Ermis Digital. Σύντοµη Περιγραφή της Συµµετοχής. (µέγιστο 100 λέξεις)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ermis Digital. Σύντοµη Περιγραφή της Συµµετοχής. (µέγιστο 100 λέξεις)"

Transcript

1 Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (µαζί µε τις οδηγίες συµπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιµοποιηθεί µέγεθος γραµµατοσειράς 10 ή και µεγαλύτερο. Οι οδηγίες για τη συµπλήρωση των πεδίων της φόρµας δεν πρέπει να διαγράφονται, καθώς αποτελούν οδηγό για τις κριτικές επιτροπές. Σε κανένα σηµείο της έκθεσης δεν πρέπει να αναγράφεται το όνοµα της συµµετέχουσας εταιρίας επικοινωνίας. Κατηγορία/Οµάδα: ERMIS DIGITAL / WEBSITES Τίτλος Συµµετοχής: DESIGNLOBBY.ASIA Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): DESIGNLOBBY.ASIA / Creatives Platform Εταιρία/Πελάτης: DESIGNEMBASSADOR.COM UG (haftungsbeschränkt) Berlin Είδος Προϊόντος/Υπηρεσίας: Design Agents / Creatives Cluster Σύντοµη Περιγραφή της Συµµετοχής (µέγιστο 80 λέξεις) Θα χρησιµοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συµµετοχής στην τελετή απονοµής και στα έντυπα της διοργάνωσης. To DESIGNLOBBY.ASIA είναι µια διεθνής curated πλατφόρµα προώθησης και διασύνδεσης ανθρώπων από την δηµιουργική οικονοµία της Ελλάδας και της υπόλοιπης Ευρώπης στην Ασία, µε εταιρίες, agencies, ιδιώτες και super brands που έχει έδρα το Βερολίνο. Στην πλατφόρµα µπορεί κανείς να βρεί κορυφαίους δηµιουργούς και γραφεία από τους χώρους του branding και της επικοινωνίας, της αρχιτεκτονικής και του design, του προϊοντικού σχεδιασµού, των ψηφιακών µέσων, της φωτογραφίας και της κινούµενης εικόνας κλπ 1.Τι ζητήθηκε από τον πελάτη - Backround, Στόχοι, Ανάγκες της µάρκας (µέγιστο 100 λέξεις) Ζητούµενο: Nα σχεδιασθεί και να υλοιποιηθέι µία νέα ιστοσελίδα που θα φιλοξενεί όλα τα µέλη του designlobby.asia, προβάλοντας αναλυτικά το προφίλ και το portfolio τους, θα ενηµερώνεται κανείς για το τι είναι το designlobby, µε ποιο τρόπο µπορεί να γίνει µέλος, τι υπηρεσίες παρέχει καθώς επίσης θα αποτελεί µία µεγάλη µηχανή αναζήτησης δηµιουργών για µελλοντικούς πελάτες. Σκοπός ήταν να υπάρχει ουσιαστικό περιεχόµενο σωστά δοµηµένο ώστε είτε το µελλοντικό ή ενδυνάµει µέλος είτε ο µελλοντικός πελατης να βρίσκει την πληροφορία που τον ενδιαφέρει άµεσα. Στόχος Σχεδιασµού ιστοσελίδας - πλατφόρµας: Να αποπνέει τη δηµιουργικότητα που πραγµατεύεται και φιλοξενεί. Να είναι εύκολη στη χρηση. Να προβάλλει εύκολα και γρήγορα ουσιαστικό περιεχόµενο.(kείµενο, Φωτογραφικό Υλικό & Video) Να έχει εύκολη και φιλική πλοήγηση. Να ακολουθεί τις τάσεις του σύγχρονου webdesign, αλλά και να έχει διάρκεια στο

