ Ε.Π.Κ.Α) Ερωφίλη Ίρις Κόλια ρ.αρχαιολόγος

ΑΠΟΦΑΣΗ Η Προϊσταµένη της ΣΤ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων (ΣΤ Ε.Π.Κ.Α) Ερωφίλη Ίρις Κόλια ρ.αρχαιολόγος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Πάτρα 21/09/2012 ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΜΑΡΧΟΥ 813 /2014. ΘΕΜΑ: «Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης Προϊσταµένου Τµήµατος του ήµου Ερετρίας».

ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΜΑΡΧΟΥ 813 /2014. ΘΕΜΑ: «Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης Προϊσταµένου Τµήµατος του ήµου Ερετρίας». ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ερέτρια 9 12-2014 ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΗΜΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ Αρ.Πρωτ:. 13.405.- /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Ταχ, /νση : Ευδήµου Κραταιµένους Ταχ.Κωδ. : 340 08 ΕΡΕΤΡΙΑ Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

2. Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις της Χώρας Ταχ.Δ/νση : Σταδίου 27 Δ/νσεις Διοικητικού : 10183 Αθήνα

2. Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις της Χώρας Ταχ.Δ/νση : Σταδίου 27 Δ/νσεις Διοικητικού : 10183 Αθήνα Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 28 Δεκεμβρίου 2010 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Αριθ. Πρωτ.: οικ. 74608 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘEΜΑ: «Υποβολή δικαιολογητικών αναγνώρισης προϋπηρεσίας εκτός δηµοσίου τοµέα, σύµφωνα µε τις διατάξεις του Π.. 69/2016 (ΦΕΚ/Α /127)»

ΘEΜΑ: «Υποβολή δικαιολογητικών αναγνώρισης προϋπηρεσίας εκτός δηµοσίου τοµέα, σύµφωνα µε τις διατάξεις του Π.. 69/2016 (ΦΕΚ/Α /127)» Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΟΙΚΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Πάτρα, 23 / 09 /2016 Αριθµ. Πρωτοκόλλου: 6070/25656 ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Θ Ε Μ Α : «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ 2016».

Θ Ε Μ Α : «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ 2016». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ Α Α Α όσ ασµα α ό το ρακτικό της 2 ης συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου. ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ. : 63 /2016 Θ Ε Μ Α : «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ,

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Απλούστευση και ανασχεδιασμός διοικητικών διαδικασιών».

Θέμα: «Απλούστευση και ανασχεδιασμός διοικητικών διαδικασιών». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

: Ευαγγελιστρίας 2 : : Π. Καλδή, Θ. Φλώρος : : : Α Π Ο Φ Α Σ Η

: Ευαγγελιστρίας 2 : : Π. Καλδή, Θ. Φλώρος : : : Α Π Ο Φ Α Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ Ταχ. ιεύθυνση Ταχ. Κώδικας Πληροφορίες Τηλέφωνο Φαξ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Α Ν Τ Ι Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ 4869/18-07-2014. Ο ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ Έχοντας υ όψη:

Α Π Ο Φ Α Σ Η Α Ν Τ Ι Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ 4869/18-07-2014. Ο ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ Έχοντας υ όψη: Α Α: 748ΡΩΚΑ-Ζ52 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΛΙΚΩΝ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ταχ. /νση: Π.Τσαλδάρη 10 Ταχ.κώδικας: 18450 ΝΙΚΑΙΑ Τηλ.:

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Τρο ο οίηση των συµβάσεων εργασίας Ι ΑΧ των καθαριστριών των Σχολείων α ό µερική σε λήρης α ασχόληση

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Τρο ο οίηση των συµβάσεων εργασίας Ι ΑΧ των καθαριστριών των Σχολείων α ό µερική σε λήρης α ασχόληση ΗΜΟΣ ΕΟΡ ΑΙΑΣ ---------------------------------- Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Α ό το ρακτικό της 12 ης Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου Εορδαίας. Πτολεµαΐδα σήµερα 24-8- 2016 ηµέρα Τετάρτη και ώρα 7 µ.µ. στο ηµοτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Ενέργειες για την Υλοποίηση των νέων Οργανισμών των Υπουργείων»

