auto7 670# (22 ΜΑΡ 19)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "auto7 670# (22 ΜΑΡ 19)"

Transcript

1 η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 670# (22 ΜΑΡ 19) 2 Δοκιμή Citroen C3 Aircross 1.5 BlueHDi 100 Πρακτικότητα, άνεση και οικονομία 4 Παρουσίαση Οδηγούμε το Nissan Micra με τον νέο χιλιάρη τούρμπο 5 Νέα 6 Αγορά 7 Κατασκοπεία Νέο Peugeot Κατασκοπεία MG X-Motion Δοκιμή Citroen C3 Aircross 1.5 BlueHDi το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Το γύρο της Ελλάδος έκανε η είδηση για τη σύλληψη υπαλλήλων της Διεύθυνσης Μεταφορών Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών, που μαζί με κάποιους εκπαιδευτές είχαν στήσει παραμάγαζο παράνομης έκδοσης αδειών οδήγησης χωρίς εξετάσεις. Δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα, αλλά πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία το ότι η κα περιφερειάρχης, στην περιφέρεια της οποίας θυμίζουμε πνίγηκαν άνθρωποι στη Μάνδρα και κάηκαν άλλοι στο Μάτι, αποφάσισε να... κλείσει την υπηρεσία «για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί» για να... διευκολύνει το έργο της Αστυνομίας. Και οι πολίτες που εξυπηρετούνται από τη Διεύθυνση Νοτίου Τομέα; Ε, πολίτες είναι αυτοί, έχουν μάθει να ταλαιπωρούνται, ας ταλαιπωρηθούν άλλη μια φορά. Θα πάνε λοιπόν για τις υποθέσεις τους στις άλλες διευθύνσεις Μεταφορών της Αττικής, που φυσικά είναι γι αυτούς στου... διαόλου τη μάνα! Και βέβαια οι υπόλοιποι -μη διεφθαρμένοι- υπάλληλοι του κλειστού νότιου τομέα θα εξακολουθήσουν να πληρώνονται (τί φταίνε άλλωστε οι άνθρωποι;) με τα δικά μας λεφτά, για να δείχνει πόσο ασυμβίβαστη είναι η κα περιφερειάρχης.

2 Citroen C3 Aircross 1.5 BlueHDi 100 (δοκιμή)_σ.2 Πρακτικότητα, άνεση και οικονομία Το C3 Aircross βρίσκει την έκδοση που δικαιώνει στο έπακρο τον πολυτάλαντο χαρακτήρα του, χρησιμοποιώντας το νέο -ιδιαίτερα οικονομικό- πετρελαιοκινητήρα των 100 ίππων, που καλύπτει τις τελευταίες, πολύ αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές εκπομπών ρύπων του Γιάννη Τσιρογιάννη φωτογραφίες: auto-internet Ο Alexandre Malval, διευθυντής του σχεδιαστικού τμήματος της Citroen, ήταν ξεκάθαρος. Ο σκοπός να δημιουργηθεί ένα ευχάριστο σχεδιαστικά αυτοκίνητο, ευρύχωρο με ξεκάθαρο οικογενειακό υπόβαθρο και συμπαγές περίβλημα, επετεύχθη. Το C3 Aircross αποτυπώνεται εύκολα στη συνείδηση, τουλάχιστον εξωτερικά, λόγω του σεξαπίλ και της εκκεντρικότητας. Και τώρα, λίγο μετά την εμφάνισή του στην αγορά, ήρθε η ώρα για νέους, ακόμη καθαρότερους κινητήρες, προδιαγραφών Euro 6.2. εσωτερικό_η φιλοσοφία των σχεδιαστών δεν στόχευε εδώ σ ένα εσωτερικό με πολυτελή χαρακτήρα, στιβαρή αίσθηση και μαλακά υλικά, αλλά στην πρακτικότητα, που έχει την τιμητική της εδώ. Το C3 Aircross αποτελεί ένα τυπικό μικρό Citroen με σκληρά στην όψη πλαστικά, γυαλιστερά σε κάποια σημεία, αλλά μακιγιαρισμένα με έξυπνο τρόπο και καλά συναρμολογημένα. Σε επίπεδο χώρων, λειτουργικότητας και άνεσης, το μικρό crossover της Citroen σου λύνει κυριολεκτικά τα χέρια, ιδίως εάν ανήκεις στους 40+ με οικογένεια. Ακόμη και υψηλόσωμοι ενήλικες θα βολευτούν εύκολα στο πίσω κάθισμα χωρίς γκρίνια, ενώ οι θήκες για τα μικροπράγματα θα μπορούσαν να ήταν περισσότερες γιατί, κακά τα ψέματα, τονίζουν στο έπακρο τον εκδρομικό χαρακτήρα τέτοιων κατασκευών. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην πλουσιότερη έκδοση εξοπλισμού τα πίσω καθίσματα είναι συρόμενα, αυξομειώνοντας ανάλογα τους χώρους για επιβάτες και αποσκευές και ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την πρακτικότητα του αυτοκινήτου. Ο χώρος αποσκευών είναι μεγάλος για την κατηγορία με χωρητικότητα 410 λίτρων. Η τιμή αγοράς του 1.5 BlueHDI 100 ξεκινάει από τα ευρώ με χειροκίνητο κιβώτιο και εξοπλισμό ο οποίος περιλαμβάνει στάνταρ ESP με hill holder, σύστημα προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας, σύστημα ελέγχου κόπωσης του οδηγού, σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας, 6 αερόσακους, κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικούς καθρέφτες, αυτόματα φώτα, cruise control, ηχοσύστημα με Bluetooth και θύρες USB και Aux, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, κλπ. κινητήρας-κιβώτιο_ Ο εξαιρετικός νέος πετρελαιοκινητήρας του 1,5 λίτρου με τους 100 ίππους βρίσκεται πάντα εκεί, όπου και όταν τον χρειάζεσαι. Δεν παράγει υπερβολικό θόρυβο και καταναλώνει ελάχιστο καύσιμο (κάτω από 6 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα), αλλά με προθυμία θα σπρώξει σβέλτα το αμάξωμα

