Η Εξέλιξη στην Υποστήριξη. Αξιοπιστία Λειτουργικότητα. Συµβατό µε όλες τις εκδόσεις

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Η Εξέλιξη στην Υποστήριξη. Αξιοπιστία Λειτουργικότητα. Συµβατό µε όλες τις εκδόσεις www.anaconda.gr"

Transcript

1 Η Εξέλιξη στην Υποστήριξη Αξιοπιστία Λειτουργικότητα Συµβατό µε όλες τις εκδόσεις

2 Η σειρά προγραµµάτων AnacondA είναι η ολοκληρωµένη λύση στη µηχανογραφική υποστήριξη των εµπορικών και βιοτεχνικών επιχειρήσεων. Εδώ και 25 χρόνια αναπτύσσουµε εµπορικές και λογιστικές εφαρµογές µε προορισµό τις σύγχρονες ελληνικές επιχειρήσεις που θέλουν να έχουν τον έλεγχο των επιχειρηµατικών τους µεγεθών µε απλό, γρήγορο και αξιόπιστο τρόπο. Το AnacondA σχεδιάστηκε έχοντας κατά νου τον χρήστη. ιαθέτοντας µοναδική ολοκλήρωση και προσαρµοστικότητα, µπορεί να µετασχηµατίζεται όχι µόνον από εγκατάσταση σε εγκατάσταση αλλά και από εταιρεία σε εταιρεία στην ίδια εγκατάσταση. Το πρόγραµµα συµπεριφέρεται τελείως διαφορετικά από εταιρεία σε εταιρεία, προσαρµοζόµενο κάθε φορά στις ιδιαιτερότητες της συγκεκριµένης εταιρείας. Η διαδικασία προσαρµογής κάθε νέας εταιρείας κατά την στιγµή της δηµιουργίας της, διαρκεί περίπου 2 λεπτά. Το πακέτο διαθέτει ένα µοναδικό πρόγραµµα δηµιουργίας καταλόγων/εκτυπώσεων. Μπορούν να δηµιουργηθούν πολλές διαφορετικές εκτυπώσεις ανάλογα µε τις ανάγκες. Όλες οι εκτυπώσεις µπορούν να αναφέρονται είτε στην οθόνη είτε σε κάποιο εκτυπωτή είτε σε αρχείο. WinDos ΕΥΧΡΗΣΤΙΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ Το Anaconda WinDos έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει το µέγιστο απλότητας και αυτοµατισµού εργασιών. ιαθέτει τα χαρακτηριστικά εκείνα που το κάνουν µοναδικό εργαλείο δουλειάς. Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογικές δυνατότητες, συµπληρώνει την λειτουργικότητα του µε νέα εργαλεία, όπως η πλήρης εκµετάλλευση του γραφικού περιβάλλοντος (πχ έντυπα του ΦΠΑ), η σύνδεση του πακέτου µε άλλες συσκευές (πχ κινητά τηλέφωνα), η διαχείριση των εκτυπώσεων στην οθόνη, κ.α. Επειδή σε κανονικές συνθήκες θα θέλατε η επιχείρηση σας να λειτουργεί σαν µια καλολαδωµένη µηχανή, όπου όλα τα εξαρτήµατα της συνεργάζονται απόλυτα µεταξύ τους, είµαστε βέβαιοι ότι στο πρόγραµµα AnacondA WinDos θα βρείτε το εργαλείο που χρειάζεστε. Έχοντας δώσει µεγάλη έµφαση στην ευχρηστία του προγράµµατος, την ευκολία στην εξοικείωση µε τα προηγµένα του χαρακτηριστικά και τον κοινό τρόπο χρήσης των επιµέρους λειτουργιών του, ο χρήστης θα χρησιµοποιήσει την εφαρµογή µε απόλυτη άνεση και σε ασυνήθιστα σύντοµο χρόνο.

