! Εκτός από προϊόντα μπορείτε να κωδικοποιήσετε υπηρεσίες και θέσεις.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "! Εκτός από προϊόντα μπορείτε να κωδικοποιήσετε υπηρεσίες και θέσεις."

Transcript

1

2

3 Βήμα 1 ο Ελάτε σε επαφή μαζί μας. Με την εγγραφή σας στην 520 Barcode Hellas αποκτάτε ένα Εταιρικό Πρόθεμα, έναν παγκοσμίως μοναδικό αριθμό, βάσει του οποίου θα κωδικοποιήσετε τα προϊόντα σας.! Εκτός από προϊόντα μπορείτε να κωδικοποιήσετε υπηρεσίες και θέσεις.! Συμβουλευτείτε τον κατάλογο με τις παρεχόμενες από την 520 Barcode Hellas υπηρεσίες και επωφεληθείτε από αυτές. Βήμα 2 ο Κάνατε ήδη την αρχή. Δημιουργήστε τώρα διαφορετικούς Κωδικούς (GTINs)* για κάθε διαφορετικό προϊόν/συσκευασία, προσθέτοντας μετά το εταιρικό σας πρόθεμα τον αριθμό προϊόντος. (*) GTIN: Global Trade Item Number = Κωδικός Μονάδας Εμπορίας Βήμα 3 ο Σχεδόν τελειώσατε... Απομένει μόνο να εκτυπώσετε τα barcodes, ακόμα και μέσω της ιστοσελίδας μας, για τους κωδικούς που δημιουργήσατε. Αυτό ήταν! Βήμα 4 ο Δημιουργήστε λοιπόν έναν κατάλογο με τους κωδικούς barcode και τις αντίστοιχες περιγραφές των προϊόντων σας και κοινοποιήστε τον σε όλους τους πελάτες σας.

4

5 αν Για την εγγραφή σας στην 520 Barcode Hellas θα χρειαστούν: Η Αίτηση για την Άδεια Χρήσης Κωδικών Αριθμών Barcode, συμπληρωμένη, υπογεγραμμένη και σφραγισμένη. Η Άδεια Χρήσης που εκδίδεται για λογαριασμό σας, ισχύει για 12 μήνες από την ημερομηνία εγγραφής της επιχείρησης στη 520 Barcode Hellas και ανανεώνεται αυτόματα με την καταβολή της ετήσιας συνδρομής. Τα οικονομικά στοιχεία της επιχείρησης, όπως αντίγραφο του τελευταίου δημοσιευμένου ισολογισμού ή της τελευταίας εκκαθαριστικής δήλωσης ΦΠΑ ή ισοζύγιο. Καταβολή των αντιστοιχων ποσών εγγραφής (εφάπαξ) και πρώτης ετήσιας συνδρομής που υπολογίζονται με βάση τον ετήσιο κύκλο εργασιών της επιχείρησης και αναφέρονται στον Πίνακα Χρέωσης της Αίτησης. Το εταιρικό σας πρόθεμα εκδίδεται άμεσα και σας αποστέλεται μαζί με το σχετικό τιμολόγιο.

6 Η καρδιά του συστήματος κωδικοποίησης είναι οι κωδικοί GTIN. Οι κωδικοί αυτοί είναι: Μοναδικοί: Σε κάθε προϊόν, υπηρεσία ή θέση αντιστοιχεί ένας ξεχωριστός κωδικός. Μη σημαντικοί: Κατά κανόνα δεν περιέχουν καμία πληροφορία, αποτελούν όμως το κλειδί για την πρόσβαση σε μια βάση δεδομένων, στην οποία είναι αποθηκευμένες ακριβείς πληροφορίες σχετικά με κάθε προϊόν, υπηρεσία ή θέση. Ασφαλείς και ακριβείς: Είναι αριθμητικοί και περιλαμβάνουν ένα ψηφίο ελέγχου που εξασφαλίζει την ορθή ανάκτηση των δεδομένων. Διεθνείς και αποδεκτοί από τους περισσότερους τομείς της βιομηχανίας. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά επιτρέπουν τη χρήση τους από όλους τους κρίκους της εφοδιαστικής αλυσίδας, τόσο σε εθνικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο. Κωδικοποίηση Μονάδων Εμπορίας Ως Mονάδα Eμπορίας ορίζουμε οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία αποτελεί αντικείμενο εμπορίας. Ο κωδικός μιας Μονάδας Εμπορίας ονομάζεται GTIN (Global Trade Ιtem Number).! Ο κωδικός GTIN της μονάδας εμπορίας λιανικής πώλησης ακολουθεί μια 13ψήφια δομή, και έχει μια από τις παρακάτω μορφές: Εταιρικό Πρόθεμα Αριθμός Αναφοράς Προϊόντος Ψηφίο Ελέγχου Ε 1 Ε 2 Ε 3 Ε 4 Ε 5 Ε 6 Ε 7 Π 1 Π 2 Π 3 Π 4 Π 5 C Ε 1 Ε 2 Ε 3 Ε 4 Ε 5 Ε 6 Ε 7 Ε 8 Π 1 Π 2 Π 3 Π 4 C Ε 1 Ε 2 Ε 3 Ε 4 Ε 5 Ε 6 Ε 7 Ε 8 Ε 9 Π 1 Π 2 Π 3 C Ε 1 Ε 2 Ε 3 Ε 4 Ε 5 Ε 6 Ε 7 Ε 8 Ε 9Ε 10 Π 1 Π 2 C Tα τρία πρώτα ψηφία των εταιρικών προθεμάτων που αποδιδονται από την 520 Barcode Hellas είναι: 520. Ο αριθμός αναφοράς προϊόντος είναι ένας αριθμός που αποδίδεται από την κάθε επιχείρηση διαφορετικός για κάθε ένα διαφορετικό προϊόν της. Το πλήθος των ψηφίων του αριθμού αναφοράς προϊόντος, 5, 4, 3, 2, εξαρτάται από το πλήθος των διαφορετικών προϊόντων που σκοπεύει να κωδικοποιήσει η κάθε επιχείρηση (από έως 100), και αυτό με τη σειρά του καθορίζει το πλήθος των ψηφίων του Εταιρικού Προθέματος που της αποδίδεται. Tο Ψηφίο Eλέγχου υπολογίζεται απο τα 12 προηγούμενα ψηφία με βάση τον αλγόριθμο του συστήματος κωδικοποίησης. Συνήθως, ο υπολογισμός αυτός γίνεται αυτόματα κατά την εκτύπωση του κωδικού σε μορφή barcode.

7 Δημιουργήστε έναν κατάλογο με τους κωδικούς και τις αντίστοιχες περιγραφές των προϊόντων σας και κοινοποιήστε τον σε όλους τους πελάτες σας. Για λόγους ασφαλείας καλό θα ήταν η απόδοση των κωδικών να γίνεται από την ίδια την επιχείρηση και όχι από εξωτερικούς συνεργάτες της, με μια μέθοδο που να εξασφαλίζει την μοναδικότητά τους. Προτιμήστε να αποδίδετε τους κωδικούς σειριακά και όχι ομαδοποιώντας τους σε κατηγορίες. Ετσι θα μπορέσετε να εκμεταλλευθείτε το μέγιστο πλήθος κωδικών που έχετε στη διάθεσή σας. Ο κωδικός GTIN απεικονίζεται με το barcode ΕΑΝ 13. Ειδικά για τα πολύ μικρά προϊόντα ο κωδικός GTIN μπορεί κατ εξαίρεση να ακολουθήσει 8ψήφια δομή. Ο κωδικός αυτός απεικονίζεται με το barcode ΕΑΝ-8. Προϊόντα επί ζυγίω, εκπτωτικά κουπόνια Βιβλία, περιοδικά, εφημερίδες, παρτιτούρες μουσικής Φάρμακα Εσωτερική χρήση