3 Citroen C3 Aircross 1.5 BlueHDi 100 (δοκιμή)_σ.3 όπου το απαιτήσουν οι συνθήκες. Η ροπή θα σε βοηθήσει να ξεγλιστρήσεις από τη ροή της κίνησης ή να προσπεράσεις χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και, το κυριότερο, χωρίς τη χαρακτηριστική βαβούρα των συνόλων που χρησιμοποιούν πετρέλαιο. Στις χαμηλομεσαίες στροφές σε ικανοποιεί πλήρως με το τράβηγμα και την απόκριση, ενώ λογικά ψηλότερα δεν έχεις να κερδίσεις κάτι περισσότερο από αυτόν. Το νέο κιβώτιο έξι σχέσεων διαθέτει σωστή κλιμάκωση, ενώ παράλληλα, ο επιλογέας κουμπώνει γλυκά τις σχέσεις ακόμη κι αν τον κακομεταχειριστείς. στην οικογένεια χωρίς περιττά «ναι μεν αλλά». Ειδικότερα σε αυτήν τη νέα έκδοση ντίζελ, η οποία μάλιστα δεν καίει και... δεν καπνίζει, ενώ παράλληλα τραβάει ιδανικά, το καλό πραγματικά γίνεται ακόμη καλύτερο. Εμείς πάντως δηλώνουμε πως αυτή θα επιλέγαμε από τη γκάμα του αυτοκινήτου... οδηγώντας_ Στο δρόμο και αυτό το C3 Aircross στοχεύει σε ένα συνειδητοποιημένο και ώριμο κοινό, το οποίο θα εκτιμήσει πρωτίστως την άνεση και τους αγχολυτικούς ρυθμούς, με μια «ρευστή» αλλά συνάμα ασφαλή οδική συμπεριφορά. Με άλλα λόγια ένα ήρεμο οδικό προφίλ που προάγει κυρίως η ανάρτηση και κατά δεύτερο λόγο η ηχομόνωση και η ευκολία χρήσης. Όλα γίνονται με τους κώδικες της γαλλικής φίρμας, το γνωστό «διατηρώ την πρόσφυση αλλά δεν το επικοινωνώ, ψηφίζω όμως κυρίως άνεση». Προσθέστε στην αξιοπρεπή εξίσωση του C3 Aircross εκτός των άλλων και το ικανό ύψος από το έδαφος, προκειμένου να μη... μείνει καμία παραλία ανεξερεύνητη τους καλοκαιρινούς μήνες. Πίσω στην άσφαλτο, η άνεση και η ποιότητα κύλισης είναι εξαιρετικές. Με τα φρένα του δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο θέμα, οπότε δεν θα επεκταθούμε. συμπέρασμα_ Το C3 Aircross μπορεί κάλλιστα να επιτελέσει με επιτυχία το ρόλο του ενός και μοναδικού αυτοκινήτου υπέρ_ Χώροι_ Πρακτικότητα_ Άνεση_ Εξοπλισμός_ Ξεχωριστή σχεδίαση κατά_ Μέτριοι χώροι για μικροπράγματα_ Αίσθηση τιμονιού Περισσότερες δοκιμές:

4 Αποστολή στην Κορινθία (παρουσίαση)_σ.4 Οδηγούμε το Nissan Micra με τον νέο χιλιάρη τούρμπο Η Nissan παρουσίασε στους Έλληνες δημοσιογράφους δυο νέες εκδόσεις του Micra με το νέο κινητήρα ενός λίτρου του γκρουπ Renault-Mitsubishi-Nissan, σε μια πανελλαδική παρουσίαση που διοργάνωσε στα Ίσθμια Κορινθίας του Γιάννη Τσιρογιάννη Ο ολοκαίνουργιος, υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας IG-T του ενός λίτρου αποδίδει 100 ίππους και συνεργάζεται με ένα μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων πέντε σχέσεων. Η τοποθέτησή του στο Micra σηματοδοτεί το ντεμπούτο του συγκεκριμένου κινητήρα σε όχημα της Συμμαχίας (Renault-Mitsubishi-Nissan), σε αντικατάσταση του επίσης υπερτροφοδοτούμενου βενζινοκίνητου συνόλου 0.9 των 90 ίππων. Τα οφέλη από αυτή την αναβάθμιση αφορούν τη μεγαλύτερη ισχύ (+10 ίπποι), όπως και τη μεγαλύτερη ροπή (+20 Nm) σε όλο το εύρος στροφών, καθώς και τις χαμηλότερες εκπομπές CO2 (-13 έως -15 g/km), αλλά και στην οικονομία καυσίμου (-0,6 έως -0,7 λίτρα/100 χλμ.). Το Micra θα είναι διαθέσιμο και σε έκδοση με αυτόματο κιβώτιο Xtronic. Πρόκειται για ένα βελτιωμένο CVT με δυνατότητα αλλαγών σχέσεων και από τον οδηγό. Η ναυαρχίδα στη γκάμα του σουπερ μίνι της Nissan, χρησιμοποιεί τον υπερτροφοδοτούμενο χιλιάρη βενζινοκινητήρα DIG-T των 117 ίππων, που συνδυάζεται αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων και σπορ ανάρτηση. Δεν πρόκειται απλά για μια βελτιωμένη και ισχυρότερη έκδοση του IG-T 100 PS, αλλά για ένα εντελώς διαφορετικό σύνολο, το οποίο έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με τη Daimler. Στο δρόμο προς τα Ίσθμια, είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε την έκδοση με τον κινητήρα τούρμπο των 100 ίππων. Εκτός από την σαφώς καλύτερη απόκριση του νέου κινητήρα συγκριτικά με το απερχόμενο σύνολο 0.9, η ακαμψία του πλαισίου είναι εκείνη που αποκομίζεις πιο έντονα με το «καλημέρα». Γεγονός που επιτρέπει ένα σωστό σετάρισμα στην ανάρτηση και το σύστημα διεύθυνσης, ακόμη και για τους οδηγούς με περισσότερες απαιτήσεις. Ώριμο πάτημα, ουδέτερες αντιδράσεις, προβλεψιμότητα συμπληρώνουν το οδικό παζλ του Micra, μαζί με λιγότερο θόρυβο από τον 100άρη κινητήρα και συνολικά καλύτερο τράβηγμα από χαμηλά. Οι τιμές για το χιλιάρι τούρμπο ξεκινούν από τις ευρώ για τον κινητήρα των 100 ίππων με εξοπλισμό που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ESP με Hill Start Assist, 6 αερόσακους, σύστημα ενεργούς πέδησης, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, κεντρικό κλείδωμα, ηλεκτρικούς καθρέφτες, αυτόματα φώτα, κλιματισμό, περιοριστή ταχύτητας, ηχοσύστημα με θύρα USB, Bluetooth και χειριστήρια στο τιμόνι κ.α. Το χιλιάρι των 117 ίππων ξεκινάει από ευρώ, ενώ η έκδοση 1.0 IG-T 100 ίππων με το νέο αυτόματο κιβώτιο XTRONIC ξεκινάει από τις ευρώ. Περισσότερες φωτογραφίες:

