ΜΑΘΗΜΑΤΑ BBQ WEBER ΚΛΑΣΙΚΌ BBQ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΜΑΘΗΜΑΤΑ BBQ WEBER ΚΛΑΣΙΚΌ BBQ"

Transcript

1 ΜΑΘΗΜΑΤΑ BBQ WEBER ΚΛΑΣΙΚΌ BBQ

2 GENESIS II LX E-440 GBS ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ GS4 Ηλεκτρονική ανάφλεξη καυστήρες υψηλής απόδοσης Ράβδοι Flavorizer σύστημα διαχείρισης λίπους ΒΑΣΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ IGRILL 3 READY ΠΛΕΥΡΙΚΌΣ ΚΑΥΣΤΉΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΉ ΑΝΆΦΛΕΞΗ ΣΧΆΡΕΣ ΜΑΓΕΙΡΈΜΑΤΟΣ ΑΠΌ ΧΥΤΟΣΊΔΗΡΟ ΜΕ ΕΜΑΓΙΈ ΠΟΡΣΕΛΆΝΙΝΗ ΕΠΊΣΤΡΩΣΗ ΣΧΆΡΑ ΜΑΓΕΙΡΈΜΑΤΟΣ GOURMET BBQ SYSTEM ΥΨΗΛΉ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΣΧΆΡΑ ΘΈΡΜΑΝΣΗΣ TUCK-AWAY ΡΆΒΔΟΙ FLAVORIZER ΦΩΣ ΛΑΒΉΣ ΦΩΤΙΖΌΜΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙΆ ΕΛΈΓΧΟΥ ΠΛΕΥΡΙΚΌ ΤΡΑΠΕΖΆΚΙ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΈΝΑ ΆΓΚΙΣΤΡΑ ΕΡΓΑΛΕΊΩΝ ΣΎΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗΣ ΛΊΠΟΥΣ ΝΤΟΥΛΆΠΙ ΨΗΣΤΑΡΙΆΣ ΚΑΥΣΤΉΡΕΣ ΥΨΗΛΉΣ ΑΠΌΔΟΣΗΣ ΕΎΚΟΛΗ ΠΡΌΣΒΑΣΗ ΦΙΆΛΗΣ ΑΕΡΊΟΥ

3 ΜΈΘΟΔΟΙ ΜΑΓΕΙΡΈΜΑΤΟΣ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΆΡΒΟΥΝΟΥ ΜΈΘΟΔΟΣ ΆΜΕΣΟΥ ΜΑΓΕΙΡΈΜΑΤΟΣ Μοιράστε ομοιόμορφα τα αναμμένα κάρβουνα πάνω στη σχάρα κάρβουνου και ψήστε το φαγητό ακριβώς από πάνω. ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΑΕΡΙΟΥ ΜΈΘΟΔΟΣ ΈΜΜΕΣΟΥ ΜΑΓΕΙΡΈΜΑΤΟΣ Μετακινήστε τα αναμμένα κάρβουνα στο πλάι, π.χ. μέσα σε καλάθια κάρβουνων, και τοποθετήστε το φαγητό στη μέση για να ψηθεί πάνω από ένα ταψί συλλογής λίπους. ΜΈΘΟΔΟΣ ΜΑΓΕΙΡΈ- ΜΑΤΟΣ 50/50 Συνδυασμός μεθόδου άμεσου και έμμεσου μαγειρέματος: Μετακινήστε τα αναμμένα κάρβουνα στη μία πλευρά του μπάρμπεκιου και ψήστε έντονα το φαγητό σας ακριβώς πάνω από τα κάρβουνα. Στη συνέχεια, μετακινήστε το φαγητό σε θέση έμμεσου μαγειρέματος και συνεχίστε το μαγείρεμα αφού τοποθετήσετε το φαγητό πάνω από ένα ταψί συλλογής λίπους. ΜΈΘΟΔΟΣ ΆΜΕΣΟΥ ΜΑΓΕΙΡΈΜΑΤΟΣ Ανάψτε όλους τους καυστήρες στη θερμοκρασία που υποδεικνύει η συνταγή και αφήστε το μπάρμπεκιου να ζεσταθεί με το καπάκι κλειστό. Μετά μαγειρέψτε το φαγητό ακριβώς πάνω από τους καυστήρες ΜΈΘΟΔΟΣ ΈΜΜΕΣΟΥ ΜΑΓΕΙΡΈΜΑΤΟΣ Ζεστάνετε το κλειστό μπάρμπεκιου με τους δύο εξωτερικούς καυστήρες στη θερμοκρασία που υποδεικνύει η συνταγή και μετά ψήστε το φαγητό στη μέση της σχάρας ΜΈΘΟΔΟΣ ΜΑΓΕΙΡΈ- ΜΑΤΟΣ 50/50 Ζεστάνετε το κλειστό μπάρμπεκιου με τον κεντρικό και με έναν από τους εξωτερικούς καυστήρες στη θερμοκρασία που υποδεικνύει η συνταγή. Ψήστε έντονα το φαγητό πάνω από την άμεση θερμότητα. Σβήστε τον κεντρικό καυστήρα και αφήστε το φαγητό να συνεχίσει να μαγειρεύεται έμμεσα. ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ Συνιστούμε να κλείνετε πάντα το καπάκι όταν ψήνετε. Με αυτό τον τρόπο ο ζεστός αέρας στο εσωτερικό του καπακιού κυκλοφορεί και προσθέτει εκείνη τη χαρακτηριστική μυρωδιά που όλοι λατρεύουμε στο φαγητό. Επιπλέον, αν έχετε το καπάκι κλειστό, το φαγητό σας θα διατηρήσει τους ζωμούς του, θα μαγειρευτεί γρηγορότερα, ενώ εσείς θα έχετε μικρότερες απώλειες θερμότητας, γεγονός που μεταφράζεται σε λιγότερα καύσιμα. Οι δύο κύριες μέθοδοι μαγειρέματος ονομάζονται άμεσο μαγείρεμα και έμμεσο μαγείρεμα. ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΜΕΣΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ Η άμεση θερμότητα είναι ιδανική για έντονο ψήσιμο και για φαγητό με χρόνο μαγειρέματος μικρότερο από 20 λεπτά. Σε αυτή την περίπτωση, η θερμότητα εφαρμόζεται ακριβώς κάτω από το φαγητό. Τα λουκάνικα και τα μπέργκερ είναι κλασικά πιάτα για αυτή τη μέθοδο, καθώς επίσης και τα φιλέτα ψαριού, τα θαλασσινά και τα σουβλάκια λαχανικών. ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΜΜΕΣΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ Όλα τα φαγητά με χρόνο μαγειρέματος μεγαλύτερο από 20 λεπτά πρέπει να μαγειρεύονται χρησιμοποιώντας την έμμεση μέθοδο. Σε αυτά περιλαμβάνονται ιδιαίτερα μεγάλα φαγητά όπως ψητά ή ολόκληρα πουλερικά. Μπορείτε όμως, επίσης, να συνεχίσετε να μαγειρεύετε μια μπριζόλα έμμεσα, αφού την ψήσετε έντονα για λίγη ώρα, μέχρι να ψηθεί στο βαθμό που επιθυμείτε. Αυτό απαιτεί τη μετακίνηση των πηγών θερμότητας στην άκρη του μπάρμπεκιου ώστε να εμποδίσετε την άμεση θερμότητα να κάψει το φαγητό εξωτερικά ενώ εσωτερικά είναι άψητο. Αυτή η μέθοδος είναι παρόμοια με τη λειτουργία κυκλοφορίας αέρα σε ένα φούρνο.

4 ΚΑΠΝΙΣΤΌ ΨΆΡΙ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΈΝΟ ΣΕ ΛΆΙΜ ΚΑΙ ΜΈΛΙ 10 λεπτά 15 λεπτά ΕΠΙΠΛΈΟΝ 10 λεπτά για τον εμποτισμό της ξύλινης σανίδας 800 γρ. λευκό ψάρι (οποιουδήποτε τύπου), 3 κ.σ. χυμό λάιμ, 5 κ.σ. μέλι, αλάτι, πιπέρι. 1 Μουλιάστε την Ξύλινη Πλάκα. 2 Αφαιρέστε όλα τα κόκαλα από το ψάρι. 3 Αλατοπιπερώστε το ψάρι και περιχύστε το με το μέλι και το χυμό λάιμ. 150 C ΘΕΡΜ. ΠΥΡΉΝΑ: 60 C Έμμεση Μέτρια Ξύλινη Πλάκα 1 Προετοιμάστε το μπάρμπεκιου για άμεση & έμμεση θερμότητα, περίπου 150 C. Αν χρησιμοποιείτε μπάρμπεκιου των 57 εκ. με κάρβουνα, θα χρειαστείτε ⅓ του δοχείου εκκίνησης αναμμένες μπριγκέτες Weber. 2 Βάλτε τη στραγγισμένη ξύλινη πλάκα πάνω από άμεση θερμότητα, κλείστε το καπάκι και περιμένετε μέχρι να την ακούσετε να κάνει κρακ. 3 Γυρίστε την ξύλινη πλάκα από την άλλη πλευρά, μετακινήστε την σε έμμεση θερμότητα και βάλτε πάνω της το ψάρι. 4 Μαγειρέψτε το ψάρι για περίπου 15 λεπτά ή μέχρι να φτάσει σε θερμοκρασία πυρήνα περίπου 60 C. 5 Βγάλτε το ψάρι από το μπάρμπεκιου και αφήστε το να ξεκουραστεί για περίπου 5 λεπτά.

5 ΣΥΜΒΟΥΛΉ GRILL MASTER: Ο χρόνος μαγειρέματος εξαρτάται από το μέγεθος του ψαριού. Προσέξτε να μην το παραψήσετε. ΚΑΠΝΙΣΤΉ ΣΆΛΤΣΑ ΣΚΌΡΔΟΥ AIOLI 10 λεπτά 60 λεπτά 120 C Έμμεση/κάπνισμα 5 κ.σ. μαγιονέζα, 2 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο, 2 κ.γ. θαλασσινό αλάτι, 1 ολόκληρο σκόρδο, 2 κ.γ. ελαιόλαδο. 1 Κόψτε το πάνω μέρος του σκόρδου ώστε να εκτεθούν όλες οι σκελίδες. 2 Τυλίξτε το σκόρδο σε χαρτί ψησίματος και μετά σε αλουμινόχαρτο με την κομμένη πλευρά προς τα πάνω και μετά προσθέστε το ελαιόλαδο και 1 κ.γ. αλάτι. 3 Τυλίξτε το αλουμινόχαρτο γύρω από το σκόρδο για να μην χυθεί το λάδι έξω. 4 Ανακατέψτε τη μαγιονέζα, το βαλσάμικο και το υπόλοιπο 1 κ.γ. αλάτι μέσα σε ένα μικρό μπολ. Εύκολη Καπνιστήρι Weber Smokey Mountain Cooker 1 Προετοιμάστε το καπνιστήρι Weber Smokey Mountain Cooker για τη μέθοδο Minion με ένα γεμάτο δοχείο νερό και 1 κιλό σβηστές μπριγκέτες Weber. 2 Προσθέστε ⅓ του δοχείου εκκίνησης αναμμένες μπριγκέτες. 3 Καπνίστε το σκόρδο για περίπου 60 λεπτά. 4 Βγάλτε το σκόρδο από το καπνιστήρι και λιώστε 1 σκελίδα μέσα στο μείγμα της μαγιονέζας.