2 χρόνο. Να στέκεται επάξια απέναντι στον ανταγωνισµό. Να είναι διαφορετική και µε ισχυρή ταυτότητα. Να είναι responsive (σχεδιασµένο για όλες τις αναλύσεις οθονών, smartphones και tablets) Ανάγκη Μάρκας Ανάγκη της µάρκας είναι να µπορεί να επικοινωνήσει σε παγκόσµιο επίπεδο την δουλειά σηµαντικών διεθνών δηµιουργών και γραφείων και την καλύτερη δυνατή προβολή τους µε στόχο την σύναψη επιχειρηµατικών συµφωνιών µε ανερχόµενες αγορές όπως είναι και αυτή της Ασίας. Στόχος είναι η πλατφόρµα να ξεχωρίζει χωρίς να καλύπτει το έργο των δηµιουργών που αποτελούν το χαρτοφυλάκιό της και χωρίς να κουράζει. Να µπορεί να µείνει στο µυαλό του επισκέπτη ακόµα και όταν έχει ανοιχτά αρκετά παράθυρα στον υπολογιστή του. 2. Στρατηγική Κοινό Στόχος Μηχανισµός (µέγιστο 100 λέξεις) Κοινό στόχος είναι οι αγορές της Ασίας, Κίνα, Ινδία, Ταιβάν, Ρωσία καθώς επίσης επιχειρήσεις, διαφηµιστικές εταιρίες, άλλα δηµιουργικά γραφεία, ιδιώτες, επιχειρήσεις και super brands. Η πλατφόρµα έχει και φυσική παρουσία καθώς συµµετέχει σε διάφορες εκθέσεις στην Ασία ενώ επικοινωνεί το έργο των µελών της µέσα από το Facebook, το Twitter, το Linkedin, το Pinterest και το Weibo. Ο Βασικός άξονας της στρατηγικής που ακολουθήθηκε ήταν η δηµιουργία µιας ισχυρής online παρουσίας του agency βάση του concept της κυψέλης που δέχεται νέα µέλη, µεγαλώνει, αλληλοσυµπληρώνεται, ενισχύει την οµαδικότητα δηµιουργώντας το πιο ισχυρό και ενηµερωµένο µοτίβο της ελληνικής κυρίως δηµιουργικής επιχειρηµατικής δραστηριότητας. 3. Αποτελέσµατα ενέργειας ROI, response rates, redemption Συµπληρώνεται µόνο στην κατηγορία Viral Campaigns. (µέγιστο 100 λέξεις) 4. Μέσα που χρησιµοποιήθηκαν Websites Newsletters

3 Display Social Media Viral Άλλο Mobile Branded Content 5. Πιστεύετε ότι η Συµµετοχή αυτή αξίζει να λάβει το Best Use of New Formats? Συµπληρώνεται µονό αν η συµµετοχή διαγωνίζεται στη κατηγορία Display Advertising και έχετε δηλώσει ότι θέλετε να διεκδικήσει τον έπαινο, Best Use of New Formats. Στα πλαίσια του Best Use of New Formats, στόχος µας ήταν η δηµιουργία µίας «έξυπνης» ιστοσελίδας η όποια θα προσαρµόζει το µέγεθος και τα βασικά χαρακτηριστικά της (µενού, εικόνες, κείµενο) ανάλογα µε τις διαστάσεις της οθόνης της συσκευής του χρήστη! Για το λόγο αυτό λοιπόν η σελίδα σχεδιάστηκε σύµφωνα µε τις τεχνικές προδιαγραφές που ορίζει το responsive web design, ανιχνεύοντας διάφορες µεταβλητές από το εξωτερικό και εσωτερικό περιβάλλον και ανταποκρίνονται ανάλογα προς τον επισκέπτη είτε χρησιµοποιεί desktop είτε smartphones ή tablets προσφέροντας στον επισκέπτη την καλύτερη δυνατή εµπειρία πλοήγησης καθώς και τις δυνατότητες που προσφέρει το εκάστοτε µέσο που χρησιµοποιεί. Επιπρόσθετα η ιστοσελίδα περιέχει ένα ισχυρό σύστηµα φίλτρων όπου ο επισκέπτης αναζητεί αυτό που τον ενδιαφέρει µε σύστηµα αποτελεσµάτων αλλά και µε αρχειοθέτηση (Archive) προηγούµενων καταχωρήσεων. Σε συνδιασµό µε τον άρτιο προγραµµατισµό ή χρήση των φίτρων αναζήτησης τόσο στις κατηγορίες όσο και στην γενική αναζήτηση γίνεται εύκολα και γρήγορα και αποτελεσµατικά. 6. Πιστεύετε ότι η Συµµετοχή αυτή αξίζει να λάβει το Best Navigation? Συµπληρώνεται µονό αν η συµµετοχή διαγωνίζεται στη κατηγορία Website και έχετε δηλώσει ότι θέλετε να διεκδικήσει τον έπαινο, Best Navigation. Η δοµή του site είναι πολύ συγκεκριµένη, καθώς επίσης ο χρήστης µπορεί να πλοηγηθεί στο site και να µεταπηδήσει σε άλλες σελίδες πολύ εύκολα ανάλογα µε το περιεχόµενο που τον ενδιαφέρει να δει. Ο σχεδιασµός των κουµπιών πλοήγησης έχει γίνε µε τέτοιο τρόπο ώστε να διευκολύνεται η γρήγορη πλοήγηση ακόµα και αν µία σελίδα περιέχει µεγαλύτερο περιεχόµενο από άλλες, δηµιουργώντας έναν ιστό βασισµένο στις απαιτήσεις του σύγχρονου web. Μεγάλη σηµασία δώθηκε και στην χρήση της τυπογραφίας, τόσο στην επιλογή των γραµµατοσειρών ανάλογα το µήνυµα, όσο και στο µέγεθος της, τις αποστάσεις της, το maximum εµφανές κείµενο µε σκοπό τη σωστή και εύκολη ανάγνωση, την ευχάριστη διάθεση κατά τη διάρκεια της πλοήγησης και φυσικά την αφοµοίωση της πληροφορίας.