8 Είναι μία τυποποιημένη ομάδα προϊόντων όπως ένα χαρτοκιβώτιο, ένας δίσκος ή ένα καφάσι, η οποία αποτελεί αντικείμενο εμπορίας αλλά ΔΕΝ διακινείται μέσω σημείων λιανικής πώλησης. Ο κωδικός στην περίπτωση αυτή μπορεί να δημιουργηθεί με έναν από τους παρακάτω δύο τρόπους:!! Για τυποποιημένες Μονάδες Εμπορίας (ομογενείς ή ετερογενείς) αποδίδουμε έναν νέο 13ψήφιο κωδικό. Αν οι συνθήκες εκτύπωσης το επιτρέπουν, τότε απεικονίζουμε τον κωδικό με barcode ΕΑΝ-13. Σε διαφορετική περίπτωση - που είναι και η συνηθέστερη προσθέτουμε το ψηφίο 0 στην αρχή του 13ψήφιου κωδικού ώστε να μετατραπεί σε 14ψήφιο. Γιαούρτι με γεύση φράουλα κωδικός -> Γιαούρτι με γεύση ροδάκινο κωδικός -> Χαρτοκιβώτιο με 6 κεσεδάκια από κάθε γεύση (12 τεμάχια) κωδικός -> Χαρτοκιβώτιο με 12 κεσεδάκια από την ίδια γεύση π.χ. φράουλα κωδικός -> Ο 14ψήφιος αυτός κωδικός απεικονίζεται: με barcode ITF-14 με barcode EAN-128 (01) (Προτιμάται για απευθείας εκτύπωση σε χαρτοκιβώτιο)

9 "! Ειδικά για την περίπτωση ομογενών τυποποιημένων Μονάδων Εμπορίας Χονδρικής μπορούμε να διατηρήσουμε τον 13ψήφιο κωδικό του περιεχόμενου τεμαχίου (χωρίς το ψηφίο ελέγχου), να προσθέσουμε στην αρχή του κωδικού ένα ψηφίο με τιμή από 1 έως 8 και στη συνέχεια να υπολογίσουμε ένα καινούργιο ψηφίο ελέγχου δημιουργώντας έτσι ένα 14ψήφιο κωδικό. Γιαούρτι με γεύση φράουλα κωδικός -> Χαρτοκιβώτιο με 12 κεσεδάκια με γεύση φράουλα μπορεί eναλλακτικά να έχει τον κωδικός -> Στην περίπτωση αυτή ο κωδικός GTIN απεικονίζεται με barcode ITF-14 ή EAN-128.

10 Μονάδα Logistics Μία Μονάδα Logistics π.χ. παλέτα, container κλπ. αποτελείται από όμοιες ή διαφορετικές Μονάδες Εμπορίας και δημιουργείται με σκοπό την αποθήκευση ή/και μεταφορά προϊόντων μέσα στην εφοδιαστική αλυσίδα. Για την κωδικοποίησή της χρησιμοποιείται ο Σειριακός Κωδικός Μονάδας Logistics SSCC (Serial Shipping Container Code).! Ο κωδικός SSCC αποδίδεται με αύξουσα αρίθμηση για κάθε Μονάδα Logistics και αποτελεί τον διεθνή αριθμό κυκλοφορίας της Ο κωδικός SSCC απεικονίζεται με barcode ΕΑΝ-128

11 Το σύστημα κωδικοποίησης προβλέπει και άλλα είδη κωδικών όπως: Για την κωδικοποίηση θέσεων (φυσικές ή νομικές οντότητες) π.χ. μια εταιρεία, μια αποθήκη, ένα τμήμα. Για την κωδικοποίηση σχέσεων υπηρεσιών π.χ. κωδικοποίηση βιβλιαρίων ασθενείας, μελών βιβλιοθήκης. Για την κωδικοποίηση επιστρεφομένων παγίων π.χ. βαρελιών, containers, παλετών. Για την κωδικοποίηση των μεμονωμένων παγίων μιας επιχείρησης π.χ. έπιπλα. Η απεικόνιση αυτών των κωδικών γίνεται με τη χρήση του barcode ΕΑΝ-128.

12 Tα barcodes ενσωματώνονται σ ένα προϊόν με δύο κυρίως τρόπους: 1. κατά το στάδιο της παραγωγής/εκτύπωσης της συσκευασίας ή 2. εκ των υστέρων. Για την ενσωμάτωση του barcode στη μακέτα της συσκευασίας του προϊόντος απαιτείται η ύπαρξη μιας πρότυπης διαφάνειας (film master) ή του αντίστοιχου ηλεκτρονικού αρχείου (disk master). Για κάθε ξεχωριστό barcode η επιχείρηση θα πρέπει να προμηθεύεται ένα διαφορετικό film/disk master. Για τη δημιουργία ενός film/disk master είναι απαραίτητες διάφορες τεχνικές παράμετροι (μέγεθος συμβόλου, μέθοδος εκτύπωσης, υλικό συσκευασίας, κ.α.) γι αυτό και η παραγωγή τους γίνεται από εξειδικευμένους προμηθευτές Σε αυτή τη περίπτωση έχουμε δύο επιλογές: α) Εκτύπωση του barcode, χρησιμοποιώντας κατάλληλο εξοπλισμό, σε αυτοκόλλητη ετικέτα που θα επικολληθεί πάνω στο προϊόν. Απαιτείται η προμήθεια εξοπλισμού ή η συνεργασία με εξειδικευμένο προμηθευτή. β) Εκτύπωση του barcode απευθείας στη συσκευασία χρησιμοποιώντας θερμικό ή inkjet εκτυπωτή. Η τελευταία (ink-jet) μέθοδος χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο για εκτύπωση επί χαρτοκιβωτίων. Κατά το σχεδιασμό του εικαστικού μέρους της συσκευασίας ενός προϊόντος, προνοείστε να δεσμεύσετε σε κατάλληλη θέση της μακέτας τον απαιτούμενο χώρο, προκειμένου να ενθέσετε εκεί το barcode. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ηλεκτρονικά αρχεία (disk master) για τα barcode των προϊόντων σας από το website μας Συμβουλευθείτε τον Κατάλογο Προμηθευτών στην ενότητα των Εργαλείων του website μας

13 Χρώματα Η ανάγνωση ενός barcode από τους scanners στηρίζεται στην αντίθεση (contrast) μεταξύ του φόντου (υποστρώματος) και των γραμμών του barcode. Πολλές φορές για λόγους καλαισθησίας προτιμάται η χρήση συνδυασμού χρωμάτων πέραν του τυπικού λευκού-μαύρου. Όμως στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στα χρώματα που θα επιλεγούν για την απεικόνιση του barcode. Μια αντίθεση η οποία ίσως φαίνεται ικανοποιητική στο ανθρώπινο μάτι, μπορεί να μην επαρκεί για τον scanner. Γενικός κανόνας για τη σωστή επιλογή χρωμάτων είναι: Τα ανοιχτόχρωμα θερμά χρώματα, όπως το άσπρο, το κόκκινο, το κίτρινο και το πορτοκαλί, είναι κατάλληλα για το φόντο. Αντίθετα, τα σκούρα-ψυχρά χρώματα, όπως το μαύρο, το μπλέ, το καφέ και το πράσινο, είναι κατάλληλα για τις γραμμές του barcode. ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΙΣΤΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΒΟΛΩΝ (Barcode Verification Service) Ένα barcode, που έχει εκτυπωθεί ακολουθώντας πιστά τις προδιαγραφές, θα είναι ΠΑΝΤΑ αναγνώσιμο από όλους τους scanners. Προκειμένου να ελέγξουμε το κατά πόσον έχουν τηρηθεί οι προδιαγραφές εκτύπωσης, υποβάλλουμε το barcode στη διαδικασία του Verification. Η 520 Barcode Hellas διαθέτει την κατάλληλη τεχνογνωσία & εξειδικευμένο εξοπλισμό για τη διαδικασία αυτή. Στείλτε μας λοιπόν τα δείγματα σας για έλεγχο.