6 ΨΗΤΆ ΛΑΧΑΝΙΚΆ 10 λεπτά 15 λεπτά 200 C Έμμεση Μέτρια Σχάρα Βαθμιδωτού Ψησίματος Elevations (ETGS), Σετ Καλαθιών Ψησίματος ETGS 3 παστινάκες, 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, 2 κλωναράκια θυμάρι, 3 κ.σ. ελαιόλαδο, ½ λάιμ (το χυμό του), αλάτι, πιπέρι. 1 Πλύντε και κόψτε τις παστινάκες κατά μήκος σε φέτες του 1 εκ. 2 Κόψτε τα φρέσκα κρεμμυδάκια σε κομμάτια μήκους 3 εκ. περίπου. 3 Αφαιρέστε τα φύλλα του θυμαριού από τα κοτσάνια. 4 Προσθέστε στα λαχανικά 2 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι, και μετά τοποθετήστε τα όλα στο καλάθι ψησίματος. 1 Προετοιμάστε το μπάρμπεκιου για έμμεση θερμότητα, περίπου 200 C. Αν χρησιμοποιείτε μπάρμπεκιου των 57 εκ. με κάρβουνα, θα χρειαστείτε ½ δοχείο εκκίνησης αναμμένες μπριγκέτες Weber. 2 Βάλτε το καλάθι πάνω στη σχάρα ETGS και μαγειρέψτε για περίπου 15 λεπτά, γυρίζοντας μία φορά μετά από 10 λεπτά. 3 Βγάλτε τα λαχανικά από το μπάρμπεκιου και προσθέστε το χυμό λάιμ και το υπόλοιπο ελαιόλαδο.

7 ΣΥΜΒΟΥΛΉ GRILL MASTER: Προσθέστε λίγη μαρμελάδα μπέικον για ακόμα πιο νόστιμα μπέργκερ! Βγάλτε την πέτσα και τα κόκαλα από τα μπούτια του κοτόπουλου πριν τα μαγειρέψετε για να διευκολύνετε τον τεμαχισμό τους. ΜΠΈΡΓΚΕΡ ΜΕ ΚΟΤΌΠΟΥΛΟ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΆΚΙΑ 15 λεπτά 60 λεπτά ΕΠΙΠΛΈΟΝ 30 λεπτά για τον εμποτισμό των chips ξύλου 4 ψωμάκια για μπέργκερ, 4 μπούτια κοτόπουλου. Υλικά για το άλειμμα: 2 κ.γ. αλάτι, 1 κ.γ. καστανή ζάχαρη, 2 κ.γ. πάπρικα, 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα, 1 κ.γ. σκόρδο σε κόκκους, 1 κ.γ. μουστάρδα σε σκόνη. Τελείωμα: 2 ντομάτες, 4 μεγάλα αγγουράκια τουρσί, 4 κ.σ. μαγιονέζα. 160 C ΘΕΡΜ. ΠΥΡΉΝΑ: >75 C Έμμεση Μέτρια Chips Ξύλου 1 Μουλιάστε τα chips ξύλου. 2 Βάλτε μαζί όλα τα υλικά για το άλειμμα και ανακατέψτε καλά, προσέχοντας να μην υπάρχουν σβώλοι. 3 Καλύψτε ομοιόμορφα τα μπούτια κοτόπουλου με το άλειμμα. Κόψτε σε φέτες τις ντομάτες και τα αγγουράκια τουρσί. 1 Προετοιμάστε το μπάρμπεκιου για έμμεση θερμότητα, περίπου 160 C. Αν χρησιμοποιείτε μπάρμπεκιου των 57 εκ. με κάρβουνα, θα χρειαστείτε ⅓ του δοχείου εκκίνησης αναμμένες μπριγκέτες Weber. 2 Βάλτε τα μπούτια κοτόπουλου πάνω από έμμεση θερμότητα και προσθέστε μια χούφτα εμποτισμένα και στραγγισμένα chips ξύλου στο κουτί κάρβουνων ή καπνίσματος. 3 Μαγειρέψτε το κοτόπουλο για περίπου 45 λεπτά ή μέχρι να φτάσει σε θερμοκρασία πυρήνα 75 C. 4 Αφήστε το κοτόπουλο να ξεκουραστεί για 5 λεπτά. 5 Με δύο πιρούνια ή με τα δάχτυλά σας, μαδήστε το κοτόπουλο. 6 Ψήστε τα ψωμάκια για μπέργκερ στο μπάρμπεκιου. 7 Φτιάξτε τα μπέργκερ.

8 ΣΥΜΒΟΥΛΉ GRILL MASTER: Χρησιμοποιήστε τη μαρμελάδα για να ενισχύσετε τη γεύση σε σάντουιτς ή μπέργκερ. ΜΑΡΜΕΛΆΔΑ ΜΠΈΙΚΟΝ 15 λεπτά 20 λεπτά 180 C Έμμεση Μέτρια Γουόκ Gourmet Barbecue System (GBS) 200 γρ. μπέικον ολόκληρο, 3 κρεμμυδάκια εσαλότ, 2 σκελίδες σκόρδο, 1 κ.γ. σκόνη τσίλι, ½ κ.γ. καπνιστή πάπρικα, 50 ml σιρόπι σφενδάμου (maple syrup), 50 ml ξύδι βαλσάμικο, 50 γρ. καστανή ζάχαρη. 1 Καθαρίστε και ψιλοκόψτε τα εσαλότ και το σκόρδο. 2 Κόψτε το μπέικον σε κύβους. 1 Προετοιμάστε το μπάρμπεκιου για έμμεση θερμότητα, περίπου 180 C. Αν χρησιμοποιείτε μπάρμπεκιου των 57 εκ. με κάρβουνα, θα χρειαστείτε ½ δοχείο εκκίνησης αναμμένες μπριγκέτες Weber. 2 Βάλτε το γουόκ μέσα στη Σχάρα Μαγειρέματος GBS και προθερμάνετε για περίπου 10 λεπτά. 3 Προσθέστε το μπέικον στο γουόκ και μαγειρέψτε μέχρι να γίνει τραγανό, και μετά προσθέστε τα εσαλότ και μαγειρέψτε μέχρι να αρχίσουν να καραμελώνουν. 4 Προσθέστε το σκόρδο και μαγειρέψτε για περίπου ακόμα ένα λεπτό. 5 Προσθέστε τη σκόνη τσίλι και την καπνιστή πάπρικα και ανακατέψτε. 6 Ρίξτε το σιρόπι σφενδάμου μέσα στο γουόκ, αφήστε το να βράσει και μετά ανακατέψτε και ξύστε το ταψί για να ελευθερώσετε το μπέικον που έχει κολλήσει. 7 Προσθέστε το ξύδι και την καστανή ζάχαρη και συνεχίστε το βράσιμο για περίπου 3 λεπτά. 8 Σιγοβράστε για περίπου 10 λεπτά ή μέχρι το μείγμα να πήξει και να αποκτήσει υφή μαρμελάδας. 9 Βγάλτε το γουόκ από τη θερμότητα και στραγγίξτε το υπερβολικό λίπος. Αφήστε το να κρυώσει.

9 ΚΑΛΑΜΠΌΚΙ ΟΛΌΚΛΗΡΟ 5 λεπτά λεπτά 180 C Άμεση Εύκολη 4 καλαμπόκια ολόκληρα, 50 γρ. βούτυρο, αλάτι, πιπέρι. 1 Αφαιρέστε τους χαλαρούς φλοιούς από τα καλαμπόκια, αφήνοντας τους εσωτερικούς φλοιούς στη θέση τους. 2 Ανακατέψτε το βούτυρο με αλάτι και πιπέρι σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. 1 Προετοιμάστε το μπάρμπεκιου για άμεση θερμότητα, περίπου 180 C. Αν χρησιμοποιείτε μπάρμπεκιου των 57 εκ. με κάρβουνα, θα χρειαστείτε ½ δοχείο εκκίνησης αναμμένες μπριγκέτες Weber. 2 Βάλτε τα καλαμπόκια απευθείας πάνω στη σχάρα μαγειρέματος. 3 Ψήστε τα καλαμπόκια για περίπου λεπτά, γυρίζοντάς τα περιστασιακά, μέχρι να μαλακώσουν τα σπυριά. 4 Βγάλτε τα καλαμπόκια από το μπάρμπεκιου και σερβίρετε με το αλατοπιπερωμένο βούτυρο. ΣΥΜΒΟΥΛΉ GRILL MASTER: Τα ολόκληρα καλαμπόκια χωρίς τους φλοιούς μπορούν να μαγειρευτούν με τον ίδιο τρόπο. Ο χρόνος μαγειρέματος θα μειωθεί κατά περίπου 5-10 λεπτά. Προσθέστε νιφάδες τσίλι στο βούτυρο για έξτρα γεύση και ένταση.

10 ΨΗΤΆ ΑΧΛΆΔΙΑ 10 λεπτά 5 λεπτά 200 C Άμεση Εύκολη 2 αχλάδια, 3 κ.σ. μέλι. 1 Πλύντε τα αχλάδια και μετά κόψτε τα κατά μήκος σε φέτες του 0,5 εκ. περίπου. 2 Αλείψτε και τις δύο πλευρές κάθε φέτας με μέλι. 1 Προετοιμάστε το μπάρμπεκιου για άμεση θερμότητα, περίπου 200 C. Αν χρησιμοποιείτε μπάρμπεκιου των 57 εκ. με κάρβουνα, θα χρειαστείτε ½ δοχείο εκκίνησης αναμμένες μπριγκέτες Weber. 2 Βάλτε τις φέτες αχλαδιού απευθείας πάνω στη σχάρα μαγειρέματος και μαγειρέψτε για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά. ΣΥΜΒΟΥΛΉ GRILL MASTER: Κόψτε τα ψητά αχλάδια σε μικρότερα κομμάτια και σερβίρετέ τα πάνω σε μια γλυκιά πίτσα ή μαζί με παγωτό.

11 ΣΥΜΒΟΥΛΉ GRILL MASTER: Βάλτε πάνω στην πίτσα ψητά αχλάδια για περισσότερη γεύση μπάρμπεκιου. Αν χρησιμοποιείτε λεπτή βάση πίτσας, αφήστε το δίσκο ψησίματος και ψήστε την πίτσα για περίπου 10 λεπτά συνολικά. ΓΛΥΚΙΆ ΠΊΤΣΑ 10 λεπτά 20 λεπτά 180 C / 220 C Άμεση 1 ζύμη για πίτσα, 75 γρ. μασκαρπόνε, 1 κ.σ. μέλι, 150 γρ. φρέσκα βατόμουρα ή φρούτα, 75 γρ. λευκή σοκολάτα, βασιλικός ή δυόσμος, 25 γρ. μίνι μαρσμέλοους. 1 Βάλτε τη λευκή σοκολάτα σε χαρτί ψησίματος πάνω στην κρύα Πέτρα για Πίτσα. 2 Ανοίξτε τη ζύμη σε ένα λεπτό στρώμα περίπου στο μέγεθος του Δίσκου Ψησίματος. 3 Απλώστε το μασκαρπόνε και το μέλι πάνω στην ωμή ζύμη. Πασπαλίστε με την κρύα λευκή σοκολάτα (δείτε την ενότητα στο μπάρμπεκιου βήμα 2), τα φρέσκα βατόμουρα και τα μαρσμέλοους. Μέτρια Πέτρα για Πίτσα, Δίσκος Ψησίματος 1 Προετοιμάστε το μπάρμπεκιου για έμμεση θερμότητα, περίπου 180 C. Αν χρησιμοποιείτε μπάρμπεκιου των 57 εκ. με κάρβουνα, θα χρειαστείτε ½ δοχείο εκκίνησης αναμμένες Μπριγκέτες Weber. 2 Βάλτε την πέτρα για πίτσα απευθείας πάνω στη σχάρα μαγειρέματος και μαγειρέψτε μέχρι η λευκή σοκολάτα να γίνει ελαφρώς καστανή και να αρχίζει να κρυσταλλοποιείται. 3 Βγάλτε τη λευκή σοκολάτα από το μπάρμπεκιου και αφήστε την να κρυώσει. 4 Αυξήστε τη θερμότητα / προσθέστε περισσότερες μπριγκέτες (δηλ. άλλο ⅓ του δοχείου εκκίνησης αναμμένες μπριγκέτες Weber), θερμαίνοντας το μπάρμπεκιου στους περίπου 220 C. 5 Αφήστε την Πέτρα για Πίτσα να προθερμανθεί για άλλα 5 λεπτά. Όταν η πέτρα γίνει καυτή, βάλτε την πίτσα στο δίσκο ψησίματος και μαγειρέψτε για περίπου 10 λεπτά. Βγάλτε το δίσκο ψησίματος και συνεχίστε το μαγείρεμα της πίτσας μέχρι το κάτω μέρος να γίνει τραγανό. 6 Βγάλτε την πίτσα από το μπάρμπεκιου και προσθέστε από πάνω το φρέσκο βασιλικό ή δυόσμο.