4 Η χρήση του χρώµατος εκτός του ότι δηµιουργεί µία ισχυρή ταυτότητα παίζει επίσης έναν πολύ σηµαντικό ρόλο στην σωστή πλοήγηση µιας και βοηθά τον επισκέπτει να πλοηγηθεί στα πεδία που επιθυµεί και να κατανοήση το functionality των action buttons. Οι τρόποι επικοινωνίας επίσης είναι αρκετοί και εµφανίζονται ξεκάθαρα στο site, ώστε να µπορεί o επισκέπτης να επιλέξει αυτόν που τον εξυπηρετεί καλύτερα (τηλέφωνο, , skype, qr code scan κτλ). Στο αρχικό µενού της σελίδας, στο κάτω µέρος της (footer), σε ξεχωριστό πεδίο αλλά και εσωτερικά, ο χρήστης πάντα µπορεί εύκολα και πολύ άµεσα να βρει τα στοιχεία επικοινωνίας τόσο µε το Designlobby, όσο και µε το δίκτυο συνεργατών του. Τέλος η πλοήγηση γίνεται το ίδιο εύκολη, απλή και ευχάριστη σε µικρότερες αναλύσεις οθονών µε τον responsive σχεδιασµό της ιστοσελίδας, µε πολύ µεγάλη προσοχή στη λεπτοµέρεια, µε κρύψιµο των στοιχείων που δεν θα βοηθούσαν την πλοήγηση σε µικρότερες αναλύσεις, και αντικατάστασή τους µε νέα (για mobile χρήση) αποδίδοντας έτσι την ίδια δυναµική που εµφανίζεται σε έναν desktop υπολογιστή. 7. Πιστεύετε ότι η Συµµετοχή αυτή αξίζει να λάβει το Best Innovative & Functional Design? Συµπληρώνεται µονό αν η συµµετοχή διαγωνίζεται στη κατηγορία Website και έχετε δηλώσει ότι θέλετε να διεκδικήσει τον έπαινο, Best Innovative & Functional Design. Βάση ενός πολύ αυστηρού σηστήµατος πλέγµατος (grid system), ξεκίνησε ο σχεδιασµός, οριοθετώντας ιεραρχικά τα σηµεία ενδιαφέροντος του επισκέπτη, και κατόπιν ανάλυσης του brief, καταγράφηκαν τα σωστά µηνύµατα (copywriting), σχεδιάστηκαν τα ανάλογα εικονοστοιχεία στα ανάλογα µεγέθη, αποδίδοντας την λειτουργικότητα που θέλαµε να πετύχουµε. Το σύστηµα αυτό µας βοήθησε να κατανήµουµε σωστά την πληροφορία, σχεδιαστικά να υπάρχει η απόλυτη ισορροπία, κάθιστώντας την ιστοσελίδα λειτουργική, καινοτόµα και φυσικά ευχάριστη προβάλλωντας τον φορέα. Δηµιουργικό Υλικό ( jpg ) Βάλτε ενδεικτικές φωτογραφίες της συµµετοχής σας.

5

6

7

8

9

10 Url s

Ermis Digital. Θα χρησιµοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συµµετοχής στην τελετή απονοµής και στα έντυπα της διοργάνωσης.

Ermis Digital. Θα χρησιµοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συµµετοχής στην τελετή απονοµής και στα έντυπα της διοργάνωσης. Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (µαζί µε τις οδηγίες συµπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιµοποιηθεί µέγεθος γραµµατοσειράς 10 ή και µεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Θα χρησιµοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συµµετοχής στην τελετή απονοµής και στα έντυπα της διοργάνωσης.

Ermis Digital. Θα χρησιµοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συµµετοχής στην τελετή απονοµής και στα έντυπα της διοργάνωσης. Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (µαζί µε τις οδηγίες συµπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιµοποιηθεί µέγεθος γραµµατοσειράς 10 ή και µεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Ως μέσο επικοινωνίας χρησιμοποιήσαμε αυτό που συντροφεύει τους φιλάθλους στην παρακολούθηση ποδοσφαίρου: την Pizza.