14 Γνωρίζετε ότι, με την εγγραφή σας στην 520 Barcode Hellas και την ένταξή σας στον κόσμο της αυτοματοποιημένης αναγνώρισης, δεν αποκτάτε μόνο έναν κωδικό για τα προϊόντα σας; Μια σειρά από υπηρεσίες είναι στη διάθεσή σας ώστε να σας βοηθήσουν να εφαρμόσετε το σύστημα κωδικοποίησης αποτελεσματικότερα. Η 520 Barcode Hellas διαθέτει την τεχνογνωσία και την υποδομή για να σας εξυπηρετήσει άμεσα, προσφέροντας σας πάντα την καταλληλότερη λύση. Help desk και Remote Support! Καθημερινή, άμεση και αποτελεσματική υποστήριξη για την επίλυση αποριών και αντιμετώπιση προβλημάτων. Εκπαίδευση! Περιλαμβάνει 3 επίπεδα: Βασικό, προχωρημένο και Εξειδικευμένο. Μπορεί να διεξαχθεί και στο χώρο μιας επιχείρησης για ομάδα στελεχών. Barcode Verification Service! Έλεγχος της πιστότητας των εκτυπώμενων barcodes, με τη χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού. Εκδόσεις! Περιλαμβάνουν τις προδιαγραφές του συστήματος κωδικοποίησης, καθώς και μια σειρά από οδηγίες, πρότυπα και παραδειγματικές εφαρμογές. Διατίθενται σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή. Συμβουλευτικές Υπηρεσίες σχετικά με την εξεύρεση λύσεων για την αντιμετώπιση εξειδικευμένων προβλημάτων και εφαρμογών. Συμμετοχή σε εκδηλώσεις (ημερίδες, παρουσιάσεις και σε ομάδες εργασίας). Εμφάνιση στο i520.gr,το διεθνές μητρώο κωδικών που εξασφαλίζει την αναγνωρισιμότητα των κωδικών σας και της εταιρείας σας σε διεθνές επίπεδο. Έκδοση Username & Password για την πλήρη πρόσβαση στο website της 520 Barcode Hellas. Δημιουργία ηλεκτρονικών αρχείων για τα barcode των προϊόντων σας. Επίσης σας παρέχονται: Κατάλογος με τους ισχύοντες κωδικούς που έχουν εκδοθεί από την 520 Barcode Hellas (κυρίως για λιανεμπόρους). Κατάλογος με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο των barcodes, του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και των Logistics, με σκοπό να σας διευκολύνει στην επιλογή προμηθευτών. Λογισμικό καταχώρισης και παρακολούθησης των κωδικών των προϊόντων σας και για τον υπολογισμό του ψηφίου ελέγχου (check digit) των κωδικών.

15

16

Ποιός είναι o GS1; Προϊόντα και Υπηρεσίες. Με τη χρήση των προτύπων GS1 επιτυγχάνεται:

Ποιός είναι o GS1; Προϊόντα και Υπηρεσίες. Με τη χρήση των προτύπων GS1 επιτυγχάνεται: Ποιός είναι o GS1; Ο GS1 είναι ένας διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1977, εδρεύει στις Βρυξέλλες και εκπροσωπείται σε 107 χώρες στον κόσμο. Ασχολείται αποκλειστικά με τον σχεδιασμό

Διαβάστε περισσότερα

Τι πρέπει να γνωρίζεις για τα barcode

Τι πρέπει να γνωρίζεις για τα barcode Τι πρέπει να γνωρίζεις για τα barcode Ποιοί είμαστε Η εταιρεία 520 Barcode Hellas, εισήγαγε και καθιέρωσε το σύστημα barcode στην Ελλάδα πριν από 30 χρόνια. Παράλληλα με τη δημιουργία και έκδοση κωδικών

Διαβάστε περισσότερα

1.00 1.00 Ενδεικτικά Παραδείγματα Εφαρμογής Μονάδες Εμπορίας Λιανικής Οι μονάδες εμπορίας λιανικής κωδικοποιούνται συνήθως με κωδικούς GTIN-13. Το σύμβολο barcode που χρησιμοποιείται για την απεικόνισή

Διαβάστε περισσότερα

Σήμανση Προϊόντων με GS1 Barcodes σε απλά βήματα

Σήμανση Προϊόντων με GS1 Barcodes σε απλά βήματα Σήμανση Προϊόντων με GS1 Barcodes σε απλά βήματα Εισαγωγή Οι κωδικοί barcodes GS1 έχουν καθιερωθεί ως το πιο γνωστό και διεθνώς αναγνωρίσιμο κομμάτι των προτύπων GS1. Επιτρέπουν την αυτόματη και αδιαμφισβήτητη

Διαβάστε περισσότερα

Association Greece. Κωδικοποίηση και Σήμανση Μονάδων Εμπορίας Μεταβλητού Βάρους v1.1. Τι πρέπει να κάνω;

Association Greece. Κωδικοποίηση και Σήμανση Μονάδων Εμπορίας Μεταβλητού Βάρους v1.1. Τι πρέπει να κάνω; Association Greece Κωδικοποίηση και Σήμανση Μονάδων Εμπορίας Μεταβλητού Βάρους v1.1 Τι πρέπει να κάνω; Ποιός είναι o GS1; Ο GS1 είναι ένας διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1977, εδρεύει

Διαβάστε περισσότερα

Association Greece. GS1 Barcodes

Association Greece. GS1 Barcodes Association Greece GS1 Barcodes 2 Ο Διεθνής Οργανισμός GS1 Ο GS1 είναι ένας διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1977, αναγνωρισμένος από τον ΟΗΕ ως μη κυβερνητική οργάνωση. Εδρεύει στις

Διαβάστε περισσότερα

EAN UCC Κανόνες Κωδικοποίησης µ ε απλά λόγια

EAN UCC Κανόνες Κωδικοποίησης µ ε απλά λόγια ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΗΜΑΝΣΕΩΣ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΕΑΝ ΕΛΛΑΣ EAN UCC Κανόνες Κωδικοποίησης µ ε απλά λόγια The Global Language of Business Βασίζεται στις section 2.1.Α.1 version 5.0 Ιανουάριος 2004 Πότε αλλάζει ένας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ. THEMA-TRACER Ver. 1.0 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ GALAXIDI FISH FARM S.A

ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ. THEMA-TRACER Ver. 1.0 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ GALAXIDI FISH FARM S.A ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ THEMA-TRACER Ver. 1.0 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ GALAXIDI FISH FARM S.A Αθήνα Μάρτιος 2009 - 2/8 - Αξιότιμοι κύριοι/κυρίες, Η εταιρεία μας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας υποβάλει την

Διαβάστε περισσότερα

Θωρακείστε την επιχείρηση σας

Θωρακείστε την επιχείρηση σας Θωρακείστε την επιχείρηση σας Χαµηλό κόστος Γρήγορη εκµάθηση w.agrosoft.gr Άµεσα αποτελέσµατα Εισαγωγή Το προϊόν Itemtracker, έκδοση 1.0, είναι η σύγχρονη και µοντέρνα λύση στην Ιχνηλασιµότητα των τροφίµων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΕ-TPD 1 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ Πληροφορίες για το εμπόριο

ΕΕ-TPD 1 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ Πληροφορίες για το εμπόριο ΕΕ-TPD 1 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ Πληροφορίες για το εμπόριο Οι υποχρεώσεις κωδικοποίησης των προϊόντων βάσει του κανονισμού ΕΕ-TPD εφαρμόζονται στα προϊόντα καπνού που διατίθενται στην αγορά της ΕΕ και

Διαβάστε περισσότερα

Κωδικοποίηση & Σήµανση Προϊόντων Μεταβλητού Βάρους από τον παραγωγό/ κατασκευαστή. (Κωδικοποίηση από τον Παραγωγό/Συσκευστή )

Κωδικοποίηση & Σήµανση Προϊόντων Μεταβλητού Βάρους από τον παραγωγό/ κατασκευαστή. (Κωδικοποίηση από τον Παραγωγό/Συσκευστή ) Κωδικοποίηση & Σήµανση Προϊόντων Μεταβλητού Βάρους από τον παραγωγό/ κατασκευαστή (Κωδικοποίηση από τον Παραγωγό/Συσκευστή ) 2 ΚΩ ΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑ ΩΝ H κωδικοποίηση των Kαταναλωτικών Mονάδων

Διαβάστε περισσότερα

DELTA Εμπορική ιαχείριση

DELTA Εμπορική ιαχείριση DELTA Εμπορική ιαχείριση Η εφαρμογή Delta Εμπορική ιαχείριση αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε είδος εμπορικής επιχείρησης. Υποστηρίζει όλο τον εμπορικό κύκλο, απο τη στιγμή της αγοράς, της τιμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

Kωδικοποίηση & Σήµανση προϊόντων Μέσα στο Κατάστηµα (in store)

Kωδικοποίηση & Σήµανση προϊόντων Μέσα στο Κατάστηµα (in store) Kωδικοποίηση & Σήµανση προϊόντων Μέσα στο Κατάστηµα (in store) 2 1. Κωδικοποίηση ειδών µέσα στο κατάστηµα (in store) Στις δοµές κωδικοποίησης έχει δεσµευθεί το πρόθεµα 04 και 2 για κωδικοποίηση προϊόντων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΩ ΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΩ ΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΩ ΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ρ. Ευάγγελος Θεοδώρου, Managing Director της Θεοδώρου Αυτοµατισµοί ΑΒΕΤΕ etheod@theodorou.gr Φίλιππος Σφυρής, MSc, Marketing Manager της Θεοδώρου Αυτοµατισµοί ΑΒΕΤΕ psfiris@theodorou.gr

Διαβάστε περισσότερα

Για να δείτε όλες τις εγγραφές της εκτύπωσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βελάκια.