12 ΣΥΜΒΟΥΛΉ GRILL MASTER: Αν έχετε μια Σχάρα για Παϊδάκια θα διευκολύνετε τη διαδικασία μαγειρέματος. ΚΑΠΝΙΣΤΆ ΧΟΙΡΙΝΆ ΠΑΪΔΆΚΙΑ 15 λεπτά 240 λεπτά 4 χοιρινοί σιδηρόδρομοι (ενωμένα παϊδάκια) (περίπου 2 κιλά) 1 μπουκάλι Weber BBQ σως Υλικά για το άλειμμα: 3 κ.γ. αλάτι, 3 κ.γ. πάπρικα, 3 κ.γ. μαύρη ζάχαρη, 2 κ.γ. μαύρο πιπέρι, 1 κ.γ. λευκό πιπέρι, 2 κ.γ. σκόρδο σε κόκκους, 1 κ.γ. σπόρους κιούμελ (αγριοκύμινο) 125 C ΘΕΡΜ. ΠΥΡΉΝΑ: 85 C Έμμεση/κάπνισμα 1 Αφαιρέστε τη λεπτή μεμβράνη από το εξωτερικό μέρος κάθε σιδηρόδρομου. Με ένα μαχαίρι και ξεκινώντας από τη λεπτότερη άκρη του σιδηρόδρομου, ανασηκώστε τη μεμβράνη και τραβήξτε την. 2 Σπάστε όλα τα υλικά του αλείμματος σε ένα γουδί. 3 Καλύψτε τα παϊδάκια από τη μεριά του κρέατος με το άλειμμα. 4 Αφήστε τα παϊδάκια να μαριναριστούν για 30 λεπτά. Δύσκολη Καπνιστήρι Weber Smokey Mountain Cooker, Κομμάτια Ξύλου, Πινέλο Αλείμματος 1 Προετοιμάστε το καπνιστήρι Weber Smokey Mountain Cooker για τη μέθοδο Minion με ένα γεμάτο δοχείο νερό και 3 κιλά σβηστές Μπριγκέτες Weber. 2 Προσθέστε ⅓ του δοχείου εκκίνησης αναμμένες μπριγκέτες Weber. 3 Προσθέστε τέσσερα μεγάλα Κομμάτια Ξύλου στις μπριγκέτες. 4 Βάλτε τους χοιρινούς σιδηρόδρομους πάνω στο καπνιστήρι. 5 Μαγειρέψτε για 2,5 ώρες, και μετά αλείψτε τα παϊδάκια με την BBQ σως. 6 Μαγειρέψτε για άλλα 30 λεπτά, αλείφοντας κάθε 10 λεπτά μέχρι το κρέας να φτάσει σε θερμοκρασία πυρήνα 85 C.

13 ΜΟΣΧΑΡΊΣΙΑ ΜΠΡΙΖΌΛΑ 5 λεπτά ΕΠΙΠΛΈΟΝ λεπτά 250 C ΘΕΡΜ. ΠΥΡΉΝΑ: 57 C Άμεση / Έμμεση Εύκολη 1 κιλό μοσχαρίσια μπριζόλα (π.χ. μπαβέτ, λάπα, καπάκι), λάδι, αλάτι, πιπέρι 1 Κόψτε το κρέας σε τέσσερις μπριζόλες και προσθέστε λάδι, αλάτι και πιπέρι. 1 Προετοιμάστε το μπάρμπεκιου για άμεση θερμότητα, περίπου 250 C. Αν χρησιμοποιείτε μπάρμπεκιου των 57 εκ. με κάρβουνα, θα χρειαστείτε 1 δοχείο εκκίνησης αναμμένες μπριγκέτες ή ξυλοκάρβουνα Weber. 2 Τοποθετήστε τη σχάρα για searing μέσα στη Σχάρα Μαγειρέματος GBS και αφήστε την να ζεσταθεί. 3 Όταν η σχάρα κάψει, βάλτε τις μπριζόλες πάνω στη σχάρα για searing και ψήστε για 1-2 λεπτά. 4 Γυρίστε τις μπριζόλες και μαγειρέψτε για άλλα 1-2 λεπτά. 5 Μετακινήστε τις μπριζόλες σε έμμεση θερμότητα και συνεχίστε το μαγείρεμα για 5-10 λεπτά, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Σχάρα για Searing από Χυτοσίδηρο Gourmet Barbecue System (GBS) ΣΥΜΒΟΥΛΉ GRILL MASTER: Βγάλτε τις μπριζόλες από το ψυγείο περίπου 20 λεπτά πριν το μαγείρεμα. Αν δεν έχετε μια Σχάρα για Searing από Χυτοσίδηρο GBS, περιστρέψτε τις μπριζόλες κατά 90 μοίρες μετά από 1 λεπτό, τοποθετήστε τις σε άλλο σημείο της σχάρας μαγειρέματος για να διασφαλίσετε μέγιστη θερμότητα και μαγειρέψτε για άλλο ένα λεπτό. Αν μαγειρεύετε σε μπάρμπεκιου με κάρβουνα, χρησιμοποιήστε ξυλοκάρβουνα. Θερμοκρασίες πυρήνα: Μέτρια-λίγο ψημένο = 53 C Μέτρια ψημένο = 57 C Μέτρια-καλά ψημένο = 63 C

14 ΨΗΤΉ ΠΑΝΤΣΈΤΑ 20 λεπτά 90 λεπτά 180 C ΘΕΡΜ. ΠΥΡΉΝΑ: >70 C Έμμεση Μέτρια Σούβλα 1 κιλό χοιρινή παντσέτα χωρίς κόκαλα, 2 κίτρινα κρεμμύδια, 100 γρ. δαμάσκηνα, 3 κλωναράκια φασκόμηλο, 25 γρ. χοντρό αλάτι. Υλικά για το άλειμμα: 2 κ.γ. ψιλή ζάχαρη, 2 κ.γ. πάπρικα, 1 κ.γ. μυρωδικά Προβηγκίας, αλάτι, πιπέρι. 1 Με ένα κοφτερό μαχαίρι, χαράξτε την πέτσα της παντσέτας σε ρόμβους, με τις χαρακιές κοντά τη μία στην άλλη. 2 Καθαρίστε και κόψτε σε μικρούς κύβους τα κρεμμύδια. 3 Κόψτε τα δαμάσκηνα σε κύβους 1x1 εκ. 4 Ανακατέψτε όλα τα υλικά για το άλειμμα. 5 Βάλτε την παντσέτα, με την πέτσα προς τα κάτω, σε μια σανίδα κοπής και καλύψτε την ομοιόμορφα με το άλειμμα, χωρίς να αλείψετε την πέτσα. 6 Απλώστε τα κρεμμύδια, τα φύλλα φασκόμηλου και τα δαμάσκηνα πάνω στο κρέας. 7 Τυλίξτε την παντσέτα και δέστε την με σπάγκο μαγειρικής. 8 Τρίψτε την πέτσα με χοντρό αλάτι. 9 Βάλτε την παντσέτα στον άξονα της σούβλας και στερεώστε την με τις πιρούνες. 1 Προετοιμάστε το μπάρμπεκιου μαζί με τη Σούβλα για έμμεση θερμότητα, περίπου 180 C. Αν χρησιμοποιείτε μπάρμπεκιου των 57 εκ. με κάρβουνα, θα χρειαστείτε ½ δοχείο εκκίνησης αναμμένες μπριγκέτες Weber. 9 Βάλτε τον άξονα μέσα στη σούβλα και τοποθετήστε ένα ταψί λίπους κάτω από την παντσέτα. 9 Κλείστε το καπάκι του μπάρμπεκιου και ανάψτε το μοτέρ. 9 Ψήστε την παντσέτα για λεπτά ή μέχρι η θερμοκρασία πυρήνα να φτάσει στους C. 9 Αφήστε την παντσέτα να ξεκουραστεί ξεσκέπαστη για λεπτά πριν το σερβίρισμα. 9 Η θερμοκρασία πυρήνα θα εξακολουθεί να αυξάνεται μερικούς βαθμούς ενώ το κρέας ξεκουράζεται.

15 Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Περισσότερες από 100 τοποθεσίες Ακαδημίας Ψησίματος Weber στον κόσμο προσφέρουν μαθήματα μπάρμπεκιου που διαρκούν από 3 έως 5 ώρες. Μαθαίνετε πώς να ψήνετε στο μπάρμπεκιου όλων των ειδών τα φαγητά, από ψάρι και κρέας μέχρι κέικ και λαχανικά. Η έμπνευση είναι ατελείωτη και θα εκπλαγείτε από αυτά που θα μπορείτε να μαγειρεύετε αφότου παρακολουθήσετε ένα μάθημα της Ακαδημίας Ψησίματος Weber. Γνωρίζετε το συναίσθημα που βιώνουμε όταν δεν θέλουμε κάτι να τελειώσει; Αυτό ακριβώς είναι η Ακαδημία Ψησίματος Weber σας προετοιμάζει για αυτές τις στιγμές γύρω από μπάρμπεκιου τις οποίες μοιράζεστε με συναδέλφους, φίλους και συγγενείς. Το μαγείρεμα σε ένα μπάρμπεκιου Weber είναι κάτι το ξεχωριστό. Ελάτε κι εσείς σε ένα αυθεντικό μάθημα Weber και ζήστε την πραγματική ατμόσφαιρα του μπάρμπεκιου σε μία από τις πολλές τοποθεσίες της Ακαδημίας Ψησίματος σε όλο τον κόσμο. Ανακαλύψτε τον κόσμο της Ακαδημίας Ψησίματος Weber στην ιστοσελίδα μας

16

ΜΑΘΗΜΑΤΑ BBQ WEBER ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΈΣ ΣΥΝΤΑΓΈΣ BBQ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ BBQ WEBER ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΈΣ ΣΥΝΤΑΓΈΣ BBQ ΜΑΘΗΜΑΤΑ BBQ WEBER ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΈΣ ΣΥΝΤΑΓΈΣ BBQ ΜΈΘΟΔΟΙ ΜΑΓΕΙΡΈΜΑΤΟΣ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΆΡΒΟΥΝΟΥ ΜΈΘΟΔΟΣ ΆΜΕΣΟΥ ΜΑΓΕΙΡΈΜΑΤΟΣ Μοιράστε ομοιόμορφα τα αναμμένα κάρβουνα πάνω στη σχάρα κάρβουνου και ψήστε το φαγητό ακριβώς