Ermis Digital. Ως μέσο επικοινωνίας χρησιμοποιήσαμε αυτό που συντροφεύει τους φιλάθλους στην παρακολούθηση ποδοσφαίρου: την Pizza. Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. 1.Τι ζητήθηκε από τον πελάτη - Backround, Στόχοι, Ανάγκες της μάρκας (μέγιστο 100 λέξεις)

Ermis Digital. 1.Τι ζητήθηκε από τον πελάτη - Backround, Στόχοι, Ανάγκες της μάρκας (μέγιστο 100 λέξεις) Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. 1.Τι ζητήθηκε από τον πελάτη - Backround, Στόχοι, Ανάγκες της μάρκας (μέγιστο 100 λέξεις)

Ermis Digital. 1.Τι ζητήθηκε από τον πελάτη - Backround, Στόχοι, Ανάγκες της μάρκας (μέγιστο 100 λέξεις) Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Websites 6. Travel & Tourism. Τίτλος Συμμετοχής: travelplan.gr Website Redesign. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Travelplan

Ermis Digital. Κατηγορία: Websites 6. Travel & Tourism. Τίτλος Συμμετοχής: travelplan.gr Website Redesign. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Travelplan Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Websites 5. E-commerce & Marketplaces. Τίτλος Συμμετοχής: YODA E-commerce Site, yoda.gr

Ermis Digital. Κατηγορία: Websites 5. E-commerce & Marketplaces. Τίτλος Συμμετοχής: YODA E-commerce Site, yoda.gr Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Craft & Function 3. User Experience Design. Τίτλος Συμμετοχής: Winbank Νέα Υπηρεσία Web Banking

Ermis Digital. Κατηγορία: Craft & Function 3. User Experience Design. Τίτλος Συμμετοχής: Winbank Νέα Υπηρεσία Web Banking Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Craft & Function / User Interface Design. Τίτλος Συμμετοχής: my Alpha wallet web platform & mobile app

Ermis Digital. Κατηγορία: Craft & Function / User Interface Design. Τίτλος Συμμετοχής: my Alpha wallet web platform & mobile app Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Craft & Function / Omni-Channel Experience Design. Τίτλος Συμμετοχής: my Alpha wallet web platform & mobile app

Ermis Digital. Κατηγορία: Craft & Function / Omni-Channel Experience Design. Τίτλος Συμμετοχής: my Alpha wallet web platform & mobile app Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. 3. Αποτελέσματα ενέργειας ROI, response rates, redemption Συμπληρώνεται μόνο στην κατηγορία Viral Campaigns. (μέγιστο 100 λέξεις)

Ermis Digital. 3. Αποτελέσματα ενέργειας ROI, response rates, redemption Συμπληρώνεται μόνο στην κατηγορία Viral Campaigns. (μέγιστο 100 λέξεις) Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Websites 6. Travel & Tourism. Τίτλος Συμμετοχής: aktinatravelnow.gr New Website

Ermis Digital. Κατηγορία: Websites 6. Travel & Tourism. Τίτλος Συμμετοχής: aktinatravelnow.gr New Website Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Design. Κατηγορία: Digital Design. Τίτλος Συμμετοχής: wind.gr Corporate Website Redesign. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): WIND

Ermis Design. Κατηγορία: Digital Design. Τίτλος Συμμετοχής: wind.gr Corporate Website Redesign. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): WIND Ermis Design Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: WEBSITES SOCIAL AWARENESS SITES. Τίτλος Συμμετοχής: MUSEUM WITHOUT A HOME

Ermis Digital. Κατηγορία: WEBSITES SOCIAL AWARENESS SITES. Τίτλος Συμμετοχής: MUSEUM WITHOUT A HOME Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Εταιρία/Πελάτης: MEDITERRA Ανώνυμη Βιομηχανική Εμπορική Συνεταιριστική Εταιρεία

Ermis Digital. Εταιρία/Πελάτης: MEDITERRA Ανώνυμη Βιομηχανική Εμπορική Συνεταιριστική Εταιρεία Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Web Campaigns. Τίτλος Συμμετοχής: The Web Genius (bag) Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ibag

Ermis Digital. Κατηγορία: Web Campaigns. Τίτλος Συμμετοχής: The Web Genius (bag) Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ibag Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΑΦΗΣ Ανακύκλωση Φορητών Ηλεκτρικών Στηλών