ΘΕΜΑ: «Ενέργειες για την Υλοποίηση των νέων Οργανισμών των Υπουργείων» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΔΟΜΩΝ Αθήνα,15

Διαβάστε περισσότερα

Πληρ. : Χ. Παπαδοπούλου Τηλ.: 2313317816 e-mail: c.papadopoulou@thessaloniki.gr

Πληρ. : Χ. Παπαδοπούλου Τηλ.: 2313317816 e-mail: c.papadopoulou@thessaloniki.gr ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ NOMOΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Αποσπάσματα διαλόγων από τη συνεδρίαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου :

Αποσπάσματα διαλόγων από τη συνεδρίαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου : Σελίδα 1 από 5 Θέμα : Αποστολή απόψεων Ρόδος 03-04-2017 Προς : 1) Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου Αυτοτελές Τμήμα Εσωτερικού Ελέγχου Υπόψη κ. Σ. Παπαβασιλείου Κοινοποίηση : 1. Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης

Διαβάστε περισσότερα

θέµα: «ιευκρινίσεις σχετικά µε την ε ιλογή υ οψηφίων ιευθυντών όλων των

θέµα: «ιευκρινίσεις σχετικά µε την ε ιλογή υ οψηφίων ιευθυντών όλων των ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Ιατρίδου 8 Τ. Κ.: 34132 ΧΑΛΚΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Αναστολή προσλήψεων και υπηρεσιακών μεταβολών -Διευκολύνσεις για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος

ΘΕΜΑ: Αναστολή προσλήψεων και υπηρεσιακών μεταβολών -Διευκολύνσεις για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Αθήνα, 20 Αυγούστου 2007 Αριθμ. Πρωτ.: ΔΙΔΑΔ/Φ. 18.19/1555/οικ.21192

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ: 6284 Βόλος 3/5/2012

Αρ. Πρωτ: 6284 Βόλος 3/5/2012 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Αρ. Πρωτ: 6284 Βόλος 3/5/2012 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υ οβολή ρότασης ρος σύναψη έως ε τά (7) συµβάσεων µίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, για την αροχή

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Ορθή εφαρµογή της Οδηγίας 2006/123/Ε.Κ και χρήση του ιστο οιηµένου εντύ ου των διαδικασιών α ό τις αδειοδοτούσες αρχές»

ΘΕΜΑ: «Ορθή εφαρµογή της Οδηγίας 2006/123/Ε.Κ και χρήση του ιστο οιηµένου εντύ ου των διαδικασιών α ό τις αδειοδοτούσες αρχές» Αθήνα, 13 Ιουλίου 2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρ. Πρωτ. 16318 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ /ΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΙΑ ΙΚΑΣΙΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΣΗΣ ΙΑ ΙΚΑΣΙΩΝ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Α Α: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Α Α: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α Α: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρέθυµνο14.03.2017 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Αρ. ρωτ: 52869 ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 24 Σε τεµβρίου 2012 Αρ. Πρωτ: ΥΠΑΙΘΠΑ/Γ ΑΠΚ/ ΜΕΕΠ/ΤΓΟΥ/ Φ.ΕΣΠΑ-812/96871/25340/3258/1264

Αθήνα, 24 Σε τεµβρίου 2012 Αρ. Πρωτ: ΥΠΑΙΘΠΑ/Γ ΑΠΚ/ ΜΕΕΠ/ΤΓΟΥ/ Φ.ΕΣΠΑ-812/96871/25340/3258/1264 Α Α: Β43ΩΓ-Σ0Π ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ /ΝΣΗ ΜΟΥΣΕΙΩΝ, ΕΚΘΕΣΕΩΝ &

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟ ΗΜΟ ΑΛΜΥΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟ ΗΜΟ ΑΛΜΥΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΗΜΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Aλµυρός 22-0-202 Αρ.Πρωτ.: 20089 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αρµοδ.: Ε.Μελαχροινάκη Mail: e.melaxrinaki@almiros.gr