5 η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο... (νέα)_σ.5 Υβριδικό Honda CR-V Όπως είχε προαναγγελθεί κατά την παρουσίαση της νέα γενιάς του Honda CR-V, στην οποία καταργήθηκε η έκδοση ντίζελ, το ιαπωνικό SUV διατίθεται πλέον και σε υβριδική έκδοση. Το σύστημα παροχής ισχύος στη συγκεκριμένη έκδοση αποτελείται από ένα 2λιτρο βενζινοκινητήρα 145 ίππων που λειτουργεί σε κύκλο Άτκινσον και δύο ηλεκτροκινητήρες (ένα κινητήρα 184 ίππων που χρησιμοποιείται για την κίνηση του αυτοκινήτου κι ένα μοτέρ/γεννήτρια). Το σύστημα δεν συνδυάζεται με συμβατικό κιβώτιο ταχυτήτων, αλλά υπάρχει μία συμπαγής μονάδα υποπολλαπλασιασμού με μια μόνο σχέση μετάδοσης. Επίσης το αυτοκίνητο διατίθεται και σε προσθιοκίνητη και σε τετρακίνητη έκδοση. Σύμφωνα με την εταιρεία η επιτάχυνση από 0 ως 100 χλμ./ώρα γίνεται σε 8,8 για να το προσθιοκίνητο και σε 9,2 για το τετρακίνητο. Η κίνηση του αυτοκινήτου μπορεί να γίνει με τρεις διαφορετικούς τρόπους, με ηλεκτροκίνηση για δύο περίπου χιλιόμετρα, με υβριδική παροχή ισχύος, οπότε ο βενζινοκινητήρας παρέχει ισχύ στο ηλεκτρικό μοτέρ/γεννήτρια που με τη σειρά του παρέχει ισχύ στον ηλεκτροκινητήρα κίνησης, και με «engine drive», οπότε ο βενζινοκινητήρας συνδέεται άμεσα με τους τροχούς μέσω ενός συμπλέκτη. Η μπαταρία λιθίου του ηλεκτρικού συστήματος βρίσκεται κάτω από το χώρο αποσκευών, περιορίζοντας ελαφρά τη χωρητικότητά του (από 561 σε 497 λίτρα). Το αυτοκίνητο είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά σε τιμές που ξεκινούν από ευρώ για την προσθιοκίνητη έκδοση και από για την τετρακίνητη. Grand prix Αυστραλίας: Ο Μπότας ξεκίνησε αγριεμένος! Έχοντας περάσει την περσινή σεζόν στη σκιά του Λιούις Χάμιλτον, ο Βάλτερι Μπότας έδειξε στον πρώτο αγώνα της φετινής χρονιάς, ότι έχει τις δυνατότητες και τη θέληση για κάτι περισσότερο. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι νίκησε τον παγκόσμιο πρωταθλητή, είναι ότι τον νίκησε ενώ εκείνος ξεκινούσε από την «πολ ποζίσιον», τον πέρασε στην εκκίνηση, τον άφησε αμέσως πίσω και δεν απειλήθηκε καθόλου από εκείνον σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ έκανε και τον ταχύτερο γύρο, που από φέτος δίνει ένα ακόμα βαθμό σε αυτόν που θα το πετύχει. Το άλλο στοιχείο που σημάδεψε τον αγώνα ήταν παντελής ανικανότητα των Ferrari να κυνηγήσουν τις Mercedes, αλλά ακόμα και να ανταγωνιστούν με επιτυχία τη Red Bull του Μαξ Φερστάπεν, που προσπέρασε μάλλον εύκολα τον Σεμπάστιαν Φέτελ κι έφτασε στο σημείο να πλησιάσει τον Χάμιλτον, αν και χωρίς να καταφέρει να τον προσπεράσει. Τελικά ο Ολλανδός τερμάτισε τρίτος και σίγουρα αυτή ήταν μια επιτυχία και για τη Honda στον πρώτο αγώνα που έκαναν με τους κινητήρες της οι Red Bull. Το θέμα είναι ότι αυτή η εικόνα των Ferrari είναι εντελώς αντίθετη με την εικόνα που είχαν δώσει στις δοκιμές το χειμώνα και απομένει να δούμε αν αυτή θα υπάρχει σε όλη τη σεζόν, ή απλώς έτυχε να μην τις ευνοεί η συγκεκριμένη πίστα. Όσο για τα υπόλοιπα, θα λέγαμε ότι συνολικά ήταν ένας αγώνας μάλλον ανιαρός, καθώς μάλιστα η Μελβούρνη δεν προσφέρεται ιδιαίτερα για προσπεράσματα και περιμένουμε τη συνέχεια για να δούμε επιτέλους θα καταφέρουμε να παρακολουθήσουμε ένα πραγματικά ενδιαφέρον πρωτάθλημα στη Formula 1. Οι 10 πρώτοι στη Μελβούρνη ήταν οι εξής: Μπότας (Mercedes), Χάμιλτον (Mercedes), Φερστάπεν (Red Bull), Φέτελ (Ferrari), Λεκλέρκ (Ferrari), Μάγκνουσεν (Haas), Χούλκενμπεργκ (Renault), Ράικονεν (Alfa Romeo), Στρολ (Racing Point), Κβίατ (Toro Rosso).