Ermis Digital. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΑΦΗΣ Ανακύκλωση Φορητών Ηλεκτρικών Στηλών Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Websites - 1. Corporate Sites. Τίτλος Συμμετοχής: oceda.com Corporate Website. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): OCEDA

Ermis Digital. Κατηγορία: Websites - 1. Corporate Sites. Τίτλος Συμμετοχής: oceda.com Corporate Website. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): OCEDA Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: CRAFT & FUNCTION / User Interface Design. Τίτλος Συμμετοχής: elladakonta.gr. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean

Ermis Digital. Κατηγορία: CRAFT & FUNCTION / User Interface Design. Τίτλος Συμμετοχής: elladakonta.gr. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Τίτλος Συμμετοχής: Μία νέα ιδέα για έναν νέο κόσμο VR Glasses and video

Ermis Digital. Τίτλος Συμμετοχής: Μία νέα ιδέα για έναν νέο κόσμο VR Glasses and video Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Craft & Function / Omni-Channel Eperience Design. Τίτλος Συμμετοχής: Lacta - Αγάπα σαν να μην υπάρχει αύριο!

Ermis Digital. Κατηγορία: Craft & Function / Omni-Channel Eperience Design. Τίτλος Συμμετοχής: Lacta - Αγάπα σαν να μην υπάρχει αύριο! Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: DIGITAL / WEB CAMPAIGNS / AUTOMOTIVE & RELATED PRODUCTS

Ermis Digital. Κατηγορία: DIGITAL / WEB CAMPAIGNS / AUTOMOTIVE & RELATED PRODUCTS Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Mobile 4. E-commerce & Marketplaces. Τίτλος Συμμετοχής: Goody s Burger House Mobile Application Redesign

Ermis Digital. Κατηγορία: Mobile 4. E-commerce & Marketplaces. Τίτλος Συμμετοχής: Goody s Burger House Mobile Application Redesign Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης.

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορία: SOCIAL MEDIA Long term Community Building/Management. Τίτλος Συµµετοχής: HONDAROADTRIPS. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): HONDA MOTO GREECE

Κατηγορία: SOCIAL MEDIA Long term Community Building/Management. Τίτλος Συµµετοχής: HONDAROADTRIPS. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): HONDA MOTO GREECE Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (µαζί µε τις οδηγίες συµπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιµοποιηθεί µέγεθος γραµµατοσειράς 10 ή και µεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: B2C / Χορηγίες. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean Μαραθώνιος. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Airlines

Ermis Direct. Κατηγορία: B2C / Χορηγίες. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean Μαραθώνιος. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Airlines Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Είδος Προϊόντος/Υπηρεσίας: Διαδικασία Προσέλκυσης και Επιλογής Νέων Ταλέντων

Ermis Direct. Είδος Προϊόντος/Υπηρεσίας: Διαδικασία Προσέλκυσης και Επιλογής Νέων Ταλέντων Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT MARKETING / Χορηγίες. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean Marathon. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT MARKETING / Χορηγίες. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean Marathon. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Mobile 1. Commercial Services. Τίτλος Συμμετοχής: Shell Smart App Mobile Application Redesign

Ermis Digital. Κατηγορία: Mobile 1. Commercial Services. Τίτλος Συμμετοχής: Shell Smart App Mobile Application Redesign Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Websites Campaign Sites. Τίτλος Συμμετοχής: The Campari Red Book of Style. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): Campari

Ermis Digital. Κατηγορία: Websites Campaign Sites. Τίτλος Συμμετοχής: The Campari Red Book of Style. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): Campari Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Integrated Multi-Platform Campaign 2. Services, Corporate Image & Sponsorships

Ermis Digital. Κατηγορία: Integrated Multi-Platform Campaign 2. Services, Corporate Image & Sponsorships Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Nestlé Noiazomai - Corporate. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Nestlé Noiazomai

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Nestlé Noiazomai - Corporate. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Nestlé Noiazomai Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης.

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: WEB CAMPAIGNS. Τίτλος Συμμετοχής: ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): DOVE MEN PLUS CARE

Ermis Digital. Κατηγορία: WEB CAMPAIGNS. Τίτλος Συμμετοχής: ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): DOVE MEN PLUS CARE Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Ενέργειες Retail - Trade Marketing (In store activations) Τίτλος Συμμετοχής: adidas - Play Harden

Ermis Direct. Κατηγορία: Ενέργειες Retail - Trade Marketing (In store activations) Τίτλος Συμμετοχής: adidas - Play Harden Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Low Budget. Τίτλος Συμμετοχής: Ταχυδρομείον Ευχαριστιών. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Παυλίδης

Ermis Direct. Κατηγορία: Low Budget. Τίτλος Συμμετοχής: Ταχυδρομείον Ευχαριστιών. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Παυλίδης Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Μία νέα ιδέα για έναν νέο κόσμο VR Glasses and 360 video

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Μία νέα ιδέα για έναν νέο κόσμο VR Glasses and 360 video Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Craft & Function 5. Omni-Channel Experience Design. Τίτλος Συμμετοχής: Goody s Burger House Omni-Channel Implementation

Ermis Digital. Κατηγορία: Craft & Function 5. Omni-Channel Experience Design. Τίτλος Συμμετοχής: Goody s Burger House Omni-Channel Implementation Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct HAPPY BEER YEAR!

