III 1-01 ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1-02 ΣΚΟΠΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΟΔΗΓΟΥ DIZED...ΗΘΕΙΤΕ!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "III 1-01 ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1-02 ΣΚΟΠΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 1-04 1-03 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΟΔΗΓΟΥ DIZED...ΗΘΕΙΤΕ!"

Transcript

1

2 1-01 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Αγαπητέ Αναγνώστη! Πρόκειται να συμμετέχεις σε μία μεγάλη περιπέτεια. Αυτός ο οδηγός θα σου δείξει πώς να παίξεις το Race to the North Pole. Μελέτησε τον οδηγό προσεκτικά - η επιτυχία σου εξαρτάται απ αυτό. Ευχόμαστε καλή διασκέδαση - ο αγώνας ξεκίνησε! I ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΟΔΗΓΟΥ II IV 1-03 ΣΚΟΠΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 1-02 Σκοπός σου είναι να είσαι ο πρώτος που θα φτάσει στο Βόρειο Πόλο στο κέντρο του ταμπλώ με ολόκληρη την εκστρατευτική σου ομάδα. Όμως η Αρκτική είναι ανηλεής! Περιστασιακές καταιγίδες θα περιστρέφουν το ταμπλώ και οι επιδέξιοι ανταγωνιστές θα κάνουν την περιπέτεια συναρπαστική και προκλητική σε κάθε κίνηση. DIZED...ΗΘΕΙΤΕ! 1-04 III V Αυτός ο οδηγός χωρίζεται σε 5 κεφάλαια: (Ι) Εισαγωγή, (ΙΙ) Στήσιμο Παιχνιδιού, (ΙΙΙ) Πώς Παίζεται, (ΙV) Μάσκες Πάγου (Εξοπλισμός και Κίνδυνοι), (V) Επιπλέον Υποδείξεις Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία έξυπνη συσκευή στη διάρκεια του Race to the North Pole, για επιπλέον περιεχόμενο και μηχανισμούς. Η εφαρμογή κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο διασκεδαστικό και ευκολότερο στην εκμάθηση, γι αυτό Dized ηθείτε στο

3 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΗΣΙΜΑΤΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΓΙΑ 3 ΠΑΙΚΤΕΣ (1) Ταμπλώ, (2) Βάση, (3) Ρήγματα, (4) Δίσκος Βόρειου Πόλου, (5) Ταμπλώ σκοραρίσματος, (6) Ομάδα και Εξοπλισμός (7) Πλοίο, (8) Πιόνια (μέλη αποστολής), (9) Μάρκα Ενεργού Παίκτη, (10) Στοίβα Καρτών Ενέργειας, (11) Διαθέσιμες Κάρτες Ενέργειας, (12) Στοίβα Καταιγίδας, (13) Στοίβα Ξεσκαρταρίσματος, (14) Στοίβα Μασκών Πάγου (15) Ξεσκαρταρισμένες Μάσκες Πάγου. (Πλήρης λίστα των περιεχομένων του παιχνιδιού στο πίσω εξώφυλλο αυτού του οδηγού.)

4 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΑΜΠΛΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 2-02 ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΙ ΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Στο κάτω μέρος του ταμπλώ (1) βάλτε τον άξονα (2) στη μεσαία υποδοχή. Από πάνω, βάλτε το άνω μέρος του ταμπλώ (3) και το πλαίσιό του (4). Βεβαιωθείτε ότι έχετε διάφανα πλακίδια και στις 16 τετράγωνες υποδοχές (5). Τα πλοία στις γωνίες θα σας βοηθήσουν να ευθυγραμμίσετε τα ταμπλώ. Για το βασικό παιχνίδι χρησιμοποιήστε το Δίσκο με τη 1 μπότα (6) και ασφαλίστε το με την ακίδα (7). Το άνω ταμπλώ και ο Δίσκος θα πρέπει να περιστρέφονται ομαλά. ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΕΝΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΚΑΡΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ 2-03 Αφαιρέστε όλα τα περιεχόμενα με σύμβολο πινέλου. Μπορείτε να τα συμπεριλάβετε στο παιχνίδι αφού τους προσθέσετε περιεχόμενο. Ανακατέψτε τις Κάρτες Ενέργειας και βάλτε 12 κάρτες στο ταμπλώ με την όψη προς τα πάνω. Βάλτε τις υπόλοιπες κάρτες σε μία στοίβα τραβήγματος στη γωνία του ταμπλώ. ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΜΑΣΚΩΝ ΠΑΓΟΥ 2-04 Γυρίστε τις κυκλικές Μάσκες Πάγου με την πλευρά μάσκας προς τα κάτω και χωρίστε τις σε 3 στοίβες ανάλογα με το χρώμα φόντου. Τα πράσινα και τα καφέ πλακίδια είναι Εξοπλισμός και τα μπλε είναι Κίνδυνοι.

5 ΟΡΙΣΜΟΣ Ή ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΛΟΙΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΑΣΚΩΝ ΠΑΓΟΥ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΩ x10 Κάθε παίκτης επιλέγει ή παίρνει στην τύχη μια Ομάδα και ένα Πλοίο. Αυτά τοποθετούνται στις πλευρές του ταμπλώ, σε μία πλευρά ανά παίκτη. Δώστε σε κάθε παίκτη τα 2 καφέ αντικείμενα εξοπλισμού που εμφανίζονται στο Ταμπλώ Ομάδας τους και 4 Πιόνια στο χρώμα του Πλοίου τους. Τα υπόλοιπα καφέ πλακίδια δε θα χρειαστούν στο παιχνίδι. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΣΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΙΟΝΙΩΝ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ 2-07 Βάλτε τα εξής Πιόνια στο Πλοίο σας: 4 Πιόνια σε παιχνίδι 4 παικτών, 3 σε παιχνίδι 3 παικτών και 2 σε παιχνίδι 4 παικτών. Επιπλέον Πιόνια τοποθετούνται στο ταμπλώ σκοραρίσματος στο αντίστοιχο χρώμα, αρχίζοντας από τη βάση. Τα αυτοκόλλητα στα Πιόνια θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίζετε τα μέλη της ομάδας σας. Αναποδογυρίστε και ανακατέψτε τον πράσινο Εξοπλισμό. Βάλτε από ένα σε κάθε γωνία του ταμπλώ και ένα στο Ταμπλώ σκοραρίσματος που τοποθετείται δίπλα στο κυρίως ταμπλώ. Αυτά προορίζονται για τον πρώτο παίκτη που θα τα φτάσει. Τώρα αναποδογυρίστε τους μπλε Κινδύνους και ανακατέψτε τους μέσα στον υπόλοιπο Εξοπλισμό. Δημιουργήστε μία στοίβα από 10 Μάσκες Πάγου πάνω στην πυξίδα στη γωνία του ταμπλώ. Ξεσκαρτάρετε τις υπόλοιπες χωρίς να τις αποκαλύψετε. ΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ! 2-08 Για να ορίσετε τον πρώτο παίκτη ρίξτε ένα Πιόνι από κάθε χρώμα πάνω στο Βόρειο Πόλο. Ο παίκτης με το πιο κοντινό Πιόνι παίρνει τη Μάρκα Ενεργού Παίκτη και ξεκινά το παιχνίδι. Βάλτε όλα τα πιόνια πίσω στις θέσεις τους. Μπορείτε να βάλετε το Δίσκο Βόρειου Πόλου σε οποιαδήποτε (τυχαία) επιτρεπόμενη θέση.

6 ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ 3-02 ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΙΙ ΠΏΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Κινήστε σε ένα πλέγμα 8Χ8 προς το κέντρο, όπου ο Δίσκος Βόρειου Πόλου είναι μία θέση από μόνος του. Κάθε τετράγωνο μπορεί να έχει μόνο 1 Πιόνι. Δεν μπορείτε να κινηθείτε μέσω κατειλημμένων τετραγώνων. Μπορείτε να κινηθείτε σε κατειλημμένο τετράγωνο ενεδρεύοντας σε ένα Πιόνι και στέλνοντάς το πίσω στο Πλοίο του. Δεν μπορείτε να κινηθείτε πάνω από ρήγματα αλλά μπορείτε να τα προσπεράσετε με διαγώνια κίνηση, εφόσον δεν διασχίζετε ένα συνεχές ρήγμα ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΓΥΡΟ 1/4 3/4? 4/4 Ο γύρος σας αποτελείται από 4 φάσεις: (1/4) Κίνηση από το Πλοίο στη Βάση, () Εκτέλεση Ενέργειας, (3/4) Έλεγχος καιρού (4/4) Τέλος Γύρου. Οι παίκτες εναλλάσσονται δεξιόστροφα. ΦΑΣΗ 1: ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗ ΒΑΣΗ /4 Αν έχετε Πιόνια στο Πλοίο σας στην αρχή του γύρου σας φέρτε ένα απ αυτά σε οποιοδήποτε τετράγωνο της Βάσης σας. Η Βάση σας είναι πάντα τα 4 τετράγωνα με τις πατημασιές στη δική σας πλευρά του ταμπλώ.

7 3-05 ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ 1/4 ΦΑΣΗ 2: ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 1 A 3 B 2 C Δεν μπορείτε να επιτεθείτε σε, από ή προς οποιαδήποτε Βάση, αλλά κανονική κίνηση επιτρέπεται. Σε κάθε τετράγωνο Βάσης μπορούν να βρίσκονται παραπάνω από 1 Πιόνια, σε αντίθεση με το υπόλοιπο ταμπλώ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ Οι δικές σας Κάρτες Ενέργειας είναι πάντα στη δική σας πλευρά του ταμπλώ. Τα σύμβολα υποδεικνύουν τις πιθανές ενέργειες. (1) Τύποι Ενεργειών: Α) Κίνηση χωρίς επίθεση, Β) Κίνηση ή κίνηση για επίθεση, Γ) Επίθεση χωρίς κίνηση. (2) Η επιτρεπόμενη κίνηση. (3) Σύμβολο καταιγίδας με πόντους που ορίζουν ποτέ περιστρέφεται το ταμπλώ. A/ B 6 A?? 2 3 (1) 1 θέση σε ευθεία (οριζόντια ή κάθετα). (2) 1 θέση διαγώνια. (3) 1 ή 2 θέσεις σε ευθεία. (4) 1 θέση σε οποιαδήποτε κατεύθυνση. (5) Εφορμήστε σε Πιόνι αντιπάλου που βρίσκεται σε οποιοδήποτε* τετράγωνο σε οριζόντια ή κάθετη γραμμή χωρίς να κινηθείτε.*μπορεί να πραγματοποιηθεί πάνω από ρήγματα αλλά όχι πάνω από άλλα Πιόνια. (6) Κλέψτε και παίξτε οποιαδήποτε Κάρτα Ενέργειας με πόντους καταιγίδας πάνω της. Ξεσκαρτάρετε την κάρτα κλεψίματος ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ / 4/4 Α) Παίξτε 1 Κάρτα Ενεργειών σας και εκτελέστε την με 1 Πιόνι σας. Φτιάξτε 1 στοίβα Καταιγίδας με τις χρησιμοποιημένες κάρτες όπου όλοι οι πόντοι παραμένουν ορατοί. Β) 1) Αν δεν μπορείτε να παίξετε χωρίς τη χρήση εξοπλισμού και δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάποιον 2) ξεσκαρτάρετε τις κάρτες σας και τραβήξτε 3 νέες. 3) Αν τώρα ξεσκαρτάρετε 1 εξοπλισμό σας μπορείτε να συνεχίσετε το γύρο σας κανονικά κάνοντας 1 ενέργεια. Αλλιώς προχωρήστε στη φάση 4.