Για να δείτε όλες τις εγγραφές της εκτύπωσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βελάκια. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > PRISMA Win Εμπορικό > Πελάτες > Εκτυπώσεις Εκτυπώσεις Λογιστικές Καρτέλα Πελάτη Στην Καρτέλα του Πελάτη εμφανίζονται αναλυτικά,

Διαβάστε περισσότερα

Κωδικοποίηση Περιοδικού Ηµερησίου Τύπου ISSN

Κωδικοποίηση Περιοδικού Ηµερησίου Τύπου ISSN Κωδικοποίηση Περιοδικού Ηµερησίου Τύπου ISSN 2 H δοµή έχει ως ακολούθως: 977 XXXXXXX V 1 V 2 C S 1 S 2 όπου 977 το πρόθεµα που έχει αποδοθεί για την κωδικοποίηση ISSN XXXXXXX τα 7 πρώτα ψηφία του κωδικού

Διαβάστε περισσότερα

Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win

Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win Αριθμός Έκδοσης: 7.0.1.0002 Εμπορικές εφαρμογές Η Εξέλιξη των εφαρμογών PRISMA Win δε σταματά ποτέ! Παρακάτω μπορείτε να δείτε νέες δυνατότητες που προστέθηκαν στις

Διαβάστε περισσότερα

Κωδικοποίηση Bιβλίων ISΒN

Κωδικοποίηση Bιβλίων ISΒN Κωδικοποίηση Bιβλίων ISΒN 2 H δοµή έχει ως ακολούθως 978 X 1 X 2 X 3 X 4 X 5 X 6 X 7 X 8 X 9 C όπου: 978 το πρόθεµα που έχει αποδοθεί για την κωδικοποίηση ISBN X 1 X 2 X 3 X 4 X 5 X 6 X 7 X 8 X 9 τα 9

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριακά Συστήματα Αυτόματης Προ-Δεματοποίησης (Pre-Packing)

Πληροφοριακά Συστήματα Αυτόματης Προ-Δεματοποίησης (Pre-Packing) Πληροφοριακά Συστήματα Αυτόματης Προ-Δεματοποίησης (Pre-Packing) Copyright : OPTIMUM A.E. 1. Το Πρόβλημα της Προ-Δεματοποίησης Συσκευασίας Η εκτέλεση, σε καθημερινή βάση, των παραγγελιών που δέχεται μία

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Διαχειριστής Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2010 18:20 - Τελευταία Ενημέρωση Τρίτη, 20 Ιούλιος 2010 13:31

Συντάχθηκε απο τον/την Διαχειριστής Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2010 18:20 - Τελευταία Ενημέρωση Τρίτη, 20 Ιούλιος 2010 13:31 Η εφαρμογή λογισμικού Kiosk Manager, είναι η πλέον σύγχρονη, επαγγελματική και οικονομική λύση για τη διαχείριση καταστημάτων εντατικής λιανικής, καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένη και δοκιμασμένη για το περίπτερο

Διαβάστε περισσότερα

ALPHA BANK ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ IBAN GR /6. GS1 Association Greece

ALPHA BANK ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ IBAN GR /6. GS1 Association Greece Μέλος του διεθνούς Οργανισµού GS1 AISBL, νόµιµος και µοναδικός εξουσιοδοτηµένος φορέας για την Ελλάδα Αριθµός Μητρώου Μέλους (συµπληρώνεται από το σωµατείο) Αίτηση εγγραφής µέλους Τακτικό Συνεργαζόµενο

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Πλήρης εμπορική παρακολούθηση και άμεση οικονομική εικόνα των επιχειρήσεων Αποθήκη o Διαχείριση αποθήκης (5 αποθ. χώροι) o Οργάνωση αποθήκης o Group Αποθηκών o Είδη

Διαβάστε περισσότερα

PRODUCT DATA SYNCHRONISATION: ADDED VALUE FOR SUCCESSFUL EXPORT TO THE US MARKET

PRODUCT DATA SYNCHRONISATION: ADDED VALUE FOR SUCCESSFUL EXPORT TO THE US MARKET PRODUCT DATA SYNCHRONISATION: ADDED VALUE FOR SUCCESSFUL EXPORT TO THE US MARKET Dr. George Sarantavgas Director, Standards & Solutions 15/03/2018 GS1 Association Greece Ο Οργανισμός GS1 Διεθνής, μη κερδοσκοπικός

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΣΗ. Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης παραστατικών

ΛΥΣΗ. Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης παραστατικών ΛΥΣΗ Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης παραστατικών ARCHIVING connect ARCHIVING CONNECT 100% ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ Επιθυμείτε μία λύση που θα σας εξοικονομήσει σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

DIOSCOURIDES ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ

DIOSCOURIDES ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ Κεντρικό : Υποκ/μα : Αδριανείου 29, Ν. Ψυχικό, ΤΚ 115 25 Τηλ : 210-670.5000, Fax : 210-670.5050 Ακταίου 3-5, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 542 48 Τηλ: 231-0 20.60.20, Fax:231-0 20.60.30 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Παραγγελίες. Πελατών. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Πελάτης Είδη Στοιχεία Αποστολής Λοιπά Στοιχεία.

Παραγγελίες. Πελατών. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Πελάτης Είδη Στοιχεία Αποστολής Λοιπά Στοιχεία. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > PRISMA Win Εμπορικό > Κινήσεις > Παραγγελίες Παραγγελίες Πελατών Πελάτης Είδη Στοιχεία Αποστολής Λοιπά Στοιχεία Πελάτης Είδη Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΤΜΗΜΑ Α' Ταχ. Διεύθυνση : Αριστοτέλους 17 Ταχ. Κώδικας : 101 87 Τηλέφωνο : 210 5237483

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Τους γονείς μου, Γεράσιμο και Παναγιώτα για τη συμπαράστασή τους. Τους συναδέλφους μου Γιώργο Παπαδόπουλο, Νίκο Ρασσά και Ανέστη

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Τους γονείς μου, Γεράσιμο και Παναγιώτα για τη συμπαράστασή τους. Τους συναδέλφους μου Γιώργο Παπαδόπουλο, Νίκο Ρασσά και Ανέστη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Τους γονείς μου, Γεράσιμο και Παναγιώτα για τη συμπαράστασή τους. Τους συναδέλφους μου Γιώργο Παπαδόπουλο, Νίκο Ρασσά και Ανέστη Σιάκκα για την πολύτιμη βοήθεια τους όσον αφορά στην προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Σύμφωνα με το άρθρο 36, παράγραφος 5 του ν.4036\2012 προβλέπεται η καταγραφή της Λιανικής πώλησης γεωργικών φαρμάκων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. MULTIPos. Νοέμβριος 2005 Αφοί ΠΑΓΚΑΛΙΔΗ ΑΕΒΕ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. MULTIPos. Νοέμβριος 2005 Αφοί ΠΑΓΚΑΛΙΔΗ ΑΕΒΕ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ MULTIPos Νοέμβριος 2005 Αφοί ΠΑΓΚΑΛΙΔΗ ΑΕΒΕ Περιεχόμενα Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα...2 Κεφάλαιο 1 ο...6 Εισαγωγή στο Πρόγραμμα...6 1.1. Καρτέλες...7 1.1.1. Αποθήκη...7 1.1.1.1. Καρτέλες...7