Ermis Direct HAPPY BEER YEAR! Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct / LOW BUDGET / Low Budget. Τίτλος Συμμετοχής: COSMOTE ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct / LOW BUDGET / Low Budget. Τίτλος Συμμετοχής: COSMOTE ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Business to Consumer / Καμπάνιες Direct Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Trident Διακοπές Για Πάντα

Ermis Direct. Κατηγορία: Business to Consumer / Καμπάνιες Direct Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Trident Διακοπές Για Πάντα Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Είδος Προϊόντος/Υπηρεσίας: 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ / ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Ermis Direct. Είδος Προϊόντος/Υπηρεσίας: 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ / ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT / DIRECT MARKETING / Business to Consumer / Καμπάνιες Direct Marketing

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT / DIRECT MARKETING / Business to Consumer / Καμπάνιες Direct Marketing Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης.

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. 1.Τι ζητήθηκε από τον πελάτη - Backround, Στόχοι, Ανάγκες της μάρκας (μέγιστο 100 λέξεις)

Ermis Direct. 1.Τι ζητήθηκε από τον πελάτη - Backround, Στόχοι, Ανάγκες της μάρκας (μέγιστο 100 λέξεις) Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Προγράμματα Κοινωνικής Δραστηριότητας. Τίτλος Συμμετοχής: Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2016

Ermis Direct. Κατηγορία: Προγράμματα Κοινωνικής Δραστηριότητας. Τίτλος Συμμετοχής: Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2016 Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. πως παρουσιάστηκαν και πουλήθηκαν στον πελάτη.

Ermis Direct. πως παρουσιάστηκαν και πουλήθηκαν στον πελάτη. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης.

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Προγράμματα Κοινωνικής Δραστηριότητας (Social Causes and Fund Raising)

Ermis Direct. Κατηγορία: Προγράμματα Κοινωνικής Δραστηριότητας (Social Causes and Fund Raising) Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορία: Digital & Mobile Brand Experience. Τίτλος Συμμετοχής: Παυλίδης Φρούτων Γεύσεις. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): ΠΑΥΛΙΔΗΣ

Κατηγορία: Digital & Mobile Brand Experience. Τίτλος Συμμετοχής: Παυλίδης Φρούτων Γεύσεις. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): ΠΑΥΛΙΔΗΣ Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορία: Content Sites. Τίτλος Συµµετοχής: Voria.gr. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Voria.gr. Εταιρία/Πελάτης: ΒΟΡΕΙΑ ΕNΗΜΕΡΩΤΙΚΗ Α.

Κατηγορία: Content Sites. Τίτλος Συµµετοχής: Voria.gr. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Voria.gr. Εταιρία/Πελάτης: ΒΟΡΕΙΑ ΕNΗΜΕΡΩΤΙΚΗ Α. Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (µαζί µε τις οδηγίες συµπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιµοποιηθεί µέγεθος γραµµατοσειράς 10 ή και µεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Design. Κατηγορία: Design / Digital design. Τίτλος Συμμετοχής: Coco-Mat e-commerce website. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Coco-Mat

Ermis Design. Κατηγορία: Design / Digital design. Τίτλος Συμμετοχής: Coco-Mat e-commerce website. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Coco-Mat Ermis Design Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης.

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: DIGITAL MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: LEGO DIGITAL PARTNERSHIP. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): LEGO DUPLO, LEGO CITY, LEGO FRIENDS

Ermis Media. Κατηγορία: DIGITAL MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: LEGO DIGITAL PARTNERSHIP. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): LEGO DUPLO, LEGO CITY, LEGO FRIENDS Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης.

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ5. Προγράμματα Κοινωνικής Δραστηριότητας (Social Causes and Fund Raising)

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ5. Προγράμματα Κοινωνικής Δραστηριότητας (Social Causes and Fund Raising) Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Είδος Προϊόντος/Υπηρεσίας: Πλατφόρμα Προσφορών και Επιβράβευσης

Ermis Direct. Είδος Προϊόντος/Υπηρεσίας: Πλατφόρμα Προσφορών και Επιβράβευσης Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης.

