Α/Α ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ (Παράγραφος) 1

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Α/Α ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ (Παράγραφος) 1"

Transcript

1 1 ΜΕΡΟΣ Α : Σελίδα 54 από 197. Στην παράγραφο Α και συγκεκριμένα στην ενότητα Παροχή Ηλεκτρικού Ρεύματος αναφέρεται αυτονομία λειτουργίας σταθμού σε συνθήκες κατανάλωσης πλήρους φορτίου, για τουλάχιστον τέσσερεις (4) ημέρες χωρίς επαναφόρτιση. Παρακαλούμε διευκρινίσατε εάν απαιτείται και για τα στοιχεία θέρμανσης των διαφόρων οργάνων (αισθητήρων) αυτονομία τεσσάρων (4) ημερών. Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη απαίτηση αυξάνει σημαντικά το κόστος υλοποίησης του έργου. Σύμφωνα με την παράγραφο Α καθορίζονται τα ακόλουθα: 1. Για τους εντός αεροδρομίων σταθμούς, δεν απαιτείται η εξασφάλιση παροχής ενέργειας μέσω μπαταρίας στα θερμαντικά στοιχεία των αισθητήρων τα οποία θα τροφοδοτούνται από το δίκτυο της ΔΕΗ. 2. Για τους εκτός Αεροδρομίων Σταθμούς απαιτείται αυτονομία λειτουργίας σταθμού σε συνθήκες κατανάλωσης πλήρους φορτίου συμπεριλαμβανομένων και των θερμαντικών στοιχείων για τουλάχιστον τέσσερεις (4) ημέρες χωρίς επαναφόρτιση. 2 ΜΕΡΟΣ Α : Σελίδα 65 από 197. Στην παράγραφο Α αναφέρεται: «Σημ.: Οι θέσεις εγκατάστασης των αισθητήρων UV δύναται να τροποποιηθούν από την προβλεπόμενη αποκλειστικά στους σταθμούς τύπου ΠΑΜΣ. Η τελική θέση εγκατάστασής τους θα δοθεί στον ανάδοχο από την ΕΜΥ με την έναρξη υλοποίησης του έργου.» Από τη Διακήρυξη προκύπτει ότι αισθητήρες αυτού του τύπου αποτελούν μέρος των ΠΑΜΣ. Σύμφωνα με τις παραγράφους Α , Α και τον πίνακα C3.1.1, o αριθμός των αισθητήρων UV είναι ίδιος με τους σταθμούς ΠΑΜΣ, δηλ. τριάντα (30). Ωστόσο, η εγκατάσταση αυτών θα μπορεί να γίνει και σε θέσεις σταθμών ΑΜΣ σύμφωνα με την σημείωση της παραγράφου Α Μετά από τα ανωτέρω παρακαλούμε διευκρινίστε εάν υπάρχει περίπτωση κάποιος ΠΑΜΣ

2 να μην συνοδεύεται από αισθητήρα UV. 3 ΜΕΡΟΣ Α : Σελίδα 70 από 197. Στην παράγραφο Α αναφέρεται η απαίτηση για εγκατάσταση ιστών εύθραυστου τύπου στα αεροδρόμια και ελικοδρόμια. Επίσης στην ίδια παράγραφο αναφέρεται ότι οι ιστοί πρέπει να αντέχουν σε ένταση ανέμου 150 κόμβων. Πέραν αυτών οι ιστοί των αεροδρομίων ελικοδρομίων θα πρέπει να καλύπτουν τις απαιτήσεις της οδηγίας ICAO Doc 9157 part 6 Frangibility. Από σχετική εξέταση των απαιτήσεων της διακήρυξης και των οδηγιών του ICAO φαίνεται ότι οι απαιτήσεις της διακήρυξης υπερβαίνουν τις τυποποιημένες απαιτήσεις του ICAO. Για παράδειγμα η αντοχή σε υψηλές ταχύτητες ανέμου του ICAO είναι χαμηλότερες από τους 150 κόμβους. Παρακαλούμε διευκρινίστε. Οι απαιτήσεις καθορίζονται στην παράγραφο Α και τον πίνακα C και πρέπει να καλύπτονται στο σύνολό τους. 4 ΜΕΡΟΣ Α : Σελίδα 71 από 197. Στην παράγραφο Α απαιτείται όπως οι ιστοί είναι εφοδιασμένοι με φώτα εμποδίων και είναι χρωματισμένοι σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ICAO για αεροδρόμια και ελικοδρόμια. Παρακαλούμε διευκρινίστε εάν απαιτούνται Ισχύει η απαίτηση του πίνακα C α/α5 για το σύνολο των ζητούμενων ιστών.

3 φώτα εμποδίων και χρώση κατά ICAO και για τους σταθμούς που ευρίσκονται εκτός αεροδρομίων και ελικοδρομίων. 5 ΜΕΡΟΣ Α : Σελίδα 75 από 197. Στην παράγραφο Α , σελίδα 75 αναφέρεται: Το υποσύστημα καταγραφής και παρακολούθησης του συστήματος θα αποτελείται από Η/Υ οι οποίοι θα φέρουν κατάλληλο λογισμικό για τη διαχείριση των καμερών του συστήματος, με δυνατότητα επέκτασης του δικτύου για αριθμό τουλάχιστον τριακοσίων (300) καμερών (συστήματος αλλά και διαφορετικών κατασκευαστών). Ισχύει η απαίτηση του πίνακα C α/α30. Στους αντίστοιχους πίνακες συμμόρφωσης C Δίκτυο Παρατήρησης Ουράνιου Θόλου με Κάμερες, σελ. 53 προδιαγραφή 30 αναφέρεται: Συνολικός αριθμός διαχειριζόμενων καμερών (συστήματος, αλλά και διαφορετικών κατασκευαστών) >= 200 Παρακαλούμε διευκρινίστε τον απαιτούμενο αριθμό διαχειριζόμενων καμερών. 6 Στην παράγραφο Α περιγράφονται πολύ γενικά αι απαιτήσεις ποιοτικού ελέγχου των δεδομένων. Οι ποιοτικοί έλεγχοι των μηνυμάτων που έχει υιοθετήσει η ΕΜΥ είναι σύμφωνοι με τις οδηγίες του WMO.

4 ΜΕΡΟΣ Α : Σελίδα 135 από 197. Παρακαλούμε περιγράψτε τα Custom Quality Controls που έχει θεσπίσει η ΕΜΥ πέραν των καθιερωμένων από το WMO. 7 ΜΕΡΟΣ Α : Σελίδες 186 και 189 από 197. Στην παράγραφο Α5.5 αναφέρονται τα εξής: Σελίδα 186: Σελίδα 189: Εγκατάσταση νέων, κρίσιμων εκδόσεων συστημικού λογισμικού που απαιτείται για την καλή λειτουργία του συστήματος. Σημειώνεται ότι στη συντήρηση του λογισμικού συστήματος και εφαρμογών περιλαμβάνονται τα εξής: Αναβάθμιση (upgrade) σε τυχόν νεώτερες εκδόσεις του συστήματος, Σύμφωνα με τα όσα καθορίζονται στο σύνολο της παραγράφου Α5.5 ο Ανάδοχος αναλαμβάνει την αποκλειστική ευθύνη για την κάλυψη οποιουδήποτε κόστους προκύψει για την εξασφάλιση της συμβατότητας των προϊόντων που θα αντικατασταθούν ή αναβαθμιστούν, καθώς παραμένει αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιαδήποτε αναβάθμιση (upgrade) σε τυχόν νεώτερες εκδόσεις του συστήματος. Είναι προφανές ότι στο υπόψη κόστος συμπεριλαμβάνονται όλα τα παράπλευρα έξοδα που μπορεί να προκύπτουν από αυτό για τον Ανάδοχο (ταξίδια, επικοινωνίες, άδειες χρήσης, συνδρομές), πέραν των αναλωσίμων... Μετά τα παραπάνω επιβεβαιώσατε ότι στις υποχρεώσεις του αναδόχου δεν περιλαμβάνεται η προμήθεια παρά μόνον οι εργασίες εγκατάστασης αναβάθμισης του λογισμικού συστήματος. 8 Παράγραφος C Οι αναφερόμενες υπηρεσίες θα πρεπει να αποτυπωθούν στον πίνακα C της Οικονομικής Προσφοράς.

5 ΜΕΡΟΣ Γ : Σελίδα 203 από 259. Παρακαλούμε επιβεβαιώσατε ότι: Το κόστος των υπηρεσιών εγκατάστασης του εξοπλισμού, Οι υπηρεσίες Πιλοτικής Λειτουργίας, και Οι υπηρεσίες Μετάπτωσης θα αποτυπωθούν στον πίνακα C της Οικονομικής Προσφοράς. 9 ΜΕΡΟΣ Γ : Σελίδα 213 από 259. Στην παράγραφο C5.2 προδιαγραφή 9 αναφέρεται: Η στοίβα μεταγωγέων του κέντρου επεξεργασίας δεδομένων (ΚΕΔ) (στο παλαιό κτίριο της ΕΜΥ) να υλοποιεί σύνδεση 2Χ10 Gigabit Ethernet με το CORE SWITCH. Επίσης στο κεφ. Α4.4.7, σελίδα 167 από 197, Λειτουργική μονάδα «Τηλεπικοινωνιακό σύστημα της ΕΜΥ (MSS)» αναφέρεται: Η ταχύτητα διασύνδεσης των δύο κτιρίων της Κεντρικής Υπηρεσίας της ΕΜΥ (απόσταση κτιρίων max 200m) να γίνει 40 Gbps. Επισημαίνεται, ότι μεταξύ των κτιρίων είναι εγκατεστημένες 4 οπτικές ίνες. 1. Το core switch θα εγκατασταθεί στο νέο κτίριο της ΕΜΥ. 2. Η σύνδεση του ΚΕΔ (στο παλαιό κτήριο) 2x10 Gbps που απαιτείται, θα γίνει με τις υπάρχουσες οπτικές ίνες. 3. Οι υπάρχοντες μεταγωγείς του ΚΕΔ (παλαιό κτίριο) είναι ένας Cisco 4507 ως Distribution Switch και ένας Cisco 4006 επ ωφελεία του υπάρχοντος Site της ΕΜΥ και έχουν διαθέσιμη μία (1) τουλάχιστον θύρα (Slot) επέκτασης. Η διασύνδεσή τους στο νέο σύστημα αποτελεί υποχρέωση του αναδόχου.