3 Ο πιο κρίσιµος παράγοντας επιτυχίας της επιχείρησης σας είναι η σωστή διαχείριση και αποτύπωση της πελατειακής βάσης και της προµηθευτικής σας υποδοµής. Εµείς εδώ στην Anaconda σχεδιάσαµε το WinDos µε τέτοιο τρόπο ώστε να µπορείτε πολύ εύκολα και γρήγορα να εισάγετε αλλά και να επεξεργαστείτε τα στοιχεία των πελατών και προµηθευτών σας. Προσφέρει ευέλικτη παραµετρική κωδικοποίηση µε 3 έως 8 ψηφία, αριθµούς ή γράµµατα. Επίσης παράγει αυτόµατα τον επόµενο διαθέσιµο αριθµητικό αύξοντα αριθµό στον κωδικό του πελάτη/προµηθευτή. Ελέγχει το Α.Φ.Μ. κατά την καταχώριση νέου πελάτη/προµηθευτή και παράγει οµαδική εκτύπωση µε λανθασµένα και κενά Α.Φ.Μ. Περιλαµβάνει πεδία παραµετρικής οµαδοποίησης πελατών (ανά οµάδα, πόλη, περιοχή), που ενεργοποιούνται στις εκτυπώσεις. Συνδέει κάθε πελάτη/προµηθευτή µε ξεχωριστό λογαριασµό λογιστικής, για αυτόµατη δηµιουργία λογιστικών εγγραφών στις αγορές/πωλήσεις. Περιλαµβάνει memo, που ενεργοποιείται σε όλα τα σηµεία του προγράµµατος, προσφέροντας χρήσιµες πληροφορίες σε κάθε περίπτωση. Επίσης περιλαµβάνει αρχείο.ο.υ. για άµεση σύνδεση µε αρχεία πελατών/προµηθευτών. Ειδοποιεί αυτόµατα στην τιµολόγηση για το ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ πλαφόν του πελάτη και ενεργοποιεί ποσοστά έκπτωσης ή επιβάρυνσης. Σε συνεργασία µε το κύκλωµα αγορών και πωλήσεων προσφέρει πλήρη on-line ενηµέρωση τζίρου, ταµειακής κατάστασης, ισοζύγιο ανά µήνα, on-line ΜΥΦ, στατιστικά, αναλυτική καρτέλα µε µηνιαία ανάλυση υπολοίπων, ενηλικιωµένα υπόλοιπα, κλπ Παράγει στατιστικά στοιχεία αποθήκης µε απεριόριστα φίλτρα που ορίζει ο χρήστης. ιαθέτει εργασίες εισαγωγής/εξαγωγής σε αρχείο, πελατών/προµηθευτών, για µεταφορά από εταιρεία σε εταιρεία. ιαθέτει εργασίες ετικετογράφου πλήρης παραµετρικής ετικέτας για εκτύπωση αυτοκόλλητων ετικετών (εκτυπωτές Inkjet, Laser) για την επικοινωνία µε τους πελάτες/προµηθευτές. Εκτός από την παρακολούθηση Πελατών/Προµηθευτών περιλαµβάνει και αναλυτική καρτέλα Πωλητή, η οποία ενηµερώνεται αυτόµατα από τις αγορές-πωλήσεις ή από την καταχώρηση των λογιστικών εγγραφών. Σας δίνετε η δυνατότητα να έχετε αναλυτικά τις κινήσεις και τις προµήθειες των πωλητών σας.

4 Το πρόγραµµα διαχείρισης της αποθήκης του WinDos σας προσφέρει πλήρη, άµεση και αποτελεσµατική αντιµετώπιση των κρίσιµων σηµείων στην οργάνωση και λειτουργία µιας αποθήκης. Την ευφυέστατη κωδικοποίηση ειδών, την ακριβέστατη παρακολούθηση υπολοίπων, τη σωστή και γρήγορη µεταφορά χρήσης της αποθήκης και τη διευκόλυνση της απογραφής µε τη δηµιουργία ισοζυγίου αποθήκης. Παρακολουθεί αναλυτικά τα είδη κατά λογιστική οµάδα (πρώτες ύλες, έτοιµα προϊόντα, εµπορεύµατα, κλπ) και δίνει υπόλοιπα ανά αποθηκευτικό χώρο, µέγεθος και ανά χρώµα µε ταυτόχρονη πληροφόρηση για τις ποσότητες υπό παραγγελία σε πελάτες και προµηθευτές. Τηρεί ανεξάρτητες αποθήκες για τα εµπορεύµατα τρίτων, καθώς και σε τρίτους και διαθέτει χωριστό κωδικό barcode και 5 δευτερεύοντες κωδικούς οργάνωσης και αναζήτησης για κάθε είδος. εύτερη περιγραφή, εικόνα είδους, 4 συνδεδεµένους κωδικούς προµηθευτών, ποσοστό πωλητή, τιµή για το internet, κλπ. ίνει την δυνατότητα τήρησης 3 τιµοκαταλόγων χονδρικής και σύνδεσης τους µε το αρχείο πελατών, καθώς και την δηµιουργία τιµοκαταλόγων ανά πελάτη. Κωδικοποιεί µε 5 έως 20 ψηφία, αριθµούς, γράµµατα και ειδικά σύµβολα και πίνακες που ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΘΗΚΗΣ, ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ορίζει ο χρήστης, τα οποία στις εκτυπώσεις παρέχουν αντίστοιχα φίλτρα επιλογής υποοµάδων. ιαχειρίζεται µέχρι 20 διαφορετικούς αποθηκευτικούς χώρους ή υποκαταστήµατα µε ανεξάρτητη σύνδεση λογιστικής. Περιλαµβάνει µέχρι 20 µεγεθολόγια µε ανάλυση των µεγεθών µέχρι 99 χρώµατα. Τιµολογεί βάσει εναλλακτικών µονάδων µέτρησης και χρησιµοποιεί συσκευασίες ή διαστάσεις. Αναπροσαρµόζει τις τιµές νοµισµατικά, ποσοστιαία ή βάσει τιµής κόστους. Ελέγχει τα υπόλοιπα αποθήκης βάσει των απαιτούµενων ποσοτήτων στοκ. Περιλαµβάνει memo ανά είδος που ενεργοποιείται σε όλα τα σηµεία του προγράµµατος προσφέροντας χρήσιµες πληροφορίες σε κάθε περίπτωση. Παρέχει On-Line ποσότητες υπολοίπων και ποσότητες σε παραγγελίες. ιαθέτει µενού εισαγωγής-εξαγωγής αρχείου ειδών και αναλυτικών κινήσεων αποθήκης µε πολλαπλά φίλτρα για µεταφορά από εταιρεία σε εταιρεία. Προσφέρει µε απεριόριστα φίλτρα αναζήτησης, το ισοζύγιο αποθήκης, στατιστική αγορών/πωλήσεων και παραγωγής καθώς και

5 πλήθος διαφορετικών καταλόγων. Παρέχει πίνακες προσαρµογής της αποθήκης στα µέτρα και απαιτήσεις της εγκατάστασης ιαθέτει συνταγολόγια παραγωγής ετοίµων (πχ ενδύµατα, χηµικά, κατασκευές, κλπ.) Εκτελεί οµαδικές αποστολές ειδών (δείγµατα, συνδροµές, κλπ) Τηρεί αναλυτική καρτέλα είδους και εξάγει τα δεδοµένα που απαιτούνται για το µηνιαίο αρχείο αποθήκης σε CD. Περιλαµβάνει ετικετογράφο αποθήκης µε παραµετρική φόρµα ετικέτας και δυνατότητα εκτύπωσης BarCode. Το τµήµα αγορών και πωλήσεων του προγράµµατος έχει σχεδιαστεί µε πολλή προσοχή, ώστε να εξυπηρετεί και τις πιο σύνθετες καταχωρήσεις παραστατικών. Καλύπτει τα κυκλώµατα αγορών και πωλήσεων (δηλαδή εγγραφές που κινούν και αποθήκη) καθώς και εγγραφές που αφορούν µόνο τη λογιστική (πιστωτικά έκπτωσης, τιµολόγια παροχής, ειδικά ακυρωτικά, κλπ). Συνδέεται on-line µε όλα τα υπόλοιπα εµπλεκόµενα κυκλώµατα και ενηµερώνει αυτόµατα, κατά την περίπτωση, αποθήκη, λογιστική, παραγγελίες και πελάτη ή προµηθευτή µε την έκδοση παραστατικού. ηµιουργεί ειδικές κινήσεις τιµολόγησης και λογιστικής οριζόµενες από τον χρήστη π.χ. µεταφορικά, επιβαρύνσεις, κλπ. Περιλαµβάνει έκπτωση ανά είδος, συνολικήποσοστιαία και συνολική-νοµισµατική έκπτωση. Τιµολογεί µε τιµές χονδρικής ή λιανικής, µετρητοίς ή επί πιστώσει και σε ξένο νόµισµα, πληρωµές µε κάρτες (µέχρι 3 κάρτες ανά παραστατικό) και µετρητά. Υπολογίζει αυτόµατα τις τιµές σε είδη και υπολογίζει προσαύξηση ανά µεγεθολόγιο. Αποθηκεύει δελτία αποστολής για µελλοντική τιµολόγηση. Ενσωµατώνει στην τιµολόγηση τις εκκρεµείς παραγγελίες πελατών-προµηθευτών και τις µετασχηµατίζει σε δελτία αποστολής ή δελτία αποστολής τιµολόγια. ιατηρεί αρχείο για όλα τα καταχωρηµένα παραστατικά µε δυνατότητα αναζήτησης και µετασχηµατισµού. ιαθέτει παραµετροποίηση εργασίας τιµολόγησης για 100 διαφορετικούς χρήστες. Προβάλει τις ποσότητες αποθήκης και εκκρεµών παραγγελιών είδους κατά την τιµολόγηση. Εκτυπώνει ιεύθυνση Παράδοσης, Σκοπό ιακίνησης και Τόπο Αποστολής καθώς και Πρακτορείο, αν υπάρχει λόγος. Επίσης τα στοιχεία αποστολέα και παραλήπτη για τριγωνικές πωλήσεις. Προειδοποιεί για υπέρβαση πλαφόν του πελάτη.

6 Έχει την δυνατότητα ένθεσης κειµένου ανάµεσα στα είδη του τιµολογίου και επανεκτυπώνει το έντυπο σε περίπτωση εµπλοκής του χαρτιού στον εκτυπωτή ή πρόβληµα στην συνεργασία του µε τον φορολογικό µηχανισµό. Χρησιµοποιεί BarCode στην τιµολόγηση µε δυνατότητα ενοποίησης γραµµών ίδιου είδους σε µία γραµµή για εξοικονόµηση χώρου στο παραστατικό. Παρέχει παραµετρική φόρµα εκτύπωσης εντύπων και επιλογή διαφορετικών εντύπων τιµολόγησης. υνατότητα φωτογραφικής εκτύπωσης του εντύπου µε επιλογή του λογότυπου του εκδότη. Συνδέεται µε ταµειακή µηχανή και φυσικά µε ΦΗΜ.

7 Βασισµένη πλήρως στο νέο Κ.Β.Σ. η Γενική Λογιστική του WinDos είναι από τα πλέον πλήρη και ευέλικτα On-line προγράµµατα που έχουν ποτέ δηµιουργηθεί. ιαθέτει πλήρες νέο λογιστικό σχέδιο έτοιµο µε όλες τις απαραίτητες συνδέσεις, τετραψήφιο τεταρτοβάθµιο µε κλείδωµα του τριτοβάθµιου, και εύκολο τρόπο δήλωσης λογαριασµού (π.χ <enter> τον µετατρέπει αυτόµατα σε ). Η Γενική Λογιστική είναι ένα αυτόνοµο περιβάλλον που δεν απαιτεί οπωσδήποτε τη χρήση του κυκλώµατος τιµολόγησης. Παρόλα αυτά, όταν η λογιστική συνδέεται µε την τιµολόγηση, οι εγγραφές γίνονται κατά το πλείστον αυτόµατα µέσω της τιµολόγησης (on-line real time, χωρίς τη χρήση γεφυρών ή άλλων ενδιάµεσων διαδικασιών), µε αποτέλεσµα ο χρήστης να κάνει ελάχιστες εγγραφές χειροκίνητα. Πέραν αυτών, έχει δοθεί ιδιαίτερη έµφαση στον τρόπο χειρισµού των λογιστικών εγγραφών. Για το σκοπό αυτό, εκτός από τις απλές λογιστικές εγγραφές που γίνονται µε άµεσο τρόπο, ο χρήστης µπορεί να δηµιουργήσει και σύνθετες λογιστικές εγγραφές (διαφόρων ειδών λογιστικά άρθρα µε έως 150 διπλογραφικές εγγραφές) και να τις καταχωρήσει µόνιµα µε µορφή τυποποιηµένων µοντέλων εγγραφών, ΓΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ

8 ώστε να τις καλεί κατά περίπτωση. Καταχωρεί λογιστικές εγγραφές χωρίς ηµερολογιακή σειρά και οργανώνει εύκολα και γρήγορα, ελέγχοντας και την συνέπεια των χρεω-πιστώσεων. ιαθέτει γρήγορο καταχωρητικό υπολοίπων ενάρξεως πελατών και προµηθευτών. Τηρεί αναλυτικές καρτέλες πελατών, προµηθευτών, πωλητών, καθολικού. Παρακολουθεί την παλαιότητα των υπολοίπων πελατών-προµηθευτών. Αναζητά λογιστικές εγγραφές µε πολλαπλά φίλτρα αναζήτησης κατά πελάτη, προµηθευτή, πωλητή, οµάδα λογαριασµών, κλπ. ηµιουργεί µέχρι και 99 κέντρα κόστους και εργασίες εισαγωγής-εξαγωγής λογιστικών εγγραφών. Παράγει όλες τις προβλεπόµενες εκτυπώσεις (ηµερολόγια, ισοζύγια µηνός και περιόδου, καρτέλες, περιοδικές και εκκαθαριστικές Φ.Π.Α., συγκεντρωτικές τιµολογίων (εκτυπώσεις, αρχείο και ηλεκτρονική υποβολή), θεωρηµένο Ισοζύγιο και Ισοζύγιο σε δισκέτα, φύλλο απογραφής, κλπ. Μπορεί να παρακολουθεί ταυτόχρονα εταιρείες µε Βιβλία Β ή Γ Κατηγορίας µέσα από την ίδια εγκατάσταση. Παράγει ανά πάσα στιγµή έτοιµα on-line αποτελέσµατα χρήσης (κέρδη ζηµίες), µε ταυτόχρονη αποτίµηση αποθεµάτων αποθήκης και υπολογισµό συντελεστών µικτού και καθαρού κέρδους επί αγορών και πωλήσεων. Παρακολουθεί ταυτόχρονα προηγούµενη και τρέχουσα οικονοµική χρήση, διαθέτοντας αυτόµατη µεταφορά υπολοίπων πελατών, προµηθευτών και καθολικού. ιαθέτει εργασίες τέλους έτους µε αυτόµατη δηµιουργία όλων των εγγραφών κλεισίµατος µέχρι τον λογαριασµό , αυτόµατη δηµιουργία εγγραφών για το κλείσιµο βιβλίων, µεταφορές υπολοίπων πελατών και προµηθευτών, κλπ.

9 ΑΞΙΟΓΡΑΦΑ - ΠΑΓΙΑ Τα αξιόγραφα σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε αναλυτικά και µε συνέπεια τις εισπράξεις ή πληρωµές σας, όχι µόνο σε επίπεδο µετρητών αλλά και σε επίπεδο επιταγών, γραµµατίων εισπρακτέων και πληρωτέων, ακόµα και σε επίπεδο υποσχετικών. Μπορείτε οποιαδήποτε στιγµή να ζητήσετε ένα αναλυτικό ληξιάριο αξιογράφων και ανάλογα να ρυθµίσετε τις υποχρεώσεις σας. Ελέγχει Γραµµάτια, Επιταγές, Υποσχετικές, απάνες, Πληρωτέα και Εισπρακτέα. Συνδέεται άµεσα µε την Λογιστική και καταχωρεί αυτόµατα λογιστικές εγγραφές. Περιλαµβάνει αρχείο τραπεζών µε πλήρη σύνδεση λογαριασµών λογιστικής, για τραπεζική διαχείριση αξιογράφων. Παρακολουθεί όλες τις φάσεις των αξιογράφων (εξόφληση, µεταβίβαση, χορήγηση, διαµαρτύρηση, ακύρωση, κλπ). ιαθέτει οµαδοποιηµένη εκτύπωση εισπρακτέων και πληρωτέων καταχωρίσεων, για έλεγχο ρευστότητας µε πολλαπλά φίλτρα. ιαθέτει εκτύπωση πινακίων µε ανεξάρτητη µηχανογραφηµένη παραµετρική φόρµα εκτύπωσης. ιαθέτει µηχανισµό αυτόµατης µεταφοράς αξιογράφων από την προηγούµενη χρήση. Το πρόγραµµα διαθέτει ένα αναλυτικό σύστηµα εύκολης και πλήρους διαχείρισης των παγίων της επιχείρησης. Η εξέλιξη ενός παγίου παρακολουθείται εύκολα και µε πληρότητα, µε αντίστοιχες εγγραφές. Οι αποσβέσεις υπολογίζονται άµεσα βάσει καταχωρηµένων συντελεστών, ηµεροµηνιών αγοράς και αδράνειας και γίνονται οι απαραίτητες λογιστικές εγγραφές. Για κάθε πάγιο τηρείται αναλυτική καρτέλα, όπου εµφανίζονται όλες οι κινήσεις που έχουν καταχωρηθεί. Με βάση τις αναλυτικές κινήσεις παγίων παράγει καταλόγους παγίων και εκτυπώνει µητρώα παγίων. ιαθέτει εύκολη αλλαγή κινήσεων παγίων και µεταφορά παγίων και κινήσεων από την προηγούµενη χρήση.

10 Από το κύκλωµα παραγγελιών σας δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθείτε αποτελεσµατικά τις παραγγελίες όλων των οµάδων της αποθήκης σας ( Α υλών, εµπορευµάτων, κλπ) από τους προµηθευτές ή προς τους πελάτες σας. Ιδιαίτερα οι εταιρείες που χρησιµοποιούν συνταγολόγια έχουν την δυνατότητα να τα συσχετίσουν µε τις παραγγελίες (προκειµένου για προϊόντα παραγωγής) και να εξάγουν εκτός του καταλόγου ελλειµµάτων προϊόντων και κατάλογο ελλειµµάτων Α υλών που εκκρεµούν σε παραγγελίες. ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ είδος, κλπ επιτρέποντας πλήρη έλεγχο και εύκολη µετατροπή της παραγγελίας σε παραστατικά πώλησης. Παρακολουθεί γραµµατειακά τις φάσεις παραγγελίας, υποδεικνύοντας αρχική και τρέχουσα κατάσταση παραγγελίας σε ποσότητες και αξίες. Συνδέεται αυτόµατα µε το κύκλωµα της τιµολόγησης για αυτόµατη µετατροπή των παραγγελιών σε παραστατικά πώλησης. Επίσης γίνονται άµεσα οι αναλώσεις από τις υπάρχουσες παραγγελίες, είτε από την επιλεγµένη, είτε ιστορικά από τις παλαιότερες. Περιλαµβάνει παραµετρική φόρµα εκτύπωσης εντύπου παραγγελίας και παράγει καταλόγους παραγγελιών ανά πελάτη, προµηθευτή και ανά είδος, µε αναλύσεις σε χρώµατα και µεγέθη κατά περίπτωση. ιαχειρίζεται την αρχική µορφή και την τρέχουσα κατάσταση της παραγγελίας, µε στοιχεία πώλησης χονδρικής και λιανικής, στοιχεία και ποσοστό πωλητή, εκπτώσεις και προµήθειες ανά

11 Το κύκλωµα παραγωγής είναι το σηµαντικότερο από τα τµήµατα της κάθε βιοτεχνικής ή βιοµηχανικής εταιρείας. Μπορείτε να οργανώσετε την παραγωγή και να συνδέσετε συνταγολόγια µε τα προϊόντα της παραγωγής σας. Κάθε παραγωγή παρακολουθείται ανεξάρτητα, ώστε να γνωρίζετε πάντοτε και µε ακρίβεια σε ποιο στάδιο βρίσκεται. ηµιουργεί αυτόµατα µέσες τιµές κόστους µε βάση το κόστος των πρώτων υλών που αναλώνονται. ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Τα συνταγολόγια υποστηρίζουν µέχρι 150 υλικά ανά προϊόν και µε δυνατότητα ηµιετοίµων (µε δική του συνταγή) κάτω από συνταγή. Το κύκλωµα παραγωγής δηµιουργεί έτοιµα µε χρήση συνταγολογίου και αυτόµατη ανάλωση Α υλών, η δε διαδικασία δηµιουργεί αυτόµατα τιµή κόστους προϊόντος βάσει παραγωγής. Μπορείτε να παρακολουθείτε το ιστορικό κάθε παραγωγής µε ανάλογα στατιστικά ανά παραγωγή. Ακόµα διαθέτει στατιστικά πρώτων υλών σε συσχετισµό µε ορισµένο προϊόν. Τέλος παράγει καταλόγους ελλειµµάτων µε πρόβλεψη αγορών. Η δηµιουργία των φάσεων παραγωγής γίνεται εύκολα από τον χρήστη σύµφωνα µε τις δικές του ανάγκες παρακολούθησης και τυποποίησης. Ειδικό καταχωρητικό παρακολουθεί τις κινήσεις αποστολής/παραλαβής φασόν.

12 Το πρόγραµµα, αξιοποιώντας της δυνατότητες της τεχνολογίας, διαθέτει µηχανισµό αυτόµατης ενηµέρωσης νέων εκδόσεων και ειδοποιήσεων προς τον χρήστη. Απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχει σύνδεση internet στον υπολογιστή. Εφ όσον ο έλεγχος της έκδοσης διαπιστώσει νέα έκδοση εµφανίζει µήνυµα προς τον χρήστη, On line - ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίσης, χάρη στην on-line επικοινωνία µε τον server της Anaconda, το πρόγραµµα ενηµερώνει τον χρήστη µε ότι νέο υπάρχει σε εργατικά, φορολογικά και αλλά θέµατα άµεσου ενδιαφέροντος. Μαζί µε την υπηρεσία on-line support, είµαστε έτοιµοι ανά πάσα στιγµή να αντιµετωπίσουµε οποιοδήποτε θέµα υποστήριξης προκύψει. Θέτουµε την τεχνολογία στην υπηρεσία του πελάτη και σε συνδυασµό µε την τεχνογνωσία και την άρτια υποδοµή µας, δίνουµε άµεσα και υπεύθυνα τεκµηριωµένη λύση. ο οποίος επιλέγει αν θα πραγµατοποιήσει την ενηµέρωση άµεσα ή το αφήσει για αργότερα.

13 ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Για πάνω από 25 χρόνια η εταιρεία µας στηρίζει την ανάγκη ανάπτυξης και µηχανογράφησης εταιρειών και λογιστικών γραφείων. Είµαστε εδώ για εσάς. Με αίσθηµα εµπιστοσύνης και ευθύνης. Με έµπειρο τεχνικό προσωπικό και µόνιµους συνεργάτες, λογιστές και φοροτεχνικούς, µε πολυετή θητεία και ειδική κατάρτιση στα φοροτεχνικά και εργατικά, εγγυόµαστε την αξιοπιστία των εφαρµογών µας. εν είναι τυχαίο που η ANACONDA Α.Ε., στον τοµέα των εργατικών, ανέλαβε, ύστερα από σχετικό διαγωνισµό, να προµηθεύσει στο ΙΚΑ και να ενηµερώνει τους πίνακες και τα κείµενα των συµβάσεων από το 1999 και εφεξής. Οι εφαρµογές Anaconda λειτουργούν σ ένα ολοκληρωµένο περιβάλλον τεχνικής υποστήριξης και ανάπτυξης, το οποίο µπορείτε να εµπιστεύεστε. Παρέχουµε στους πελάτες µας. ωρεάν εκπαίδευση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κατά την αγορά των προγραµµάτων. ωρεάν εκπαίδευση νέων χρηστών του προγράµµατος (ανεξαρτήτου αριθµού) στα γραφεία µας. Εγγύηση εκπαίδευσης, δωρεάν επανεκπαίδευση εφόσον ζητηθεί. ωρεάν µαθήµατα και αναβαθµίσεις µέσω Internet. Έλεγχος αρχείων και εκτίµηση κατάστασης προβληµατικών δίσκων χωρίς πρόσθετη χρέωση (στα γραφεία µας). Άµεση ανταπόκριση στις νοµοθετικές µεταβολές. Παροχή συµβουλών για εργατικά και λογιστικά θέµατα. Χαµηλό κόστος ετήσιου συµβολαίου. o o Εξουσιοδοτηµένοι Συνεργάτες: Κλωθάκης Νίκος, Σφακιών 50, Χανιά Κρήτη Τηλ: Καρανάσιος Κοσµάς, Φράγκων 26, Θες/νίκη Τηλ: Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωµα να µεταβάλει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προγράµµατος κατά την κρίση της και χωρίς προειδοποίηση. Η εµφάνιση των οθονών ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα µε την έκδοση και τις επιλογές ή τα τεχνικά χαρακτηριστικά του υπολογιστή του κάθε χρήστη.

14

Χαρακτηριστικά Optiplan ERP

Χαρακτηριστικά Optiplan ERP Χαρακτηριστικά Optiplan ERP Το Optiplan ERP είναι ένα πρωτοποριακό λογισμικό σύστημα της ελληνικής αγοράς, που σχεδιάστηκε από στελέχη με κορυφαία τεχνογνωσία και εμπειρία πολλών ετών, με στόχο να καλύψει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΕΛΙΚΤΟ ERP ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΕΛΙΚΤΟ ERP ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΕΛΙΚΤΟ ERP ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Το Singular Enterprise 4U είναι ένα ολοκληρωµένο πληροφοριακό σύστηµα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων (ERP) που περιλαµβάνει τα παρακάτω υποσυστήµατα:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Ό, τι νέο έχει προστεθεί ή έχει αλλάξει εμφανίζει τη σήμανση:

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ  Ό, τι νέο έχει προστεθεί ή έχει αλλάξει εμφανίζει τη σήμανση: 1 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Ο παρών τιμοκατάλογος αναιρεί κάθε προηγούμενο. Η Megasoft ουδεμία ευθύνη φέρει για εφαρμογές που δεν αναγράφονται στον τιμοκατάλογο. Οι τιμές που ακολουθούν μπορούν να αλλάξουν οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤ. GUIDED TOUR... 231

ΣΤ. GUIDED TOUR... 231 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΤ. GUIDED TOUR... 231 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 231 2. ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ WINERA ERP 231 3. ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ WINERA ERP 234 3.1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ 234 3.2. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Λογισµικό ACCOUNTANT ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ACCOUNTANT ΒΙΒΛΙΑ Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΓΙΩΝ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΞΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά Singular Accountant

Χαρακτηριστικά Singular Accountant Χαρακτηριστικά Singular Accountant ιαχείριση Λογιστικού Γραφείου Η εφαρµογή διαχειρίζεται, παρακολουθεί και οργανώνει τις λειτουργίες του Λογιστικού Γραφείου Παρακολουθεί τους συναλλασσόµενους, είτε αυτοί

Διαβάστε περισσότερα

ATLANTIS E.R.P. Οργάνωση Λειτουργίας Συστήµατος

ATLANTIS E.R.P. Οργάνωση Λειτουργίας Συστήµατος ATLANTIS ERP 3 ATLANTIS E.R.P. Οργάνωση Λειτουργίας Συστήµατος ATLANTIS ERP 4 ATLANTIS Οργάνωση Λειτουργίας Συστήµατος Απρίλιος 2010 COPYRIGHT, ALTEC ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Α.Ε. Η ALTEC ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ...9

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ...9 ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Τήρηση Βιβλίων Γ Κατηγορίας σε Μηχανογραφικό Περιβάλλον για µια ιαχειριστική Χρήση Σπουδαστές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γ. GUIDED TOUR... 1

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γ. GUIDED TOUR... 1 WinEra GUIDED TOUR ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γ. GUIDED TOUR... 1 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1 2. ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ACADEMIA FINANCIALS ΓΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ 1 3. ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ACADEMIA FINANCIALS ΓΕΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

PROT@ERP.net το πρώτο

PROT@ERP.net το πρώτο PROT@ERP.net το πρώτο HOSPITALITY ERP τεχνολογίας Microsoft.ΝΕΤ H πλήρης εκµετάλλευση της τεχνολογίας του internet και των αποµακρυσµένων θέσεων εργασίας, είναι πλέον διαθέσιµη για χρήση στα Ξενοδοχεία,

Διαβάστε περισσότερα

ACADEMIA FINANCIALS ΕΣΟΔΑ-ΕΞΟΔΑ

ACADEMIA FINANCIALS ΕΣΟΔΑ-ΕΞΟΔΑ GUIDED TOUR VI GUIDED TOUR Α. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ήταν η Data Communication το 1987 που άλλαξε ριζικά τον τρόπο λειτουργίας ενός λογιστικού γραφείου κατασκευάζοντας το πρόγραμμα Meridian Έσοδα-Έξοδα. Από τότε μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤΕΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΗΡΗΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΗΡΗΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΤΕΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΗΡΗΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΗΡΗΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΗΡΗΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 1 ΠΡΟΛΟΓΟΣ Μηχανογραφική τήρηση βιβλίων Β' κατηγορίας. Η εργασία αυτή χωρίζεται σε δυο μέρη. Θεωρητικό και πρακτικό. Η ασχολία με το πρόγραμμα Έσοδα- Έξοδα της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Οι σημερινές επιχειρήσεις έχοντας διαπιστώσει τις ραγδαίες εξελίξεις στις καθημερινές επιχειρησιακές διαδικασίες ζητούν από τα μηχανογραφικά τους συστήματα να μπορούν να παρακολουθήσουν, να αξιολογήσουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΈΣΟ Α - ΈΞΟ Α 4

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΈΣΟ Α - ΈΞΟ Α 4 ΈΚ ΟΣΗ 2.0.0000 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΈΣΟ Α - ΈΞΟ Α 4 ΕΙΣΟ ΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ... 4 Α. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ... 5 Α1. ΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ... 5 Α2. ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ... 5 Α3. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΧΡΗΣΗΣ... 5 Α4.

Διαβάστε περισσότερα

Singularlogic Genesis Ενιαίο Οικονομικό Διαχειριστικό Σύστημα ΟΤΑ

Singularlogic Genesis Ενιαίο Οικονομικό Διαχειριστικό Σύστημα ΟΤΑ Singularlogic Genesis Ενιαίο Οικονομικό Διαχειριστικό Σύστημα ΟΤΑ Το Singularlogic Genesis ως Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα των ΟΤΑ περιλαμβάνει ένα ενιαίο σύνολο Οικονομικών εφαρμογών, οι οποίες καλύπτουν

Διαβάστε περισσότερα

Λογιστικές και Εμπορικές Εφαρμογές για τη Σύγχρονη Επιχείρηση SELECT SOFTWARE

Λογιστικές και Εμπορικές Εφαρμογές για τη Σύγχρονη Επιχείρηση SELECT SOFTWARE Λογιστικές και Εμπορικές Εφαρμογές για τη Σύγχρονη Επιχείρηση SELECT SOFTWARE Γνωριμία με τη Select Software Η Select Software and Business Solutions είναι μία σύγχρονη εταιρία ανάπτυξης λογισμικού, η

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ALTEC SOFTWARE ATLANTIS ERP

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ALTEC SOFTWARE ATLANTIS ERP ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ALTEC SOFTWARE ATLANTIS ERP ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΜΕΡΟΣ I - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 2 ΜΕΡΟΣ II - TEXNIKΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 2 Αρχιτεκτονική Επίπεδα (Tiers) Λειτουργίας... 2 Πρώτο Επίπεδο (First Tier) Database

