Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download ""

Transcript

1 Σελίδα 1 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΕΛΙ Α 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2 2 ΕΝΤΑΞΗ ΜΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ 1. ικαίωµα εγγραφής 2. ιαδικασία υπαγωγής ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ 1. Γενικά 2. Περιγραφή παροχών 4 ΑΝΩΤΑΤΑ ΟΡΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΑΡΟΧΩΝ 1. Απαραίτητη προϋπόθεση χορήγησης παροχών 2. Πίνακες Πρόσθετων Παροχών Υγείας του ΤΕΑ.ΥΠΟΙΚ ανά κατηγορία νοσηλευτ. µονάδων 3. Εξαιρούµενα µη καταβαλλόµενα έξοδα 4. Ειδικές ιατάξεις 5 ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ 6 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι: ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ II: ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΜΕ ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ IΙΙ: ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ

2 Σελίδα 2 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σύµφωνα µε το άρθρο 2 του Καταστατικού (ΦΕΚ Β 727/ ), σκοπός του ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ είναι η συµπλήρωση και βελτίωση των ασφαλιστικών παροχών που προσφέρονται στα µέλη του από το εκάστοτε Κύριο Ταµείο Κοινωνικής Ασφάλισης (ως π.χ. από τον ΟΠΑ ή το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ κλπ). Ως εκ τούτου, το ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ αποσκοπεί στη χορήγηση πρόσθετων παροχών υγείας στα µέλη του σε συνδυασµό µε τις ειδικές παροχές οι οποίες θα αυξάνονται και θα διαµορφώνονται ανάλογα µε τις εκάστοτε δυνατότητες και προοπτικές του Ταµείου. Κατ επέκταση, η λειτουργία του ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ δεν προτίθεται να αντικαταστήσει τοµείς ή δραστηριότητες που ήδη καλύπτουν οι Φορείς Κύριας Ασφάλισης. Σύµφωνα µε το άρθρο 4 του Καταστατικού, στις παροχές του ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ δύναται να υπαχθούν πέρα από τα κύρια µέλη και τα εξαρτώµενα µέλη αυτών (βλ. αναλυτικά Κεφ.2 του παρόντος). Η υπαγωγή στις παροχές του ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ λαµβάνει χώρα µετά την συµπλήρωση αίτησης από κάθε κύριο µέλος και τη σχετική έγκριση του.σ., ενώ σηµειούται ότι: α) είναι προαιρετική, δίχως να εξαρτάται και δίχως να συνδέεται σε καµιά περίπτωση µε τη συµµετοχή σε συνδικαλιστική οργάνωση ή επαγγελµατική ένωση εργαζοµένων β) µοναδική προϋπόθεση υπαγωγής στο ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ είναι το υποψήφιο µέλος να είναι δικαιούχος του ειδικού λογαριασµού των ΙΒΕΕΤ.

3 Σελίδα 3 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 ΕΝΤΑΞΗ ΜΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ 1. ικαίωµα εγγραφής στο ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ (σύµφωνα µε το άρθρο 4 του Καταστατικού): ικαίωµα εγγραφής στο ΤΕΑ ΥΠ.ΟΙΚ έχουν όλοι οι εργαζόµενοι που είναι συνδεδεµένοι µε µόνιµη υπαλληλική σχέση ή µε σχέση εργασίας αορίστου χρόνου και απασχολούνται στο Υπουργείο Οικονοµίας και Οικονοµικών και πιο συγκεκριµένα στην Κεντρική Υπηρεσία, στις ΟΥ, Σ ΟΕ, Ελεγκτικές Υπηρεσίες, Κτηµατικές Υπηρεσίες, ΥΕΑ, Υ ΕΑ, κ.λ.π. Οι ενδιαφερόµενοι θα ενταχθούν στο Ταµείο έπειτα από αίτησης ένταξης και ανεπιφύλακτης αποδοχής του Καταστατικού του Ταµείου και της απόφασης του.σ. της 07/10/2004. Επιπλέον, δικαίωµα υπαγωγής στο Ταµείο έχουν και τα εξαρτώµενα µέλη της οικογενείας κάθε κυρίως µέλους που περιοριστικά θεωρούνται τα εξής: α) ο/η σύζυγος έως 65 ετών, β) τα τέκνα, µέχρι την ενηλικίωσή τους (δηλαδή µέχρι τη συµπλήρωση και του 18 ου έτους της ηλικίας τους) γ) τα τέκνα που φοιτούν σε ανώτερες ή ανώτατες σχολές της Ελλάδας ή σε ισότιµες µε αυτές του εξωτερικού, ή σε σχολές ΤΕΕ Β/θµιας εκπαίδευσης µε την προϋπόθεση ότι το βιβλιάριο ασθενείας τους έχει ενηµέρωση από τον Κύριο Φορέα Ασφάλισης, µέχρι να τελειώσουν τις σπουδές τους, σύµφωνα µε τα έτη φοίτησης που προβλέπει ο οργανισµός της κάθε σχολής και για ένα ακόµα έτος, εφόσον συνεχίζεται η φοίτηση, και πάντως όχι πέρα από τη συµπλήρωση του 26 ου έτους της ηλικίας τους, δ) τα τέκνα µε ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω χωρίς όριο ηλικίας, ε) τα τέκνα καθ όλη τη διάρκεια της υποχρεωτικής τους στράτευσης.

4 Σελίδα 4 2. ιαδικασία υπαγωγής στο ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ Συµπληρώνεται αίτηση από τον ενδιαφερόµενο σε έντυπο που του χορηγεί το Ταµείο (ή λαµβάνεται από τον διαδικτυακό τόπο του Ταµείου η οποία συνυποβάλλεται µε τα αναγκαία δικαιολογητικά, όπως αυτά αναφέρονται στο έντυπο. Στη συνέχεια, η αίτηση πρωτοκολλείται από το Ταµείο και εισάγεται προς έγκριση στο.σ., σύµφωνα µε καθορισµένη διαδικασία. Συνοπτικά, η διαδικασία υπαγωγής στο ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ έχει ως ακολούθως: i. Συµπλήρωση αίτησης ένταξης και επισύναψη των αναγκαίων δικαιολογητικών. ii. Έλεγχος της αίτησης από το ιοικητικό Συµβούλιο. iii. Έγκριση ένταξης του µέλους (ή σε περίπτωση που εντοπιστεί κάποιο πρόβληµα όσον αφορά στην αίτηση π.χ. λόγω έλλειψης κάποιου αναγκαίου δικαιολογητικού επικοινωνία µε τον ενδιαφερόµενο και επιστροφή στο βήµα (i)) iv. Έκδοση κάρτας µέλους του ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ v. Αποστολή κάρτας µέλους στο ίδιο το µέλος µε πρόσφορο και ασφαλή τρόπο. Σηµειώσεις: α) Όπως αναφέρθηκε και προηγούµενα, η υπαγωγή στο Ταµείο είναι προαιρετική, δίχως να εξαρτάται και δίχως να συνδέεται σε καµιά περίπτωση µε τη συµµετοχή σε συνδικαλιστική οργάνωση ή επαγγελµατική ένωση εργαζοµένων (παρ.4 άρθρο 4 του Καταστατικού). β) Η απώλεια της ιδιότητας του µέλους περιγράφεται αναλυτικά στο άρθρο 5 του Καταστατικού του Ταµείου (λόγοι απώλειας της ιδιότητας αποτελούν π.χ.: η παραίτηση, η συνταξιοδότηση, η απόλυση, ως και η διαγραφή είτε βάσει οικειοθελούς αίτησης του µέλους ή µε απόφαση του.σ. του Ταµείου λόγω σπουδαίου λόγου).

5 Σελίδα 5 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ 1. Γενικά Σκοπός του Ταµείου, όπως αναφέρθηκε και στο Κεφάλαιο 1 του παρόντος, είναι να λειτουργήσει συµπληρωµατικά στις καλύψεις του Κύριου Ταµείου Κοινωνικής Ασφάλισης, παρέχοντας στα µέλη του τις ακόλουθες κατηγορίες παροχών: 1.1. Στις παροχές που ισχύουν άµεσα και αφορούν στις πρόσθετες Παροχές Υγείας Στην καταβολή διαφόρων επιδοµάτων. 2. Περιγραφή παροχών Πρόσθετες Παροχές Υγείας (σύµφωνα µε το άρθρο 17, παρ.1) Όπως αναφέρθηκε και ανωτέρω, το Ταµείο λειτουργεί συµπληρωµατικά προς τις καλύψεις του Κύριου Ταµείου Κοινωνικής Ασφάλισης. Ως εκ τούτου, οι παροχές του Κύριου Ταµείου Κοινωνικής Ασφάλισης που το ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ αναγνωρίζει και βελτιώνει λειτουργώντας συµπληρωµατικά επ αυτών, είναι οι κάτωθι: χρήση «δωµατίου» Νοσηλευτικής Μονάδας, κάλυψη δηλαδή θέσης νοσηλείας που δικαιούται από τον Κύριο Φορέα Ασφάλισης ή κριθεί απαραίτητη για την νοσηλεία του (π.χ. µονάδα εντατικής παρακολούθησης, µονόκλινο, δίκλινο, κλπ),

6 Σελίδα έξοδα συνοδού, εφόσον πρόκειται για νοσηλευόµενο άτοµο ηλικίας µέχρι 15 ετών, διαγνωστικές και εργαστηριακές εξετάσεις, φαρµακευτικό και υγειονοµικό υλικό, αίµα και πλάσµα αίµατος, οξυγόνο, όταν πραγµατοποιούνται κατά τη διάρκεια της περίθαλψης του µέλους σε Νοσηλευτική Μονάδα, αµοιβές ιατρικού και λοιπού νοσηλευτικού προσωπικού της Νοσηλευτικής Μονάδος (συµπεριλαµβανοµένων και των φυσιοθεραπειών), όταν κρίνονται αναγκαίες κατά τη διάρκεια της νοσηλείας, χρήση χειρουργείου, ιατρικών συσκευών, ασθενοφόρου, έξοδα ειδικών θεραπειών (π.χ. χηµειοθεραπείας), εφόσον πρόκειται για θεραπείες που πραγµατοποιούνται στην πρώτη φάση της νοσηλείας, όταν δηλαδή πρωτοαντιµετωπίζεται η σχετική νόσος ή σε µεταγενέστερη φάση της, εφόσον απαιτείται τουλάχιστον 24ωρη παραµονή στη Νοσηλευτική Μονάδα, χειρουργικό επίδοµα εφόσον η νοσηλεία πραγµατοποιηθεί σε ηµόσιο Νοσοκοµείο στην Ελλάδα. Το χειρουργικό επίδοµα αποδίδεται µε βάση συγκεκριµένο Πίνακα Κατάταξης Χειρουργικών Επεµβάσεων του ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ (βλ. Παράρτηµα IV, σελ.37-38) στον οποίο καθορίζονται τα ανώτατα όρια συµµετοχής του Ταµείου συνδεδεµένα µε τη σοβαρότητα και το είδος της χειρουργικής επέµβασης, αµοιβή χειρουργού και αναισθησιολόγου, εφόσον εκδοθεί ξεχωριστή απόδειξη και προηγηθεί διαδικασία εκκαθάρισης µέσω του Κύριου Ασφαλιστικού Φορέα. Η αµοιβή θα δίδεται συναρτήσει συγκεκριµένου Πίνακα Κατάταξης Χειρουργικών Επεµβάσεων του ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ (βλ.

7 Σελίδα 7 Παράρτηµα IV, σελ ) στον οποίο καθορίζονται τα ανώτατα όρια συµµετοχής του Ταµείου συνδεδεµένα µε τη σοβαρότητα και το είδος της χειρουργικής επέµβασης Ηµερήσιο Νοσοκοµειακό Επίδοµα Ειδικά στις περιπτώσεις νοσηλείας σε ηµόσιο Νοσοκοµείο, τότε το Ταµείο θα καταβάλλει κλιµακούµενο Ηµερήσιο Νοσοκοµειακό Επίδοµα από την πρώτη και µέχρι την 180 η ηµέρα νοσηλείας ή την 200 η ηµέρα νοσηλείας, εφόσον πρόκειται για νοσηλεία µε ηµεροµηνία εισόδου στο Νοσοκοµείο µεταγενέστερη της 30/9/ Επίδοµα Μητρότητας (σύµφωνα µε το άρθρο 15 παρ.3) Το Ταµείο στις περιπτώσεις τοκετού (φυσιολογικού ή καισαρικής τοµής) ή αποβολής, καταβάλει στον ενδιαφερόµενο τα αντίστοιχα επιδόµατα «µητρότητας». Το Ταµείο λόγω της καταβολής των πιο πάνω επιδοµάτων δεν συµµετέχει στις οποιεσδήποτε δαπάνες νοσηλείας ή στις αµοιβές των µαιευτήρων, µαιών ή αναισθησιολόγων που αφορούν κύηση ή λοχεία ή αποβολή ή εξωσωµατική γονιµοποίηση ή έλεγχο γονιµότητας.

8 Σελίδα 8 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4: ΑΝΩΤΑΤΑ ΟΡΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΑΡΟΧΩΝ 3. (α) Εισαγωγή: Απαραίτητη προϋπόθεση χορήγησης παροχών (σύµφωνα µε το άρθρο 23 του Καταστατικού) Σκοπός του Ταµείου, όπως αναφέρθηκε και στο Κεφάλαιο 1 του παρόντος, είναι να λειτουργήσει συµπληρωµατικά στις καλύψεις του Κύριου Ταµείου Κοινωνικής Ασφάλισης. Ως εκ τούτου, προκειµένου να προχωρήσει το Ταµείο στη χορήγηση των παροχών, θα πρέπει το ενδιαφερόµενο µέλος να έχει προβεί έγκαιρα σε όλες τις απαραίτητες διαδικαστικές ενέργειες που απαιτεί το Κύριο Ταµείο Κοινωνικής του Ασφάλισης για τη µερική ή ολική εκκαθάριση των αντίστοιχών δαπανών της νοσοκοµειακής τους περίθαλψης ή την σχετική τους προέγκριση. Στην περίπτωση που δεν συµβεί κάτι τέτοιο, τότε το ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ µε απόφαση του.σ. του δύναται να περιορίσει την κάλυψη των δαπανών. Κατ επέκταση, υποχρεωτική προϋπόθεση για την καταβολή αποζηµιώσεων από το Ταµείο προς τα µέλη του είναι η πρότερη πραγµατοποίηση όλων των απαραίτητων διαδικαστικών ενεργειών για την µερική (συµπεριλαµβανοµένης και της µηδενικής) ή ολική συµµετοχή των εξόδων νοσηλείας του µέλους από το Ταµείο Κύριας Κοινωνικής Ασφάλισης. 1. (β) Σύµφωνα µε την από 7/10/2004 απόφαση του.σ., τα ανώτατα όρια για όλες τις περιπτώσεις παροχών του ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ είναι ανά ηµερολογιακό έτος και ανά οικογένεια (ή , εφόσον πρόκειται για νοσηλεία µε ηµεροµηνία εισόδου στο Νοσοκοµείο µεταγενέστερη της 30/9/2006). 1. (γ) Σύµφωνα µε την από 7/10/2004 απόφαση του.σ., η θέση νοσηλείας που καλύπτεται από το ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ κατά την εισαγωγή σε Νοσηλευτικό Ίδρυµα, είναι αυτή που εκάστοτε δικαιολογεί ο Κύριος Φορέας Ασφάλισης. Σε περίπτωση που η θέση αυτή είναι κατώτερη της Β θέσης (δηλ. δίκλινο δωµάτιο), τότε το 4. Πίνακες Πρόσθετων Παροχών Υγείας του ΤΕΑ ΥΠ.ΟΙΚ. ανά κατηγορία ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ καλύπτει Β θέση (δηλ. δίκλινο δωµάτιο) µε την προϋπόθεση ότι το Νοσηλευτικών βιβλιάριο ασθενείας Μονάδων έχει πρόσφατη ενηµέρωση από τον ΟΠΑ (ή από άλλο Κύριο Ταµείο Ασφάλισης) που αφορά στη θέση νοσηλείας. Όπου ο ασφαλισµένος επιλέξει αναβάθµιση θέσης, τότε η διαφορά θα καλύπτεται εξ ολοκλήρου από τον ίδιο.

9 Σελίδα Νοσηλεία σε ηµόσιο Νοσοκοµείο εντός Ελλάδος Πίνακας (2.1) Είδος Παροχής Περιγραφή Ανώτατο ετήσιο όριο συµµετοχής του ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ ως η περιπτ.(1β) ανωτέρω του στις δαπάνες νοσηλείας παρόντος Κεφαλαίου (σελ.7) ως η περιπτ.(1γ) ανωτέρω του Θέση νοσηλείας παρόντος Κεφαλαίου (σελ.7) Χρήση Μονάδας Εντατικής Παρακολούθησης Χωρίς περιορισµό Συµµετοχή του ΤΕΑ ΥΠ.ΟΙΚ στις δαπάνες νοσηλείας 100% Ηµερήσιο Νοσοκοµειακό Επίδοµα ανά νοσηλεία (για τον προσδιορισµό των ηµερών νοσηλείας, λαµβάνονται υπόψη οι διανυκτερεύσεις εντός του Νοσηλευτικού Ιδρύµατος) Χειρουργικό επίδοµα ανά νοσηλεία 70 (1 η έως 5 η ηµέρα) 60 (6 η έως 10 η ηµέρα) 50 (11 η έως 180 η ηµέρα ή την 200 η ηµέρα νοσηλείας, εφόσον πρόκειται για νοσηλεία µε ηµεροµηνία εισόδου στο Νοσοκοµείο µεταγενέστερη της 30/9/2006). Σύµφωνα µε τον Πίνακα Κατάταξης Χειρουργικών Επεµβάσεων του ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ (βλ. Παράρτηµα IV, σελ )

10 Σελίδα Νοσηλεία σε Νοσοκοµείο συµβεβληµένο µε το ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ Με βάση τα προς το παρόν ισχύοντα, τα συµβεβληµένα µε το ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ Νοσοκοµεία είναι τα κάτωθι τρία (3): Ερρίκος Ντυνάν Metropolitan ιαβαλκανικό Θεσσαλονίκης * Επισηµαίνεται ότι µε βάση τις σχετικές ανακοινώσεις του.σ. του ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ, στο Παράρτηµα ΙΙ (σελ.34-36) αναφέρονται συνοπτικά οι παροχές που ισχύουν για κάθε ένα από τα συµβεβληµένα Νοσοκοµεία (π.χ. χρήση εξωτερικών ιατρείων, διαγνωστικές εξετάσεις, check up κλπ) Συνοπτικά οι αντίστοιχες παροχές του ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ, µέσω των ανωτέρω συµβεβληµένων Νοσοκοµείων έχουν ως ακολούθως Πίνακας (2.2) Είδος Παροχής Περιγραφή Ανώτατο ετήσιο όριο συµµετοχής του ΤΕΑ ως η περιπτ.(1β) ανωτέρω του παρόντος ΥΠΟΙΚ στις δαπάνες νοσηλείας Κεφαλαίου (σελ.7) ως η περιπτ.(1γ) ανωτέρω του παρόντος Θέση νοσηλείας Κεφαλαίου (σελ.7) Χρήση Μονάδας Εντατικής 300 / ηµέρα νοσηλείας Παρακολούθησης ανά νοσηλεία έως 14 ηµέρες 100% (για τη θέση που αναφέρεται στην περιπτ.(1γ) ανωτέρω του παρόντος Συµµετοχή του ΤΕΑ ΥΠ.ΟΙΚ στις δαπάνες Κεφαλαίου, σελ.7) νοσηλείας 80% (για αναβαθµισµένη θέση µίας Για νοσηλείες µε ηµεροµηνία εισόδου κατηγορίας πάνω από τη θέση που µεταγενέστερη της 30/9/2006, αφαιρούνται αναφέρεται στην περιπτ.(1γ) ανωτέρω τα πρώτα της δαπάνης, τα οποία του παρόντος Κεφαλαίου, σελ.7) επιβαρύνουν τον ασφαλισµένο. 50% (για αναβαθµισµένη θέση άνω της µίας κατηγορίας πάνω από τη θέση που αναφέρεται στην περιπτ.(1γ) ανωτέρω

11 Σελίδα 11 Ηµερήσιο Νοσοκοµειακό Επίδοµα ανά νοσηλεία του παρόντος Κεφαλαίου) εν προβλέπεται Χειρουργικό επίδοµα ανά νοσηλεία εν προβλέπεται Αµοιβή Χειρουργού και Αναισθησιολόγου ανά νοσηλεία, εφόσον έχουν εκδοθεί ξεχωριστές αποδείξεις (και έχει προηγηθεί διαδικασία εκκαθάρισης µέσω του Κύριου Ασφαλιστικού Φορέα) Για χειρουργική επέµβαση χωρίς νοσηλεία: Συµµετοχή του ΤΕΑ ΥΠ.ΟΙΚ στις δαπάνες Ανώτατο ετήσιο όριο Αµοιβή σύµφωνα µε τον Πίνακα Κατάταξης Χειρουργικών Επεµβάσεων του ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ (βλ. Παράρτηµα IV, σελ ) 100%

12 Σελίδα Νοσηλεία σε άλλο Ιδιωτικό Νοσηλευτικό Ίδρυµα Ιδιωτικό Νοσηλευτικό Ίδρυµα συµβεβληµένο µε το Κύριο Ταµείο Κοινωνικής Ασφάλισης του µέλους Πίνακας (2.3.1) Είδος Παροχής Περιγραφή Ανώτατο ετήσιο όριο συµµετοχής του ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ στις δαπάνες νοσηλείας Θέση νοσηλείας Χρήση Μονάδας Εντατικής Παρακολούθησης ανά νοσηλεία Συµµετοχή του ΤΕΑ ΥΠ.ΟΙΚ στις δαπάνες νοσηλείας Για νοσηλείες µε ηµεροµηνία εισόδου µεταγενέστερη της 30/9/2006, αφαιρούνται τα πρώτα της δαπάνης, τα οποία επιβαρύνουν τον ασφαλισµένο ως η περιπτ.(1β) ανωτέρω του παρόντος Κεφαλαίου (σελ.7) ως η περιπτ.(1γ) ανωτέρω του παρόντος Κεφαλαίου (σελ.7) 300 / ηµέρα νοσηλείας έως 14 ηµέρες 70% (για τη θέση που αναφέρεται στην περιπτ.(1γ) ανωτέρω του παρόντος Κεφαλαίου, σελ.7) 60% (για αναβαθµισµένη θέση µίας κατηγορίας πάνω από τη θέση που αναφέρεται στην περιπτ.(1γ) ανωτέρω του παρόντος Κεφαλαίου, σελ.7) 50% (για αναβαθµισµένη θέση άνω της µίας κατηγορίας πάνω από τη θέση που αναφέρεται στην περιπτ.(1γ) ανωτέρω του παρόντος Κεφαλαίου, σελ.7) Ηµερήσιο Νοσοκοµειακό Επίδοµα ανά νοσηλεία Χειρουργικό επίδοµα ανά νοσηλεία Αµοιβή Χειρουργού και Αναισθησιολόγου ανά νοσηλεία, εφόσον έχουν εκδοθεί ξεχωριστές αποδείξεις (και έχει προηγηθεί εν προβλέπεται εν προβλέπεται Αµοιβή σύµφωνα µε τον Πίνακα Κατάταξης Χειρουργικών Επεµβάσεων του ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ (βλ. Παράρτηµα IV, σελ.

13 Σελίδα 13 διαδικασία εκκαθάρισης µέσω του Κύριου Ασφαλιστικού Φορέα) Για χειρουργική επέµβαση χωρίς νοσηλεία: Συµµετοχή του ΤΕΑ ΥΠ.ΟΙΚ στις δαπάνες Ανώτατο ετήσιο όριο 37-38) 100% ανά οικογένεια

14 Σελίδα Ιδιωτικό Νοσηλευτικό Ίδρυµα ΜΗ συµβεβληµένο µε το Κύριο Ταµείο Κοινωνικής Ασφάλισης του µέλους Πίνακας (2.3.2) Είδος Παροχής Περιγραφή Ανώτατο ετήσιο όριο συµµετοχής του ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ στις δαπάνες νοσηλείας Χρήση Μονάδας Εντατικής Παρακολούθησης ανά νοσηλεία Θέση νοσηλείας Συµµετοχή του ΤΕΑ ΥΠ.ΟΙΚ στις δαπάνες νοσηλείας (εφόσον προηγηθεί διαδικασία εκκαθάρισης µέσω του Κύριου Ασφαλιστικού Φορέα) Για νοσηλείες µε ηµεροµηνία εισόδου µεταγενέστερη της 30/9/2006, αφαιρούνται τα πρώτα της δαπάνης, τα οποία επιβαρύνουν τον ασφαλισµένο Ηµερήσιο Νοσοκοµειακό Επίδοµα ανά νοσηλεία Χειρουργικό επίδοµα ανά νοσηλεία Αµοιβή Χειρουργού και Αναισθησιολόγου ανά νοσηλεία, εφόσον έχουν εκδοθεί ξεχωριστές αποδείξεις (και έχει προηγηθεί διαδικασία εκκαθάρισης µέσω του Κύριου Ασφαλιστικού Φορέα) Για χειρουργική επέµβαση χωρίς νοσηλεία: Συµµετοχή του ΤΕΑ ΥΠ.ΟΙΚ στις δαπάνες Ανώτατο ετήσιο όριο ως η περιπτ.(1β) ανωτέρω του παρόντος Κεφαλαίου (σελ.7) 300 / ηµέρα νοσηλείας έως 14 ηµέρες 70% για έως και Β θέση νοσηλείας, (δηλ. δίκλινο δωµάτιο) 60% για Α θέση νοσηλείας, (δηλ. µονόκλινο δωµάτιο) 50% για θέση νοσηλείας άνω της Α θέσης εν προβλέπεται εν προβλέπεται Αµοιβή σύµφωνα µε τον Πίνακα Κατάταξης Χειρουργικών Επεµβάσεων του ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ (βλ. Παράρτηµα IV, σελ ) 100% ανά οικογένεια

15 Σελίδα Νοσηλεία εκτός Ελλάδος Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προέγκριση του Ταµείου Κύριας Κοινωνικής Ασφάλισης. Πίνακας (2.4) Είδος Παροχής Περιγραφή Ανώτατο ετήσιο όριο συµµετοχής του ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ στις δαπάνες νοσηλείας Θέση νοσηλείας Χρήση Μονάδας Εντατικής Παρακολούθησης ανά νοσηλεία Συµµετοχή του ΤΕΑ ΥΠ.ΟΙΚ στις δαπάνες νοσηλείας Για νοσηλείες µε ηµεροµηνία εισόδου µεταγενέστερη της 30/9/2006, αφαιρούνται τα πρώτα της δαπάνης, τα οποία επιβαρύνουν τον ασφαλισµένο Ηµερήσιο Νοσοκοµειακό Επίδοµα ανά νοσηλεία Χειρουργικό επίδοµα ανά νοσηλεία (είτε προσκοµιστούν είτε όχι αποδείξεις χειρουργού) Αµοιβή Χειρουργού και Αναισθησιολόγου ανά νοσηλεία, εφόσον έχουν εκδοθεί ξεχωριστές αποδείξεις και έχει προηγηθεί διαδικασία εκκαθάρισης µέσω του Κύριου Ασφαλιστικού Φορέα. Για χειρουργική επέµβαση χωρίς νοσηλεία: Συµµετοχή του ΤΕΑ ΥΠ.ΟΙΚ στις δαπάνες Ανώτατο ετήσιο όριο ως η περιπτ.(1β) του παρόντος Κεφαλαίου (σελ.7) 240 / ηµέρα νοσηλείας 300 / ηµέρα νοσηλείας έως 14 ηµέρες 70% ανεξαρτήτως θέσης νοσηλείας εν προβλέπεται εν προβλέπεται Αµοιβή σύµφωνα µε τον Πίνακα Κατάταξης Χειρουργικών Επεµβάσεων του ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ (βλ. Παράρτηµα IV, σελ ) 100% ανά οικογένεια 4.5. Παροχές Μητρότητας εν καλύπτονται δαπάνες νοσηλείας που έχουν σχέση µε µητρότητα, εγκυµοσύνη, λοχεία, αποβολή, απόξεση και επιπλοκές τους. Έναντι των δαπανών αυτών καταβάλλονται τα κάτωθι επιδόµατα: a) Για νοσηλείες έως 30/9/2006 Επίδοµα φυσιολογικού τοκετού : 1.000

16 Σελίδα 16 Επίδοµα τοκετού µε καισαρική τοµή : Επίδοµα σε περίπτωση αποβολής : 500 b) Για νοσηλείες µε ηµεροµηνία εισόδου µεταγενέστερη της 30/9/2006 Επίδοµα φυσιολογικού τοκετού : Επίδοµα τοκετού µε καισαρική τοµή : Επίδοµα σε περίπτωση αποβολής : 525 Επισηµαίνεται ότι: Η εξωµήτριος κύηση επιδοτείται µε το ποσό του τοκετού µε καισαρική τοµή, ως προσδιορίζεται ανωτέρω. Εγκυµοσύνες που δεν καταλήγουν σε τοκετούς, επιδοτούνται µε το ποσό της αποβολής, ως προσδιορίζεται ανωτέρω. 5. Εξαιρούµενα µη καταβαλλόµενα έξοδα (σύµφωνα µε το άρθρο 22 του Καταστατικού) Το Ταµείο δεν συµπληρώνει και κατ επέκταση δεν βελτιώνει, επειδή καλύπτονται πλήρως από τον Κύριο Ταµείο Κοινωνικής Ασφάλισης, τις παροχές που ανήκουν στις πιο κάτω κατηγορίες: Έξοδα ειδικών θεραπειών που ακολουθούν µετά τη πρώτη φάση νοσηλείας και δεν απαιτούν 24ώρη τουλάχιστον παραµονή στη Νοσηλευτική Μονάδα. Έξοδα αγοράς προσθετικών µελών ή εξαρτηµάτων (π.χ. βηµατοδότες, τεχνητή καρδιά, πατερίτσες, αναπηρικά καροτσάκια κ.τ.λ.) Έξοδα αγοράς µοσχευµάτων (π.χ. νεφρά). Τέλος, επισηµαίνεται ότι δεν καλύπτονται τα ακόλουθα: πάσης φύσεως διαθλαστικές (οφθαλµολογικές) επεµβάσεις οι οποίες δεν είναι συνεπεία ασθενείας ή ατυχήµατος, πάσης φύσεως αισθητικές ή πλαστικές επεµβάσεις για αποκλειστικά καλλωπιστικούς σκοπούς.

17 Σελίδα 17 Πάσης φύσεως οδοντιατρικές επεµβάσεις, εκτός αν είναι συνεπεία ατυχήµατος. 6. Ειδικές ιατάξεις Επισηµαίνονται τα ακόλουθα: 6.1. ιαδοχικές νοσηλείες που οφείλονται στην ίδια αιτία και απέχουν µεταξύ τους λιγότερο από 180 ηµέρες, θεωρούνται ως µια νοσηλεία (εφαρµογή ανώτατων επιµέρους ορίων όπου υπάρχουν π.χ. δωµατίου, κλπ.) Σε περίπτωση που το Κύριο Ταµείο Κοινωνικής Ασφάλισης απορρίψει συνολικά τις δαπάνες νοσηλείας που πραγµατοποιήθηκαν σε Νοσηλευτικό ίδρυµα εντός Ελλάδος, τότε το ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ θα καλύπτει: το 70% για θέση νοσηλείας ως αναφέρεται στην περιπτ.(1γ) ανωτέρω του παρόντος Κεφαλαίου (σελ.7), το 60% για αναβαθµισµένη θέση νοσηλείας µίας κατηγορίας πάνω από τη θέση που αναφέρεται στην περιπτ.(1γ) ανωτέρω του παρόντος Κεφαλαίου (σελ.7), το 50% για αναβαθµισµένη θέση νοσηλείας άνω της µίας κατηγορίας πάνω από τη θέση που αναφέρεται στην περιπτ.(1γ) ανωτέρω του παρόντος Κεφαλαίου (σελ.7), των νοσηλευτικών δαπανών (και µέχρι το ανώτατο ετήσιο όριο των ανά οικογένεια) ή , εφόσον πρόκειται για νοσηλεία µε ηµεροµηνία εισόδου στο Νοσοκοµείο µεταγενέστερη της 30/9/2006, αφού προηγουµένως αφαιρεθεί το ποσό που αντιστοιχεί στις δαπάνες µε βάση το ισχύον Κρατικό Τιµολόγιο. Για επεµβάσεις που δεν εµπίπτουν στο ισχύον Κρατικό Τιµολόγιο, θα αφαιρείται ποσό που θα προσδιορίζεται έπειτα από σχετική εισήγηση αρµόδιου ιατρού του ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ, λαµβάνοντας υπόψη αντίστοιχης σοβαρότητας επεµβάσεις του ισχύοντος Κρατικού Τιµολογίου.

18 Σελίδα 18 Επισηµαίνεται επίσης ότι: (i) για χειρουργική επέµβαση χωρίς νοσηλεία, η συµµετοχή του ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ θα µειώνεται στο 70% των δαπανών (και µέχρι το ανώτατο ετήσιο όριο των ανά οικογένεια) αφού προηγουµένως αφαιρεθεί το ποσό που αντιστοιχεί στις δαπάνες µε βάση το ισχύον Κρατικό Τιµολόγιο (σύµφωνα και µε την ανωτέρω περιγραφόµενη διαδικασία), (ii) όπου προβλέπεται χειρουργικό επίδοµα, ηµερήσιο νοσοκοµειακό επίδοµα ή αµοιβή χειρουργού και αναισθησιολόγου, θα αποδίδονται κανονικά, µε την επιφύλαξη της παρ.(4.4) κατωτέρω Σε περίπτωση που πραγµατοποιηθούν κατά τη νοσηλεία δαπάνες µη σχετιζόµενες άµεσα µε την αιτία νοσηλείας και ταυτόχρονα δεν αναγνωριστούν από το Κύριο Ταµείο Κοινωνικής Ασφάλισης, τότε το ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ δεν θα συµµετέχει στην κάλυψη αυτών Σε περίπτωση νοσηλείας σε ηµόσιο Νοσοκοµείο, όταν δύο ή περισσότερες εγχειρήσεις γίνονται κατά την διάρκεια µίας νοσηλείας ταυτοχρόνως, ή οφείλονται στην ίδια πάθηση ή επιπλοκές της και διενεργούνται από τον ίδιο ιατρό ταυτοχρόνως, τότε το ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ θα καταβάλλει χειρουργικό επίδοµα για την εγχείρηση που αντιστοιχεί στη σοβαρότερη εγχείρηση. Σε περίπτωση που οι χειρουργικές επεµβάσεις διενεργούνται από χειρούργους άλλης ειδικότητας, τότε το ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ θα καταβάλλει κανονικά το χειρουργικό επίδοµα που αντιστοιχεί σε κάθε µία από αυτές. Τα ίδια ισχύουν όπου προβλέπεται αµοιβή χειρουργού και αναισθησιολόγου (δηλ. στην περίπτωση που προσκοµιστούν στο ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ περισσότερες από µία αποδείξεις ιατρών και αναισθησιολόγων που αφορούν µία νοσηλεία) Σε περίπτωση που µέλος του ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ κατά την εισαγωγή του επιλέξει δωµάτιο υψηλής θέσης (π.χ. Lux) και κατά την διάρκεια της νοσηλείας του επιλέξει υποδεέστερη θέση ή το αντίθετο, τότε η συµµετοχή στις δαπάνες από το ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ θα προσδιορίζεται µε βάση την υψηλότερη θέση νοσηλείας που πραγµατοποιήθηκε.

19 Σελίδα Σε περίπτωση που µέλος του ΤΕΑ.ΥΠΟΙΚ δηλώσει ότι απώλεσε οποιαδήποτε πρωτότυπη απόδειξη παροχής υπηρεσιών που έλαβε για τη νοσηλεία του, τότε το ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ θα απαλλάσσεται από την υποχρέωση οποιασδήποτε καταβολής αποζηµίωσης Το ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ έχει το δικαίωµα να εξετάζει, µε δικά του έξοδα και µε εξειδικευµένο ιατρό που ορίζεται από αυτό, οποιονδήποτε που υπάγεται στις παροχές του Ταµείου κατά τη διάρκεια της νοσηλείας και κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής του. Αν το καλυπτόµενο πρόσωπο ή η νοσηλευτική µονάδα αρνηθεί την ιατρική εξέταση και την παροχή όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών, τότε το ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ δεν έχει καµία υποχρέωση στην καταβολή οποιασδήποτε αποζηµίωσης επί του συγκεκριµένου καλυπτόµενου προσώπου Το κύριο µέλος ή το εξαρτώµενο µέλος υποχρεούται να ειδοποιήσει αποδεδειγµένα το Ταµείο σχετικά µε την εισαγωγή σε νοσοκοµείο ή κλινική του ιδίου ή εξαρτώµενου µέλους αυτού, το αργότερο τρεις (3) εργάσιµες ηµέρες από την ηµέρα εισαγωγής στο νοσηλευτικό ίδρυµα και οπωσδήποτε πριν από την έξοδο. Παράλειψη της γνωστοποίησης µέσα στην προθεσµία που ορίζεται ανωτέρω καθιστά ανίσχυρη οποιαδήποτε αξίωση, εκτός και αν αποδειχθεί ότι η παράλειψη γνωστοποίησης οφείλεται σε πολύ σοβαρό λόγο. Ειδικά σε περίπτωση προγραµµατισµένης νοσηλείας στο εξωτερικό, θα πρέπει να γνωστοποιείται στο ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ πριν από την µετάβαση του µέλους Σε περίπτωση που πριν την εκκαθάριση µε το ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ προηγηθεί εκκαθάριση µε το Κύριο Ταµείο Κοινωνικής Ασφάλισης και έπειτα µε Ιδιωτική Ασφαλιστική Εταιρία, τότε το ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ θα καταβάλλει επιπρόσθετα προς το µέλος «Ηµερήσιο Επίδοµα Λοιπών Εξόδων» για κάθε ηµέρα νοσηλείας σε οποιοδήποτε νοσηλευτικό ίδρυµα, ύψους 30 / ηµέρα νοσηλείας µε µέγιστο ετήσιο όριο τις δέκα (10) ηµέρες. Για τον προσδιορισµό των ηµερών νοσηλείας, λαµβάνονται υπόψη οι διανυκτερεύσεις εντός του Νοσηλευτικού Ιδρύµατος.

20 Σελίδα Αξιώσεις που πηγάζουν από τις παροχές του ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ παραγράφονται ύστερα από τρία (3) χρόνια, από το τέλος του έτους µέσα στο οποίο γεννήθηκαν Στην περίπτωση εξαρτώµενου µέλους που εκτελεί την από τους νόµους προβλεπόµενη στρατιωτική του θητεία, για κάθε περίπτωση νοσηλείας αποδίδονται µόνο το χειρουργικό επίδοµα (σε περίπτωση νοσηλείας σε ηµόσιο Νοσοκοµείο) ή αµοιβή χειρουργού και αναισθησιολόγου (σε περίπτωση νοσηλείας σε µη ηµόσιο Νοσοκοµείο).

21 Σελίδα 21 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5 ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ Σύµφωνα µε το άρθρο 23 του Καταστατικού και όπως αναφέρθηκε και στο Κεφάλαιο 4 του παρόντος (παρ. (1α) σελ. 7), προκειµένου να προχωρήσει το Ταµείο στη χορήγηση των παροχών, θα πρέπει το ενδιαφερόµενο µέλος να έχει προβεί έγκαιρα σε όλες τις απαραίτητες διαδικαστικές ενέργειες που απαιτεί το Κύριο Ταµείο Κοινωνικής του Ασφάλισης για τη µερική ή ολική εκκαθάριση των αντίστοιχών δαπανών της νοσοκοµειακής τους περίθαλψης. Κατ επέκταση, µετά την έξοδο του µέλους από το Νοσηλευτικό Ίδρυµα και τη συνακόλουθη εκκαθάριση µε το Κύριο Ταµείο Κοινωνικής του Ασφάλισης, ακολουθείται συνοπτικά η κάτωθι διαδικασία, όπως διαγραµµατικά ανά βήµα απεικονίζεται στην επόµενη σελίδα, για την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης αποζηµίωσης µε το ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ:

22 Σελίδα 22 Ακολουθούµενη διαδικασία εκκαθάρισης µέλους µε ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ: (4) Επεξεργασία από το ΤΕΑ.ΥΠΟΙΚ της Αίτησης αποζηµίωσης και των επισυναπτοµένων ικαιολογητικών (1) Συµπλήρωση Αίτησης Αποζηµίωσης (2) Επισύναψη ικαιολογητικών (3) Προσκόµιση Αίτησης και ικαιολογητικών στο ΤΕΑ.ΥΠΟΙΚ ΝΑΙ Πρόβληµα µε Αίτηση και ικαιολογητικά? ΟΧΙ Επικοινωνία ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ µε Μέλος και επιστροφή στο (2) (5) Καταβολή Αποζηµίωσης και αποστολή σχετικής επιστολής στο µέλος, από το ΤΕΑ.ΥΠ.ΟΙΚ

23 Σελίδα 23 Παρατηρήσεις ανά βήµα, σχετικά µε την ανωτέρω απεικονιζόµενη διαδικασία: (1) Την αίτηση αποζηµίωσης το κάθε µέλος µπορεί να την παραλάβει από τα γραφεία του ΤΕΑ.ΥΠ.ΟΙΚ ή να την εκτυπώσει από το site του Ταµείου ( Υπόδειγµα αίτησης αποζηµίωσης παρουσιάζεται στο Παράρτηµα ΙΙΙ του παρόντος. (2) Το µέλος, µαζί µε την αίτηση αποζηµίωσης θα πρέπει να επισυνάψει τα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την εκκαθάριση. Τα δικαιολογητικά αυτά αναλυτικά αναφέρονται στο παρόν Κεφάλαιο 5 του Οδηγού Μέλους, ανά ενότητα νοσηλευτικού ιδρύµατος. (3) Η παράδοση της αίτησης αποζηµίωση µαζί µε τα επισυναπτόµενα δικαιολογητικά θα γίνεται: µε συστηµένη αποστολή στην Τ.Θ. 9342, ΑΘΗΝΑ από το ίδιο το µέλος ή από εξαρτώµενο µέλος στα γραφεία του ΤΕΑ.ΥΠ.ΟΙK. Οµήρου 18, ΑΘΗΝΑ (4) Το ΤΕΑ.ΥΠΟΙΚ, µετά την απαραίτητη επεξεργασία της αίτησης αποζηµίωσης και των επισυναπτοµένων αναγκαίων δικαιολογητικών, θα έρθει σε επικοινωνία µε το µέλος (εντός χρονικού διαστήµατος µικρότερο των 20 ηµερών) ώστε να το ενηµερώσει είτε για πιθανά προβλήµατα που αφορούν στην αίτηση ή στα επισυναπτόµενα δικαιολογητικά, είτε για το ποσό της αποζηµίωσης που δικαιούται από το Ταµείο. (5) Στον τραπεζικό λογαριασµό που το µέλος θα έχει ορίσει στην αίτηση αποζηµίωσης, κατατίθεται το ποσό της αποζηµίωσης λόγω της συµµετοχής του ΤΕΑ ΥΠ.ΟΙΚ στις δαπάνες. Ταυτόχρονα, στη διεύθυνση αλληλογραφίας που το µέλος θα έχει ήδη δηλώσει στην αίτηση ένταξής του, λαµβάνει επιστολή από το Ταµείο στην οποία θα εσωκλείονται: Βεβαίωση µε το τελικό ύψος της πιθανής ιδίας επιβάρυνσής του, µε σκοπό την επισύναψή της στη φορολογική του δήλωση. Ανάλυση των ποσών που εισέπραξε ο δικαιούχος παροχής καθώς και την ηµεροµηνία κατάθεσης του ποσού της αποζηµίωσης από το ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ στον τραπεζικό του λογαριασµό.

24 Σελίδα 24 Η κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ούτως ώστε να λάβει χώρα η διαδικασία εκκαθάρισης αποζηµίωσης µε το ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ, εξαρτάται από την επιλογή του µέλους σχετικά µε τη Νοσηλευτική Μονάδα, ως κάτωθι: 1. Επιλογή από το µέλος Νοσηλευτικής Μονάδος (και αντίστοιχα θέσης νοσηλείας) µεταξύ των ακολούθων: 1.1 Μονάδες του Ελληνικού ηµοσίου 1.2 Ιδιωτικά Νοσοκοµεία εντός Ελλάδος συµβεβληµένα µε το ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ και το Κύριο Ταµείο Κοινωνικής Ασφαλίσεως του µέλους (δηλ. ένα από τα Νοσοκοµεία Ερρίκος Ντυνάν, Metropolitan, ιαβαλκανικό Θεσσαλονίκης ). 1.3 Ιδιωτικά Νοσοκοµεία εντός Ελλάδος, συµβεβληµένα πλήρως µε το Κύριο Ταµείο Κοινωνικής Ασφαλίσεως του µέλους. 1.4 Ιδιωτικά Νοσοκοµεία εντός Ελλάδος, µη συµβεβληµένα µε το Κύριο Ταµείο Κοινωνικής Ασφαλίσεως του µέλους. 1.5 Νοσοκοµεία εκτός Ελλάδος Έπειτα από την επιλογή της Νοσηλευτικής Μονάδας, για κάθε µία από τις ανωτέρω υποπεριπτώσεις η διαδικασία εκκαθάρισης µε το ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ έχει ως ακολούθως: 1. Όταν το µέλος επιλέξει Μονάδα του Ελληνικού ηµοσίου (βλ. Πίνακα (2.1) Κεφαλαίου 4, σελ.8), διακρίνουµε τις εξής δύο υποπεριπτώσεις: 1.1. Το Νοσοκοµείο δεν εκδίδει Απόδειξη Παροχής Υπηρεσιών στο µέλος. Τότε, το µέλος οφείλει να καταθέσει στο ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ τα ακόλουθα: Εισιτήριο Εξιτήριο, απ όπου προκύπτει ο αριθµός των ηµερών νοσηλείας, για κάθε µία από τις οποίες αποδίδεται στο µέλος το αναλογούν Ηµερήσιο Νοσοκοµειακό Επίδοµα Αναλυτική βεβαίωση από το Νοσοκοµείο σε περίπτωση χειρουργικής επέµβασης (ή γνωµάτευση ή πρακτικό χειρουργείου), βάσει της οποίας αποδίδεται στο µέλος το αναλογούν χειρουργικό επίδοµα.

25 Σελίδα Το Νοσοκοµείο εκδίδει Απόδειξη Παροχής Υπηρεσιών στο µέλος (π.χ. επειδή το µέλος επέλεξε αναβάθµιση θέσεως κλπ.). Τότε, το µέλος οφείλει να καταθέσει στο ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ τα ακόλουθα: Εισιτήριο Εξιτήριο, απ όπου προκύπτει ο αριθµός των ηµερών νοσηλείας, για κάθε µία από τις οποίες αποδίδεται στο µέλος το αναλογούν Ηµερήσιο Νοσοκοµειακό Επίδοµα Την πρωτότυπη Απόδειξη Παροχής Υπηρεσιών, βάσει της οποίας αποδίδεται στο µέλος το 100% των δαπανών του και µέχρι το ανώτατο ετήσιο όριο του ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ ανά οικογένεια Αναλυτική βεβαίωση από το Νοσοκοµείο σε περίπτωση χειρουργικής επέµβασης (ή γνωµάτευση ή πρακτικό χειρουργείου), βάσει της οποίας αποδίδεται στο µέλος το αναλογούν χειρουργικό επίδοµα, σύµφωνα µε τον Πίνακα Κατάταξης Χειρουργικών Επεµβάσεων του ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ (βλ. Παράρτηµα IV, σελ.37-38). 2. Όταν το µέλος επιλέξει Ιδιωτικό Νοσοκοµείο εντός Ελλάδος, συµβεβληµένο πλήρως µε το ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ και το Κύριο Ταµείο Κοινωνικής Ασφάλισής του (βλ. Πίνακα (2.2) Κεφαλαίου 4, σελ.9-10), δηλ. ένα από τα Νοσοκοµεία Ερρίκος Ντυνάν, Metropolitan και ιαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, επισηµαίνεται ότι οφείλει πρότερα (ή κατά την διάρκεια της νοσηλείας σε περίπτωση έκτακτης εισαγωγής) να ενηµερώσει το Κύριο Ταµείο Κοινωνικής Ασφάλισης στο οποίο ανήκει, ούτως ώστε να λάβει προέγκριση των επικείµενων νοσηλευτικών δαπανών. Επιπροσθέτως, πέρα από την επίδειξη της κάρτας µέλους του ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ, απαραίτητη προϋπόθεση για τη νοσηλεία στα προαναφερόµενα νοσοκοµεία είναι η προσκόµιση του βιβλιαρίου ασθενείας του µέλους. Στη συνέχεια, διακρίνουµε τις εξής δύο υποπεριπτώσεις: 2.1. Το Νοσοκοµείο, λόγω της συµβεβληµένης σχέσης µε το Κύριο Ταµείο Κοινωνικής Ασφάλισης του µέλους, δεν εκδίδει Απόδειξη Παροχής Υπηρεσιών στο µέλος. Κατ επέκταση, σε µια τέτοια περίπτωση, όλες οι δαπάνες καλύπτονται από το Κύριο Ταµείο Κοινωνικής Ασφάλισης του µέλους.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΠΟ 1.1.2011

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΠΟ 1.1.2011 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΠΟ 1.1.2011 Ενηµέρωση: 27.12.2010 Είδος Παροχής Ανώτατο ετήσιο όριο για όλες τις περιπτώσεις παροχών του ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ ικαιούχοι παροχών ιατήρηση παροχών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 2 ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης του Υπουργείου Οικονομικών (ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ) ιδρύθηκε με το ΦΕΚ Β 727/14.05.2004 και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ MEGA BROKERS S.A. A. Παροχές Ασφαλιζόµενα Ποσά ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ 100,00.-

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ MEGA BROKERS S.A. A. Παροχές Ασφαλιζόµενα Ποσά ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ 100,00.- ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ MEGA BROKERS S.A. A. Παροχές Ασφαλιζόµενα Ποσά ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΕΥΡΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ 100,00.- Η κάλυψη του Άρθρου 2 του Προσαρτήµατος (Επέκταση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ (οικογενειακή προστασία)

ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ (οικογενειακή προστασία) ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ (οικογενειακή προστασία) Σε περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλισμένου από φυσιολογικά αίτια ή ατύχημα καταβάλλεται στους δικαιούχους το ποσό των: 10.000 (έως 40 ετών), 5.000 (41-50 ετών) και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ 1 ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ Η μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων υγείας της αγοράς 6 Διαφορετικά 100% 3 Διαφορετικά προγράμματα Υγείας (Νοσοκομειακά) 2 Ισόβιας Διάρκειας 5 Επιλογές 4 Ετήσια 5 Κάλυψη σε Χειρουργούς

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕΛΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ 20/7/2017 GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και πάνω από 85 χρόνια, με όνομα αναγνωρισμένο

Διαβάστε περισσότερα

Δ) Οι δικαιούχοι του Προγράμματος "Χρυσή Υγεία" δικαιούνται μετά

Δ) Οι δικαιούχοι του Προγράμματος Χρυσή Υγεία δικαιούνται μετά Α) Μέσω του συνεργαζόμενου Συντονιστικού Κέντρου 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, δυνατότητα να κλείνονται ραντεβού με τις κλινικές και να παρέχονται ιατρικές συμβουλές ή να λαμβάνονται γενικές

Διαβάστε περισσότερα

Ισόβια Προγράμματα. Νοσοκομειακής Περίθαλψης. Τμήμα Eκπαίδευσης Δικτύων Πωλήσεων 2/3/2018

Ισόβια Προγράμματα. Νοσοκομειακής Περίθαλψης. Τμήμα Eκπαίδευσης Δικτύων Πωλήσεων 2/3/2018 Ισόβια Προγράμματα Νοσοκομειακής Περίθαλψης Τμήμα Eκπαίδευσης Δικτύων Πωλήσεων 2/3/2018 1 Νοσοκομειακά προγράμματα 2 Δομή Προϊόντων Κάλυψη Κεφάλαιο Απαλλαγές Κάλυψη Χειρουργών & αναισθ/γων Θέσεις Νοσηλείας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ INTERASCO

ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ INTERASCO ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ INTERASCO Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π το όποιο λειτουργεί 24ώρες/365 μέρες): 1. Δωρεάν επίσκεψη σε: Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό, Χειρουργό, ΩΡΛ, Νευροχειρουργό.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Οµαδικής Ασφάλισης. Ασφαλιστικός Σύµβουλος Γιώργος Μουλακάκης Κιν.

Πρόγραµµα Οµαδικής Ασφάλισης. Ασφαλιστικός Σύµβουλος Γιώργος Μουλακάκης   Κιν. Πρόγραµµα Οµαδικής Ασφάλισης Ασφαλιστικός Σύµβουλος Γιώργος Μουλακάκης Email: moulakakisg@agency.interamerican.gr Κιν. 6973 773926 Μάϊος 2017 Οικονοµικά στοιχεία INTERAMERICAN Δείκτης Φερεγγυότητας INTERAMERICAN

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ Ονοματεπώνυμο Ασφαλιζόμενου: ΠΕΛΑΤΙΔΟΥdΑΓΑΠΗΤΗ Ονοματεπώνυμο Αντισυμβαλλομένου: ΠΕΛΑΤΟΠΟΥΛΟΣdΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ Ασφαλιστικό Γραφείο: Ονοματεπώνυμο Συνεργάτη: Τηλέφωνο Επικοινωνίας:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ 1 ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ Η μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων υγείας της αγοράς 6 Διαφορετικά 100% 3 Διαφορετικά προγράμματα Υγείας (Νοσοκομειακά) 2 Ισόβιας Διάρκειας 5 Επιλογές 4 Ετήσια 5 Κάλυψη σε Χειρουργούς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ 1 ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ Η μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων υγείας της αγοράς 6 Διαφορετικά 100% 3 Διαφορετικά προγράμματα Υγείας (Νοσοκομειακά) 2 Ισόβιας Διάρκειας 5 Επιλογές 4 Ετήσια 5 Κάλυψη σε Χειρουργούς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. Παροχές Ασφαλισμένων ΤΕΑ - ΕΑΠΑΕ

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. Παροχές Ασφαλισμένων ΤΕΑ - ΕΑΠΑΕ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Σε περίπτωση παραπεμπτικού από ιδιώτη ιατρό η χρέωση θα γίνεται με τιμές ΦΕΚ. Σε περίπτωση παραπεμπτικού από ιατρό ΕΟΠΥΥ (η δυνατότητα συνταγογράφησης

Διαβάστε περισσότερα

Premium. Προγράµµατα Υγείας. είναι ανοιχτός για όλους! της πρόληψης & της υγείας. Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών

Premium. Προγράµµατα Υγείας. είναι ανοιχτός για όλους! της πρόληψης & της υγείας. Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών BR1017/18 Προγράµµατα Υγείας Premium Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών 210-9303800 www.eurolife.gr Πάνω από 1.000 ανεξάρτητοι συνεργάτες πανελλαδικά Ο δρόµος της πρόληψης & της υγείας είναι ανοιχτός για όλους!

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 24 Απριλίου 2019 «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ»

Αθήνα, 24 Απριλίου 2019 «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΡΑΞΗ YΠ AΡΙΘ. 40803 ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΥΠ ΑΡΙΘ. 2002984 ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ : «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» (Α.Φ.Μ. 0999626549) Σύμφωνα με την από 03/04/2019

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ : GL/60000540 ΚΩ ΙΚΟΣ : 0-8000

ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ : GL/60000540 ΚΩ ΙΚΟΣ : 0-8000 ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ : GL/60000540 ΚΩ ΙΚΟΣ : 0-8000 ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΣ : Λ.Ε.Α.. ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΡΑΞΗ GL/3146/02 Το ανωτέρω Οµαδικό Ασφαλιστήριο Συµβόλαιο ανανεώνεται και τροποποιείται όπως ακολουθεί, µε την παρούσα Πρόσθετη

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 12 ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 12.1. Το Ταµείο εγκρίνει στα άµεσα µέλη του και στα έµµεσα µέλη της ιδίας οικογενείας που πάσχουν από ιδιαίτερα σοβαρή ασθένεια, τη µετάβαση σε ενδεδειγµένα θεραπευτήρια

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας

Νέο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Department: Διεύθυνση Πωλήσεων Country: Ελλάδα Νέο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Η Ασφάλιση Υγείας σε Επίπεδο Οικογένειας Υπάρχει οικογενειακός προϋπολογισμός. Οικονομίες κλίμακος. Ενιαίες παροχές. Ένα

Διαβάστε περισσότερα

Εν Υγεία ΚΩ. ΕΞ ΕΚ ( ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ )

Εν Υγεία ΚΩ. ΕΞ ΕΚ ( ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ) Εν Υγεία ΚΩ. ΕΞ ΕΚ ( ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ) ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ( ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ) ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΩ ΙΚΟΣ ΕΞ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚ Ιατρικές Συµβουλές Απεριόριστα Απεριόριστα

Διαβάστε περισσότερα

Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας

Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Ευελιξία Συνθέστε το δικό σας Medical Safety Εστιάστε στα σημεία που θέτει ως προτεραιότητα ο υποψήφιος ασφαλισμένος. 2 3 Βασικά Κριτήρια Επιλογής 1. Ανώτατο Όριο Ετήσιων

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΑΓΙΑΝΟΥ Κωδικός: 03332 Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο: ΡΟΔΑΝΘΗ ΓΑΤΣΟΥ Πελάτης: Ηλικία: Φύλο: ΡΟΔΑΝΘΗ ΓΑΤΣΟΥ 53 Γυναίκα Generali Medical

Διαβάστε περισσότερα

[ Privilege Club ] Privilege Club

[ Privilege Club ] Privilege Club [ ] Το είναι ένα σύνολο υπηρεσιών που παρέχονται δωρεάν σε κάθε Ασφαλιζόμενο της PRIME INSURANCE, μέσω συνεργαζόμενων με την Εταιρία τρίτων φορέων, αρκεί να καλύπτεται με πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης.

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσιο πρόγραμμα Νοσοκομειακής περίθαλψης

Ετήσιο πρόγραμμα Νοσοκομειακής περίθαλψης Ετήσιο πρόγραμμα Νοσοκομειακής περίθαλψης Santé Essentiel...με μια ματιά 2 Κάλυψη Ετησίως ανανεούμενη Κεφάλαιο 100.000 κατά περίπτωση νοσηλείας Απαλλαγή 2.000 Θέσεις νοσηλείας Β & Γ Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑ Κωδικός: 03626 Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο: Πελάτης: Ηλικία: Φύλο: 48 Άνδρας Generali Medical Safety ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΕΛΛΟΥ Κωδικός: 03272 Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο: ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΑΣ Πελάτης: Ηλικία: Φύλο: ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΑΣ 34 Generali Medical Family

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΟΜIΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Σε συνεργασία ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΠΕΡΤ

Ο ΟΜIΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Σε συνεργασία ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΠΕΡΤ Ο ΟΜIΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Σε συνεργασία ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΠΕΡΤ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ είναι ο μεγαλύτερος ΟΜΙΛΟΣ στο χώρο της υγείας στην Ελλάδα, και ένας από τους μεγαλύτερους της Ευρώπης. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε

Διαβάστε περισσότερα

Με απόφαση του Δ/Σ το πρόγραμμα δύναται να δοθεί εκτός των συναδέλφων σε γονείς τέκνα & αδέλφια (άνεργα, χωρίς ταμείο & ισχύουν ίδιες παροχές).

Με απόφαση του Δ/Σ το πρόγραμμα δύναται να δοθεί εκτός των συναδέλφων σε γονείς τέκνα & αδέλφια (άνεργα, χωρίς ταμείο & ισχύουν ίδιες παροχές). ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ Νοσηλεία-Διαγνωστικές εξετάσεις «Family Plus» - «Ότι καλύτερο» Παροχές-Εξετάσεις 1) Απεριόριστες προγραμματισμένες ΙΑΤΡΙΚΕΣ επισκέψεις πανελλαδικά (άνω των 5.000 ιατρών όλων των ειδικοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

Η Ασφαλιστική Αγορά. Κινείται µεταξύ Υγείας και Υγείας

Η Ασφαλιστική Αγορά. Κινείται µεταξύ Υγείας και Υγείας Η Ασφαλιστική Αγορά 2 Κινείται µεταξύ Υγείας και Υγείας Οι Αιτίες 3 Τεράστια ανάγκη κάλυψης από την κοινωνία Η κατανόηση εκ µέρους των ατόµων ότι πρέπει να κινηθούν µόνοι τους Μπορούν να βρουν προγράµµατα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΕΥΡΕΙΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ Ή ΑΤΥΧΗΜΑ Ή ΤΟΚΕΤΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΕΥΡΕΙΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ Ή ΑΤΥΧΗΜΑ Ή ΤΟΚΕΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΕΥΡΕΙΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ Ή ΑΤΥΧΗΜΑ Ή ΤΟΚΕΤΟ Ποιοι καλύπτονται Α. Όλοι οι υπάλληλοι της Τράπεζας από την πρώτη ημέρα που αναλαμβάνουν εργασία,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α. Προνομιακές τιμές σε check-up για άνδρες, γυναίκες και παιδιά: basic, premium, παιδικό.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α. Προνομιακές τιμές σε check-up για άνδρες, γυναίκες και παιδιά: basic, premium, παιδικό. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων των Νοσοκομείων του Ομίλου (Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό, Χειρουργό σε όλα τα Νοσοκομεία του Ομίλου

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωδικός: 06178 Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο: Πελάτης: Ηλικία: Φύλο: 60 Γυναίκα Generali Medical Safety ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Premium. Προγράµµατα Υγείας. είναι ανοιχτός για όλους! της πρόληψης & της υγείας. Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών

Premium. Προγράµµατα Υγείας. είναι ανοιχτός για όλους! της πρόληψης & της υγείας. Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών BR1017/18 Προγράµµατα Υγείας Premium Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών 210-9303800 www.eurolife.gr Πάνω από 1.000 ανεξάρτητοι συνεργάτες πανελλαδικά Ο δρόµος της πρόληψης & της υγείας είναι ανοιχτός για όλους!

Διαβάστε περισσότερα

Προνόμιο υγείας. Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V2 2019

Προνόμιο υγείας. Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V2 2019 Προνόμιο υγείας Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V2 2019 Σίγουρα δίπλα σας Δωρεάν παροχές και υπηρεσίες υγείας Η Groupama ασφαλιστική, εκτός από

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές Ομίλου Ιατρικού Αθηνών για τους κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων και τα μέλη των οικογενειών τους

Παροχές Ομίλου Ιατρικού Αθηνών για τους κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων και τα μέλη των οικογενειών τους Παροχές Ομίλου Ιατρικού Αθηνών για τους κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων και τα μέλη των οικογενειών τους Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων των Νοσοκομείων

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: Ε.ΜΑΜΑΝΙΔΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε Κωδικός: 12039 Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο: ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΕΛΛΑΣ Πελάτης: Ηλικία: Φύλο: ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΕΛΛΑΣ 60 Άνδρας Generali Medical

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτήσεις / Απαντήσεις*

Ερωτήσεις / Απαντήσεις* Ερωτήσεις / Απαντήσεις* * Οι αναφερόµενες απαντήσεις είναι για κατανόηση των όρων του ασφαλιστηρίου και σε καµία περίπτωση δεν τους υποκαθιστούν Ερώτηση 1 Πως λειτουργεί το ανώτατο όριο της νοσοκομειακής

Διαβάστε περισσότερα

Αφορά κυρίως ασφαλισμένο, σύζυγο και τέκνα αποκλειστικά και μόνο στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης του Ομίλου Ιατρικό Αθηνών.

Αφορά κυρίως ασφαλισμένο, σύζυγο και τέκνα αποκλειστικά και μόνο στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης του Ομίλου Ιατρικό Αθηνών. Αφορά κυρίως ασφαλισμένο, σύζυγο και τέκνα αποκλειστικά και μόνο στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης του Ομίλου Ιατρικό Αθηνών. ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ Για Νοσηλεία με χρήση ιδιωτικής ασφάλειας και ταυτόχρονη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ Σε περίπτωση προγραμματισμένης ή έκτακτης νοσηλείας Σας συστήνουμε να ανατρέξετε στον Οδηγό Μέλους Κανονισμό Παροχών του Ταμείου μέσω του οποίου θα λάβετε κάθε αναγκαία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ ΟΜΗΡΟΥ 5-ΤΗΛ , , ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ ΟΜΗΡΟΥ 5-ΤΗΛ , , ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ ΟΜΗΡΟΥ 5-ΤΗΛ. 210 320 3252,210 320 3020,210 320 3046 Α) ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ 1. ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ/ΥΓΕΙΑΣ Νο 252

ΜΕΛΕΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ/ΥΓΕΙΑΣ Νο 252 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Λ. Μεσογείων 71 & Ήλιδος 36, 115 26 Αθήνα 210 7454000 ATLANTIKI@ATLANTIKI.GR ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ Ονοματεπώνυμο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ Προστασία οικογένειας

Διαβάστε περισσότερα

Privilege Club. Αθηνών Ψυχικού Π. Φαλήρου Περιστερίου Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης

Privilege Club. Αθηνών Ψυχικού Π. Φαλήρου Περιστερίου Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης Το είναι ένα σύνολο υπηρεσιών που παρέχονται δωρεάν σε κάθε Ασφαλιζόμενο της PRIME INSURANCE, μέσω συνεργαζόμενων με την Εταιρία τρίτων φορέων, αρκεί να καλύπτεται με εν ισχύ συμβόλαιο των Γενικών Κλάδων.

Διαβάστε περισσότερα

Εγκύκλιος Υπηρεσιακή Νο 132. ΘΕΜΑ : «Safe Family» & «Safe Life»

Εγκύκλιος Υπηρεσιακή Νο 132. ΘΕΜΑ : «Safe Family» & «Safe Life» ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ & ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΜΕΑΣ UNDERWRITING & ΕΚ ΟΣΕΩΝ ΖΩΗΣ Εγκύκλιος Υπηρεσιακή Νο 132 ΘΕΜΑ : «Safe Family» & «Safe Life» Αθήνα, 23 Οκτωβρίου 2007 Η εταιρία στα πλαίσια της αναπτυξιακής

Διαβάστε περισσότερα

Department: Sales Department. Country: Greece. Generali Hellas. Medical Easy Νοσοκομειακό

Department: Sales Department. Country: Greece. Generali Hellas. Medical Easy Νοσοκομειακό Department: Sales Department Country: Greece Generali Hellas Medical Easy Νοσοκομειακό Generali Hellas Athens March, 0 Medical Easy Νοσοκομειακό Ας το γνωρίσουμε!!!! Generali Hellas Athens March, 0 Βασικά

Διαβάστε περισσότερα

- Προσκομίζω στο γραφείο κίνησης του Νοσοκομείου θεωρημένο το βιβλ. υγείας μου και ζητώ να γίνει χρήση του ΕΟΠΤΤ.

- Προσκομίζω στο γραφείο κίνησης του Νοσοκομείου θεωρημένο το βιβλ. υγείας μου και ζητώ να γίνει χρήση του ΕΟΠΤΤ. υχνές Ερωτήσεις 1) Σι χρειάζεται να κάνω σε περίπτωση νοσηλείας; - Καλώ στο 18189 (επιλ.2) προκειμένου να ενημερωθώ για τα συμβεβλημένα νοσοκομεία. - Προσκομίζω στο γραφείο κίνησης του Νοσοκομείου θεωρημένο

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα : Παροχές Ομίλου Ευρωκλινικής προς τους Ασφαλισμένους της Εθνικής και τα μέλη των οικογενειών τους

Θέμα : Παροχές Ομίλου Ευρωκλινικής προς τους Ασφαλισμένους της Εθνικής και τα μέλη των οικογενειών τους ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ & ΥΓΕΙΑΣ Προς: Τις Επιθεωρήσεις και τις Λοιπές Μονάδες Παραγωγής Τις Περιφερειακές Υποδιευθύνσεις Τα Υποκαταστήματα, τους Περιφερειακούς Τομείς Αθήνα, 23 Νοεμβρίου 2009

Διαβάστε περισσότερα

3. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ( κωδ.καλ. 5101 )

3. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ( κωδ.καλ. 5101 ) Π Ι Ν Α Κ Α Σ Π Α Ρ Ο Χ Ω Ν 1. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ ( κωδ. καλ. LIFE ) ΕΠΙΠΕΔΟ Ι ΕΠΙΠΕΔΟ ΙΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΙΙΙ Σε περίπτωση θανάτου από οποιαδήποτε αιτία, καταβάλλονται στους δικαιούχους του ασφαλιζομένου 10.000,00

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 22/5/2015 ΣΥΜΒΑΣΗ INTERASCO - ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην εταιρεία μας.

Αθήνα, 22/5/2015 ΣΥΜΒΑΣΗ INTERASCO - ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην εταιρεία μας. Αγαπητοί συνεργάτες, Αθήνα, 22/5/2015 ΣΥΜΒΑΣΗ INTERASCO - ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην εταιρεία μας. Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσιο πρόγραμμα Νοσοκομειακής περίθαλψης

Ετήσιο πρόγραμμα Νοσοκομειακής περίθαλψης Ετήσιο πρόγραμμα Νοσοκομειακής περίθαλψης ..με μια ματιά 3 Νέο Νοσοκομειακό πρόγραμμα Ετήσιας Διάρκειας Κάλυψη Ετησίως ανανεούμενη Κεφάλαιο 500.000 Απαλλαγές 0 ή 1.500 Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα: Η απαλλαγή

Διαβάστε περισσότερα

Προνόμιο υγείας. Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V6 2018

Προνόμιο υγείας. Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V6 2018 Προνόμιο υγείας Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V6 2018 Σίγουρα δίπλα σας Δωρεάν παροχές και υπηρεσίες υγείας Η Groupama ασφαλιστική, εκτός από

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΟΙ ΜΕ ΟΜΙΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΟΙ ΜΕ ΟΜΙΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Προς τα Σωµατεία Μέλη της ΕΟΙ Μαρκόπουλο, 3 εκεµβρίου 2013 Αρ. πρωτ. 585 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΟΙ ΜΕ ΟΜΙΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Με ευχαρίστηση σας ενηµερώνουµε ότι ανανεώθηκε η συνεργασία της ΕΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Privilege Club. Αθηνών Ψυχικού Π. Φαλήρου Περιστερίου Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης

Privilege Club. Αθηνών Ψυχικού Π. Φαλήρου Περιστερίου Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης Το είναι ένα σύνολο υπηρεσιών που παρέχονται δωρεάν σε κάθε Ασφαλιζόμενο της PRIME INSURANCE, μέσω συνεργαζόμενων με την Εταιρία τρίτων φορέων, αρκεί να καλύπτεται με εν ισχύ συμβόλαιο των Γενικών Κλάδων.

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα: Εκπαίδευσης. Χώρα: Ελλάδα

Τμήμα: Εκπαίδευσης. Χώρα: Ελλάδα Τμήμα: Εκπαίδευσης Χώρα: Ελλάδα Γιατί το Medical Easy είναι Μοναδικό! Εξαιρετικά Ανταγωνιστικό Ασφάλιστρο. Αναδεικνύει τον ρόλο του Συνεργάτη ως Συμβούλου και όχι ως χειριστή διαδικασιών: Χωρίς ανάμειξή

Διαβάστε περισσότερα

Νοσοκοµειακό Πρόγραµµα Υγείας

Νοσοκοµειακό Πρόγραµµα Υγείας Νοσοκοµειακό Πρόγραµµα Υγείας Ένας δισεπίλυτος γρίφος 2 Υγεία Οι σηµερινές συνθήκες στον τοµέα υγείας χαρακτηρίζονται από: Αβεβαιότητα παροχών των κοινωνικών φορέων. Περιορισµένη ρευστότητα νοικοκυριών.

Διαβάστε περισσότερα

Premium Νοσοκομειακό Α'-100% Economy (κωδ )

Premium Νοσοκομειακό Α'-100% Economy (κωδ ) Premium Νοσοκομειακό Α'-100% Economy (κωδ. 30228) Η εταιρία καλύπτει τα αναγνωρισμένα έξοδα Νοσοκομειακής Περίθαλψης, σε συμβεβλημένα ή μη συμβεβλημένα νοσοκομεία στην Ελλάδα 100%, στο εξωτερικό 80% και

Διαβάστε περισσότερα

3. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ( κωδ.καλ )

3. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ( κωδ.καλ ) Π Ι Ν Α Κ Α Σ Π Α Ρ Ο Χ Ω Ν 1. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ ( κωδ. καλ. LIFE ) ΕΠΙΠΕΔΟ Ι ΕΠΙΠΕΔΟ ΙΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΙΙΙ Σε περίπτωση θανάτου από οποιαδήποτε αιτία, καταβάλλονται στους δικαιούχους του ασφαλιζομένου 10.000,00

Διαβάστε περισσότερα

Οι Ασφαλίσεις Υγείας και Περίθαλψης του Ομίλου μας. Προστατεύουν Άριστα το Πολυτιμότερο Αγαθό της Ζωής μας

Οι Ασφαλίσεις Υγείας και Περίθαλψης του Ομίλου μας. Προστατεύουν Άριστα το Πολυτιμότερο Αγαθό της Ζωής μας Οι Ασφαλίσεις Υγείας και Περίθαλψης του Ομίλου μας Προστατεύουν Άριστα το Πολυτιμότερο Αγαθό της Ζωής μας Οι Ασφαλίσεις Υγείας και Περίθαλψης του Ομίλου μας MEDISYSTEM MEDIHOSPITAL Freedom Ιατρικές επισκέψεις

Διαβάστε περισσότερα

Yγειονοµική περίθαλψη των φοιτητών (Π.. 327/83)

Yγειονοµική περίθαλψη των φοιτητών (Π.. 327/83) Yγειονοµική περίθαλψη των φοιτητών (Π.. 327/83) Άρθρο 1 - Ποιοι δικαιούνται υγειονοµική περίθαλψη α. Υγειονοµική περίθαλψη, ιατροφαρµακευτική και νοσοκοµειακή, δικαιούνται οι προπτυχιακοί και µεταπτυχιακοί

Διαβάστε περισσότερα

Privilege Club. Αθηνών Παίδων

Privilege Club. Αθηνών Παίδων Το είναι ένα σύνολο υπηρεσιών που παρέχονται δωρεάν σε κάθε Ασφαλιζόμενο της PRIME INSURANCE, μέσω συνεργαζόμενων με την Εταιρία τρίτων φορέων, αρκεί να καλύπτεται με πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ

ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ ΓΕΝΙΚΑ Το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ ενέκρινε αυτόν τον Οδηγό Μέλους στην συνεδρίασή του της 10.3.2017/θέμα 2 ο. Ο Οδηγός Μέλους, μαζί με το καταστατικό (ΦΕΚ Β 727/14-5-2004)

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΛΑ ΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟ ΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΛΑ ΟΣ ΥΓΕΙΑΣ Ακαδηµίας 76, 6 ος όροφος,10678, Αθήνα 210-6400013 w ww.teaypoik.gr 2 ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία Αποζημίωσης

Διαδικασία Αποζημίωσης Διαδικασία Αποζημίωσης Η αποζημίωση γίνεται είτε απευθείας από την Εταιρεία στον πάροχο περίθαλψης, είτε απολογιστικά με τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό του Συμβαλλόμενου Για την καταβολή της αποζημίωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 1. (Για πελάτες που διαθέτουν ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων ή/και κατοικιών)

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 1. (Για πελάτες που διαθέτουν ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων ή/και κατοικιών) ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 1 (Για πελάτες που διαθέτουν ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων ή/και κατοικιών) ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ 2 Η

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Οµαδικής Ασφάλισης Μελών ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Πρόγραµµα Οµαδικής Ασφάλισης Μελών ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ Πρόγραµµα Οµαδικής Ασφάλισης Μελών ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ Όµιλος Achmea Ο µεγαλύτερος ασφαλιστής Υγείας στην Ευρώπη Ο 5 ος µεγαλύτερος ασφαλιστικός όµιλος στην Ευρώπη Η µεγαλύτερη ασφαλιστική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ FIRSTHEALTH ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CHECK UP ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οι πιο σύγχρονες υπηρεσίες υγείας στη διάθεσή σας!

Οι πιο σύγχρονες υπηρεσίες υγείας στη διάθεσή σας! Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Υγείας Οι πιο σύγχρονες υπηρεσίες υγείας στη διάθεσή σας! Νοσοκομειακή Περίθαλψη Το πρόγραμμα σας εξασφαλίζει πλήρη Νοσοκομειακή Περίθαλψη σε περίπτωση Ατυχήματος ή Ασθένειας καλύπτοντας

Διαβάστε περισσότερα

Εγκύκλιος Υπηρεσιακή Νο 138

Εγκύκλιος Υπηρεσιακή Νο 138 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ & ΥΓΕΙΑΣ Εγκύκλιος Υπηρεσιακή Νο 138 ΘΕΜΑ : Safe Family, Safe Life Αθήνα, 20 εκεµβρίου 2007 Σε συνέχεια της Εγκυκλίου 132/23-10-2007 σας αποστέλλουµε προς ενηµέρωσής σας

Διαβάστε περισσότερα

Για τις αποζημιώσεις των συμβάντων που προκύπτουν έως την 31.12.2013 ισχύει το παλαιό καθεστώς.

Για τις αποζημιώσεις των συμβάντων που προκύπτουν έως την 31.12.2013 ισχύει το παλαιό καθεστώς. ALPHA BANK ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Αθήναι, 19 Δεκεμβρίου 2013 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΡΙΘ. 264 ΘΕΜΑ: ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Συνεργασία με τον Όμιλο του Ιατρικού Αθηνών Πρόσθετες Παροχές και Υπηρεσίες Υγείας

Θέμα: Συνεργασία με τον Όμιλο του Ιατρικού Αθηνών Πρόσθετες Παροχές και Υπηρεσίες Υγείας ΔΙΟΙΚΗΣΗ Αρ. Πρωτ.: 10197 Αθήνα, 31 Ιανουαρίου 2013 ΠΡΟΣ Επιθεωρήσεις και τις λοιπές Μονάδες Παραγωγής Περιφερειακές Υποδιευθύνσεις, Υποκαταστήματα, Περιφερειακούς Τομείς. Θέμα: Συνεργασία με τον Όμιλο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής.. Ημερομηνία έκδοσης προσφοράς. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Τα ασφαλιστικά προγράμματα MICRO

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘ. ΠΡΟΣΦ. 9624 /13

ΑΡΙΘ. ΠΡΟΣΦ. 9624 /13 ΑΡΙΘ. ΠΡΟΣΦ. 9624 /13 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Για τα μέλη της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο.Μ.Α.Ε Αθήνα, 19 Σεπτεμβρίου 2013 ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο.Μ.Α.Ε

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση. Ομαδικό Συμβόλαιο πελατών

Παρουσίαση. Ομαδικό Συμβόλαιο πελατών Παρουσίαση Ομαδικό Συμβόλαιο πελατών ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΕΛΑΤΩΝ Ομαδικό Πελατών ΙNTERAMERICAN & INFOTRUST 3 εναλλακτικά σχέδια Υγείας ετησίως ανανεούμενα Σχέδιο 3 Σχέδιο 2 Σχέδιο 1 ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΕΛΑΤΩΝ - ΣΧΕΔΙΟ 1 Νοσοκομειακή

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση του Προγράμματος Ομαδικής Ασφάλισης του Συλλόγου Εργαζομένων του ΚΕΘΕΑ

Παρουσίαση του Προγράμματος Ομαδικής Ασφάλισης του Συλλόγου Εργαζομένων του ΚΕΘΕΑ Παρουσίαση του Προγράμματος Ομαδικής Ασφάλισης του Συλλόγου Εργαζομένων του ΚΕΘΕΑ Γενικές αρχές Ομαδικής Ασφάλισης Η ασφάλιση για τον εργαζόμενο ισχύει για όσο διάστημα εργάζεται στο ΚΕΘΕΑ, και για όσο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑ. Αξιότιμε /η κύριε/α,

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑ. Αξιότιμε /η κύριε/α, Αξιότιμε /η κύριε/α, Οι κλινικές IΑΤΡΙΚΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ, IΑΤΡΙΚΟ ΨΥΧΙΚΟΥ, ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ που ανήκουν στο μεγαλύτερο Όμιλο παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, προσφέρουν στους εργαζομένους της COSMOTE,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛ. ΥΓΕΙΑΣ, ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΕΑ ΕΕΚΕ-ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΚΛ. ΥΓΕΙΑΣ, ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΕΑ ΕΕΚΕ-ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛ. ΥΓΕΙΑΣ, ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΕΑ ΕΕΚΕ-ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ Συνοπτική περιγραφή των καλύψεων του ΤΕΑ ΕΕΚΕ και του Ομαδικού Ασφαλιστηρίου. ΕΙΔΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ TEA-EEKE μέχρι 70 ετών ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΣΦ. Τα ημερήσια έξοδα για

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα : Νέες Παροχές του Νοσοκομείου Metropolitan προς τους Ασφαλισμένους της Εθνικής

Θέμα : Νέες Παροχές του Νοσοκομείου Metropolitan προς τους Ασφαλισμένους της Εθνικής ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ & ΥΓΕΙΑΣ Προς: Τις Επιθεωρήσεις και τις Λοιπές Μονάδες Παραγωγής Τις Περιφερειακές Υποδιευθύνσεις Τα Υποκαταστήματα, τους Περιφερειακούς Τομείς Αθήνα, 8 Οκτωβρίου 2009

Διαβάστε περισσότερα

Το Ασφαλιστικό σας Πρόγραµµα

Το Ασφαλιστικό σας Πρόγραµµα Το Ασφαλιστικό σας Πρόγραµµα Οµαδικό Πρόγραµµα Ασφάλι σης Ζωής & Υγείας - 8 - Πίνακας Παροχών ΣΧΕ ΙΟ 1 Ασφάλεια Ζωής 1. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ - 5400 Σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισµένου από οποιαδήποτε αιτία

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ. Call Center Ασφαλιστικών. Επικοινωνούμε με τα Call Center των αντίστοιχων εταιρειών για:

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ. Call Center Ασφαλιστικών. Επικοινωνούμε με τα Call Center των αντίστοιχων εταιρειών για: ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Call Center Ασφαλιστικών Επικοινωνούμε με τα Call Center των αντίστοιχων εταιρειών για: Παρουσία σε Συμβεβλημένα Διαγνωστικά Κέντρα (συμβουλευτείτε & το αρχείο Διαγνωστικά κέντρα) Groupama

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Αγαπητοί Ασφαλισμένοι Οι σελίδες που ακολουθούν περιέχουν περίληψη των όρων του συμβολαίου ομαδικής ασφάλισης που υπέγραψε ο εργοδότης σας με την ΕΘΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτοβάθμια Περίθαλψη

Πρωτοβάθμια Περίθαλψη Πρωτοβάθμια Περίθαλψη Santé Primaire 22 Πρόγραμμα πρωτοβάθμιας Περίθαλψης με την συνεργασία του Ομίλου της Βιοϊατρικής που παρέχει διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρικές επισκέψεις στα ιδιόκτητα & στα συμβεβλημένα

Διαβάστε περισσότερα

Δωρεάν προνόμια και παροχές, όπως έξοδα αντιμετώπισης επείγοντος περιστατικού και ετήσια check up στα περισσότερα ιδιωτικά Νοσοκομεία της χώρας.

Δωρεάν προνόμια και παροχές, όπως έξοδα αντιμετώπισης επείγοντος περιστατικού και ετήσια check up στα περισσότερα ιδιωτικά Νοσοκομεία της χώρας. Πρόγραμμα Προσωπικής & Οικογενειακής Προστασίας Οι παροχές με μία ματιά: Οικονομική στήριξη για εσάς και την οικογένειά σας για την αντιμετώπιση των σοβαρών συνεπειών της απώλειας ζωής ή κάποιας ανικανότητας,

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 27/10/2014. Συν/φοι,

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 27/10/2014. Συν/φοι, Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Συν/φοι, 27/10/2014 Οι συνεχείς κυβερνητικές επιθέσεις, με τις μεγάλες και δυσβάστακτες περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις, με τις συνεχείς ανατιμήσεις στα είδη πρώτης ανάγκης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: 254/2012. Αθήνα, 02/07/2012 ΠΡΟΣ: ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ MEGA BROKERS S.A. ΘΕΜΑ: ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MEGA BROKERS S.A. Αγαπητοί συνεργάτες,

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: 254/2012. Αθήνα, 02/07/2012 ΠΡΟΣ: ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ MEGA BROKERS S.A. ΘΕΜΑ: ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MEGA BROKERS S.A. Αγαπητοί συνεργάτες, ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: 254/2012 Αθήνα, 02/07/2012 ΠΡΟΣ: ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ MEGA BROKERS S.A. ΘΕΜΑ: ΟΜΑΔΙΚΟ MEGA BROKERS S.A. Αγαπητοί συνεργάτες, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι παρότι τα αποτελέσματα των πωλήσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘ. ΠΡΟΣΦ /17. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Για τα μέλη της ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΩΝ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΡΙΘ. ΠΡΟΣΦ /17. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Για τα μέλη της ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΩΝ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΡΙΘ. ΠΡΟΣΦ. 11646 /17 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Για τα μέλη της ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΩΝ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Αθήνα, 24 Απριλίου 2017 Σελίδα 1 από 7 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ - Σε περίπτωση θανάτου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Μια αγκαλιά φροντίδας... για τα µωρά που γεννιούνται στην Κλινική ΡΕΑ

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Μια αγκαλιά φροντίδας... για τα µωρά που γεννιούνται στην Κλινική ΡΕΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Μια αγκαλιά φροντίδας... για τα µωρά που γεννιούνται στην Κλινική ΡΕΑ Χαρίστε στο µωρό σας την αφοσίωσή σας χωρίς καµία έγνοια! Καλωσορίζουµε το νέο µέλος της οικογένειάς σας, προσφέροντάς

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές Επειγόντων 1) Διαγνωστικές εξετάσεις* αξίας 200 / περιστατικό για τους ενήλικες και 200 ετησίως για τα παιδιά. 2) Σε περίπτωση υπέρβασης του plafond, έκπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Ομαδικής Ασφάλισης για τους Εργαζόμενους του ΚΕΘΕΑ

Πρόταση Ομαδικής Ασφάλισης για τους Εργαζόμενους του ΚΕΘΕΑ Πρόταση Ομαδικής Ασφάλισης για τους Εργαζόμενους του ΚΕΘΕΑ 1 Η ομαδική Ασφάλιση: Είναι ένα σύνολο παροχών Προστασίας, Υγείας και Εξασφάλισης για τον εργαζόμενο & την οικογένειά του. Δίνεται πέραν και πλέον

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΡΟΧΩΝ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΡΟΧΩΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΡΟΧΩΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ ΕΤΗΣΙΩΣ ΑΝΑΝΕΟΥΜΕΝΗ Το Πρόγραμμα Πρόσκαιρη Ασφάλιση Ζωής Ετησίως Ανανεούμενη προσφέρει το συμφωνημένο κεφάλαιο στους δικούς σας ανθρώπους, σε περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Κόστος συμμετοχής στα ομαδικά προγράμματα υγείας:

Κόστος συμμετοχής στα ομαδικά προγράμματα υγείας: Κόστος συμμετοχής στα ομαδικά προγράμματα υγείας: Συνοπτική απεικόνηση προγραμμάτων Κεφάλαια εξασφάλισης οικογένειας 30.000 50.000 Σύνταξη αναπηρίας ανδρόγυνου 500 /μήνα για 10 χρόνια Συνολικά κεφάλαια

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 30 Οκτωβρίου Αγαπητοί Συνεργάτες,

Αθήνα, 30 Οκτωβρίου Αγαπητοί Συνεργάτες, Αθήνα, 30 Οκτωβρίου 2015 Αγαπητοί Συνεργάτες, Το τελευταία χρόνια βιώνουμε σημαντικές αλλαγές στον Ασφαλιστικό κλάδο με κύριο χαρακτηριστικό την ένταση του ανταγωνισμού αναφορικά με το κόστος ασφάλισης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης.

ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. Version 4 _ 2018 ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ Δωρεάν παροχές και υπηρεσίες υγείας Η Groupama ασφαλιστική,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 17. Επικαιροποίηση Οδηγού Μέλους ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ: Διευκρινήσεις αναφορικά με τις παροχές και την έναρξη ασφαλιστικής κάλυψης των ασφαλισμένων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 17. Επικαιροποίηση Οδηγού Μέλους ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ: Διευκρινήσεις αναφορικά με τις παροχές και την έναρξη ασφαλιστικής κάλυψης των ασφαλισμένων ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 17 Επικαιροποίηση Οδηγού Μέλους ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ: Διευκρινήσεις αναφορικά με τις παροχές και την έναρξη ασφαλιστικής κάλυψης των ασφαλισμένων Αγαπητή ασφαλισμένη, Αγαπητέ ασφαλισμένε, Στο πλαίσιο παροχής

Διαβάστε περισσότερα

Βιβλίο Όρων Ασφάλισης Υγείας

Βιβλίο Όρων Ασφάλισης Υγείας www.interamerican.gr Βιβλίο Όρων Ασφάλισης Υγείας Έκδοση 06.2013 INTERAMERICAN ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΖΩΗΣ Α.Ε. 1 Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το MEDISYSTEM, το ολοκληρωμένο Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Medicare Generation Next Οδηγίες για τον ασφαλισμένο Τι είναι το Medicare Generation Next;

Medicare Generation Next Οδηγίες για τον ασφαλισμένο Τι είναι το Medicare Generation Next; 2014 + ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 800 800 99 99 (χωρίς χρέωση από σταθερό) 210 61 27 722 (από κινητό) Τι είναι το Medicare Generation Next; Το Medicare Generation Next είναι πρόγραμμα κάλυψης εξωνοσοκομειακής περίθαλψης

Διαβάστε περισσότερα

Ατομική Κάρτα : Αρχική τιμή 80-37,5% έκπτωση = 50 /χρόνο τελική τιμή

Ατομική Κάρτα : Αρχική τιμή 80-37,5% έκπτωση = 50 /χρόνο τελική τιμή Αγαπητέ κύριε Ορφανουδάκη, Σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας σας στέλνω αναλυτική παρουσίαση της κάρτας Υγείας ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ σε συνημμένο αρχείο. Το κόστος της κάρτας Υγείας ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ διαμορφώνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΠΟΤΑ ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ A CLASS & COMFORT

ΤΙΠΟΤΑ ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ A CLASS & COMFORT ΤΙΠΟΤΑ ΕΝ ΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ A CLASS & COMFORT Clinic A Class & Comfort Clinic A Class & Comfort. H υγεία σε πρώτη θέση! Tα προγράµµατα Clinic A Class και Comfort είναι δύο

Διαβάστε περισσότερα

Εξωνοσοκοµειακών προγραµµάτων

Εξωνοσοκοµειακών προγραµµάτων Συνοπτική παρουσίαση Εξωνοσοκοµειακών προγραµµάτων Κωδ:30410, 30411, 30412 Ετησίως Ανανεούµενης ιάρκειας Πρόγραµµα ιαγνωστικών Εξετάσεων κωδ:30410 Προγραµµατα Εξωνοσοκοµεια κωδ:30412, 30413 Ειδικά θέµατα

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές Συνδροµητικού Προγράµµατος Ενηλίκων υγεία για όλους ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Παροχές Συνδροµητικού Προγράµµατος Ενηλίκων υγεία για όλους ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Παροχές Συνδροµητικού Προγράµµατος Ενηλίκων υγεία για όλους ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Τι είναι Το 360Care είναι το νέο, Συνδροµητικό Πρόγραµµα Υγείας από τον Όµιλο της Ευρωκλινικής. Με µόνο µια πληρωµή στην αρχή του

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Μελέτη Ασφάλισης Υγείας insurance Greece Our Plans Are Based on Yours ΣΚΟΠΟΣ Κ ΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚ ΤΗΜΑΤΑ Σκοπός αυτού του προγράµµατος είναι να παρέχει στην οικογένεια σας νοσοκοµειακή περίθαλψη διασφαλίζοντάς

Διαβάστε περισσότερα

Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η Π Ρ Ο Ϊ Ο Ν Τ Ο Σ. «Bonjour Primary»

Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η Π Ρ Ο Ϊ Ο Ν Τ Ο Σ. «Bonjour Primary» Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η Π Ρ Ο Ϊ Ο Ν Τ Ο Σ «Bonjour Primary» ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ I. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Παροχές Πρωτοβάθµιας Περίθαλψης Σε συνεργασία µε τα ακόλουθα ιδρύµατα του Οµίλου ΥΓΕΙΑ: 1..Θ.Κ.Α. «ΥΓΕΙΑ Α.Ε.»

Διαβάστε περισσότερα