6 Παρακαλούμε διευκρινίστε: Το core switch θα εγκατασταθεί στο νέο κτίριο της ΕΜΥ; Αν ναι, η σύνεση του ΚΕΔ 2 x 10 Gbps, που απαιτείται θα γίνει σε ξεχωριστές οπτικές ίνες από τις 4 υπάρχουσες; Πόσοι και τι μοντέλο είναι οι υπάρχοντες μεταγωγείς του ΚΕΔ και η σύνδεση σε αυτούς αποτελεί ευθύνη του αναδόχου; Αν ναι, παρακαλούμε δώστε τις απαραίτητες πληροφορίες για τις διαθέσιμες θύρες/modules. 10 ΜΕΡΟΣ Α : Σελίδα 61 από 197. Στην παράγραφο Α αναφέρεται:. και ακρίβεια μέχρι (συν - πλην) 1% σε υψηλή σχετική υγρασία και 5% σε μέση σχετική υγρασία. Συνήθως οι αισθητήρες Σχετικής Υγρασίας έχουν χειρότερη ακρίβεια σε υψηλή σχετική υγρασία από ότι στη μέση υγρασία. Παρακαλούμε διευκρινίσατε εάν η απαίτηση είναι ορθότερο να γραφεί ως εξής:. και ακρίβεια μέχρι (συν - πλην) 5% σε Η απαίτηση της παραγράφου Α αναφέρθηκε αντίστροφα εκ παραδρομής. Η ορθή απαίτηση είναι:. και ακρίβεια μέχρι (συν - πλην) 5% σε υψηλή σχετική υγρασία και 1% σε μέση σχετική υγρασία.

7 υψηλή σχετική υγρασία και 1% σε μέση σχετική υγρασία. 11 ΜΕΡΟΣ Α : Σελίδα 62 από 197. Στην παράγραφο Α αναφέρεται: Εύρος μέτρησης έντασης βροχόπτωσης τουλάχιστον από 1 ως 1800 mm/h. Παρακαλούμε διευκρινίσατε εάν η απαίτηση ισχύει και για τους δύο τύπους αισθητήρων (tipping bucket και weighting bucket). Σύμφωνα με την παράγραφο Α και τον πίνακα C3.1.9 α/α 4 η απαίτηση ισχύει για το σύνολο των αισθητήρων. 12 Παράγραφος Β «Περιεχόμενα Φακέλου Τεχνικής Προσφοράς» μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι: «Δήλωση για το χρόνο που ο υποψήφιος ανάδοχος θα είναι σε θέση να διαθέτει τα ανταλλακτικά που απαιτούνται για τη συντήρηση, την εν γένει τεχνική υποστήριξη και επισκευή των ειδών, ο οποίος δε μπορεί να είναι μικρότερος των πέντε (5) ετών από την παράδοση και οριστική παραλαβή του έργου με την προϋπόθεση να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία των συστημάτων ακόμη και σε περίπτωση παύσης παραγωγής των ειδών ή/και δυνατότητας συντήρησής τους» Στην παράγραφο Β3.1.2 και τον πίνακα συμμόρφωσης C3.12 α/α 2, καθορίζεται ότι η απαίτηση για εξασφάλιση ανταλλακτικών και τεχνικής υποστήριξης είναι τουλάχιστον πέντε (5) έτη. Στον Πίνακα συμμόρφωσης C.3.12 «Εγγύηση Καλής Λειτουργίας», στο σημείο με Α/Α 2 αναφέρεται ότι: «Εξασφάλιση ανταλλακτικών και τεχνικής

8 υποστήριξης πέραν των ελαχίστων απαιτήσεων (πέντε ετών βλ. Παρ. Β3.2.2 και την προϋπόθεση που αναφέρεται σε αυτή)) >=5 έτη». Παρακαλούμε όπως διευκρινίσετε για πόσα έτη απαιτείται η διάθεση ανταλλακτικών, για τουλάχιστον πέντε (5) ή για τουλάχιστον πέντε συν πέντε 5+5 = Πινάκες Συμμόρφωσης. 14 Παράγραφος C Στο Μέρος Γ: Υποδείγματα και Πίνακες Συμμόρφωσης, στη σελίδα 51 από 259 Παρακαλούμε να διευκρινίσετε τι σημαίνει ο όρος «ΒΑ» που εμφανίζεται στην αναφορά των κριτηρίων βαθμολόγησης στην αρχή κάποιων Πινάκων Συμμόρφωσης. Επιβεβαιώστε ποιος είναι ο ζητούμενος αριθμός IP καμερών και ποιος ο αριθμός των διαχειριζόμενων καμερών (50 όπως αναφέρεται στο εισαγωγικό του πίνακα C ΒΑ 50 κάμερες ή >=200 όπως αναφέρεται στην απαίτηση Α/Α 30 του ιδίου πίνακα;). Συγκεκριμένα στην απαίτηση α/α 1 αναφέρεται το εξής: «IP κάμερα κατάλληλη για χρήση σε παρατήρηση του ουράνιου θόλου τεχνολογίας στερεού θόλου (Fixed dome) με κινητή κάμερα». Καθώς ο όρος «στερεού θόλου (Fixed dome) με κινητή κάμερα» δεν είναι δόκιμος στην ορολογία των Σύμφωνα με την παράγραφο Β4.1.3 ο όρος ΒΑ σημαίνει Βήμα Αύξησης. Όσον αφορά στο ζητούμενο αριθμό IP καμερών και όπως αυτό προκύπτει από τον πίνακα C και από την παράγραφο Α , αυτός καθορίζεται στις είκοσι (20) κάμερες. Όσον αφορά στη δυνατότητα διαχείρισης καμερών βλέπε απάντηση α/α 5. Επιβεβαιώνεται ότι οι κάμερες τύπου Speed Dome είναι αποδεκτές εφόσον πληρούνται οι λοιπές προδιαγραφές που καθορίζονται στα Τεύχη Δημοπράτησης. Κατά συνέπεια, λύσεις με χρήση καμερών τύπου Speed Dome που θα προταθούν, είναι αποδεκτές.

9 καμερών επιτήρησης, παρακαλώ επιβεβαιώστε ότι αναφέρεστε σε κάμερα τύπου speed dome. Διαφορετικά, διευκρινίστε σε τι τύπου κάμερα αναφέρεστε (π.χ. dome, ptz, panoramic ή άλλο). Ειδικά για τις κάμερες sped dome να σας επισημάνουμε ότι σύμφωνα με τις οδηγίες ανάρτησης των κατασκευαστών, ο θόλος πρέπει να είναι στραμμένος προς την επιφάνεια του εδάφους και κατά συνέπεια υπάρχει περιορισμός στο οπτικό πεδίο ως προς τη γραμμή του ορίζοντα (το προστατευτικό κάλυμμα εμποδίζει τη λήψη εικόνας στο επίπεδο του ορίζοντα μολονότι η κινητή κάμερα διαθέτει δυνατότητα στρέψης άνω της γραμμής του ορίζοντα). Συνέπεια του περιορισμού αυτού είναι η δυνατότητα εποπτείας μέρους μόνο του ουράνιου θόλου. Διευκρινίστε αν η λύση αυτή είναι αποδεκτή. 16 Για την ίδια απαίτηση του προηγούμενου σημείου, εξηγήστε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια τον ζητούμενο τρόπο εγκατάστασης της κάμερας ώστε να επιτευχθεί η παρατήρηση του ουράνιου θόλου. Σύμφωνα με την παράγραφο Α οι κάμερες θα είναι αναρτημένες επί του ιστού των ΑΜΣ/ΠΑΜΣ σε ύψος που θα καθοριστεί κατά τη Μελέτη Εφαρμογής. 17 Στο Μέρος Γ: Υποδείγματα και Πίνακες Συμμόρφωσης, στη σελίδα 51 από 259 Συγκεκριμένα στην απαίτηση α/α 5 ζητείται το εξής: «Ανάλυση τουλάχιστον 1020p και 720p». Διευκρινίστε ότι εννοείται 1080p, καθώς η ανάλυση αυτή είναι ανώτερη των 720p. Οι ζητούμενες κάμερες θα πρέπει να μπορούν να παράγουν κατ επιλογήν εικόνα video με ανάλυση (Video resolution) 1080p και 720p, τουλάχιστον.

10 18 Στο Μέρος Γ: Υποδείγματα και Πίνακες Συμμόρφωσης, στη σελίδα 51 από Στο Μέρος Γ: Υποδείγματα και Πίνακες Συμμόρφωσης, στη σελίδα 51 από 259 Συγκεκριμένα στην απαίτηση α/α 12 ζητείται το εξής: «Δυνατότητα προγραμματισμού λήψης τουλάχιστον δέκα (10) διαφορετικών ως προς τη θέση εικόνων». Με τη συγκεκριμένη διατύπωση δεν είναι κατανοητό αν αναφέρεστε στη λειτουργία preset positions που υποστηρίζουν οι κινητές κάμερες (speed dome και ptz κάμερες) ή σε δυνατότητα λήψης ξεχωριστής εικόνας από διαφορετικά σημεία εποπτείας, λειτουργία που μπορούν υποστηρίξουν συγκεκριμένα μοντέλα πανοραμικών καμερών. Παρακαλούμε να διευκρινίσετε τι ακριβώς ζητείται με την εν λόγω απαίτηση. Συγκεκριμένα στην απαίτηση α/α 13 ζητείται το εξής: «Δυνατότητα προγραμματισμού δημιουργίας πανοραμικής εικόνας 360 o». Με τη συγκεκριμένη διατύπωση δεν είναι κατανοητό αν αναφέρεστε στη λειτουργία patrol/tour που υποστηρίζουν οι κινητές κάμερες και σε κάποια λειτουργία του λογισμικού που επιτρέπει τη σύνθεση στιγμιότυπων, ώστε να δημιουργηθεί ένα πανόραμα ή σε κάποια κάμερα με φακό fisheye ή άλλου τύπου πανοραμικής λήψης που να είναι σε θέση να δημιουργεί πανοραμική εικόνας 360. Παρακαλούμε να διευκρινίσετε τι ακριβώς ζητείται με την εν λόγω Στον πίνακα συμμόρφωσης C α/α 1 καθορίζεται σαφώς απαίτηση για κινητές κάμερες. Κατά συνέπεια, η απαίτηση α/α 12 του ιδίου πίνακα αναφέρεται σε δυνατότητα προγραμματισμού λήψης τουλάχιστον δέκα (10) διαφορετικών εικόνων, από διαφορετικές θέσεις της κάμερας. Οποιαδήποτε λύση καλύπτει τις απαιτήσεις της διακύρηξης είναι αποδεκτή.