8 3-09 ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΑΣ 3-10 ΠΏΣ ΕΠΙΤΙΘΕΣΤΕ Όταν επιτεθείτε σε αντίπαλο το πιόνι του μετακινείται στο πλοίο του κι εσείς παίρνετε μία Μάσκα Πάγου από το πάνω μέρος της πυξίδας. Αφού αποκαλυφθεί η τελευταία Μάσκα Πάγου από τη στοίβα οι κανόνες Βάσης ισχύουν για όλο το ταμπλώ: οι επιθέσεις δεν επιτρέπονται και περισσότερα του ενός Πιόνια μπορούν να βρίσκονται στο ίδιο τετράγωνο ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣΚΕΣ ΠΑΓΟΥ Συνήθως επιτίθεστε κάνοντας μία ενέργεια επίθεσης και κινούμενοι σε ένα κατειλημμένο τετράγωνο. Η ενέργεια Εφόρμησης σας επιτρέπει να επιτεθείτε από απόσταση χωρίς να κινηθείτε. Δεν μπορείτε να επιτεθείτε στα Πιόνια σας ή διαμέσου αυτών. = Παίρνετε μάσκες πάγου βρίσκοντάς τες πάνω στο ταμπλώ ή με ενέδρα. Αν λάβετε μία Μάσκα Πάγου αποκαλύψτε τη - θα είναι ένας εξοπλισμός που είτε μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε αμέσως ή να τον προσθέσετε στο απόθεμά σας, αλλά οι Κίνδυνοι συμβαίνουν αμέσως. Δείτε το κεφάλαιο IV για λεπτομέρειες ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ 4! / 1/4 3/4 4/4 Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσο από τον εξοπλισμό σας θέλετε πριν τη φάση 4: Τέλος Γύρου. Κάθε κομμάτι εξοπλισμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί 1 φορά και ξεσκαρτάρεται μετά τη χρήση. Το όριο εξοπλισμού είναι 3, αν λάβετε τέταρτο χρησιμοποιήστε ή ξεσκαρτάρετε ένα αμέσως.

9 ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ & ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ /4 = Για να φτάσετε στο Βόρειο Πόλο απαιτείται 1 ακόμα βήμα από τα 4 τετράγωνα που το περιβάλλουν. Μπορείτε να μπείτε στο Βόρειο Πόλο μόνο από την πλευρά του Δίσκου με την μπότα. Μπορεί να είναι οποιοδήποτε βήμα, σε ευθεία ή διαγώνια. Πιόνια που φτάνουν στο Βόρειο Πόλο τοποθετούνται αμέσως στο Ταμπλώ Σκοραρίσματος. Όταν φέρετε ολόκληρη την ομάδα σας στο Βόρειο Πόλο κερδίζετε το παιχνίδι αυτόματα. Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ 3-14 ΦΑΣΗ 3: ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙΡΟΥ Όταν ξεσπά η καταιγίδα το άνω μέρος του ταμπλώ περιστρέφεται σύμφωνα με την κάρτα στην κορυφή της Στοίβας καρτών Ενέργειας: μπλε καταιγίδα - ¼ δεξιόστροφα, κόκκινη καταιγίδα - ¼ αριστερόστροφα και μωβ καταιγίδα μισή στροφή σε οποιαδήποτε κατεύθυνση. Μετά την καταιγίδα ξεσκαρτάρετε τη Στοίβα Καταιγίδας. Η επόμενη παιγμένη κάρτα ξεκινά καινούρια στοίβα Αθροίστε όλους τους πόντους στη Στοίβα Καταιγίδας. Όταν υπάρχουν αρκετοί πόντοι η καταιγίδα ξεσπά και το άνω μέρος του ταμπλώ περιστρέφεται. Ο αριθμός των πόντων που απαιτείται εξαρτάται από τον αριθμό των παικτών: 2 παίκτες 8 πόντοι, 3 παίκτες 10 πόντοι και 4 παίκτες 12 πόντοι /4 11 ΤΕΛΟΣ ΓΥΡΟΥ /4 Τελειώστε το γύρο σας τραβώντας έως 3 Κάρτες Ενέργειας από τη Στοίβα και βάλτε τη Μάρκα Ενεργού Παίκτη στο Πλοίο του επόμενου παίκτη. Σημειώστε ότι οι παίκτες μπορεί να πάρουν λιγότερες από 3 Κάρτες Ενέργειας για τον επόμενο γύρο τους ως αποτέλεσμα μιας καταιγίδας! Αν η Στοίβα εξαντληθεί, ανακατέψτε τα σκάρτα και φτιάξτε μία καινούρια.

10 4-02 ΧΑΣΚΥ, ΠΑΓΟΠΕΔΙΛΑ ΚΑΙ ΣΑΚΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ IV ΜΑΣΚΕΣ ΠΑΓΟΥ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ & ΚΙΝΔΥΝΟΙ 3/4 (1) ΧΑΣΚΥ - Παίξτε 1 επιπλέον κάρτα Ενέργειας στο γύρο σας. Θυμηθείτε να ελέγξετε τον καιρό μετά το παίξιμο κάθε κάρτας. (2) ΠΑΓΟΠΕΔΙΛΑ - Περάστε πάνω από ρήγματα με μία Κάρτα Ενέργειας. (3) ΣΑΚΙΔΙΟ - Βάλτε μία Κάρτα Ενέργειας από μπροστά σας μέσα στο σακίδιο πριν τη φάση 4. Παίξτε την αργότερα αντί για μία κάρτα από μπροστά σας και μετά ξεσκαρτάρετε το σακίδιο ΙΓΚΛΟΥ, ΑΞΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΥΞΙΔΕΣ (4) ΙΓΚΛΟΥ-Βάλτε το Πιόνι σας σε 1 ιγκλού. Εκεί δεν μπορεί να γίνει επίθεση. Όταν το Πιόνι κινηθεί,το Ιγκλού ξεσκαρτάρεται.δεν μπορούν να χτιστούν πάνω στον λεπτό πάγο στο κέντρο του ταμπλώ. (5) ΑΞΙΝΑ-Χρησιμοποιήστε τη με 1 ενέργεια επίθεσης για να φτάσετε στο Βόρειο Πόλο από οποιαδήποτε πλευρά ή με 1 ενέργεια επίθεσης σπάστε 1 ιγκλού για να επιτεθείτε στο πιόνι που βρίσκεται μέσα. (6) ΠΥΞΙΔΑ-Γυρίστε το Βόρειο Πόλο σε οποιαδήποτε επιτρεπτή πλευρά ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ (7)ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ-Γυρίστε το ταμπλώ ανάλογα και ξεσκαρτάρετε τον Κίνδυνο όχι όμως και τη Στοίβα Καταιγίδας.(8)ΤΡΥΠΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ & (9)ΠΟΛΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ-Αντικαταστήστε το Πιόνι με τον Κίνδυνο.Καταλαμβάνει πλέον το τετράγωνο.το Πιόνι επιστρέφει στο Πλοίο του.η Πολική Αρκούδα ενεργεί ως Πιόνι-στο εξής οι παίκτες μπορούν να κάνουν την ενέργειά τους για την Αρκούδα αντί για το Πιόνι τους ακολουθώντας όλους τους ίδιους κανόνες. Αν της επιτεθούν ξεσκαρτάρεται.

11 ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! ΚΕΦΑΛΑΙΟ V 5-02 VS. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ 4 παίκτες μπορούν να σχηματίσουν ομάδες για ένα παιχνίδι 2 εναντίον 2 και να παίξουν ο Μπλε και ο Άσπρος εναντίον του Πορτοκαλί και του Μαύρου. Για ευκολία χρησιμοποιήστε τις άλλες πλευρές των Πλοίων. Παίξτε με 3 Πιόνια ανά παίκτη και χρησιμοποιήστε το Δίσκο Βόρειου Πόλου με 2 πλευρές ανοιχτές. Όταν μία ομάδα βάλει και τα 6 Πιόνια της στο Βόρειο Πόλο κερδίζει ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ?? Μπορείτε να προσαρμόσετε το παιχνίδι με τα κενά κομμάτια με το σύμβολο του πινέλου. Δημιουργήστε νέους Κανόνες, Ενέργειες, Εξοπλισμό, Κινδύνους, Ομάδες και Βόρειους Πόλους! Σημειώστε ότι τα κενά κομμάτια δεν αποτελούν μέρος του παιχνιδιού οπότε αφαιρέστε τα όταν στήνετε το παιχνίδι. Επίσης θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Dized για αστείους νέους κανόνες, μηχανισμούς και άλλα! ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΚΑΝΟΝΕΣ 5-04

12 ΚΑΘΕ ΓΥΡΟΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΕ 4 ΦΑΣΕΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΠΑΓΟΥ Συγκέντρωσε Μάσκες Πάγου από το ταμπλώ ή πάρε μία αφού κάνεις ενέδρα. δηγός Σύντομ-οΣτςείλεΟόλ η την Ο εξοπλισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν τη φάση 4. Ξεσκαρτάρεις. ΣΚΟΠΟΣ ιο Πόλο ομάδα σου στο Βόρεε και κέρδισ ΧΑΣΚΥ - Παίξε μία επιπλέον κάρτα στο γύρο σου. ΠΑΓΟΠΕΔΙΛΑ Διάσχισε ρήγματα με μία κίνηση. ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ Όταν μια καταιγίδα ξεσπά το άνω μέρος του ταμπλώ περιστρέφεται. ΦΑΣΗ 1 Φέρε 1 Πιόνι από το Πλοίο στη Βάση =7 Ξέσπασμα καταιγίδας αν υπάρχουν ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ αρκετοί πόντοι στη Στοίβα ΦΑΣΗ 2 ΦΑΣΗ 3 ΦΑΣΗ 4 Κάνε μία ενέργεια Έλεγξε τον Καιρό Αναπλήρωσε τις κάρτες κίνησης ή ενέδρας (Δες το πλαίσιο σου και βάλε τη Μάρκα με 1 Πιόνι. Βάλε την στα αριστερά). Ενεργού Παίκτη στο κάρτα στη Στοίβα Πλοίο του επόμενου Καταιγίδας. παίκτη ΚΙΝΗΣΗ χωρίς επίθεση ΕΠΙΘΕΣΗ χωρίς κίνηση ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ Η κατεύθυνση της καταιγίδας φαίνεται στην πάνω κάρτα της Στοίβας. Playmore Games Inc. ΙΓΚΛΟΥ - Βάλ το κάτω απ το Πιόνι. Καμία ενέδρα προς ή από το Ιγκλού. Αφαιρείται αφού κινηθείς. Όχι ιγκλού στο λεπτό πάγο στο κέντρο. ΑΞΙΝΑ - Χρήση μέσω ενέργειας. Φτάσε στο Βόρειο Πόλο από οποιαδήποτε πλευρά ή σπάσε ένα ιγκλού και κάνε επίθεση. ΠΥΞΙΔΑ - Στρέψε το Βόρειο Πόλο σε οποιαδήποτε επιτρεπτή θέση. Οι Κίνδυνοι συμβαίνουν αμέσως! ΒΑΔΙΣΜΑ Η Στοίβα Καταιγίδας ξεσκαρτάρεται. ΣΑΚΙΔΙΟ - Φύλαξε μια κάρτα και παίξ τη αργότερα αντί μιας από μπροστά σου. ΓΛΙΣΤΡΗΜΑ ΤΡΕΞΙΜΟ Ένα βήμα σε οποιαδήποτε επιτρεπτή κατεύθυνση ΣΠΡΙΝΤ ΧΙΟΝΟΠΟΛΕΜΟΣ 1 ή 2 βήματα σε ευθεία προς 1 κατεύθυνση Ενέδρα από καθε απόσταση χωρίς κίνηση. Μπορεί να γίνει πάνω από ρήγματα αλλά όχι πάνω από Πιόνια. ΚΛΕΨΙΜΟ Κάνε οποιαδήποτε ενέργεια από το ταμπλώ. Ξεσκάρταρε την κάρτα. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ Στιγμιαία καταιγίδα προς συγκεκριμένη κατεύθυνση. Η στοίβα μένει ως έχει. ΤΡΥΠΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ & ΠΟΛΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ Το Πιόνι επιστρέφει στο πλοίο του και η Αρκούδα παίρνει τη θέση του. Ενεργεί ως Πιόνι. Μπορεί να δεχθεί επίθεση.

13 x 1 x 1 x 1 x 1 x 1 x 100 x 16 x 16 x 6 x 1 x 4 x 26 x 2 Jouni Jussila Tomi Vainikka Markus Norrgran Michelle Ran Markus Palonen Taneli Yli-Lonttinen Kalle Vuorinen Playmore Games Inc.

Σχετικά με το Παιχνίδι. Περιεχόμενα. Ένα παιχνίδι στρατηγικών κατασκευών για 2 παίκτες ηλικίας 8 και άνω, από τον Arve D. Fuhler

Σχετικά με το Παιχνίδι. Περιεχόμενα. Ένα παιχνίδι στρατηγικών κατασκευών για 2 παίκτες ηλικίας 8 και άνω, από τον Arve D. Fuhler Ένα παιχνίδι στρατηγικών κατασκευών για 2 παίκτες ηλικίας 8 και άνω, από τον Arve D. Fuhler Σχετικά με το Παιχνίδι Αυτή δεν είναι άλλη μια συνηθισμένη μέρα στην Αρχαία Κίνα. Ο ίδιος ο Αυτοκράτορας ανακοίνωσε

Διαβάστε περισσότερα

Ένα παιχνίδι του Stefan Feld ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ένα παιχνίδι του Stefan Feld ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ένα παιχνίδι του Stefan Feld για 2 έως 5 παίκτες. Χρόνος παιχνιδιού: 45-60 λεπτά. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η Βενετία είναι διάσημη για τις γέφυρες και τις γόνδολές της. Περί αυτού πρόκειται και το παιχνίδι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΝΗΣΟ

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΝΗΣΟ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΝΗΣΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Εξερευνήστε τη μυστηριώδη νήσο La Isla, και κυνηγήστε ζώα που μέχρι πρότινος θεωρούνταν εξαφανισμένα. Το ευγενές Ντόντο, το προσεκτικό Γιγάντιο Φόσα, τον άπιαστο

Διαβάστε περισσότερα

Ένα παιχνίδι για 2-4 εξερευνητές, ηλικίας 8 και άνω. Διάρκεια παιχνιδιού περίπου 60 λεπτά

Ένα παιχνίδι για 2-4 εξερευνητές, ηλικίας 8 και άνω. Διάρκεια παιχνιδιού περίπου 60 λεπτά Ένα παιχνίδι για 2-4 εξερευνητές, ηλικίας 8 και άνω Διάρκεια παιχνιδιού περίπου 60 λεπτά ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ταμπλό με τον χάρτη της Αφρικής Βιβλίο 2 βιβλία Κάρτες Περιπέτειας 30 κάρτες περιπέτειας (15 με λευκό

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα του Παιχνιδιού

Περιεχόμενα του Παιχνιδιού 1347 Ο Μαύρος Θάνατος ξεσπάει στην Ευρώπη. Ο άρχοντας της χώρας σας, μόλις υπέκυψε στην πανούκλα, και τώρα εσείς, οι πρίγκηπες της χώρας, ανταγωνίζεστε μεταξύ σας για να τον αντικαταστήσετε. Για να το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Σε κάθε γύρο έχετε 2 ενέργειες. Στην κάθε ενέργεια μπορείτε να κάνετε ένα από τα εξής:

ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Σε κάθε γύρο έχετε 2 ενέργειες. Στην κάθε ενέργεια μπορείτε να κάνετε ένα από τα εξής: ΕΙΣΑΓΩΓΗ Οι δουλειές ανθίζουν! Από τότε που ανοίξατε τη συντεχνία, κάθε λογής επαγγελματίες έχουν φτάσει από όλη την Ευρώπη, ώστε να ανταλλάξουν πληροφορίες και να αυξήσουν τις δουλειές τους. Εσείς είστε

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες Κτιρίων και τα αντίστοιχα Ξύλινα Κομμάτια

Κάρτες Κτιρίων και τα αντίστοιχα Ξύλινα Κομμάτια Κανόνες Ως ηγέτης ενός αρχαίου πολιτισμού, εξερευνήστε άγνωστα εδάφη ώστε να αναπτύξετε την αυτοκρατορία σας. Ιδρύστε νέες πόλεις, κατασκευάστε κτίρια εκμετάλλευσης των φυσικών πόρων και δημιουργήστε εμπορικές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΝΟΝΩΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ 2 ΩΣ 4 ΠΑΙΚΤΕΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΝΟΝΩΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ 2 ΩΣ 4 ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΝΟΝΩΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ & ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΓΙΑ 2 ΩΣ 4 ΠΑΙΚΤΕΣ Credits 2012 Σχεδιαστές: Παραγωγή: Εικονογράφηση: Jose Pascual Εκτύπωση: Priority Soluciones Graficas - Eduardo

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΟΠΟΣ. Ένα παιχνίδι ισχύος για 2 παίκτες, ηλικίας 13 και άνω.

ΣΚΟΠΟΣ. Ένα παιχνίδι ισχύος για 2 παίκτες, ηλικίας 13 και άνω. Ένα παιχνίδι ισχύος για 2 παίκτες, ηλικίας 13 και άνω. Στα παλαιότερα χρόνια, οι μεγαλύτεροι μονάρχες κατασκεύαζαν ναούς για να επιδείξουν τη δύναμή τους και τον μεγάλο πλούτο τους. Οι μεγαλύτεροι ναοί

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Πέτρα. Χρυσός. Βιβλίο. Τροφή. Πόντοι Νίκης. Ρίξιμο ξανά. Ανάλυση ενός πλακιδίου. Ονομασία Κόστος ( ή

Περιεχόμενα. Πέτρα. Χρυσός. Βιβλίο. Τροφή. Πόντοι Νίκης. Ρίξιμο ξανά. Ανάλυση ενός πλακιδίου. Ονομασία Κόστος ( ή Εισαγωγή Από τα πρώτα βήματα του πολιτισμού διαμέσου ιστορικών χρόνων προόδου, η ανθρωπότητα έχει ζήσει, πολεμήσει και δημιουργήσει συνολικά σε έθνη. Τα μεγάλα έθνη προστατεύουν και παρέχουν τα απαραίτητα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Στο CAVE οι παίκτες ηγούνται ομάδων σπηλαιολόγων, εξερευνώντας ένα προσφάτως ανακαλυφθέν σπήλαιο. Όλοι ξεκινούν στην αρχική βάση, όπου μπορούν να γεμίσουν τα σακίδιά τους με απαραίτητο

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα Εισαγωγή Το 1878, το Βασιλικό Μουσείο του Βερολίνου ξεκίνησε την ανάθεση των ανασκαφών στην Πέργαμο, μια περιοχή της νυν Τουρκίας. Η πόλη έφτασε στην κορυφή της ανάπτυξής της γύρω στο 200 π.χ. (στα Λατινικά

Διαβάστε περισσότερα

1-4 παίκτες - 30 λεπτά

1-4 παίκτες - 30 λεπτά 1-4 παίκτες - 30 λεπτά Κάθε παίκτης είναι ένας Άνθρωπος της Αναγέννησης, με ξεχωριστές ικανόητες. Λόγιος, Έμπορος, Ιππότης και Φούρναρης. Σκοπός σας είναι να εκπαιδεύσετε, να προσλάβετε και να στρατολογήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΖΑΡΙΑ! Αυτή είναι μία επέκταση μόνο για το παιχνίδι της alea Las Vegas. Χρησιμοποιήστε τους κανόνες του βασικού παιχνιδιού με τις παρακάτω προσθήκες, επεκτάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Ο χαμένος ναός βρίσκεται στο κέντρο του ταμπλό. Στην αρχή του παιχνιδιού, 10 δωμάτια έχουν ήδη ανακαλυφθεί αλλά δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη ανασκαφές (για