Διαβάστε περισσότερα

Διανομή μέσω 'ΙΡΙΔΑ' με UID: 5b6ad51da6a dfe545 στις 10/08/18 13:04

Διανομή μέσω 'ΙΡΙΔΑ' με UID: 5b6ad51da6a dfe545 στις 10/08/18 13:04 Ψηφιακά υπογεγραμμένο από KONSTANTINOS KALYVAS Ημερομηνία: 2018.08.10 15:11:57 EEST ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Στελέχωση της Ειδικής Υπηρεσίας ιαχείρισης των Προγραµµάτων του Στόχου «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ Ε ΑΦΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Στελέχωση της Ειδικής Υπηρεσίας ιαχείρισης των Προγραµµάτων του Στόχου «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ Ε ΑΦΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» ΕΙ ΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ Ε ΑΦΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» ιεύθυνση: Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 65, 57001, Θεσσαλονίκη Πληρ.: Αθ. Βλαδίκας Τηλ: +30 2310 469641 Fax:

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Στελέχωση της Ειδικής Υπηρεσίας ιαχείρισης των Προγραµµάτων του Στόχου «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ Ε ΑΦΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Στελέχωση της Ειδικής Υπηρεσίας ιαχείρισης των Προγραµµάτων του Στόχου «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ Ε ΑΦΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» ΕΙ ΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ Ε ΑΦΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» ιεύθυνση: Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 65, 57001, Θεσσαλονίκη Πληρ.: Αθ. Βλαδίκας Τηλ: +30 2310 469641 Fax:

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΤΥΠΩΝ ΟΑΕ ΣΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ «ΕΡΓΑΝΗ»

Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΤΥΠΩΝ ΟΑΕ ΣΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ «ΕΡΓΑΝΗ» ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΤΥΠΩΝ ΟΑΕ ΣΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ «ΕΡΓΑΝΗ» Οδηγίες καταχώρησης Υ οστήριξη: Σας γνωρίζουµε ότι: α) στο Πληροφοριακό Σύστηµα ΕΡΓΑΝΗ-κατά

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η. Το πλαίσιο αναφοράς της παρούσας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος περιλαµβάνει:

Α Π Ο Φ Α Σ Η. Το πλαίσιο αναφοράς της παρούσας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος περιλαµβάνει: ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΕΙ ΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ Ταχ. /νση: Ηροδότου 28, Κοµοτηνή Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

Να σταλεί µε . Αριθ. Πρωτ : οικ Προς: 1. Αποκεντρωµένες ιοικήσεις Της Χώρας Γραφεία Συντονιστών 2. ήµους της χώρας

Να σταλεί µε  . Αριθ. Πρωτ : οικ Προς: 1. Αποκεντρωµένες ιοικήσεις Της Χώρας Γραφεία Συντονιστών 2. ήµους της χώρας Να σταλεί µε e-mail Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 30.6.2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠ. ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΠ. ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΙΓΟΝ-FAX ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 29 Δεκεμβρίου 2010 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ. Αριθ. Πρωτ.: οικ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΕΠΕΙΓΟΝ-FAX ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 29 Δεκεμβρίου 2010 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ. Αριθ. Πρωτ.: οικ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ελληνική ΑΔΑ: 4ΙΙΚΚ-Ζ ΕΠΕΙΓΟΝ-FAX ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 29 Δεκεμβρίου 2010 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ Αριθ. Πρωτ.: οικ. 74785 ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ Ο ΟΙΠΟΡΙΚΩΝ Πάροδος Αριστοτέλους 18, 263 35, Πάτρα Πληροφορίες: Νταή Αντιγόνη 2610 367372

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Σύσταση-συγκρότηση υπηρεσιακών συμβουλίων κατ εφαρμογή των διατάξεων του αρ. 159 του Υπαλληλικού Κώδικα (ν. 3528/2007, όπως ισχύει)