11 20 Στο Μέρος Γ: Υποδείγματα και Πίνακες Συμμόρφωσης, στη σελίδα 139 από Στο Μέρος Γ: Υποδείγματα και Πίνακες Συμμόρφωσης, στη σελίδα 191 από 259 απαίτηση. Παρεμπιπτόντως, στην περίπτωση που αναφέρεστε σε κάμερα με φακό fisheye, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι δεν υποστηρίζεται η δυνατότητα για Οπτικό zoom >=10, όπως αναφέρεται στην απαίτηση α/α 4 του ιδίου πίνακα. Συγκεκριμένα στην απαίτηση α/α 20 αναφέρεται το εξής: «Θα προσφέρεται λογισμικό για εικονικές συσκευές VLAN layer-2 & layer-3 Virtual Routing and Forwarding με εξασφάλιση απομονωμένων ζωνών δικτύων». Είναι αποδεκτή η προσφορά λογισμικού Virtualization που να καλύπτει υποχρεωτικά το Layer- 2, που αποτελεί χαρακτηριστικό ενσωματωμένο στην πλειονότητα των λογισμικών Virtualization, και προαιρετικά το Layer-3 Virtual Routing and Forwarding που είναι χαρακτηριστικό το οποίο προσφέρεται από συγκεκριμένους κατασκευαστές λογισμικού? Συγκεκριμένα στην απαίτηση α/α 19 ζητείται το εξής: «Θύρες PCI: >=2». Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εάν είναι αποδεκτή η προσφορά θύρας PCIe, ως καλύτερη και Ισχύει η απαίτηση όπως έχει καθοριστεί στον πίνακα συμμόρφωσης C3.4.7 α/α 20. Η προσφoρά θυρών PCIe για την κάλυψη της απαίτησης α/α 19 του πίνακα συμμόρφωσης C3.9.1 είναι αποδεκτή.

12 22 ΜΕΡΟΣ C : ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΑΣ C3.7.3 Γενικές Απαιτήσεις Υποσυστημάτων Εξοπλισμός, σελ.161 από 259, Α/Α ΜΕΡΟΣ C : ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ & ΠΙΝΑΚΑΣ C3.7.6 Λογισμικό οπτικοποίησης και επεξεργασίας παρόντος παρελθόντος καιρού και εικόνων ραντάρ πιο σύγχρονη της PCI. Στο σημείο αυτό αναφέρει ότι: «Να παρασχεθούν Σουίτες Εργαλείων (development tools) για την ανάπτυξη, συντήρηση και διαχείριση των εφαρμογών και των εργαλείων που θα χρησιμοποιηθούν.» Παρακαλούμε να δοθούν περισσότερα στοιχεία για τις ζητούμενες σουίτες. Τι είδους εργαλεία απαιτούνται (λεπτομέρειες); Για ποιόν σκοπό ζητούνται; Παρακαλούμε να δοθούν λεπτομέρειες για την παραγωγή δεδομένων του υπόψη λογισμικού. Πόσα παραγόμενα προϊόντα ανά ημέρα/ εβδομάδα; Τι τύπου προϊόντα; Σύμφωνα με τα Τεύχη Δημοπράτησης (ενδεικτικά αναφέρονται οι παράγραφοι Α4.3 και Α4.4.5) οι υποψήφιοι ανάδοχοι καλούνται να προτείνουν λύσεις που δύνανται να αποτελούνται είτε από εμπορικά διαθέσιμο λογισμικό είτε από λογισμικό που θα αναπτυχθεί για τους σκοπούς του έργου, είτε από συνδυασμό των ανωτέρω. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να εξασφαλίζεται η... δυνατότητα επέμβασης στη λειτουργικότητα των εφαρμογών δηλαδή να παρέχει δυνατότητα διαχείρισης και ρύθμισης των εφαρμογών.... Κατά συνέπεια, η απαίτηση α/α 14 του πίνακα συμμόρφωσης C3.7.3 αφορά στα εργαλεία που απαιτούνται για την εξασφάλιση των ανωτέρω δυνατοτήτων, ανάλογα με την λύση που θα προταθεί. Τα προϊόντα που θα παράγονται από το Λογισμικό οπτικοποίησης και επεξεργασίας παρόντος παρελθόντος καιρού και εικόνων ραντάρ δορυφόρου καθώς και προγνωστικών στοιχείων και γενικότερα η δυνατότητες του υπόψη λογισμικού, καθορίζονται στην παράγραφο Α και στον πίνακα C3.7.6.

13 δορυφόρου καθώς και προγνωστικών στοιχείων σελ. 169 από ΜΕΡΟΣ C : ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ & ΠΙΝΑΚΑΣ C3.7.6 Λογισμικό οπτικοποίησης και επεξεργασίας παρόντος παρελθόντος καιρού και εικόνων ραντάρ δορυφόρου καθώς και προγνωστικών στοιχείων σελ. 169 από 259, Α/Α 7 25 ΜΕΡΟΣ C : ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ & ΠΙΝΑΚΑΣ C3.7.6 Λογισμικό οπτικοποίησης και Αναφέρεται ότι : «Nowcasting: HDF5, MPEF, PIF & XPIF (VCS), GRIB, CSV». Παρακαλούμε να διευκρινιστεί σε τι είδους αρχεία αναφέρεται η προδιαγραφή αυτή. Για την διευκόλυνση θα μπορούσαν να δοθούν ορισμένα παραδείγματα. Αναφέρεται ότι : «Οπτικοποίηση δεδομένων δορυφόρων ραντάρ και δυνατότητα επεξεργασίας της εικόνας (ψευδοχρωματισμός, δυνατότητα σύνθεσης διαφορετικών εικόνων)..» Παρακαλούμε να διευκρινιστεί ο όρος σύνθεση. Τι είδους εικόνες απαιτείται να συνθέτονται; Η απαίτηση α/α 7 του πίνακα συμμόρφωσης C3.7.6 αναφέρεται σε δυνατότητα επεξεργασίας αρχείων που περιέχουν δεδομένα Nowcasting και αποτελούν διεθνώς καθιερωμένα πρότυπα (format). Ενδεικτικά αναφέρονται τα προϊόντα Nowcasting του Οργανισμού EUMETSAT (Nowcasting SAF products). Ως σύνθεση νοείται η δυνατότητα συνδυασμού πληροφοριών από διαφορετικά αρχεία μετεωρολογικών εικόνων/χαρτών (από τα format που ζητούνται να υποστηρίζονται) σε μία ενιαία εικόνα.

14 επεξεργασίας παρόντος παρελθόντος καιρού και εικόνων ραντάρ δορυφόρου καθώς και προγνωστικών στοιχείων σελ. 169 από 259, Α/Α ΜΕΡΟΣ C : ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ & ΠΙΝΑΚΑΣ C3.7.6 Λογισμικό οπτικοποίησης και επεξεργασίας παρόντος παρελθόντος καιρού και εικόνων ραντάρ δορυφόρου καθώς και προγνωστικών στοιχείων σελ. 169 από 259, Α/Α 24 Αναφέρεται ότι: «Θα υποστηρίζει παράδοση - αποστολή δεδομένων μέσω (αυτόματα και χειροκίνητα).» Παρακαλούμε να διευκρινιστεί τι είδους (format) δεδομένα πρέπει να υποστηρίζονται. Τα format που πρέπει να υποστηρίζονται καθορίζονται στην παράγραφο Α και στον πίνακα συμμόρφωσης C3.7.6.

15 27 ΜΕΡΟΣ C : ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ & ΠΙΝΑΚΑΣ C3.7.9 Προδιαγραφές «Eνδιάμεσης» Βάσης Δεδομένων σελ. 178 από 259, Α/Α 5 28 ΜΕΡΟΣ C : ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ & ΠΙΝΑΚΑΣ C3.7.9 Προδιαγραφές «Eνδιάμεσης» Βάσης Δεδομένων σελ. 178 από 259, Α/Α 7 Αναφέρεται ότι: «Να παραδοθεί με τα απαιτούμενα εργαλεία ανάπτυξης που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία της και όλες τις απαιτούμενες άδειες χρήσης εφόσον υφίστανται.». Παρακαλούμε να δοθούν περισσότερα στοιχεία για τα ζητούμενα εργαλεία. Τι είδους εργαλεία απαιτούνται (λεπτομέρειες); Για ποιόν σκοπό; ζητούνται; Αναφέρεται ότι: «Να εξασφαλίζει κρυπτογράφηση δεδομένων κατ επιλογή του χρήστη και με χρήση των πρωτοκόλλων HTTPS και SSL/TLS.» Παρακαλούμε να διευκρινιστούν ο σκοπός της υπόψη απαίτησης. Θα είναι προσβάσιμη η ενδιάμεση βάση δεδομένων από εξωτερικές πηγές; Για την διευκόλυνση θα μπορούσε να δοθεί ένα διάγραμμα γενικής αρχιτεκτονικής με όλες τις αλληλεπιδράσεις με υπάρχοντα συστήματα. Βλέπε απάντηση α/α 22. Η αρχιτεκτονική των λύσεων που απαιτούνται όσον αφορά στη Λειτουργική Μονάδα Σύστημα Εξυπηρέτησης Εφαρμογών - Αpplication Server, μέρος της οποίας είναι και η Ενδιάμεση Βάση Δεδομένων, καθορίζεται στην παράγραφο Α4.4.5 και τους αντίστοιχους πίνακες συμμόρφωσης. Όσον αφορά τις απαιτήσεις ασφαλείας του έργου, αυτές είναι όπως καθορίζονται στα Τεύχη Δημοπράτησης. 29 ΜΕΡΟΣ C : ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ & Τι σημαίνει το «ΒΑ 50 κάμερες» που αναφέρεται στο γραμμή 5 του excel, σε σχέση με το σημείο με Α/Α 30 στον πίνακα συμμόρφωσης; Βλέπε απάντηση α/α 13.