6 η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο... (αγορά)_σ.6 Ήρθε η νέα Mercedes B- Class Διαθέσιμη στην ελληνική αγορά είναι η νέα γενιά του μικρομεσαίου πολυμορφικού της Mercedes, της B-Class, η οποία θα προσφέρεται σε πέντε διαφορετικές εκδόσεις από πλευράς κινητήρων: τις βενζινοκίνητες 180 και 200 με κινητήρα τούρμπο 1.4, που αποδίδει 136 και 163 ίππους αντίστοιχα και τις ντίζελ 180d με κινητήρα 1,5 λίτρου με 116 ίππους και 200d και 220d με τον νέο 2λιτρο κινητήρα που αποδίδει 150 και 190 ίππους αντίστοιχα. Ο συγκεκριμένος κινητήρας συνδυάζεται αποκλειστικά με το νέο 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Οι τιμές ξεκινούν από ευρώ για την βενζινοκίνητη B180, ενώ οι ντίζελ ξεκινούν από ευρώ (B180d). Ο βασικός εξοπλισμός του αυτοκινήτου είναι ιδιαίτερα πλούσιος, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων στάνταρ αερόσακο γονάτων οδηγού, ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης Λωρίδας κυκλοφορίας, σύστημα προστασίας πεζών, cruise control, ζάντες αλουμινίου, αυτόματα φώτα και καθαριστήρες κλπ. Οι 10 πρώτοι σε πωλήσεις το Φεβρουάριο Η ανοδική πορεία της ελληνικής αγοράς, μετά την πλήρη κατάρρευση στην οποία την οδήγησε η κρίση, συνεχίζεται και φέτος και τον Φεβρουάριο είχαμε μια αύξηση 10,6% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα. Οι ισορροπίες δεν αλλάξαν στην κορυφή, με την Toyota να βρίσκεται για ένα ακόμα μήνα στην πρώτη θέση, ενώ πολύ κοντά πίσω της τερμάτισε δεύτερη η Peugeot. Πολύ ψηλά ήταν και η Fiat, διπλασιάζοντας το μερίδιο Ιανουαρίου και ανεβαίνοντας τρίτη, πολύ καλή ήταν και η επίδοση των VW και Citroen, με σημαντική αύξηση του μεριδίου τους, ενώ είχαμε αύξηση μεριδίου και επιστροφή της Ford στην πρώτη δεκάδα. Χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου μήνα είναι το γεγονός ότι κανένας από τους «premium» κατασκευαστές δεν βρέθηκε στην πρώτη δεκάδα, παρά το γεγονός ότι η BMW, η Mercedes και η Volvo είχαν μεγαλύτερο μερίδιο σε σχέση με τον Ιανουάριο. ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ETAIPEIA ΠOΣOΣTO ΠOΣOΣTO ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2ΜΗΝΟΥ TOYOTA % 1, % PEUGEOT % 1, % FIAT % 1, % VW % 1, % OPEL % 1, % HYUNDAI % 1, % CITROEN % % NISSAN % % SUZUKI % % FORD % %

7 H εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο... (κατασκοπεία)_σ.7 Νέο Peugeot 2008 Η νέα γενιά του Peugeot 2008 εντοπίστηκε -και φωτογραφήθηκε- για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια δοκιμών στη βόρεια Σουηδία. Το νέο μοντέλο, που προορίζεται να παρουσιαστεί προς τα τέλη του 2020 (ενδεχομένως στο σαλόνι αυτοκινήτου στο Παρίσι;), θα είναι μεγαλύτερο κατά λίγα εκατοστά από το υπάρχον συμβολίζει τις διαστάσεις του και θα μοιράζεται τα ίδια μηχανικά μέρη και το ίδιο πλαίσιο με τα νέα Citroen C3 Aircross και Opel Mokka X, που επίσης βρίσκονται στο στάδιο της εξέλιξης. Το μικρό SUV της Peugeot θα χρησιμοποιεί τους γνωστούς βενζινοκινητήρες που αποδίδουν από 68 ως 120 ίππους και ντίζελ από 68 ως 115 ίππους. Τετρακίνητη έκδοση δεν θα υπάρξει, στο πρόγραμμα όμως της Peugeot είναι μια ηλεκτρική έκδοση με εμβέλεια γύρω στα 350 χιλιόμετρα. AUTOMEDIA