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑΤΑ BBQ WEBER BBQ CLASSICS

ΜΑΘΗΜΑΤΑ BBQ WEBER BBQ CLASSICS ΜΑΘΗΜΑΤΑ BBQ WEBER BBQ CLASSICS ΝΈΑ ΜΈΘΟΔΟΙ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΚΆΡΒΟΥΝΟΥ ΨΉΣΙΜΟ ΚΑΙ ΚΆΠΝΙΣΜΑ Ο ΘΡΎΛΟΣ ΤΟ ΚΆΝΕΙ ΕΎΚΟΛΟ ΜΈΘΟΔΟΣ ΆΜΕΣΟΥ Μοιράστε ομοιόμορφα τα αναμμένα κάρβουνα πάνω στη σχάρα κάρβουνου και ψήστε

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑΤΑ BBQ WEBER STEAK AND BURGERS

ΜΑΘΗΜΑΤΑ BBQ WEBER STEAK AND BURGERS ΜΑΘΗΜΑΤΑ BBQ WEBER STEAK AND BURGERS ΝΈΑ ΨΉΣΙΜΟ ΚΑΙ ΚΆΠΝΙΣΜΑ Ο ΘΡΎΛΟΣ ΤΟ ΚΆΝΕΙ ΕΎΚΟΛΟ ΖΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΨΗΣΤΑΡΙΑ MASTER-TOUCH PREMIUM Η ψησταριά Weber Kettle

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Weber Original. Basic

ΤΕΥΧΟΣ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Weber Original. Basic ΤΕΥΧΟΣ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Weber Original Basic ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ WEBER: ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Το ψήσιμο στην ψησταριά είναι η μητέρα όλων των μαγειρικών

Διαβάστε περισσότερα

Ζυμαρικά. Βάρος Kg. Διάρκεια Σε λεπτά. Θέση Φούρνος αερίου. Θέση Ηλεκτρικός φούρνος. Λαζάνια 3,5. Κανελόνια. Ζυμαρικά. στο φούρνο. Αλμυρές ζύμες.

Ζυμαρικά. Βάρος Kg. Διάρκεια Σε λεπτά. Θέση Φούρνος αερίου. Θέση Ηλεκτρικός φούρνος. Λαζάνια 3,5. Κανελόνια. Ζυμαρικά. στο φούρνο. Αλμυρές ζύμες. Μαγειρέψτε εύκολα και αποτελεσματικά με την βοήθεια των συμβουλών που ακολουθούν. Μην σερβίρετε το φαγητό αμέσως μόλις το βγάλετε από το φούρνο, αφήστε το για μερικά λεπτά να ξεκουραστεί πριν το σερβίρετε

Διαβάστε περισσότερα

Προτάσεις γιά το νοστιμότερο. Barbeque της ζωής σας Α Ν Ο Ι Ξ Η - Κ Α Λ Ο Κ Α Ι Ρ Ι 2 0 1 5

Προτάσεις γιά το νοστιμότερο. Barbeque της ζωής σας Α Ν Ο Ι Ξ Η - Κ Α Λ Ο Κ Α Ι Ρ Ι 2 0 1 5 Προτάσεις γιά το νοστιμότερο Barbeque της ζωής σας Α Ν Ο Ι Ξ Η - Κ Α Λ Ο Κ Α Ι Ρ Ι 2 0 1 5 Outdoor BBQ Μπάρμπεκιου με κάρβουνο Ανοξείδωτο Σχήμα χαρτοφύλακα Ιδανικό για ψαράδες, κυνηγούς, κατασκηνωτές Διαστάσεις:43,5

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ WEBER ORIGINAL BASIC

ΤΕΥΧΟΣ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ WEBER ORIGINAL BASIC ΤΕΥΧΟΣ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ WEBER ORIGINAL BASIC ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ WEBER: ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Το ψήσιμο στην ψησταριά είναι η μητέρα όλων των μαγειρικών

Διαβάστε περισσότερα

tmstore.gr Τηλεµάρκετινγκ Α.Ε. Σολωµού 56, 14234 Ν. Ιωνία 210-2708250 www.tmstore.gr Σελίδα 1 από 8

tmstore.gr Τηλεµάρκετινγκ Α.Ε. Σολωµού 56, 14234 Ν. Ιωνία 210-2708250 www.tmstore.gr Σελίδα 1 από 8 Κωδ: ΡΟΤ2006 VertiGenius Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙ ΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιµοποιείτε µια ηλεκτρική συσκευή, είναι σηµαντικό να καταλαβαίνετε και να ακολουθείτε κάποιους βασικούς κανόνες. Παρακαλούµε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ WEBER ORIGINAL MEAT

ΤΕΥΧΟΣ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ WEBER ORIGINAL MEAT ΤΕΥΧΟΣ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ WEBER ORIGINAL MEAT ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ WEBER: ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Το ψήσιμο στην ψησταριά είναι η μητέρα όλων των μαγειρικών

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτοχρονιάτικη Τούρτα Σοκολάτας με Πραλίνα και τραγανή σοκολάτα, από τον Γιώργο Λέκκα!

Πρωτοχρονιάτικη Τούρτα Σοκολάτας με Πραλίνα και τραγανή σοκολάτα, από τον Γιώργο Λέκκα! Πρωτοχρονιάτικη Τούρτα Σοκολάτας με Πραλίνα και τραγανή σοκολάτα, από τον Γιώργο Λέκκα! Μερίδες 12 Χρ. Πρ 1 ώρα Χρ. Ψυγείο 7 ώρες Υλικά Για την Πραλίνα Σοκολάτα Crunch 1 1/2 φλιτζάνι τσαγ ζάχαρη 1 1/2

Διαβάστε περισσότερα

10 ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΠΙΑΤΑ BBSKEW ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ. BarbeSkew ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ

10 ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΠΙΑΤΑ BBSKEW ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ. BarbeSkew ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ 10 ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΠΙΑΤΑ BBSKEW ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ To BarbeSkew ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ Συγχαρητήρια για την αγορά του BarbeSkew! Το μέλλον των μπάρμπεκιου

Διαβάστε περισσότερα

PASTA BOAT ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

PASTA BOAT ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ PASTA BOAT ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΒΟΑΤ Πριν ξεκινήσετε: Πλύνετε το Pasta Boat µε ζεστό σαπουνόνερο. Ξεκινώντας: 1. Αφαιρέστε το ίσκο Ατµού και τοποθετήστε τα ζυµαρικά

Διαβάστε περισσότερα

============================================================================

============================================================================ Γαρνιτούρες- Συνοδευτικά Δημοσιεύθηκε από Hlianna - 15/11/2010 12:02 Γαρνιτούρα για γαλοπούλα ή στην κατσαρόλα μισή κούπα μπασμάτι μισό κιλό κιμά χοιρινό μισή κούπα κρεμμύδια τριμ τα εντόσθια ψιλ/να 1

Διαβάστε περισσότερα

AROMA GRILL ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

AROMA GRILL ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ AROMA GRILL ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΑΡΟΜΑ, ΑΡΟΜΑ-1 Ευχαριστούµε που επιλέξατε το Aroma Grill. Το Aroma Grill είναι ένα προϊόν µε τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας και είναι πολύ εύκολο

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ

ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ Υλικά: 1 πακέτο σπαγγέτι 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες 100 ml ελαιόλαδο 500 γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση 1 φλιτζ. τσαγιού φυλλαράκια βασιλικού ψιλοκομμένα Αλάτι,

Διαβάστε περισσότερα

Κίνδυνος! Η μη τήρησή τους μπορεί να αποτελέσει αιτία πρόκλησης θανάσιμης ηλεκτροπληξίας.

Κίνδυνος! Η μη τήρησή τους μπορεί να αποτελέσει αιτία πρόκλησης θανάσιμης ηλεκτροπληξίας. προειδοποιήσεις ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε μια συσκευή De Longhi. Σας παρακαλούμε να αφιερώσετε λίγα λεπτά για την ανάγνωση των οδηγιών χρήσης που θα σας χρησιμεύσουν για να αποφύγετε καταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

A5-8. classic. 150 εκ Κουζίνα, Ενεργειακή κλάση φούρνων AB Εστία αερίου,αερόθερμοι φούρνοι Ανοξείδωτο ατσάλι Περισσότερες πληροφορίες στο

A5-8. classic. 150 εκ Κουζίνα, Ενεργειακή κλάση φούρνων AB Εστία αερίου,αερόθερμοι φούρνοι Ανοξείδωτο ατσάλι Περισσότερες πληροφορίες στο A5-8 150 εκ Κουζίνα, Ενεργειακή κλάση φούρνων AB Εστία αερίου,αερόθερμοι φούρνοι Ανοξείδωτο ατσάλι Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709154844 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

Γλυκιά μους Philadelphia με μαρμελάδα τομάτα

Γλυκιά μους Philadelphia με μαρμελάδα τομάτα Γλυκιά μους Philadelphia με μαρμελάδα τομάτα Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος ψυγείου: 3-5 ώρες Για 4 άτομα 350 γραμμάρια Philadelphia 150 ml κρέμα γάλακτος 180 ml γάλα 100 γραμμάρια ζάχαρη 2 φύλλα

Διαβάστε περισσότερα

Gordon Βleu. Κλείτου Λένος Αγαθαγγέλου Σάββας Ανδρέου Γιώργος. Υλικά για 3 μερίδες

Gordon Βleu. Κλείτου Λένος Αγαθαγγέλου Σάββας Ανδρέου Γιώργος. Υλικά για 3 μερίδες Gordon Βleu Κλείτου Λένος Αγαθαγγέλου Σάββας Ανδρέου Γιώργος Υλικά για 3 μερίδες 3 φιλέτα κοτόπουλο 5 παξιμάδια ολικής άλεσης 40 γραμμ. βούτυρο λιωμένο 40 γραμμ. παρμεζάνα τριμμένη 6 φέτες ζαμπόν 6 φέτες

Διαβάστε περισσότερα

12 απολαυστικές συνταγές με Fina. που συνδυάζουν γεύση και καλή διατροφή!

12 απολαυστικές συνταγές με Fina. που συνδυάζουν γεύση και καλή διατροφή! απολαυστικές συνταγές με Fina που συνδυάζουν γεύση και καλή διατροφή! Ευρετήριο συνταγών Σάντουιτς Μπαγκέτα με τυρί Σάντουιτς φέτες αγγουριού με καπνιστό κοτόπουλο Σάντουιτς με σάλτσα γιαουρτιού, ρόκα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΜΑΓΕΙΡΑΣ CHEF-O-MATIC 3000 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΟΛΥΜΑΓΕΙΡΑΣ CHEF-O-MATIC 3000 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΛΥΜΑΓΕΙΡΑΣ CHEF-O-MATIC 3000 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΜΑΤΙΚ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ιαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά. Το Chef-O-Matic 3000 δεν είναι παιχνίδι. Κρατήστε το µακριά από παιδιά. Για να προλάβετε

Διαβάστε περισσότερα

To NostimeSyntages πάει μαζί σας διακοπές!!!

To NostimeSyntages πάει μαζί σας διακοπές!!! To NostimeSyntages πάει μαζί σας διακοπές!!! Φέτος το καλοκαίρι ξοδεύουμε λιγότερα λεφτά μαγειρεύοντας εύκολα και γρήγορα. Νόστιμες συνταγές Μπορείτε να τυπώσετε και να πάρετε μαζί σας αυτό το μικρό βιβλίο,

Διαβάστε περισσότερα

Banana strawberry tian με σάλτσα σοκολάτας από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»!