Θέμα: Σύσταση-συγκρότηση υπηρεσιακών συμβουλίων κατ εφαρμογή των διατάξεων του αρ. 159 του Υπαλληλικού Κώδικα (ν. 3528/2007, όπως ισχύει) Αθήνα, 8 Μαρτίου 2019 ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 4Α31Γ-Φ8 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΙ ΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΟΝΑ Α ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: 4Α31Γ-Φ8 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΙ ΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΟΝΑ Α ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΙ ΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΟΝΑ Α Ταχ. /νση: Θεµιστοκλέους 87 Ταχ. Κώδικας: 10682, Αθήνα Πληροφορίες: Θ. Γιαννόπουλος Τηλέφωνο: 210 3307615

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 18 Φεβρουαρίου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: οικ. 6096

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 18 Φεβρουαρίου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: οικ. 6096 Ελληνική ΕΞ ΕΠΕΙΓΟΝ- ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 18 Φεβρουαρίου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: οικ. 6096 ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗΣ /ΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΠΟΤΑ Εγκύκλιος:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ :1921

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ :1921 Ελληνική Να σταλεί και με e-mail ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ-ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 11-1-2019 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ :1921 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠ. ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Προς: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Πρωτ.:4712 Ηµεροµηνία:11/03/2014

Αριθ. Πρωτ.:4712 Ηµεροµηνία:11/03/2014 Αριθ. Πρωτ.:4712 Ηµεροµηνία:11/03/2014 Πληροφορίες: Χ.Τσαµ αρλή Τηλέφωνο: 214-414 13 04 ΘΕΜΑ : ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ για την διαχείριση µη ε ικίνδυνων α οβλήτων (κενά laser toner και inkjet

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Πληροφορίες: Νταή Αντιγόνη Ντονάδος Αντώνης Τηλ.: 2610367660 2610367661 Fax: 2610367105 e-mail: odoip@eap.gr Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους 18, 26335, Πάτρα

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα: Ανα ροσαρµογή των ορίων κατανάλωσης του Τιµολογίου Υ ηρεσιών Αλληλεγγύης

Θέµα: Ανα ροσαρµογή των ορίων κατανάλωσης του Τιµολογίου Υ ηρεσιών Αλληλεγγύης 18 εκεµβρίου 2014 Αριθµ. Πρωτ.: ***/***/2014 Πληροφορίες: Μαρία Α οστόλου Σταµατία Πα αδηµητρίου Προς: Κύριο Ασηµάκη Πα αγεωργίου Υφυ ουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιµατικής Αλλαγής Αµαλιάδος 17

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση 2. Ενδεικτικός Προϋ ολογισµός 3. Συγγραφή Υ οχρεώσεων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ Η.Π.ΝΑΟΥΣΑΣ AΡ.ΠΡΩΤ.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση 2. Ενδεικτικός Προϋ ολογισµός 3. Συγγραφή Υ οχρεώσεων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ Η.Π.ΝΑΟΥΣΑΣ AΡ.ΠΡΩΤ. AΡ.ΠΡΩΤ.7090/7-3-2014 ΕΝΙΑΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 27.531,00 (ανευ Φ.Π.Α.) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση 2. Ενδεικτικός Προϋ ολογισµός 3. Συγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΡΥΤΑΝΙΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΑ Ε. ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ. Εσωτερική ιανοµή: - Γραφείο Πρυτάνεως, Ενταύθα - κα Μαρίνα Κορφιάτη, Γραµµατέα Πανεπιστηµίου, Ενταύθα

Η ΠΡΥΤΑΝΙΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΑ Ε. ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ. Εσωτερική ιανοµή: - Γραφείο Πρυτάνεως, Ενταύθα - κα Μαρίνα Κορφιάτη, Γραµµατέα Πανεπιστηµίου, Ενταύθα Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Πάτρα, 31 / 3 /2015 Αριθµ. Πρωτοκόλλου: 1577/6098 ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αρµόδια: κα Ελένη Λέκκα Τηλ.: 2610