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΦΟΡΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΦΟΡΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΦΟΡΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΑΙΟΣ 2010 2 Περιεχόμενα Απογραφή Ειδών 3 Πωλήσεις- Αγορές 5 Παρακολούθηση Προγράμματος Εργασιών Αντιπροσώπων 6 Διαχείριση Αποθήκης 7 Έλεγχος Υπολοίπων 8 Μεταφέρετε

Διαβάστε περισσότερα

website guide B2B e-shop

website guide B2B e-shop website guide B2B e-shop Η ιστοσελίδα της Sun Electronics κατασκευάστηκε για να παρέχει χρήσιμες πληροφορίες τόσο στους συνεργάτες της όσο και στους τελικούς καταναλωτές. Σχεδιάστηκε έτσι ώστε η τιμολογιακή

Διαβάστε περισσότερα

Είναι το δυναμικό ξεκίνημα με άμεσα αποτελέσματα και εξασφαλίζει πραγματική επένδυση για την επιχείρηση.

Είναι το δυναμικό ξεκίνημα με άμεσα αποτελέσματα και εξασφαλίζει πραγματική επένδυση για την επιχείρηση. PEGASUS μ-elite ERP Είναι το δυναμικό ξεκίνημα με άμεσα αποτελέσματα και εξασφαλίζει πραγματική επένδυση για την επιχείρηση. Χαρακτηρίζεται από την εύκολη εγκατάσταση του Εύκολη εκμάθηση από αρχάριους

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση της τεχνολογίας R.F.I.D. µέσα από το Gold24

Παρουσίαση της τεχνολογίας R.F.I.D. µέσα από το Gold24 Παρουσίαση της τεχνολογίας R.F.I.D. µέσα από το Gold24 IntelliSoft Ε.Π.Ε. ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Αιµιλιανού Γρεβενών 13, 142 32 Περισσός Τηλ: (+30210) 68.96.616 Φαξ: (+30210) 68.96.617 Email:

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Είδη. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία Μεταβολή Διαγραφή - Αναζήτηση ενός είδους

Pylon Entry. Είδη. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία Μεταβολή Διαγραφή - Αναζήτηση ενός είδους Pylon Entry Είδη Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία Μεταβολή Διαγραφή - Αναζήτηση ενός είδους Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Είδους... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα Πολιτική Τιμολόγησης...

Διαβάστε περισσότερα

CASE STUDY. Ιχνηλασιµότητα στο ΛΑ Ι. Project: ΕΑΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

CASE STUDY. Ιχνηλασιµότητα στο ΛΑ Ι. Project: ΕΑΣ ΣΗΤΕΙΑΣ CASE STUDY Ιχνηλασιµότητα στο ΛΑ Ι Project: ΕΑΣ ΣΗΤΕΙΑΣ Θέµα: Προδιαγραφές και απαιτήσεις του συστήµατος Ιχνηλασιµότητας Tracer Factory που εγκαταστάθηκε στην ΕΑΣ Σητείας Περιεχόµενα 1. Φάσεις παραγωγικής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. (In Store coding for Supermarkets and Retailers)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. (In Store coding for Supermarkets and Retailers) ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (In Store coding for Supermarkets and Retailers) GS1 - Η παγκόσμια γλώσσα του εμπορίου ΚΩΔΙΚΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ό,τι πρέπει να ξέρει µια Βιοµηχανία Τροφίµων για τα σύγχρονα συστήµατα ζύγισης και σήµανσης

Ό,τι πρέπει να ξέρει µια Βιοµηχανία Τροφίµων για τα σύγχρονα συστήµατα ζύγισης και σήµανσης Από την Ζύγιση στην Ιχνηλασιµότητα Ό,τι πρέπει να ξέρει µια Βιοµηχανία Τροφίµων για τα σύγχρονα συστήµατα ζύγισης και σήµανσης Φίλιππος Σφυρής, MSc. Marketing Manager, Θεοδώρου Αυτοµατισµοί ΑΒΕΤΕ psfiris@theodorou.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΖΥΓΙΣΗΣ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

ΜΗ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΖΥΓΙΣΗΣ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΜΕΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΜΗ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΖΥΓΙΣΗΣ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ 1. Ποιά όργανα ζύγισης θεωρούνται «νόμιμα»? Μηχανικοί ή ηλεκτρονικοί επιτραπέζιοι

Διαβάστε περισσότερα

Pegasus ERP Start Up 738,00. Δυνατότητες Pegasus

Pegasus ERP Start Up 738,00. Δυνατότητες Pegasus Pegasus ERP Start Up 738,00 Σε ποιούς απευθύνεται: Το Pegasus Erp Start up απευθύνεται στο 60 % τον εμπορικών επιχειρήσεων που θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα στην μηχανοργάνωση της επιχείρησής τους. Είναι

Διαβάστε περισσότερα

GS1 Cloud. Προϊόντα στην παγκόσμια αγορά. Δημήτρης Χρήστου Director, Market Development. Food Expo 2018

GS1 Cloud. Προϊόντα στην παγκόσμια αγορά. Δημήτρης Χρήστου Director, Market Development. Food Expo 2018 GS1 Cloud Προϊόντα στην παγκόσμια αγορά Δημήτρης Χρήστου Director, Market Development Food Expo 2018 2 GS1 H παγκόσμια γλώσσα του επιχειρείν Ο GS1 είναι ο παγκόσμιος οργανισμός διαχείρισης και ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

Είδη. Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία, Μεταβολή, Διαγραφή και Αναζήτηση ενός είδους

Είδη. Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία, Μεταβολή, Διαγραφή και Αναζήτηση ενός είδους Είδη Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία, Μεταβολή, Διαγραφή και Αναζήτηση ενός είδους Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Είδους 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία 4 Καρτέλα Πολιτική Τιμολόγησης 7 Στην καρτέλα

Διαβάστε περισσότερα

Προσδιορισμός εγκυρότητας παραστατικών

Προσδιορισμός εγκυρότητας παραστατικών Προσδιορισμός εγκυρότητας παραστατικών Βασίλης Πρεβελάκης AEGIS RESEARCH Ένα μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στην Ελληνική αγορά είναι αυτό των πλαστών παραστατικών και συγκεκριμένα τιμολογίων, αποδείξεων

Διαβάστε περισσότερα

Υλοποίηση Συστημάτων Ιχνηλασιμότητας

Υλοποίηση Συστημάτων Ιχνηλασιμότητας Υλοποίηση Συστημάτων Ιχνηλασιμότητας στην Ελληνική Βιομηχανία Ένας Οδηγός για τα Διευθυντικά Στελέχη Εργοστασίου & Παραγωγής Περιεχόμενα Τι είναι Ιχνηλασιμότητα; Ποιές είναι οι βασικές προδιαγραφές των

Διαβάστε περισσότερα

Επώνυμα προϊόντα για ένα ενημερωμένο παγκόσμιο καταναλωτικό κοινό

Επώνυμα προϊόντα για ένα ενημερωμένο παγκόσμιο καταναλωτικό κοινό Επώνυμα προϊόντα για ένα ενημερωμένο παγκόσμιο καταναλωτικό κοινό Δημήτρης Χρήστου Director, Market Development 4ο Συνέδριο Αγροτικής Ανάπτυξης, Economist, Επώνυμο Προϊόν -1- Οφέλη από τη δημιουργία επώνυμων

Διαβάστε περισσότερα

Benzina v1.8.1.23 Βασικές Οδηγίες Χρήσης

Benzina v1.8.1.23 Βασικές Οδηγίες Χρήσης Benzina v1.8.1.23 Βασικές Οδηγίες Χρήσης 1 Οδηγίες Εγκατάστασης Η έκδοση του Benzina που θα εγκατασταθεί είναι συμβατή μόνο με τα λειτουργικά συστήματα Windows 2000/XP ή νεότερα. Γενικά Κάνοντας διπλό

Διαβάστε περισσότερα

Digital e-ra ή αλλιώς: GS1 Cloud

Digital e-ra ή αλλιώς: GS1 Cloud Digital e-ra ή αλλιώς: GS1 Cloud Προϊόντα στην παγκόσμια αγορά Δημήτρης Χρήστου Director, Market Development EXPORT SUMMIT VI 2 GS1 H παγκόσμια γλώσσα του επιχειρείν Ο GS1 είναι ο παγκόσμιος οργανισμός

Διαβάστε περισσότερα

Χρήσεις: Στην καρτέλα Χρήσεις βλέπετε και δημιουργείτε τις Χρήσεις άνα ημερολογιακό έτος.