Banana strawberry tian με σάλτσα σοκολάτας από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»! Banana strawberry tian με σάλτσα σοκολάτας από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»! Banana strawberry tian with chocolate sauce. Μία ακόμα υπέροχη συνταγή για επιδόρπιο. Η συνταγή είναι δικιά

Διαβάστε περισσότερα

Φρέσκες τυρομπουκιές. Χρόνος προετοιμασίας: 25 λεπτά Για 4 άτομα

Φρέσκες τυρομπουκιές. Χρόνος προετοιμασίας: 25 λεπτά Για 4 άτομα Φρέσκες τυρομπουκιές Χρόνος προετοιμασίας: 25 λεπτά 60 γραμμάρια φρυγανιά τριμμένη 100 γραμμάρια Philadelphia 70 γραμμάρια Arla το Aυθεντικό Δανέζικο Σκληρό τυρί 100 γραμμάρια φέτα τριμμένη 100 γραμμάρια

Διαβάστε περισσότερα

«Ας Μοιραστούμε τον Πολιτισμό μας» ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ. SCOALA PETRESTI (ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΕΣΤΙ) DAMBOVITA (ΝΤΑΜΠΟΒΙΤΑ) Romania (ΡΟΥΜΑΝΙΑ)

«Ας Μοιραστούμε τον Πολιτισμό μας» ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ. SCOALA PETRESTI (ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΕΣΤΙ) DAMBOVITA (ΝΤΑΜΠΟΒΙΤΑ) Romania (ΡΟΥΜΑΝΙΑ) «Ας Μοιραστούμε τον Πολιτισμό μας» ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ SCOALA PETRESTI (ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΕΣΤΙ) DAMBOVITA (ΝΤΑΜΠΟΒΙΤΑ) Romania (ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010 ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Σαλάτα μελιτζάνας με μαγιονέζα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. Σαλάτες: Σε κάθε γεύμα (μεσημεριανό, βραδινό) επιλέξετε και σερβίρετε μια από τις ποιο κάτω σαλάτες:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. Σαλάτες: Σε κάθε γεύμα (μεσημεριανό, βραδινό) επιλέξετε και σερβίρετε μια από τις ποιο κάτω σαλάτες: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Πρόγευμα Λευκά δημητριακά πρωινού (χωρίς αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς) Σοκολατούχα δημητριακά πρωινού Κρύο ημι-αποβουτυρωμένο γάλα (2% λιπαρά) Κίτρινο τυρί χαμηλών λιπαρών

Διαβάστε περισσότερα

Σολομός με πάπρικα,, λαχανικά και πατάτες (ή ότι άλλο ψάρι φιλέτο θέλετε) 4 6 φιλέτα σολομό 500 γρ νερό 1 κ/κι ζωμό λαχανικών στο Thermomix ½ κιλό πατατούλες φρέσκες ½ πιπεριά κόκκινη σε λωρίδες ½ πιπεριά

Διαβάστε περισσότερα

Ρολάκια σπαγγάκια χοιρινά αλά κρεµ, µε µανιτάρι α

Ρολάκια σπαγγάκια χοιρινά αλά κρεµ, µε µανιτάρι α 1 Ρολάκια σπαγγάκια χοιρινά αλά κρεµ, µε µανιτάρι α Υλικά: 5 ρολάκια-σπαγγάκια, 250 γρ µανιτάρια, 50 γρ µπέικον, 200 ml κρέµα γάλακτος, ελαιόλαδο, µαϊντανός, αλάτι, πιπέρι. Προετοιµασία: Σε ζεστό λάδι

Διαβάστε περισσότερα

Μαρινάτες. > Mαρινάτες / gourmet > Mαρινάτες / ethnic > Mαρινάτες / φούρνου > Mαρινάτες / σχάρας > Mαρινάτες / dry

Μαρινάτες. > Mαρινάτες / gourmet > Mαρινάτες / ethnic > Mαρινάτες / φούρνου > Mαρινάτες / σχάρας > Mαρινάτες / dry Μαρινάτες ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ. Ένα από τα σπουδαιότερα και παλαιότερα βοηθήματα της μαγειρικής τέχνης. Ένας πολύτιμος

Διαβάστε περισσότερα

THE TURBO COOKER ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Η κατσαρόλα TURBO COOKER είναι ένα πλήρες σύστηµα µαγειρέµατος. εν υπάρχει άλλο σκεύος στην αγορά που να µπορεί να βράζει, να τηγανίζει, να µαγειρεύει στον ατµό,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΏΣ ΉΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΤΗΣ WEBER

ΚΑΛΏΣ ΉΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΤΗΣ WEBER ΕΥΡΕΤΉΡΙΟ Η ΤΈΧΝΗ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΉΣ ΑΊΣΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΠΟΊΗΤΟΥ 2 ΚΡΈΑΣ & ΘΕΡΜΌΤΗΤΑ 4 ΚΆΠΝΙΣΜΑ 8 ΟΙ ΛΕΠΊΔΕΣ ΤΗΣ ΔΌΞΑΣ 12 ΟΙ 4 ΜΕΓΆΛΕΣ 14 ΠΡΟΪΌΝΤΑ 18 ΜΈΘΟΔΟΙ ΜΑΓΕΙΡΈΜΑΤΟΣ 36 ΚΑΛΏΣ ΉΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΤΗΣ WEBER

Διαβάστε περισσότερα

Κοτόπουλο με λιαστές ντομάτες και παλαιωμένο ξίδι με πετιμέζι

Κοτόπουλο με λιαστές ντομάτες και παλαιωμένο ξίδι με πετιμέζι Κοτόπουλο με λιαστές ντομάτες και παλαιωμένο ξίδι με πετιμέζι (Βασισμένο σε μια παραλλαγή συνταγής του Άγγελλου Ρέντουλα) 4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου 3/5 φλιτζ. τσαγιού λιαστές ντομάτες 1 1/2 ξερό κρεμμύδι,

Διαβάστε περισσότερα

A use se Bo B u o ch c e (Ταρτά τ ρ Ψαριο ι ύ ο κ αι ιμ πι π φ ι τέ τ κ έ ι ιμ ε μ ε Μ υρωδ ω ι δ κ ι ά Σαλάτα τ Mesc e l sc u l n) Τ ΡΤ Α Α ΡΤ Ρ ΨΑ

A use se Bo B u o ch c e (Ταρτά τ ρ Ψαριο ι ύ ο κ αι ιμ πι π φ ι τέ τ κ έ ι ιμ ε μ ε Μ υρωδ ω ι δ κ ι ά Σαλάτα τ Mesc e l sc u l n) Τ ΡΤ Α Α ΡΤ Ρ ΨΑ MENU No 1 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΝΟΥ ΜΕΝΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ Β έτους OTEK Αναβυσσου 2012 Kostas Athanasopoulos CEC Amuse Bouche (Ταρτάρ Ψαριού και Μπιφτέκι με Μυρωδικά Σαλάτα Mesclun) ΤΑΡΤΑΡ

Διαβάστε περισσότερα

FAT FREE EXPRESS Ο ΗΓΟΣ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ Ο ΗΓΟΣ ΣΥΝΤΑΓΩΝ Σας έτυχε ποτέ να θέλετε να φτιάξετε και να σερβίρετε ψητό κοτόπουλο µε λαχανικά το καλοκαίρι αλλά δεν θέλατε να ανάψετε τον φούρνο; Ή απλά

Διαβάστε περισσότερα

Λ Ερωτήσεις & απαντήσεις για τον αρτοπαρασκευαστή Πρόβληµα Αιτία Λύση Η συσκευή ή η οθόνη δεν λειτουργούν Καπνός βγαίνει από τον κάδο ψησίµατος ή τις διεξόδους Το ψωµί βουλιάζει στη µέση και είναι υγρό

Διαβάστε περισσότερα

DOSF6390X. Λειτουργίες. classic

DOSF6390X. Λειτουργίες. classic Φούρνος διπλός αερόθερμος, 60 εκ, Inox χωρίς δακτυλιές Αισθητική Classic, Ενεργειακή Κλάση ΑΑ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709214203 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της

Διαβάστε περισσότερα

ΣτρΩΝουµε ΠασχαλινΟ ΤραπΕζι

ΣτρΩΝουµε ΠασχαλινΟ ΤραπΕζι ΣτρΩΝουµε ΠασχαλινΟ ΤραπΕζι ΣτρΩΝουµε ΠασχαλινΟ ΤραπΕζι Το Πάσχα έρχεται παρέα με την Άνοιξη, ανοίγει η διάθεση, ανοίγουμε και το σπίτι μας για να υποδεχθούμε φίλους και συγγενείς. Γύρω από το πασχαλινό

Διαβάστε περισσότερα

Μεσογειακή διατροφή Άνσελ Κις

Μεσογειακή διατροφή Άνσελ Κις Μεσογειακή διατροφή Μεσογειακή διατροφή είναι όρος που επινοήθηκε από τον φυσιολόγο Άνσελ Κις για να περιγράψει το μοντέλο διατροφής, το οποίο ακολουθούσαν οι λαοί των μεσογειακών χωρών που συμπεριλαμβάνονταν

Διαβάστε περισσότερα

μαγειρεύουμε! μαγειρεύουμε! 1, 2, 3, 1, 2, 3, μαγειρεύουμε! 50 νόστιμες συνταγές που θα σας ενθουσιάσουν!

μαγειρεύουμε! μαγειρεύουμε! 1, 2, 3, 1, 2, 3, μαγειρεύουμε! 50 νόστιμες συνταγές που θα σας ενθουσιάσουν! Ποιος είπε ότι η μαγειρική είναι δύσκολη υπόθεση ή μόνο για τους μεγάλους; Παιδιά, μπορείτε κι εσείς να ακολουθήσετε τα εύκολα βήματα των συνταγών αυτού του βιβλίου και να δημιουργήσετε υπέροχα πιάτα.