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Low Budget. Τίτλος Συμμετοχής: Dare to be Different. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Theramed

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Low Budget. Τίτλος Συμμετοχής: Dare to be Different. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Theramed Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct - Προγράμματα Κοινωνικής Δραστηριότητας (Social Causes and Fund Raising) Τίτλος Συμμετοχής: The Power of a Κiss

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct - Προγράμματα Κοινωνικής Δραστηριότητας (Social Causes and Fund Raising) Τίτλος Συμμετοχής: The Power of a Κiss Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing / Mobile Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Διαδρομή Προσφοράς. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΟΠΑΠ Α.Ε.

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing / Mobile Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Διαδρομή Προσφοράς. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΟΠΑΠ Α.Ε. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ5. Προγράμματα Κοινωνικής Δραστηριότητας (Social Causes and

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ5. Προγράμματα Κοινωνικής Δραστηριότητας (Social Causes and Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ1. Direct Marketing / Mobile Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Lacta Messages. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Lacta

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ1. Direct Marketing / Mobile Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Lacta Messages. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Lacta Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT MARKETING. Τίτλος Συμμετοχής: EUROPEAN BUSINESS AWARDS 2015/16. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΛΟΥΞ

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT MARKETING. Τίτλος Συμμετοχής: EUROPEAN BUSINESS AWARDS 2015/16. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΛΟΥΞ Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης.

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: De Longhi Μοbile campaign Υγρασία. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): De Longhi Αφυγραντήρες

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: De Longhi Μοbile campaign Υγρασία. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): De Longhi Αφυγραντήρες Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT / DIRECT MARKETING / Καμπάνιες Direct Marketing / Business to Business

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT / DIRECT MARKETING / Καμπάνιες Direct Marketing / Business to Business Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Είχε φτάσει η ώρα η Coca-Cola να δράσει κατά τη διάρκεια του χειμώνα και να ενεργοποιήσει το κοινό στόχο της!

Ermis Direct. Είχε φτάσει η ώρα η Coca-Cola να δράσει κατά τη διάρκεια του χειμώνα και να ενεργοποιήσει το κοινό στόχο της! Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct/ Χορηγίες. Τίτλος Συμμετοχής: Samsung Paralympics Campaign #Gnorisetous

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct/ Χορηγίες. Τίτλος Συμμετοχής: Samsung Paralympics Campaign #Gnorisetous Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: DIGITAL / WEBSITES / Corporate Sites. Τίτλος Συμμετοχής: ΦΑΓΕ GLOBAL SITE. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΦΑΓΕ

Ermis Digital. Κατηγορία: DIGITAL / WEBSITES / Corporate Sites. Τίτλος Συμμετοχής: ΦΑΓΕ GLOBAL SITE. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΦΑΓΕ Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT MARKETING. Τίτλος Συμμετοχής: WHAT'S UP Reload It! Σαϊτα. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): WHAT S UP / Καρτοκινητή

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT MARKETING. Τίτλος Συμμετοχής: WHAT'S UP Reload It! Σαϊτα. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): WHAT S UP / Καρτοκινητή Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Προσαρμογή/ Εξέλιξη Διεθνούς Concept. Τίτλος Συμμετοχής: Hellmann s Burger Truck. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Hellmann s

Ermis Direct. Κατηγορία: Προσαρμογή/ Εξέλιξη Διεθνούς Concept. Τίτλος Συμμετοχής: Hellmann s Burger Truck. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Hellmann s Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: DIGITAL / WEBSITES / BRAND SITES. Τίτλος Συμμετοχής: PROTERGIA (www.protergia.gr)

Ermis Digital. Κατηγορία: DIGITAL / WEBSITES / BRAND SITES. Τίτλος Συμμετοχής: PROTERGIA (www.protergia.gr) Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης.

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing- Business to Consumer/ Καμπάνιες Direct Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Τα ΝΑΙ & ΟΧΙ του Nescafe Frappe

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing- Business to Consumer/ Καμπάνιες Direct Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Τα ΝΑΙ & ΟΧΙ του Nescafe Frappe Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Ενέργειες Event Marketing (Out of Store Activations) Τίτλος Συμμετοχής: Nestlé Supersize Teddy

Ermis Direct. Κατηγορία: Ενέργειες Event Marketing (Out of Store Activations) Τίτλος Συμμετοχής: Nestlé Supersize Teddy Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης.

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης.

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ2. Integrated Campaign Led by Direct Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Βάλε φίλτρο στη μονοτονία. Η ζωή θέλει χρώμα.