16 ΠΙΝΑΚΑΣ C Δίκτυο Παρατήρησης Ουράνιου Θόλου με Κάμερες σελ. 50 από 259 Α/Α ΜΕΡΟΣ Α : Αντικείμενο και Προδιαγραφές Έργου Παράγραφος Α Δίκτυο Παρατήρησης Ουράνιου Θόλου με Κάμερες σελ. 73 από ΜΕΡΟΣ Α : Αντικείμενο και Προδιαγραφές Έργου Το σύστημα διαχείρισης των καμερών θα πρέπει να καταγράφει και εικόνες/βίντεο από κάμερες εκτός συστήματος (π.χ. από ιδιώτες) ή αυτές απλά θα προβάλλονται στην ιστοσελίδα; Ποιοι χρήστες θα έχουν δυνατότητα αλλαγής/μετακίνησης του οπτικού πεδίου των καμερών (οι τελικοί χρήστες μέσα από την ιστοσελίδα ή οι διαχειριστές της ΕΜΥ); Σύμφωνα με την παράγραφο Α και τον πίνακα C και την απάντηση α/α 14, το Υποσύστημα Καταγραφής & Παρακολούθησης Λειτουργίας θα πρέπει να έχει δυνατότητα διαχείρισης, συμπεριλαμβανομένων της προβολής και καταγραφής εικόνων/βίντεο, για το σύνολο των καμερών που θα δύναται να διαχειρίζεται σύμφωνα με την προσφορά του Αναδόχου. Δικαιώματα αλλαγής/μετακίνησης του οπτικού πεδίου των καμερών θα έχει προσωπικό της ΕΜΥ. Παράγραφος Α Δίκτυο Παρατήρησης Ουράνιου Θόλου με Κάμερες σελ. 73 από ΜΕΡΟΣ Α : Τι εικόνες θα προβάλλονται (live ή Οι εικόνες/video που θα προβάλονται θα είναι κατ επιλογή της

17 Αντικείμενο και Προδιαγραφές Έργου Παράγραφος Α Δίκτυο Παρατήρησης Ουράνιου Θόλου με Κάμερες σελ. 73 από 197 καταγεγραμμένες) και τι άλλες δυνατότητες θα παρέχονται στους τελικούς χρήστες; ΕΜΥ. Οι τελικοί χρήστες (μέσω της ιστοσελίδας) θα λαμβάνουν τις υπόψη εικόνες/video. 33 ΜΕΡΟΣ C : ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ & ΠΙΝΑΚΑΣ C Δίκτυο Παρατήρησης Ουράνιου Θόλου με Κάμερες σελ. 50 από 259 Α/Α 1 Ο επιθυμητός τύπος καμερών είναι κινητές (Pan- Tilt-Zoom) ή fixed dome; Γενικά οι προδιαγραφές θεωρούμε ότι είναι για PTZ κάμερες. Βλέπε απαντήσεις α/α 15 και α/α 18.

Διευκρινίσεις. Ανοικτός Διεθνής Διαγωνισμός με τίτλο: «Ανάπτυξη πλατφόρμας CRIS» Κωδικός: EPSETKD0601

Διευκρινίσεις. Ανοικτός Διεθνής Διαγωνισμός με τίτλο: «Ανάπτυξη πλατφόρμας CRIS» Κωδικός: EPSETKD0601 Διευκρινίσεις Ανοικτός Διεθνής Διαγωνισμός με τίτλο: «Ανάπτυξη πλατφόρμας CRIS» Κωδικός: EPSETKD0601 Διευκρίνιση 1. Το πρότυπο CERIF στο οποίο αναφέρεστε στη διακήρυξη και με το οποίο ζητείτε συμμόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΕΥΧΟΥΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΕΥΧΟΥΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΕΥΧΟΥΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: «Υλοποίηση Σύγχρονων Ψηφιακών εφαρμογών ανάδειξης της Επιχειρηματικότητας του Ν. Κυκλάδων με χρήση Web 2.0 / Social Media / Mobile Technologies

Διαβάστε περισσότερα

Η απαίτηση δεν αφορά στις συγκεκριμένες υλοποιήσεις ΠΣ που ήδη λειτουργούν στα Πανεπιστήμια/ΤΕΙ αλλά στις κατηγορίες των ΠΣ γενικότερα.

Η απαίτηση δεν αφορά στις συγκεκριμένες υλοποιήσεις ΠΣ που ήδη λειτουργούν στα Πανεπιστήμια/ΤΕΙ αλλά στις κατηγορίες των ΠΣ γενικότερα. ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΥΡΩΠΑЇΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας & της Ευρωπαϊκής Ένωσης Διευκρινίσεις επί της Διακήρυξης Νο 1/2013 Ανοικτού Διεθνούς Διαγωνισμού για την

Διαβάστε περισσότερα

Στη σελίδα 143, C3.9 Desktop GIS ο αριθμός αδειών είναι 300 (Α/Α 2) σε συμφωνία με τον πίνακα της σελίδας 17.

Στη σελίδα 143, C3.9 Desktop GIS ο αριθμός αδειών είναι 300 (Α/Α 2) σε συμφωνία με τον πίνακα της σελίδας 17. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ» Ερώτηση 1 Σύστημα Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

Να διαθέτει προσωπικό επαρκές σε πλήθος και δεξιότητες για την ανάληψη του Έργου. Συγκεκριμένα απαιτείται:

Να διαθέτει προσωπικό επαρκές σε πλήθος και δεξιότητες για την ανάληψη του Έργου. Συγκεκριμένα απαιτείται: Ερώτημα 1: Στην παράγραφο C.2.6 Ελάχιστες Προϋποθέσεις Συμμετοχής της Διακήρυξης, αναφέρεται ως ελάχιστη προϋπόθεση συμμετοχής στον διαγωνισμό το εξής: Παρακαλούμε, διευκρινίστε αν στην κατηγορία συστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΝΕΑ ΚΤΗΡΙΑ ΙΤΕ\ΕΙΧΗΜΥΘ»

ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΝΕΑ ΚΤΗΡΙΑ ΙΤΕ\ΕΙΧΗΜΥΘ» ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 17068 ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ Α «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ» ΤΟΥ ΥΠΟΕΡΓΟΥ 4 «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟΥ»

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Διακήρυξη Διαγωνισμού για το έργο «Ανάθεση Υπηρεσιών Φιλοξενίας των Υποδομών των Πληροφοριακών Συστημάτων του ΤΕΕ»

ΘΕΜΑ: Διακήρυξη Διαγωνισμού για το έργο «Ανάθεση Υπηρεσιών Φιλοξενίας των Υποδομών των Πληροφοριακών Συστημάτων του ΤΕΕ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΙΚΗΣ 4, 105 63 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. 210 329 1200, FAX: 210 322 1772 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Τζένη Δουβή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ Κωδ ΟΠΣ (MIS) 372942 Πράξη «Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης σε Κύριους Τομείς Εκκλησιαστικής Διοίκησης» Υποέργο Διάρκεια Διαβούλευσης Φορέας (Αναθέτουσα Αρχή) Όνοματεπώνυμο

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Μικρών Έργων

Κατάλογος Μικρών Έργων Κατάλογος Μικρών Έργων Αρ. Έκδοσης: 10/ 26.05.2016 Η έκδοση αφορά σε: Προσθήκη έργου Αφαίρεση έργου X Άλλο Δημόσια διαβούλευση Σχεδίου Προγράμματος Ανάπτυξης ΕΣΦΑ 2016-2025. Επικαιροποίηση έργων με βάση

Διαβάστε περισσότερα

Παραθέτουμε τις παρακάτω διευκρινήσεις βάση των ερωτημάτων που υποβλήθηκαν από τους υποψηφίους αναδόχους μετά την δημοσίευση του διαγωνισμού.