Διαβάστε περισσότερα

CHEF O MATIC PRO ΠΟΛΥΜΑΓΕΙΡΑΣ 3L ή 5L Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

CHEF O MATIC PRO ΠΟΛΥΜΑΓΕΙΡΑΣ 3L ή 5L Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ CHEF O MATIC PRO ΠΟΛΥΜΑΓΕΙΡΑΣ 3L ή 5L Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΣΜΑΤΙΚ-3 ΣΜΑΤΙΚ-5 1. Οδηγίες ασφαλείας Σας παρακαλούµε διαβάστε τις οδηγίες και τις προφυλάξεις προτού χρησιµοποιήσετε το προϊόν. Η συσκευή αυτή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΜΑΓΕΙΡΑΣ COMO 1100

ΠΟΛΥΜΑΓΕΙΡΑΣ COMO 1100 ΠΟΛΥΜΑΓΕΙΡΑΣ COMO 1100 Μέρη και εξαρτήματα Μέρη της συσκευής Πίνακας ελέγχου Γυάλινο καπάκι Χαμηλή σχάρα Για μαγείρεμα, άχνισμα και ψήσιμο (για ογκώδη τρόφιμα) Ψηλήσχάρα Γιαgrill, φρυγάνισμα και ξερό ψήσιμο

Διαβάστε περισσότερα

TR4110IX. Victoria. Κουζίνα "Victoria" 110x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Επαγωγική Εστία, Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο

TR4110IX. Victoria. Κουζίνα Victoria 110x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Επαγωγική Εστία, Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο Κουζίνα "" 110x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Επαγωγική Εστία, Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709195076 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE ΚΥΡΙΩΣ ΦΟΥΡΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΠΛΟ ΣΚΕΥΟΣ DUETTO 24 EK. Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΙΠΛΟ ΣΚΕΥΟΣ DUETTO 24 EK. Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΙΠΛΟ ΣΚΕΥΟΣ DUETTO 24 EK. Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΝΤΟΥΕΤΟ Το σκεύος µαγειρικής Duetto σας επιτρέπει να µαγειρεύετε φαγητά πιο υγιεινά, πλούσια σε βιταµίνες και ιχνοστοιχεία, χωρίς να αλλοιώνονται τα χρώµατά

Διαβάστε περισσότερα

TR4110IP. Victoria. Κουζίνα "Victoria" 110x60 cm, Μπεζ, 3 φούρνοι Επαγωγική Εστία, Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο

TR4110IP. Victoria. Κουζίνα Victoria 110x60 cm, Μπεζ, 3 φούρνοι Επαγωγική Εστία, Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο Κουζίνα "" 110x60 cm, Μπεζ, 3 φούρνοι Επαγωγική Εστία, Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709195069 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE ΚΥΡΙΩΣ ΦΟΥΡΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΔΙΑΤΡΟΦΉΣ ΒΑΣΙΚΈΣ ΣΥΝΤΑΓΈΣ ΑΠΟΤΟΞΊΝΩΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΔΙΑΤΡΟΦΉΣ ΒΑΣΙΚΈΣ ΣΥΝΤΑΓΈΣ ΑΠΟΤΟΞΊΝΩΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΔΙΑΤΡΟΦΉΣ ΒΑΣΙΚΈΣ ΣΥΝΤΑΓΈΣ ΑΠΟΤΟΞΊΝΩΣΗΣ WWW.HOLMESPLACE.COM Η αποτοξίνωση είναι μια λέξη της μόδας τα τελευταία χρόνια. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να ακολουθήσουν αυτή την τάση και

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΓΙΑ μαγειρεμα ΣΤΟΝ ΑΤμΟ

ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΓΙΑ μαγειρεμα ΣΤΟΝ ΑΤμΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΓΙΑ μαγειρεμα ΣΤΟΝ ΑΤμΟ ΜΑΓΕΙΡΕμΑ ΣΤΟΝ ΑΤμΟ, μια ΒΕΛΤΙΣΤΗ μεθοδοσ μαγειρεματοσ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΟΡΓΑΝΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙμΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

TR4110X νέο. Victoria. Κουζίνα "Victoria" 110x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο

TR4110X νέο. Victoria. Κουζίνα Victoria 110x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο TR4110X νέο Κουζίνα "" 110x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709191009 Για να δείτε το video πατήστε εδώ ΚΥΡΙΩΣ ΦΟΥΡΝΟΣ - ΕΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ 7 λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

Ζυμώνετε τα συστατικά όλα μαζί για να γίνουν μία ζύμη. Τα αφήνετε σκεπασμένα επί 3 ώρες. Κατόπιν τα απλώνετε για την επακόλουθη επεξεργασία.

Ζυμώνετε τα συστατικά όλα μαζί για να γίνουν μία ζύμη. Τα αφήνετε σκεπασμένα επί 3 ώρες. Κατόπιν τα απλώνετε για την επακόλουθη επεξεργασία. ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΖΥΜΗΣ Ζύμη για γεμιστό πιτάκι 1,5 kg αλεύρι 15 g αλάτι 250 g βούτυρο ή λίπος 3/8 l νερό Ζυμώνετε τα συστατικά όλα μαζί για να γίνουν μία ζύμη. Τα αφήνετε σκεπασμένα επί 3 ώρες. Κατόπιν

Διαβάστε περισσότερα

Τούρτα MALTESERS από τις «Γλυκές Τρέλες»!

Τούρτα MALTESERS από τις «Γλυκές Τρέλες»! Τούρτα MALTESERS από τις «Γλυκές Τρέλες»! ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ Υλικά 200γρ (καστανή ζάχαρη 185ml (3/4 φλιτζανιού) γάλα 125 γρ βούτυρο, ψιλοκομμένο 115γρ (3/4 φλιτζανιού) αλεύρι που φουσκώνει 75 γρ 1/2 φλυτζάνι)

Διαβάστε περισσότερα

Δωρεάν Εβδομαδιαίο Πλάνο

Δωρεάν Εβδομαδιαίο Πλάνο Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun Δωρεάν Εβδομαδιαίο Πλάνο Πρωινό Βραδυνό Μεσημεριανό Σαλάτα Σνακ Ρυζόγαλο Μπαγγέτα με μαγιονέζα και καπνιστό σολωμό Ρεβύθια Σούπα Τουρσί Ποπ Κορν Γλώσσες φούρνου με ρύζι Λαχανοσαλάτα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΑ. Χαράσσουμε τα κάστανα και τα ζεματίζουμε σε νερό που βράζει για 3-4 και μετά τα αποσύρουμε από τη φωτιά και τα αφήνουμε να κρυώσουν.

ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΑ. Χαράσσουμε τα κάστανα και τα ζεματίζουμε σε νερό που βράζει για 3-4 και μετά τα αποσύρουμε από τη φωτιά και τα αφήνουμε να κρυώσουν. ΣΟΥΠΕΣ VEGAN ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΑ Υλικά 300 gr κάστανα 2 καρότα 1 πράσο 1 χούφτα μαϊντανό αλάτι θαλασσινό 1,5 lt νερό Χαράσσουμε τα κάστανα και τα ζεματίζουμε σε νερό που βράζει για 3-4 και μετά τα αποσύρουμε

Διαβάστε περισσότερα

TR93X νέο. Victoria. Κουζίνα "Victoria" 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση BA Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr

TR93X νέο. Victoria. Κουζίνα Victoria 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση BA Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr TR93X νέο Κουζίνα "" 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση BA Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709191016 ΕΣΤΙΑ: Εμπρός Δεξιά: 1.80kW Πίσω Δεξιά: 2.90kW Εμπρός Κέντρο: 1.00kW Πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Πικάντικη πατατοσαλάτα

Πικάντικη πατατοσαλάτα Πικάντικη πατατοσαλάτα Υλικά 8 λωρίδες μπέικον σε κομματάκια 5 βρασμένες πατάτες σε κομματάκια 1/2 κούπα σέλερι ψιλοκομμένο 1/4 κούπας κεφαλοτύρι τριμμένο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1/4 κούπας αγγουράκι

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΓΕΙΡΙΚΟ ΣΚΕΥΟΣ NOVA PAN Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΜΑΓΕΙΡΙΚΟ ΣΚΕΥΟΣ NOVA PAN Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΝΟΒΑΠ ΜΑΓΕΙΡΙΚΟ ΣΚΕΥΟΣ NOVA PAN Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Πλεονεκτήµατα του Nova PAN Το µοναδικό Thermo rim δείχνει πότε έχετε φτάσει τη σωστή θερµοκρασία µαγειρέµατος. Κατάλληλο για όλους τους τύπους κουζίνας

Διαβάστε περισσότερα

SC709X-2. classic. EAN13: ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Σειρά Classic Ανοξείδωτο ατσάλι χωρίς δακτυλιές Ψηφιακό-αναλογικό ρολόι

SC709X-2. classic. EAN13: ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Σειρά Classic Ανοξείδωτο ατσάλι χωρίς δακτυλιές Ψηφιακό-αναλογικό ρολόι 70 εκ Φούρνος Ηλεκτρικός Αερόθερμος 10 λειτουργειών Σειρά Classic, inox χωρίς δακτυλιές Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709150419 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Σειρά Classic

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΓΕΙΡΙΚΑ ΣΚΕΥΗ...για βραβεία μαγειρικής

ΜΑΓΕΙΡΙΚΑ ΣΚΕΥΗ...για βραβεία μαγειρικής ΜΑΓΕΙΡΙΚΑ ΣΚΕΥΗ...για βραβεία μαγειρικής Κύλησε η Σχεδίαση και βρήκε την Ποιότητα Σας συγχαίρουμε που επιλέξατε τη σειρά επαγγελματικών σκευών Chef Series. Αυτά τα μαγειρικά σκεύη υψηλών προδιαγραφών χαρακτηρίζονται

Διαβάστε περισσότερα

HULK HOGAN S ULTIMATE GRILL Hλεκτρική ψηστιέρα µε διπλή επιφάνεια ψησίµατος Κωδ: ΧΑΛΚΧ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΣΤΙΕΡΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ: 1. ιαβάστε όλες τις οδηγίες.

Διαβάστε περισσότερα

CHRISTMAS RECIPES SPECIAL. Τα πιο απολαυστικά vegan και υγιεινά Χριστούγεννα

CHRISTMAS RECIPES SPECIAL. Τα πιο απολαυστικά vegan και υγιεινά Χριστούγεννα CHRISTMAS RECIPES SPECIAL Τα πιο απολαυστικά vegan και υγιεινά Χριστούγεννα Εισαγωγή ΟΡΕΚΤΙΚΆ Κράκερ λιναρόσπορου με ντιπ αβοκάντο Σούπα ψητής κολοκύθας ΚΎΡΙΟ ΠΙΆΤΟ Πίτα με λαχανικά ΕΠΙΔΌΡΠΙΟ Μπισκότα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΣΥΣΚΕΥΗ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ GO CHEF 8 ΣΕ 1 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΟΛΥΣΥΣΚΕΥΗ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ GO CHEF 8 ΣΕ 1 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΛΥΣΥΣΚΕΥΗ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ GO CHEF 8 ΣΕ 1 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΓΚΟΟΥΣΕΦ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Γενικές οδηγίες Κρατήστε το προϊόν µακριά από παιδιά. Η συσκευή µπορεί να χρησιµοποιείται από παιδιά κάτω των 8 ετών,

Διαβάστε περισσότερα

Καπνός βγαίνει από. κάτω σηµείο της. Τα συστατικά δεν αναµιγνύονται ή το ψωµί δεν ψήνεται σωστά. οθόνη παρουσιάζει H:HH

Καπνός βγαίνει από. κάτω σηµείο της. Τα συστατικά δεν αναµιγνύονται ή το ψωµί δεν ψήνεται σωστά. οθόνη παρουσιάζει H:HH Πρόβληµα Αιτία Λύση Καπνός βγαίνει από τον κάδο ψησίµατος ή τις διεξόδους Το ψωµί βουλιάζει στη µέση και είναι υγρό στο κάτω σηµείο Είναι δύσκολο να βγάλετε το ψωµί από τον κάδο ψησίµατος Τα συστατικά

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙΛ WEBER ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙΤΕ ΤΟ 2016

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙΛ WEBER ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙΤΕ ΤΟ 2016 WEBER Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙΛ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙΤΕ ΤΟ 2016 36 ΣΕΛΊΔΕΣ ΓΕΜΆΤΕΣ ΙΔΈΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΉΣΙΜΟ, ΙΣΤΟΡΊΕΣ ΑΠΌ ΤΗ WEBER, ΝΌΣΤΙΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΈΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΌ ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΟ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΌΣΟΥΣ ΛΑΤΡΕΎΟΥΝ ΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

oι Aγαπηµένες µου Συνταγές

oι Aγαπηµένες µου Συνταγές oι Aγαπηµένες µου Συνταγές περιεχόµενα Εισαγωγή Βασικά υλικά Σούπες & σάλτσες Λαχανικά & σαλάτες Ζυμαρικά & ρύζι Κρέας & ψάρι Αυγά & τυριά Γλυκά Ιδέες για πάρτι Κομπόστες & τρόφιμα σε άλμη Πηγές Ευχαριστίες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡ.5. ΜΈΤΡΙΑ ΘΕΡΜΌΤΗΤΑ ΑΠΌ C Το τέλειο κοτόπουλο με μπύρα. ΧΑΜΗΛΗ ΘΕΡΜΌΤΗΤΑ ΑΠΌ C Το μυστικό για το κάπνισμα ψαριών & κρεάτων

ΑΡ.5. ΜΈΤΡΙΑ ΘΕΡΜΌΤΗΤΑ ΑΠΌ C Το τέλειο κοτόπουλο με μπύρα. ΧΑΜΗΛΗ ΘΕΡΜΌΤΗΤΑ ΑΠΌ C Το μυστικό για το κάπνισμα ψαριών & κρεάτων ΧΑΜΗΛΗ ΘΕΡΜΌΤΗΤΑ ΑΠΌ 90 160 C Το μυστικό για το κάπνισμα ψαριών & κρεάτων ΜΈΤΡΙΑ ΘΕΡΜΌΤΗΤΑ ΑΠΌ 160 230 C Το τέλειο κοτόπουλο με μπύρα ΥΨΗΛΉ ΘΕΡΜΌΤΗΤΑ ΑΠΌ 230 290 C Η ευκολία στο να ψήσετε την τέλεια μπριζόλα

Διαβάστε περισσότερα

WEBER ΠΕΡΙΟΔΙΚΌ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΊΤΕ ΤΟ 2017

WEBER ΠΕΡΙΟΔΙΚΌ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΊΤΕ ΤΟ 2017 WEBER Ο ΚΌΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙΛ ΠΕΡΙΟΔΙΚΌ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΊΤΕ ΤΟ 2017 36 ΣΕΛΊΔΕΣ ΓΕΜΆΤΕΣ ΙΔΈΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΉΣΙΜΟ, ΙΣΤΟΡΊΕΣ ΑΠΌ ΤΗ WEBER, ΝΌΣΤΙΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΈΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΌ ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΟ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΌΣΟΥΣ ΛΑΤΡΕΎΟΥΝ ΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

DELI SLIM ΚΩ : ΝΤΕΛΙ ίαιτα χαµηλή σε υδατάνθρακες υψηλή σε πρωτεΐνες Καλωσορίσατε σε έναν νέο τρόπο απώλειας βάρους. Σίγουρα έχετε διαβάσει ότι η κατανάλωση πολλών ζυµαρικών µπορεί να προκαλέσει αύξηση

Διαβάστε περισσότερα

SUK92MFX5. Χειριστήριο επιλογής προγράμματος Θερμοστάτης ασφαλείας Αυτόματος ψυκτικός μηχανισμός προστασίας

SUK92MFX5. Χειριστήριο επιλογής προγράμματος Θερμοστάτης ασφαλείας Αυτόματος ψυκτικός μηχανισμός προστασίας SUK92MFX5 Ελεύθερη κουζίνα 90cm, µε 2 φούρνους και εστία αερίου, σειρά Concert, inox Ενεργειακή Κλάση Α (Κυρίως φούρνος) Ενεργειακή Κλάση Α (Δευτερεύων φούρνος) EAN13: 8017709074272 Κυρίως φούρνος: Ενδεικτική

Διαβάστε περισσότερα

WEBER ΠΕΡΙΟΔΙΚΌ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΊΤΕ ΤΟ 2017

WEBER ΠΕΡΙΟΔΙΚΌ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΊΤΕ ΤΟ 2017 WEBER Ο ΚΌΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙΛ ΠΕΡΙΟΔΙΚΌ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΊΤΕ ΤΟ 07 36 ΣΕΛΊΔΕΣ ΓΕΜΆΤΕΣ ΙΔΈΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΉΣΙΜΟ, ΙΣΤΟΡΊΕΣ ΑΠΌ ΤΗ WEBER, ΝΌΣΤΙΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΈΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΌ ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΟ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΌΣΟΥΣ ΛΑΤΡΕΎΟΥΝ ΤΟ BBQ!

Διαβάστε περισσότερα

Cookies. Εκτέλεση. Όταν ενσωματωθεί όλο το μείγμα, σταματήστε το μίξερ και προσθέστε τα κομμάτια σοκολάτας, ανακατεύοντας με μια σπάτουλα.

Cookies. Εκτέλεση. Όταν ενσωματωθεί όλο το μείγμα, σταματήστε το μίξερ και προσθέστε τα κομμάτια σοκολάτας, ανακατεύοντας με μια σπάτουλα. Cookies Μαριάννα Πολυβίου Νεόφυτος Ανδρέου 185 γρ. αλεύρι 125 γρ. βούτυρο, σε μικρά κομμάτια 1 αυγό 4 γρ. μπέικιν πάουντερ 2 γρ. μπέικιν σόδα 180 γρ. ζάχαρη μαύρη 5 γρ. αλάτι 5 γρ. βανίλια εκχύλισμα 250

Διαβάστε περισσότερα

SHARPER IMAGE SUPER WAVE OVEN Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

SHARPER IMAGE SUPER WAVE OVEN Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SHARPER IMAGE SUPER WAVE OVEN Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΓΟΥΕΙΒ-Σ Ξεχάστε τους παραδοσιακούς φούρνους, τα µάτια της κουζίνας και τους φούρνους µικροκυµάτων. Ο πολυµορφικός φούρνος Sharper Image Super Wave Oven

Διαβάστε περισσότερα

8 Χορτοφαγικά Μπιφτέκια- Κεφτέδες

8 Χορτοφαγικά Μπιφτέκια- Κεφτέδες 8 Χορτοφαγικά Μπιφτέκια- Κεφτέδες 1)Μπιφτέκια από καρύδια. Τα δοκιμάσαμε σε ένα χορτοφαγικό γεύμα που μας έκανε ένας φίλος στο ξενοδοχείο του. Τα παιδιά της παρέας όταν έμαθαν όταν το γεύμα θα ήταν χορτοφαγικό

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΑΓΕΣ. Wraps, η νόστιμη λύση για κάθε περίσταση 3 Πώς θα φτιάξετε το Wrap σας 3 Πώς να τυλίξετε το Wrap 4

ΣΥΝΤΑΓΕΣ. Wraps, η νόστιμη λύση για κάθε περίσταση 3 Πώς θα φτιάξετε το Wrap σας 3 Πώς να τυλίξετε το Wrap 4 8 Συνταγές με Wraps Wraps, η νόστιμη λύση για κάθε περίσταση 3 Πώς θα φτιάξετε το Wrap σας 3 Πώς να τυλίξετε το Wrap 4 ΣΥΝΤΑΓΕΣ Wraps Σολομού 7 Wraps με τόνο 8 Ελληνικό Wrap 9 Μεξικάνικα Wraps 10 Wraps

Διαβάστε περισσότερα

Μαρινάτες. > Mαρινάτες / gourmet > Mαρινάτες / ethnic > Mαρινάτες / φούρνου > Mαρινάτες / σχάρας > Mαρινάτες / dry

Μαρινάτες. > Mαρινάτες / gourmet > Mαρινάτες / ethnic > Mαρινάτες / φούρνου > Mαρινάτες / σχάρας > Mαρινάτες / dry Μαρινάτες ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ. Ένα από τα σπουδαιότερα και παλαιότερα βοηθήματα της μαγειρικής τέχνης. Ένας πολύτιμος

Διαβάστε περισσότερα

A3-6. classic. Χειριστήριο επιλογής προγράμματος Θερμοστάτης ασφαλείας. Ρυθμιζόμενο γκριλ Επισμαλτωμένο ταψί Σχάρα ψησίματος Χρωμιωμένο ράφι Σούβλα

A3-6. classic. Χειριστήριο επιλογής προγράμματος Θερμοστάτης ασφαλείας. Ρυθμιζόμενο γκριλ Επισμαλτωμένο ταψί Σχάρα ψησίματος Χρωμιωμένο ράφι Σούβλα A3-6 Kουζίνα 120cm, Opera,µε 2 φούρνους, εστία αερίου & ηλεκτρική ψηστιέρα,inox Ενεργειακή Κλάση Α + Β Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709110611 Κυρίως φούρνος: Ενδεικτική λυχνία λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Εύκολη Ζύμη σαν Σφολιάτα

Εύκολη Ζύμη σαν Σφολιάτα Εύκολη Ζύμη σαν Σφολιάτα Ξέρω πόσο πολύ σας αρέσουν οι πίτες, σας έχω εύκολη ζύμη να την φτιάξετε όλοι. Πολλές φορές μου ζητάτε κάτι απλό, γιατί δεν μπορείτε να ανοίξετε φύλλο για πίτα. Η συνταγή που θα

Διαβάστε περισσότερα

Γέμιση με μανιτάρια. Εκτέλεση:

Γέμιση με μανιτάρια. Εκτέλεση: Γέμιση με μανιτάρια Η γέμιση είναι μια υπόθεση που είμαι σίγουρος πως απασχολεί αυτή τη στιγμή κάθε Ελληνίδα νοικοκυρά. Σήμερα ήρθα να δώσω λύση σε όσες στερέψατε από ιδέες αλλά και σε όσες θέλετε να κάνετε

Διαβάστε περισσότερα

Κωδ: ΤΣΟΠΓ VIDALIA CHOP WIZARD PRO ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ - Ενσωµατωµένη πλαϊνή λάµα που µειώνει την ανάγκη να πρέπει να κόβετε από πριν τα µακρύτερα τρόφιµα όπως καρότα και σέλερι. - Κόβει,

Διαβάστε περισσότερα

FUNYAKI Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

FUNYAKI Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ FUNYAKI Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΦΟΥΝΙΑΚ Η πλάκα ψησίµατος της συσκευής FUNYAKI έχει σχεδιαστεί µε εσωτερικό θερµαντικό στοιχείο, για οµοιόµορφη κατανοµή της θερµότητας την ώρα του µαγειρέµατος. Χρησιµοποιήστε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΝΑΚ BAR RESTAURANT ΓΛΥΚΟΡΙΖΑ. «εν υπάρχει πιο ειλικρινής αγάπη από την αγάπη για το καλό φαγητό» George Bernard Shaw

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΝΑΚ BAR RESTAURANT ΓΛΥΚΟΡΙΖΑ. «εν υπάρχει πιο ειλικρινής αγάπη από την αγάπη για το καλό φαγητό» George Bernard Shaw ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΝΑΚ BAR RESTAURANT ΓΛΥΚΟΡΙΖΑ «εν υπάρχει πιο ειλικρινής αγάπη από την αγάπη για το καλό φαγητό» George Bernard Shaw ΖΕΣΤΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Γαρίδες* σαγανάκι σε πήλινο 9,50 Ελαιόλαδο, κρεµµύδι, σκόρδο,

Διαβάστε περισσότερα

Comenius Programme Τρεις παραδοσιακές συνταγές από την Ελλάδα

Comenius Programme Τρεις παραδοσιακές συνταγές από την Ελλάδα Comenius Programme Τρεις παραδοσιακές συνταγές από την Ελλάδα ΜΟΥΣΑΚΑΣ ΥΛΙΚΑ 1κιλό μελιτζάνες 160 γρ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 450 γρ. κιμά 1 ποτήρι άσπρο κρασί 350 γρ. ντομάτες ψιλοκομμένες

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΑΡΞΗ ΕΠΙΠΛΟΚΩΝ Αν η συσκευή σας δυσλειτουργεί, παρακαλούµε ελέγξτε τα ακόλουθα: 1. Είναι η συσκευή στην πρίζα; 2. Μήπως έχει φθαρεί το φις της συσκε

ΥΠΑΡΞΗ ΕΠΙΠΛΟΚΩΝ Αν η συσκευή σας δυσλειτουργεί, παρακαλούµε ελέγξτε τα ακόλουθα: 1. Είναι η συσκευή στην πρίζα; 2. Μήπως έχει φθαρεί το φις της συσκε ΨΗΣΤΙΕΡΑ MY ROTISSERIE Κωδ: ΜΡΟΤΙΣ Στη συσκευασία του My Rotisserie θα βρείτε τα παρακάτω µέρη: Τη µονάδα µε τη γυάλινη πόρτα, το δίσκο για τα υπολείµµατα και τα δύο εσωτερικά πλευρικά ταµπλό Καπάκια Καλάθι

Διαβάστε περισσότερα

SALAD CHEF EXPRESS ΠΟΛΥΚΟΠΤΗΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

SALAD CHEF EXPRESS ΠΟΛΥΚΟΠΤΗΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SALAD CHEF EXPRESS ΠΟΛΥΚΟΠΤΗΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΖΑΝΤ-ΕΞΠ Οδηγίες για να χρησιµοποιήσετε το καπάκι κοπής του Salad Chef Express 1. Τοποθετήστε το καπάκι κοπής στο δοχείο και γυρίστε δεξιόστροφα µέχρις

Διαβάστε περισσότερα

Συνταγές γεμάτες νοστιμιά!