Χρήσεις: Στην καρτέλα Χρήσεις βλέπετε και δημιουργείτε τις Χρήσεις άνα ημερολογιακό έτος. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > POS Manager > Ρυθμίσεις Ρυθμίσεις Βασικά Εταιρία: Στην καρτέλα εταιρία συμπληρώνετε τα στοιχεία της εταιρείας σας (Επωνυμία, Φορολογικά

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος Λιανικής με ετήσια ενοικίαση λογισμικού έκπτωση 50%

Τιμοκατάλογος Λιανικής με ετήσια ενοικίαση λογισμικού έκπτωση 50% Προσφορές έως 31/12/2018 Σημαντική Διευκρίνιση : Διευκρινίζουμε ότι οι παρακάτω προτεινόμενες τιμές λιανικής περιλαμβάνουν μόνο την αξία ενοικίασης ή αγοράς του λογισμικού. Για διάφορες τεχνικές εργασίες

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευασία Τροφίμων. Ενότητα 22: Ιχνηλασιμότητα με RFID, 1ΔΩ. Τμήμα: Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής Του Ανθρώπου. Διδάσκων: Αντώνιος Καναβούρας

Συσκευασία Τροφίμων. Ενότητα 22: Ιχνηλασιμότητα με RFID, 1ΔΩ. Τμήμα: Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής Του Ανθρώπου. Διδάσκων: Αντώνιος Καναβούρας Συσκευασία Τροφίμων Ενότητα 22: Ιχνηλασιμότητα με RFID, 1ΔΩ Τμήμα: Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής Του Ανθρώπου Διδάσκων: Αντώνιος Καναβούρας Μαθησιακοί Στόχοι Οι εφαρμογές και μέθοδοι ενσωμάτωσης των

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Σχετικά με τις υποβολές λογαριασμών συνταγών φαρμάκων ιδιωτικών φαρμακείων και την εκτέλεση συνταγών Ευρωπαίων ασφαλισμένων»

Θέμα: «Σχετικά με τις υποβολές λογαριασμών συνταγών φαρμάκων ιδιωτικών φαρμακείων και την εκτέλεση συνταγών Ευρωπαίων ασφαλισμένων» Αθήνα, 18-1-2017 Αρ. Πρωτ.: ΔΒ4Β/Π60/2/οικ.2244 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ: ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΓΟΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ: ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑ: ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: E. Πρινέα ΤΗΛ.: 210-3407428

Διαβάστε περισσότερα

Λυμένες ασκήσεις στα πλαίσια του μαθήματος «Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας»

Λυμένες ασκήσεις στα πλαίσια του μαθήματος «Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας» Λυμένες ασκήσεις στα πλαίσια του μαθήματος «Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας» Άσκηση 1. Έστω ότι μια επιχείρηση αντιμετωπίζει ετήσια ζήτηση = 00 μονάδων για ένα συγκεκριμένο προϊόν, σταθερό κόστος παραγγελίας

Διαβάστε περισσότερα

Έλεγχος Αγοράς & Πρόσβαση στο φάρµακο - ΕΛΕΓΧΟΙ

Έλεγχος Αγοράς & Πρόσβαση στο φάρµακο - ΕΛΕΓΧΟΙ Δ/Νση ΕΛεγχου ΠΑραγωγης & ΚΥκλοφοριας ΠΡοϊοντων Έλεγχος Αγοράς & Πρόσβαση στο φάρµακο - ΕΛΕΓΧΟΙ Στέλλα Σταµάτη Προϊσταµένη Τµήµατος Ελέγχου Κυκλοφορίας ΠΑρακολουθηση Αγορασ / (TRIGGERS) Αναφορές για ελλείψεις

Διαβάστε περισσότερα

OptiplanFlex. Χαρακτηριστικά

OptiplanFlex. Χαρακτηριστικά OptiplanFlex Η σειρά OptiplanFlex είναι µια προσεκτική προσέγγιση στις πραγµατικές ανάγκες του επιχειρηµατία και του διοικητικού στελέχους για να επιτυγχάνει τη βέλτιστη λειτουργία. Βασισµένο πάνω σε τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ " ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ "

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ  ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ " ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ " ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Έκδοση Παραστατικών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Έκδοσης Παραστατικών στην εφαρμογή της Extra. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την

Διαβάστε περισσότερα

Ερώτημα: Στο άρθρο Α. παρ. Α2 ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ αναφέρεται «Ο χρόνος ισχύος της σύμβασης ορίζεται από την ημερομηνία

Ερώτημα: Στο άρθρο Α. παρ. Α2 ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ αναφέρεται «Ο χρόνος ισχύος της σύμβασης ορίζεται από την ημερομηνία Ορθή επανάληψη: Διευκρινίσεις επί των προδιαγραφών του διαγωνισμού για την «Προμήθεια μελανιών εκτυπωτικών & φωτοτυπικών μηχανημάτων, περιφερειακών & αναλωσίμων Η/Υ και γραφικής ύλης & υλικών γραφείου»

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ " ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ "

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ  ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ " ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ " ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

1 Παραστατικών Πωλήσεων

1 Παραστατικών Πωλήσεων Version 2.4.0.0 Κινήσεις 1 Παραστατικών Πωλήσεων Κινήσεις Πωλήσεις Παραστατικά Πωλήσεων Στην αναζήτηση των παραστατικών πωλήσεων πραγµατοποιήθηκε προσθήκη ενός πλήκτρου το οποίο γίνεται ενεργό µόνο για

Διαβάστε περισσότερα

Μετάβαση σε ΕΛΠ Βήμα 1ο - Άνοιγμα νέας χρήσης

Μετάβαση σε ΕΛΠ Βήμα 1ο - Άνοιγμα νέας χρήσης Μετάβαση σε ΕΛΠ Εάν αποφασιστεί η αλλαγή στο προτεινόμενο από τα ΕΛΠ λογιστικό σχέδιο, το ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P. παρέχει αυτόματες εργασίες μετάβασης οι οποίες πρέπει να γίνουν αφού προηγηθεί το άνοιγμα χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρης εμπορική παρακολούθηση και άμεση οικονομική εικόνα των επιχειρήσεων

Πλήρης εμπορική παρακολούθηση και άμεση οικονομική εικόνα των επιχειρήσεων Πλήρης εμπορική παρακολούθηση και άμεση οικονομική εικόνα των επιχειρήσεων Παρακολούθηση απεριορίστων υποκαταστημάτων της εταιρείας ΑΠΟΘΗΚΗ - Διαχείριση αποθήκης (απεριόριστοι αποθηκευτικοί χώροι) - Οργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ (ΔΡΑΧΜΕΣ)

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ (ΔΡΑΧΜΕΣ) ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ (ΔΡΑΧΜΕΣ) Η Collection Ifigenia, προσφέρει συσκευασίες αυθεντικών Ελληνικών Νομισμάτων της Νεότερης Ελλάδας (ΔΡΑΧΜΕΣ), σε πέντε τύπους: 1. Κυκλοφορημένα Νομίσματα σε πλήρεις

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο 10o. Συγκεντρωτικά Ερωτήματα Ερωτήματα Διασταύρωσης Ερωτήματα Ενεργειών. Ευάγγελος Γ. Καραπιδάκης

Εργαστήριο 10o. Συγκεντρωτικά Ερωτήματα Ερωτήματα Διασταύρωσης Ερωτήματα Ενεργειών. Ευάγγελος Γ. Καραπιδάκης Εργαστήριο 10o Συγκεντρωτικά Ερωτήματα Ερωτήματα Διασταύρωσης Ερωτήματα Ενεργειών Συγκεντρωτικά ερωτήματα Με τα συγκεντρωτικά ερωτήματα μπορούμε να ομαδοποιήσουμε τα δεδομένα μας και να υπολογίσουμε για

Διαβάστε περισσότερα

Υπολογισμός & Υποβολή των Συγκεντρωτικών Καταστάσεων

Υπολογισμός & Υποβολή των Συγκεντρωτικών Καταστάσεων 1 Υπολογισμός & Υποβολή των Συγκεντρωτικών Καταστάσεων Περίληψη Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας ενημέρωσης των Συγκεντρωτικών Καταστάσεων, σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για το Europe Agent Print

Οδηγός για το Europe Agent Print Οδηγός για το Europe Agent Print 1 Εισαγωγή στην εφαρμογή Agent Print από την Διεύθυνση: https://app.europeasfalistiki.gr Οι συνεργάτες παραλαμβάνουν με email τα στοιχεία σύνδεσης (login και το password)

Διαβάστε περισσότερα

Προηγμένα και Ολοκληρωμένα Πληροφοριακά Συστήματα Πλήρεις Υπηρεσίες Υποστήριξης

Προηγμένα και Ολοκληρωμένα Πληροφοριακά Συστήματα Πλήρεις Υπηρεσίες Υποστήριξης ] Το πληροφοριακό σύστημα για Δ.Ε.Υ.Α. και Δήμους σχεδιασμένο γ ι α τ ι ς α ν ά γ κ ε ς π ο υ π ρ ο κ ύ π τ ο υ ν α π ό τ η ν ε φ α ρ μ ο γ ή [του προγράμματος ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ. Προηγμένα και Ολοκληρωμένα Πληροφοριακά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ e-shop Έχουμε δημιουργήσει 3 εκδόσεις e-shop, ώστε να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν και μεμονωμένες προσθήκες. ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ESHOP (τι βλέπει ο επισκέπτης)

Διαβάστε περισσότερα

Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις. Έκδοση 21.26.1228 06/05/2015. Ημ/νία έκδοσης dd/mm/2015 1

Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις. Έκδοση 21.26.1228 06/05/2015. Ημ/νία έκδοσης dd/mm/2015 1 Έκδοση 21.26.1228 06/05/2015 Ημ/νία έκδοσης dd/mm/2015 1 Περιεχόμενα Νέα λειτουργικότητα... 3 Εμπορική διαχείριση 3 Σύνδεση γραμμών παραστατικών αγορών/πωλήσεων/ειδών... 3 Παραστατικά Σύνθεσης... 3 Συναλλασσόμενοι

Διαβάστε περισσότερα

Υποσύστημα Πωλήσεων και Διανομών (SD)

Υποσύστημα Πωλήσεων και Διανομών (SD) Υποσύστημα Πωλήσεων και Διανομών (SD) Πίνακας περιεχομένων Υποσυστήματα Sales-Distribution Υποστήριξη πωλήσεων - Sales Support Πωλήσεις - Sales Αποστολές και Μεταφορά - Shipping and Transportation Τιμολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

Παράμετροι Εφαρμογής. Γενικές. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (

Παράμετροι Εφαρμογής. Γενικές. Published on PRISMA Win Help - Megasoft ( Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > PRISMA Win Εμπορικό > Εργαλεία > Παράμετροι Εφαρμογής Παράμετροι Εφαρμογής Γενικές Μηνύματα Σφαλμάτων χειρισμού: επιλέγετε το πεδίο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Γρήγορης Παραμετροποίησης Auto Moto Cube

Οδηγός Γρήγορης Παραμετροποίησης Auto Moto Cube POWERED BY ACT Οδηγός Γρήγορης Παραμετροποίησης Auto Moto Cube Version: 01 1 Μάιος 2017 Περιεχόμενα Εισαγωγή 3 Ρυθμίσεις Auto-Moto Cube 4 Παραμετροποίηση Ειδών 6 Παραμετροποίηση Προμηθευτών 9 Παραμετροποίηση

Διαβάστε περισσότερα

SGA Διαχείριση Πρωτόκολλου

SGA Διαχείριση Πρωτόκολλου SGA Διαχείριση Πρωτόκολλου SGA Διαχείριση Πρωτόκολλου 1. SGA Διαχείριση Πρωτοκόλλου... 2 1.1. Καινοτομία του προσφερόμενου προϊόντος... 2 1.2. Γενικές αρχές του προσφερόμενου συστήματος... 2 1.3. Ευκολία

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπώσεις. Πλήκτρα & Λειτουργίες Εκτυπώσεων. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr)

Εκτυπώσεις. Πλήκτρα & Λειτουργίες Εκτυπώσεων. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > Έσοδα - Έξοδα > Εκτυπώσεις Εκτυπώσεις Πλήκτρα & Λειτουργίες Εκτυπώσεων Στη δεξιά πλευρά των διαλόγων υπάρχουν τα παρακάτω πλήκτρα:

Διαβάστε περισσότερα

Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή της Ηλεκτρονικής Καταχώρισης και Εκτέλεσης Συνταγών (ΗΚΕΣ);

Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή της Ηλεκτρονικής Καταχώρισης και Εκτέλεσης Συνταγών (ΗΚΕΣ); Γενικές Ερωτήσεις Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή της Ηλεκτρονικής Καταχώρισης και Εκτέλεσης Συνταγών (ΗΚΕΣ); Μέσω της ιστοσελίδας www.e-syntagografisi.gr επιλέξτε στα δεξιά Είσοδος στην Εφαρμογή.

Διαβάστε περισσότερα

Αποθήκη. Διαχείριση Αποθήκης. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr)

Αποθήκη. Διαχείριση Αποθήκης. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > POS Manager > Αποθήκη Αποθήκη Διαχείριση Αποθήκης Στη Διαχείριση Αποθήκης έχετε τη δυνατότητα να δείτε τα είδη της αποθήκης σας,

Διαβάστε περισσότερα

Απαιτήσεις στοιχείων τεκμηρίωσης φυσικού αντικειμένου στο πλαίσιο της δράσης digi-content

Απαιτήσεις στοιχείων τεκμηρίωσης φυσικού αντικειμένου στο πλαίσιο της δράσης digi-content ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΑΠΑΝΗΣ 1 Ανάλυση των επιτρεπόμενων δαπανών «Δαπάνες Προμήθειας Εξοπλισμού» Περιλαμβάνονται δαπάνες για την προμήθεια εξοπλισμού κάθε μορφής ΤΠΕ που κρίνεται από τον δικαιούχο αναγκαίος για την

Διαβάστε περισσότερα

Πρότυπα GS1: Διευκολύνοντας το παγκόσμιο εμπόριο

Πρότυπα GS1: Διευκολύνοντας το παγκόσμιο εμπόριο Πρότυπα GS1: Διευκολύνοντας το παγκόσμιο εμπόριο Dr. George Sarantavgas Director, Standards & Solutions 22/05/2017 GS1 Association Greece Ο Οργανισμός GS1 Διεθνής, μη κερδοσκοπικός οργανισμός, αναγνωρισμένος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ LABNET WEBLIS

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ LABNET WEBLIS ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ LABNET WEBLIS Για την είσοδο στην διαδικτυακή πλατφόρμα των εργαστηρίων της Labnet επιλέγουμε το εικονίδιο LABNET WEBLINK στην ιστοσελίδα www.labnet.gr ή πληκτρολογούμε απευθείας τη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Business Suite MegaTron ERP

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Business Suite MegaTron ERP Κεντρικό : Υποκ/μα : Αδριανείου 29, Ν. Ψυχικό, ΤΚ 115 25 Τηλ : 210-670.5000, Fax : 210-670.5050 Ακταίου 3-5, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 542 48 Τηλ: 231-0 20.60.20, Fax:231-0 20.60.30 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Business

Διαβάστε περισσότερα

Τροποποιη σεις για ενσωμα τωση του ΚΦΑΣ (Ν.4093/2012) στις εφαρμογε ς Atlantis E.R.P. και xline E.R.P.