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Προγραµµατισµός κανονικών αδειών δηµοσίων υπαλλήλων κατά τη διάρκεια της προετοιµασίας και διεξαγωγής των Ολυµπιακών Αγώνων 2004

ΘΕΜΑ: Προγραµµατισµός κανονικών αδειών δηµοσίων υπαλλήλων κατά τη διάρκεια της προετοιµασίας και διεξαγωγής των Ολυµπιακών Αγώνων 2004 Αθήνα, 7/5/2004 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΗΜΟΣΙΑΣ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΗΜΟΣΙΑΣ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Σ.Υ.Ε. ΘΕΜΑ: «Νέα εγκύκλιος για την αναγνώριση προϋπηρεσίας εκτός Δημοσίου»

Ο.Σ.Υ.Ε. ΘΕΜΑ: «Νέα εγκύκλιος για την αναγνώριση προϋπηρεσίας εκτός Δημοσίου» Ο.Σ.Υ.Ε ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΔΡΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ 2 Τ.Θ. 91503 Τ.Κ. 181 10 ΤΗΛ. 2104950760 2104967174 FAX 2104950710 www.osye.org.gr e-mail: osye@otenet.gr ΜΕΛΟΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ Κορυδαλλός,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕ ΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 9/9/2019

ΣΧΕ ΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 9/9/2019 ΣΧΕ ΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 9/9/2019 1. Υ οβολή ρος έγκριση των Εταιρικών Xρηµατοοικονοµικών Καταστάσεων και των Ενο οιηµένων Χρηµατοοικονοµικών

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Εφαρμογή του προβαδίσματος κατηγοριών, στην επιλογή Προϊσταμένων Οργανικών μονάδων της Δημόσιας Διοίκησης»

ΘΕΜΑ: «Εφαρμογή του προβαδίσματος κατηγοριών, στην επιλογή Προϊσταμένων Οργανικών μονάδων της Δημόσιας Διοίκησης» ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ.) ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΔΑΣΟΛΟΓΟΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΙΧΘΥΟΛΟΓΟΙ - ΓΕΩΛΟΓΟΙ Αχαρνών 2 Αθήνα Τ.Κ. 10176 Τηλ.:210-5234189, 210-2124041 FAX: 210-5232240 e-mail:ax2u128@minagric.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ. ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟΥΣ ΟΤΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ν. 3852/2010

ΕΙΣΗΓΗΣΗ. ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟΥΣ ΟΤΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ν. 3852/2010 ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟΥΣ ΟΤΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ν. 3852/2010 Με τις διατάξεις του ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87 Α ) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Σ.Υ.Ε ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΔΡΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ 2 Τ.Θ Τ.Κ ΤΗΛ FAX

Ο.Σ.Υ.Ε ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΔΡΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ 2 Τ.Θ Τ.Κ ΤΗΛ FAX Ο.Σ.Υ.Ε ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΔΡΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ 2 Τ.Θ. 91503 Τ.Κ. 181 10 ΤΗΛ. 2104950760 2104967174 FAX 2104950710 www.osye.org.gr e-mail: osye@otenet.gr ΜΕΛΟΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ Κορυδαλλός,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Πληροφορίες: Νταή Αντιγόνη Ντονάδος Αντώνης Πάτρα: 12/10/2016 Τηλ. : 2610367660 2610367661 Fax: 2610367105 e-mail : odoip@eap.gr Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Ανακοίνωση - Πρόσκληση για μετατάξεις υπαλλήλων κλάδου ΠΕ Χημικών»

Θέμα: «Ανακοίνωση - Πρόσκληση για μετατάξεις υπαλλήλων κλάδου ΠΕ Χημικών» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ Β Ταχ. Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟ Ο 2014-2016

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟ Ο 2014-2016 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟ Ο 2014-2016 Η αγκόσµια οικονοµική κρίση ου βιώνουµε τα τελευταία χρόνια είναι η χειρότερη της µετα ολεµικής ε οχής. Μια κρίση

Διαβάστε περισσότερα