Συνταγές γεμάτες νοστιμιά! Συνταγές γεμάτες νοστιμιά! Πατατοσαλάτα με Tulip Chopped Ham 200 γρ. Tulip Chopped Ham κομμένο σε κύβους 2 μέτριου μεγέθους πατάτες, βρασμένες και ξεφλουδισμένες 50 γρ. βρασμένο μπιζέλι Χοντροκομμένα

Διαβάστε περισσότερα

SFPR9604NX. Λειτουργίες. Επιλογές. Dolce Stil Novo

SFPR9604NX. Λειτουργίες. Επιλογές. Dolce Stil Novo Φούρνος αερόθερμος πυρολυτικός, 90x48 εκ, Μαύρο/inox, Αισθητική, Ενεργειακή Κλάση A+ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709258238 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE

Διαβάστε περισσότερα

CS150-5. Επισμαλτωμένο ταψί Σχάρα ψησίματος Χρωμιωμένο ράφι Αντικολλητική επιφάνεια Αυτοκαθαριζόμενες πλάκες Σούβλα

CS150-5. Επισμαλτωμένο ταψί Σχάρα ψησίματος Χρωμιωμένο ράφι Αντικολλητική επιφάνεια Αυτοκαθαριζόμενες πλάκες Σούβλα CS150-5 Ελεύθερη κουζίνα 150cm, µε 2 φούρνους, εστία αερίου & ηλεκτρική ψηστιέρα, σειρά Opera, inox Ενεργειακή Κλάση Α (Κυρίως φούρνος) Ενεργειακή Κλάση A (Δευτερεύων φούρνος) EAN13: 8017709100957 Κυρίως

Διαβάστε περισσότερα

SE20XMFR8. Λειτουργίες. classic

SE20XMFR8. Λειτουργίες. classic Φούρνος, Ύψος 48εκ, 90 εκ, πολυλειτουργικός, 8 λειτουργιών Σειρά Classic, Inox, Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709146665 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Ανοξείδωτο ατσάλι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤΜΟΜΑΓΕΙΡΑΣ ΣΤΗΜ ΓΚΟΥΡΜΕ / STEAM GOURMET Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΩ : ΣΤΗΜΓΚ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: - Για οικιακή χρήση µόνο. - ιαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης για να έχετε καλύτερα αποτελέσµατα. - Πριν

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΤ ΜΑΓΕΙΡΙΚΩΝ ΣΚΕΥΩΝ (50 ΤΕΜ.) Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΘΡΕΠΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΣΕΤ ΜΑΓΕΙΡΙΚΩΝ ΣΚΕΥΩΝ (50 ΤΕΜ.) Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΘΡΕΠΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕΤ ΜΑΓΕΙΡΙΚΩΝ ΣΚΕΥΩΝ (50 ΤΕΜ.) Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΘΡΕΠΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Κωδ: ΚΟΥΚΓΟ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΣΒΕΣΤΙΟ ΦΩΣΦΟΡΟ ΣΙ ΗΡΟ ΒΙΤΑΜΙΝΗ Α ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β1 ΒΙΤΑΜΙΝΗ C ΘΕΡΜΙ ΕΣ ΑΝΑ 100 ΓΡ. mg mg mg mg mg mg ΑΡΝΙ -- 191

Διαβάστε περισσότερα

A1-9. classic. Ελεύθερη κουζίνα 90cm, µε 1 φούρνο και εστία αερίου, σειρά Opera, inox Ενεργειακή Κλάση A+ Περισσότερες πληροφορίες στο

A1-9. classic. Ελεύθερη κουζίνα 90cm, µε 1 φούρνο και εστία αερίου, σειρά Opera, inox Ενεργειακή Κλάση A+ Περισσότερες πληροφορίες στο A1-9 Ελεύθερη κουζίνα 90cm, µε 1 φούρνο και εστία αερίου, σειρά Opera, inox Ενεργειακή Κλάση A+ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709229160 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑ Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού (ΚΒ) Πρόγραμμα Προαγωγής Υγείας Μάιος 2012

ΙΑ Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού (ΚΒ) Πρόγραμμα Προαγωγής Υγείας Μάιος 2012 Νόστιμα, απλά και υγιεινά! ΙΑ Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού (ΚΒ) Πρόγραμμα Προαγωγής Υγείας Μάιος 2012 Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2011-2012 το σχολείο μας έθεσε ως ένα από τους στόχους του προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

HALOGEN OVEN ΦΟΡΗΤΟ ΦΟΥΡΝΑΚΙ ΑΛΟΓΟΝΟΥ

HALOGEN OVEN ΦΟΡΗΤΟ ΦΟΥΡΝΑΚΙ ΑΛΟΓΟΝΟΥ HALOGEN OVEN ΦΟΡΗΤΟ ΦΟΥΡΝΑΚΙ ΑΛΟΓΟΝΟΥ tmstore.gr Κωδ: ΧΑΛΟ Το φορητό φουρνάκι µε αλογόνο µπορεί να µαγειρέψει ταχύτερα από ότι ένας συµβατικός φούρνος. Μαγειρεύει γρήγορα µε ποικίλους τρόπους, ζεσταίνει

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΕΥΟΣ STARLYF SQUARE COPPER PAN ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΣΚΕΥΟΣ STARLYF SQUARE COPPER PAN ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΚΕΥΟΣ STARLYF SQUARE COPPER PAN ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ tmstore.gr Κωδ: ΚΟΠΕΡΠΑΝ-24, -28 Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Starlyf Square Copper Pan, ένα σκεύος εξαιρετικής ποιότητας με σωματίδια χαλκού

Διαβάστε περισσότερα

Μαρινάτες. > Mαρινάτες / gourmet > Mαρινάτες / ethnic > Mαρινάτες / φούρνου > Mαρινάτες / σχάρας > Mαρινάτες / dry

Μαρινάτες. > Mαρινάτες / gourmet > Mαρινάτες / ethnic > Mαρινάτες / φούρνου > Mαρινάτες / σχάρας > Mαρινάτες / dry Μαρινάτες ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ. Ένα από τα σπουδαιότερα και παλαιότερα βοηθήματα της μαγειρικής τέχνης. Ένας πολύτιμος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ» ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ» ΤΟΥ «Α`» ΕΞΑΜΗΝΟΥ.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ» ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ» ΤΟΥ «Α`» ΕΞΑΜΗΝΟΥ. ΔΗΜΟΣΙΟ Ι.Ε.Κ ΔΡΑΜΑΣ ΒΙΠΕ ΔΡΑΜΑΣ ΥΠΟΨΙΝ κ. ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ» ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ» ΤΟΥ «Α`» ΕΞΑΜΗΝΟΥ. 1. ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ 2 ΤΕΜ 2. ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ (250 γρμ) 2 ΤΕΜ 3. ΜΑΡΟΥΛΙ(ρόκα

Διαβάστε περισσότερα

Βιβλίο συνταγών. Φούρνος ατμού

Βιβλίο συνταγών. Φούρνος ατμού EL Βιβλίο συνταγών Φούρνος ατμού 2 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ Αυτόματα προγράμματα 2 Χοιρινό/Μοσχάρι 3 Βοδινό/Κυνήγι/Αρνί 5 Πουλερικά 8 Ψάρι 11 Κέικ 13 ΑΥΤΌΜΑΤΑ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Ανατρέξτε στα κεφάλαια σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

H κουζίνα της Αργεντινής

H κουζίνα της Αργεντινής H κουζίνα της Αργεντινής Αργεντινή Η Αργεντινή είναι μια χώρα που βρίσκεται κυρίως. Στο νότιο μισό της νότιας Αμερικής Το κλίμα: Η κεντρική Αργεντινή έχει θερμά καλοκαίρια με καταιγίδες και ψυχρούς χειμώνες.

Διαβάστε περισσότερα

DUSF636X. Λειτουργίες. classic

DUSF636X. Λειτουργίες. classic Φούρνος διπλός αερόθερμος, 60 εκ, Κάτω του πάγκου Inox, Αισθητική Classic, Ενεργειακή Κλάση Α Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709213497 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της

Διαβάστε περισσότερα

HALOGEN OVEN PLUS Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

HALOGEN OVEN PLUS Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ HALOGEN OVEN PLUS Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΧΑΛΟ5538 Οδηγίες ασφαλείας Σωστή χρήση - Αυτή η συσκευή είναι σχεδιασµένη για να ψήνει, να µαγειρεύει στον ατµό, να ζεσταίνει και να αποψύχει φαγητό. - η συσκευή αυτή

Διαβάστε περισσότερα

DO81CSS-5. classic. EAN13: 8017709080853 Κυρίως φούρνος: 8 λειτουργίες

DO81CSS-5. classic. EAN13: 8017709080853 Κυρίως φούρνος: 8 λειτουργίες Διπλός ηλεκτρικός φούρνος πολλαπλών λειτουργιών, 60εκ., σειρά "Classic new", inox Ενεργειακή Κλάση ΑΑ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709080853 Κυρίως φούρνος: 8 λειτουργίες Ενδεικτική

Διαβάστε περισσότερα

Βιβλίο συνταγών Φούρνος

Βιβλίο συνταγών Φούρνος EL Βιβλίο συνταγών Φούρνος 2 www.aeg.com 1. ΑΥΤΌΜΑΤΑ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Ανατρέξτε στα κεφάλαια σχετικά με την Ασφάλεια. 1.1 Αυτόματα προγράμματα Τα αυτόματα προγράμματα παρέχουν τις καλύτερες δυνατές

Διαβάστε περισσότερα

Τις τελευταίες δεκαετίες, η επιστημονική κοινότητα έχει αναγνωρίσει, μέσα από πληθώρα κλινικών και επιδημιολογικών μελετών, το σημαντικό ρόλο της

Τις τελευταίες δεκαετίες, η επιστημονική κοινότητα έχει αναγνωρίσει, μέσα από πληθώρα κλινικών και επιδημιολογικών μελετών, το σημαντικό ρόλο της Τις τελευταίες δεκαετίες, η επιστημονική κοινότητα έχει αναγνωρίσει, μέσα από πληθώρα κλινικών και επιδημιολογικών μελετών, το σημαντικό ρόλο της Μεσογειακής Διατροφής, τόσο στην πρόληψη όσο και στην έκβαση

Διαβάστε περισσότερα