Σχετικά με το Παιχνίδι. Περιεχόμενα. Ένα παιχνίδι στρατηγικών κατασκευών για 2 παίκτες ηλικίας 8 και άνω, από τον Arve D. Fuhler

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Σχετικά με το Παιχνίδι. Περιεχόμενα. Ένα παιχνίδι στρατηγικών κατασκευών για 2 παίκτες ηλικίας 8 και άνω, από τον Arve D. Fuhler"

Transcript

1 Ένα παιχνίδι στρατηγικών κατασκευών για 2 παίκτες ηλικίας 8 και άνω, από τον Arve D. Fuhler Σχετικά με το Παιχνίδι Αυτή δεν είναι άλλη μια συνηθισμένη μέρα στην Αρχαία Κίνα. Ο ίδιος ο Αυτοκράτορας ανακοίνωσε ότι θα επισκευτεί την επαρχία σας! Είναι στο χέρι σας να τον τιμήσετε κατασκευάζοντας τις πιο ξεχωριστές παγόδες. Παίζοντας κάρτες θα κτίζετε κολώνες, πατώματα και οροφές στις παγόδες σας. Για κάθε εργασία σας θα κερδίζετε πόντους. Επιπλέον, τα πλακίδια παγόδας θα σας δίνουν ειδικές ικανότητες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους μετά την ολοκλήρωση της τρίτης παγόδας, θα είναι ο νικητής. Περιεχόμενα 1 κεντρικό ταμπλό με 6 θέσεις κτιρίων και μετρητή πόντων νίκης 55 κάρτες, από 11 σε 5 χρώματα 125 ξύλινες κολώνες από 25 σε 5 χρώματα 12 ξύλινοι δείκτες, από 6 στα 2 χρώματα των παικτών 1 δείκτης πρώτου παίκτη 2 δείκτες 50/100 πόντων 2 ταμπλό Αρχιτεκτώνων με πίνακες ειδικών ικανοτήτων 25 πλακίδια παγόδας, από 5 σε 5 χρώματα

2 Προετοιμασία Τοποθετήστε το κεντρικό ταμπλό οριζοντίως μεταξύ των παικτών στο τραπέζι. Κάθε παίκτης επιλέγει ένα χρώμα και παίρνει τους 6 ξύλινους δείκτες του χρώματός του. Τοποθετήστε 1 δείκτη κάθε χρώματος στη θέση 0 του μετρητή πόντων νίκης. Κάθε φορά που κερδίζετε πόντους στη διάρκεια του παιχνιδιού, μετακινείται αναλόγως και τον δείκτη σας. Πάρτε από 1 ταμπλό Αρχιτέκτονα και τοποθετήστε το μπροστά σας. Τοποθετήστε τους υπόλοιπους 5 δείκτες του χρώματός σας στις 5 θέσεις στα αριστερά του ταμπλό, 1 σε κάθε γραμμή. Ξεχωρίστε τα πλακίδια παγόδας ανά χρώμα και τοποθετήστε τα δίπλα στο ταμπλό σαν γενικό απόθεμα. Προσέξτε ώστε όλα τα πλακίδια να έχουν ανοιχτή την πλευρά των 4 θέσεων κολώνας. Τοποθετήστε επίσης όλες τις ξύλινες κολώνες δίπλα στο ταμπλό σαν γενικό απόθεμα. Κάθε παίκτης παίρνει 1 κάρτα από το κάθε ένα από τα 5 χρώματα και τις τοποθετεί σε μια σειρά μπροστά του. Οι 5 αυτές κάρτες είναι η ανοιχτή περιοχή σας. Ανακατέψτε τις υπόλοιπες κάρτες και τοποθετήστε τις δίπλα στο ταμπλό. Αυτή είναι η στοίβα τραβήγματος. Αφήστε λίγο χώρο δίπλα στη στοίβα τραβήγματος για τη στοίβα ξεσκαρταρίσματος. Κάθε παίκτης τώρα τραβάει 2 κάρτες από τη στοίβα τραβήγματος. Αυτό είναι το χέρι σας. Τοποθετήστε τους δείκτες 50/100 πόντων στην άκρη. Μόλις φτάσετε τους 50 ή 100 πόντους στη διάρκεια του παιχνιδιού, πάρτε τον δείκτη πόντων του χρώματός σας και τοποθετήστε τον, με την κατάλληλη πλευρά ανοιχτή, μπροστά σας. Όποιος έφαγε πιο πρόσφατα με ξυλάκια, παίρνει τον δείκτη πρώτου παίκτη.

3 Το Χέρι και η Ανοιχτή Περιοχή Στη σειρά σας μπορείτε να επιλέξετε συνήθως μεταξύ 7 καρτών, 5 της ανοιχτής περιοχής σας και 2 από το χέρι σας. Κάθε φορά που στο εγχειρίδιο αναφέρεται το παίξιμο μιας κάρτας, πάντοτε μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ μιας κάρτας από το χέρι σας ή από την ανοιχτή περιοχή σας, οι οποίες λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Η μόνη διαφορά είναι ότι οι κάρτες της ανοιχτής περιοχής είναι γνωστές στον αντίπαλό σας, ενώ αυτές στο χέρι σας, όχι. Στο τέλος της σειράς σας πάντοτε γεμίζετε πρώτα της κάρτες της ανοιχτής περιοχής σας, και έπειτα τις κάρτες στο χέρι σας (δείτε σελίδα 6, Αναπλήρωση καρτών). 5 κάρτες στην ανοιχτή περιοχή 1 κάρτα του κάθε χρώματος στην αρχή του παιχνιδιού 2 κάρτες στο χέρι σας Η Κάτοψη μιας Παγόδας Σε κάθε μία από τις 6 θέσεις κατασκευής του ταμπλό, μπορείτε να κατασκευάσετε 1 παγόδα με πολλούς ορόφους. Κάθε όροφος, ξεκινώντας από το έδαφος σαν 1ο όροφο, αποτελείται από 4 κολώνες ίδιου χρώματος. Κάθε όροφος χωρίζει με ένα πλακίδιο παγόδας με θέσεις κολώνας για τον επόμενο όροφο. Μία ολοκληρωμένη παγόδα αποτελείται από 4 ορόφους και την οροφή. Η οροφή είναι το 4ο πλακίδιο παγόδας από την ανάποδη πλευρά του, με 2 ίδιου χρώματος κολώνες, στοιβαγμένες την μία πάνω στην άλλη, στην κατάλληλη θέση, δημιουργώντας την κορυφή. οροφή κορυφή πλακίδια παγόδας όροφοι θέση κατασκευής Κανόνες χρωμάτων Οι 6 θέσεις κατασκευής 1ου ορόφου είναι ουδέτερες και δεν απαιτούν συγκεκριμένο χρώμα κολώνας. Έτσι με την κατασκευή της πρώτης κολώνας μιας παγόδας, μπορείτε να επιλέξετε όποιο χρώμα θέλετε ελεύθερα. Οι επόμενες 3 κολώνες του ορόφου αυτού, ωστόσο, πρέπει να είναι του ίδιου χρώματος με την πρώτη κολώνα που κατασκευάστηκε εκεί. Αφού κτιστούν οι 4 κολώνες, 1 πλακίδιο παγόδας πρέπει να ακολουθήσει. Το χρώμα της βάσης του πρέπει να είναι ίδιο με το χρώμα των από κάτω κολώνων. Αυτό το πλακίδιο παγόδας θα είναι επίσης η βάση για τον επόμενο όροφο. Το χρώμα θέσης κολώνας ενός πλακιδίου παγόδας θα ορίζει, ωστόσο, το χρώμα για τις κολώνες του επόμενου ορόφου. Το 4ο πλακίδιο παγόδας, πριν τοποθετηθεί γυρίζει ανάποδα, ώστε να φαίνεται η πλευρά οροφής. Το χρώμα θέσης κορυφής στην πλευρά οροφής καθορίζει το χρώμα της κορυφής. Το χρώμα θέσης κολώνας στο πλακίδιο παγόδας καθορίζει το χρώμα των κολώνων που πρέπει να τοποθετηθούν πάνω στο πλακίδιο αυτό. Το βασικό χρώμα ενός πλακιδίου παγόδας καθορίζει πάνω σε τι χρώμα κολώνες μπορεί να κατασκευαστεί. Το χρώμα θέσης κορυφής στην πλευρά οροφής του πλακιδίου παγόδας καθορίζει το χρώμα που πρέπει να έχει η κορυφή.

4 Πορεία του Παιχνιδιού Ο παίκτης με τον δείκτη πρώτου παίκτη ξεκινάει το παιχνίδι. Έπειτα, παίζετε εναλλάξ. Όταν έρθει η σειρά σας, μπορείτε να εκτελέσετε τις παρακάτω ενέργειες πολλές φορές και με οποιαδήποτε σειρά. Κατασκευή κολώνας Κατασκευή πλακιδίου παγόδας Κατασκευή οροφής Κατά την εκτέλεση των ενεργειών αυτών, πρέπει να ακολουθείτε τους εξής κανόνες: Δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε τη σειρά σας χωρίς να έχετε κατασκευάσει τουλάχιστον 1 κολώνα. Μπορείτε να κατασκευάσετε μέχρι 3 κολώνες στη σειρά σας (όριο κατασκευής σειράς). 1 οροφή υπολογίζεται για 1 κολώνα, όσον αφορά τους παραπάνω κανόνες (δείτε σελίδα 6, Κατασκευή οροφής). Μπορείτε να κατασκευάσετε οποιονδήποτε αριθμό πλακιδίων παγόδας. Μπορείτε να κατασκευάσετε σε όσες περιοχές κατασκευής επιθυμείτε, στη σειρά σας. Επιπλέον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τυχόν ειδικές ικανότητες που αποκτήσατε στη διάρκεια του παιχνιδιού, αρκεί να είναι διαφορετικές. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ικανότητα περισσότερες από μία φορές σε κάθε σειρά σας. Στο τέλος της σειράς σας, αρχικά αναπληρώστε την ανοιχτή περιοχή σας και έπειτα το χέρι σας. Κατασκευή κολώνας Πρέπει να κατασκευάσετε τουλάχιστον 1 κολόνα στη σειρά σας, αλλά περιορίζεστε στο μέγιστο των 3 (όριο κατασκευής σειράς). 1 οροφή υπολογίζεται σαν 1 μόνο κολόνα για το όριο αυτό. Για την κατασκευή κάθε κολώνας κερδίζετε αμέσως συγκεκριμένο αριθμό πόντων. Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί στον όροφο στον οποίο κατασκευάσατε την κολώνα. Για την κατασκευή 1 κολώνας, πρέπει να πληρώσετε 1 κάρτα στην κατάλληλη περιοχή κατασκευής. Παίξτε την κάρτα καθέτως σε μια θέση κατασκευής της επιλογής σας. Έπειτα, πάρτε από το γενικό απόθεμα 1 κολώνα του ίδιου χρώματος με την κάρτα που παίξατε και τοποθετήστε την σε μια διαθέσιμη θέση κολώνας στην περιοχή κατασκευής που παίξατε την κάρτα. Προσέξτε τους χρωματικούς κανόνες (δείτε σελίδα 3, Χρωματικοί κανόνες). 1 ος όροφος 2 ος όροφος 3 ος όροφος 4 ος όροφος 1 πόντος 2 πόντοι 3 πόντοι 4 πόντοι Παράδειγμα: Η Άννα παίζει 2 κόκκινες κάρτες για να κατασκευάσει 2 κόκκινες κολώνες σε μια κενή περιοχή κατασκευής, ξεκινώντας μια νέα παγόδα. Επιπλέον, παίζει μια μπλε κάρτα σε μια άλλη περιοχή κατασκευής για να κατασκευάσει μια μπλε κολώνα στον εκεί 2 ο όροφο. Οι δύο κολώνες του 1 ου ορόφου δίνουν από 1 πόντο και η κολώνα του 2 ου ορόφου δίνει 2 πόντους, σε τελικό σύνολο 4 πόντους.

5 Κατασκευή πλακιδίου παγόδας Μπορείτε να κατασκευάσετε όσα πλακίδια παγόδας επιθυμείτε στη σειρά σας. Μπορείτε, ωστόσο, να κατασκευάσετε ένα πλακίδιο παγόδας μόνο πάνω σε ένα έτοιμο σετ 4 κολώνων. Για την κατασκευή ενός πλακιδίου παγόδας πρέπει να παίξετε μια κάρτα πλαγίως στην κατάλληλη περιοχή κατασκευής. Το χρώμα της κάρτας πρέπει να είναι ίδια με το πλακίδιο παγόδας που θέλετε να κατασκευάσετε, το οποίο πρέπει να είναι ίδιο με τη βάση της παγόδας που θέλετε να κατασκευάσετε. Επιλέξτε 1 από τα διαθέσιμα πλακίδια του χρώματος αυτού, από το γενικό απόθεμα και τοποθετήστε το πάνω στις κολώνες, με την πλευρά των 4 κολωνών ανοιχτή. Μην ξεχνάτε: Το χρώμα των θέσεων κολωνών του πλακιδίου καθορίζει το χρώμα των κολωνών του επόμενου ορόφου. Για την κατασκευή κάθε πλακιδίου παγόδας κερδίζετε 1 πόντο ανεξαρτήτως του ορόφου. Επιπλέον του πόντου, το πλακίδιο παγόδας δίνει επίσης μια ειδική ικανότητα του αντίστοιχου χρώματος. Στο ταμπλό Αρχιτέκτονά σας, μετακινήστε τον δείκτη της γραμμής του κατάλληλου χρώματος στη δεξιά θέση του. Από εδώ και στο εξής (άμεσα) μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ειδική ικανότητα 2 φορές. (δείτε σελίδα 7, Ειδικές Ικανότητες). Προσοχή: Το 4 ο πλακίδιο παγόδας ποτέ δεν μπορεί να κατασκευαστεί με την ενέργεια αυτή αλλά μόνο με την Κατασκευή οροφής. Παράδειγμα: Ο Βασίλης παίζει 2 κόκκινες κάρτες και κατασκευάζει τις τελευταίες 2 κολώνες του 1 ου ορόφου. Παίζει έπειτα άλλη μια κόκκινη κάρτα για να τοποθετήσει ένα κόκκινο πλακίδιο παγόδας, πάνω στον ολοκληρωμένο όροφο. Κερδίζει συνολικά 3 πόντους: 2 πόντους για κάθε κολώνα συν 1 πόντο για το πλακίδιο παγόδας. Επιπλέον, κερδίζει την κόκκινη ειδική ικανότητα, το Φανάρι. Μιας και ο Βασίλης έχει κατασκευάσει μόνο 2 κολώνες, μπορεί να παίξει άλλη μια κάρτα, για παράδειγμα μια μπλε, για να κατασκευάσει την 1 η μπλε κολώνα στον 2 ο όροφο, για άλλους 2 πόντους, ή να συνεχίσει με την 3 η κολώνα του σε διαφορετική παγόδα.

6 Κατασκευή οροφής Για την κατασκευή μιας οροφής, πρέπει να μπορείτε να κατασκευάσετε το 4ο πλακίδιο παγόδας, καθώς και την κορυφή, με 2 ίδιου χρώματος κολώνες, στοιβαγμένες τη μία πάνω στην άλλη. Αν δεν μπορείτε να κατασκευάσετε την κορυφή, τότε δεν κατασκευάζετε ούτε το 4ο πλακίδιο. από το γενικό απόθεμα, 2 κολώνες του ίδιου με τις κάρτες χρώματος, και τοποθετήστε τις ίδιου χρώματος κολώνες, στοιβαγμένες τη μία πάνω στην άλλη, στη θέση οροφής, έτσι ώστε να σχηματίσουν την κορυφή. Μην ξεχνάτε να ακολουθείτε τους χρωματικούς κανόνες! Αρχικά, κατασκευάστε το 4ο πλακίδιο παγόδας, όπως και στην κατασκευή πλακιδίου Παγόδας, αλλά γυρίστε το στην ανάποδη πλευρά του, ώστε να φαίνεται η οροφή. Κερδίζετε και πάλι 1 πόντο και την ειδική ικανότητα του πλακιδίου παγόδας, όπως πάντα. Προσοχή: Η κατασκευή μιας κορυφής, υπολογίζεται σαν 1 μόνο κολώνα ανεξαρτήτως του ορίου κατασκευής των 3 κολώνων. Έτσι, αν έχετε ήδη κατασκευάσει 3 κολώνες στη σειρά σας, δεν μπορείτε να κατασκευάσετε την οροφή, μιας και επίσης δεν μπορείτε να κατασκευάσετε την κορυφή, που υπολογίζεται για 1 κολώνα. Αφού έχετε κατασκευάσει το 4ο πλακίδιο παγόδας, ξεκινήστε την κατασκευή της κορυφής πληρώνοντας 2 κάρτες του χρώματος που Η κατασκευή της κορυφής σας δίνει αμέσως 5 πόντους, οπότε ορίζει η θέση οροφής του πλακιδίου παγόδας, τη μία δίπλα στην κερδίζετε συνολικά 6 πόντους: 1 πόντο για το 4ο πλακίδιο παγόδας άλλη στη θέση κατασκευής όπου κατασκευάζετε την οροφή. Πάρτε και 5 πόντους για την κορυφή. Παράδειγμα: Η Άννα παίζει μια πράσινη κάρτα για να κατασκευάσει την τελευταία κολώνα του 4ου ορόφου μιας παγόδας, για 4 πόντους. Έπειτα, παίζει άλλη μια κάρτα για να ξεκινήσει την κατασκευή της οροφής, κατασκευάζοντας το πράσινο πλακίδιο παγόδας, πάνω από τον ολοκληρωμένο όροφο, κερδίζοντας έτσι 1 επιπλέον πόντο και την πράσινη ειδική ικανότητα. Τώρα πρέπει να παίξει 2 επιπλέον μωβ κάρτες για να κατασκευάσει την κορυφή. Κερδίζει έτσι άλλους 5 πόντους, σε σύνολο 10 πόντων για τον γύρο αυτό. Η Άννα έχει κατασκευάσει μόνο 2 κολώνες ως τώρα (1 πράσινη και την κορυφή που υπολογίζεται επίσης για 1 κολώνα), οπότε μπορεί στη σειρά της να κατασκευάσει άλλη μια κολώνα αν θέλει. Αναπλήρωση καρτών Εναλλακτική σειρά Στο τέλος της σειρά σας ξεσκαρτάρετε όλες τις παιγμένες κάρτες. Έπειτα, αναπληρώστε τις κάρτες σας. Αρχικά αναπληρώστε τις ανοιχτές κάρτες στις 5 και έπειτα το χέρι σας στις 2 κάρτες. Η σειρά σας έχει ολοκληρωθεί και ξεκινάει του αντιπάλου σας. Αντί της εκτέλεσης μιας κανονικής σειράς, μπορείτε να εκτελέσετε μια εναλλακτική σειρά. Ξεσκαρτάρετε οποιεσδήποτε 4 κάρτες (από το χέρι σας ή τις ανοιχτές κάρτες σας) και κατασκευάζετε ακριβώς 1 κολώνα σε μία περιοχή κατασκευής και στο χρώμα της επιλογής σας, κερδίζοντας κανονικά πόντους. Ακολουθείτε όλους Αν η στοίβα τραβήγματος είναι κενή, ανακατέψτε όλες τις κάρτες της τους κανόνες κατασκευής. Έπειτα, η σειρά σας ολοκληρώνεται στοίβας ξεσκαρταρίσματος, δημιουργώντας μια νέα στοίβα. αμέσως με το βήμα Αναπλήρωσης καρτών. Δεν μπορείτε να εκτελέσετε εναλλακτική σειρά, αν έχετε ήδη ξεκινήσει να εκτελείτε μια κανονική σειρά. Κατά την εναλλακτική σειρά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο τις ειδικές ικανότητες Βεντάλιας (μωβ) ή του Δράκου (κίτρινο). Οι υπόλοιπες απαγορεύονται.

7 Ειδικές Ικανότητες Κάθε φορά που κατασκευάζετε ένα πλακίδιο παγόδας, κερδίζετε την ειδική του ικανότητα. Το χρώμα του πλακιδίου καθορίζει την ικανότητα που κερδίζετε. Στο ταμπλό Αρχιτέκτονά σας, μετακινήστε τον δείκτη της γραμμής του κατάλληλου χρώματος στην πιο δεξιά θέση. Από εδώ και στο εξής (και αμέσως) μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ειδική ικανότητα μέχρι 2 φορές, ανεξαρτήτως της προηγούμενης θέσης του δείκτη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ειδικές ικανότητες που κτήσατε στο παιχνίδι, στη σειρά σας. Δεν μπορείτε, ωστόσο, να χρησιμοποιήσετε μια ικανότητα περισσότερες από μία φορές στον ίδιο γύρο. Μετά από κάθε χρήση, μετακινήστε τον δείκτη της ικανότητας κατά 1 θέση στα αριστερά. Αν ο δείκτης βρίσκεται στην πιο αριστερή θέση, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλο την ικανότητα αυτή, μέχρι να κατασκευάσετε ένα νέο πλακίδιο παγόδας του χρώματος. Βεντάλια (μωβ) Η ικανότητα αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στο τέλος της σειράς σας, στο βήμα Αναπλήρωσης καρτών. Μπορείτε αμέσως να αναπληρώσετε το χέρι σας στις 4 κάρτες. Προσοχή: Στους επόμενους γύρου μπορείτε να αναπληρώσετε το χέρι σας στις 2 κάρτες, αν και αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεσκαρτάρετε μέχρι τις 2 κάρτες αν έχετε περισσότερες από 2 στο χέρι σας. Τις κρατάτε μέχρι να έχετε και πάλι 2 (ή λιγότερες) στο χέρι σας. Ποτέ δεν μπορείτε να έχετε στο χέρι σας περισσότερες από 4 κάρτες. Έτσι, αν χρησιμοποιήσετε την ικανότητα αυτή όταν έχετε 4 κάρτες στο χέρι, δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα. Αν τη χρησιμοποιήσετε με 3 κάρτες στο χέρι, αναπληρώνετε τις κάρτες σας στις 4. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ικανότητα αυτή στο τέλος μιας εναλλακτικής σειράς. Δράκος (κίτρινο) Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ικανότητα αυτή μόνο στην αρχή της σειράς σας, πριν εκτελέσετε άλλες ενέργειες. Μπορείτε αμέσως να ξεσκαρτάρετε όσες κάρτες ή από το χέρι σας επιθυμείτε και να αναπληρώσετε τον ίδιο αριθμό καρτών. Αν έχετε περισσότερες κάρτες στο χέρι σας, λόγω της παραπάνω μωβ ικανότητας, αναπληρώνετε κι αυτές. Μπορείτε να εκτελέσετε μία εναλλακτική σειρά, αφού εκτελέσετε την ικανότητα αυτή. Μπωλ με ρύζι (πράσινο) Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ικανότητα αυτή μόνο κατά την Κατασκευή κολώνας ή την κατασκευή Οροφής. Μπορείτε έπειτα να χρησιμοποιήσετε άμεσα 2 κάρτες 1 χρώματος για να κατασκευάσετε 1 κολώνα του χρώματος της επιλογής σας (πρέπει να ακολουθήσετε κανονικά τους χρωματικούς κανόνες). Για παράδειγμα μπορείτε με 2 κόκκινες κάρτες να κατασκευάσετε 1 κίτρινη κολώνα. Αν χρησιμοποιήσετε την ικανότητα κατά την Κατασκευή οροφής για την κορυφή, μπορείτε να αντικαταστήσετε με τον τρόπο αυτό 1 μόνο από τις κολώνες. Για τη 2 η κολώνα χρειάζεστε μια κάρτα του κατάλληλου χρώματος. Παράδειγμα: Κανονικά χρειάζεστε 2 κίτρινες κάρτες για να κατασκευάσετε την κίτρινη κορυφή. Αν χρησιμοποιήσετε την ικανότητα αυτή, χρειάζεστε 1 κίτρινη κάρτα και για παράδειγμα 2 μπλε ή 2 κόκκινες κάρτες. Βούδας (μπλε) Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ικανότητα αυτή μόνο κατά την ενέργεια Κατασκευής πλακιδίου παγόδας ή τασκευής. Αμέσως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 2 κάρτες 2 χρώματος για να κατασκευάσετε 1 πλακίδιο του χρώματος της επιλογής σας (πρέπει να ακολουθήσετε κανονικά τους χρωματικούς κανόνες). Παράδειγμα: Παίζετε 2 πράσινες κάρτες για να κατασκευάσετε ένα μωβ πλακίδιο παγόδας. Βούδας (μπλε) Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ικανότητα αυτή οποιαδήποτε στιγμή στη σειρά σας. Το όριο κατασκευής 3 κολώνων της σειράς σας, επεκτείνεται σε 4 κολώνες. Τέλος του Παιχνιδιού Το Τέλος του Παιχνιδιού ενεργοποιείται όταν 3 πλήρεις παγόδες, δηλαδή, 3 κορυφές έχουν κατασκευαστεί. Ο τρέχον παίκτης ολοκληρώνει κανονικά τη σειρά του. Αν αυτός ήταν ο πρώτος παίκτης, ο αντίπαλός του έχει άλλη μια πλήρη σειρά, έτσι ώστε κάθε παίκτης να έχει παίξει ίσο αριθμό σειρών. Είναι πιθανό με τον τρόπο αυτό το παιχνίδι να ολοκληρωθεί με περισσότερες από 3 παγόδες. Ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους, είναι ο νικητής. Σε περίπτωση ισοπαλίας, οι παίκτες μοιράζονται τη νίκη.

8 ιάφορα Παίξιμο Καρτών Περιορισμένα πλακίδια παγόδας Πορεία του Παιχνιδιού Γρήγορο παιχνίδι Αν παίξετε τις κάρτες όπως περιγράφεται στο τμήμα ενεργειών θα έχετε πάντοτε μία καλή εικόνα των κολώνων που έχετε κατασκευάσει στη σειρά σας. Οι κάθετα παιγμένες κάρτες αντιστοιχούν σε κολώνες, ενώ οι πλαγίως παιγμένες κάρτες αντιστοιχούν σε πλακίδια παγόδας. Για πιο ομαλό παιχνίδι, μπορείτε να συμφωνήσετε να παίζετε πρώτα όλες τις κάρτες σας, έπειτα να γίνονται οι κατασκευές και τέλος να κερδίζονται οι πόντοι. Το σωστό παίξιμο των καρτών μπορεί να έχει πολλά οφέλη. Προσοχή να σημειώνετε πρώτα όλους τους κερδισμένους πόντους, και έπειτα να ξεσκαρτάρετε τις κάρτες! Απεριόριστες κολώνες Το γενικό απόθεμα κολώνων είναι θεωρητικά απεριόριστο. Στην εξαιρετικά σπάνια περίπτωση που εξαντληθεί ένα χρώμα, απλά αντικαταστήστε το με ένα διαφορετικό χρώμα Αντίθετα με τις κολώνες, τα πλακίδια παγόδας είναι περιορισμένα. Στην περίπτωση που ένα χρώμα πλακιδίου εξαντληθεί, αλλά χρειάζεται για να συνεχιστεί η κατασκευή, η παγόδα αυτή δεν μπορεί να κατασκευαστεί περαιτέρω αλλά υπολογίζεται σαν ολοκληρωμένη όσον αφορά τη συνθήκη Τέλους του Παιχνιδιού! Για γρήγορο παιχνίδι, όλες οι παγόδες ολοκληρώνονται με 1 λιγότερο όροφο. Ο 3ος όροφος είναι ο τελευταίος που μπορεί να κατασκευαστεί. Το 3ο πλακίδιο παγόδας είναι πλέον η οροφή με την κορυφή. Η κορυφή δίνει μόνο 4 πόντους στην περίπτωση αυτή. Το Τέλος του Παιχνιδιού φτάνει κανονικά με την ολοκλήρωση της τρίτης παγόδας. Απλουστευμένο παιχνίδι Για παιχνίδι αρχαρίων για παιδιά ή λιγότερο έμπειρους παίκτες, μπορείτε να παίξετε χωρίς το ταμπλό Αρχιτεκτόνων με τις ειδικές ικανότητες. Περίληψη Σκοραρίσματος κολώνες1ου ορόφου 1 πόντος κολώνες2 ορόφου 2 πόντοι κολώνες3 ορόφου 3 πόντοι κολώνες4 ορόφου 4 πόντοι πλακίδιο παγόδας 1 πόντος + ειδική ικανότητα κορυφή 5 πόντοι ου ου ου Credits Μετάφραση / Ενσωμάτωση: Νίκος Χριστάκης για την Red Meeple v.3

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΝΗΣΟ

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΝΗΣΟ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΝΗΣΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Εξερευνήστε τη μυστηριώδη νήσο La Isla, και κυνηγήστε ζώα που μέχρι πρότινος θεωρούνταν εξαφανισμένα. Το ευγενές Ντόντο, το προσεκτικό Γιγάντιο Φόσα, τον άπιαστο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΖΑΡΙΑ! Αυτή είναι μία επέκταση μόνο για το παιχνίδι της alea Las Vegas. Χρησιμοποιήστε τους κανόνες του βασικού παιχνιδιού με τις παρακάτω προσθήκες, επεκτάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΟΠΟΣ. Ένα παιχνίδι ισχύος για 2 παίκτες, ηλικίας 13 και άνω.

ΣΚΟΠΟΣ. Ένα παιχνίδι ισχύος για 2 παίκτες, ηλικίας 13 και άνω. Ένα παιχνίδι ισχύος για 2 παίκτες, ηλικίας 13 και άνω. Στα παλαιότερα χρόνια, οι μεγαλύτεροι μονάρχες κατασκεύαζαν ναούς για να επιδείξουν τη δύναμή τους και τον μεγάλο πλούτο τους. Οι μεγαλύτεροι ναοί

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες Κτιρίων και τα αντίστοιχα Ξύλινα Κομμάτια

Κάρτες Κτιρίων και τα αντίστοιχα Ξύλινα Κομμάτια Κανόνες Ως ηγέτης ενός αρχαίου πολιτισμού, εξερευνήστε άγνωστα εδάφη ώστε να αναπτύξετε την αυτοκρατορία σας. Ιδρύστε νέες πόλεις, κατασκευάστε κτίρια εκμετάλλευσης των φυσικών πόρων και δημιουργήστε εμπορικές

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόµενα. 18 Μπλε Κτίστες. 16 Κίτρινοι Βεζίρηδες. 20 Λευκοί Σοφοί. 18 Κόκκινοι Δολοφόνοι. 18 Πράσινοι Έμποροι

Περιεχόµενα. 18 Μπλε Κτίστες. 16 Κίτρινοι Βεζίρηδες. 20 Λευκοί Σοφοί. 18 Κόκκινοι Δολοφόνοι. 18 Πράσινοι Έμποροι Περιεχόµενα 30 Πλακίδια (12 Πλακίδια Μπλε τιμών: Χωριά & Ιερές Τοποθεσίες με Μπλε αξία πόντων - 18 Πλακίδια Κόκκινων τιμών: Αγορές & Οάσεις με Κόκκινη αξία πόντων) 5 Περιλήψεις Σειράς και Τζίνι Ένα μπλοκ

Διαβάστε περισσότερα

20 Αρχιτέκτονες. 1 Πολεοδόμος. 65 Κάτοικοι (μπλε Πιόνια)

20 Αρχιτέκτονες. 1 Πολεοδόμος. 65 Κάτοικοι (μπλε Πιόνια) 20 Αρχιτέκτονες 1 Ταμπλό Κατασκευών (25 Θέσεις) 4 διπλής όψεως Ταμπλό Παικτών με την πόλη κάθε παίκτη, χωρισμένη σε περιοχές Το Ταμπλό Κατασκευών Χρωματιστή πλευρά για το Κλασικό Παιχνίδι 1 Πολεοδόμος

Διαβάστε περισσότερα

Ένα έξυπνο παιχνίδι τοποθέτησης πλακιδίων για 2-5 παίκτες, 8 ετών και άνω από τον Klaus-Jurgen Wrede

Ένα έξυπνο παιχνίδι τοποθέτησης πλακιδίων για 2-5 παίκτες, 8 ετών και άνω από τον Klaus-Jurgen Wrede Ένα έξυπνο παιχνίδι τοποθέτησης πλακιδίων για 2-5 παίκτες, 8 ετών και άνω από τον Klaus-Jurgen Wrede Η πόλη Καρκασόνε στα νότια της Γαλλίας, φημίζεται για τις ιδιαίτερες Ρωμαϊκές και Μεσαιωνικές της οχυρώσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Το παιχνίδι διαρκεί αρκετούς γύρους, με τον κάθε γύρο να αποτελείται από 4 φάσεις:

Το παιχνίδι διαρκεί αρκετούς γύρους, με τον κάθε γύρο να αποτελείται από 4 φάσεις: Στην Ιαπωνία από το 1603 μέχρι το 1868 η θέση του αυτοκράτορα δεν ήταν πολύ σταθερή, και στη θέση του κυβερνούσε ένας Shogun της φατρίας των Tokugawa με αυστηρότητα για να διασφαλίσει την ειρήνη μεταξύ

Διαβάστε περισσότερα

Πίστας Αγώνα Αρχικών Στοιχημάτων Βοηθήματος Παικτών Πρώτου Παίκτη Τούρμπο Πρώτο στοίχημα: Κατασκευή της πίστας:

Πίστας Αγώνα Αρχικών Στοιχημάτων Βοηθήματος Παικτών Πρώτου Παίκτη Τούρμπο Πρώτο στοίχημα: Κατασκευή της πίστας: Η χελώνα δέχτηκε την απαίτηση του λαγού για ρεβάνς του αγώνα και τα νέα εξαπλώθηκαν γρήγορα παντού. Ο μεγάλος αγώνας ήταν έτοιμος να ξεκινήσει και οι συμμετέχοντες ήταν πια έτοιμοι για την μεγάλη αναμέτρηση.

Διαβάστε περισσότερα

Το Κ2 είναι ένα παιχνίδι για 1 έως 5 παίκτες, ηλικίας 8 ετών και άνω, με διάρκεια περίπου 60 λεπτά.

Το Κ2 είναι ένα παιχνίδι για 1 έως 5 παίκτες, ηλικίας 8 ετών και άνω, με διάρκεια περίπου 60 λεπτά. ΟΔΗΓΙΕΣ Το Κ2 είναι το δεύτερο ψηλότερο βουνό στον κόσμο (μετά το Έβερεστ) με ύψος 8.611 μέτρα από τη στάθμη της θάλασσας. Θεωρείται, επίσης, ένα από τα δυσκολότερα βουνά άνω των 8.000 μέτρων. Το Κ2 ποτέ

Διαβάστε περισσότερα

Διαδρομών Μέρμηγκα Μερμηγκιών Τζίτζικα Τζίτζικα Επιλογής Επιλογής Φθινόπωρο Φθινόπωρο Προμηθειών Χειμώνα Δύναμης Χειμώνα Φθινόπωρο Χειμώ- νας

Διαδρομών Μέρμηγκα Μερμηγκιών Τζίτζικα Τζίτζικα Επιλογής Επιλογής Φθινόπωρο Φθινόπωρο Προμηθειών Χειμώνα Δύναμης Χειμώνα Φθινόπωρο Χειμώ- νας Για να προετοιμαστείτε καλύτερα για τον χειμώνα, παίξτε εναλλάξ τον Τζίτζικα και τον Μέρμηγκα, και μαζέψτε τις προμήθειες που θα σας φέρουν τη νίκη! Προσέξτε όμως τους ληστές! 48 στρόγγυλες κάρτες Διαδρομών

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα 1 Scriptorium (Ταμπλό Αξίας Κατηγορίας) 5 εξάπλευρα ζάρια 87 κάρτες

Περιεχόμενα 1 Scriptorium (Ταμπλό Αξίας Κατηγορίας) 5 εξάπλευρα ζάρια 87 κάρτες Εισαγωγή Στο Biblios, αναλαμβάνετε το ρόλο ενός ηγούμενου, επικεφαλής ενός μοναστηριού την εποχή του Μεσαίωνα. Προσπαθώντας να δημιουργήσετε την εντυπωσιακότερη βιβλιοθήκη, συναγωνίζεστε με άλλους ηγούμενους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Ο χαμένος ναός βρίσκεται στο κέντρο του ταμπλό. Στην αρχή του παιχνιδιού, 10 δωμάτια έχουν ήδη ανακαλυφθεί αλλά δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη ανασκαφές (για

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα και προετοιμασία για τέσσερις παίκτες

Περιεχόμενα και προετοιμασία για τέσσερις παίκτες Ένα παιχνίδι του Peter Prinz για 2-4 παίκτες Σαν αρχαιολόγοι, οι παίκτες αποκτούν την γνώση που απαιτείται για να ξεκινήσουν αποστολές σε Αίγυπτο, Μεσοποταμία, Κρήτη και Ελλάδα. Ποιός έχει τη δύναμη να

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα Εισαγωγή Το 1878, το Βασιλικό Μουσείο του Βερολίνου ξεκίνησε την ανάθεση των ανασκαφών στην Πέργαμο, μια περιοχή της νυν Τουρκίας. Η πόλη έφτασε στην κορυφή της ανάπτυξής της γύρω στο 200 π.χ. (στα Λατινικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ 4 ΠΑΙΚΤΕΣ: 1. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ 4 ΠΑΙΚΤΕΣ: 1. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Προετοιμασία νησιών για 2 παίκτες: Προετοιμασία νησιών για 3 παίκτες: Η περιοχή των νησιών αποτελείται από 9 πλακίδια νησιών (επιλεγμένα τυχαία) και 4 κομμάτια πλαισίου. Η περιοχή των νησιών

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα. Μέσα στο Κουτί. Εισαγωγή... 2. Στόχος... 2. Μέσα στο Κουτί... 2. Οι Κάρτες... 3. Περιγραφή των Καρτών... 3. Επιβίβαση!...

Εισαγωγή. Περιεχόμενα. Μέσα στο Κουτί. Εισαγωγή... 2. Στόχος... 2. Μέσα στο Κουτί... 2. Οι Κάρτες... 3. Περιγραφή των Καρτών... 3. Επιβίβαση!... Αριθμός Παικτών: 2-4 Χρόνος Παιχνιδιού: 45 λεπτά Ηλικίες: 12 και άνω Περιεχόμενα Εισαγωγή................................... 2 Στόχος..................................... 2 Μέσα στο Κουτί...............................

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΝΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΘΕΩΝ, ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΝΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΘΕΩΝ, ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΝΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΘΕΩΝ, ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Καθορίστε τη μοίρα σας στον μυστηριώδη κόσμο των Μπόρα Μπόρα. Ταξιδέψτε στα νησιά, κατασκευάζοντας καλύβες όπου

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Σκοπός του παιχνιδιού. Ένα παιχνίδι του Dirk Henn για 2-6 παίκτες

Περιεχόμενα. Σκοπός του παιχνιδιού. Ένα παιχνίδι του Dirk Henn για 2-6 παίκτες Ένα παιχνίδι του Dirk Henn για 2-6 παίκτες Οι καλύτεροι αρχιτέκτονες της Ευρώπης και της Αραβίας θέλουν να επιδείξουν τις ικανότητές τους. Προσλάβετε τις καλύτερες ομάδες κτιστών και προσπαθήστε να έχετε

Διαβάστε περισσότερα

2-5 Παίκτες - Ηλικία 13+ - 60 λεπτά

2-5 Παίκτες - Ηλικία 13+ - 60 λεπτά Το Cinque Terre, είναι ένα απότομο παράκτιο κομμάτι της Ιταλικής Ριβιέρας και αποτελείται από πέντε χωριά. Τα χωριά αυτά είναι γνωστά για την ομορφιά, την κουλτούρα και το φαγητό τους, αλλά και το γεγονός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΝΟΝΩΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ 2 ΩΣ 4 ΠΑΙΚΤΕΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΝΟΝΩΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ 2 ΩΣ 4 ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΝΟΝΩΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ & ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΓΙΑ 2 ΩΣ 4 ΠΑΙΚΤΕΣ Credits 2012 Σχεδιαστές: Παραγωγή: Εικονογράφηση: Jose Pascual Εκτύπωση: Priority Soluciones Graficas - Eduardo

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 κεντρικό ταμπλό - με τα 13 δωμάτια της εκκλησίας και τους αριθμούς τους: 1 χάρτης «λιμανιού» - με 6 αποθήκες

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 κεντρικό ταμπλό - με τα 13 δωμάτια της εκκλησίας και τους αριθμούς τους: 1 χάρτης «λιμανιού» - με 6 αποθήκες Το Τάγμα των Ναϊτών διαλύθηκε από τον Φίλιππο τον Τίμιο, αλλά αρκετοί Ναΐτες Ιππότες επέζησαν σε ένα μικρό απομονωμένο παρεκκλήσι. Οι παίκτες συλλέγουν τα πολύτιμα αντικείμενα του Τάγματος, αντικείμενα

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθετήστε τον επιθεωρητή Επαρχίας στη θέση κάτω αριστερά στο ταμπλό.

Τοποθετήστε τον επιθεωρητή Επαρχίας στη θέση κάτω αριστερά στο ταμπλό. Ιστορικό Υπόβαθρο Πάνω από100 χρόνια πριν, οι αγρότες τσαγιού της Κινεζικής Επαρχίας του Yunnan ξεκίνησαν να παραδίδουν το μεγάλης ζήτησης τσάι τους Pu er στην Ινδία και στο μακρινό Θιβέτ. Χρησιμοποιούσαν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΔΙΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ. χαρτονένια κομμάτια 1 ταμπλό 2 ταμπλό αγροκτήματος (ένα για κάθε παίκτη)

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΔΙΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ. χαρτονένια κομμάτια 1 ταμπλό 2 ταμπλό αγροκτήματος (ένα για κάθε παίκτη) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΔΙΟΥ του Uwe Rosenberg για 2 παίκτες ηλικίας 13 και άνω ΠΕΡΙΛΗΨΗ Παίρνετε τους ρόλους αγροτών και εκτρέφετε πρόβατα, γουρούνια αγελάδες και άλογα. Τρείς εργάτες σας βοηθούν στις εργασίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ του Uwe Rosenberg για 2 παίκτες, ηλικίας 13 και άνω ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Χάβρη. Ήρθε η στιγμή να κατασκευάσετε το εσωτερικό της λιμάνι. Οι παίκτες κατασκευάζουν και χρησιμοποιούν 32 διαφορετικά κτίρια,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Στο CAVE οι παίκτες ηγούνται ομάδων σπηλαιολόγων, εξερευνώντας ένα προσφάτως ανακαλυφθέν σπήλαιο. Όλοι ξεκινούν στην αρχική βάση, όπου μπορούν να γεμίσουν τα σακίδιά τους με απαραίτητο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Στην Αυλή του Βασιλιά Νέα αξιώματα πρέπει να καταληφθούν! Οι Άρχοντες αιτούνται για τα καλύτερα αξιώματα της χώρας, αναζητώντας δύναμη και προνόμια. Νέα περιεχόμενα και αλλαγές στην

Διαβάστε περισσότερα

CONCORDIA: ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ. τούβλο τροφή εργαλείο κρασί ύφασμα 30 δείκτες πόλης 24 δείκτες bonus. (Praefectus Magnus)

CONCORDIA: ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ. τούβλο τροφή εργαλείο κρασί ύφασμα 30 δείκτες πόλης 24 δείκτες bonus. (Praefectus Magnus) CONCORDIA: ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Κεντρικό ταμπλό: Imperium (3-5 παίκτες), Ιταλία (2-4 παίκτες) 5 αποθήκες 110 ξύλινα κομμάτια στα χρώματα των παικτών, πράσινο, κόκκινο, κίτρινο, μπλε και μαύρο.

Διαβάστε περισσότερα

Επέκταση παραλλαγών 4, 5 και 6 του Fresco, για 2-4 παίκτες ηλικίας 10 ετών και άνω

Επέκταση παραλλαγών 4, 5 και 6 του Fresco, για 2-4 παίκτες ηλικίας 10 ετών και άνω Επέκταση παραλλαγών 4, 5 και 6 του Fresco, για 2-4 παίκτες ηλικίας 10 ετών και άνω Στο εγχειρίδιο αυτό, θα βρείτε τους κανόνες της επέκτασης παραλλαγών 4, 5 και 6. Μόνο οι αλλαγές στους κανόνες και τυχόν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΛΙΒΑΔΙΑ, ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΖΑΡΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΛΙΒΑΔΙΑ, ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΖΑΡΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΛΙΒΑΔΙΑ, ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΖΑΡΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ον 15ο Αιώνα στην Κοιλάδα του Λοάρ, Οι παίκτες στο ρόλο πριγκίπων, αφοσιώνονται με όλες τους τις δυνάμεις

Διαβάστε περισσότερα

Ποιά ιστορία θα επιλέξετε εσείς να διηγηθείτε;

Ποιά ιστορία θα επιλέξετε εσείς να διηγηθείτε; Οι διασημότερες πρωτεύουσες του κόσμου δεν εμφανίστηκαν ξαφνικά μέσα σε μια νύχτα. Χρειάστηκε προσεκτικός προγραμματισμός και χρόνος. Τώρα, νέες χώρες αναζητούν τη δημιουργία των δικών τους σημαντικών

Διαβάστε περισσότερα

Ε Δ Δ Δ Ο Δ B Τ Π. Το παιχνίδι αυτό είναι επέκταση και απαιτεί τη χρήση των παρακάτω κομματιών μιας από τις βασικές εκδόσεις του Ticket to Ride:

Ε Δ Δ Δ Ο Δ B Τ Π. Το παιχνίδι αυτό είναι επέκταση και απαιτεί τη χρήση των παρακάτω κομματιών μιας από τις βασικές εκδόσεις του Ticket to Ride: Το Εγχειρίδιο αυτό περιγράφει τις αλλαγές στο παιχνίδι, σχετικά με το ομαδικό παιχνίδι του χάρτη της Μυθικής Ασίας (Legendary Asia), υποθέτοντας ότι είστε εξοικειωμένοι με τους κανόνες του βασικού Ticket

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΑΧΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΑΧΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1945 ΤΡΙΑ ΣΕΝΤ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΑΧΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ Ένα παιχνίδι για 2-5 παίκτες, από τον Brandon Tibbetts THE MANHATTAN PROJECT - ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ. Τοποθετήστε έναν δείκτη νομίσματος στην θέση Α του μετρητή. Ανακατέψτε τις κάρτες

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ. Τοποθετήστε έναν δείκτη νομίσματος στην θέση Α του μετρητή. Ανακατέψτε τις κάρτες ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 2-4 Παίκτες 90 Λεπτά Ξεχωρίστε τις κάρτες 445 ανάλογα με το είδος τους (ετικέτα στο πίσω μέρος κάθε κάρτας). Όταν έχετε τελειώσει, πρέπει να έχετε 8 στοίβες διαφορετικών ειδών. Τοποθετήστε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ Το SLEUTH είναι ένα φανταστικό παιχνίδι έρευνας για 3 έως 7 παίκτες. Μέσα από έξυπνες ερωτήσεις προς τους αντιπάλους του, κάθε παίκτης συλλέγει στοιχεία και έπειτα, χρησιμοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 10 ΠΛΑΚΙΔΙΑ ΒΟΗΘΩΝ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 10 ΠΛΑΚΙΔΙΑ ΒΟΗΘΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΕΩΝ & ΒΟΗΘΩΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΒΟΗΘΩΝ ΧΡΗΣΗ ΒΟΗΘΩΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΚΟΡΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΠΕΚΤΑΣΕΩΝ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Και τα τέσσερα κτίρια της Εποχής 1 της επέκτασης μπορούν να ανακαινιστούν. Η ιδιότητα

Και τα τέσσερα κτίρια της Εποχής 1 της επέκτασης μπορούν να ανακαινιστούν. Η ιδιότητα Η επέκταση αυτή εισάγει κάποια νέα στοιχεία ώστε να εμπλουτίσει το βασικό παιχνίδι. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξεχωριστά ή σε οποιονδήποτε συνδυασμό. Πεμπτοσ Παικτησ Προφητειεσ Ξύλινα κομμάτια για πέμπτο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΛΟΓΟΣ Κάπου στο μέσο του διαστήματος, στον γαλαξία σας ο υπερπληθυσμός έχει ξεφύγει και έχει φτάσει η στιγμή της επέκτασης σε διαγαλαξιακούς πλανήτες. Θα μεγαλώσετε τον στόλο σας, θα επεκτείνετε την

Διαβάστε περισσότερα

Ο μετρητής μάχης στον οποίο τοποθετείται ένα πιόνι Σαμουράι. Η τιμή του Κιάι του, δηλαδή το σημείο στο οποίο ενεργοποιείται η δύναμη του Σαμουράι.

Ο μετρητής μάχης στον οποίο τοποθετείται ένα πιόνι Σαμουράι. Η τιμή του Κιάι του, δηλαδή το σημείο στο οποίο ενεργοποιείται η δύναμη του Σαμουράι. Κάθε Σαμουράι έχει ένα προσωπικό ταμπλό διπλής όψεως. Στη μία πλευρά είναι η ανθρώπινη μορφή του και στην άλλη η ζωώδης του. Αρκετά στοιχεία του παιχνιδιού εμφανίζονται στο ταμπλό: Ο μετρητής μάχης στον

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Σύμβολα Καρτών. Πόροι Ζώα Χωρικοί

Περιεχόμενα. Σύμβολα Καρτών. Πόροι Ζώα Χωρικοί Περιεχόμενα 63 Ζάρια Κάστρου 107 Κάρτες: 42 Κάρτες Χωρικών 47 Κάρτες Κάστρου 18 Κάρτες Αγοράς 4 Ταμπλό Παικτών 1 Ταμπλό Σειράς 1 Ζάρι Ατομικού Παιχνιδιού 100 Δείκτες Ζώων 60 Δείκτες Χωρικών 21 Χάντρες

Διαβάστε περισσότερα

Προετοιμασία. Τοποθετήστε το κεντρικό ταμπλό στο κέντρο του τραπεζιού.

Προετοιμασία. Τοποθετήστε το κεντρικό ταμπλό στο κέντρο του τραπεζιού. Προετοιμασία Τοποθετήστε το κεντρικό ταμπλό στο κέντρο του τραπεζιού. Στο κεντρικό ταμπλό, τοποθετήστε το γκρι ζάρι ποντικού στη θέση του δίπλα στα νεκροταφεία. Τοποθετήστε τον ποντικό στη θέση του μετρητή

Διαβάστε περισσότερα

Παραλλαγή 8: Η Καμπάνα σελίδες 2-4 Παραλλαγή 9: Η Παλιά Τοιχογραφία σελίδες 5-7 Παραλλαγή 10: Ο Γιατρός σελίδες 7-11

Παραλλαγή 8: Η Καμπάνα σελίδες 2-4 Παραλλαγή 9: Η Παλιά Τοιχογραφία σελίδες 5-7 Παραλλαγή 10: Ο Γιατρός σελίδες 7-11 Παραλλαγή 8: Η Καμπάνα σελίδες 2-4 Παραλλαγή 9: Η Παλιά Τοιχογραφία σελίδες 5-7 Παραλλαγή 10: Ο Γιατρός σελίδες 7-11 Επιπλέον περιεχόμενα Η Καμπάνα 4 πλακίδια ενεργειών «ακρόασης» - 1 για κάθε παίκτη Ο

Διαβάστε περισσότερα

Μαζέψτε τις βαλίτσες σας, χαιρετήστε τον αχθοφόρο και επιβιβαστείτε!

Μαζέψτε τις βαλίτσες σας, χαιρετήστε τον αχθοφόρο και επιβιβαστείτε! Α πό τις απόκρημνες βουνοπλαγιές του Εδιμβούργου έως τα ηλιόλουστα λιμάνια της Κωνσταντινούπολης και από τα σοκάκια της Παμπλόνα μέχρι κάποιον ανεμοδαρμένο σταθμό του Βερολίνου, το Ticket to Ride σας μεταφέρει

Διαβάστε περισσότερα

1-4 παίκτες - 30 λεπτά

1-4 παίκτες - 30 λεπτά 1-4 παίκτες - 30 λεπτά Κάθε παίκτης είναι ένας Άνθρωπος της Αναγέννησης, με ξεχωριστές ικανόητες. Λόγιος, Έμπορος, Ιππότης και Φούρναρης. Σκοπός σας είναι να εκπαιδεύσετε, να προσλάβετε και να στρατολογήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 10 ζάρια με 6 σύμβολα το κάθε ένα. 1 διπλής όψεως κεντρικό ταμπλό με 3 ή 4 φορτηγά. 1 μολύβι

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 10 ζάρια με 6 σύμβολα το κάθε ένα. 1 διπλής όψεως κεντρικό ταμπλό με 3 ή 4 φορτηγά. 1 μολύβι Ένα παιχνίδι για 2-4 διευθυντές ζωολογικών κήπων, ηλικίας 13 και άνω. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 10 ζάρια με 6 σύμβολα το κάθε ένα Κροκόδειλος Στρουθοκάμηλος Μαϊμού Ελέφαντας Λιοντάρι Νόμισμα 1 διπλής

Διαβάστε περισσότερα

Και όπως και στη ζωή, έτσι κι εδώ δεν υπάρχει δεύτερος...

Και όπως και στη ζωή, έτσι κι εδώ δεν υπάρχει δεύτερος... ΚΑΝΟΝΕΣ Σ το παιχνίδι αυτό παίρνετε το ρόλο ενός εξερευνητή των πόλων, διαγωνιζόμενοι για το ποιός θα φτάσει πρώτος στο Νότιο Πόλο. Σε κάθε γύρο, επιλέγετε ένα σετ ζαριών με τα οποία θα προσπαθήσετε να

Διαβάστε περισσότερα

Το παιχνίδι αυτό είναι επέκταση και απαιτεί τη χρήση των παρακάτω

Το παιχνίδι αυτό είναι επέκταση και απαιτεί τη χρήση των παρακάτω Το Εγχειρίδιο αυτό περιγράφει τις αλλαγές στους κανόνες, σχετικά με τον Χάρτη της Ινδίας. Υποτίθεται ότι είστε εξοικειωμένοι με τους βασικούς κανόνες του Ticket to Ride. Ε Ο χάρτης της Ινδίας είναι σχεδιασμένος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Μέλη οικογενειών. Μεσάζοντες (κολλήστε τα αυτοκόλλητα) Εξάπλευρα ζάρια. ενεργειών. Φλορίνια (αξίας 1 και 5) Δείκτες Περγαμηνών.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Μέλη οικογενειών. Μεσάζοντες (κολλήστε τα αυτοκόλλητα) Εξάπλευρα ζάρια. ενεργειών. Φλορίνια (αξίας 1 και 5) Δείκτες Περγαμηνών. λωρεντία, 15 ος αιώνας. Η πλούσια, αλλά ασήμαντη οικογένεια των Medici γίνεται μια από τις ισχυρότερες δυναστείες της εποχής. Ο Cosimo de Medici, γνωστός και ως «Il Vecchio» («ο Γηραιός»), όχι μόνο κυριαρχεί

Διαβάστε περισσότερα

Οι παίκτες παίρνουν το ρόλο των χειρότερων πειρατών στο πλήρωμα ενός πλοίου. Ο καπετάνιος σας έχει στη μπούκα, επειδή είστε πολύ τεμπέληδες και

Οι παίκτες παίρνουν το ρόλο των χειρότερων πειρατών στο πλήρωμα ενός πλοίου. Ο καπετάνιος σας έχει στη μπούκα, επειδή είστε πολύ τεμπέληδες και Οι παίκτες παίρνουν το ρόλο των χειρότερων πειρατών στο πλήρωμα ενός πλοίου. Ο καπετάνιος σας έχει στη μπούκα, επειδή είστε πολύ τεμπέληδες και βλάκες για να αξίζετε μερίδιο στο ρούμι και τα λάφυρα. Επειδή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Ο Καίσαρας Αδριανός ανέβηκε στο θρόνο της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας το 117 πχ. Στα πρώτα χρόνια της βασιλείας του, η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία αντιμετώπισε αρκετές απειλές από τους βάρβαρους

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Περιεχομένων. Σκοπός του Παιχνιδιού. Προετοιμασία

Παρουσίαση Περιεχομένων. Σκοπός του Παιχνιδιού. Προετοιμασία Για 2 παίκτες Έφτασε η στιγμή ο καπετάνιος Νέμο να επιλέξει ποιός θα γίνει ο πρώτος βοηθός στον Ναυτίλο. Ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε τα βάθη της θάλασσας, καθώς αποδικνείετε ότι είστε ο καλύτερος σε

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορες σκούπες για γρήγορες παραδόσεις...

Γρήγορες σκούπες για γρήγορες παραδόσεις... Γρήγορες σκούπες για γρήγορες παραδόσεις... ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Οι παίκτες γίνονται μάγισσες, δρυΐδες και συλλέκτες, παράγοντας πανίσχυρα φίλτρα και παραδίδοντάς τα μέσω της Υπηρεσίας Σκούπας, σε όλο

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα 98 κάρτες Τράπουλας του Σαλούν (μαζί με 18 Κάρτες Ομάδας) 8 Κάρτες Χαρακτήρων

Περιεχόμενα 98 κάρτες Τράπουλας του Σαλούν (μαζί με 18 Κάρτες Ομάδας) 8 Κάρτες Χαρακτήρων Καλως ήρθατε στο High Noon Saloon! Βρίσκεστε μέσα σε μια κλασσική μάχη της Άγριας Δύσης, οπλισμένοι με θανατηφόρα Όπλα, προσπαθώντας να εξοντώσετε τους αντιπάλους σας και να βρείτε την καλύτερη κρυψώνα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΟΠΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Σκοπός

ΣΚΟΠΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Σκοπός Μεταλλωρύχος, καπετάνιος, δήμαρχος, άποικος, τεχνίτης ή κτίστης; Τι ρόλο θα έχετε στον νέο κόσμο; Θα είστε εσείς που θα έχετε τις πιο γόνιμες φυτείες; Θα κατασκευάσετε τα πολυτιμότερα κτίρια; Ο σκοπός

Διαβάστε περισσότερα

Περίληψη του Παιχνιδιού. Περιεχόμενα

Περίληψη του Παιχνιδιού. Περιεχόμενα 2-4 παίκτες ηλικίας 10 και άνω περίπου 60-75 λεπτά Περίληψη του Παιχνιδιού Στο Μουράνο αναζητούνται οι καλύτεροι έμποροι! Πολλά συμβαίνουν στη λίμνη της Βενετίας. Υαλουργοί δημιουργούν απίστευτης ομορφιάς

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα του Παιχνιδιού

Περιεχόμενα του Παιχνιδιού Ε υρώπη, 1347. Μεγάλη καταστροφή πρόκειται να χτυπήσει. Ο Μαύρος Θάνατος πλησιάζει την Ευρώπη και μέσα στα επόμενα 4-5 χρόνια ο πληθυσμός της θα μείνει μισός. Οι παίκτες αποικούν στις διάφορες περιοχές

Διαβάστε περισσότερα

Λονδίνο, 17 Νοεμβρίου 1896

Λονδίνο, 17 Νοεμβρίου 1896 Λονδίνο, 17 Νοεμβρίου 1896 Ο ι δρόμοι της πόλης είναι σχεδόν έρημοι και τους διασχίζουν μόνο πεζοί με σκοπό να φτάσουν στα ζεστά τους σπίτια όσο γρηγορότερα μπορούν. Αλλά στα μυστικά σαλόνια του πολυτελούς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 50 ΣΠΟΡΟΙ / ΠΛΑΚΙΔΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΤΑΜΠΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 50 ΣΠΟΡΟΙ / ΠΛΑΚΙΔΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΤΑΜΠΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Στο Garden Dice, είστε κηπουροί που μοχθούν να καταφέρουν να έχουν την καλύτερη σοδειά σε ένα κομμάτι γης. Στη σειρά, ρίχνετε ζάρια, χρησιμοποιώντας τα για να εκτελέσετε ενέργειες όπως αγορά, φύτεμα και

Διαβάστε περισσότερα

Το παιχνίδι όπου έχει σημασία να είστε κοντά

Το παιχνίδι όπου έχει σημασία να είστε κοντά Το παιχνίδι όπου έχει σημασία να είστε κοντά Τι μήκος έχει η γέφυρα Golden Gate; Που έχουν βρεθεί «αποδείξεις» της ύπαρξης του Γέτι; Πόσα αγάλματα υπάρχουν στο Νησί του Πάσχα; Πολύ πιθανό να μην γνωρίζετε

Διαβάστε περισσότερα

Μία πλούσια επέκταση για το BANG!

Μία πλούσια επέκταση για το BANG! Μία πλούσια επέκταση για το BANG! Μεγάλη ανακάλυψη χρυσού! Ποτάμια χρυσού θα είναι η επιβράβευση του γρηγορότερου πιστολέρο! Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε νέο ιδιαίτερο εξοπλισμό ο οποίος θα σας βοηθήσει

Διαβάστε περισσότερα

Δύναμη και μηχανορραφίες στη σκιά του Καθεδρικού

Δύναμη και μηχανορραφίες στη σκιά του Καθεδρικού Δύναμη και μηχανορραφίες στη σκιά του Καθεδρικού ΠΕΡΙΛΗΨΗ Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο των αρχηγών σημαντικών οικογενειών του Παρισιού στο τέλος του 14ου αιώνα. Στη σκιά του καθεδρικού της Παναγίας

Διαβάστε περισσότερα

Ένα παιχνίδι του Paolo Mori. Ημερολόγιο Καταστρώματος

Ένα παιχνίδι του Paolo Mori. Ημερολόγιο Καταστρώματος Ένα παιχνίδι του Paolo Mori Ημερολόγιο Καταστρώματος Ένα παιχνίδι του Paolo Mori Εικονογάφηση των Benzamin Carre και Stephane Gantiez. Ο δημιουργός θα ήθελε να ευχαριστήσει, για την βοήθεια και τις δοκιμαστικές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ. 15 Δείκτες Δημάρχου. 30 Δείκτες Επιρροής. 15 Δείκτες Δωροδοκίας. 1 Πιόνι Εκτελεστή. 21 Κύβοι Αξίας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ. 15 Δείκτες Δημάρχου. 30 Δείκτες Επιρροής. 15 Δείκτες Δωροδοκίας. 1 Πιόνι Εκτελεστή. 21 Κύβοι Αξίας. Εποχή της ποταπαγόρευσης στη Νέα Υόρκη. Αντίπαλες συμμορίες χρησιμοποιούν την επιρροή τους δωροδοκώντας πολιτικούς, λειτουργώντας καζίνο, πουλώντας λαθραία ποτά και κερδίζοντας την εύνοια διεφθαρμένων

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόµενα. Περίληψη του παιχνιδιού. Προετοιµασία. Παίζοντας το παιχνίδι

Περιεχόµενα. Περίληψη του παιχνιδιού. Προετοιµασία. Παίζοντας το παιχνίδι Ένα παιχνίδι τοποθέτησης πλακιδίων για 2-5 παίκτες, 13 ετών και άνω από τον Klaus-Jurgen Wrede Η Γαλλική πόλη Καρκασόνε, είναι διάσηµη για τα µεγαλειώδη τείχη της τα οποία κατασκευάστηκαν στο Μεσαίωνα.

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Στόχος. Περιεχόμενα. Μέσα στο Κουτί

Εισαγωγή. Στόχος. Περιεχόμενα. Μέσα στο Κουτί Αριθμός Παικτών: 2-4 Χρόνος Παιχνιδιού: 45 λεπτά Ηλικίες: 12 και άνω Περιεχόμενα Εισαγωγή................................. 2 Στόχος................................... 2 Μέσα στο Κουτί.............................

Διαβάστε περισσότερα

Η σοφία ξεκινάει από τον θαυμασμό. Σωκράτης. Το Babel αποτελείται από δύο επεκτάσεις, οι οποίες μπορούν να παιχτούν μαζί ή ξεχωριστά.

Η σοφία ξεκινάει από τον θαυμασμό. Σωκράτης. Το Babel αποτελείται από δύο επεκτάσεις, οι οποίες μπορούν να παιχτούν μαζί ή ξεχωριστά. ΚΑΝΟΝΕΣ Η σοφία ξεκινάει από τον θαυμασμό. Σωκράτης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ 1 ταμπλό Βαβέλ 24 πλακίδια Βαβέλ 15 καρτέλες Μεγάλων Εργων 10 δείκτες Συμμετοχής 166 δείκτες (διαφόρων ειδών) 1

Διαβάστε περισσότερα

III 1-01 ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1-02 ΣΚΟΠΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 1-04 1-03 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΟΔΗΓΟΥ DIZED...ΗΘΕΙΤΕ!

III 1-01 ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1-02 ΣΚΟΠΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 1-04 1-03 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΟΔΗΓΟΥ DIZED...ΗΘΕΙΤΕ! 1-01 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Αγαπητέ Αναγνώστη! Πρόκειται να συμμετέχεις σε μία μεγάλη περιπέτεια. Αυτός ο οδηγός θα σου δείξει πώς να παίξεις το Race to the North Pole. Μελέτησε τον οδηγό προσεκτικά - η επιτυχία σου

Διαβάστε περισσότερα

4 Δεικτεσ Σκορ σε 4 Χρωματα (1 για κάθε παίκτη) 65 Ξυλινοι Κυβοι για τους πόρους (ξύλο, πέτρα και χρυσό) 13 Κρυσταλινα Κρανια από πλαστικό

4 Δεικτεσ Σκορ σε 4 Χρωματα (1 για κάθε παίκτη) 65 Ξυλινοι Κυβοι για τους πόρους (ξύλο, πέτρα και χρυσό) 13 Κρυσταλινα Κρανια από πλαστικό Στο κέντρο του ταμπλό δεσπόζει το ημερολόγιο των Μάγιας, το οποίο αποτελείται από ένα μεγάλο κεντρικό γρανάζι, το οποίο συνδέεται με 5 μικρότερα, τα οποία αντιστοιχούν σε 5 σημαντικές περιοχές του πολιτισμού

Διαβάστε περισσότερα

Το Jungle Speed είναι ένα παιχνίδι για 2 έως 10 παίκτες (ή και ακόμη περισσότερους!) ηλικίας 7 και άνω.

Το Jungle Speed είναι ένα παιχνίδι για 2 έως 10 παίκτες (ή και ακόμη περισσότερους!) ηλικίας 7 και άνω. Το Jungle Speed είναι ένα παιχνίδι για 2 έως 10 παίκτες (ή και ακόμη περισσότερους!) ηλικίας 7 και άνω. Σκοπός σας είναι να είστε ο πρώτος παίκτης που θα ξεφωρτωθεί όλες του τις κάρτες. Το τοτέμ τοποθετείται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 9 κάρτες Άλλοθι. Κάθε τέτοια κάρτα αναπαριστάνει έναν χαρακτήρα του παιχνιδιού. Κάθε κάρτα έχει επίσης έναν αριθμό Κλεψύδρων (0,1 ή 2).

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 9 κάρτες Άλλοθι. Κάθε τέτοια κάρτα αναπαριστάνει έναν χαρακτήρα του παιχνιδιού. Κάθε κάρτα έχει επίσης έναν αριθμό Κλεψύδρων (0,1 ή 2). ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 9 πλακίδια δρόμων, τα οποία αποκαλούνται Περιοχές. Είναι διπλής όψεως και χρησιμοποιούνται σαν το ταμπλό του παιχνιδιού, το οποίο αποκαλείται Συνοικία. Στη μία πλευρά δεν υπάρχει Χαρακτήρας

Διαβάστε περισσότερα

Caylus Κανόνες στα Ελληνικά

Caylus Κανόνες στα Ελληνικά Caylus Κανόνες στα Ελληνικά Ένα παιχνίδι του William Attia Σχέδια του Arnaud Demaegd - Σχεδιασμός του Cyril Demaegd Περιεχόμενα 1 ταμπλό 1 λευκός κύλινδρος κλητήρα και 1 λευκός δίσκος επιστάτη 30 δηνάρια

Διαβάστε περισσότερα

1 Κάρτα Πρώτου Παίκτη. 4 Κάρτες Οικογενειών. 16 Κάρτες Καλεσμένων. Το κομμάτι αυτό περιγράφει με λεπτομέρεια τα περιεχόμενα του παιχνιδιού.

1 Κάρτα Πρώτου Παίκτη. 4 Κάρτες Οικογενειών. 16 Κάρτες Καλεσμένων. Το κομμάτι αυτό περιγράφει με λεπτομέρεια τα περιεχόμενα του παιχνιδιού. Ο νέος Δόγης σας έχει προσκαλέσει στον διάσημο χορό μασκέ που διοργανώνει στο παλάτι του για το Καρναβάλι της Βενετίας! Είναι η τέλεια ευκαιρία για να αποδράσετε από τη βαρετή ζωή των ευγενών, και σας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΟΠΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Σκοπός. Οι παίκτες επιλέγουν σε κάθε γύρο διαφορετικούς ρόλους ενεργοποιώντας τις αντίστοιχες ενέργειες.

ΣΚΟΠΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Σκοπός. Οι παίκτες επιλέγουν σε κάθε γύρο διαφορετικούς ρόλους ενεργοποιώντας τις αντίστοιχες ενέργειες. Μεταλλωρύχος, καπετάνιος, δήμαρχος, άποικος, τεχνίτης ή κτίστης; Τι ρόλο θα έχετε στον νέο κόσμο; Θα είστε εσείς που θα έχετε τις πιο γόνιμες φυτείες; Θα κατασκευάσετε τα πολυτιμότερα κτίρια; Ο σκοπός

Διαβάστε περισσότερα

Ρίξτε τα ζάρια και κτίστε την πόλη σας

Ρίξτε τα ζάρια και κτίστε την πόλη σας Ρίξτε τα ζάρια και κτίστε την πόλη σας ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Οι παίκτες σαν έξυπνοι ηγέτες, προσπαθούν να γεμίσουν τις αρχικά άδειες πόλεις του, κερδίζοντας όσο περισσότερους πόντους μπορούν. Αυτό το

Διαβάστε περισσότερα

Village Port + βασικό παιχνίδι

Village Port + βασικό παιχνίδι Με το Village Port, έχετε πλέον την ευκαιρία να επιβιβαστείτε στο δικό σας πλοίο και να ταξιδέψετε στις επτά θάλασσες. Προsλάβετε Καπετάνιους, πουλήστε τοπικά προϊόντα και αγοράστε ξένες πρώτες ύλες. Στείλτε

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον Κομμάτια: 14 δείκτες ψαριών. 1 εξάγωνο λίμνης (παραγ. #4, #10) 2 Κάρτες Περίληψης πλάτη κάρτας. 2 πλακίδια θέσης ψαρέματος (παραγ.

Επιπλέον Κομμάτια: 14 δείκτες ψαριών. 1 εξάγωνο λίμνης (παραγ. #4, #10) 2 Κάρτες Περίληψης πλάτη κάρτας. 2 πλακίδια θέσης ψαρέματος (παραγ. Καλώς ήρθατε στην Επέκταση του Catan: Traders & Barbarians για 5-6 Παίκτες! Με την επέκταση αυτή μπορείτε να παίξετε και τα πέντε συναρπαστικά σενάρια του Traders & Barbarians μέχρι και με έξι παίκτες.

Διαβάστε περισσότερα

Μην ξεχνάτε, αν η ρύπανση δεν σταματήσει, το παιχνίδι έχει τελειώσει για όλους μας. 30 πλακίδια έργων διπλής όψεως

Μην ξεχνάτε, αν η ρύπανση δεν σταματήσει, το παιχνίδι έχει τελειώσει για όλους μας. 30 πλακίδια έργων διπλής όψεως Γύρω στο 1970, οι κυβερνήσεις του κόσμου αντιμετώπισαν πολύ μεγάλες ενεργειακές απαιτήσεις, και για το λόγο αυτό κατασκευάστηκαν παντού ενεργειακοί σταθμοί, για την κάλυψη των αναγκών. Χρόνο με το χρόνο,

Διαβάστε περισσότερα

4 Δεικτεσ Σκορ σε 4 Χρωματα (1 για κάθε παίκτη) 65 Ξυλινοι Κυβοι για τους πόρους (ξύλο, πέτρα και χρυσό) 13 Κρυσταλινα Κρανια από πλαστικό

4 Δεικτεσ Σκορ σε 4 Χρωματα (1 για κάθε παίκτη) 65 Ξυλινοι Κυβοι για τους πόρους (ξύλο, πέτρα και χρυσό) 13 Κρυσταλινα Κρανια από πλαστικό Στο κέντρο του ταμπλό δεσπόζει το ημερολόγιο των Μάγιας, το οποίο αποτελείται από ένα μεγάλο κεντρικό γρανάζι, το οποίο συνδέεται με 5 μικρότερα, τα οποία αντιστοιχούν σε 5 σημαντικές περιοχές του πολιτισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟ ΕΙΔΗ ΠΕΡΙΟΧΩΝ. Ένα κεντρικό ταμπλό

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟ ΕΙΔΗ ΠΕΡΙΟΧΩΝ. Ένα κεντρικό ταμπλό ΕΙΣΑΓΩΓΗ Στη μυθική χώρα της Άζτλαν, τέσσερις φυλές, παλεύουν για την επιβίωση και την ευημερία υπό τον έλεγχο των ίδιων των θεών. Κάθε φυλή παίρνει την ονομασία της από το ζώο τοτέμ των αρχαίων βασιλέων

Διαβάστε περισσότερα

Η αρχή δεν δίνει κανένα στοιχείο για το τέλος. Ηρόδοτος

Η αρχή δεν δίνει κανένα στοιχείο για το τέλος. Ηρόδοτος ΚΑΝΟΝΕΣ Η αρχή δεν δίνει κανένα στοιχείο για το τέλος. Ηρόδοτος Καλώς ήλθατε στο 7 Wonders Duel! Το 7 Wonders Duel είναι ένα παιχνίδι για 2 παίκτες, στον κόσμος του επιτυχημένου παιχνιδιού 7 Wonders. Χρησιμοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

εγχειρίδιο κανόνων & σεναρίων Πριν ξεκινήσετε το πρώτο σας παιχνίδι, πρέπει να αφαιρέσετε τα κομμάτια από τα χαρτονένια πλαίσια.

εγχειρίδιο κανόνων & σεναρίων Πριν ξεκινήσετε το πρώτο σας παιχνίδι, πρέπει να αφαιρέσετε τα κομμάτια από τα χαρτονένια πλαίσια. Τα άγνωστα νησιά του Κατάν απλώνονται μπροστά σας. Μερικά μακριά στον ορίζοντα, κάποια άλλα χαμένα στην πυκνή ομίχλη. Άλλα σχεδιασμένα στους χάρτες, κι άλλα γνωστά μόνο από μύθους και ιστορίες. Κάποια

Διαβάστε περισσότερα

Μία αλεξίσφαιρη επέκταση για το BANG!

Μία αλεξίσφαιρη επέκταση για το BANG! Μία αλεξίσφαιρη επέκταση για το BANG! Το BANG! Dodge City είναι μία διπλή επέκταση, η οποία θα κάνει τα παιχνίδια σας πιο διασκεδαστικά και θα προσφέρει νέες προκλήσεις! Το κουτί περιλαμβάνει την επέκταση

Διαβάστε περισσότερα

Άποικοι των μεγαλύτερων δυνάμεων του

Άποικοι των μεγαλύτερων δυνάμεων του Άποικοι των μεγαλύτερων δυνάμεων του κόσμου, έχουν ανακαλύψει νέα εδάφη πλούσια σε πόρους και ευκαιρίες. Οι Ρωμαίοι, οι Βάρβαροι, οι Αιγύπτιοι και οι Γιαπωνέζοι καταφθάνουν εκεί, επεκτείνοντας τα σύνορα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Επέκταση #1:

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Επέκταση #1: Επέκταση #1: Καθώς η τεχνολογία των Κινητήρων Άλματος διαδίδεται, μια αρχαία φυλή βρίσκεται σε ταραχή, όσο μια άλλη εγκαταλείπει έναν κόσμο καταδικασμένο από έναν ήλιο που πεθαίνει. Η Αυτοκρατορία ισχυροποιείται,

Διαβάστε περισσότερα

Ο θείος σας πέθανε. Γιούπι!

Ο θείος σας πέθανε. Γιούπι! Ο θείος σας πέθανε. Γιούπι! Αυτή είναι η ευκαιρία σας να πλουτίσετε. Δεν είχατε γνωρίσει ποτέ το θείο σας, αλλά έχετε ακούσει ιστορίες. Ήταν ένας από αυτούς τους εκατομμυριούχους που κατάφερε να μαζέψει

Διαβάστε περισσότερα

Βίντεο περίληψης κανόνων

Βίντεο περίληψης κανόνων Αυτός είναι ο ρόλος ενός σωστού κυρίου, να διαχειριστεί όσο καλύτερα μπορεί την περιουσία του, να υπηρετήσει το δημόσιο και να μιλάει ευγενικά στα επίσημα δείπνα. Με άλλα λόγια, ο σωστός κύριος είναι απίστευτα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ. Λίγα λόγια παίκτες Διάρκεια 30 Για ηλικίες 10+

ΟΔΗΓΙΕΣ. Λίγα λόγια παίκτες Διάρκεια 30 Για ηλικίες 10+ ΟΔΗΓΙΕΣ 2-4 παίκτες Διάρκεια 30 Για ηλικίες 10+ Λίγα λόγια... Η ζωή ενός εργάτη σε ένα εργοστάσιο παιχνιδιών είναι σχετικά απαιτητική αλλά και απολαυστική. Τι καλύτερο από το να βρίσκεσαι δίπλα σε παιχνίδια!

Διαβάστε περισσότερα

Απ όλα τα λουλούδια, το άνθος της κερασιάς. Απ όλους τους άντρες, ο Σαμουράι (Ιαπωνέζικη παροιμία).

Απ όλα τα λουλούδια, το άνθος της κερασιάς. Απ όλους τους άντρες, ο Σαμουράι (Ιαπωνέζικη παροιμία). Απ όλα τα λουλούδια, το άνθος της κερασιάς. Απ όλους τους άντρες, ο Σαμουράι (Ιαπωνέζικη παροιμία). Στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, πιστοί Σαμουράι προστατεύουν τον Σογκούν, τον διοικητή και άρχοντά τους.

Διαβάστε περισσότερα

οικισμούς δρόμους αποίκους, πλοία, λιμάνια, πληρώματα, πειρατικά πλοία, ψάρια και μπαχαρικά Settlers of Catan Pre-2007 Adapter Kit

οικισμούς δρόμους αποίκους, πλοία, λιμάνια, πληρώματα, πειρατικά πλοία, ψάρια και μπαχαρικά Settlers of Catan Pre-2007 Adapter Kit Το Κατάν: Εξερευνητές & Πειρατές αποτελείται από αρκετά διαφορετικά σενάρια. Εσείς και οι συμπαίκτες σας πρέπει να κατασκευάσετε πλοία ώστε να εξερευνήσετε τα άγνωστα νερά του Κατάν. Καθώς ανακαλύπτετε

Διαβάστε περισσότερα

Σ Π. 1 Βιβλίο Τιτανικού 60 κάρτες Επιβατών. 20 κάρτες Ενεργειών. 10 κάρτες Μελών Πληρώματος

Σ Π. 1 Βιβλίο Τιτανικού 60 κάρτες Επιβατών. 20 κάρτες Ενεργειών. 10 κάρτες Μελών Πληρώματος 14 Απριλίου 1912, ώρα 23:40, Βόρειος Ατλαντικός και το R.M.S. Τιτανικός προσκρούει σε παγόβουνο. Το νερό αμέσως πλημμυρίζει τα διαμερίσματα του κρουαζιερόπλοιου, το οποίο αρχίζει να γέρνει επικίνδυνα.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΓΕΜΑΤΗ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ AN NE B U A & COR N N L B AT

ΜΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΓΕΜΑΤΗ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ AN NE B U A & COR N N L B AT ΜΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΓΕΜΑΤΗ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ AN NE B U A & COR N N L B AT I ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΝΤΑ! ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΤΕΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΜΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΟΙΚΟ ΤΗΣ! ΔΕΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΥΤΗ ΑΦΙΞΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Μεταλορύχος ή κυβερνήτης - σύμβουλος ή κτίστης;

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Μεταλορύχος ή κυβερνήτης - σύμβουλος ή κτίστης; Μεταλορύχος ή κυβερνήτης - σύμβουλος ή κτίστης; Ποιό ρόλο θα έχετε στο νέο κόσμο; Έχετε έναν και μόνο στόχο, να αποκτήσετε πλούτη και φήμη! Ποιός θα έχει τις παραγωγικότερες εγκαταστάσεις; Ποιός θα χτίσει

Διαβάστε περισσότερα

Οι δικηγόροι βρήκαν έναν κρυφό όρο στην διαθήκη του θείου σας. Δεν αρκεί να ξοδέψετε μόνο τα χρήματά σας πιο γρήγορα από τους υπόλοιπους.

Οι δικηγόροι βρήκαν έναν κρυφό όρο στην διαθήκη του θείου σας. Δεν αρκεί να ξοδέψετε μόνο τα χρήματά σας πιο γρήγορα από τους υπόλοιπους. Οι δικηγόροι βρήκαν έναν κρυφό όρο στην διαθήκη του θείου σας. Δεν αρκεί να ξοδέψετε μόνο τα χρήματά σας πιο γρήγορα από τους υπόλοιπους. Για να κληρονομήσετε την περιουσία του, πρέπει να χάσετε και τη

Διαβάστε περισσότερα

1 τράπουλα των 66 καρτών: 27 νέες Κάρτες Συμβολαίων για το βασικό Snowdonia. 3 νέες Κάρτες Συμβολαίων για το σενάριο

1 τράπουλα των 66 καρτών: 27 νέες Κάρτες Συμβολαίων για το βασικό Snowdonia. 3 νέες Κάρτες Συμβολαίων για το σενάριο Περιεχόμενα 1 τράπουλα των 66 καρτών: 27 νέες Κάρτες Συμβολαίων για το βασικό Snowdonia 15 νέες Κάρτες Συμβολαίων για το σενάριο Jungfrau 3 νέες Κάρτες Συμβολαίων για το σενάριο Mount Washington 4 νέα

Διαβάστε περισσότερα

96 Κύβοι Ασθενών (από 24 σε μπλέ, κόκκινο, πράσινο και κίτρινο) Ονομάζονται Ασθενείς. 16 Αρχικά Πλακίδια Δωματίων Θεραπείας. πράσινο και κίτρινο)

96 Κύβοι Ασθενών (από 24 σε μπλέ, κόκκινο, πράσινο και κίτρινο) Ονομάζονται Ασθενείς. 16 Αρχικά Πλακίδια Δωματίων Θεραπείας. πράσινο και κίτρινο) Κανόνες Στο Quarantine, κάθε παίκτης έχει από ένα νοσοκομείο. Οι ασθενείς κάνουν ουρές έξω από τα νοσοκομεία, για να εξετάσουν οι γιατροί τα διάφορα συνάχια και χτυπήματά τους. Σκοπός σας είναι να εξοπλίσετε

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα για το βασικό παιχνίδι

Περιεχόμενα για το βασικό παιχνίδι Σκοπός σας είναι να ενεργοποιήσετε τα μαγικά πετράδια, στα δωμάτια του ναού, ώστε να σπάσετε την κατάρα. Έχετε 10 λεπτά να πετύχετε την αποστολή σας, πριν ο ναός καταρρεύσει. Μην στέκεστε δευτερόλεπτο,

Διαβάστε περισσότερα

Δάσους Δάσους Συστατικών Διαδρομής Σπιτιού Ξορκιών Δάσους Διαδρομής Δάσους πλευρά Δάσους ανοιχτή Διαδρομής Σπιτιού

Δάσους Δάσους Συστατικών Διαδρομής Σπιτιού Ξορκιών Δάσους Διαδρομής Δάσους πλευρά Δάσους ανοιχτή Διαδρομής Σπιτιού Ξεφεύγοντας από τα γαμψά νύχια της Μπάμπα Γιάγκα, καταφέρνετε να αποδράσετε από το σπίτι του. Τότε η μάγισσα ξεκινάει να σας κυνηγάει πάνω στο ιπτάμενο καζάνι της! Για να αποδράσετε, πρέπει να κάνετε τρία

Διαβάστε περισσότερα

5 αγροκτήματα 3 ταμπλό 1 ταμπλό 169 κίτρινες κάρτες Επαγγελμάτων 139 πορτοκαλί κάρτες Μικρών Βελτιώσεων

5 αγροκτήματα 3 ταμπλό 1 ταμπλό 169 κίτρινες κάρτες Επαγγελμάτων 139 πορτοκαλί κάρτες Μικρών Βελτιώσεων Ένα παιχνίδι αγροτικής ανάπτυξης για 1-5 παίκτες, από τον Uwe Rosenberg Χρόνος παιχνιδιού: Μισή ώρα ανά παίκτη, συντομότερο στην Οικογενειακή παραλλαγή. Ηλικίες: 12 Ετών και άνω Κεντρική Ευρώπη, γύρω στο

Διαβάστε περισσότερα

Σκοπός του παιχνιδιού. Περίληψη

Σκοπός του παιχνιδιού. Περίληψη Σκοπός του παιχνιδιού Είστε διαβολάκια στην Κόλαση, στο διαλλειμά σας από τα βασανιστήρια των χαμένων ψυχών. Ασφαλώς και έχει πάρα πολύ ζέστη, κι έτσι κάθεστε στο μπαρ του Πανδοχείου Τελική Κρίση.Αποφασίσατε

Διαβάστε περισσότερα

Ένα παινχίδι του Dominique Ehrhard - Εικονογράφηση Arnaud Demaegd - Σχεδίαση Cyril Demaegd FAQ, forum & παραλλαγή 2 παικτών:

Ένα παινχίδι του Dominique Ehrhard - Εικονογράφηση Arnaud Demaegd - Σχεδίαση Cyril Demaegd FAQ, forum & παραλλαγή 2 παικτών: Ένα παινχίδι του Dominique Ehrhard - Εικονογράφηση Arnaud Demaegd - Σχεδίαση Cyril Demaegd FAQ, forum & παραλλαγή 2 παικτών: http://ww.ystari.com Ευχαριστίες Περιεχόμενα 1 ταμπλό Ρώμης 50 πλακίδια (32x

Διαβάστε περισσότερα