Παραθέτουμε τις παρακάτω διευκρινήσεις βάση των ερωτημάτων που υποβλήθηκαν από τους υποψηφίους αναδόχους μετά την δημοσίευση του διαγωνισμού. Παραθέτουμε τις παρακάτω διευκρινήσεις βάση των ερωτημάτων που υποβλήθηκαν από τους υποψηφίους αναδόχους μετά την δημοσίευση του διαγωνισμού. 1. Στην ενότητα Α1.2.4 (σελ. 20 της διακήρυξης) αναφέρεται

Διαβάστε περισσότερα

Απαντήσεις Διευκρινίσεων για το έργο «Τηλεματικές υπηρεσίες επέκτασης διαχείρισης Αστικού ΚΤΕΛ Χανίων Α.Ε. και εξυπηρέτησης επιβατικού κοινού»

Απαντήσεις Διευκρινίσεων για το έργο «Τηλεματικές υπηρεσίες επέκτασης διαχείρισης Αστικού ΚΤΕΛ Χανίων Α.Ε. και εξυπηρέτησης επιβατικού κοινού» Απαντήσεις Διευκρινίσεων για το έργο «Τηλεματικές υπηρεσίες επέκτασης διαχείρισης Αστικού ΚΤΕΛ Χανίων Α.Ε. και εξυπηρέτησης επιβατικού κοινού» Α/Α ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ-ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ 1. Μέρος Γ., Πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

http://www.gunet.gr/09_02.php

http://www.gunet.gr/09_02.php ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ 157 84 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: (210) 7275611 FAX: (210) 7275601 www.gunet.gr ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ Κωδ ΟΠΣ (MIS)

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης (υποστήριξης παραγωγικής λειτουργίας) πληροφοριακών συστημάτων

Υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης (υποστήριξης παραγωγικής λειτουργίας) πληροφοριακών συστημάτων Απαντήσεις στο πλαίσιο του διευκρινίσεων που υποβλήθηκαν για το έργο: Απομακρυσμένη βοήθεια ηλικιωμένων και ανάπτυξη ενιαίου ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης, MIS

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Ανοικτού Διεθνούς Διαγωνισμού για το Υποέργο 2

Διακήρυξη Ανοικτού Διεθνούς Διαγωνισμού για το Υποέργο 2 Διακήρυξη Ανοικτού Διεθνούς Διαγωνισμού για το Υποέργο 2 «Δομή Φιλοξενίας και Στήριξης Νεοφυών Επιχειρήσεων με Υψηλή Εμπορική Ελκυστικότητα και Προστιθέμενη Αξία στον Κλάδο της Δημιουργικής Βιομηχανίας»

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Στο πλαίσιο του ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού του Έργου «Ψηφιακή Πύλη, e Δημοκρατία και Ηλεκτρονική Μάθηση» της οριζόντιας πράξης «Ψηφιακή Σύγκλιση της ΓΣΕΕ με ηλεκτρονικές υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Μικρών Έργων

Κατάλογος Μικρών Έργων Κατάλογος Μικρών Έργων Αρ. Έκδοσης: 11/17.03.2017 Η έκδοση αφορά σε: Προσθήκη έργου Χ X Αφαίρεση έργου Άλλο Έγκριση Προγράμματος Ανάπτυξης ΕΣΦΑ 2016-2025 από την ΡΑΕ (ΦΕΚ 436 Β /15-2-17), επικαιροποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα Δημόσιας Διαβούλευσης

Αποτελέσματα Δημόσιας Διαβούλευσης Αποτελέσματα Δημόσιας Διαβούλευσης Στη Δημόσια Διαβούλευση του διαγωνισμού με τίτλο: «Εξοπλισμός για επαύξηση επιπέδου ασφάλειας και διαθεσιμότητας φυσικών υποδομών του Υπολογιστικού Κέντρου ΕΚΤ», κωδικό:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥ ΕΠ ΨΣ) Κωδ ΟΠΣ (MIS) 346636 Πράξη «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες για την Στρατηγική Ανάπτυξη της Κοινωνικής Ασφάλισης» Υποέργο 1,2,3 και 4 ιάρκεια ιαβούλευσης

Διαβάστε περισσότερα

Σελ. 2: Επιβεβαιώστε ότι : Ημερομηνία και Χρόνος Αποσφράγισης των Προσφορών είναι η Παρασκευή και ώρα 12:30 (αναγράφει ημέρα ΠΕΜΠΤΗ)

Σελ. 2: Επιβεβαιώστε ότι : Ημερομηνία και Χρόνος Αποσφράγισης των Προσφορών είναι η Παρασκευή και ώρα 12:30 (αναγράφει ημέρα ΠΕΜΠΤΗ) Στις 12/12/2016 κατατέθηκαν τα παρακάτω ερωτήματα σε σχέση με τον Διαγωνισμό "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡ-ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (HPC-CLUSTER) - Αρ. Πρωτ. 11758" ΕΡΩΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Μικρών Έργων

Κατάλογος Μικρών Έργων Κατάλογος Μικρών Έργων Αρ. Έκδοσης: 13/31.10.2017 Η έκδοση αφορά σε: Προσθήκη έργου Χ Αφαίρεση έργου Άλλο Αφαίρεση του έργου «Επεκτάσεις και αναβαθμίσεις μετρητικών σταθμών Θεσσαλονίκης» λόγω ολοκλήρωσής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΤΠΕ) ΕΠ ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ

ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΤΠΕ) ΕΠ ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΕΡΟΣ Α και ΜΕΡΟΣ Γ, Q&A #41. Από τις παραγράφους Α4.4.1.11, Α4.4.3.1 και τους Πίνακες C3.1.2, C3.2.8 προκύπτει ότι απαιτούνται δύο διαφορετικά συστήματα Σταθμού Βάσης για τους ΑΜΣ/ΠΑΜΣ/ΦΑΜΣ

Διαβάστε περισσότερα

1 ο Ειδικό Τεύχος Απαντήσεων

1 ο Ειδικό Τεύχος Απαντήσεων 1 ο Ειδικό Τεύχος Απαντήσεων Ερώτηση 1: Μέρος Β, Τεχνική Περιγραφή, Παράγραφος 1.4.7, Παροχή υπηρεσίας φιλοξενίας του υφιστάμενου κέντρου ανάκαμψης από καταστροφή, Στην περίπτωση που οι υπηρεσίες παρασχεθούν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Επί των ερωτήσεων στο πλαίσιο της Διακήρυξης 82/ με τίτλο: «Ανάπτυξη Συστήματος Σύγχρονης και Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης της ΚΕΕΕ»

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Επί των ερωτήσεων στο πλαίσιο της Διακήρυξης 82/ με τίτλο: «Ανάπτυξη Συστήματος Σύγχρονης και Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης της ΚΕΕΕ» ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Επί των ερωτήσεων στο πλαίσιο της Διακήρυξης 82/14-1-2016 με τίτλο: «Ανάπτυξη Συστήματος Σύγχρονης και Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης της ΚΕΕΕ» ΕΡΩΤΗΣΗ 1: Σύμφωνα με το κείμενο της διακήρυξης και

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : Διευκρινήσεις επί της διακήρυξης του ανοικτού διεθνή διαγωνισμού για το έργο «Προμήθεια Εξοπλισμού για Αναβάθμιση Εφαρμογών Λοιπών Ταμείων».

ΘΕΜΑ : Διευκρινήσεις επί της διακήρυξης του ανοικτού διεθνή διαγωνισμού για το έργο «Προμήθεια Εξοπλισμού για Αναβάθμιση Εφαρμογών Λοιπών Ταμείων». Λαγουμιτζή 40 Νέος Κόσμος 117 45 Αθήνα info@idika.gr www.idika.gr ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ Πληροφορίες: Κολοβού Χριστίνα ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ Τηλέφωνο: 213.21.68.156,436

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές Προμήθειας Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας

Τεχνικές Προδιαγραφές Προμήθειας Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας Τεχνικές Προδιαγραφές Προμήθειας Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας για την ΕΡΤ AE σελ. 1 Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή σκοπός... 3 2 Προϋπολογισμός Έργου... 3 3 Αξιολόγηση προσφορών... 3 3.1 Οικονομική αξιολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

Λεωφ. Ηλιουπόλεως 2-4, Υµηττός (Αττική) Τηλ.: Fax:

Λεωφ. Ηλιουπόλεως 2-4, Υµηττός (Αττική) Τηλ.: Fax: ΤΟΜΕΑΣ ΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Τµήµα Προµηθειών Πληροφορίες : Παντελής Αλµπάνης Τηλέφωνο : 213-13 00 840 Fax : 213-13 00 801 e-mail : palba@ktpae.gr Υµηττός, 9 εκεµβρίου 2011 Αρ. Πρωτ.: 11463 Προς: Παραλήπτες

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ. ΑΡ. ΠΡΩΤ. ΟΑΣΑ : 7708 Προς ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ. ΑΡ. ΠΡΩΤ. ΟΑΣΑ : 7708 Προς ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Τμήμα Προμηθειών ΑΡ. ΠΡΩΤ. ΟΑΣΑ : 7708 Προς ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 15.05.2018 ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΦΑΞ

Διαβάστε περισσότερα

1. Το αρχείο Βίντεο σε τι format βρίσκεται αυτή την στιγμή? Το αρχείο Βίντεο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε VHS η super VHS

1. Το αρχείο Βίντεο σε τι format βρίσκεται αυτή την στιγμή? Το αρχείο Βίντεο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε VHS η super VHS ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: 22/06/2009 Ταχ. Δ/νση : Αγίου Τίτου 1 Πληροφορίες: Κουτεντάκης Εμμ. Τηλέφωνο : 2810 399370 E-mail : manolis@heraklion.gr Σας αποστέλλουμε απαντήσεις για το

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Προσφορές για προμήθεια ψηφιακών βίντεο καμερών και καρτών μνήμης για τις ανάγκες του Φεστιβάλ CineΜάθεια της Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Χίου

Θέμα: Προσφορές για προμήθεια ψηφιακών βίντεο καμερών και καρτών μνήμης για τις ανάγκες του Φεστιβάλ CineΜάθεια της Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Χίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Χίος, 10 Νοεμβρίου 2015 Α.Π. 1996 Ταχ. Δ/νση Ταχ. Κώδικας Πληροφορίες FAX Τηλέφωνο Πολυτεχνείου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ υπ αριθμ. 2311/5-9-2014. Διευκρινήσεις επί της ανωτέρω διακήρυξης

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ υπ αριθμ. 2311/5-9-2014. Διευκρινήσεις επί της ανωτέρω διακήρυξης ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ υπ αριθμ. 2311/5-9-2014 «e-master: ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΣΔΥ» Αθήνα 8.10.2014 Προς κάθε ενδιαφερόμενο 1 Διευκρινήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Παροχή διευκρινήσεων επί των όρων της υπ' αριθ. 4/2014 προκήρυξης του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, κατόπιν αιτήματος της εταιρείας NETU»

ΘΕΜΑ: «Παροχή διευκρινήσεων επί των όρων της υπ' αριθ. 4/2014 προκήρυξης του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, κατόπιν αιτήματος της εταιρείας NETU» ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Δ/νση: Π.ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ 4 10177 ΑΘΗΝΑ Αρμόδιος: ΑΡΧΙΦ. ΤΡΑΠΑΛΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Απαντήσεις στις διευκρινιστικές ερωτήσεις για τον Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό για το Έργο