8 H εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο... (κατασκοπεία)_σ.8 MG X-Motion Η MG παρουσίασε στην έκθεση αυτοκινήτου του Πεκίνου τον Απρίλιο του 2018 το πρωτότυπο X-Motion, που έδινε μια πρώτη εικόνα για το νέο SUV της μάρκας, το οποίο θα αρχίσει να πωλείται πρώτα στην Κίνα, αλλά είναι πολύ πιθανό να προσφερθεί και σε άλλες αγορές. Οι κατάσκοποί μας εντόπισαν και φωτογράφισαν το αυτοκίνητο που θα μπει σε παραγωγή, κατά τη διάρκεια δοκιμών στο σκανδιναβικό χειμώνα. Κάτω από το αμάξωμα του X-Motion βρίσκονται τα ίδια μηχανικά μέρη και το ίδιο πλαίσιο με αυτά που χρησιμοποιεί το Roewe RX8, ένα SUV που απευθύνεται αποκλειστικά στην κινέζικη αγορά, από μια εταιρεία που δημιουργήθηκε από τις... στάχτες της Rover. Από τότε που αναγεννήθηκε μετά την εξαγορά της από την κινεζική SAIC η MG, που εξακολουθεί να έχει ένα σχεδιαστικό κέντρο κοντά στο παλιό της σπίτι στο Λόνγκμπριτζ της Μεγάλης Βρετανίας, έχει κατασκευάσει αρκετά μοντέλα που παράγονται και προσφέρονται στην κινεζική αγορά, έχοντας όμως φιλοδοξίες για επέκταση και στην Ευρώπη (όπου φέτος αναμένεται το αναβαθμισμένο MG 3). AUTOMEDIA

9 Με άποψη για το αυτοκίνητο üεπι ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ üνομικοσ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ üforum üδοκιμεσ üειδησεισ üαποστολεσ üκατασκοπεια üαγορα üδιεθνεισ ΕΚΘΕΣΕΙΣ üρεπορταζ-αφιερωματα üαγωνεσ üauto7

auto7 674# Παρασκευή 10 Μαΐου (19 ΑΠΡ 19) Το auto7 σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την

auto7 674# Παρασκευή 10 Μαΐου (19 ΑΠΡ 19) Το auto7 σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 674# (19 ΑΠΡ 19) 2 Δοκιμή Νέο Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 618# (26 ΙΑΝ 18)

auto7 618# (26 ΙΑΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 618# (26 ΙΑΝ 18) 2 Δοκιμή Volvo V90

Διαβάστε περισσότερα

auto7 604# (06 ΟΚΤ 17)

auto7 604# (06 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 604# (06 ΟΚΤ 17) 2 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 612# (01 ΔΕΚ 17)

auto7 612# (01 ΔΕΚ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 612# (01 ΔΕΚ 17) 3 Δοκιμή Alfa

Διαβάστε περισσότερα

auto7 596# (14 ΙΟΥΛ 17)

auto7 596# (14 ΙΟΥΛ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 596# (14 ΙΟΥΛ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 633# (18 ΜΑΪ 18)

auto7 633# (18 ΜΑΪ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 633# (18 ΜΑΪ 18) 2 Δοκιμή BMW 630i

Διαβάστε περισσότερα

auto7 680# (14 ΙΟΥΝ 19)

auto7 680# (14 ΙΟΥΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 680# (14 ΙΟΥΝ 19) 2 Δοκιμή Audi A1

Διαβάστε περισσότερα

auto7 685# (19 ΙΟΥΛ 19)

auto7 685# (19 ΙΟΥΛ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 685# (19 ΙΟΥΛ 19) 3 Δοκιμή VW T-Cross

Διαβάστε περισσότερα

auto7 647# (28 ΣΕΠΤ 18)

auto7 647# (28 ΣΕΠΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 647# (28 ΣΕΠΤ 18) 2 Δοκιμή Volvo

Διαβάστε περισσότερα

auto7 623# (02 ΜΑΡ 18)

auto7 623# (02 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 623# (02 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 638# (22 ΙΟΥΝ 18)

auto7 638# (22 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 638# (22 ΙΟΥΝ 18) 2 Δοκιμή Mini Countryman

Διαβάστε περισσότερα

auto7 651# (26 ΟΚΤ 18)

auto7 651# (26 ΟΚΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 651# (26 ΟΚΤ 18) 2 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 603# (29 ΣΕΠΤ 17)

auto7 603# (29 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 603# (29 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή Seat Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

auto7 677# (24 ΜΑΪ 19)

auto7 677# (24 ΜΑΪ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 677# (24 ΜΑΪ 19) 2 Δοκιμή Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 626# (23 ΜΑΡ 18)

auto7 626# (23 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 626# (23 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή VW T-Roc

Διαβάστε περισσότερα

auto7 660# (11 ΙΑΝ 19)

auto7 660# (11 ΙΑΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 660# (11 ΙΑΝ 19) 2 Δοκιμή Volvo XC60

Διαβάστε περισσότερα

auto7 682# (28 ΙΟΥΝ 19)

auto7 682# (28 ΙΟΥΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 682# (28 ΙΟΥΝ 19) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 616# (12 ΙΑΝ 18)

auto7 616# (12 ΙΑΝ 18) το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Η υπόθεση της οδικής ασφάλειας αφορά όλους όσους εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με τις οδικές μεταφορές. Στις αναπτυγμένες κοινωνίες υπάρχει σύμπραξη κρατικών

Διαβάστε περισσότερα

auto7 635# (01 ΙΟΥΝ 18)

auto7 635# (01 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 635# (01 ΙΟΥΝ 18) 2 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 617# (19 ΙΑΝ 18)

auto7 617# (19 ΙΑΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 617# (19 ΙΑΝ 18) 2 Δοκιμή Jeep Compass

Διαβάστε περισσότερα

auto7 667# (01 ΜΑΡ 19)

auto7 667# (01 ΜΑΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 667# (01 ΜΑΡ 19) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 662# (25 ΙΑΝ 19)

auto7 662# (25 ΙΑΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 662# (25 ΙΑΝ 19) 2 Δοκιμή VW Polo

Διαβάστε περισσότερα

auto7 624# (09 ΜΑΡ 18)

auto7 624# (09 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 624# (09 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή Opel Grandland

Διαβάστε περισσότερα

auto7 610# (17 ΝΟΕ 17)

auto7 610# (17 ΝΟΕ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 610# (17 ΝΟΕ 17) 3 Δοκιμή Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 648# (05 ΟΚΤ 18)

auto7 648# (05 ΟΚΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 648# (05 ΟΚΤ 18) 2 Δοκιμή VW up!