Τροποποιη σεις για ενσωμα τωση του ΚΦΑΣ (Ν.4093/2012) στις εφαρμογε ς Atlantis E.R.P. και xline E.R.P. Τροποποιη σεις για ενσωμα τωση του ΚΦΑΣ (Ν.4093/2012) στις εφαρμογε ς Atlantis E.R.P. και xline E.R.P. Οι τροποποιήσεις που έγιναν στα προγράμματά μας ισχύουν μόνο για τα serial numbers εσωτερικού και

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική μελέτη & οικονομική προσφορά

Τεχνική μελέτη & οικονομική προσφορά Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Τεχνική μελέτη & οικονομική προσφορά REFLEXIS RETAIL: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Γενικά... 3 Η πορεία

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα λόγια για τη Megasoft!

Λίγα λόγια για τη Megasoft! Λίγα λόγια για τη Megasoft! Εταιρεία παραγωγής επιχειρησιακού λογισμικού Περισσότερα από 20 χρόνια στη σχεδίαση και την παραγωγή: Εφαρμογών Εμπορικής & Οικονομικής Διαχείρισης Εξειδικευμένων Εμπορικών

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπώσεις. Πλήκτρα & Λειτουργίες Εκτυπώσεων. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (

Εκτυπώσεις. Πλήκτρα & Λειτουργίες Εκτυπώσεων. Published on PRISMA Win Help - Megasoft ( Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > Γενική Λογιστική > Εκτυπώσεις Εκτυπώσεις Πλήκτρα & Λειτουργίες Εκτυπώσεων Στη δεξιά πλευρά των διαλόγων υπάρχουν τα παρακάτω πλήκτρα:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Από τις Ρυθμίσεις επιλέγουμε Διαμόρφωση

ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Από τις Ρυθμίσεις επιλέγουμε Διαμόρφωση Περιεχόμενα ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ... 0 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝ... 1 ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ... 1 Πελάτες, Προμηθευτές, Είδη Αποθήκης... 1 Εισαγωγή από τράπεζα... 2 ΑΓΟΡΕΣ & ΕΞΟΔΑ... 3 Είδη... 3 Υποχρεώσεις... 4 Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP

Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP Τεχνολογικές υπηρεσίες HP βάσει συμβολαίου Τεχνικά δεδομένα Η τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες απομακρυσμένης υποστήριξης για προϊόντα λογισμικού

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Υπηρεσίες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας

Pylon Entry. Υπηρεσίες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας Pylon Entry Υπηρεσίες Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας Περιεχόμενα Δημιουργία Νέας Υπηρεσίας... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα Προτεινόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑ Lexicon Software POS Dynamics ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑ Οδηγίες Χρήσης Lexicon Software Gonou Giota 2 58100 GIANNITSA web site: www.lexiconsoftware.gr e-mail: sales@lexiconsoftware.gr

Διαβάστε περισσότερα

(x) (s) BEST BEFORE ή SELL BY. 1/6

(x) (s) BEST BEFORE ή SELL BY. 1/6 ιαθέσιµοι είκτες Εφαρµογής (Application Identifiers - AIs) Επεξηγήσεις: n * Η πρώτη τιµή υποδηλώνει το µήκος (πλήθος ψηφίων) του είκτη Εφαρµογής. Η επόµενη τιµή αναφέρεται στο αντίστοιχο πεδίο δεδοµένων

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για το Europe Agent Print

Οδηγός για το Europe Agent Print Οδηγός για το Europe Agent Print Εισαγωγή στην εφαρμογή Agent Print από την Διεύθυνση: https://europeasfalistiki.gr Οι συνεργάτες παραλαμβάνουν με email τα στοιχεία σύνδεσης (login και το password) με

Διαβάστε περισσότερα

Extra Λογιστική Διαχείριση ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Extra Λογιστική Διαχείριση ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Extra Λογιστική Διαχείριση ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ - Παρακολούθηση όλων των πελατών του λογιστικού γραφείου (Α', Β', Γ' κατηγορίας βιβλίων) σε ενιαίο περιβάλλον. - Κοινό ενιαίο αρχείο συναλλασσομένων

Διαβάστε περισσότερα

Υπολογισμός και Υποβολή Περιοδικής Δήλωσης ΦΠΑ

Υπολογισμός και Υποβολή Περιοδικής Δήλωσης ΦΠΑ Υπολογισμός και Υποβολή Περιοδικής Δήλωσης ΦΠΑ . 2 Περιεχόμενα 1 Περίληψη... 1 3 Συγχρονισμός Λογιστικού Σχεδίου... 5 4 Υπολογισμός Περιοδικής Δήλωσης Φ.Π.Α.... 6 4.1 Αυτόματη Υποβολή Περιοδικής Δήλωσης

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση της εφαρμογής. e-επιμελητήριο με WebΑιτήσεις

Παρουσίαση της εφαρμογής. e-επιμελητήριο με WebΑιτήσεις Παρουσίαση της εφαρμογής e-επιμελητήριο με WebΑιτήσεις Περιεχόμενα e-chamber υπηρεσίες για όλους... 2 Αίτηση απόδοσης κωδικού... 2 Web Αίτηση προεγγραφής... 3 Web Αίτηση εγγραφής ατομικών... 6 Αναζήτηση

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος για τους προμηθευτές της Vestas

Τιμοκατάλογος για τους προμηθευτές της Vestas Τιμοκατάλογος για τους προμηθευτές της Vestas Παρακαλώ ρίξτε μια ματιά στην ιστοσελίδα μας για την τελευταία έκδοση: www.vestas.com/invoicing Προκειμένου να διασφαλιστεί η έγκαιρη επεξεργασία των τιμολογίων

Διαβάστε περισσότερα

εδφεφδεφεφεφεφεφεφ Page 1 of 10 (εικόνα 1)

εδφεφδεφεφεφεφεφεφ Page 1 of 10 (εικόνα 1) εδφεφδεφεφεφεφεφεφ Οδηγίες δημιουργίας ειδικών παραστατικών και ηλεκτρονικής υποβολής κινήσεων στο σύστημα Ήφαιστος, για διακίνηση πετρελαίου θέρμανσης. πολ.: 1018-30/01/2008 (Προσοχή οι οδηγίες αφορούν

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματικά Συστήματα Πληροφορικής Ι. Γαβιώτης. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΛΙΚΩΝ 25/10/2013 1

Επαγγελματικά Συστήματα Πληροφορικής Ι. Γαβιώτης. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΛΙΚΩΝ 25/10/2013 1 Επαγγελματικά Συστήματα Πληροφορικής Ι. Γαβιώτης igaviotis@gmail.com ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΛΙΚΩΝ 25/10/2013 1 Βασικές έννοιες Η εφαρμογή αυτή διαχειρίζεται δοσοληψίες που αφορούν υλικά,

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Γενικά... 3 Η πορεία της εταιρείας... 4 Προϊόντα... 4 Υπηρεσίες...

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΤΡΟΠΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΕΣ

ΜΕΛΕΤΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΤΡΟΠΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΜΕΛΕΤΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΤΡΟΠΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΡΙΖΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ LOGISTICS, 2017 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ... 4 ΕΙΣΑΓΩΓΗ...

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Έκδοση Επιταγών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Έκδοσης Επιταγών στην εφαρμογή Λογιστική Διαχείριση της σειράς HyperΛογιστική. Παρακάτω προτείνεται

Διαβάστε περισσότερα

Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις σχετικά με το Ηλεκτρονικό Μητρώο Επιχειρήσεων (ΗΜΑ)

Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις σχετικά με το Ηλεκτρονικό Μητρώο Επιχειρήσεων (ΗΜΑ) Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις σχετικά με το Ηλεκτρονικό Μητρώο Επιχειρήσεων (ΗΜΑ) 1. Είμαι υπόχρεος εγγραφής στο ΗΜΑ; Υπόχρεοι εγγραφής στο ΗΜΑ είναι: Επιχειρήσεις/δραστηριότητες, παραγωγοί αποβλήτων,

Διαβάστε περισσότερα

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας»

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» «Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» Ολοκληρωμένη Λύση Μηχανογράφησης για Κάθε Εμπορική Επιχείρηση Online Αναβαθμίσεις Συνεχή Ενημέρωση σε Φορολογικό

Διαβάστε περισσότερα