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Οδηγίες Χειρισμού ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Περιγραφή Περιεχομένων Γενικός Χειρισμός Πλήκτρα και λειτουργίες τους Πλήκτρα Λειτουργιών (Function Keys) σελ.1 σελ.2 σελ.4 σελ.4 σελ.4 Κινήσεις σελ. 7 Καταχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ Με τη λύση της Οικονοµικής ιαχείρισης του Microsoft Business Solutions-Navision έχετε το χρόνο να επικεντρωθείτε στην επιχείρησή σας. Βασικά πλεονεκτήµατα: Μπορείτε να προσαρµόσετε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Dioscourides ERP Retail System ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

Εγχειρίδιο χρήσης. Dioscourides ERP Retail System ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ Κεντρικά : Υποκ/μα : Αδριανείου 29, Ν.Ψυχικό 115 25 Τηλ : 210-67.05.000 Fax : 210-67.29.480 Ακταίου 3-5, Θεσσαλονίκη 542 48 Τηλ: 2310 20.60.20 Fax: 2310 20.60.30 ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ Εγχειρίδιο χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά εφαρμογών για λογιστικά γραφεία

Σειρά εφαρμογών για λογιστικά γραφεία Σειρά εφαρμογών για λογιστικά γραφεία More than business software Μειώστε χρόνο και κόστος Η σειρά εφαρμογών Soft1 200 αποτελεί την πρόταση της SoftOne για τον εκσυγχρονισμό της οργάνωσης των λογιστικών

Διαβάστε περισσότερα

WinEra Σύστημα Εμπορικής Διαχείρισης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

WinEra Σύστημα Εμπορικής Διαχείρισης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ WinEra Σύστημα Εμπορικής Διαχείρισης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ A. Δημιουργία Εταιρίας...2 B. Καταχώρηση Πελατών / Προμηθευτών...2 Γ. Καταχώρηση Ειδών...3 Δ. Κινήσεις Τιμολόγησης Πελατών Προμηθευτών...4 Ε. Καταχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά εφαρμογών για λογιστικά γραφεία

Σειρά εφαρμογών για λογιστικά γραφεία Σειρά εφαρμογών για λογιστικά γραφεία More than business software Μειώστε χρόνο και κόστος Η σειρά εφαρμογών Soft1 200 αποτελεί την πρόταση της SoftOne για τον εκσυγχρονισμό της οργάνωσης των λογιστικών

Διαβάστε περισσότερα

TRUCKING ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

TRUCKING ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ TRUCKING ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...5 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ TRUCKING... 5 ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ... 5 ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ CLIENT... 5 ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΚΟΝΙ ΙΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ... 6 ΟΦΕΛΗ...

Διαβάστε περισσότερα

Σ Υ Μ Β Α Σ Η για την ανάθεση για την ανάδειξη αναδόχου που θα αναλάβει την πλήρη εφαρμογή του Διπλογραφικού Συστήματος του Νοσοκομείου.

Σ Υ Μ Β Α Σ Η για την ανάθεση για την ανάδειξη αναδόχου που θα αναλάβει την πλήρη εφαρμογή του Διπλογραφικού Συστήματος του Νοσοκομείου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ- ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ» Αριθμ. Συμβ. 53891/14-2-2011 Σ Υ Μ Β Α Σ Η για την ανάθεση

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: g.christopoulos@mental.gr

e-mail: g.christopoulos@mental.gr Τετάρτη 4 εκεµβρίου 2013 3 η Θεµατική ενότητα: Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα και αλλαγές ΚΦΑΣ: Αλλάζουν όλα: στα λογιστικά βιβλία, στην τήρηση του λογιστικού σχεδίου και στον Κ.Φ.Α.Σ. Τα κύρια σηµεία του

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος Προϊόντων

Τιμοκατάλογος Προϊόντων Τιμοκατάλογος Προϊόντων Ιανουάριος 2009 Ιανουάριος 2009 ΑΘΗΝΑ: Λ. Συγγρού 362 & Ευριπίδου, 176 74 Καλλιθέα Τηλ: 210 9521, Fax: 210 95053 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Αντ. Τρίτση 21, 570 01 Πυλαία Τηλ: 2310 804840, Fax:

Διαβάστε περισσότερα

Γενικός Τιµοκατάλογος Εφαρµογών

Γενικός Τιµοκατάλογος Εφαρµογών Γενικός Τιµοκατάλογος Εφαρµογών Soft1 Open Enterprise Edition Soft1 2012 Edition Aπρίλιος 2013 Διάθεση λογισµικού Soft1 2012 Εdition Σειρά Software License ASK Software as a Service (SaaS)* Soft1 Soft1

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ, ΜΑΙΟΣ, 2012 ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ -ΕΣΠΑINFORMATION SYSTEMS -NSRF- ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: ΝΙΚΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ: ΓΑΛΑΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ PASSE-PARTOUT

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ PASSE-PARTOUT 2013 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ PASSE-PARTOUT ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ Δημήτρης Μπούγας MCSD, MCDBA, SCJP 2012 e-way.gr Περιεχόμενα ΑΝΤΙ ΠΡΟΛΟΓΟΥ... 4 Σωματειακό δίκαιο: Ποιες είναι οι υποχρεώσεις μου;... 6 Τι είναι το Passe-Partout;...

Διαβάστε περισσότερα