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Κεντρικά Πλακίδια Νησιών. Πλακίδια Λιμανιών. Ένα παιχνίδι του Anthony Rubbio για 2-4 παίκτες, ηλικίας 14 και άνω.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Κεντρικά Πλακίδια Νησιών. Πλακίδια Λιμανιών. Ένα παιχνίδι του Anthony Rubbio για 2-4 παίκτες, ηλικίας 14 και άνω. Ένα παιχνίδι του Anthony Rubbio για 2-4 παίκτες, ηλικίας 14 και άνω. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Στο Dark Seas, εσείς και οι υπόλοιποι παίκτες παίρνετε τους ρόλους διάσημων πειρατών και σαλπάρετε για τα Νησιά Plunder αναζητώντας

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Περιεχομένων. Σκοπός του Παιχνιδιού. Προετοιμασία

Παρουσίαση Περιεχομένων. Σκοπός του Παιχνιδιού. Προετοιμασία Για 2 παίκτες Έφτασε η στιγμή ο καπετάνιος Νέμο να επιλέξει ποιός θα γίνει ο πρώτος βοηθός στον Ναυτίλο. Ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε τα βάθη της θάλασσας, καθώς αποδικνείετε ότι είστε ο καλύτερος σε

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα του Παιχνιδιού

Περιεχόμενα του Παιχνιδιού Ε υρώπη, 1347. Μεγάλη καταστροφή πρόκειται να χτυπήσει. Ο Μαύρος Θάνατος πλησιάζει την Ευρώπη και μέσα στα επόμενα 4-5 χρόνια ο πληθυσμός της θα μείνει μισός. Οι παίκτες αποικούν στις διάφορες περιοχές

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα και προετοιμασία για τέσσερις παίκτες

Περιεχόμενα και προετοιμασία για τέσσερις παίκτες Ένα παιχνίδι του Peter Prinz για 2-4 παίκτες Σαν αρχαιολόγοι, οι παίκτες αποκτούν την γνώση που απαιτείται για να ξεκινήσουν αποστολές σε Αίγυπτο, Μεσοποταμία, Κρήτη και Ελλάδα. Ποιός έχει τη δύναμη να

Διαβάστε περισσότερα

Πίστας Αγώνα Αρχικών Στοιχημάτων Βοηθήματος Παικτών Πρώτου Παίκτη Τούρμπο Πρώτο στοίχημα: Κατασκευή της πίστας:

Πίστας Αγώνα Αρχικών Στοιχημάτων Βοηθήματος Παικτών Πρώτου Παίκτη Τούρμπο Πρώτο στοίχημα: Κατασκευή της πίστας: Η χελώνα δέχτηκε την απαίτηση του λαγού για ρεβάνς του αγώνα και τα νέα εξαπλώθηκαν γρήγορα παντού. Ο μεγάλος αγώνας ήταν έτοιμος να ξεκινήσει και οι συμμετέχοντες ήταν πια έτοιμοι για την μεγάλη αναμέτρηση.

Διαβάστε περισσότερα

Διαδρομών Μέρμηγκα Μερμηγκιών Τζίτζικα Τζίτζικα Επιλογής Επιλογής Φθινόπωρο Φθινόπωρο Προμηθειών Χειμώνα Δύναμης Χειμώνα Φθινόπωρο Χειμώ- νας

Διαδρομών Μέρμηγκα Μερμηγκιών Τζίτζικα Τζίτζικα Επιλογής Επιλογής Φθινόπωρο Φθινόπωρο Προμηθειών Χειμώνα Δύναμης Χειμώνα Φθινόπωρο Χειμώ- νας Για να προετοιμαστείτε καλύτερα για τον χειμώνα, παίξτε εναλλάξ τον Τζίτζικα και τον Μέρμηγκα, και μαζέψτε τις προμήθειες που θα σας φέρουν τη νίκη! Προσέξτε όμως τους ληστές! 48 στρόγγυλες κάρτες Διαδρομών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ 4 ΠΑΙΚΤΕΣ: 1. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ 4 ΠΑΙΚΤΕΣ: 1. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Προετοιμασία νησιών για 2 παίκτες: Προετοιμασία νησιών για 3 παίκτες: Η περιοχή των νησιών αποτελείται από 9 πλακίδια νησιών (επιλεγμένα τυχαία) και 4 κομμάτια πλαισίου. Η περιοχή των νησιών

Διαβάστε περισσότερα

Το Κ2 είναι ένα παιχνίδι για 1 έως 5 παίκτες, ηλικίας 8 ετών και άνω, με διάρκεια περίπου 60 λεπτά.

Το Κ2 είναι ένα παιχνίδι για 1 έως 5 παίκτες, ηλικίας 8 ετών και άνω, με διάρκεια περίπου 60 λεπτά. ΟΔΗΓΙΕΣ Το Κ2 είναι το δεύτερο ψηλότερο βουνό στον κόσμο (μετά το Έβερεστ) με ύψος 8.611 μέτρα από τη στάθμη της θάλασσας. Θεωρείται, επίσης, ένα από τα δυσκολότερα βουνά άνω των 8.000 μέτρων. Το Κ2 ποτέ

Διαβάστε περισσότερα

Και όπως και στη ζωή, έτσι κι εδώ δεν υπάρχει δεύτερος...

Και όπως και στη ζωή, έτσι κι εδώ δεν υπάρχει δεύτερος... ΚΑΝΟΝΕΣ Σ το παιχνίδι αυτό παίρνετε το ρόλο ενός εξερευνητή των πόλων, διαγωνιζόμενοι για το ποιός θα φτάσει πρώτος στο Νότιο Πόλο. Σε κάθε γύρο, επιλέγετε ένα σετ ζαριών με τα οποία θα προσπαθήσετε να

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα 98 κάρτες Τράπουλας του Σαλούν (μαζί με 18 Κάρτες Ομάδας) 8 Κάρτες Χαρακτήρων

Περιεχόμενα 98 κάρτες Τράπουλας του Σαλούν (μαζί με 18 Κάρτες Ομάδας) 8 Κάρτες Χαρακτήρων Καλως ήρθατε στο High Noon Saloon! Βρίσκεστε μέσα σε μια κλασσική μάχη της Άγριας Δύσης, οπλισμένοι με θανατηφόρα Όπλα, προσπαθώντας να εξοντώσετε τους αντιπάλους σας και να βρείτε την καλύτερη κρυψώνα

Διαβάστε περισσότερα

Ένα έξυπνο παιχνίδι τοποθέτησης πλακιδίων για 2-5 παίκτες, 8 ετών και άνω από τον Klaus-Jurgen Wrede

Ένα έξυπνο παιχνίδι τοποθέτησης πλακιδίων για 2-5 παίκτες, 8 ετών και άνω από τον Klaus-Jurgen Wrede Ένα έξυπνο παιχνίδι τοποθέτησης πλακιδίων για 2-5 παίκτες, 8 ετών και άνω από τον Klaus-Jurgen Wrede Η πόλη Καρκασόνε στα νότια της Γαλλίας, φημίζεται για τις ιδιαίτερες Ρωμαϊκές και Μεσαιωνικές της οχυρώσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Το παιχνίδι όπου έχει σημασία να είστε κοντά

Το παιχνίδι όπου έχει σημασία να είστε κοντά Το παιχνίδι όπου έχει σημασία να είστε κοντά Τι μήκος έχει η γέφυρα Golden Gate; Που έχουν βρεθεί «αποδείξεις» της ύπαρξης του Γέτι; Πόσα αγάλματα υπάρχουν στο Νησί του Πάσχα; Πολύ πιθανό να μην γνωρίζετε

Διαβάστε περισσότερα

Επέκταση παραλλαγών 4, 5 και 6 του Fresco, για 2-4 παίκτες ηλικίας 10 ετών και άνω

Επέκταση παραλλαγών 4, 5 και 6 του Fresco, για 2-4 παίκτες ηλικίας 10 ετών και άνω Επέκταση παραλλαγών 4, 5 και 6 του Fresco, για 2-4 παίκτες ηλικίας 10 ετών και άνω Στο εγχειρίδιο αυτό, θα βρείτε τους κανόνες της επέκτασης παραλλαγών 4, 5 και 6. Μόνο οι αλλαγές στους κανόνες και τυχόν

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Σκοπός του παιχνιδιού. Ένα παιχνίδι του Dirk Henn για 2-6 παίκτες

Περιεχόμενα. Σκοπός του παιχνιδιού. Ένα παιχνίδι του Dirk Henn για 2-6 παίκτες Ένα παιχνίδι του Dirk Henn για 2-6 παίκτες Οι καλύτεροι αρχιτέκτονες της Ευρώπης και της Αραβίας θέλουν να επιδείξουν τις ικανότητές τους. Προσλάβετε τις καλύτερες ομάδες κτιστών και προσπαθήστε να έχετε

Διαβάστε περισσότερα

Και τα τέσσερα κτίρια της Εποχής 1 της επέκτασης μπορούν να ανακαινιστούν. Η ιδιότητα

Και τα τέσσερα κτίρια της Εποχής 1 της επέκτασης μπορούν να ανακαινιστούν. Η ιδιότητα Η επέκταση αυτή εισάγει κάποια νέα στοιχεία ώστε να εμπλουτίσει το βασικό παιχνίδι. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξεχωριστά ή σε οποιονδήποτε συνδυασμό. Πεμπτοσ Παικτησ Προφητειεσ Ξύλινα κομμάτια για πέμπτο

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΡΤΩΝ. Μετάφραση / Ενσωμάτωση: Νίκος Χριστάκης για την Re M v.3

Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΡΤΩΝ. Μετάφραση / Ενσωμάτωση: Νίκος Χριστάκης για την Re M v.3 Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΡΤΩΝ Μετάφραση / Ενσωμάτωση: Νίκος Χριστάκης για την Re M v.3 Ευχαριστώ τον Don Riddle για τη βασική ιδέα της επέκτασης αυτής, αλλά και για πολλές φανταστικές ιδέες για κάρτες! Επίσης ευχαριστώ

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο με αυτοκόλλητα (μαζί με ανταλλακτικά για το βασικό παιχνίδι)

Φύλλο με αυτοκόλλητα (μαζί με ανταλλακτικά για το βασικό παιχνίδι) ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η πώληση πολύτιμων υφασμάτων, των καλύτερων μπαχαρικών και των πιο φρέσκων φρούτων στην Κωνσταντινούπολη έφερε καλές δουλειές. Οι πελάτες, όμως, του παζαριού έχουν ανακαλύψει μια νέα λιχουδιά,