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ2. Integrated Campaign Led by Direct Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Βάλε φίλτρο στη μονοτονία. Η ζωή θέλει χρώμα. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: ΑΥΤΟΔΙΑΦΗΜΙΣΗ / ΑΥΤΟΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: Physical, Digital, Magical 2016! Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): -

Ermis Direct. Κατηγορία: ΑΥΤΟΔΙΑΦΗΜΙΣΗ / ΑΥΤΟΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: Physical, Digital, Magical 2016! Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): - Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT MARKETING / Καμπάνιες Direct Marketing / Business to Consumer μόνο μέσω Digital Καναλιών

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT MARKETING / Καμπάνιες Direct Marketing / Business to Consumer μόνο μέσω Digital Καναλιών Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ1. Direct Marketing 06. Ενέργειες Event Marketing (Οut of store activations)

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ1. Direct Marketing 06. Ενέργειες Event Marketing (Οut of store activations) Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Πανελλαδική Εκστρατεία ενημέρωσης για την

Ermis Direct. Πανελλαδική Εκστρατεία ενημέρωσης για την Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: DIGITAL / WEBSITES / BRAND SITES. Τίτλος Συμμετοχής: LIDL ΑΞΙΖΕΙ (www.lidl-axizei.gr)

Ermis Digital. Κατηγορία: DIGITAL / WEBSITES / BRAND SITES. Τίτλος Συμμετοχής: LIDL ΑΞΙΖΕΙ (www.lidl-axizei.gr) Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Κατηγορία: Δ1. Direct Marketing / 11. Roadshows

Ermis Direct. Κατηγορία: Κατηγορία: Δ1. Direct Marketing / 11. Roadshows Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης.

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Design. Κατηγορία: Ermis Design / Β5. Visual Communication / 01. Εκδοτικά Προϊόντα. Τίτλος Συμμετοχής: Εφημερίδα Χρυσή Ευκαιρία - Ανασχεδιασμός

Ermis Design. Κατηγορία: Ermis Design / Β5. Visual Communication / 01. Εκδοτικά Προϊόντα. Τίτλος Συμμετοχής: Εφημερίδα Χρυσή Ευκαιρία - Ανασχεδιασμός Ermis Design Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ1. Direct Marketing / 06. Ενέργειες Event Marketing (Οut of store activations)

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ1. Direct Marketing / 06. Ενέργειες Event Marketing (Οut of store activations) Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing- Βusiness to Consumer-Καμπάνιες μόνο μέσω Direct Καναλιών

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing- Βusiness to Consumer-Καμπάνιες μόνο μέσω Direct Καναλιών Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing- Business to consumer/ενέργειες Event Marketing

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing- Business to consumer/ενέργειες Event Marketing Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

DIRECT / ΠΡΟΓΡAΜΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚHΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙOΤΗΤΑΣ (SOCIAL CAUSES AND FUND RAISING)

DIRECT / ΠΡΟΓΡAΜΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚHΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙOΤΗΤΑΣ (SOCIAL CAUSES AND FUND RAISING) Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Eurolife Εξασφαλίζω για το Μέλλον του Παιδιού. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Eurolife ERB

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Eurolife Εξασφαλίζω για το Μέλλον του Παιδιού. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Eurolife ERB Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Τίτλος Συμμετοχής: My Elvive" Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): L Oreal Paris. Εταιρία/Πελάτης: L Oreal Hellas

Ermis Media. Κατηγορία: Τίτλος Συμμετοχής: My Elvive Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): L Oreal Paris. Εταιρία/Πελάτης: L Oreal Hellas Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: DIGITAL / SOCIAL MEDIA / LONG TERM COMMUNITY MANAGEMENT

Ermis Digital. Κατηγορία: DIGITAL / SOCIAL MEDIA / LONG TERM COMMUNITY MANAGEMENT Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ1. Direct Marketing / 04. Ενέργειες Direct Marketing μόνο μέσω offline Direct Καναλιών

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ1. Direct Marketing / 04. Ενέργειες Direct Marketing μόνο μέσω offline Direct Καναλιών Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. ΠΙΞΕΛ: Η κάμερα ενός κινητού τηλεφώνου, βλέπει τη ζωή.

Ermis Media. ΠΙΞΕΛ: Η κάμερα ενός κινητού τηλεφώνου, βλέπει τη ζωή. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

2. Τι ζητήθηκε από τον πελάτη - Backround, Στόχοι, Ανάγκες της μάρκας (μέγιστο 100 λέξεις)

2. Τι ζητήθηκε από τον πελάτη - Backround, Στόχοι, Ανάγκες της μάρκας (μέγιστο 100 λέξεις) Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα