ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ. Τοποθετήστε έναν δείκτη νομίσματος στην θέση Α του μετρητή. Ανακατέψτε τις κάρτες

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ. Τοποθετήστε έναν δείκτη νομίσματος στην θέση Α του μετρητή. Ανακατέψτε τις κάρτες"

Transcript

1

2 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 2-4 Παίκτες 90 Λεπτά Ξεχωρίστε τις κάρτες 445 ανάλογα με το είδος τους (ετικέτα στο πίσω μέρος κάθε κάρτας). Όταν έχετε τελειώσει, πρέπει να έχετε 8 στοίβες διαφορετικών ειδών. Τοποθετήστε έναν δείκτη νομίσματος στην θέση Α του μετρητή Τιτάνες Στρατός Περιφέρεια Ατοκρατορία Αρχικές Ανακατέψτε τις κάρτες Επαρχιών και τοποθετήστε τις σε μια κλειστή τράπουλα δίπλα στο ταμπλό. Ανοίξτε την πρώτη κάρτα της τράπουλας. Τοποθετήστε δύο καλύμματα ενεργειών πάνω από τις δύο αυτές ενέργειες, ώστε να παραμείνουν κρυμμένες. Ανακατέψτε τις κάρτες Αυτοκρατορίας Α. Τοποθετήστε την τράπουλα κλειστή στο σύμβολο κτιρίων του ταμπλό. Τραβήξτε κάρτες Αυτοκρατορίας Α και τοποθετήστε τις σε μια σειρά στα δεξιά. Ο αριθμός των καρτών που θα τραβήξετε εξαρτάται από τον αριθμό των παικτών. 2 παίκτες - 4 κάρτες, 3 παίκτες - 5 κάρτες, 4 παίκτες - 6 κάρτες. Ανακατέψτε τις κάρτες Αυτοκρατορίας Β και αφήστε τις στην άκρη (θα τις χρειαστείτε στον γύρο 4). Δώστε σε κάθε παίκτη ένα ταμπλό παίκτη (με την Πρωτεύουσά του), τις Αρχικές κάρτες Αυτοκρατορίας «Fishing Port» και «Wheat Fields», 6 Νομίσματα και δύο κάρτες Αρχικού Στρατού («City Guard» και «Militia»). Δώστε σε κάθε παίκτη τους δείκτες Πολιτών του χρώματός του με αριθμούς 1, 2 και 3. Ο παίκτης που έχει κερδίσει πιο πρόσφατα παιχνίδι, είναι ο πρώτος παίκτης. Παίρνει τον δείκτη 1ου παίκτη. Ο δεύτερος στη σειρά παίκτης παίρνει 1 επιπλέον νόμισμα και ο τρίτος και τέταρτος στη σειρά παίκτες παίρνουν από 2 επιπλέον νομίσματα. Αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε μέθοδο τυχαίας επιλογής του 1ου παίκτη. Τοποθετήστε τις αχρησιμοποίητες κάρτες Αρχικού Στρατού, δείκτες Πολιτών, αρχικές κάρτες Αυτοκρατορίας και Ταμπλό Παικτών στο κουτί.

3 Τοποθετήστε τους δείκτες Νομισμάτων, Γνώσης και Πολιτών δίπλα στο ταμπλό. Νομίσματα Δείκτες Πολιτών Δείκτες Γνώσης Ανακατέψτε τις τρεις τράπουλες καρτών Τιτάνων (1, 2 και 3 αστέρια). Τοποθετήστε τις κλειστές σε τρεις στοίβες στο ταμπλό. Ανοίξτε την πρώτη κάρτα κάθε τράπουλας. Ανακατέψτε τις κάρτες Στρατού και τοποθετήστε την τράπουλα κλειστή πάνω στο σύμβολο περικεφαλαίας. Τραβήξτε τόσες κάρτες Στρατού όσοι και οι παίκτες και τοποθετήστε τις ανοιχτές σε μια σειρά στα δεξιά της τράπουλας. Οι Κάρτες Στρατού τοποθετούνται στα αριστερά. Η Πρωτεύουσα δίνει σε κάθε παίκτη 1 τροφή, 4 χωρητικότητα, 5 νομίσματα ανά γύρο και όριο στρατού 2. Τοποθετήστε τις αποθηκευμένες κάρτες Αυτοκρατορίας από κάτω. Κάρτες Περιφέρειας, Αυτοκρατορίας και Ηττημένων Τιτάνων τοποθετούνται στα δεξιά.

4 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σε έναν αρχαίο κόσμο, ξεχασμένο από τον χρόνο, τεράστιοι Τιτάνες τρομοκρατούν τη χώρα. Οι πέντε φυλές προσπαθούν να ξεφύγουν, όσο πίσω στο χρόνο κανείς μπορεί να θυμηθεί, αλλά η κατάσταση αλλάζει. Όλο και μεγαλύτερες πόλεις-κράτη έχουν βάλει στόχο να σταματήσει να κυριαρχεί ο τρόμος και είναι αποφασισμένες να διώξουν τους Τιτάνες και να κάνουν τον κόσμο ασφαλέστερο για όλους. Κάθε πόλη-κράτος προσπαθεί να προσελκύσει τις φυλές, συλλέγοντας τη δύναμη των ενωμένων ανθρώπων, οι οποίοι αφήνουν πίσω παλιά ήθη και έθιμα με την ελπίδα οι Τιτάνες να νικηθούν μια και για πάντα. ΠΕΡΙΛΗΨΗ Οι παίκτες ανταγωνίζονται για τη δημιουργία της μεγαλύτερης και ισχυρότερης πόλης-κράτους, μαζεύοντας πολίτες, πλούτο και στρατό και νικώντας Τιτάνες. Οι παίκτες, ο ένας μετά τον άλλο, στέλνουν πολίτες σε ειδικές ενέργειες ή χρησιμοποιούν κάρτες στρατού για να επιτεθούν στους τιτάνες. Οι παίκτες μπορούν να αποκτήσουν κάρτες αυτοκρατορίας, για ακόμη περισσότερους πολίτες, χρήματα και ικανότητες. Μετά από έξι γύρους, ο παίκτης με την ισχυρότερη πόλη-κράτος κερδίζει. ΣΚΟΠΟΣ Σκοπός του παιχνιδιού είναι να συλλέξετε σετ λαβάρων των φυλών. Κάθε κάρτα Αυτοκρατορίας έχει ένα ή περισσότερα τέτοια λάβαρα. Λάβαρα αποκτώνται επίσης, νικώντας Τιτάνες. Μετά από έξι γύρους, οι παίκτες κερδίζουν πόντους νίκης για τα σετ των λαβάρων και ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους νίκης κερδίζει. ΕΝΑΣ ΓΥΡΟΣ Το The Ancient World παίζεται σε έξι γύρους. Κάθε γύρος έχει 3 φάσεις, οι οποίες εκτελούνται με την εξής σειρά: Προετοιμασία: Αρχικά, προχωρήστε το νόμισμα στον μετρητή γύρων. Αν αυτός είναι ο πρώτος γύρος, τοποθετήστε το στον πρώτο αριστερά κύκλο (με το γράμμα «Α»). Αν αυτός είναι ο δεύτερος γύρος, το μετακινείτε στον επόμενο κύκλο προς τα δεξιά και ούτω καθεξής. Κάποιοι γύροι προσθέτουν μια νέα ενέργεια ή μια νέα ιδιότητα στο παιχνίδι (σημειώνονται στον μετρητή γύρων). Ακολουθήστε τις οδηγίες, αναλόγως τον γύρο: Γύρος 1: Χρησιμοποιήστε την τράπουλα Αυτοκρατορίας Α. Γύρος 2: Ανοίξτε την ενέργεια Εξερεύνησης. Γύρος 2: Ανοίξτε την ενέργεια Αύξησης. Γύρος 4: Χρησιμοποιήστε την τράπουλα Αυτοκρατορίας Β. (Προσπεράστε την παράγραφο αυτή για τον πρώτο γύρο) Ξεσκαρτάρετε τυχόν κάρτες Αυτοκρατορίας από το ταμπλό και τοποθετήστε τις σε μια στοίβα ξεσκαρταρίσματος δίπλα στο ταμπλό. Τραβήξτε νέες κάρτες από την τράπουλα Αυτοκρατορίας και τοποθετήστε τις στις θέσεις καρτών Αυτοκρατορίας (Ο αριθμός των καρτών εξαρτάται από τους παίκτες: 2 παίκτες - 4 κάρτες, 3 παίκτες - 5 κάρτες, 4 παίκτες - 6 κάρτες.) Αν η τράπουλα Αυτοκρατορίας εξαντληθεί, ανακατέψτε τη στοίβα ξεσκαρταρίσματος, δημιουργώντας μια νέα τράπουλα τραβήγματος. (Προσπεράστε και αυτή την παράγραφο στον πρώτο γύρο) Ξεσκαρτάρετε τυχόν κάρτες Στρατού από το ταμπλό. Τραβήξτε νέες κάρτες από την τράπουλα Στρατού, τοποθετώντας τις ανοιχτές στις θέσεις καρτών Στρατού, μέχρι να υπάρχουν τόσες ανοιχτές κάρτες, όσοι και οι παίκτες.

5 Ενέργειες Παικτών: Ξεκινώντας με τον πρώτο παίκτη (ο παίκτης με τον δείκτη πρώτου παίκτη) και συνεχίζοντας δεξιόστροφα, κάθε παίκτης μπορεί να εκτελέσει από μία ενέργεια στη σειρά του, μέχρι όλοι να πάνε πάσο. Οι διαθέσιμες ενέργειες είναι: α. Τοποθέτηση Πολίτη: Μπορεί κάποιος να τοποθετήσει έναν δείκτη Πολίτη του σε μια θέση Ενέργειας του ταμπλό. Ο παίκτης τοποθετεί τον Πολίτη όπως φαίνεται στο παράδειγμα στα δεξιά, ακριβώς πάνω από το λάβαρο, σε μία σειρά, έτσι ώστε να μην καλύπτεται τίποτα. Όταν ένας παίκτης τοποθετήσει έναν δείκτη Πολίτη σε οποιαδήποτε Ενέργεια, εκτελεί αμέσως την αντίστοιχη Ενέργεια. Κάθε παίκτης μπορεί να τοποθετήσει έναν δείκτη Πολίτη μόνο σε θέση Ενέργειας όπου δεν υπάρχουν άλλοι δείκτες Πολιτών, ή ο βαθμός ικανότητας του δείκτη Πολίτη του είναι μεγαλύτερος από οποιουδήποτε άλλου δείκτη Πολίτη στην ενέργεια (συμπεριλαμβανομένων, δικών του δεικτών, από προηγούμενες σειρές). Σύμβολο Ενέργειας Σημείωση: Κάποιες ενέργειες έχουν ειδικούς κανόνες τοποθέτησης, οι οποίοι περιγράφονται με λεπτομέρεια στην παράγραφο «Ενέργειες Πολιτών» στη σελίδα 10. Ειδικός Κανόνας Τοποθέτησης Οφέλη Κάθε παίκτης μπορεί επίσης να τοποθετήσει δείκτες Πολιτών στις κάρτες Αυτοκρατορίας του, οι οποίες έχουν Ενέργειες. Αντίθετα με τις Ενέργειες του ταμπλό, αυτές χρησιμοποιούνται μία μόνο φορά ανά γύρο, μόνο από τον ιδιοκτήτη της κάρτας, εκτός κι αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό. Οι ενέργειες πολιτών περιγράφονται λεπτομερέστερα στην παράγραφο «Ενέργειες Πολιτών» στη σελίδα 10. Ενέργεια Κάρτας Αυτοκρατορίας Βαθμός Ικανότητας

6 β. Επίθεση σε Τιτάνα: Ένας παίκτης μπορεί να επιτεθεί σε μια κάρτα Τιτάνα. Μπορεί να επιτεθεί στην πρώτη κάρτα της στοίβας με 1, 2 ή 3 αστέρια. Για να επιτεθεί, ο παίκτης πληρώνει νομίσματα σε μία ή περισσότερες κάρτες Στρατού που έχει. Για να χρησιμοποιηθεί μια κάρτα Στρατού, δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί ξανά στον ίδιο γύρο (δεν υπάρχουν νομίσματα στην ονομασία της κάρτας). Το κόστος είναι ίσο με ένα περισσότερο νόμισμα από όσα ήδη υπάρχουν στην κάρτα. Για παράδειγμα, αν υπάρχουν 3 νομίσματα στην κάρτα, το κόστος χρήσης της είναι 4 νομίσματα. Τοποθετήστε εδώ τα νομίσματα όταν χρησιμοποιήσετε την κάρτα, και μεταφέρετέ τα στην εικόνα μόνο στο τέλος του γύρου. Κόστος Στρατολόγησης Επισκόπηση Ικανότητας Κληρονομιάς Ο παίκτης τοποθετεί τα νέα νομίσματα πάνω στο τμήμα της κάρτας όπου αναγράφεται το όνομά της. Τα νομίσματα τοποθετούνται εκεί, ώστε να σημειωθεί ότι η κάρτα έχει ήδη χρησιμοποιηθεί στον γύρο και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά. Πληρώνοντας μια κάρτα Στρατού, ο παίκτης έχει προσωρινή πρόσβαση στα σύμβολα και τις υπόλοιπες ικανότητες της κάρτας, συμπεριλαμβανομένων Ικανοτήτων Κληρονομιάς από αποσυρμένες κάρτες Στρατού (οι Ικανότητες Κληρονομιάς εξηγούνται λεπτομερέστερα στην παράγραφο «Στρατολόγηση» της σελίδας 11). Αξία Επίθεσης 4 Η πρόσβαση στις ικανότητες μιας κάρτας Στρατού για την οποία πληρώνετε διαρκεί για μία μόνο ενέργεια επίθεσης και όχι για όλο τον γύρο. Οι παίκτες μπορούν να πληρώσουν νομίσματα σε περισσότερες από μία κάρτες Στρατού για την ίδια ενέργεια επίθεσης. Ικανότητα Κληρονομιάς (1 Αξία Επίθεσης) Από κάτω Αποσυρμένη Κάρτα Στρατού Για να νικήσουν τον Τιτάνα, οι παίκτες πρέπει να έχουν αξία επίθεσης ίση ή μεγαλύτερη από την αξία άμυνας που αναγράφεται στην κάρτα του Τιτάνα. Η αξία επίθεσης αυξάνεται με τις κάρτες Στρατού που χρησιμοποιούνται για την ενέργεια επίθεσης, αλλά και από κάρτες Αυτοκρατορίας και Επαρχιών που έχιε ο παίκτης. Υπάρχουν δύο είδη αξίας επίθεσης, τα σπαθιά και τα βέλη. Αν η κάρτα Τιτάνα έχει σπαθιά, ο παίκτης υπολογίζει μόνο τα σύμβολα σπαθιών του. Αν η κάρτα Τιτάνα έχει σπαθιά και βέλη, ο παίκτης υπολογίζει τόσο τα σπαθιά όσο και τα βέλη. Κάρτα Τιτάνα Λάβαρα Φυλών Ικανότητα Επιπλέον Χωρητικότητα Ονομασία Όταν ο παίκτης κερδίσει τον Τιτάνα, παίρνει την κάρτα και την τοποθετεί στα δεξιά του ταμπλό του, στη στοίβα επαρχιών και τιτάνων. Ανοίγει έπειτα την επόμενη κάρτα της τράπουλας Τιτάνων. Άμυνα Τιτάνα (ο επιτιθέμενος μπορεί να χρησιμοποιήσει σπαθιά και βέλη)

7 Σαν τελευταίο βήμα, ο παίκτης ρίχνει το Ζάρι Ζημιάς, το οποίο αναπαριστάνει τη ζημιά που θα δεχθεί η πόλη-κράτος του παίκτη από τον Τιτάνα, κατά την επίθεση. Ο παίκτης πρέπει να ρίξει το ζάρι από μία φορά για κάθε λάβαρο στην κάρτα Τιτάνα. Τα πιθανά αποτελέσματα είναι τα εξής: Τιτάνας: 1 κάρτα Αυτοκρατορίας δέχεται ζημιά ανά σύμβολο Τιτάνα. Ο παίκτης επιλέγει μια κάρτα Αυτοκρατορίας που έχει, και την κλείνει. Η κάρτα αυτή δεν παρέχει τις ιδιότητές της μέχρι να φτιαχτεί. Αν ο παίκτης δεν έχει κάρτες Αυτοκρατορίας για να δεχθούν ζημιά, δεν συμβαίνει τίποτα. Νόμισμα: Ο παίκτης χάνει 1 νόμισμα ανά σύμβολο νομίσματαος. Αν ο παίκτης δεν έχει νομίσματα να χάσει, δεν συμβαίνει τίποτα. Κενό: Κανένα αποτέλεσμα. Κάθε παίκτης μπορεί να επιτεθεί σε έναν μόνο Τιτάνα στη σειρά του. Κάθε παίκτης μπορεί να επιτεθεί σε περισσότερους από έναν Τιτάνες στον ίδιο γύρο, αρκεί να έχει τουλάχιστον μία αχρησιμοποίητη κάρτα Στρατού (κάρτα χωρίς νομίσματα στο τμήμα της ονομασίας της). Οι παίκτες δεν μπορούν να επιτεθούν χωρίς να πληρώσουν τουλάχιστον μία κάρτα Στρατού. Οι Τιτάνες παρέχουν ικανότητες, Λάβαρα Φυλών και Χωρητικότητα. Όταν μια πόλη-κράτος νικήσει έναν Τιτάνα, περισσότερα μέλη των φυλών φτάνουν στην πρωτεύουσα, και η περιοχή ανοίγει για ανάπτυξη. γ. Πάσο: Αν ένας παίκτης δεν μπορεί ή δεν επιθυμεί να επιτεθεί σε έναν Τιτάνα ή να τοποθετήσει έναν δείκτη Πολίτη, μπορεί να παίξει πάσο. Ένας παίκτης που έχει παίξει πάσο δεν μπορεί να εκτελέσει άλλες ενέργειες στον γύρο (απλά προσπερνιέται η σειρά του, μέχρι να παίξουν πάσο και οι υπόλοιποι παίκτες. Χτυπημένη Αυτοκρατορία Ζημιά Τιτάνα Όταν ένας παίκτης ρίξει το ζάρι ζημιάς, πρέπει να κάνει ζημιά σε μια κάρτα Αυτοκρατορίας του για κάθε σύμβολο Τιτάνα που έφερε. Αν ένας παίκτης κάνει ζημιά σε μια κάρτα με τροφή, δεν χρειάζεται να τοποθετήσει άμεσα έναν πολίτη του στο πλαίσιο Πείνας. Η μόνη στιγμή που οι παίκτες ελέγχουν για λιμό είναι στο τέλος του γύρου. Αν ο παίκτης κάνει ζημιά σε μια κάρτα Αυτοκρατορίας που του δίνει στρατό, πρέπει να ξεσκαρτάρει τυχόν κάρτες Στρατού στους στρατούς που ξεπερνούν το όριό του (ακόμη και αποσυρμένες κάρτες Στρατού). Παράδειγμα επίθεσης σε Τιτάνα Ο Τίμος θέλει να επιτεθεί στον Τιτάνα «Stone Being». Ο Τιτάνας έχει αξία Άμυνας 8 και ο Τίμος μπορεί να χρησιμοποιήσει σπαθιά και τόξα εναντίον του. Ο Τίμος αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τους «Merkian Troops» οι οποίοι έχουν 3 βέλη και 1 τόξο και την Ικανότητα Κληρονομιάς 1 σπαθιού. H κάρτα «Merkian Troops» έχει 1 νόμισμα στην περιοχή της εικόνας μιας και ο Τίμος τη χρησιμοποίησε στον τελευταίο γύρο, και έτσι πρέπει να πληρώσει 2 νομίσματα στην κάρτα για να την χρησιμοποιήσει. Τοποθετεί τα 2 νέα νομίσματα στην κάρτα, έτσι ώστε να καλύπτουν την περιοχή του ονόματος (τώρα υπάρχουν συνολικά 3 νομίσματα στην κάρτα). Ο Τίμος έχει πια προσωρινή αξία επίθεσης 5, την οποία χρησιμοποιεί κατά του Τιτάνα. Ο Τίμος έχει επίσης 3 ικανότητες σπαθιού από διάφορες κάρτες Αυτοκρατορίας (δεν χρειάζεται να πληρώσει τίποτα για να χρησιμοποιήσει τα σύμβολα των καρτών Αυτοκρατορίας του). Έτσι φτάνει σε σύνολο αξίας επίθεσης 8 και κερδίζει τον Τιτάνα. Ο Τίμος κερδίζει την κάρτα Τιτάνα και την τοποθετεί δίπλα στο ταμπλό του. Έπειτα ρίχνει 2 ζάρια ζημιάς (ένα για κάθε λάβαρο στον Τιτάνα). Φέρνει ένα κενό και ένα νόμισμα, οπότε πρέπει να χάσει ένα νόμισμα. Σαν τελευταίο βήμα, ο Τίμος ανοίγει την επόμενη κάρτα Τιτάνα της τράπουλας.

8 Τέλος του Γύρου: Όταν όλοι οι παίκτες έχουν παίξει πάσο, κάθε παίκτης παίρνει νομίσματα και γνώση για κάθε σύμβολο νομίσματος και γνώσης με το πράσινο βέλος έχει στην κατοχή του. Σημαντικό: Αν έχουν περάσει έξι γύροι, το παιχνίδι τελειώνει και οι παίκτες δεν παίρνουν νομίσματα και γνώση. Επίσης, οι παίκτες κατεβάζουν τυχόν νομίσματα από το τμήμα ονόματος των καρτών Στρατού που έχουν, στο τμήμα της εικόνας (επιτρέποντας έτσι τη χρήση των καρτών στον επόμενο γύρο). Οι παίκτες επίσης παίρνουν πίσω τους δείκτες Πολιτών τους από το ταμπλό και τους τοποθετούν στα προσωπικά τους ταμπλό. Ο παίκτης με τον δείκτη πρώτου παίκτη τον γυρίζει πλευρά, έτσι ώστε η πλευρά με το σύμβολο χεριού να είναι προς τα κάτω. Τέλος, οι παίκτες ελέγχουν να δουν αν μπορούν να ταΐσουν όλους τους Πολίτες τους. Αν ένας παίκτης δεν έχει ένα σύμβολο τροφής για κάθε δείκτη Πολίτη που έχει, τοποθετεί τους ατάιστους δείκτες Πολιτών στο πλαίσιο «Πείνας» του προσωπικού του ταμπλό. Οι δείκτες Πολιτών στο πλαίσιο «Πείνας» δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στον επόμενο γύρο. Στην αρχή του παιχνιδιού, κάθε παίκτης έχει μία τροφή από την Πρωτεύουσά του και άλλες δύο από τις δύο αρχικές κάρτες Αυτοκρατορίας. Αρκετή τροφή για τους τρεις αρχικούς του Πολίτες. Ο επόμενος γύρος ξεκινάει, με τη φάση 1. Αν έχουν περάσει έξι γύροι, το παιχνίδι τελειώνει.

9 ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Μετά από έξι γύρους, το παιχνίδι τελειώνει. Οι παίκτες υπολογίζουν τους πόντους νίκης τους. Αρχικά, κάθε παίκτης χάνει 2 πόντους νίκης για κάθε πεινασμένο πολίτη του. Οι κάρτες Αυτοκρατορίας με ζημιά επισκευάζονται για να είναι έτοιμες για το σκοράρισμα των δύο επόμενων τμημάτων. Δύο Ταιριαστά Πράσινα Λάβαρα Κάθε παίκτης κερδίζει πόντους νίκης για κάθε φυλή στην οποία έχει λάβαρα, στο μέγιστο 6 λαβάρων ανά φυλή. Λάβαρα Πόντοι Νίκης Οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν το μέγιστο 11 πόντους (για 6 λάβαρα) σε κάθε φυλή. Τέλος, κάθε παίκτης κερδίζει επιπλέον πόντους νίκης από όλες τις ειδικές κάρτες Αυτοκρατορίας που έχει, όπως περιγράφεται στο κείμενο σκοραρίσματος της κάθε κάρτας. Παράδειγμα: Ο Χρήστος έχει την κάρτα «Citadel», η οποία δίνει επιπλέον πόντους νίκης για τα κόκκινα λάβαρα. Συμπεριλαμβανομένου του «Citadel», έχει 5 κόκκινα Λάβαρα Φυλών, το οποίο σημαίνει ότι η κάρτα αυτή του δίνει 3 επιπλέον πόντους νίκης. Ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους νίκης έχει την ισχυρότερη πόλη-κράτος και είναι ο νικητής! Αυτή η κάρτα Αυτοκρατορίας δίνει επιπλέον πόντους νίκης για τα κόκκινα λάβαρα. Αν υπάρχει ισοπαλία, κερδίζει ο παίκτης με τα περισσότερα νομίσματα. Σε επιπλέον ισοπαλία, ο παίκτης με τον καλύτερο συνδυασμό καρτών Αυτοκρατορίας, Επαρχιών και Τιτάνων. Αν εξακολουθεί να υπάρχει ισοπαλία, κερδίζει ο παίκτης με τους περισσότερους δείκτες Γνώσης.

10 ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους δείκτες Πολιτών τους στις παρακάτω ενέργειες. Λάβαρο Φυλής Κάρτα Τιτάνα Ονομασία Ιδιότητες α. Ενέργειες του Ταμπλό: Κάθε παίκτης μπορεί να στείλει δείκτες πολιτών του σε ενέργειες του κεντρικού ταμπλό. Μπορεί κάποιος να τοποθετήσει δείκτη Πολίτη σε Ενέργεια όπου δεν υπάρχουν άλλοι δείκτες Πολιτών, ή αν ο δείκτης Πολίτη του έχει βαθμό ικανότητας μεγαλύτερο από οποιονδήποτε άλλο Πολίτη βρίσκεται στην ενέργεια. Κάθε ενέργεια που περιγράφεται παρακάτω και έχει άμεσο αποτέλεσμα, και κάποιες έχουν ειδικούς κανόνες. Κόστος Εργασία: Ο παίκτης παίρνει δύο νομίσματα. Οι παίκτες δεν μπορούν να έχουν την ίδια κάρτα Αυτοκρατορίας περισσότερες από μία φορά. Κατασκευή: Ο παίκτης μπορεί να αγοράσει μία κάρτα Αυτοκρατορίας από τη σειρά καρτών Αυτοκρατορίας, ή μία που έχει ήδη αποθηκευμένη. Ειδικός Κανόνας: Ο παίκτης μπορεί να τοποθετήσει δείκτη Πολίτη στη θέση αυτή, ακόμη κι αν ο Πολίτης έχει μικρότερο βαθμό ικανότητας από τυχόν Πολίτες που βρίσκονται ήδη εκεί. Ωστόσο, αν ο παίκτης τοποθετήσει δείκτη Πολίτη με βαθμό ικανότητας που δεν ταιριάζει με ήδη τοποθετημένους εκεί δείκτες Πολιτών (οποιουδήποτε παίκτη), πρέπει να πληρώσει ένα νόμισμα. Αν δεν υπάρχουν ήδη τοποθετημένοι δείκτες Πολιτών, ο παίκτης δεν χρειάζεται να πληρώσει το νόμισμα. Ειδικός Κανόνας Επιπλέον, ο παίκτης πρέπει να έχει αρκετή χωρητικότητα για να φιλοξενήσει την κάρτα Αυτοκρατορίας. Η χωρητικότητα παρέχεται από κάρτες Επαρχιών και Τιτάνων, αλλά και την Πρωτεύουσά του (στο προσωπικό του ταμπλό). Κάθε κάρτα Αυτοκρατορίας καταλαμβάνει 1 θέση. Αν ο παίκτης δεν έχει αρκετή χωρητικότητα δεν μπορεί να αποκτήσει νέα κάρτα Αυτοκρατορίας. Ο παίκτης πληρώνει το κόστος σε νομίσματα και γνώση στο γενικό απόθεμα, και τοποθετεί την κάρτα Αυτοκρατορίας στα δεξιά του ταμπλό του. Οι κάρτες Αυτοκρατορίας δίνουν πλεονεκτήματα και ιδιότητες που περιγράφονται στην παράγραφο «Ιδιότητες Καρτών» στη σελίδα 13. Σημαντικό: Μην αναπληρώνετε την σειρά καρτών Αυτοκρατορίας μέχρι και τον επόμενο γύρο. Επιστράτευση: Ο παίκτης κερδίζει 1 αξία Επίθεσης ανά δείκτη Πολίτη που υπάρχει στην ενέργεια. Η αξία Επίθεσης παρέχεται για όλο τον γύρο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε ενέργεια επίθεσης σε Τιτάνα. Επέκταση: Ο παίκτης παίρνει την πρώτη κάρτα της τράπουλας Επαρχιών, η οποία παρέχει επιπλέον χωρητικότητα και ίσως κι άλλες ιδιότητες. Ο παίκτης πληρώνει 1 γνώση ή 3 νομίσματα στο απόθεμα. Ο παίκτης αμέσως ανοίγει την επόμενη κάρτα Επαρχίας.

11 Εκπαίδευση: Ο παίκτης κερδίζει 1 γνώση από το απόθεμα. Πρέπει να πληρώσει 3 νομίσματα στο απόθεμα. Ανακατασκευή: Ο παίκτης μπορεί να επισκευάσει μέχρι και 2 χτυπημένες κάρτες Αυτοκρατορίας. Ανοίγει τις κάρτες αυτές και επίσης παίρνει τον δείκτη 1ου παίκτη και τον γυρίζει έτσι ώστε να είναι ανοιχτή η πλευρά «χεριού». Η κάρτα αυτή δεν μπορεί να αποκτηθεί ξανά στον ίδιο γύρο. Ο παίκτης επίσης κερδίζει 1 νόμισμα. Ειδικός Κανόνας: Οι παίκτες αγνοούν τυχόν ήδη τοποθετημένους δείκτες Πολιτών στην ενέργεια αυτή. Σημαντικό: Μπορεί κάποιος να αποσύρει μόνο μια κάρτα Στρατού που δεν έχει ήδη επιτεθεί στον τρέχοντα γύρο (δεν έχει νομίσματα στην περιοχή ονομασίας της). Ο παίκτης αφαιρεί όλα τα νομίσματα της κάρτας, επιστρέφοντάς τα στο απόθεμά του και τη γυρίζει έτσι ώστε να φαίνονται οι Ιδιότητες Κληρονομιάς της. Οι Ιδιότητες αυτές αναπαριστάνουν ικανότητες που έμαθαν οι παλιοί στρατιώτες στους νέους. Αν υπάρχουν προηγούμενες Ιδιότητες Κληρονομιάς, πρέπει επίσης να φαίνονται. Ο παίκτης τοποθετεί την νέα κάρτα Στρατού ανοιχτή πάνω από τις παλαιότερες κάρτες, έτσι ώστε όλες οι Ικανότητες Κληρονομιάς να φαίνονται. Οι Ιδιότητες Κληρονομιάς μιας κάρτας Στρατού φαίνονται επίσης και στο μπροστά μέρος της κάρτας, πάνω δεξιά, αλλά δεν ισχύουν μέχρι η κάρτα Στρατού να αποσυρθεί. Σημαντικό: Μην αναπληρώνετε τη σειρά καρτών Στρατού μέχρι και τον επόμενο γύρο. Στρατολόγηση: Ο παίκτης μπορεί να αγοράσει μια κάρτα Στρατού από τη σειρά καρτών Στρατού του κεντρικού ταμπλό. Στην αρχή του παιχνιδιού οι παίκτες έχουν όριο Στρατού 2 (από την Πρωτεύουσά τους), το οποίο σημαίνει ότι κανένας δεν μπορεί να έχει περισσότερες από 2 ενεργές κάρτες Στρατού. Το όριο Στρατού μπορεί να αυξηθεί με κάρτες Επαρχίας και Αυτοκρατορίας. Ειδικός Κανόνας: Κάθε παίκτης μπορεί να τοποθετήσει Πολίτες στην ενέργεια αυτή, ακόμη κι αν ο Πολίτης του έχει μικρότερο βαθμό ικανότητας από αυτούς που ήδη βρίσκονται εκεί. Ωστόσο, αν ο παίκτης τοποθετήσει Πολίτη με βαθμό ικανότητας που δεν ταιριάζει σε ήδη τοποθετημένους εκεί δείκτες Πολιτών (οποιουδήποτε παίκτη), πρέπει να πληρώσει ένα νόμισμα. Αν δεν υπάρχουν ήδη τοποθετημένοι δείκτες Πολιτών, ο παίκτης δεν χρειάζεται να πληρώσει το νόμισμα αυτό. Νέα Κάρτα Στρατού Ειδικός Κανόνας Αποσυρμένες Κάρτες Στρατού Στο ταμπλό παίκτη, η πρωτεύουσα δίνει όριο στρατού 2. Οι περισσότερες κάρτες Στρατού είναι δωρεάν, αλλά κάποιες έχουν κόστος, ακριβώς κάτω από την ονομασία τους. Μόλις ο παίκτης επιλέξει την κάρτα και πληρώσει το κόστος, την τοποθετεί σε έναν στρατό του. Αν δεν υπάρχει ανοιχτός στρατός, ο παίκτης πρέπει να αποσύρει μια ενεργή κάρτα Στρατού που ήδη έχει στην κατοχή του. Ένας στρατός

12 Εξερεύνηση: Ο παίκτης μπορεί να τραβήξει 5 κάρτες Αυτοκρατορίας από την τράπουλα Αυτοκρατορίας και να αποθηκεύσει 1 Ή να αποθηκεύσει 1 κάρτα Αυτοκρατορίας από τη σειρά καρτών Αυτοκρατορίας του ταμπλό. Όταν ένας παίκτης αποθηκεύει μια κάρτα Αυτοκρατορίας την τοποθετεί κάτω από το προσωπικό του ταμπλό. Οι αποθηκευμένες κάρτες δεν παρέχουν πλεονεκτήματα στον παίκτη, αλλά μπορεί να τις αγοράσει αργότερα με την ενέργεια Κατασκευής. Οι αποθηκευμένες κάρτες μένουν κλειστές. Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των αποθηκευμένων καρτών που μπορεί να έχει κάθε παίκτης. β. Ενέργειες Καρτών Αυτοκρατορίας: Ένας παίκτης μπορεί να τοποθετήσει δείκτες Πολιτών του σε μία κάρτα Αυτοκρατορίας του. Μπορεί να τοποθετηθεί Πολίτης μόνο αν στην κάρτα δεν υπάρχει ήδη άλλος δείκτης Πολίτη. Οι παίκτες δεν μπορούν να τοποθετήσουν δείκτες Πολιτών σε κάρτες Αυτοκρατορίας άλλων παικτών. Κάποιες ενέργειες καρτών Αυτοκρατορίας περιγράφονται στην παράγραφο «Διευκρινήσεις Καρτών» στη σελίδα 14. Ενέργεια Κάρτας Αυτοκρατορίας Οι κάρτες που τραβιούνται από την τράπουλα Αυτοκρατορίας και δεν αποθηκεύονται, ξεσκαρτάρονται. Αύξηση: Ο παίκτης παίρνει έναν επιπλέον δείκτη Πολίτη, πληρώνοντας 3 νομίσματα. Ο παίκτης παίρνει τον δείκτη Πολίτη του χρώματός του με τον μικρότερο δυνατό βαθμό. Για παράδειγμα, αν ο παίκτης έχει δείκτες Πολιτών ικανότητας 1, 2 και 3, θα έπαιρνε τον δείκτη με ικανότητα 4. Οι νέοι δείκτες Πολιτών τοποθετούνται στο πλαίσιο «Πείνας» και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέχρι τον επόμενο γύρο.

13 ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΡΤΩΝ Κάρτες Αυτοκρατορίας / Τιτάνα / Επαρχίας Ενέργεια Κάρτας: Ο παίκτης μπορεί να τοποθετήσει έναν δείκτη Πολίτη και να ακολουθήσει τις οδηγίες του συμβόλου. Όριο Στρατού: Ο παίκτης μπορεί να έχει έναν στρατό για κάθε αντίστοιχο σύμβολο που έχει στην κατοχή του. Επίθεση (βέλος): Ο παίκτης έχει +1 αξία επίθεσης για να χρησιμοποιηθεί σε οποιονδήποτε αριθμό ενεργειών Επίθεσης. Επίθεση (σπαθί): Ο παίκτης έχει +1 αξία επίθεσης για να χρησιμοποιηθεί σε οποιονδήποτε αριθμό ενεργειών Επίθεσης. Πολίτης: Ο παίκτης παίρνει ένα δείκτη Πολίτη μόλις αποκτήσει την κάρτα αυτή (μία μόνο φορά). Εισόδημα: Ο παίκτης κερδίζει 1 νόμισμα σε κάθε γύρο, το οποίο λαμβάνει στη φάση «Τέλους του Γύρου». Κάρτες Στρατού Λάφυρα: Όταν ο στρατός αυτός χρησιμοποιηθεί, ο παίκτης κερδίζει 1 νόμισμα (αφού ο Τιτάνας ηττηθεί και τα ζάρια ριχτούν). Κατάσκοπος: Όταν ο στρατός αυτός χρησιμοποιηθεί, ο παίκτης κερδίζει 1 γνώση. Επίθεση (βέλος): Ο παίκτης κερδίζει +1 αξία επίθεσης όταν ο στρατός αυτός χρησιμοποιείται. Επίθεση (σπαθί): Ο παίκτης κερδίζει +1 αξία επίθεσης όταν ο στρατός αυτός χρησιμοποιείται. Επισκευή: Ο παίκτης επισκευάζει μία χτυπημένη κάρτα Αυτοκρατορίας αμέσως πριν ρίξει το ζάρι ζημιάς. Τροφή: Απαιτείται για κάθε δείκτη Πολίτη που έχει ο παίκτης. Κάθε Πολίτης χρειάζεται 1 τροφή. Απόκτηση Γνώσης: Ο παίκτης κερδίζει 1 γνώση σε κάθε γύρο, την οποία λαμβάνει στη φάση «Τέλους του Γύρου». Επισκευή: Επισκευάστε μια χτυπημένη κάρτα Αυτοκρατορίας (συνήθως σαν ενέργεια κάρτας Αυτοκρατορίας). Bonus Εξερεύνησης: Όταν Εξερευνείτε, τραβήξτε επιπλέον κάρτες Αυτοκρατορίας ίσες με τον αριθμό στο μάτι. Πολλές κάρτες Αυτοκρατορίας έχουν πολλαπλές ιδιότητες. Αυτή η κάρτα σας δίνει ένα Εισόδημα και έχει και ενέργεια. Αν ένας παίκτης τοποθετήσει εδώ δείκτη Πολίτη, κερδίζει μία γνώση.

14 ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ Aqueduct: Όταν κερδίζετε έναν νέο πολίτη, κερδίζετε και ένα νόμισμα για κάθε τροφή που έχετε. Archivists of Bol: Κερδίζετε ένα νόμισμα στο τέλος κάθε γύρου. Επίσης, όταν χρησιμοποιήσετε την ενέργεια εξερεύνησης, τραβάτε 2 επιπλέον κάρτες για την επιλογή σας. Bridge: Όταν τοποθετήσετε ένα πολίτη σας εδώ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια κάρτας Αυτοκρατορίας αντιπάλου, ασχέτως του αν έχει ήδη τοποθετήσει πολίτη του εκεί ή όχι. ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ Αν οι παίκτες νοιώθουν ότι χρειάζονται περισσότερες επιλογές για την ενέργεια Επέκτασης, χρησιμοποιήστε τον παρακάτω κανόνα: Επέκταση+: Όταν ένας παίκτης χρησιμοποιήσει την ενέργεια Επέκτασης, μπορεί να τραβήξει τις τρεις πρώτες κάρτες της τράπουλας Επαρχιών (μαζί με την πρώτη, ανοιχτή κάρτα) και να επιλέξει μία μεταξύ των τριών. Αφού κάνει την επιλογή του, επιστρέφει τις κάρτες που δεν κράτησε κλειστές στον πάτο της τράπουλας καρτών Επαρχιών. Crane: Όταν εκτελείτε την ενέργεια κατασκευής, μπορείτε να ξεσκαρτάρετε την κάρτα αυτή για να κατασκευάσετε μια κάρτα Αυτοκρατορίας χωρίς να πληρώσετε το κόστος της σε νομίσματα. Crypta Ship: Όταν τοποθετήσετε έναν πολίτη σας εδώ, εκτελείτε την ενέργεια εξερεύνησης και κερδίζετε 2 νομίσματα. Desert Caravan: Όταν τοποθετήσετε έναν πολίτη σας στην κάρτα αυτή κερδίζετε ένα νόμισμα ανά τροφή που έχετε. Distant Outpost: Όταν ο παίκτης στα δεξιά σας χρησιμοποιήσει την ενέργεια εκπαίδευσης, μπορείτε να ξεσκαρτάρετε ένα νόμισμα από μια κάρτα Στρατού σας (από το όνομα ή την εικόνα). Μία κάρτα Στρατού, έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί δύο φορές στον ίδιο γύρο, με χρήση της ιδιότητας αυτής. Forest Hideout: Όταν τοποθετήσετε έναν πολίτη σας εδώ, τραβάτε τις 4 πρώτες κάρτες της τράπουλας Τιτάνων και τις επιστρέφετε με όποια σειρά επιθυμείτε. Μπορείτε να κάνετε άμεσα επίθεση στην πρώτη κάρτα. Moon Festival: Στο τέλος του παιχνιδιού, κερδίζετε έναν επιπλέον πόντο νίκης για κάθε σετ πέντε διαφορετικών λαβάρων. Scribe Guild: Όταν ο παίκτης στα αριστερά σας χρησιμοποιήσει την ενέργεια εκπαίδευσης, μπορείτε να κερδίσετε 1 γνώση, πληρώνοντας 1 νόμισμα στο απόθεμα. Trade City: Όταν τοποθετήσετε έναν πολίτη σας εδώ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια κάρτας Αυτοκρατορίας ενός αντιπάλου, ακόμη κι αν έχει ήδη τοποθετήσει δικό του πολίτη. Town Hall: Όταν τοποθετήσετε έναν πολίτη σας εδώ, κερδίζετε 1 γνώση και επίσης τον δείκτη πρώτου παίκτη (αν το χέρι είναι κλειστό). Zori Dramatists: Αν είστε ο πρώτος που θα παίξει πάσο, μπορείτε να αποθηκεύσετε μια κάρτα Αυτοκρατορίας, είτε από την ανοιχτή σειρά του ταμπλό, είτε τραβώντας μια τυχαία από την κορυφή της στοίβας.

15 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Δείκτης 1ου Παίκτη 68 Νομίσματα 16 Δείκτες Γνώσης 2 Καλύμματα Ενεργειών 8 Αρχικές Κάρτες Στρατού Κεντρικό Ταμπλό 10 Κάρτες Επαρχιών 45 Κάρτες Αυτοκρατορίας Α 47 Κάρτες Αυτοκρατορίας Β 25 Κάρτες Στρατού 20 Κάρτες Τιτάνων 20 Δείκτες Πολιτών 8 Αρχικές Κάρτες Αυτοκρατορίας 4 Ταμπλό Παικτών 3 Ειδικά Ζάρια

16 ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ Ανακατασκευή 11 Αξία Επίθεσης 6, 7 Αποθηκευμένες Κάρτες 12 Απόσυρση 11 Αύξηση 12 Γνώση 8, 10, 11 Γύρος 4 Δείκτης Πολίτη 5, Διευκρινήσεις Καρτών 14 Ενέργειες 5 Ενέργειες Καρτών Αυτοκρατορίας 5, 12 Ενέργειες Πολιτών 10 Επαρχίες 2, 10 Επίθεση σε Τιτάνα 6 Ζάρι Ζημιάς 7 Ιδιότητες Κληρονομιάς 6, 11 Ικανότητες 13 Κάρτες Αυτοκρατορίας 10 Κάρτες Στρατού 6, 7, 11 Κάρτες Τιτάνων 6-7 Λάβαρα Φυλών 9 Νομίσματα 8 Όριο Στρατού 11 Πάσο 7 Πείνα 7, 8 Περιεχόμενα 15 Πόντοι Νίκης 9 Προετοιμασία 2-3 Στρατολόγηση 11 Τέλος του Γύρου 8 Τέλος του Παιχνιδιού 9 ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 1. Προετοιμασία Προχωρήστε τον μετρητή γύρων. Ξεσκαρτάρετε τις περισσευούμενες κάρτες Αυτοκρατορίας. Αναπληρώστε τώρα τη σειρά καρτών Αυτοκρατορίας. Αναπληρώστε τώρα τη σειρά καρτών Στρατού. 2. Ενέργειες Παικτών Παίζετε στη σειρά εκτελώντας από μία ενέργεια, μέχρι όλοι να παίξουν πάσο: - Τοποθετήστε ένα Πολίτη - Επιτεθείτε σε έναν Τιτάνα - Πάσο 3. Τέλος του Γύρου Πάρτε νομίσματα και γνώση. Κατεβάστε τα νομίσματα των καρτών Στρατού. Πάρτε πίσω τους Πολίτες σας. Ελέγξτε για λιμό. Γυρίστε τον δείκτη 1ου παίκτη στην πλευρά «χωρίς χέρι». Credits Μετάφραση / Ενσωμάτωση: Νίκος Χριστάκης για την Red Meeple v.3

Περιεχόμενα. Πέτρα. Χρυσός. Βιβλίο. Τροφή. Πόντοι Νίκης. Ρίξιμο ξανά. Ανάλυση ενός πλακιδίου. Ονομασία Κόστος ( ή

Περιεχόμενα. Πέτρα. Χρυσός. Βιβλίο. Τροφή. Πόντοι Νίκης. Ρίξιμο ξανά. Ανάλυση ενός πλακιδίου. Ονομασία Κόστος ( ή Εισαγωγή Από τα πρώτα βήματα του πολιτισμού διαμέσου ιστορικών χρόνων προόδου, η ανθρωπότητα έχει ζήσει, πολεμήσει και δημιουργήσει συνολικά σε έθνη. Τα μεγάλα έθνη προστατεύουν και παρέχουν τα απαραίτητα

Διαβάστε περισσότερα

Σχετικά με το Παιχνίδι. Περιεχόμενα. Ένα παιχνίδι στρατηγικών κατασκευών για 2 παίκτες ηλικίας 8 και άνω, από τον Arve D. Fuhler

Σχετικά με το Παιχνίδι. Περιεχόμενα. Ένα παιχνίδι στρατηγικών κατασκευών για 2 παίκτες ηλικίας 8 και άνω, από τον Arve D. Fuhler Ένα παιχνίδι στρατηγικών κατασκευών για 2 παίκτες ηλικίας 8 και άνω, από τον Arve D. Fuhler Σχετικά με το Παιχνίδι Αυτή δεν είναι άλλη μια συνηθισμένη μέρα στην Αρχαία Κίνα. Ο ίδιος ο Αυτοκράτορας ανακοίνωσε

Διαβάστε περισσότερα

Διαδρομών Μέρμηγκα Μερμηγκιών Τζίτζικα Τζίτζικα Επιλογής Επιλογής Φθινόπωρο Φθινόπωρο Προμηθειών Χειμώνα Δύναμης Χειμώνα Φθινόπωρο Χειμώ- νας

Διαδρομών Μέρμηγκα Μερμηγκιών Τζίτζικα Τζίτζικα Επιλογής Επιλογής Φθινόπωρο Φθινόπωρο Προμηθειών Χειμώνα Δύναμης Χειμώνα Φθινόπωρο Χειμώ- νας Για να προετοιμαστείτε καλύτερα για τον χειμώνα, παίξτε εναλλάξ τον Τζίτζικα και τον Μέρμηγκα, και μαζέψτε τις προμήθειες που θα σας φέρουν τη νίκη! Προσέξτε όμως τους ληστές! 48 στρόγγυλες κάρτες Διαδρομών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΝΗΣΟ

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΝΗΣΟ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΝΗΣΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Εξερευνήστε τη μυστηριώδη νήσο La Isla, και κυνηγήστε ζώα που μέχρι πρότινος θεωρούνταν εξαφανισμένα. Το ευγενές Ντόντο, το προσεκτικό Γιγάντιο Φόσα, τον άπιαστο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Σε κάθε γύρο έχετε 2 ενέργειες. Στην κάθε ενέργεια μπορείτε να κάνετε ένα από τα εξής:

ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Σε κάθε γύρο έχετε 2 ενέργειες. Στην κάθε ενέργεια μπορείτε να κάνετε ένα από τα εξής: ΕΙΣΑΓΩΓΗ Οι δουλειές ανθίζουν! Από τότε που ανοίξατε τη συντεχνία, κάθε λογής επαγγελματίες έχουν φτάσει από όλη την Ευρώπη, ώστε να ανταλλάξουν πληροφορίες και να αυξήσουν τις δουλειές τους. Εσείς είστε

Διαβάστε περισσότερα

Ένα παιχνίδι του Stefan Feld ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ένα παιχνίδι του Stefan Feld ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ένα παιχνίδι του Stefan Feld για 2 έως 5 παίκτες. Χρόνος παιχνιδιού: 45-60 λεπτά. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η Βενετία είναι διάσημη για τις γέφυρες και τις γόνδολές της. Περί αυτού πρόκειται και το παιχνίδι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΖΑΡΙΑ! Αυτή είναι μία επέκταση μόνο για το παιχνίδι της alea Las Vegas. Χρησιμοποιήστε τους κανόνες του βασικού παιχνιδιού με τις παρακάτω προσθήκες, επεκτάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα Εισαγωγή Το 1878, το Βασιλικό Μουσείο του Βερολίνου ξεκίνησε την ανάθεση των ανασκαφών στην Πέργαμο, μια περιοχή της νυν Τουρκίας. Η πόλη έφτασε στην κορυφή της ανάπτυξής της γύρω στο 200 π.χ. (στα Λατινικά

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα του Παιχνιδιού

Περιεχόμενα του Παιχνιδιού 1347 Ο Μαύρος Θάνατος ξεσπάει στην Ευρώπη. Ο άρχοντας της χώρας σας, μόλις υπέκυψε στην πανούκλα, και τώρα εσείς, οι πρίγκηπες της χώρας, ανταγωνίζεστε μεταξύ σας για να τον αντικαταστήσετε. Για να το

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα και προετοιμασία για τέσσερις παίκτες

Περιεχόμενα και προετοιμασία για τέσσερις παίκτες Ένα παιχνίδι του Peter Prinz για 2-4 παίκτες Σαν αρχαιολόγοι, οι παίκτες αποκτούν την γνώση που απαιτείται για να ξεκινήσουν αποστολές σε Αίγυπτο, Μεσοποταμία, Κρήτη και Ελλάδα. Ποιός έχει τη δύναμη να

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΛΟΓΟΣ Κάπου στο μέσο του διαστήματος, στον γαλαξία σας ο υπερπληθυσμός έχει ξεφύγει και έχει φτάσει η στιγμή της επέκτασης σε διαγαλαξιακούς πλανήτες. Θα μεγαλώσετε τον στόλο σας, θα επεκτείνετε την

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα 1 Scriptorium (Ταμπλό Αξίας Κατηγορίας) 5 εξάπλευρα ζάρια 87 κάρτες

Περιεχόμενα 1 Scriptorium (Ταμπλό Αξίας Κατηγορίας) 5 εξάπλευρα ζάρια 87 κάρτες Εισαγωγή Στο Biblios, αναλαμβάνετε το ρόλο ενός ηγούμενου, επικεφαλής ενός μοναστηριού την εποχή του Μεσαίωνα. Προσπαθώντας να δημιουργήσετε την εντυπωσιακότερη βιβλιοθήκη, συναγωνίζεστε με άλλους ηγούμενους

Διαβάστε περισσότερα

Ένα παιχνίδι για 2-4 εξερευνητές, ηλικίας 8 και άνω. Διάρκεια παιχνιδιού περίπου 60 λεπτά

Ένα παιχνίδι για 2-4 εξερευνητές, ηλικίας 8 και άνω. Διάρκεια παιχνιδιού περίπου 60 λεπτά Ένα παιχνίδι για 2-4 εξερευνητές, ηλικίας 8 και άνω Διάρκεια παιχνιδιού περίπου 60 λεπτά ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ταμπλό με τον χάρτη της Αφρικής Βιβλίο 2 βιβλία Κάρτες Περιπέτειας 30 κάρτες περιπέτειας (15 με λευκό

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες Κτιρίων και τα αντίστοιχα Ξύλινα Κομμάτια

Κάρτες Κτιρίων και τα αντίστοιχα Ξύλινα Κομμάτια Κανόνες Ως ηγέτης ενός αρχαίου πολιτισμού, εξερευνήστε άγνωστα εδάφη ώστε να αναπτύξετε την αυτοκρατορία σας. Ιδρύστε νέες πόλεις, κατασκευάστε κτίρια εκμετάλλευσης των φυσικών πόρων και δημιουργήστε εμπορικές

Διαβάστε περισσότερα

8. Οι κάρτες Πολιτισμού ανακατεύονται και τοποθετούνται

8. Οι κάρτες Πολιτισμού ανακατεύονται και τοποθετούνται 2-4 παίκτες Ηλικίας 13+ 60-90 λεπτά 3. Τα 28 ξύλα τοποθετούνται στο δάσος. 4. Οι 18 πηλοί τοποθετούνται στο ανάχωμα. 5. Οι 12 πέτρες τοποθετούνται στο λατομείο. 6. Οι 10 χρυσοί τοποθετούνται στο ποτάμι.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 10 ζάρια με 6 σύμβολα το κάθε ένα. 1 διπλής όψεως κεντρικό ταμπλό με 3 ή 4 φορτηγά. 1 μολύβι

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 10 ζάρια με 6 σύμβολα το κάθε ένα. 1 διπλής όψεως κεντρικό ταμπλό με 3 ή 4 φορτηγά. 1 μολύβι Ένα παιχνίδι για 2-4 διευθυντές ζωολογικών κήπων, ηλικίας 13 και άνω. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 10 ζάρια με 6 σύμβολα το κάθε ένα Κροκόδειλος Στρουθοκάμηλος Μαϊμού Ελέφαντας Λιοντάρι Νόμισμα 1 διπλής

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Σκοπός του παιχνιδιού. Ένα παιχνίδι του Dirk Henn για 2-6 παίκτες

Περιεχόμενα. Σκοπός του παιχνιδιού. Ένα παιχνίδι του Dirk Henn για 2-6 παίκτες Ένα παιχνίδι του Dirk Henn για 2-6 παίκτες Οι καλύτεροι αρχιτέκτονες της Ευρώπης και της Αραβίας θέλουν να επιδείξουν τις ικανότητές τους. Προσλάβετε τις καλύτερες ομάδες κτιστών και προσπαθήστε να έχετε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ. 15 Δείκτες Δημάρχου. 30 Δείκτες Επιρροής. 15 Δείκτες Δωροδοκίας. 1 Πιόνι Εκτελεστή. 21 Κύβοι Αξίας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ. 15 Δείκτες Δημάρχου. 30 Δείκτες Επιρροής. 15 Δείκτες Δωροδοκίας. 1 Πιόνι Εκτελεστή. 21 Κύβοι Αξίας. Εποχή της ποταπαγόρευσης στη Νέα Υόρκη. Αντίπαλες συμμορίες χρησιμοποιούν την επιρροή τους δωροδοκώντας πολιτικούς, λειτουργώντας καζίνο, πουλώντας λαθραία ποτά και κερδίζοντας την εύνοια διεφθαρμένων

Διαβάστε περισσότερα

Κανόνες στα Ελληνικά. Μετάφραση / Ενσωμάτωση: Νίκος Χριστάκης για την Red Meeple. v.3

Κανόνες στα Ελληνικά. Μετάφραση / Ενσωμάτωση: Νίκος Χριστάκης για την Red Meeple. v.3 Κανόνες στα Ελληνικά Μετάφραση / Ενσωμάτωση: Νίκος Χριστάκης για την Red Meeple v.3 Μπορείτε να παίξετε την επέκταση αυτή μόνο σε συνδυασμό με το βασικό Edo. Η επέκταση αυτή περιλαμβάνει 3 παραλλαγές,

Διαβάστε περισσότερα

Ένα έξυπνο παιχνίδι τοποθέτησης πλακιδίων για 2-5 παίκτες, 8 ετών και άνω από τον Klaus-Jurgen Wrede

Ένα έξυπνο παιχνίδι τοποθέτησης πλακιδίων για 2-5 παίκτες, 8 ετών και άνω από τον Klaus-Jurgen Wrede Ένα έξυπνο παιχνίδι τοποθέτησης πλακιδίων για 2-5 παίκτες, 8 ετών και άνω από τον Klaus-Jurgen Wrede Η πόλη Καρκασόνε στα νότια της Γαλλίας, φημίζεται για τις ιδιαίτερες Ρωμαϊκές και Μεσαιωνικές της οχυρώσεις.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Στην Αυλή του Βασιλιά Νέα αξιώματα πρέπει να καταληφθούν! Οι Άρχοντες αιτούνται για τα καλύτερα αξιώματα της χώρας, αναζητώντας δύναμη και προνόμια. Νέα περιεχόμενα και αλλαγές στην

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΟΠΟΣ. Ένα παιχνίδι ισχύος για 2 παίκτες, ηλικίας 13 και άνω.

ΣΚΟΠΟΣ. Ένα παιχνίδι ισχύος για 2 παίκτες, ηλικίας 13 και άνω. Ένα παιχνίδι ισχύος για 2 παίκτες, ηλικίας 13 και άνω. Στα παλαιότερα χρόνια, οι μεγαλύτεροι μονάρχες κατασκεύαζαν ναούς για να επιδείξουν τη δύναμή τους και τον μεγάλο πλούτο τους. Οι μεγαλύτεροι ναοί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ - ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ - ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ - ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ FRANK THYBEN 1 Κεντρικό ταμπλό 4 Ταμπλό τροπαίων Πίσω: Επιπλέον ενέργειες παραλλαγής Μπροστά: Βασικό παιχνίδι 34 ξύλινοι κύβοι 1 Πύργος 32 αρχικά Ξόρκια 7x

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Περιεχομένων. Σκοπός του Παιχνιδιού. Προετοιμασία

Παρουσίαση Περιεχομένων. Σκοπός του Παιχνιδιού. Προετοιμασία Για 2 παίκτες Έφτασε η στιγμή ο καπετάνιος Νέμο να επιλέξει ποιός θα γίνει ο πρώτος βοηθός στον Ναυτίλο. Ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε τα βάθη της θάλασσας, καθώς αποδικνείετε ότι είστε ο καλύτερος σε

Διαβάστε περισσότερα

Ο μετρητής μάχης στον οποίο τοποθετείται ένα πιόνι Σαμουράι. Η τιμή του Κιάι του, δηλαδή το σημείο στο οποίο ενεργοποιείται η δύναμη του Σαμουράι.

Ο μετρητής μάχης στον οποίο τοποθετείται ένα πιόνι Σαμουράι. Η τιμή του Κιάι του, δηλαδή το σημείο στο οποίο ενεργοποιείται η δύναμη του Σαμουράι. Κάθε Σαμουράι έχει ένα προσωπικό ταμπλό διπλής όψεως. Στη μία πλευρά είναι η ανθρώπινη μορφή του και στην άλλη η ζωώδης του. Αρκετά στοιχεία του παιχνιδιού εμφανίζονται στο ταμπλό: Ο μετρητής μάχης στον

Διαβάστε περισσότερα

Επέκταση παραλλαγών 4, 5 και 6 του Fresco, για 2-4 παίκτες ηλικίας 10 ετών και άνω

Επέκταση παραλλαγών 4, 5 και 6 του Fresco, για 2-4 παίκτες ηλικίας 10 ετών και άνω Επέκταση παραλλαγών 4, 5 και 6 του Fresco, για 2-4 παίκτες ηλικίας 10 ετών και άνω Στο εγχειρίδιο αυτό, θα βρείτε τους κανόνες της επέκτασης παραλλαγών 4, 5 και 6. Μόνο οι αλλαγές στους κανόνες και τυχόν

Διαβάστε περισσότερα

2-5 Παίκτες - Ηλικία 13+ - 60 λεπτά

2-5 Παίκτες - Ηλικία 13+ - 60 λεπτά Το Cinque Terre, είναι ένα απότομο παράκτιο κομμάτι της Ιταλικής Ριβιέρας και αποτελείται από πέντε χωριά. Τα χωριά αυτά είναι γνωστά για την ομορφιά, την κουλτούρα και το φαγητό τους, αλλά και το γεγονός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ 4 ΠΑΙΚΤΕΣ: 1. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ 4 ΠΑΙΚΤΕΣ: 1. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Προετοιμασία νησιών για 2 παίκτες: Προετοιμασία νησιών για 3 παίκτες: Η περιοχή των νησιών αποτελείται από 9 πλακίδια νησιών (επιλεγμένα τυχαία) και 4 κομμάτια πλαισίου. Η περιοχή των νησιών

Διαβάστε περισσότερα

1 κεντρικό ταμπλό. 1 εγχειρίδιο οδηγιών. Κύβοι μεταναστών. 25 Ιρλανδοί 25 Άγγλοι 25 Γερμανοί 25 Ιταλοί. Δείκτες πολιτικής εύνοιας

1 κεντρικό ταμπλό. 1 εγχειρίδιο οδηγιών. Κύβοι μεταναστών. 25 Ιρλανδοί 25 Άγγλοι 25 Γερμανοί 25 Ιταλοί. Δείκτες πολιτικής εύνοιας Tammany Hall ήταν η πολιτική οργάνωση που κυριαρχούσε στην πολιτική της Νέας Υόρκης, οργανώνοντας τους μεταναστευτικούς πληθυσμούς. Καθώς η επιρροή της οργάνωσης εκτείνονταν από την ίδρυσή της το 1790

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα. Μέσα στο Κουτί. Εισαγωγή... 2. Στόχος... 2. Μέσα στο Κουτί... 2. Οι Κάρτες... 3. Περιγραφή των Καρτών... 3. Επιβίβαση!...

Εισαγωγή. Περιεχόμενα. Μέσα στο Κουτί. Εισαγωγή... 2. Στόχος... 2. Μέσα στο Κουτί... 2. Οι Κάρτες... 3. Περιγραφή των Καρτών... 3. Επιβίβαση!... Αριθμός Παικτών: 2-4 Χρόνος Παιχνιδιού: 45 λεπτά Ηλικίες: 12 και άνω Περιεχόμενα Εισαγωγή................................... 2 Στόχος..................................... 2 Μέσα στο Κουτί...............................

Διαβάστε περισσότερα

Σκοπός του παιχνιδιού. Ένα παιχνίδι του Matthias Cramer για 2-5 παίκτες ηλικίας 12 ετών και άνω

Σκοπός του παιχνιδιού. Ένα παιχνίδι του Matthias Cramer για 2-5 παίκτες ηλικίας 12 ετών και άνω Ένα παιχνίδι του Matthias Cramer για 2-5 παίκτες ηλικίας 12 ετών και άνω Το έτος 1413, ο νέος Βασιλιάς της Αγγλίας, Ερρίκος ο 5ος του Λάνκαστερ, κυνηγάει τα φιλόδοξα σχέδιά του. Την ένωση της Αγγλίας και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ Το SLEUTH είναι ένα φανταστικό παιχνίδι έρευνας για 3 έως 7 παίκτες. Μέσα από έξυπνες ερωτήσεις προς τους αντιπάλους του, κάθε παίκτης συλλέγει στοιχεία και έπειτα, χρησιμοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

Το Jungle Speed είναι ένα παιχνίδι για 2 έως 10 παίκτες (ή και ακόμη περισσότερους!) ηλικίας 7 και άνω.

Το Jungle Speed είναι ένα παιχνίδι για 2 έως 10 παίκτες (ή και ακόμη περισσότερους!) ηλικίας 7 και άνω. Το Jungle Speed είναι ένα παιχνίδι για 2 έως 10 παίκτες (ή και ακόμη περισσότερους!) ηλικίας 7 και άνω. Σκοπός σας είναι να είστε ο πρώτος παίκτης που θα ξεφωρτωθεί όλες του τις κάρτες. Το τοτέμ τοποθετείται

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα του Παιχνιδιού

Περιεχόμενα του Παιχνιδιού Η 3η Επέκταση του Rattus Ε υρώπη, 1349. Ο Μαύρος Θάνατος ήδη καταστρέφει για χρόνια. Οι λαοί της Ευρώπης προσπαθούν, ωστόσο να ακολουθούν τους κανονικούς ρυθμούς ζωής. Οι τεχνίτες παράγουν τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Το παιχνίδι διαρκεί αρκετούς γύρους, με τον κάθε γύρο να αποτελείται από 4 φάσεις:

Το παιχνίδι διαρκεί αρκετούς γύρους, με τον κάθε γύρο να αποτελείται από 4 φάσεις: Στην Ιαπωνία από το 1603 μέχρι το 1868 η θέση του αυτοκράτορα δεν ήταν πολύ σταθερή, και στη θέση του κυβερνούσε ένας Shogun της φατρίας των Tokugawa με αυστηρότητα για να διασφαλίσει την ειρήνη μεταξύ

Διαβάστε περισσότερα

Λίστα περιεχομένων: 1 δείκτης Αρχικού Παίκτη. 4 παραπετάσματα παικτών. 4 καρτέλες Περίληψης Αγοράς. 1 ταμπλό Δημοπρασιών. 30 πλακίδια Δημοπρασιών

Λίστα περιεχομένων: 1 δείκτης Αρχικού Παίκτη. 4 παραπετάσματα παικτών. 4 καρτέλες Περίληψης Αγοράς. 1 ταμπλό Δημοπρασιών. 30 πλακίδια Δημοπρασιών Το Νομοσχέδιο περί Ιδιοκτησίας του 1862 επέτρεψε στους Αμερικάνους να διεκδικήσουν παρθένα εδάφη, ζώντας εκεί και καλλιεργώντας τα για πέντε χρόνια. Επίσης το 1860, δημιουργήθηκε ο Διηπειρωτικός Σιδηρόδρομος

Διαβάστε περισσότερα

Το Κ2 είναι ένα παιχνίδι για 1 έως 5 παίκτες, ηλικίας 8 ετών και άνω, με διάρκεια περίπου 60 λεπτά.

Το Κ2 είναι ένα παιχνίδι για 1 έως 5 παίκτες, ηλικίας 8 ετών και άνω, με διάρκεια περίπου 60 λεπτά. ΟΔΗΓΙΕΣ Το Κ2 είναι το δεύτερο ψηλότερο βουνό στον κόσμο (μετά το Έβερεστ) με ύψος 8.611 μέτρα από τη στάθμη της θάλασσας. Θεωρείται, επίσης, ένα από τα δυσκολότερα βουνά άνω των 8.000 μέτρων. Το Κ2 ποτέ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΑΧΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΑΧΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1945 ΤΡΙΑ ΣΕΝΤ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΑΧΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ Ένα παιχνίδι για 2-5 παίκτες, από τον Brandon Tibbetts THE MANHATTAN PROJECT - ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Jaipur... ελπίζετε να γίνετε ο προσωπικός έμπορος του Μαχαραγιά καταφέρνοντας να είστε πλουσιότερος από τον αντίπαλό σας, στο τέλος κάθε βδομάδας (γύρου). Για να τα καταφέρετε

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΡΤΩΝ. Μετάφραση / Ενσωμάτωση: Νίκος Χριστάκης για την Re M v.3

Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΡΤΩΝ. Μετάφραση / Ενσωμάτωση: Νίκος Χριστάκης για την Re M v.3 Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΡΤΩΝ Μετάφραση / Ενσωμάτωση: Νίκος Χριστάκης για την Re M v.3 Ευχαριστώ τον Don Riddle για τη βασική ιδέα της επέκτασης αυτής, αλλά και για πολλές φανταστικές ιδέες για κάρτες! Επίσης ευχαριστώ

Διαβάστε περισσότερα

Μία πλούσια επέκταση για το BANG!

Μία πλούσια επέκταση για το BANG! Μία πλούσια επέκταση για το BANG! Μεγάλη ανακάλυψη χρυσού! Ποτάμια χρυσού θα είναι η επιβράβευση του γρηγορότερου πιστολέρο! Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε νέο ιδιαίτερο εξοπλισμό ο οποίος θα σας βοηθήσει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Κεντρικά Πλακίδια Νησιών. Πλακίδια Λιμανιών. Ένα παιχνίδι του Anthony Rubbio για 2-4 παίκτες, ηλικίας 14 και άνω.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Κεντρικά Πλακίδια Νησιών. Πλακίδια Λιμανιών. Ένα παιχνίδι του Anthony Rubbio για 2-4 παίκτες, ηλικίας 14 και άνω. Ένα παιχνίδι του Anthony Rubbio για 2-4 παίκτες, ηλικίας 14 και άνω. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Στο Dark Seas, εσείς και οι υπόλοιποι παίκτες παίρνετε τους ρόλους διάσημων πειρατών και σαλπάρετε για τα Νησιά Plunder αναζητώντας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 10 ΠΛΑΚΙΔΙΑ ΒΟΗΘΩΝ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 10 ΠΛΑΚΙΔΙΑ ΒΟΗΘΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΕΩΝ & ΒΟΗΘΩΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΒΟΗΘΩΝ ΧΡΗΣΗ ΒΟΗΘΩΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΚΟΡΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΠΕΚΤΑΣΕΩΝ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 88 στόχοι 48 λεγεώνες 23 δείκτες ενεργοποίησης. Επτά λεγεώνες και. κατακτηθεί. Απόθεμα λεγεώνων. Στοίβα στόχων

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 88 στόχοι 48 λεγεώνες 23 δείκτες ενεργοποίησης. Επτά λεγεώνες και. κατακτηθεί. Απόθεμα λεγεώνων. Στοίβα στόχων Ένα παιχνίδι του Paolo Mori για 2 έως 6 παίκτες ηλικίας 8 και άνω ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 88 στόχοι 48 λεγεώνες 23 δείκτες ενεργοποίησης 12 βραβεία 1 σακουλάκι 1 μπλοκ σκορ Μπροστά σας έχετε ένα παράδειγμα του στησίματος

Διαβάστε περισσότερα

Και τα τέσσερα κτίρια της Εποχής 1 της επέκτασης μπορούν να ανακαινιστούν. Η ιδιότητα

Και τα τέσσερα κτίρια της Εποχής 1 της επέκτασης μπορούν να ανακαινιστούν. Η ιδιότητα Η επέκταση αυτή εισάγει κάποια νέα στοιχεία ώστε να εμπλουτίσει το βασικό παιχνίδι. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξεχωριστά ή σε οποιονδήποτε συνδυασμό. Πεμπτοσ Παικτησ Προφητειεσ Ξύλινα κομμάτια για πέμπτο

Διαβάστε περισσότερα

Ένα παιχνίδι του Paolo Mori. Ημερολόγιο Καταστρώματος

Ένα παιχνίδι του Paolo Mori. Ημερολόγιο Καταστρώματος Ένα παιχνίδι του Paolo Mori Ημερολόγιο Καταστρώματος Ένα παιχνίδι του Paolo Mori Εικονογάφηση των Benzamin Carre και Stephane Gantiez. Ο δημιουργός θα ήθελε να ευχαριστήσει, για την βοήθεια και τις δοκιμαστικές

Διαβάστε περισσότερα

Χρόνος Παιχνιδιού: Περίπου 45 Λεπτά.

Χρόνος Παιχνιδιού: Περίπου 45 Λεπτά. Ένα παιχνίδι με Γρήγορα Κανό και Εύφορα Νησιά για 2-4 Παίκτες, ηλικίας 13 ετών και άνω. Χρόνος Παιχνιδιού: Περίπου 45 Λεπτά. Το μικρό σας νησί βρίσκεται σε περίοδο ειρήνης και ευημερίας. Τέτοιας ευημερίας,

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόµενα. 18 Μπλε Κτίστες. 16 Κίτρινοι Βεζίρηδες. 20 Λευκοί Σοφοί. 18 Κόκκινοι Δολοφόνοι. 18 Πράσινοι Έμποροι

Περιεχόµενα. 18 Μπλε Κτίστες. 16 Κίτρινοι Βεζίρηδες. 20 Λευκοί Σοφοί. 18 Κόκκινοι Δολοφόνοι. 18 Πράσινοι Έμποροι Περιεχόµενα 30 Πλακίδια (12 Πλακίδια Μπλε τιμών: Χωριά & Ιερές Τοποθεσίες με Μπλε αξία πόντων - 18 Πλακίδια Κόκκινων τιμών: Αγορές & Οάσεις με Κόκκινη αξία πόντων) 5 Περιλήψεις Σειράς και Τζίνι Ένα μπλοκ

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Σύμβολα Καρτών. Πόροι Ζώα Χωρικοί

Περιεχόμενα. Σύμβολα Καρτών. Πόροι Ζώα Χωρικοί Περιεχόμενα 63 Ζάρια Κάστρου 107 Κάρτες: 42 Κάρτες Χωρικών 47 Κάρτες Κάστρου 18 Κάρτες Αγοράς 4 Ταμπλό Παικτών 1 Ταμπλό Σειράς 1 Ζάρι Ατομικού Παιχνιδιού 100 Δείκτες Ζώων 60 Δείκτες Χωρικών 21 Χάντρες

Διαβάστε περισσότερα

Προετοιμασία. Τοποθετήστε το κεντρικό ταμπλό στο κέντρο του τραπεζιού.

Προετοιμασία. Τοποθετήστε το κεντρικό ταμπλό στο κέντρο του τραπεζιού. Προετοιμασία Τοποθετήστε το κεντρικό ταμπλό στο κέντρο του τραπεζιού. Στο κεντρικό ταμπλό, τοποθετήστε το γκρι ζάρι ποντικού στη θέση του δίπλα στα νεκροταφεία. Τοποθετήστε τον ποντικό στη θέση του μετρητή

Διαβάστε περισσότερα

20 Αρχιτέκτονες. 1 Πολεοδόμος. 65 Κάτοικοι (μπλε Πιόνια)

20 Αρχιτέκτονες. 1 Πολεοδόμος. 65 Κάτοικοι (μπλε Πιόνια) 20 Αρχιτέκτονες 1 Ταμπλό Κατασκευών (25 Θέσεις) 4 διπλής όψεως Ταμπλό Παικτών με την πόλη κάθε παίκτη, χωρισμένη σε περιοχές Το Ταμπλό Κατασκευών Χρωματιστή πλευρά για το Κλασικό Παιχνίδι 1 Πολεοδόμος

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο με αυτοκόλλητα (μαζί με ανταλλακτικά για το βασικό παιχνίδι)

Φύλλο με αυτοκόλλητα (μαζί με ανταλλακτικά για το βασικό παιχνίδι) ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η πώληση πολύτιμων υφασμάτων, των καλύτερων μπαχαρικών και των πιο φρέσκων φρούτων στην Κωνσταντινούπολη έφερε καλές δουλειές. Οι πελάτες, όμως, του παζαριού έχουν ανακαλύψει μια νέα λιχουδιά,

Διαβάστε περισσότερα

Πίστας Αγώνα Αρχικών Στοιχημάτων Βοηθήματος Παικτών Πρώτου Παίκτη Τούρμπο Πρώτο στοίχημα: Κατασκευή της πίστας:

Πίστας Αγώνα Αρχικών Στοιχημάτων Βοηθήματος Παικτών Πρώτου Παίκτη Τούρμπο Πρώτο στοίχημα: Κατασκευή της πίστας: Η χελώνα δέχτηκε την απαίτηση του λαγού για ρεβάνς του αγώνα και τα νέα εξαπλώθηκαν γρήγορα παντού. Ο μεγάλος αγώνας ήταν έτοιμος να ξεκινήσει και οι συμμετέχοντες ήταν πια έτοιμοι για την μεγάλη αναμέτρηση.

Διαβάστε περισσότερα

CONCORDIA: ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ. τούβλο τροφή εργαλείο κρασί ύφασμα 30 δείκτες πόλης 24 δείκτες bonus. (Praefectus Magnus)

CONCORDIA: ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ. τούβλο τροφή εργαλείο κρασί ύφασμα 30 δείκτες πόλης 24 δείκτες bonus. (Praefectus Magnus) CONCORDIA: ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Κεντρικό ταμπλό: Imperium (3-5 παίκτες), Ιταλία (2-4 παίκτες) 5 αποθήκες 110 ξύλινα κομμάτια στα χρώματα των παικτών, πράσινο, κόκκινο, κίτρινο, μπλε και μαύρο.

Διαβάστε περισσότερα

Το επαναστατικό καρτοπαίχνιδο. όπου κερδίζετε παίρνοντας κεφάλι.

Το επαναστατικό καρτοπαίχνιδο. όπου κερδίζετε παίρνοντας κεφάλι. Το επαναστατικό καρτοπαίχνιδο όπου κερδίζετε παίρνοντας κεφάλι. Το επαναστατικό παιχνίδι με κάρτες όπου κερδίζετε παίρνοντας κεφάλι. Για δύο έως πέντε παίκτες Περιεχόμενα: Μια τράπουλα 50 καρτών ΕΥΓΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΛΙΒΑΔΙΑ, ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΖΑΡΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΛΙΒΑΔΙΑ, ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΖΑΡΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΛΙΒΑΔΙΑ, ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΖΑΡΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ον 15ο Αιώνα στην Κοιλάδα του Λοάρ, Οι παίκτες στο ρόλο πριγκίπων, αφοσιώνονται με όλες τους τις δυνάμεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΝΟΝΩΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ 2 ΩΣ 4 ΠΑΙΚΤΕΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΝΟΝΩΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ 2 ΩΣ 4 ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΝΟΝΩΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ & ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΓΙΑ 2 ΩΣ 4 ΠΑΙΚΤΕΣ Credits 2012 Σχεδιαστές: Παραγωγή: Εικονογράφηση: Jose Pascual Εκτύπωση: Priority Soluciones Graficas - Eduardo

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα 98 κάρτες Τράπουλας του Σαλούν (μαζί με 18 Κάρτες Ομάδας) 8 Κάρτες Χαρακτήρων

Περιεχόμενα 98 κάρτες Τράπουλας του Σαλούν (μαζί με 18 Κάρτες Ομάδας) 8 Κάρτες Χαρακτήρων Καλως ήρθατε στο High Noon Saloon! Βρίσκεστε μέσα σε μια κλασσική μάχη της Άγριας Δύσης, οπλισμένοι με θανατηφόρα Όπλα, προσπαθώντας να εξοντώσετε τους αντιπάλους σας και να βρείτε την καλύτερη κρυψώνα

Διαβάστε περισσότερα

Περίληψη του Παιχνιδιού. Περιεχόμενα. Ένα παιχνίδι του Friedmann Friese Για 2 έως 4 παίκτες ηλικίας 13 ετών και άνω.

Περίληψη του Παιχνιδιού. Περιεχόμενα. Ένα παιχνίδι του Friedmann Friese Για 2 έως 4 παίκτες ηλικίας 13 ετών και άνω. Ένα παιχνίδι του Friedmann Friese Για 2 έως 4 παίκτες ηλικίας 13 ετών και άνω. Περίληψη του Παιχνιδιού Σε έναν γνωστό μύθο του Αισώπου, ένα παγώνι στολιζόταν με δανεικά φτερά, ώστε να φαίνεται πιο μεγαλοπρεπές

Διαβάστε περισσότερα

Ρίξτε τα ζάρια και κτίστε την πόλη σας

Ρίξτε τα ζάρια και κτίστε την πόλη σας Ρίξτε τα ζάρια και κτίστε την πόλη σας ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Οι παίκτες σαν έξυπνοι ηγέτες, προσπαθούν να γεμίσουν τις αρχικά άδειες πόλεις του, κερδίζοντας όσο περισσότερους πόντους μπορούν. Αυτό το

Διαβάστε περισσότερα

Οι παίκτες παίρνουν το ρόλο των χειρότερων πειρατών στο πλήρωμα ενός πλοίου. Ο καπετάνιος σας έχει στη μπούκα, επειδή είστε πολύ τεμπέληδες και

Οι παίκτες παίρνουν το ρόλο των χειρότερων πειρατών στο πλήρωμα ενός πλοίου. Ο καπετάνιος σας έχει στη μπούκα, επειδή είστε πολύ τεμπέληδες και Οι παίκτες παίρνουν το ρόλο των χειρότερων πειρατών στο πλήρωμα ενός πλοίου. Ο καπετάνιος σας έχει στη μπούκα, επειδή είστε πολύ τεμπέληδες και βλάκες για να αξίζετε μερίδιο στο ρούμι και τα λάφυρα. Επειδή

Διαβάστε περισσότερα

Λονδίνο, 17 Νοεμβρίου 1896

Λονδίνο, 17 Νοεμβρίου 1896 Λονδίνο, 17 Νοεμβρίου 1896 Ο ι δρόμοι της πόλης είναι σχεδόν έρημοι και τους διασχίζουν μόνο πεζοί με σκοπό να φτάσουν στα ζεστά τους σπίτια όσο γρηγορότερα μπορούν. Αλλά στα μυστικά σαλόνια του πολυτελούς

Διαβάστε περισσότερα

Ε. Τοποθετήστε τους δείκτες σκορ, στη θέση 0 του μετρητή βαθμολογίας. ΣΤ. Τοποθετήστε τον δείκτη χρόνου στη θέση Ι του μετρητή χρόνου.

Ε. Τοποθετήστε τους δείκτες σκορ, στη θέση 0 του μετρητή βαθμολογίας. ΣΤ. Τοποθετήστε τον δείκτη χρόνου στη θέση Ι του μετρητή χρόνου. ιαρκεια 90 λεπτα Παικτεσ 4 Ηλικια 12+ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Το Autokrator είναι ένα μεσαιωνικό στρατιωτικό παιχνίδι, για τις μάχες μεταξύ Χριστιανών και Μουσουλμάνων μεταξύ 7ου και 11ου αιώνα μ.χ.

Διαβάστε περισσότερα

Το Μπαούλο του κυρ Γιάννη

Το Μπαούλο του κυρ Γιάννη Εισαγωγή Το Μπαούλο του κυρ Γιάννη Ο κυρ Γιάννης έχει κληρονομιά ένα παλιό μπαούλο με ό,τι αντικείμενα μπορείς να φανταστείς! Τα ανίψια του, ο Λευτεράκης και η Βασούλα, θέλουν να τα δουν, αλλά για να τα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΕΧΝΩΝ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΩΝ!

ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΕΧΝΩΝ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΩΝ! ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΕΧΝΩΝ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΩΝ! Ζήστε τη χρυσή εποχή της Αναγέννησης. Πάρτε το ρόλο της κεφαλής μιας Αριστοκρατικής Ιταλικής δυναστείας οδηγώντας την οικογένειά σας όπως τους Medici ή τους

Διαβάστε περισσότερα

1-4 παίκτες - 30 λεπτά

1-4 παίκτες - 30 λεπτά 1-4 παίκτες - 30 λεπτά Κάθε παίκτης είναι ένας Άνθρωπος της Αναγέννησης, με ξεχωριστές ικανόητες. Λόγιος, Έμπορος, Ιππότης και Φούρναρης. Σκοπός σας είναι να εκπαιδεύσετε, να προσλάβετε και να στρατολογήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Ε Δ Δ Δ Ο Δ B Τ Π. Το παιχνίδι αυτό είναι επέκταση και απαιτεί τη χρήση των παρακάτω κομματιών μιας από τις βασικές εκδόσεις του Ticket to Ride:

Ε Δ Δ Δ Ο Δ B Τ Π. Το παιχνίδι αυτό είναι επέκταση και απαιτεί τη χρήση των παρακάτω κομματιών μιας από τις βασικές εκδόσεις του Ticket to Ride: Το Εγχειρίδιο αυτό περιγράφει τις αλλαγές στο παιχνίδι, σχετικά με το ομαδικό παιχνίδι του χάρτη της Μυθικής Ασίας (Legendary Asia), υποθέτοντας ότι είστε εξοικειωμένοι με τους κανόνες του βασικού Ticket

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 κεντρικό ταμπλό - με τα 13 δωμάτια της εκκλησίας και τους αριθμούς τους: 1 χάρτης «λιμανιού» - με 6 αποθήκες

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 κεντρικό ταμπλό - με τα 13 δωμάτια της εκκλησίας και τους αριθμούς τους: 1 χάρτης «λιμανιού» - με 6 αποθήκες Το Τάγμα των Ναϊτών διαλύθηκε από τον Φίλιππο τον Τίμιο, αλλά αρκετοί Ναΐτες Ιππότες επέζησαν σε ένα μικρό απομονωμένο παρεκκλήσι. Οι παίκτες συλλέγουν τα πολύτιμα αντικείμενα του Τάγματος, αντικείμενα

Διαβάστε περισσότερα

Το παιχνίδι όπου έχει σημασία να είστε κοντά

Το παιχνίδι όπου έχει σημασία να είστε κοντά Το παιχνίδι όπου έχει σημασία να είστε κοντά Τι μήκος έχει η γέφυρα Golden Gate; Που έχουν βρεθεί «αποδείξεις» της ύπαρξης του Γέτι; Πόσα αγάλματα υπάρχουν στο Νησί του Πάσχα; Πολύ πιθανό να μην γνωρίζετε

Διαβάστε περισσότερα

Βελτιώστε την Τεχνική σας ακόμη περισσότερο και θα μπορέσετε να Όπλων για τις τέσσερις εμπόλεμες φυλές ενός φανταστικού κόσμου (τρεις φυλές

Βελτιώστε την Τεχνική σας ακόμη περισσότερο και θα μπορέσετε να Όπλων για τις τέσσερις εμπόλεμες φυλές ενός φανταστικού κόσμου (τρεις φυλές Είναι περίοδος συγκρούσεων. Τα Ξωτικά, οι Νάνοι, τα Όρκ και οι Καλικάντζαροι μισιούνται μεταξύ τους θανάσιμα, και είναι έτοιμοι αν κηρύξουν πόλεμο. Το μόνο που τους λείπει είναι τα Όπλα. Η καλύτερη ευκαιρία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Επέκταση #1:

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Επέκταση #1: Επέκταση #1: Καθώς η τεχνολογία των Κινητήρων Άλματος διαδίδεται, μια αρχαία φυλή βρίσκεται σε ταραχή, όσο μια άλλη εγκαταλείπει έναν κόσμο καταδικασμένο από έναν ήλιο που πεθαίνει. Η Αυτοκρατορία ισχυροποιείται,

Διαβάστε περισσότερα

Σχετικά με το παιχνίδι. Περιεχόμενα

Σχετικά με το παιχνίδι. Περιεχόμενα Σχετικά με το παιχνίδι Οι κορυφές της Snowdonia προβάλουν μέσα από την ομίχλη, με τις κορυφές τους ίσα να ξεχωρίζουν. Ψηλότερη είναι η Snowdon (Wyddfa) με ύψος 1085 μέτρα. Βρισκόμαστε στο 1894 και η Snowdon

Διαβάστε περισσότερα

Το προηγούμενο χωριό σας λεηλατήθηκε από βαρβάρους. Είχατε χρόνο να πάρετε μόνο τα παιδιά σας και το καλάμι ψαρέματος πριν το καταστρέψουν.

Το προηγούμενο χωριό σας λεηλατήθηκε από βαρβάρους. Είχατε χρόνο να πάρετε μόνο τα παιδιά σας και το καλάμι ψαρέματος πριν το καταστρέψουν. Βιβλίο Κανόνων Το προηγούμενο χωριό σας λεηλατήθηκε από βαρβάρους. Είχατε χρόνο να πάρετε μόνο τα παιδιά σας και το καλάμι ψαρέματος πριν το καταστρέψουν. Καταφέρατε να ξεφύγετε μέσα στα σκοτάδια. Και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 9 κάρτες Άλλοθι. Κάθε τέτοια κάρτα αναπαριστάνει έναν χαρακτήρα του παιχνιδιού. Κάθε κάρτα έχει επίσης έναν αριθμό Κλεψύδρων (0,1 ή 2).

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 9 κάρτες Άλλοθι. Κάθε τέτοια κάρτα αναπαριστάνει έναν χαρακτήρα του παιχνιδιού. Κάθε κάρτα έχει επίσης έναν αριθμό Κλεψύδρων (0,1 ή 2). ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 9 πλακίδια δρόμων, τα οποία αποκαλούνται Περιοχές. Είναι διπλής όψεως και χρησιμοποιούνται σαν το ταμπλό του παιχνιδιού, το οποίο αποκαλείται Συνοικία. Στη μία πλευρά δεν υπάρχει Χαρακτήρας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Στο CAVE οι παίκτες ηγούνται ομάδων σπηλαιολόγων, εξερευνώντας ένα προσφάτως ανακαλυφθέν σπήλαιο. Όλοι ξεκινούν στην αρχική βάση, όπου μπορούν να γεμίσουν τα σακίδιά τους με απαραίτητο

Διαβάστε περισσότερα

1 Κάρτα Πρώτου Παίκτη. 4 Κάρτες Οικογενειών. 16 Κάρτες Καλεσμένων. Το κομμάτι αυτό περιγράφει με λεπτομέρεια τα περιεχόμενα του παιχνιδιού.

1 Κάρτα Πρώτου Παίκτη. 4 Κάρτες Οικογενειών. 16 Κάρτες Καλεσμένων. Το κομμάτι αυτό περιγράφει με λεπτομέρεια τα περιεχόμενα του παιχνιδιού. Ο νέος Δόγης σας έχει προσκαλέσει στον διάσημο χορό μασκέ που διοργανώνει στο παλάτι του για το Καρναβάλι της Βενετίας! Είναι η τέλεια ευκαιρία για να αποδράσετε από τη βαρετή ζωή των ευγενών, και σας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΝΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΘΕΩΝ, ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΝΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΘΕΩΝ, ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΝΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΘΕΩΝ, ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Καθορίστε τη μοίρα σας στον μυστηριώδη κόσμο των Μπόρα Μπόρα. Ταξιδέψτε στα νησιά, κατασκευάζοντας καλύβες όπου

Διαβάστε περισσότερα

Μία αλεξίσφαιρη επέκταση για το BANG!

Μία αλεξίσφαιρη επέκταση για το BANG! Μία αλεξίσφαιρη επέκταση για το BANG! Το BANG! Dodge City είναι μία διπλή επέκταση, η οποία θα κάνει τα παιχνίδια σας πιο διασκεδαστικά και θα προσφέρει νέες προκλήσεις! Το κουτί περιλαμβάνει την επέκταση

Διαβάστε περισσότερα

Το παιχνίδι αυτό είναι επέκταση και απαιτεί τη χρήση των παρακάτω

Το παιχνίδι αυτό είναι επέκταση και απαιτεί τη χρήση των παρακάτω Το Εγχειρίδιο αυτό περιγράφει τις αλλαγές στους κανόνες, σχετικά με τον Χάρτη της Ινδίας. Υποτίθεται ότι είστε εξοικειωμένοι με τους βασικούς κανόνες του Ticket to Ride. Ε Ο χάρτης της Ινδίας είναι σχεδιασμένος

Διαβάστε περισσότερα

Παραλλαγή 8: Η Καμπάνα σελίδες 2-4 Παραλλαγή 9: Η Παλιά Τοιχογραφία σελίδες 5-7 Παραλλαγή 10: Ο Γιατρός σελίδες 7-11

Παραλλαγή 8: Η Καμπάνα σελίδες 2-4 Παραλλαγή 9: Η Παλιά Τοιχογραφία σελίδες 5-7 Παραλλαγή 10: Ο Γιατρός σελίδες 7-11 Παραλλαγή 8: Η Καμπάνα σελίδες 2-4 Παραλλαγή 9: Η Παλιά Τοιχογραφία σελίδες 5-7 Παραλλαγή 10: Ο Γιατρός σελίδες 7-11 Επιπλέον περιεχόμενα Η Καμπάνα 4 πλακίδια ενεργειών «ακρόασης» - 1 για κάθε παίκτη Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Νικητής είναι ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους. Ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους είναι ο νικητής!

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Νικητής είναι ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους. Ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους είναι ο νικητής! Εξερεύνηση, Αποίκηση, Ανάπτυξη, Εμπόριο, Κατανάλωση ή Παραγωγή; Τι χρειάζεστε περισσότερο; Ποιά μελλοντική αποικία της Γης θα είναι η καλύτερη τώρα που έχει ανακαλυφθεί ο Κινητήρας Άλματος; Ποιός θα ανακαλύψει

Διαβάστε περισσότερα

Άποικοι των μεγαλύτερων δυνάμεων του

Άποικοι των μεγαλύτερων δυνάμεων του Άποικοι των μεγαλύτερων δυνάμεων του κόσμου, έχουν ανακαλύψει νέα εδάφη πλούσια σε πόρους και ευκαιρίες. Οι Ρωμαίοι, οι Βάρβαροι, οι Αιγύπτιοι και οι Γιαπωνέζοι καταφθάνουν εκεί, επεκτείνοντας τα σύνορα

Διαβάστε περισσότερα

Δάσους Δάσους Συστατικών Διαδρομής Σπιτιού Ξορκιών Δάσους Διαδρομής Δάσους πλευρά Δάσους ανοιχτή Διαδρομής Σπιτιού

Δάσους Δάσους Συστατικών Διαδρομής Σπιτιού Ξορκιών Δάσους Διαδρομής Δάσους πλευρά Δάσους ανοιχτή Διαδρομής Σπιτιού Ξεφεύγοντας από τα γαμψά νύχια της Μπάμπα Γιάγκα, καταφέρνετε να αποδράσετε από το σπίτι του. Τότε η μάγισσα ξεκινάει να σας κυνηγάει πάνω στο ιπτάμενο καζάνι της! Για να αποδράσετε, πρέπει να κάνετε τρία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Μέλη οικογενειών. Μεσάζοντες (κολλήστε τα αυτοκόλλητα) Εξάπλευρα ζάρια. ενεργειών. Φλορίνια (αξίας 1 και 5) Δείκτες Περγαμηνών.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Μέλη οικογενειών. Μεσάζοντες (κολλήστε τα αυτοκόλλητα) Εξάπλευρα ζάρια. ενεργειών. Φλορίνια (αξίας 1 και 5) Δείκτες Περγαμηνών. λωρεντία, 15 ος αιώνας. Η πλούσια, αλλά ασήμαντη οικογένεια των Medici γίνεται μια από τις ισχυρότερες δυναστείες της εποχής. Ο Cosimo de Medici, γνωστός και ως «Il Vecchio» («ο Γηραιός»), όχι μόνο κυριαρχεί

Διαβάστε περισσότερα

Σκοπός του παιχνιδιού. Περίληψη

Σκοπός του παιχνιδιού. Περίληψη Σκοπός του παιχνιδιού Είστε διαβολάκια στην Κόλαση, στο διαλλειμά σας από τα βασανιστήρια των χαμένων ψυχών. Ασφαλώς και έχει πάρα πολύ ζέστη, κι έτσι κάθεστε στο μπαρ του Πανδοχείου Τελική Κρίση.Αποφασίσατε

Διαβάστε περισσότερα

Και όπως και στη ζωή, έτσι κι εδώ δεν υπάρχει δεύτερος...

Και όπως και στη ζωή, έτσι κι εδώ δεν υπάρχει δεύτερος... ΚΑΝΟΝΕΣ Σ το παιχνίδι αυτό παίρνετε το ρόλο ενός εξερευνητή των πόλων, διαγωνιζόμενοι για το ποιός θα φτάσει πρώτος στο Νότιο Πόλο. Σε κάθε γύρο, επιλέγετε ένα σετ ζαριών με τα οποία θα προσπαθήσετε να

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 50 ΣΠΟΡΟΙ / ΠΛΑΚΙΔΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΤΑΜΠΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 50 ΣΠΟΡΟΙ / ΠΛΑΚΙΔΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΤΑΜΠΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Στο Garden Dice, είστε κηπουροί που μοχθούν να καταφέρουν να έχουν την καλύτερη σοδειά σε ένα κομμάτι γης. Στη σειρά, ρίχνετε ζάρια, χρησιμοποιώντας τα για να εκτελέσετε ενέργειες όπως αγορά, φύτεμα και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΔΙΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ. χαρτονένια κομμάτια 1 ταμπλό 2 ταμπλό αγροκτήματος (ένα για κάθε παίκτη)

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΔΙΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ. χαρτονένια κομμάτια 1 ταμπλό 2 ταμπλό αγροκτήματος (ένα για κάθε παίκτη) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΔΙΟΥ του Uwe Rosenberg για 2 παίκτες ηλικίας 13 και άνω ΠΕΡΙΛΗΨΗ Παίρνετε τους ρόλους αγροτών και εκτρέφετε πρόβατα, γουρούνια αγελάδες και άλογα. Τρείς εργάτες σας βοηθούν στις εργασίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΥ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΥ Κομμάτια του Παιχνιδιού...2 Σκοπός του Παιχνιδιού...2 Προετοιμασία και Έναρξη του Παιχνιδιού...3 Πορεία του Παιχνιδιού...5 Φάση Ι - Τράβηγμα καρτών...6 Φάση ΙΙ - Επιλογή στόχου...10

Διαβάστε περισσότερα

Ποιά ιστορία θα επιλέξετε εσείς να διηγηθείτε;

Ποιά ιστορία θα επιλέξετε εσείς να διηγηθείτε; Οι διασημότερες πρωτεύουσες του κόσμου δεν εμφανίστηκαν ξαφνικά μέσα σε μια νύχτα. Χρειάστηκε προσεκτικός προγραμματισμός και χρόνος. Τώρα, νέες χώρες αναζητούν τη δημιουργία των δικών τους σημαντικών

Διαβάστε περισσότερα

περίπου 50 κρύσταλλοι (7 σε κάθε χρώμα) 20 δίσκοι (4 σε κάθε χρώμα) 36 νομίσματα των 5 και 10 των 10 5 Αρχικές κάρτες (1 σε κάθε χρώμα)

περίπου 50 κρύσταλλοι (7 σε κάθε χρώμα) 20 δίσκοι (4 σε κάθε χρώμα) 36 νομίσματα των 5 και 10 των 10 5 Αρχικές κάρτες (1 σε κάθε χρώμα) Περιεχόμενα 35 Εργάτες 20 δίσκοι περίπου 50 κρύσταλλοι (7 σε κάθε χρώμα) (4 σε κάθε χρώμα) Spyrium 24 δείκτες, με αριθμούς 1, 2 και 3 (8 σε κάθε αριθμό) 36 νομίσματα των 5 και 10 των 10 10 Bonus δείκτες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Ο χαμένος ναός βρίσκεται στο κέντρο του ταμπλό. Στην αρχή του παιχνιδιού, 10 δωμάτια έχουν ήδη ανακαλυφθεί αλλά δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη ανασκαφές (για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ. Έβερεστ: Το ψηλότερο βουνό του κόσμου.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ. Έβερεστ: Το ψηλότερο βουνό του κόσμου. Έβερεστ: Το ψηλότερο βουνό του κόσμου. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Μέχρι στιγμής έχει προσελκύσει κοντά στους 4,000 ορειβάτες από όλο τον κόσμο, ενώ κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι το επισκέπτονται. Η πλειονότητά τους

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα του παιχνιδιού

Περιεχόμενα του παιχνιδιού Ένα παιχνίδι του Dirk Henn για 2-6 παίκτες Βρισκόμαστε στη μεσαιωνική Γρανάδα. Η Αλάμπρα έχει ολοκληρωθεί και αρχιτέκτονες από κάθε άκρη της γης κατευθύνονται πιά προς τη διαρκώς αναπτυσσόμενη πόλη στους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ. Ένα παιχνίδι του Corey Young

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ. Ένα παιχνίδι του Corey Young Ένα παιχνίδι του Corey Young Βρίσκεστε μαζί με έναν στολίσκο τεσσάρων σκαφών που επέζησαν περνώντας από μια μαύρη τρύπα. Το οικοδόμημα του διαστήματος και οι νόμοι της φυσικής έχουν πλέον αλλάξει. Μπήκατε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Ο Καίσαρας Αδριανός ανέβηκε στο θρόνο της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας το 117 πχ. Στα πρώτα χρόνια της βασιλείας του, η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία αντιμετώπισε αρκετές απειλές από τους βάρβαρους

Διαβάστε περισσότερα

CREDITS ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟ 54 ΚΥΒΟΙ ΔΥΝΑΜΗΣ 48 ΚΑΡΤΕΣ ΘΑΥΜΑΤΩΝ 12 ΚΑΡΤΕΣ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ 18 ΚΑΡΤΕΣ ΗΓΕΤΩΝ 16 ΠΛΑΚΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΩΝ 60 ΚΑΡΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ

CREDITS ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟ 54 ΚΥΒΟΙ ΔΥΝΑΜΗΣ 48 ΚΑΡΤΕΣ ΘΑΥΜΑΤΩΝ 12 ΚΑΡΤΕΣ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ 18 ΚΑΡΤΕΣ ΗΓΕΤΩΝ 16 ΠΛΑΚΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΩΝ 60 ΚΑΡΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ Αναπαραστήστε 12.000 χρόνια ιστορίας. Από την αυγή του Πολιτισμού, μέσα από την γεωργία και τη ναυσιπλοΐα ως την πυρηνική ενέργεια και το μέλλον! Στο Historia, κάθε παίκτης ελέγχει έναν Πολιτισμό, ξεκινώντας

Διαβάστε περισσότερα

Οι δικηγόροι βρήκαν έναν κρυφό όρο στην διαθήκη του θείου σας. Δεν αρκεί να ξοδέψετε μόνο τα χρήματά σας πιο γρήγορα από τους υπόλοιπους.

Οι δικηγόροι βρήκαν έναν κρυφό όρο στην διαθήκη του θείου σας. Δεν αρκεί να ξοδέψετε μόνο τα χρήματά σας πιο γρήγορα από τους υπόλοιπους. Οι δικηγόροι βρήκαν έναν κρυφό όρο στην διαθήκη του θείου σας. Δεν αρκεί να ξοδέψετε μόνο τα χρήματά σας πιο γρήγορα από τους υπόλοιπους. Για να κληρονομήσετε την περιουσία του, πρέπει να χάσετε και τη

Διαβάστε περισσότερα

Μαζέψτε τις βαλίτσες σας, χαιρετήστε τον αχθοφόρο και επιβιβαστείτε!

Μαζέψτε τις βαλίτσες σας, χαιρετήστε τον αχθοφόρο και επιβιβαστείτε! Α πό τις απόκρημνες βουνοπλαγιές του Εδιμβούργου έως τα ηλιόλουστα λιμάνια της Κωνσταντινούπολης και από τα σοκάκια της Παμπλόνα μέχρι κάποιον ανεμοδαρμένο σταθμό του Βερολίνου, το Ticket to Ride σας μεταφέρει

Διαβάστε περισσότερα

Κανόνες του Παιχνιδιού

Κανόνες του Παιχνιδιού Ένα παιχνίδι του Dominique Ehrhardt - Εικονογράφηση D. Ehrhardt - Εξώφυλλο Arnaud Demaegd Κανόνες του Παιχνιδιού Αναλάβετε τον έλεγχο ενός έθνους της Μεσογείου, κατά τον 15 ο αιώνα. Στείλτε τις γαλέρες

Διαβάστε περισσότερα