Διαβάστε περισσότερα

Παραλλαγή 8: Η Καμπάνα σελίδες 2-4 Παραλλαγή 9: Η Παλιά Τοιχογραφία σελίδες 5-7 Παραλλαγή 10: Ο Γιατρός σελίδες 7-11

Παραλλαγή 8: Η Καμπάνα σελίδες 2-4 Παραλλαγή 9: Η Παλιά Τοιχογραφία σελίδες 5-7 Παραλλαγή 10: Ο Γιατρός σελίδες 7-11 Παραλλαγή 8: Η Καμπάνα σελίδες 2-4 Παραλλαγή 9: Η Παλιά Τοιχογραφία σελίδες 5-7 Παραλλαγή 10: Ο Γιατρός σελίδες 7-11 Επιπλέον περιεχόμενα Η Καμπάνα 4 πλακίδια ενεργειών «ακρόασης» - 1 για κάθε παίκτη Ο

Διαβάστε περισσότερα

32 κάρτες-πόλης 9 κάρτες-χαρακτήρων 5 κάρτες-αστυνομίας

32 κάρτες-πόλης 9 κάρτες-χαρακτήρων 5 κάρτες-αστυνομίας Ένα παιχνίδι του Alain Ollier Εικονογράφηση του Tony Rochon 2-6 παίκτες, ηλικία 10+, διάρκεια 20-60 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 32 κάρτες-πόλης 9 κάρτες-χαρακτήρων 5 κάρτες-αστυνομίας 1 διπλή, 2 ασημένιες, 2 χρυσές 4

Διαβάστε περισσότερα

2-5 Παίκτες - Ηλικία 13+ - 60 λεπτά

2-5 Παίκτες - Ηλικία 13+ - 60 λεπτά Το Cinque Terre, είναι ένα απότομο παράκτιο κομμάτι της Ιταλικής Ριβιέρας και αποτελείται από πέντε χωριά. Τα χωριά αυτά είναι γνωστά για την ομορφιά, την κουλτούρα και το φαγητό τους, αλλά και το γεγονός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ - ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ - ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ - ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ FRANK THYBEN 1 Κεντρικό ταμπλό 4 Ταμπλό τροπαίων Πίσω: Επιπλέον ενέργειες παραλλαγής Μπροστά: Βασικό παιχνίδι 34 ξύλινοι κύβοι 1 Πύργος 32 αρχικά Ξόρκια 7x

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ. Έβερεστ: Το ψηλότερο βουνό του κόσμου.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ. Έβερεστ: Το ψηλότερο βουνό του κόσμου. Έβερεστ: Το ψηλότερο βουνό του κόσμου. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Μέχρι στιγμής έχει προσελκύσει κοντά στους 4,000 ορειβάτες από όλο τον κόσμο, ενώ κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι το επισκέπτονται. Η πλειονότητά τους

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα του παιχνιδιού

Περιεχόμενα του παιχνιδιού Ένα παιχνίδι του Dirk Henn για 2-6 παίκτες Βρισκόμαστε στη μεσαιωνική Γρανάδα. Η Αλάμπρα έχει ολοκληρωθεί και αρχιτέκτονες από κάθε άκρη της γης κατευθύνονται πιά προς τη διαρκώς αναπτυσσόμενη πόλη στους

Διαβάστε περισσότερα

40 πιόνια 10 x κόκκινο, πορτοκαλί, μαύρο, μπλε. 7 ελέφαντες 3 λιοντάρια 6 κανονικοί 1 σούπερ κροκόδειλοι κροκόδειλος

40 πιόνια 10 x κόκκινο, πορτοκαλί, μαύρο, μπλε. 7 ελέφαντες 3 λιοντάρια 6 κανονικοί 1 σούπερ κροκόδειλοι κροκόδειλος Λιοντάρι, Ζέβρα, Ελέφαντας Άγρια, πλατειά, όμορφη χώρα! Παίκτες: 2-4 Ηλικία: από 8 ετών Διάρκεια: περ. 20 λεπτά Andreas Spies Οι κάρτες Υπάρχουν συνολικά 42 οπληφόρα ζώα (γκνου, ζέβρα, αντιλόπη), τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

Ε Δ Δ Δ Ο Δ B Τ Π. Το παιχνίδι αυτό είναι επέκταση και απαιτεί τη χρήση των παρακάτω κομματιών μιας από τις βασικές εκδόσεις του Ticket to Ride:

Ε Δ Δ Δ Ο Δ B Τ Π. Το παιχνίδι αυτό είναι επέκταση και απαιτεί τη χρήση των παρακάτω κομματιών μιας από τις βασικές εκδόσεις του Ticket to Ride: Το Εγχειρίδιο αυτό περιγράφει τις αλλαγές στο παιχνίδι, σχετικά με το ομαδικό παιχνίδι του χάρτη της Μυθικής Ασίας (Legendary Asia), υποθέτοντας ότι είστε εξοικειωμένοι με τους κανόνες του βασικού Ticket

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΛΙΒΑΔΙΑ, ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΖΑΡΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΛΙΒΑΔΙΑ, ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΖΑΡΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΛΙΒΑΔΙΑ, ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΖΑΡΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ον 15ο Αιώνα στην Κοιλάδα του Λοάρ, Οι παίκτες στο ρόλο πριγκίπων, αφοσιώνονται με όλες τους τις δυνάμεις

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόµενα. Περίληψη του παιχνιδιού. Προετοιµασία. Παίζοντας το παιχνίδι

Περιεχόµενα. Περίληψη του παιχνιδιού. Προετοιµασία. Παίζοντας το παιχνίδι Ένα παιχνίδι τοποθέτησης πλακιδίων για 2-5 παίκτες, 13 ετών και άνω από τον Klaus-Jurgen Wrede Η Γαλλική πόλη Καρκασόνε, είναι διάσηµη για τα µεγαλειώδη τείχη της τα οποία κατασκευάστηκαν στο Μεσαίωνα.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΥ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΥ Κομμάτια του Παιχνιδιού...2 Σκοπός του Παιχνιδιού...2 Προετοιμασία και Έναρξη του Παιχνιδιού...3 Πορεία του Παιχνιδιού...5 Φάση Ι - Τράβηγμα καρτών...6 Φάση ΙΙ - Επιλογή στόχου...10

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ. Αυτό το βιβλίο είναι γεμάτο με δραστηριότητες για δύο φίλους.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ. Αυτό το βιβλίο είναι γεμάτο με δραστηριότητες για δύο φίλους. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ Αυτό το βιβλίο είναι γεμάτο με δραστηριότητες για δύο φίλους. Σε μερικές από αυτές θα είστε και οι δύο στην ίδια ομάδα, ενώ σε άλλες θα είστε αντίπαλοι! Τόση ΠΟΛΛΗ διασκέδαση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Στην Αυλή του Βασιλιά Νέα αξιώματα πρέπει να καταληφθούν! Οι Άρχοντες αιτούνται για τα καλύτερα αξιώματα της χώρας, αναζητώντας δύναμη και προνόμια. Νέα περιεχόμενα και αλλαγές στην

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. (γκρι) (1 για 5 παίκτες, διπλής όψεως για 2, 3, 4, 5 παίκτες για χρήση με την επέκταση) 1 νέο πλακίδιο χρονικού.

Περιεχόμενα. (γκρι) (1 για 5 παίκτες, διπλής όψεως για 2, 3, 4, 5 παίκτες για χρήση με την επέκταση) 1 νέο πλακίδιο χρονικού. Μια νέα τέχνη φτάνει στο χωριό. Επιτέλους μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας μπύρα. Ταυτόχρονα ανοίγει ένα νέο πανδοχείο, όπου μπορείτε να συναντήσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους. Περάστε λίγο χρόνο μαζί τους,

Διαβάστε περισσότερα

Οι πιο τρελές καμηλοδρομίες έγιναν ακόμη πιο τρελές!

Οι πιο τρελές καμηλοδρομίες έγιναν ακόμη πιο τρελές! Οι πιο τρελές καμηλοδρομίες έγιναν ακόμη πιο τρελές! Οι καμλες πρέπει να αντέξουν μεγαλύτερη διαδρομ, έχοντας όμως τη βοθεια των επιπλέον ζαριών. Εν τω μεταξύ, ένας φημισμένος φωτογράφος πιάνει τα καλύτερα

Διαβάστε περισσότερα

Chess Academy Free Lessons Ακαδημία Σκάκι Δωρεάν Μαθήματα. Οι κινήσεις των κομματιών Σκοπός της παρτίδας, το Ματ Πατ Επιμέλεια: Γιάννης Κατσίρης

Chess Academy Free Lessons Ακαδημία Σκάκι Δωρεάν Μαθήματα. Οι κινήσεις των κομματιών Σκοπός της παρτίδας, το Ματ Πατ Επιμέλεια: Γιάννης Κατσίρης Οι κινήσεις των κομματιών Σκοπός της παρτίδας, το Ματ Πατ Επιμέλεια: Γιάννης Κατσίρης Παρατήρηση: Μόνο σε αυτό το μάθημα όταν λέμε κομμάτι εννοούμε κομμάτι ή πιόνι και όταν λέμε κομμάτια εννοούμε κομμάτια

Διαβάστε περισσότερα

Το επαναστατικό καρτοπαίχνιδο. όπου κερδίζετε παίρνοντας κεφάλι.

Το επαναστατικό καρτοπαίχνιδο. όπου κερδίζετε παίρνοντας κεφάλι. Το επαναστατικό καρτοπαίχνιδο όπου κερδίζετε παίρνοντας κεφάλι. Το επαναστατικό παιχνίδι με κάρτες όπου κερδίζετε παίρνοντας κεφάλι. Για δύο έως πέντε παίκτες Περιεχόμενα: Μια τράπουλα 50 καρτών ΕΥΓΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα 1 Scriptorium (Ταμπλό Αξίας Κατηγορίας) 5 εξάπλευρα ζάρια 87 κάρτες

Περιεχόμενα 1 Scriptorium (Ταμπλό Αξίας Κατηγορίας) 5 εξάπλευρα ζάρια 87 κάρτες Εισαγωγή Στο Biblios, αναλαμβάνετε το ρόλο ενός ηγούμενου, επικεφαλής ενός μοναστηριού την εποχή του Μεσαίωνα. Προσπαθώντας να δημιουργήσετε την εντυπωσιακότερη βιβλιοθήκη, συναγωνίζεστε με άλλους ηγούμενους

Διαβάστε περισσότερα

20 Αρχιτέκτονες. 1 Πολεοδόμος. 65 Κάτοικοι (μπλε Πιόνια)

20 Αρχιτέκτονες. 1 Πολεοδόμος. 65 Κάτοικοι (μπλε Πιόνια) 20 Αρχιτέκτονες 1 Ταμπλό Κατασκευών (25 Θέσεις) 4 διπλής όψεως Ταμπλό Παικτών με την πόλη κάθε παίκτη, χωρισμένη σε περιοχές Το Ταμπλό Κατασκευών Χρωματιστή πλευρά για το Κλασικό Παιχνίδι 1 Πολεοδόμος

Διαβάστε περισσότερα

Jan Meyberg Εισαγωγή

Jan Meyberg Εισαγωγή Jan Meyberg Εισαγωγή Στο μαγικό βασίλειο του Άλ Μπισάτ, 4 ομάδες αναβατών μαγικών χαλιών προετοιμάζονται για τον ετήσιο αγώνα του Σουλτάνου. Κάθε παίκτης πρέπει να καθοδηγήσει την ομάδα του μέσα από έναν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 κεντρικό ταμπλό - με τα 13 δωμάτια της εκκλησίας και τους αριθμούς τους: 1 χάρτης «λιμανιού» - με 6 αποθήκες

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 κεντρικό ταμπλό - με τα 13 δωμάτια της εκκλησίας και τους αριθμούς τους: 1 χάρτης «λιμανιού» - με 6 αποθήκες Το Τάγμα των Ναϊτών διαλύθηκε από τον Φίλιππο τον Τίμιο, αλλά αρκετοί Ναΐτες Ιππότες επέζησαν σε ένα μικρό απομονωμένο παρεκκλήσι. Οι παίκτες συλλέγουν τα πολύτιμα αντικείμενα του Τάγματος, αντικείμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 88 στόχοι 48 λεγεώνες 23 δείκτες ενεργοποίησης. Επτά λεγεώνες και. κατακτηθεί. Απόθεμα λεγεώνων. Στοίβα στόχων

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 88 στόχοι 48 λεγεώνες 23 δείκτες ενεργοποίησης. Επτά λεγεώνες και. κατακτηθεί. Απόθεμα λεγεώνων. Στοίβα στόχων Ένα παιχνίδι του Paolo Mori για 2 έως 6 παίκτες ηλικίας 8 και άνω ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 88 στόχοι 48 λεγεώνες 23 δείκτες ενεργοποίησης 12 βραβεία 1 σακουλάκι 1 μπλοκ σκορ Μπροστά σας έχετε ένα παράδειγμα του στησίματος

Διαβάστε περισσότερα

EMOJITO! 7 Δίσκοι Ψηφοφορίας. 100 Κάρτες Συναισθημάτων. 1 Ταμπλό. 7 Πιόνια παικτών. 2-7 Παίκτες

EMOJITO! 7 Δίσκοι Ψηφοφορίας. 100 Κάρτες Συναισθημάτων. 1 Ταμπλό. 7 Πιόνια παικτών. 2-7 Παίκτες o Emojito! είναι ένα παιχνίδι παρέας, για 2 έως 14 άτομα, όπου οι παίκτες προσπαθούν να εκφράσουν συναισθήματα που απεικονίζονται σε κάρτες, είτε χρησιμοποιώντας το πρόσωπό τους, είτε ήχους ή και τα 2.

Διαβάστε περισσότερα

Σκοπός του παιχνιδιού. Ένα παιχνίδι του Matthias Cramer για 2-5 παίκτες ηλικίας 12 ετών και άνω

Σκοπός του παιχνιδιού. Ένα παιχνίδι του Matthias Cramer για 2-5 παίκτες ηλικίας 12 ετών και άνω Ένα παιχνίδι του Matthias Cramer για 2-5 παίκτες ηλικίας 12 ετών και άνω Το έτος 1413, ο νέος Βασιλιάς της Αγγλίας, Ερρίκος ο 5ος του Λάνκαστερ, κυνηγάει τα φιλόδοξα σχέδιά του. Την ένωση της Αγγλίας και

Διαβάστε περισσότερα

εγχειρίδιο κανόνων & σεναρίων Πριν ξεκινήσετε το πρώτο σας παιχνίδι, πρέπει να αφαιρέσετε τα κομμάτια από τα χαρτονένια πλαίσια.

εγχειρίδιο κανόνων & σεναρίων Πριν ξεκινήσετε το πρώτο σας παιχνίδι, πρέπει να αφαιρέσετε τα κομμάτια από τα χαρτονένια πλαίσια. Τα άγνωστα νησιά του Κατάν απλώνονται μπροστά σας. Μερικά μακριά στον ορίζοντα, κάποια άλλα χαμένα στην πυκνή ομίχλη. Άλλα σχεδιασμένα στους χάρτες, κι άλλα γνωστά μόνο από μύθους και ιστορίες. Κάποια

Διαβάστε περισσότερα

Περίληψη. Σκοπός του παιχνιδιού. Ένα παιχνίδι των Marco Ruskowski και Marcel Subelbeck για 2-4 παίκτες ηλικίας 10 ετών και άνω

Περίληψη. Σκοπός του παιχνιδιού. Ένα παιχνίδι των Marco Ruskowski και Marcel Subelbeck για 2-4 παίκτες ηλικίας 10 ετών και άνω Ένα παιχνίδι των Marco Ruskowski και Marcel Subelbeck για 2-4 παίκτες ηλικίας 10 ετών και άνω Ο επίσκοπος περιμένει πολύ σημαντικούς επισκέπτες, αλλά δυστυχώς η μεγάλη τοιχογραφία, η ζωγραφιά στο ταβάνι

Διαβάστε περισσότερα

CREDITS ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟ 54 ΚΥΒΟΙ ΔΥΝΑΜΗΣ 48 ΚΑΡΤΕΣ ΘΑΥΜΑΤΩΝ 12 ΚΑΡΤΕΣ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ 18 ΚΑΡΤΕΣ ΗΓΕΤΩΝ 16 ΠΛΑΚΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΩΝ 60 ΚΑΡΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ

CREDITS ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟ 54 ΚΥΒΟΙ ΔΥΝΑΜΗΣ 48 ΚΑΡΤΕΣ ΘΑΥΜΑΤΩΝ 12 ΚΑΡΤΕΣ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ 18 ΚΑΡΤΕΣ ΗΓΕΤΩΝ 16 ΠΛΑΚΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΩΝ 60 ΚΑΡΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ Αναπαραστήστε 12.000 χρόνια ιστορίας. Από την αυγή του Πολιτισμού, μέσα από την γεωργία και τη ναυσιπλοΐα ως την πυρηνική ενέργεια και το μέλλον! Στο Historia, κάθε παίκτης ελέγχει έναν Πολιτισμό, ξεκινώντας

Διαβάστε περισσότερα

1 κεντρικό ταμπλό. 1 εγχειρίδιο οδηγιών. Κύβοι μεταναστών. 25 Ιρλανδοί 25 Άγγλοι 25 Γερμανοί 25 Ιταλοί. Δείκτες πολιτικής εύνοιας

1 κεντρικό ταμπλό. 1 εγχειρίδιο οδηγιών. Κύβοι μεταναστών. 25 Ιρλανδοί 25 Άγγλοι 25 Γερμανοί 25 Ιταλοί. Δείκτες πολιτικής εύνοιας Tammany Hall ήταν η πολιτική οργάνωση που κυριαρχούσε στην πολιτική της Νέας Υόρκης, οργανώνοντας τους μεταναστευτικούς πληθυσμούς. Καθώς η επιρροή της οργάνωσης εκτείνονταν από την ίδρυσή της το 1790

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα. Μέσα στο Κουτί. Εισαγωγή... 2. Στόχος... 2. Μέσα στο Κουτί... 2. Οι Κάρτες... 3. Περιγραφή των Καρτών... 3. Επιβίβαση!...

Εισαγωγή. Περιεχόμενα. Μέσα στο Κουτί. Εισαγωγή... 2. Στόχος... 2. Μέσα στο Κουτί... 2. Οι Κάρτες... 3. Περιγραφή των Καρτών... 3. Επιβίβαση!... Αριθμός Παικτών: 2-4 Χρόνος Παιχνιδιού: 45 λεπτά Ηλικίες: 12 και άνω Περιεχόμενα Εισαγωγή................................... 2 Στόχος..................................... 2 Μέσα στο Κουτί...............................

Διαβάστε περισσότερα

Μαζέψτε τις βαλίτσες σας, χαιρετήστε τον αχθοφόρο και επιβιβαστείτε!

Μαζέψτε τις βαλίτσες σας, χαιρετήστε τον αχθοφόρο και επιβιβαστείτε! Α πό τις απόκρημνες βουνοπλαγιές του Εδιμβούργου έως τα ηλιόλουστα λιμάνια της Κωνσταντινούπολης και από τα σοκάκια της Παμπλόνα μέχρι κάποιον ανεμοδαρμένο σταθμό του Βερολίνου, το Ticket to Ride σας μεταφέρει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ Το SLEUTH είναι ένα φανταστικό παιχνίδι έρευνας για 3 έως 7 παίκτες. Μέσα από έξυπνες ερωτήσεις προς τους αντιπάλους του, κάθε παίκτης συλλέγει στοιχεία και έπειτα, χρησιμοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

Δύναμη και μηχανορραφίες στη σκιά του Καθεδρικού

Δύναμη και μηχανορραφίες στη σκιά του Καθεδρικού Δύναμη και μηχανορραφίες στη σκιά του Καθεδρικού ΠΕΡΙΛΗΨΗ Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο των αρχηγών σημαντικών οικογενειών του Παρισιού στο τέλος του 14ου αιώνα. Στη σκιά του καθεδρικού της Παναγίας

Διαβάστε περισσότερα

66 Κάρτες. 1 εξάπλευρο ζάρι 1 εγχειρίδιο κανόνων. φύλλα κίνησης μαθητευόμενων. το ταμπλό. 16 δείκτες θορύβου / εξαφάνισης. δείκτες σύλληψης & γύρου

66 Κάρτες. 1 εξάπλευρο ζάρι 1 εγχειρίδιο κανόνων. φύλλα κίνησης μαθητευόμενων. το ταμπλό. 16 δείκτες θορύβου / εξαφάνισης. δείκτες σύλληψης & γύρου ...και να είστε βέβαιοι, πως η αμαρτία σας θα σας βρει. ΠΔ Αριθμοί 32:23 Οι μαθητευόμενες έχουν ξεφύγει! Οι προκλήσεις τις έχουν τραβήξει έξω από τα κελιά τους, και ελπίζουν να μην τις πιάσουν οι ηγουμένες.

Διαβάστε περισσότερα

Το Μπαούλο του κυρ Γιάννη

Το Μπαούλο του κυρ Γιάννη Εισαγωγή Το Μπαούλο του κυρ Γιάννη Ο κυρ Γιάννης έχει κληρονομιά ένα παλιό μπαούλο με ό,τι αντικείμενα μπορείς να φανταστείς! Τα ανίψια του, ο Λευτεράκης και η Βασούλα, θέλουν να τα δουν, αλλά για να τα

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΑΧΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΑΧΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1945 ΤΡΙΑ ΣΕΝΤ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΑΧΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ Ένα παιχνίδι για 2-5 παίκτες, από τον Brandon Tibbetts THE MANHATTAN PROJECT - ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ. Ένα παιχνίδι του Corey Young

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ. Ένα παιχνίδι του Corey Young Ένα παιχνίδι του Corey Young Βρίσκεστε μαζί με έναν στολίσκο τεσσάρων σκαφών που επέζησαν περνώντας από μια μαύρη τρύπα. Το οικοδόμημα του διαστήματος και οι νόμοι της φυσικής έχουν πλέον αλλάξει. Μπήκατε

Διαβάστε περισσότερα

1 Κάρτα Πρώτου Παίκτη. 4 Κάρτες Οικογενειών. 16 Κάρτες Καλεσμένων. Το κομμάτι αυτό περιγράφει με λεπτομέρεια τα περιεχόμενα του παιχνιδιού.

1 Κάρτα Πρώτου Παίκτη. 4 Κάρτες Οικογενειών. 16 Κάρτες Καλεσμένων. Το κομμάτι αυτό περιγράφει με λεπτομέρεια τα περιεχόμενα του παιχνιδιού. Ο νέος Δόγης σας έχει προσκαλέσει στον διάσημο χορό μασκέ που διοργανώνει στο παλάτι του για το Καρναβάλι της Βενετίας! Είναι η τέλεια ευκαιρία για να αποδράσετε από τη βαρετή ζωή των ευγενών, και σας

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα του Παιχνιδιού

Περιεχόμενα του Παιχνιδιού Η 3η Επέκταση του Rattus Ε υρώπη, 1349. Ο Μαύρος Θάνατος ήδη καταστρέφει για χρόνια. Οι λαοί της Ευρώπης προσπαθούν, ωστόσο να ακολουθούν τους κανονικούς ρυθμούς ζωής. Οι τεχνίτες παράγουν τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Ο μετρητής μάχης στον οποίο τοποθετείται ένα πιόνι Σαμουράι. Η τιμή του Κιάι του, δηλαδή το σημείο στο οποίο ενεργοποιείται η δύναμη του Σαμουράι.

Ο μετρητής μάχης στον οποίο τοποθετείται ένα πιόνι Σαμουράι. Η τιμή του Κιάι του, δηλαδή το σημείο στο οποίο ενεργοποιείται η δύναμη του Σαμουράι. Κάθε Σαμουράι έχει ένα προσωπικό ταμπλό διπλής όψεως. Στη μία πλευρά είναι η ανθρώπινη μορφή του και στην άλλη η ζωώδης του. Αρκετά στοιχεία του παιχνιδιού εμφανίζονται στο ταμπλό: Ο μετρητής μάχης στον

Διαβάστε περισσότερα

Το παιχνίδι διαρκεί αρκετούς γύρους, με τον κάθε γύρο να αποτελείται από 4 φάσεις:

Το παιχνίδι διαρκεί αρκετούς γύρους, με τον κάθε γύρο να αποτελείται από 4 φάσεις: Στην Ιαπωνία από το 1603 μέχρι το 1868 η θέση του αυτοκράτορα δεν ήταν πολύ σταθερή, και στη θέση του κυβερνούσε ένας Shogun της φατρίας των Tokugawa με αυστηρότητα για να διασφαλίσει την ειρήνη μεταξύ

Διαβάστε περισσότερα

Οι παίκτες παίρνουν το ρόλο των χειρότερων πειρατών στο πλήρωμα ενός πλοίου. Ο καπετάνιος σας έχει στη μπούκα, επειδή είστε πολύ τεμπέληδες και

Οι παίκτες παίρνουν το ρόλο των χειρότερων πειρατών στο πλήρωμα ενός πλοίου. Ο καπετάνιος σας έχει στη μπούκα, επειδή είστε πολύ τεμπέληδες και Οι παίκτες παίρνουν το ρόλο των χειρότερων πειρατών στο πλήρωμα ενός πλοίου. Ο καπετάνιος σας έχει στη μπούκα, επειδή είστε πολύ τεμπέληδες και βλάκες για να αξίζετε μερίδιο στο ρούμι και τα λάφυρα. Επειδή

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορες σκούπες για γρήγορες παραδόσεις...

Γρήγορες σκούπες για γρήγορες παραδόσεις... Γρήγορες σκούπες για γρήγορες παραδόσεις... ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Οι παίκτες γίνονται μάγισσες, δρυΐδες και συλλέκτες, παράγοντας πανίσχυρα φίλτρα και παραδίδοντάς τα μέσω της Υπηρεσίας Σκούπας, σε όλο

Διαβάστε περισσότερα

Επιπεδοπόλεµος(Flatwar)

Επιπεδοπόλεµος(Flatwar) Επιπεδοπόλεµος(Flatwar) Κανόνες για παιχνίδια µάχης στον κόσµο της Επιπεδοχώρας Εισαγωγή Ο Επιπεδοπόλεµος (Flatwar) είναι ένα σετ από απλούς κανόνες για ένα παιχνίδι µάχης στον κόσµο της Επιπεδοχώρας.

Διαβάστε περισσότερα

Το παιχνίδι αυτό είναι επέκταση και απαιτεί τη χρήση των παρακάτω

Το παιχνίδι αυτό είναι επέκταση και απαιτεί τη χρήση των παρακάτω Το Εγχειρίδιο αυτό περιγράφει τις αλλαγές στους κανόνες, σχετικά με τον Χάρτη της Ινδίας. Υποτίθεται ότι είστε εξοικειωμένοι με τους βασικούς κανόνες του Ticket to Ride. Ε Ο χάρτης της Ινδίας είναι σχεδιασμένος

Διαβάστε περισσότερα

Μάθημα 1: Εισαγωγή. Κάνε κλικ την εντολή "κινήσου" και με το ποντίκι πατημένο μετέφερε τη στη περιοχή σεναρίων.

Μάθημα 1: Εισαγωγή. Κάνε κλικ την εντολή κινήσου και με το ποντίκι πατημένο μετέφερε τη στη περιοχή σεναρίων. Μάθημα : Εισαγωγή 2 Κάνε κλικ την εντολή "κινήσου" και με το ποντίκι πατημένο μετέφερε τη στη περιοχή σεναρίων. Κάνοντας διπλό κλικ στην εντολή μπορείς να δεις ότι η γάτα κινείται στη σκηνή. Επίλεξε την

Διαβάστε περισσότερα

Το Jungle Speed είναι ένα παιχνίδι για 2 έως 10 παίκτες (ή και ακόμη περισσότερους!) ηλικίας 7 και άνω.

Το Jungle Speed είναι ένα παιχνίδι για 2 έως 10 παίκτες (ή και ακόμη περισσότερους!) ηλικίας 7 και άνω. Το Jungle Speed είναι ένα παιχνίδι για 2 έως 10 παίκτες (ή και ακόμη περισσότερους!) ηλικίας 7 και άνω. Σκοπός σας είναι να είστε ο πρώτος παίκτης που θα ξεφωρτωθεί όλες του τις κάρτες. Το τοτέμ τοποθετείται

Διαβάστε περισσότερα

Λονδίνο, 17 Νοεμβρίου 1896

Λονδίνο, 17 Νοεμβρίου 1896 Λονδίνο, 17 Νοεμβρίου 1896 Ο ι δρόμοι της πόλης είναι σχεδόν έρημοι και τους διασχίζουν μόνο πεζοί με σκοπό να φτάσουν στα ζεστά τους σπίτια όσο γρηγορότερα μπορούν. Αλλά στα μυστικά σαλόνια του πολυτελούς

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόµενα. 18 Μπλε Κτίστες. 16 Κίτρινοι Βεζίρηδες. 20 Λευκοί Σοφοί. 18 Κόκκινοι Δολοφόνοι. 18 Πράσινοι Έμποροι

Περιεχόµενα. 18 Μπλε Κτίστες. 16 Κίτρινοι Βεζίρηδες. 20 Λευκοί Σοφοί. 18 Κόκκινοι Δολοφόνοι. 18 Πράσινοι Έμποροι Περιεχόµενα 30 Πλακίδια (12 Πλακίδια Μπλε τιμών: Χωριά & Ιερές Τοποθεσίες με Μπλε αξία πόντων - 18 Πλακίδια Κόκκινων τιμών: Αγορές & Οάσεις με Κόκκινη αξία πόντων) 5 Περιλήψεις Σειράς και Τζίνι Ένα μπλοκ

Διαβάστε περισσότερα

Θεωρία παιγνίων Δημήτρης Χριστοφίδης Εκδοση 1η: Παρασκευή 3 Απριλίου 2015. Παραδείγματα Παράδειγμα 1. Δυο άτομα παίζουν μια παραλλαγή του σκακιού όπου σε κάθε βήμα ο κάθε παίκτης κάνει δύο κανονικές κινήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Σύμβολα Καρτών. Πόροι Ζώα Χωρικοί

Περιεχόμενα. Σύμβολα Καρτών. Πόροι Ζώα Χωρικοί Περιεχόμενα 63 Ζάρια Κάστρου 107 Κάρτες: 42 Κάρτες Χωρικών 47 Κάρτες Κάστρου 18 Κάρτες Αγοράς 4 Ταμπλό Παικτών 1 Ταμπλό Σειράς 1 Ζάρι Ατομικού Παιχνιδιού 100 Δείκτες Ζώων 60 Δείκτες Χωρικών 21 Χάντρες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΛΟΓΟΣ Κάπου στο μέσο του διαστήματος, στον γαλαξία σας ο υπερπληθυσμός έχει ξεφύγει και έχει φτάσει η στιγμή της επέκτασης σε διαγαλαξιακούς πλανήτες. Θα μεγαλώσετε τον στόλο σας, θα επεκτείνετε την

Διαβάστε περισσότερα

Σ Π. 1 Βιβλίο Τιτανικού 60 κάρτες Επιβατών. 20 κάρτες Ενεργειών. 10 κάρτες Μελών Πληρώματος

Σ Π. 1 Βιβλίο Τιτανικού 60 κάρτες Επιβατών. 20 κάρτες Ενεργειών. 10 κάρτες Μελών Πληρώματος 14 Απριλίου 1912, ώρα 23:40, Βόρειος Ατλαντικός και το R.M.S. Τιτανικός προσκρούει σε παγόβουνο. Το νερό αμέσως πλημμυρίζει τα διαμερίσματα του κρουαζιερόπλοιου, το οποίο αρχίζει να γέρνει επικίνδυνα.