Διαβάστε περισσότερα

auto7 597# (21 ΙΟΥΛ 17)

auto7 597# (21 ΙΟΥΛ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 597# (21 ΙΟΥΛ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 587# (12 ΜΑΪ 17)

auto7 587# (12 ΜΑΪ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 587# (12 ΜΑΪ 17) 3 Δοκιμή Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 621# (16 ΦΕΒ 18)

auto7 621# (16 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 621# (16 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή Νέο Honda

Διαβάστε περισσότερα

auto7 671# (29 ΜΑΡ 19)

auto7 671# (29 ΜΑΡ 19) το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Τα δύο δυστυχήματα του Boeing 737 Max με τους δεκάδες νεκρούς πρέπει να λειτουργήσουν ως δυνατή καμπάνα για όσους πιστεύουν ότι είναι δυνατόν να μετακινούμαστε

Διαβάστε περισσότερα

auto7 686# Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου (26 ΙΟΥΛ 19)

auto7 686# Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου (26 ΙΟΥΛ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 686# (26 ΙΟΥΛ 19) 2 Δοκιμή Νέα Toyota

Διαβάστε περισσότερα

auto7 605# (13 ΟΚΤ 17)

auto7 605# (13 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 605# (13 ΟΚΤ 17) 2 Δοκιμή Renault

Διαβάστε περισσότερα

auto7 634# (25 ΜΑΪ 18)

auto7 634# (25 ΜΑΪ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 634# (25 ΜΑΪ 18) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 654# (16 ΝΟΕ 18)

auto7 654# (16 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 654# (16 ΝΟΕ 18) 2 Δοκιμή Honda Civic

Διαβάστε περισσότερα

auto7 673# (12 ΑΠΡ 19)

auto7 673# (12 ΑΠΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 673# (12 ΑΠΡ 19) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 598# Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου (28 ΙΟΥΛ 17) Το auto7 σας εύχεται καλό καλοκαίρι Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την

auto7 598# Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου (28 ΙΟΥΛ 17) Το auto7 σας εύχεται καλό καλοκαίρι Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 598# (28 ΙΟΥΛ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 675# (10 ΜΑΪ 19)

auto7 675# (10 ΜΑΪ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 675# (10 ΜΑΪ 19) 2 Δοκιμή Skoda Fabia

Διαβάστε περισσότερα

auto7 590# (02 ΙΟΥΝ 17)

auto7 590# (02 ΙΟΥΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 590# (02 ΙΟΥΝ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 668# (08 ΜΑΡ 19)

auto7 668# (08 ΜΑΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 668# (08 ΜΑΡ 19) 2 Δοκιμή Ford Focus

Διαβάστε περισσότερα

auto7 656# (30 ΝΟΕ 18)

auto7 656# (30 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 656# (30 ΝΟΕ 18) 3 Δοκιμή Mini Cooper

Διαβάστε περισσότερα

auto7 613# (08 ΔΕΚ 17)

auto7 613# (08 ΔΕΚ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 613# (08 ΔΕΚ 17) 3 Δοκιμή Kia Rio

Διαβάστε περισσότερα

auto7 585# (28 ΑΠΡ 17)

auto7 585# (28 ΑΠΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 585# (28 ΑΠΡ 17) 2 Δοκιμή Audi

Διαβάστε περισσότερα

auto7 681# (21 ΙΟΥΝ 19)

auto7 681# (21 ΙΟΥΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 681# (21 ΙΟΥΝ 19) 2 Δοκιμή Audi Q3

Διαβάστε περισσότερα

auto7 646# (21 ΣΕΠΤ 18)

auto7 646# (21 ΣΕΠΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 646# (21 ΣΕΠΤ 18) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 620# (09 ΦΕΒ 18)

auto7 620# (09 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 620# (09 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή Νέο VW

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Αν ζητήσει κανείς από ένα... ψυχίατρο να αξιολογήσει τη φορολογική πολιτική της ελληνική κυβέρνησης απέναντι στο (544//20 ΜΑΪ 16)

auto7 Αν ζητήσει κανείς από ένα... ψυχίατρο να αξιολογήσει τη φορολογική πολιτική της ελληνική κυβέρνησης απέναντι στο (544//20 ΜΑΪ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 599# (01 ΣΕΠΤ 17)

auto7 599# (01 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 599# (01 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 607# (27 ΟΚΤ 17)

auto7 607# (27 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 607# (27 ΟΚΤ 17) 2 Δοκιμή Toyota

Διαβάστε περισσότερα

auto7 683# (05 ΙΟΥΛ 19)

auto7 683# (05 ΙΟΥΛ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 683# (05 ΙΟΥΛ 19) 3 Δοκιμή BMW 216d

Διαβάστε περισσότερα

auto7 661# (18 ΙΑΝ 19)

auto7 661# (18 ΙΑΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 661# (18 ΙΑΝ 19) 2 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 658# (14 ΔΕΚ 18)

auto7 658# (14 ΔΕΚ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 658# (14 ΔΕΚ 18) 3 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 629# (20 ΑΠΡ 18)

auto7 629# (20 ΑΠΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 629# (20 ΑΠΡ 18) 2 Δοκιμή Νέο Opel

Διαβάστε περισσότερα

auto7 639# (29 ΙΟΥΝ 18)

auto7 639# (29 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 639# (29 ΙΟΥΝ 18) 3 Δοκιμή Subaru

Διαβάστε περισσότερα

auto7 632# (11 ΜΑΪ 18)

auto7 632# (11 ΜΑΪ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 632# (11 ΜΑΪ 18) 2 Δοκιμή VW Golf

Διαβάστε περισσότερα

auto7 606# (20 ΟΚΤ 17)

auto7 606# (20 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 606# (20 ΟΚΤ 17) 3 Δοκιμή Kia

Διαβάστε περισσότερα

auto7 641# (13 ΙΟΥΛ 18)

auto7 641# (13 ΙΟΥΛ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 641# (13 ΙΟΥΛ 18) 3 Δοκιμή Ford EcoSport

Διαβάστε περισσότερα

auto7 593# (23 ΙΟΥΝ 17)

auto7 593# (23 ΙΟΥΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 593# (23 ΙΟΥΝ 17) 3 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 578# (03 ΜΑΡ 17)

auto7 578# (03 ΜΑΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 578# (03 ΜΑΡ 17) 2 Δοκιμή Volvo

Διαβάστε περισσότερα

auto7 652# (02 ΝΟΕ 18)

auto7 652# (02 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 652# (02 ΝΟΕ 18) 3 Δοκιμή Nissan

Διαβάστε περισσότερα

auto7 666# (22 ΦΕΒ 19)

auto7 666# (22 ΦΕΒ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 666# (22 ΦΕΒ 19) 2 Δοκιμή Volvo V60

Διαβάστε περισσότερα

auto7 574# (03 ΦΕΒ 17)

auto7 574# (03 ΦΕΒ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 574# (03 ΦΕΒ 17) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 602 # (22 ΣΕΠΤ 17)

auto7 602 # (22 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 602 # (22 ΣΕΠΤ 17) 2 13 Νέα

Διαβάστε περισσότερα

auto7 628# (13 ΑΠΡ 18)

auto7 628# (13 ΑΠΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 628# (13 ΑΠΡ 18) 2 Δοκιμή Seat Arona

Διαβάστε περισσότερα

auto7 665# (15 ΦΕΒ 19)

auto7 665# (15 ΦΕΒ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 665# (15 ΦΕΒ 19) 2 Δοκιμή Kia Ceed

Διαβάστε περισσότερα

auto7 627# Παρασκευή 13 Απριλίου (30 ΜΑΡ 18) Το auto7 σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την

auto7 627# Παρασκευή 13 Απριλίου (30 ΜΑΡ 18) Το auto7 σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 627# (30 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή Kia Stonic

Διαβάστε περισσότερα

auto7 630# (27 ΑΠΡ 18)

auto7 630# (27 ΑΠΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 630# (27 ΑΠΡ 18) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 601# (15 ΣΕΠΤ 17)

auto7 601# (15 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 601# (15 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 581# (24 ΜΑΡ 17)

auto7 581# (24 ΜΑΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 581# (24 ΜΑΡ 17) 2 Δοκιμή Ford

Διαβάστε περισσότερα

auto7 657# (07 ΔΕΚ 18)

auto7 657# (07 ΔΕΚ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 657# (07 ΔΕΚ 18) 3 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 636# (08 ΙΟΥΝ 18)

auto7 636# (08 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 636# (08 ΙΟΥΝ 18) 2 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 664# (08 ΦΕΒ 19)

auto7 664# (08 ΦΕΒ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 664# (08 ΦΕΒ 19) 2 Δοκιμή Jeep Compass

Διαβάστε περισσότερα

auto7 609# (10 ΝΟΕ 17)

auto7 609# (10 ΝΟΕ 17) το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Ένα χαρακτηριστικό δείγμα του παραλογισμού στον οποίο οδηγεί η λαϊκίστικη πίεση πολλών ευρωπαίων πολιτικών με μηδενική γνώση της τεχνολογίας προς την αυτοκινητοβιομηχανία

Διαβάστε περισσότερα

auto7 589# (26 ΜΑΪ 17)

auto7 589# (26 ΜΑΪ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 589# (26 ΜΑΪ 17) 2 Δοκιμή BMW

Διαβάστε περισσότερα

auto7 577# (24 ΦΕΒ 17)

auto7 577# (24 ΦΕΒ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 577# (24 ΦΕΒ 17) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 640# (06 ΙΟΥΛ 18)

auto7 640# (06 ΙΟΥΛ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 640# (06 ΙΟΥΛ 18) 3 Δοκιμή Dacia

Διαβάστε περισσότερα

VOLVO V40. Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία

VOLVO V40. Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία κατηγορία. Όμορφο, καθαρό design, με όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα σύγχρονα Volvo και με έντονα ανάγλυφα στοιχεία (στο καπό, αλλά

Διαβάστε περισσότερα

auto7 655# (23 ΝΟΕ 18)

auto7 655# (23 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 655# (23 ΝΟΕ 18) 3 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Όσοι πιστέψατε το κράτος-απατεώνα που λειτουργεί στην Ελλάδα και αγοράσατε αυτοκίνητα με εκπομπές CO2 κάτω (519//06 ΝΟΕ15)

auto7 Όσοι πιστέψατε το κράτος-απατεώνα που λειτουργεί στην Ελλάδα και αγοράσατε αυτοκίνητα με εκπομπές CO2 κάτω (519//06 ΝΟΕ15) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 592# (16 ΙΟΥΝ 17)

auto7 592# (16 ΙΟΥΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 592# (16 ΙΟΥΝ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 600# (08 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το

auto7 600# (08 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 600# (08 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 669# (15 ΜΑΡ 19)

auto7 669# (15 ΜΑΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 669# (15 ΜΑΡ 19) 2 9 Νέα 2Αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 619# (02 ΦΕΒ 18)

auto7 619# (02 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 619# (02 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή BMW