ΘΕΜΑ: Απαντήσεις στις διευκρινιστικές ερωτήσεις για τον Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό για το Έργο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΒΑΣΕΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ Τμήμα Ηλεκτρονικής Υποστήριξης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Παροχή Υπηρεσιών Συντήρησης και Αναβάθμισης του Ελληνικού Συστήματος Εντοπισμού HEPOS» Απαντήσεις στις ερωτήσεις επί του ανοιχτού

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Ορισμός Με τον όρο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης (Closed Circuit TV System) όπως χρησιμοποιείται ευρέως για παροχή Υπηρεσιών Ασφαλείας, εννοούμε κάθε σύστημα που χρησιμοποιεί κάμερες

Διαβάστε περισσότερα

Ακολουθεί ο εξοπλισμός προς προμήθεια (σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. Γενικά χαρακτηριστικά

Ακολουθεί ο εξοπλισμός προς προμήθεια (σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. Γενικά χαρακτηριστικά ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Βόλος 14/11/2014 5 η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ» Ταχ. Δ/νση: Πολυμέρη 134, 38222, Βόλος Επιτροπή σύνταξης

Διαβάστε περισσότερα

Q&R 1.(Αριθμός Πρωτοκόλλου 52385)

Q&R 1.(Αριθμός Πρωτοκόλλου 52385) ΘΕΜΑ: Διευκρινίσεις-Απαντήσεις για τον Ανοικτό Διαγωνισμό «Ολοκληρωμένο Σύστημα Ηλεκτρονικής Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένων Οίκου Ναύτου e-οίκος Ναύτου» με Αρ Πρωτ. 23906 13/9/2006 Q&R 1.(Αριθμός Πρωτοκόλλου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΙ (06) ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΡΑΝΤΑΡ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΙ (06) ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΡΑΝΤΑΡ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΙ (06) ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΡΑΝΤΑΡ 1.1 Σκοπός ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ RADAR ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ Το Α.Λ.Σ ΕΛ.ΑΚΤ. πρόκειται να προβεί στην προμήθεια έξι (06) συσκευών radar ανοικτού

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Μικρών Έργων

Κατάλογος Μικρών Έργων Κατάλογος Μικρών Έργων Αρ. Έκδοσης: 12/20.09.2017 Η έκδοση αφορά σε: Προσθήκη έργου Χ X Αφαίρεση έργου Άλλο Eπικαιροποίηση λόγω ολοκλήρωσης έργων και με βάση τα πλέον πρόσφατα στοιχεία λόγω αποστολής του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ/ΟΡΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ/ΟΡΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ Υ.Ν.Α.Ν.Π. ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ/ΟΡΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ Ε2 Το παρόν αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των Τεχνικών Προδιαγραφών και Γενικών όρων Διακήρυξης και θα αναρτηθεί σε επεξεργάσιμη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥ ΕΠ ΨΣ)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥ ΕΠ ΨΣ) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥ ΕΠ ΨΣ) Κωδ ΟΠΣ (IS) 373569 Πράξη Ανάπτυξη Δικτυακού Τόπου Διάχυσης Πληροφοριών για τη Φύση και τη Βιοποικιλότητα της Ελλάδας Υποέργο Ψηφιοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Ενδεικτικός Προϋπολογισμός Συσκευών Αδιάλειπτης Λειτουργίας (UPS) 246,00

Ενδεικτικός Προϋπολογισμός Συσκευών Αδιάλειπτης Λειτουργίας (UPS) 246,00 Οίκοθεν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΤΜΉΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΎ, ΟΡΓΆΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΉΣ ΓΡΑΦΕΊΟ ΤΠΕ Ταχ. Δ/νση: Ταχ. Κώδικας: Πληροφορίες: Τηλέφωνο: FAX : e-mail : Γεράνι Χανίων 73014

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την προµήθεια δύο αυτόνοµων τηλεµετρικών µετεωρολογικών σταθµών

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την προµήθεια δύο αυτόνοµων τηλεµετρικών µετεωρολογικών σταθµών 1 ΕΤΑΙΡΙΑ Υ ΡΕΥΣΕΩΣ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ,.Υ. & ΑΠΟΘΗΚΩΝ Πληρ. Σπ. Πετρόπουλος Τηλ. 2310 966972,968,928 Fax 2310 283117 E - mail promithies@eyath.gr Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Διακήρυξη διεθνούς δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού του υποέργου 6 «Ανάπτυξη Πλατφόρμας Ηλεκτρονικής Μάθησης προσαρμοσμένη στις Απαιτήσεις του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ» της Πράξης «Εργασία και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ διευκρινίσεις - αντικαταστάσεις

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ διευκρινίσεις - αντικαταστάσεις ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ταχ. Δ/νση: Ν. Πλαστήρα 100 Βασιλικά Βουτών 70013 Ηράκλειο Κρήτης Πληροφορίες: Μ. Θεοχαρόπουλος Τηλέφωνο: 2810391572 FAX: +30 2810 3911555 e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργικότητα και Τεχνικές Προδιαγραφές

Λειτουργικότητα και Τεχνικές Προδιαγραφές Λειτουργικότητα και Τεχνικές Προδιαγραφές Η ΕΔΕΤ Α.Ε. αναπτύσσει την Υπηρεσία Δίαυλος, μία ηλεκτρονική υπηρεσία ζωντανών διαδικτυακών μεταδόσεων εκδηλώσεων, ομιλιών, σεμιναρίων, επιστημονικών συνεδρίων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ» 1 Πίνακας περιεχομένων Πίνακας περιεχομένων...2 1 Γενική Περιγραφή υπό προμήθεια είδους...3 2 Γενικοί Όροι...3 3. Εγγύηση καλής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΙΝAΚΑΣ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ 2674/17.10.2013 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΙΝAΚΑΣ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ 2674/17.10.2013 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΙΝAΚΑΣ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ 2674/17.10.2013 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ Α Μέρος Α/Α Ενότητα Τεύχους Διακήρυξης Ερώτημα 1 Α.3.1.2 Οι agents του τηλεματικού κέντρου θα διαχειρίζονται μόνο τηλεφωνικές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ 2015 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 3. Τεχνικές Προδιαγραφές Ελληνικό-Αργυρούπολη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ-41624

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ-41624 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ-41624 ΕΡΓΟ : «Προμήθεια, εγκατάσταση, θέση σε και τεχνική υποστήριξη συστήματος κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης (IP CCTV)» ΤΕΥΧΟΣ 5 ΠΙΝΑΚΕΣ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ) ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Προμήθειας Εξοπλισμού Πληροφορικής προς κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών της ΑΔΑΕ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Προμήθειας Εξοπλισμού Πληροφορικής προς κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών της ΑΔΑΕ Μαρούσι 23-07-06 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Προμήθειας Εξοπλισμού Πληροφορικής προς κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών της ΑΔΑΕ 1. Πιστοποιήσεις Συμμορφώσεις Όλα τα προϊόντα θα πρέπει να είναι πιστοποιημένα κατά ISO

Διαβάστε περισσότερα

Κερατσίνι : 04/1/2014 Αρ. Πρωτ : ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Κερατσίνι : 04/1/2014 Αρ. Πρωτ : ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Κερατσίνι : 04/1/2014 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα µελέτη αφορά την προµήθεια και εγκατάσταση του αναγκαίου εξοπλισµού (παθητικού και ενεργού) για την δικτυακή και τηλεφωνική διασύνδεση δύο δηµοτικών κτιρίων.

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: "Διευκρινήσεις σε ερωτήματα που τέθηκαν για την διακήρυξη με αρ. πρωτ. 156/ Συνοπτικού διαγωνισμού".

Θέμα: Διευκρινήσεις σε ερωτήματα που τέθηκαν για την διακήρυξη με αρ. πρωτ. 156/ Συνοπτικού διαγωνισμού. Αρμόδιος: Τσαμπουράκης Ευάγγελος Δ/ντής Λιμενικών Υπηρεσιών ΟΛΗ ΑΕ Υ.Α.Λ.Ε. Τηλ: 2810 284202, 2810 338115 Fax: 2810 226110 e-mail: inf@prtheraklin.gr Ηράκλειο: 23/01/2017 Αρ. Πρωτ: 245/20-1-2017 Σχετ:

Διαβάστε περισσότερα

Απαντήσεις σε αιτήματα διευκρινίσεων επί των όρων της Διακήρυξης του Διαγωνισμού για την επιλογή Αναδόχου του έργου:

Απαντήσεις σε αιτήματα διευκρινίσεων επί των όρων της Διακήρυξης του Διαγωνισμού για την επιλογή Αναδόχου του έργου: ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΕΡΜΕΙΟΝ 2 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Π. 7 8 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ (ΚΩΔ. ΟΠΣ: 277690) Α.Π. 8 3 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΘΡΟ-ΠΑΡΑΓΡ. Ή ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α/Α. Δε υπάρχει αριθμός διακήρυξης. Στην Εγγυητική θα αναγραφεί ο τίτλος του διαγωνισμού

ΑΡΘΡΟ-ΠΑΡΑΓΡ. Ή ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α/Α. Δε υπάρχει αριθμός διακήρυξης. Στην Εγγυητική θα αναγραφεί ο τίτλος του διαγωνισμού 1. Γενική 2. Άρθρο 11 3. Παράρτημα Ζ 4. Παράρτημα Ζ Παρακαλούμε να μας γνωρίσετε τον Αριθμό της Διακήρυξης, ώστε αυτός να συμπεριληφθεί στην Εγγυητική Επιστολή Συμμετοχής όπως απαιτείται στο υπόδειγμα

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες Ψηφιοποίησης του Αρχείου του Δημοτολογίου

Υπηρεσίες Ψηφιοποίησης του Αρχείου του Δημοτολογίου ΣΥΚΙΕΣ 12/06/2018 ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ:18465 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ «Υπηρεσίες Ψηφιοποίησης του Αρχείου του Δημοτολογίου» CPV: 79999100-4