Διαβάστε περισσότερα

Σχετικά με το παιχνίδι. Περιεχόμενα

Σχετικά με το παιχνίδι. Περιεχόμενα Σχετικά με το παιχνίδι Οι κορυφές της Snowdonia προβάλουν μέσα από την ομίχλη, με τις κορυφές τους ίσα να ξεχωρίζουν. Ψηλότερη είναι η Snowdon (Wyddfa) με ύψος 1085 μέτρα. Βρισκόμαστε στο 1894 και η Snowdon

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΝΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΘΕΩΝ, ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΝΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΘΕΩΝ, ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΝΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΘΕΩΝ, ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Καθορίστε τη μοίρα σας στον μυστηριώδη κόσμο των Μπόρα Μπόρα. Ταξιδέψτε στα νησιά, κατασκευάζοντας καλύβες όπου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 50 ΣΠΟΡΟΙ / ΠΛΑΚΙΔΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΤΑΜΠΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 50 ΣΠΟΡΟΙ / ΠΛΑΚΙΔΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΤΑΜΠΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Στο Garden Dice, είστε κηπουροί που μοχθούν να καταφέρουν να έχουν την καλύτερη σοδειά σε ένα κομμάτι γης. Στη σειρά, ρίχνετε ζάρια, χρησιμοποιώντας τα για να εκτελέσετε ενέργειες όπως αγορά, φύτεμα και

Διαβάστε περισσότερα

Οι δικηγόροι βρήκαν έναν κρυφό όρο στην διαθήκη του θείου σας. Δεν αρκεί να ξοδέψετε μόνο τα χρήματά σας πιο γρήγορα από τους υπόλοιπους.

Οι δικηγόροι βρήκαν έναν κρυφό όρο στην διαθήκη του θείου σας. Δεν αρκεί να ξοδέψετε μόνο τα χρήματά σας πιο γρήγορα από τους υπόλοιπους. Οι δικηγόροι βρήκαν έναν κρυφό όρο στην διαθήκη του θείου σας. Δεν αρκεί να ξοδέψετε μόνο τα χρήματά σας πιο γρήγορα από τους υπόλοιπους. Για να κληρονομήσετε την περιουσία του, πρέπει να χάσετε και τη

Διαβάστε περισσότερα

Κανόνες στα Ελληνικά. Μετάφραση / Ενσωμάτωση: Νίκος Χριστάκης για την Red Meeple. v.3

Κανόνες στα Ελληνικά. Μετάφραση / Ενσωμάτωση: Νίκος Χριστάκης για την Red Meeple. v.3 Κανόνες στα Ελληνικά Μετάφραση / Ενσωμάτωση: Νίκος Χριστάκης για την Red Meeple v.3 Μπορείτε να παίξετε την επέκταση αυτή μόνο σε συνδυασμό με το βασικό Edo. Η επέκταση αυτή περιλαμβάνει 3 παραλλαγές,

Διαβάστε περισσότερα

Σκοπός του παιχνιδιού. Περιεχόμενα

Σκοπός του παιχνιδιού. Περιεχόμενα Ένα συνεργατικό παιχνίδι μνήμης για 3 έως 6 παίκτες, 7 ετών και άνω. Ο Τομ σκαρφάλωσε στην κορυφή ενός δέντρου, για να δεί αν μπορούσε να ανακαλύψει κάτι. Κοιτάζοντας προς κάθε μεριά, είδε τουλάχιστον

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΔΙΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ. χαρτονένια κομμάτια 1 ταμπλό 2 ταμπλό αγροκτήματος (ένα για κάθε παίκτη)

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΔΙΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ. χαρτονένια κομμάτια 1 ταμπλό 2 ταμπλό αγροκτήματος (ένα για κάθε παίκτη) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΔΙΟΥ του Uwe Rosenberg για 2 παίκτες ηλικίας 13 και άνω ΠΕΡΙΛΗΨΗ Παίρνετε τους ρόλους αγροτών και εκτρέφετε πρόβατα, γουρούνια αγελάδες και άλογα. Τρείς εργάτες σας βοηθούν στις εργασίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 10 ΠΛΑΚΙΔΙΑ ΒΟΗΘΩΝ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 10 ΠΛΑΚΙΔΙΑ ΒΟΗΘΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΕΩΝ & ΒΟΗΘΩΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΒΟΗΘΩΝ ΧΡΗΣΗ ΒΟΗΘΩΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΚΟΡΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΠΕΚΤΑΣΕΩΝ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Περίληψη του Παιχνιδιού. Περιεχόμενα. Ένα παιχνίδι του Friedmann Friese Για 2 έως 4 παίκτες ηλικίας 13 ετών και άνω.

Περίληψη του Παιχνιδιού. Περιεχόμενα. Ένα παιχνίδι του Friedmann Friese Για 2 έως 4 παίκτες ηλικίας 13 ετών και άνω. Ένα παιχνίδι του Friedmann Friese Για 2 έως 4 παίκτες ηλικίας 13 ετών και άνω. Περίληψη του Παιχνιδιού Σε έναν γνωστό μύθο του Αισώπου, ένα παγώνι στολιζόταν με δανεικά φτερά, ώστε να φαίνεται πιο μεγαλοπρεπές

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΚΟΛ. Παίζοντας την μπάλα στην πλάτη της άμυνας που αμύνεται ψηλά (1) Ρεάλ Μαδρίτης 5-1 Ρεάλ Σοσιεδάδ (5 0 Γκολ): Ρονάλντο - Ασίστ: Ιγκουαΐν

ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΚΟΛ. Παίζοντας την μπάλα στην πλάτη της άμυνας που αμύνεται ψηλά (1) Ρεάλ Μαδρίτης 5-1 Ρεάλ Σοσιεδάδ (5 0 Γκολ): Ρονάλντο - Ασίστ: Ιγκουαΐν ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΚΟΛ Παίζοντας την μπάλα στην πλάτη της άμυνας που αμύνεται ψηλά (1) 24-Μαρ-12 Ρεάλ Μαδρίτης 5-1 Ρεάλ Σοσιεδάδ (5 0 Γκολ): Ρονάλντο - Ασίστ: Ιγκουαΐν Ο αντίπαλος έχει συνοχή, κόντα τις γραμμές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 96 Κάρτες αντικειμένων 4 Κάρτες επεξήγησης ενεργειών Οδηγίες. Απεικόνιση Αντικειμένου. Αρνητικος Αριθμός.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 96 Κάρτες αντικειμένων 4 Κάρτες επεξήγησης ενεργειών Οδηγίες. Απεικόνιση Αντικειμένου. Αρνητικος Αριθμός. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Είναι ώρα για ΠΑΡΤΥ! Έχουμε μουσική, φαγητό, χορό και πολλές Πινιάτες! Γεμίστε τις Πινιάτες με γλυκά και παιχνίδια ή ξεγελάστε τους άλλους γεμίζοντας κρυφά την Πινιάτα με άχρηστα αντικείμενα!

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 μπλέ εξάγωνο 6 κίτρινα εξάγωνα 5 λευκοί δίσκοι 4 μαύροι δίσκοι 54 κάρτες στοιχείων 10 κάρτες επιστημόνων Κανόνες ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ Μια ομάδα τρελών επιστημόνων, η οποία δεν έχει ιδέα από Xημεία,

Διαβάστε περισσότερα

Μία πλούσια επέκταση για το BANG!

Μία πλούσια επέκταση για το BANG! Μία πλούσια επέκταση για το BANG! Μεγάλη ανακάλυψη χρυσού! Ποτάμια χρυσού θα είναι η επιβράβευση του γρηγορότερου πιστολέρο! Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε νέο ιδιαίτερο εξοπλισμό ο οποίος θα σας βοηθήσει

Διαβάστε περισσότερα

Village Port + βασικό παιχνίδι

Village Port + βασικό παιχνίδι Με το Village Port, έχετε πλέον την ευκαιρία να επιβιβαστείτε στο δικό σας πλοίο και να ταξιδέψετε στις επτά θάλασσες. Προsλάβετε Καπετάνιους, πουλήστε τοπικά προϊόντα και αγοράστε ξένες πρώτες ύλες. Στείλτε

Διαβάστε περισσότερα

περίπου 50 κρύσταλλοι (7 σε κάθε χρώμα) 20 δίσκοι (4 σε κάθε χρώμα) 36 νομίσματα των 5 και 10 των 10 5 Αρχικές κάρτες (1 σε κάθε χρώμα)

περίπου 50 κρύσταλλοι (7 σε κάθε χρώμα) 20 δίσκοι (4 σε κάθε χρώμα) 36 νομίσματα των 5 και 10 των 10 5 Αρχικές κάρτες (1 σε κάθε χρώμα) Περιεχόμενα 35 Εργάτες 20 δίσκοι περίπου 50 κρύσταλλοι (7 σε κάθε χρώμα) (4 σε κάθε χρώμα) Spyrium 24 δείκτες, με αριθμούς 1, 2 και 3 (8 σε κάθε αριθμό) 36 νομίσματα των 5 και 10 των 10 10 Bonus δείκτες

Διαβάστε περισσότερα

Χρόνος Παιχνιδιού: Περίπου 45 Λεπτά.

Χρόνος Παιχνιδιού: Περίπου 45 Λεπτά. Ένα παιχνίδι με Γρήγορα Κανό και Εύφορα Νησιά για 2-4 Παίκτες, ηλικίας 13 ετών και άνω. Χρόνος Παιχνιδιού: Περίπου 45 Λεπτά. Το μικρό σας νησί βρίσκεται σε περίοδο ειρήνης και ευημερίας. Τέτοιας ευημερίας,

Διαβάστε περισσότερα