Διαβάστε περισσότερα

auto7 645# (14 ΣΕΠΤ 18)

auto7 645# (14 ΣΕΠΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 645# (14 ΣΕΠΤ 18) 2 Δοκιμή Mitsubishi

Διαβάστε περισσότερα

auto7 622# (23 ΦΕΒ 18)

auto7 622# (23 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 622# (23 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή BMW 530e

Διαβάστε περισσότερα

auto7 625# (16 ΜΑΡ 18)

auto7 625# (16 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 625# (16 ΜΑΡ 18) 2 11 Νέα 2Αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 672# (05 ΑΠΡ 19)

auto7 672# (05 ΑΠΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 672# (05 ΑΠΡ 19) 2 Δοκιμή Kia Ceed

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Στο εμπεριστατωμένο άρθρο που δημοσίευσε στην στήλη του αυτόν το μήνα ο Παύλος Λάσκαρις στους 4 Τροχούς, κάνει μερικούς (552//15 ΙΟΥΛ 16)

auto7 Στο εμπεριστατωμένο άρθρο που δημοσίευσε στην στήλη του αυτόν το μήνα ο Παύλος Λάσκαρις στους 4 Τροχούς, κάνει μερικούς (552//15 ΙΟΥΛ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 614# (15 ΔΕΚ 17)

auto7 614# (15 ΔΕΚ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 614# (15 ΔΕΚ 17) 3 Παρουσίαση

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Την περασμένη εβδομάδα δημοσιεύθηκαν στην Κσθημερινή κάποια στοιχεία σχετικά με τα MOOCs (τα «Μαζικά Ανοιχτά Διαδικτυακά (558//23 ΣΕΠΤ 16)

auto7 Την περασμένη εβδομάδα δημοσιεύθηκαν στην Κσθημερινή κάποια στοιχεία σχετικά με τα MOOCs (τα «Μαζικά Ανοιχτά Διαδικτυακά (558//23 ΣΕΠΤ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Επειδή αυτοί που ασχολούνται με την φορολόγηση των αυτοκινήτων (τέλη κυκλοφορίας, τέλος ταξινόμησης κλπ.) στο (517//23 ΟΚΤ 15)

auto7 Επειδή αυτοί που ασχολούνται με την φορολόγηση των αυτοκινήτων (τέλη κυκλοφορίας, τέλος ταξινόμησης κλπ.) στο (517//23 ΟΚΤ 15) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 594# (30 ΙΟΥΝ 17)

auto7 594# (30 ΙΟΥΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 594# (30 ΙΟΥΝ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 571# (13 ΙΑΝ 17)

auto7 571# (13 ΙΑΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 571# (13 ΙΑΝ 17) 2 Παρουσίαση

Διαβάστε περισσότερα

auto7 591# (09 ΙΟΥΝ 17)

auto7 591# (09 ΙΟΥΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 591# (09 ΙΟΥΝ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 644# (07 ΣΕΠΤ 18)

auto7 644# (07 ΣΕΠΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 644# (07 ΣΕΠΤ 18) 2 Δοκιμή Skoda

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Όταν οι ελληνικές κυβερνήσεις παίρνουν αποφάσεις για επιπλέον φόρους, επειδή δεν έχουν το θάρρος να πουν ανοιχτά (540//15 ΑΠΡ 16) BMW 730d > σ.

auto7 Όταν οι ελληνικές κυβερνήσεις παίρνουν αποφάσεις για επιπλέον φόρους, επειδή δεν έχουν το θάρρος να πουν ανοιχτά (540//15 ΑΠΡ 16) BMW 730d > σ. διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Ίσως κάποιοι να μη βλέπουν με καλό μάτι τους αυτοματισμούς που όλο και περισσότερο ενσωματώνονται στα ηλεκτρονικά (530//05 ΦΕΒ 16)

auto7 Ίσως κάποιοι να μη βλέπουν με καλό μάτι τους αυτοματισμούς που όλο και περισσότερο ενσωματώνονται στα ηλεκτρονικά (530//05 ΦΕΒ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 (509//31 IΟΥΛ 15) Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου Το auto7 σας εύχεται καλό καλοκαίρι Fiat 500X 1.6 Multijet Η > σ.2

auto7 (509//31 IΟΥΛ 15) Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου Το auto7 σας εύχεται καλό καλοκαίρι Fiat 500X 1.6 Multijet Η > σ.2 διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 586# (05 ΜΑΪ 17)

auto7 586# (05 ΜΑΪ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 586# (05 ΜΑΪ 17) 2 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 576# (17 ΦΕΒ 17)

auto7 576# (17 ΦΕΒ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 576# (17 ΦΕΒ 17) 2 Δοκιμή DS5

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Με τις επικείμενες εκλογές να μονοπωλούν τη δημοσιότητα, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να σχολιάσει κανείς σχετικά με (481//09 ΙΑΝ15)

auto7 Με τις επικείμενες εκλογές να μονοπωλούν τη δημοσιότητα, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να σχολιάσει κανείς σχετικά με (481//09 ΙΑΝ15) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 637# (15 ΙΟΥΝ 18)

auto7 637# (15 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 637# (15 ΙΟΥΝ 18) 2 Δοκιμή Renault

Διαβάστε περισσότερα