Διαβάστε περισσότερα

Ερώτημα 1: Στην προκήρυξη σας στην ενότητα εμπειρία σε συναφή έργα αναφέρετε (σελ. 25. παρ.β2):

Ερώτημα 1: Στην προκήρυξη σας στην ενότητα εμπειρία σε συναφή έργα αναφέρετε (σελ. 25. παρ.β2): Διευκρινίσεις επί των ερωτημάτων που τέθηκαν από τους Υποψηφίους Αναδόχους του Ανοικτού Διεθνούς Διαγωνισμού με τίτλο: «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΒΑΣΕΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Απαντήσεις σε ερωτήσεις

Απαντήσεις σε ερωτήσεις Απαντήσεις σε ερωτήσεις Ερώτηση 1 Στη σελίδα 53 της διακήρυξης αναγράφεται «Μέχρι τώρα οι εφαρμογές των υπηρεσιών ΓΕΜΗ (Μητρώο/ www.businessregistry.gr και Υπηρεσίες Εξωστρέφειας για την εξυπηρέτηση των

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥΔ ΕΠ ΨΣ)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥΔ ΕΠ ΨΣ) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥΔ ΕΠ ΨΣ) Κωδ ΟΠΣ (MIS) 304172 Πράξη Θεματική Ενότητα Α2: Ψηφιακές Υπηρεσίες Υποστήριξης και Εξυπηρέτησης της Ακαδημαϊκής Κοινότητας στο Πανεπιστήμιο

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. σε ερωτήσεις ενδιαφερόμενων για τη συμμετοχή τους στο. Διεθνή Ανοικτό Διαγωνισμό για την:

ΘΕΜΑ: ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. σε ερωτήσεις ενδιαφερόμενων για τη συμμετοχή τους στο. Διεθνή Ανοικτό Διαγωνισμό για την: ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΩΝ (ΤΕΟ Α.Ε.) Βυτίνης 14-18, ΤΚ: 143 42 Νέα Φιλαδέλφεια Τηλ. (210) 2598000, fax (210) 2523232 GR18591Q Ημερομηνία 14-12-2012 Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥ ΕΠ ΨΣ)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥ ΕΠ ΨΣ) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥ ΕΠ ΨΣ) Κωδ ΟΠΣ (MIS) 380180 Πράξη Ψηφιακές Υπηρεσίες Επιτροπής Ανταγωνισµού Υποέργο Ψηφιακές Υπηρεσίες Επιτροπής Ανταγωνισµού ιάρκεια ιαβούλευσης

Διαβάστε περισσότερα

15REQ002629225 2015-03-11

15REQ002629225 2015-03-11 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 1 Τεχνική Περιγραφή 2 Αρ. Μελέτης: 3/2015 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Α) Με την παρούσα μελέτη προβλέπεται η ανάθεση των εργασιών αναβάθμισης δικτύου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ Τεύχη ενδεικτικού προϋπολογισμού & τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια Καμερών για το ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ Μάιος 2015 Σελίδα 1 από 7 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρόδος, 26/11/2014 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 2/128877 ΔΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣ: ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ Τηλ:22410-35445 e-mail: periousia@rhodes.gr

Διαβάστε περισσότερα

Ερώτημα 1ο Απάντηση: Ερώτημα 2ο Απάντηση: Ερώτημα 3ο

Ερώτημα 1ο Απάντηση: Ερώτημα 2ο Απάντηση: Ερώτημα 3ο 29/8/2018 Ερώτημα 1ο Στον όρο 2.2.3 «Καταλληλότητα άσκησης επαγγελματικής δραστηριότητας» της διακήρυξης αναφέρεται ότι οι οικονομικοί φορείς που συμμετέχουν στη διαδικασία απαιτείται να διαθέτουν δίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ: ΕΛΕ_2015_1481 Μυτιλήνη, 17 Φεβρουαρίου 2015

ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ: ΕΛΕ_2015_1481 Μυτιλήνη, 17 Φεβρουαρίου 2015 ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙ- ΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΑΞΗΣ: «ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΡΗΤΗΣ & ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ Με τη συγχρηματοδότηση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 5/2018 (Α/Α ΕΣΗΔΗΣ 56629,1)

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 5/2018 (Α/Α ΕΣΗΔΗΣ 56629,1) ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 5/2018 (Α/Α ΕΣΗΔΗΣ 56629,1) Ερώτημα 1 ο : Σύμφωνα με το π.δ. 82/1996 και το νόμο 3310/2005, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το νόμο 3414/2005, η υποχρέωση

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία 25/1/2018. Βουλή των Ελλήνων Δ/νση Πληροφορικής και Επικοινωνιών. Πίνακας Στοιχείων Συμμετέχοντα (Συμπληρώνεται από τους συμμετέχοντες)

Ημερομηνία 25/1/2018. Βουλή των Ελλήνων Δ/νση Πληροφορικής και Επικοινωνιών. Πίνακας Στοιχείων Συμμετέχοντα (Συμπληρώνεται από τους συμμετέχοντες) «Ανάπτυξη Πληροφοριακού Συστήματος Βουλευτών και Μισθοδοσίας» Στο πλαίσιο της Δημόσιας Διαβούλευσης που Διενεργείται από τη ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ημερομηνία 25/1/2018 Προς Βουλή των Ελλήνων Δ/νση Πληροφορικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ- ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ. Εννοείται το διαχειριστικό κόστος ανά δανειακό φάκελο που θα επιβαρύνει τον δανειολήπτη, Διαχειριστικό κόστος

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ- ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ. Εννοείται το διαχειριστικό κόστος ανά δανειακό φάκελο που θα επιβαρύνει τον δανειολήπτη, Διαχειριστικό κόστος ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ- ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ «ΤΕΠΙΧ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ερώτηση 2: Σύμφωνα με την Διακήρυξη, κεφάλαιο 1.1. (Τόπος-χρόνος διενέργειας διαγωνισμού), αναφέρεται: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 02/06/2011 Πέμπτη 12:00

Ερώτηση 2: Σύμφωνα με την Διακήρυξη, κεφάλαιο 1.1. (Τόπος-χρόνος διενέργειας διαγωνισμού), αναφέρεται: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 02/06/2011 Πέμπτη 12:00 Ερώτηση 1: Σύμφωνα με την Διακήρυξη, κεφάλαιο 1.4 (Νομικό Πλαίσιο), αναφέρεται: Τις διατάξεις περί διαφάνειας στη διαφημιστική προβολή του Δημοσίου και του ευρύτερου δημοσίου τομέα από τα έντυπα και τα

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτική τεχνική ημερίδα για το έργο: «Ολοκλήρωση Μητροπολιτικών Δακτυλίων (ΜΑΝ) με Εθνικά Δίκτυα» Στόχοι του Έργου

Ενημερωτική τεχνική ημερίδα για το έργο: «Ολοκλήρωση Μητροπολιτικών Δακτυλίων (ΜΑΝ) με Εθνικά Δίκτυα» Στόχοι του Έργου Ενημερωτική τεχνική ημερίδα για το έργο: «Ολοκλήρωση Μητροπολιτικών Δακτυλίων (ΜΑΝ) με Εθνικά Δίκτυα» Στόχοι του Έργου Θέμης Παππάς 18/02/2014 Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ Δυτικής Μακεδονίας ΜΑΝ: 5 Κτίρια:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 2. Αθήνα Ημερομηνία: 11/03/2013 Α.Πρωτ.:682

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 2. Αθήνα Ημερομηνία: 11/03/2013 Α.Πρωτ.:682 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 2 Αθήνα Ημερομηνία: 11/03/2013 Α.Πρωτ.:682 Aπό: Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών Διεύθυνση: Αγίας Φιλοθέης 21 Τ.Κ: 10556 Aθήνα Γραφείο: Διαχείρισης Έργων Email: e.papagiannis@iaath.gr Τηλέφωνα:

Διαβάστε περισσότερα

Ευφυής Δικτυακή Υποδομή Υψηλού Εύρους Ζώνης και Βέλτιστης Ενεργειακής Απόδοσης

Ευφυής Δικτυακή Υποδομή Υψηλού Εύρους Ζώνης και Βέλτιστης Ενεργειακής Απόδοσης Ευφυής Δικτυακή Υποδομή Υψηλού Εύρους Ζώνης και Βέλτιστης Ενεργειακής Απόδοσης Του Λάμπρου Κωστάρα, ESB AGENTS - Business Development Manager lkostaras@esbagents.com Επιλέγοντας παραδοσιακά Σύστημα δομημένης

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΣ: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ ΠΑΘ/ΛΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΣ: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ ΠΑΘ/ΛΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΣ: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ ΠΑΘ/ΛΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΣ: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ ΠΑΘ/ΛΣ Προϋπολογισμός : 2.500.000 απαλλάσσεται

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 49999,50 ΕΥΡΩ ΜΕ Φ.Π.Α. Κ.Α. : 70.01.7134.001 ΕΤΟΣ : 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ / ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ / ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ / ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ επί του σχεδίου Διακήρυξης του Διαγωνισμού με τίτλο «Ανάπτυξη αποθήκης δεδομένων (Data Warehouse) της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ηλεκτρονικές υπηρεσί προγραμματισμού

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC 16PROC004696190 2016-07-01 Πρόσκληση Υποβολής Προσφοράς στο πλαίσιο Πρόχειρου Διαγωνισμού για την αναβάθμιση του τηλεφωνικού κέντρου του ΕΙΕ 1. Την οδηγία 2004/18 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ Διακήρυξη του Υποέργου 1 «Σχεδιασμός & Υλοποίηση Ολοκληρωμένης Πλατφόρμας Ενημέρωσης & Παροχής Εξατομικευμένων Ψηφιακών Υπηρεσιών» της Πράξης «ΠΥΛΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,

Διαβάστε περισσότερα

Α. Σχετικά με τα Δικαιολογητικά Συμμετοχής και τις Ελάχιστες Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Α. Σχετικά με τα Δικαιολογητικά Συμμετοχής και τις Ελάχιστες Προϋποθέσεις Συμμετοχής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΩΝ Ταχ. Δ/νση : Λ. Συγγρού 56, 11742 ΑΘΗΝΑ Ημερομηνία : 04-09-2013 Πληροφορίες: : Ιωάννης Τσάνης

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ / ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ / ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ / ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ επί του σχεδίου Διακήρυξης του Διαγωνισμού με τίτλο «Ανάπτυξη αποθήκης δεδομένων (Data Warehouse) της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ηλεκτρονικές υπηρεσί προγραμματισμού

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος ενότητας / υπο-ενότητας της τεχνικής προσφοράς

Τίτλος ενότητας / υπο-ενότητας της τεχνικής προσφοράς ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΥΡΩΠΑЇΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας & της Ευρωπαϊκής Ένωσης Aθήνα, 2/12/2014 Αρ.Πρωτ.:423 Διευκρινίσεις επί της Διακήρυξης No 3/14 Ανοικτού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΔΟΣ : ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Η παρούσα μελέτη αφορά την προμήθεια συστήματος καθορισμού σειράς προτεραιότητας για τις ανάγκες του τμήματος επειγόντων περιστατικών του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άνδρος, 22 Απριλίου 2016 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Αριθμ. Πρωτ. : 2555 ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άνδρος, 22 Απριλίου 2016 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Αριθμ. Πρωτ. : 2555 ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άνδρος, 22 Απριλίου 2016 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Αριθμ. Πρωτ. : 2555 ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ Ταχ. Δ/νση: Χώρα Άνδρος Ταχ. Κώδικας: 84500 Πληροφορίες: Ειρ. Παρλιάρου Τηλ.: 22823-60224 Fax.: 22820-22808

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Ταμείο Συνοχής Με τη συγχρηµατοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Ταμείο Συνοχής Με τη συγχρηµατοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Μ Ε Λ Ε Τ Η Προµήθεια Οργάνων Μετρητικού Εξοπλισµού ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 5.965,50 ΕΥΡΩ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Στα πλαίσια του προγράµµατος ΕΣΠΑ «Βιοκλιµατικές αναβαθµίσεις αστικών υπαίθριων

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές προδιαγραφές

Τεχνικές προδιαγραφές Τεχνικές προδιαγραφές Α. Ανάπτυξη διαδικτυακής εφαρμογής για την παρουσίαση των μετρήσεων. Ο διαδικτυακός τόπος θα πρέπει να αναπτυχθεί με ένα δυναμικό εργαλείο διαχείρισης περιεχομένου που θα καθιστά

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΔΙ.ΑΠ. ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΡΓΩΝ & ΠΛΗΡΩΜΩΝ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΔΙ.ΑΠ. ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΡΓΩΝ & ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΔΙ.ΑΠ. ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΡΓΩΝ & ΠΛΗΡΩΜΩΝ Η Διαχείριση Εργασιών ΔΙ.Α.Π. αποτελεί μία επέκταση της υφιστάμενης Εφαρμογής Διαχείρισης Έργων & Πληρωμών. Η Εφαρμογή Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

Διευκρινίσεις επί της διακήρυξης Διαγωνισμού για το Έργο «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΔΙ.ΠΑ.

Διευκρινίσεις επί της διακήρυξης Διαγωνισμού για το Έργο «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΔΙ.ΠΑ. Διευκρινίσεις επί της διακήρυξης Διαγωνισμού για το Έργο «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΔΙ.ΠΑ.Ε)» 14/11/2013 Απαντήσεις επί ερωτημάτων ενδιαφερομένων:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτημα: Ε.Κ.Α.Β. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Ημερομηνία: 09-10-2013 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτημα: Ε.Κ.Α.Β. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Ημερομηνία: 09-10-2013 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτημα: Ε.Κ.Α.Β. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Ημερομηνία: 09-10-2013 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΤΟΛΗΣ/ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ Α.Ε. 580 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 1)Ηλεκτρονικός Υπολογιστής 2)Εκτυπωτής 3)UPS ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΕΥΧΟΥΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΕΥΧΟΥΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΕΥΧΟΥΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: «Υλοποίηση Σύγχρονων Ψηφιακών εφαρμογών ανάδειξης της Επιχειρηματικότητας του Ν. Κυκλάδων με χρήση Web 2.0 / Scial Media / Mbile

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΠ 311 & 586 ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΠ 311 & 586 ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΠ 311 & 586 ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Η παρούσα μελέτη αφορά την προμήθεια Α. συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» ΑΘΗΝΑ 24 9 2014 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ (ANALOG ADDRESSABLE) ΠΙΝΑΚΩΝ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ Οι κατωτέρω Τεχνικές Προδιαγραφές,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ Κωδ ΟΠΣ (MIS) 482352 Πράξη Τηλεματικές υπηρεσίες διαχείρισης Αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων Α.Ε. και εξυπηρέτησης επιβατικού κοινού Διάρκεια Διαβούλευσης Από:9/7/2014 Έως:21/7/2014 Φορέας

Διαβάστε περισσότερα

EΛΛHNIKH ΔHMOKPATIA ΞENOΔOXEIAKO EΠIMEΛHTHPIO THΣ EΛΛAΔOΣ Aθήνα 21 Νοεμβρίου 2014 Ν.Π.Δ.Δ. Aριθ. Πρωτ.: 33846

EΛΛHNIKH ΔHMOKPATIA ΞENOΔOXEIAKO EΠIMEΛHTHPIO THΣ EΛΛAΔOΣ Aθήνα 21 Νοεμβρίου 2014 Ν.Π.Δ.Δ. Aριθ. Πρωτ.: 33846 EΛΛHNIKH ΔHMOKPATIA ΞENOΔOXEIAKO EΠIMEΛHTHPIO THΣ EΛΛAΔOΣ Aθήνα 21 Νοεμβρίου 2014 Ν.Π.Δ.Δ. Aριθ. Πρωτ.: 33846 Tαχ. Δ/νση : Σταδίου 24-105 64 Aθήνα ΠPOΣ: Πίνακας Αποδεκτών Πληροφορίες : X. Ανδρουτσάκης

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε να διευκρινιστεί εάν οι εν λόγω προϋποθέσεις εφαρμόζονται σωρευτικά ή διαζευκτικά για την επιβολή της ποινικής ρήτρας.

Παρακαλούμε να διευκρινιστεί εάν οι εν λόγω προϋποθέσεις εφαρμόζονται σωρευτικά ή διαζευκτικά για την επιβολή της ποινικής ρήτρας. 1) Ερώτηση: Στην παρ. 8 του άρθρου Β.5.4.2. Ποινικές Ρήτρες Εκπτώσεις (σελ.79), προβλέπεται ποινική ρήτρα για κάθε ημέρα καθυστέρησης α) σε περίπτωση παρέλευσης της συμφωνημένης ημερομηνίας παράδοσης των

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΕΥΧΟΣ 1 ΑΠΟ 10

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΕΥΧΟΣ 1 ΑΠΟ 10 Αντικείμενο: Προμήθεια Τηλεφωνικών Κέντρων για κάλυψη των τηλεπικοινωνιακών αναγκών του ΔΕΔΔΗΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΕΥΧΟΣ 1 ΑΠΟ 10 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ

Διαβάστε περισσότερα

Προηγμένες Υπολογιστικές Υπηρεσίες για την Ερευνητική και Ακαδημαϊκή Κοινότητα ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

Προηγμένες Υπολογιστικές Υπηρεσίες για την Ερευνητική και Ακαδημαϊκή Κοινότητα ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ Προηγμένες υπηρεσίες μεταδόσεων και τηλεδιασκέψεων Πράξη: Αναθέτουσα Αρχή: Προηγμένες Υπολογιστικές Υπηρεσίες για την Ερευνητική και Ακαδημαϊκή Κοινότητα Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας Α.Ε. ΠΙΝΑΚΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΟΡΘΟΠΑΝΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΟΡΘΟΠΑΝΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Γ.Ν. ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ Λεωφ. Κνωσσού, Τ.Θ. 44, Ηράκλειο Κρήτης ΑΦΜ 999161766, Α ΔΟΥ Ηρακλείου ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Ηράκλειο, 31/7/2017 Τμήμα: Βιοϊατρικής Τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα : Διευκρινίσεις επί ερωτημάτων των εταιρειών: 1. Βολογιαννίδης Αβράμης & ΣΙΑ ΟΕ (DATA SCOUTING)

Θέμα : Διευκρινίσεις επί ερωτημάτων των εταιρειών: 1. Βολογιαννίδης Αβράμης & ΣΙΑ ΟΕ (DATA SCOUTING) Γραφείο: Πληροφορίες: Τηλ.: Φαξ: e-mail: Αρ. Φακέλου: Μ.Προμηθειών Ε.Ε. Α.Π.Θ. Θεοδοσιάδης Ε. 2310-996752 2310-200392 Procur@rc.auth.gr 87912 Θεσσαλονίκη, 15/04/2014 Αρ. Πρωτ. : 43073/2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ (ΟΚΑΝΑ) Αβέρωφ 21, Αθήνα 104 33 Τηλ.: 210-8898200 Fax: 210-8253760 Γενική Διεύθυνση Διεύθυνση: Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Αθήνα, 25/10/2016

Διαβάστε περισσότερα

Θέματα διπλωματικών εργασιών σε. Συστοιχίες παράλληλης εξυηρέτησης εφαρμογών Διαδικτύου

Θέματα διπλωματικών εργασιών σε. Συστοιχίες παράλληλης εξυηρέτησης εφαρμογών Διαδικτύου Θέματα διπλωματικών εργασιών σε συστοιχίες παράλληλης εξυπηρέτησης εφαρμογών Διαδικτύου Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Τομέας Τεχνολογίας Πληροφορικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) / Κεντρική Διεύθυνση (ΚΔ) Θεσσαλονίκη, 17-10-2017 Αριθμ. Πρωτ.: 000269 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα