auto7 649 # (12 ΟΚΤ 18)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "auto7 649 # (12 ΟΚΤ 18)"

Transcript

1 η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 649 # (12 ΟΚΤ 18) 2 Σαλόνι Παρισιού Νέα Έκθεση Παρισιού το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Πριν ακόμα αρχίσει η μεγάλη προσπάθεια να πεισθεί το κοινό ότι η μαζική ηλεκτροκίνηση είναι ελάχιστα χρόνια μακριά, μπας και αρχίσει να αγοράζει τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που πιέστηκαν να δημιουργήσουν οι κατασκευαστές, ξοδεύοντας δισεκατομμύρια σε έρευνα κι εξέλιξη, οι παραδοσιακές μεγάλες διεθνείς εκθέσεις αυτοκινήτου, σαν αυτή του Παρισιού που παρουσιάζουμε σ αυτό το τεύχος, είχαν αρχίσει να έχουν απώλειες. Τα έξοδα ανάπτυξης της ηλεκτροκίνησης απλώς τις αύξησαν, ώστε να αντισταθμιστούν κάποια από αυτά με τη μείωση του κόστους προβολής. Το γεγονός είναι όμως ότι έχουμε φτάσει στο σημείο να γίνονται πρεμιέρες νέων μοντέλων ακόμα και σε εκθέσεις τεχνολογίας, στις οποίες οι εταιρείες προβάλλουν τα κάθε είδους ηλεκτρονικά συστήματα συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας που τοποθετούν σε αυτά κι έχουν περάσει σε πρώτο πλάνο στις καμπάνιες προώθησης των αυτοκινήτων. Όλο και λιγότεροι πελάτες ασχολούνται με τα «αυτοκινητικά» χαρακτηριστικά το μοντέλων που αγοράζουν και εντυπωσιάζονται περισσότερο από την οθόνη στο ταμπλό, παρά από τα συστήματα ασφαλείας (που δεν φαίνονται κιόλας). Η μόδα επικρατεί της ουσίας...

2 (αποστολή)_σ.2 Ηλεκτρική μιζέρια Με την αυτοκινητοβιομηχανία να έχει υποχρεωθεί τα τελευταία χρόνια σε μια μεγάλη επενδυτική δραστηριότητα για την εξέλιξη της ηλεκτροκίνησης, η οποία όμως δεν είναι άμεσα αξιοποιήσιμη εμπορικά, έχει δημιουργηθεί ανάγκη για εξοικονόμηση πόρων από άλλους τομείς, μεταξύ των οποίων και οι διεθνείς εκθέσεις, η συμμετοχή στις οποίες κοστίζει αρκετά εκατομμύρια. Με δεδομένο μάλιστα και το γεγονός ότι ο αριθμός των σημαντικών εκθέσεων έχει αυξηθεί με την προσθήκη των δύο μεγάλων εκθέσεων της Κίνας, αλλά και κάποιων εκθέσεων τεχνολογίας τις οποίες ορισμένοι κατασκευαστές επιλέγουν για την πρεμιέρα ορισμένων μοντέλων τους, πολλές είναι πλέον οι εταιρείες που αποφασίζουν να μη συμμετάσχουν σε κάποιες από τις μεγάλες εκθέσεις, σαν αυτήν του Παρισιού, αν δεν έχουν να παρουσιάσουν ένα νέο σημαντικό μοντέλο. Ηχηρές ήταν λοιπόν και οι φετινές απουσίες, από κατασκευαστές που αντιπροσωπεύουν συνολικά περίπου το 40% των πωλήσεων στην Ευρώπη, όπως η VW, η Opel, η Ford, η Fiat, η Nissan, η Jeep, η Volvo, η Mitsubishi και η Mazda, αλλά και κατασκευαστές ακριβών αυτοκινήτων όπως η Bentley, η Aston Martin, η Rolls-Royce και η McLaren. Το αποτέλεσμα ήταν μια έκθεση με αρκετές μεν ενδιαφέρουσες πρεμιέρες, αλλά πολύ συρρικνωμένη, με ορισμένα από τα κτίρια που στο παρελθόν ήταν γεμάτα αυτοκίνητα, να χρησιμοποιούνται τώρα για μοτοσικλέτες, εξαρτήματα ή περίπτερα τεχνολογίας. Ενδιαφέρον είναι, τέλος, το γεγονός, ότι αν και βρισκόμαστε στο Παρίσι ήταν σαν να παρακολουθούσαμε μια γερμανική έκθεση, με τα περισσότερες σημαντικές πρεμιέρες να προέρχονται από Γερμανούς κατασκευαστές, 3 από την Audi, 4 από τη BMW και 4 από τη Mercedes. Αποστολή: Πάνος Φιλιππακόπουλος Επιμέλεια: Πάνος Φιλιππακόπουλος, Γιάννης Τσιρογιάννης

3 (αποστολή)_σ.3 Audi A1 Το νέο A1 είναι μεγαλύτερο από το προηγούμενο κατά 5,6 εκατοστά (4,03 μ.). Οι χώροι για τους επιβάτες είναι βελτιωμένοι και ο χώρος αποσκευών φτάνει πλέον τα 335 λίτρα. Το σύγχρονο εσωτερικό διαθέτει πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων. Η ανακοίνωση της εταιρείας δεν αναφέρει όλες τις λεπτομέρειες για τους κινητήρες, πέρα από το ότι πρόκειται για βενζινοκινητήρες τούρμπο με άμεσο ψεκασμό και ισχύ από 95 ως 200 ίππους. Όλοι θα μπορούν να συνδυαστούν με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων, εκτός από την κορυφαία έκδοση που θα διαθέτει στάνταρ κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων. Οι αναρτήσεις είναι με γόνατα Μακφέρσον εμπρός και ημιάκαμπτο άξονα πίσω. Audi Q3 Μεγαλύτερο από το προηγούμενο μοντέλο σε όλες σχεδόν τις διαστάσεις, το νέο Q3 έχει μήκος 4,485 μ., με μεταξόνιο χιλιοστών, προσφέροντας έτσι μεγαλύτερους χώρους για τους επιβάτες. Τα πίσω καθίσματα είναι ρυθμιζόμενα κατά μήκος σε μια διαδρομή 15 εκατοστών, με το χώρο αποσκευών να κυμαίνεται από 530 ως 675 λίτρα, ενώ το ύψος φόρτωσης μπορεί να ρυθμιστεί σε τρία επίπεδα. Το αυτοκίνητο είναι προσθιοκίνητο ή τετρακίνητο και θα προσφέρεται σε τρεις βενζινοκίνητες και μία πετρελαιοκίνητη έκδοση, με ισχύ από 150 έως 230 ίππους. Οι κινητήρες θα συνδυάζονται με χειροκίνητα κιβώτια 6 ταχυτήτων ή ημιαυτόματο διπλού συμπλέκτη S tronic 7 ταχυτήτων. Οι αναρτήσεις είναι με γόνατα Μακφέρσον εμπρός και σύστημα πολλαπλών συνδέσμων πίσω.

4 (αποστολή)_σ.4 Audi e-tron Η εταιρεία εγγυάται κορυφαία ευρυχωρία για 5 επιβάτες και ο χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα 660 λίτρων. Οι πλευρικοί καθρέφτες έχουν αντικατασταθεί από κάμερες «virtual mirrors» με απεικόνιση στο εσωτερικό των θυρών. Το αυτοκίνητο (μήκος χιλιοστά, πλάτος χιλιοστά, ύψος χιλιοστά και μεταξόνιο χιλιοστά) βασίζεται στην καινούργια πλατφόρμα ΜΕΒ του γκρουπ VW. Για την κίνησή του τετρακίνητου αυτοκινήτου φροντίζουν δύο ηλεκτροκινητήρες, ένας σε κάθε άξονα, με συνολική ισχύ 408 ίππων με overboost. Η Audi αναφέρει πως η αυτονομία ανέρχεται στα 400 χιλιόμετρα σύμφωνα με τη νέα ευρωπαϊκή μέθοδο μετρήσεων WLTP, ενώ για την επιτάχυνση χλμ./ ώρα αναφέρει χρόνο 5,7. BMW 3 Η νέα σειρά 3 αυξάνεται σχεδόν κατά 3 εκατοστά σε σχέση με την προηγούμενη, με το μεταξόνιο να μεγαλώνει κατά 41 χιλιοστά, αλλά το βάρος μειώθηκε κατά σχεδόν 55 κιλά. Στο εσωτερικό το σύστημα ψυχαγωγίας τοποθετείται στην κεντρική κονσόλα και όχι στο ταμπλό. Θα υπάρχουν 5 διαθέσιμοι κινητήρες. Ο 4κύλινδρος βενζινοκινητήρας τούρμπο της 320i αποδίδει 181 ίππους, ενώ η 330i έχει ισχύ 255 ίππων. Ο 4κύλινδρος ντίζελ στη 318d αποδίδει 150 ίππους και 190 ίππους στη 320d. Από την αρχή θα είναι επίσης διαθέσιμη και η 330d η οποία θα έχει 265 ίππους. Η 320d θα διατίθεται και με τετρακίνηση.

5 (αποστολή)_σ.5 BMW X5 Η νέα X5 είναι μεγαλύτερη από την προηγούμενη και το συνολικό μήκος φτάνει τα 4,922 μ. (μεταξόνιο χιλιοστά), με χώρο αποσκευών 645 λίτρων. Το αυτοκίνητο είναι τετρακίνητο, με μπλοκέ πίσω διαφορικό και ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ Για πρώτη φορά σε μοντέλο X της BMW προσφέρεται το πακέτο «off road» με αεραναρτήσεις εμπρός και πίσω, σύστημα επιλογής τρόπου οδήγησης με 4 ρυθμίσεις, πρόσθετες ενδείξεις στο ταμπλό, προστατευτικές ποδιές εμπρός και πίσω και δυνατότητα αυξομείωσης του ύψους του αυτοκινήτου από το έδαφος. Η νέα X5 θα προσφέρεται με 3λιτρο βενζινοκινητήρα τούρμπο 340 ίππων, 4.2 με 462 ίππους, 3λιτρο ντίζελ με 265 ίππους, ενώ στην Μ50d o ίδιος κινητήρας αποδίδει 400 ίππους. BMW Z4 Η νέα Z4 έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με την Toyota και μοιράζεται την πλατφόρμα της με τη νέα Toyota Supra. Το διθέσιο ρόουντστερ της BMW έχει μήκος 4,324 μ. Η κορυφαία έκδοση, η Z4 M40i, κινείται από ένα 3λιτρο κινητήρα με 340 ίππους. Το αυτοκίνητο χρησιμοποιεί μια ειδικά ρυθμισμένη από την M Sport ανάρτηση με ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ, σύστημα φρένων M Sport, όπως επίσης και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό M Sport στον πίσω άξονα. Από τις άλλες εκδόσεις η Z4 Sdrive 20i αποδίδει 197 ίππους και η Z4 Sdrive 30i 258 ίππους. Μεγάλη προσοχή δόθηκε στο «ζύγισμα» του αυτοκινήτου, με την κατανομή βάρους ανάμεσα στους δύο άξονες να βρίσκεται στο ιδανικό 50-50%.

6 (αποστολή)_σ.6 BMW 8 Coupe Η έκδοση Coupe της νέας σειράς 8 είναι ένα μεγάλο είναι τετρακίνητο 2θυρο 4θέσιο κουπέ μήκους μ., με μεταξόνιο που φτάνει τα χιλιοστά. Θα προσφερθεί σε δύο εκδόσεις, τη βενζινοκίνητη Μ850i με V8 4,4 λίτρων και 530 ίππους και τη ντίζελ 840d, με 3λιτρο πετρελαιοκινητήρα 320 ίππων. Και οι δύο κινητήρες θα συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων. Το αυτοκίνητο διαθέτει σύστημα επιλογής τρόπου οδήγησης, που προσφέρει ρυθμίσεις για άνεση και οικονομία (Comfort και Eco Pro) και 2 ρυθμίσεις για σπορ οδήγηση (Sport kai Sport+), ενώ υπάρχει και η επιλογή Adaptive, για προσαρμογή στο ατομικό στιλ οδήγησης του οδηγού. DS 3 Crossback Το νέο μικρό (μήκος 4,21 μ.) «crossover» αντικαθιστά το μικρό τρίθυρο σούπερ μίνι DS3. Είναι το πρώτο αυτοκίνητο του γκρουπ PSA που θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα CMP, πάνω στην οποία θα «χτιστούν» όλα τα μελλοντικά μικρά και μικρομεσαία μοντέλα του γκρουπ. Είναι επίσης το πρώτο αυτοκίνητο της μάρκας DS που σχεδιάστηκε από το μηδέν. Θα προσφέρεται με τρεις βενζινοκινητήρες ισχύος 100, 130 και 155 ίππων και δύο ντίζελ, 100 και 130 ίππων. Στο άμεσο μέλλον (στο δεύτερο εξάμηνο του 2019) θα υπάρξει και μια ηλεκτρική έκδοσή του με αυτονομία περίπου 300 χιλιομέτρων.

7 (αποστολή)_σ.7 Kia Proceed Το ProCeed αποτελεί τη «shooting brake» εκδοχή του Ceed και προσφέρεται μόνο στις εκδόσεις GT και GT Line. Η έκδοση με τον 1600άρη βενζίνης αποδίδει 201 ίππους και 26,9 kgm ροπής (με 6άρι μηχανικό ή 7άρι αυτόματο κιβώτιο), όμως θα υπάρχει και η επιλογή κινητήρων 1.0 και 1.4 βενζίνης αλλά και του 1.6 ντίζελ. Το ProCeed προσφέρει χώρο αποσκευών που φτάνει τα 594 λίτρα, μόλις 6 λιγότερα από το στέισον Sportwagon. Πίσω υπάρχει σπόιλερ οροφής, LED λωρίδα που απλώνεται απ άκρη σ άκρη και τρίτο τραπεζοειδές φως φρένων. Η παραγωγή του θα αρχίσει στο τέλος του έτους. Lexus UX Το UX ακολουθεί πιστά την εντυπωσιακή σχεδίαση του ομώνυμου πρωτότυπου. Στο εσωτερικό υπάρχει ψηφιακός πίνακας οργάνων, πολυλειτουργικό τιμόνι και μεγάλη οθόνη στο κέντρο του ταμπλό. Βασίζεται στη νέα πλατφόρμα GA-C κι έχει μήκος 4,495 μ. Το UX 200 κινεί ένας νέος 4κύλινδρος 2λιτρος κινητήρας βενζίνης με 168 ίππους, ο οποίος έχει θερμοδυναμική απόδοση σχεδόν 40% και συνδυάζεται με ένα νέο αυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων (CVT). Η υβριδική έκδοση 250h αποδίδει 176 ίππους και είναι τετρακίνητη, με τον ηλεκτροκινητήρα να είναι τοποθετημένος στον πίσω άξονα. Το σύστημα μπορεί να κατανείμει έως και το 80% της ροπής στον πίσω άξονα.

8 (αποστολή)_σ.8 Mercedes A-Class Sedan Χαρακτηριστικό του αυτοκινήτου είναι η εντυπωσιακή αεροδυναμική του (Cx μόλις 0,22), με την Mercedes να τονίζει ότι, σε συνδυασμό και με την περιορισμένη μετωπική επιφάνειά του, το νέο μοντέλο είναι αυτή τη στιγμή το αυτοκίνητο με τη μικρότερη αεροδυναμική αντίσταση από οποιοδήποτε άλλο στον κόσμο. Το μήκος του αυτοκινήτου είναι 4,549 μ. και ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 420 λίτρα. Στο λανσάρισμά του θα προσφέρεται στη βενζινοκίνητη έκδοση A 200 με τον κινητήρα 1.4 με 163 ίππους και στην ντίζελ A 180 d, με τον κινητήρα 1.5 με 116 ίππους. Και οι δύο κινητήρες θα συνδυάζονται με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 ταχυτήτων. Mercedes B-Class Στο εσωτερικό η ψηφιακή πραγματικότητα είναι γεγονός, με το βασικό μοντέλο να διαθέτει ένα ζευγάρι από οθόνες 7 ιντσών. Οι σχεδιαστικές αλλαγές καθιστούν την είσοδο και έξοδο λίγο πιο εύκολη. Από τα μέσα του 2019 θα διατίθεται και με συρόμενα πίσω καθίσματα, τα οποία θα διαμορφώνουν τη χωρητικότητα του χώρου αποσκευών από τα 455 έως τα 705 λίτρα. Στους κινητήρες νέος είναι ο 2λιτρος ντίζελ με ισχύ 150 ή 190 ίππων, όπως και το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Διαθέσιμος θα είναι και ο ντίζελ 1.5 με 116 ίππους, όπως και ο βενζινοκινητήρας 1.4 τούρμπο με 136 ή 163 ίππους.

9 (αποστολή)_σ.9 Mercedes GLE Η νέα γενιά της GLE έχει μεγαλύτερο μεταξόνιο κατά 80 χιλιοστά, προσφέροντας έτσι και μεγαλύτερους χώρους για επιβάτες, ενώ ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 825 λίτρα. Προαιρετικά θα μπορεί να παραγγελθεί και με μία τρίτη σειρά καθισμάτων. Το μεγάλο τετρακίνητο SUV είναι ένα εντελώς νέο αυτοκίνητο, βασισμένο στη νέα πλατφόρμα MHA. Σημαντική καινοτομία είναι η ενεργός υδροπνευματική ανάρτηση, που ελέγχεται από ένα ηλεκτρικό σύστημα 48V, το οποίο έχει τη δυνατότητα να ελέγχει ελατήρια και αμορτισέρ ξεχωριστά για κάθε τροχό. Το λανσάρισμα θα γίνει με έναν 6κύλινδρο βενζινοκινητήρα 367 ίππων (GLE 450), που συνδυάζεται με ήπιο υβριδικό σύστημα μίζας/εναλλάκτη 48V. Το κιβώτιο είναι αυτόματο 9 ταχυτήτων. Mercedes EQC Το πρώτο μοντέλο παραγωγής που σχεδιάστηκε εξαρχής ως ηλεκτρικό παρουσίασε η Mercedes. Kινείται από δύο ηλεκτροκινητήρες, ένα για κάθε με συνολική ισχύ 408 ίππων, που είναι διαφορετικά ρυθμισμένοι (ο μπροστινός είναι βελτιστοποιημένος για λειτουργία στα χαμηλά και μεσαία φορτία, ενώ ο πίσω συνεισφέρει περισσότερο στη δυναμική οδήγηση). Η μέγιστη ροπή φτάνει τα 78 kgm. Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία που δίνει η εταιρεία η αυτονομία της EQC μπορεί να ξεπεράσει τα 450 χιλιόμετρα. Η επιτάχυνση από 0 ως 100 χλμ./ώρα γίνεται σε 5,1. Το βάρος του αυτοκινήτου πλησιάζει τους 2,5 τόνους. Το μήκος του είναι 4,761 μ. και η χωρητικότητα του χώρου αποσκευών φτάνει τα 500 λίτρα.

10 (αποστολή)_σ.10 Seat Tarraco Πρόκειται για ένα μεγάλο SUV, μήκους 4,735 μ., που θα προσφέρεται με 5 ή 7 θέσεις, βασισμένο πάνω στη νέα πλατφόρμα MQB. Θα προσφέρεται με δύο βενζινοκινητήρες TSI και δύο ντίζελ. Στην πρώτη περίπτωση πρόκειται για έναν 1.5 με 150 ίππους και χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων στην προσθιοκίνητη έκδοση ή ημιαυτόματο διπλού συμπλέκτη DSG 7 ταχυτήτων στην τετρακίνητη κι ένα 2λιτρο με 190 ίππους, τετρακίνηση και κιβώτιο DSG 7 ταχυτήτων. Οι δύο ντίζελ είναι 2λιτροι, με 150 ίππους και χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων στην προσθιοκίνητη έκδοση ή ημιαυτόματο διπλού συμπλέκτη DSG 7 ταχυτήτων στην τετρακίνητη ή με 190 ίππους, τετρακίνηση και κιβώτιο DSG 7 ταχυτήτων. Suzuki Jimny Η ιαπωνική εταιρεία διατήρησε το μικρό αμάξωμα, μειώνοντας μάλιστα το μήκος του κατά 30 χιλιοστά στα 3,645 μ. Το πλάτος αυξήθηκε κατά 45 χιλιοστά και το ύψος κατά 20, ενώ η απόσταση από το έδαφος αυξήθηκε στα 210 χιλιοστά. Οι εσωτερικοί χώροι παραμένουν περιορισμένοι και ο χώρος αποσκευών των 85 λίτρων επαρκεί μόνο για τα απολύτως απαραίτητα. Ο ατμοσφαιρικός βενζινοκινητήρας 1.5 αποδίδει 102 ίππους και 13,4 kgm ροπής και συνδυάζεται με χειροκίνητο 5τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων (προαιρετικά με 4άρι αυτόματο). Διαχρονικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου είναι η ύπαρξη πλαισίου τύπου σκάλας, άκαμπτου πίσω άξονα στην ανάρτηση, αλλά και κατ επιλογή τετρακίνησης (4Χ2, 4Χ4 High, 4X4 Low μέσω δεύτερου επιλογέα).

11 (αποστολή)_σ.11 Toyota Corolla Touring Sports Επιστρέφοντας στο παγκοσμίως γνωστό όνομα Corolla η στέισον έκδοση του μικρομεσαίου Toyota υιοθετεί το όνομά Corolla Touring Sports και θα χρησιμοποιεί, όπως και το αντίστοιχο χάτσμπακ, το εντελώς νέο υβριδικό σύστημα 180 ίππων, που βασίζεται σε ένα 2λιτρο βενζινοκινητήρα και θα προσφέρεται παράλληλα με το γνωστό σύστημα των 122 ίππων, που χρησιμοποιεί βενζινοκινητήρα 1.8. Έτσι το νέο μοντέλο θα προσφέρεται πλέον μόνο με ένα συμβατικό βενζινοκινητήρα, τον γνωστό 1.2 τούρμπο 116 ίππους. Η Toyota τονίζει επίσης ιδιαίτερα το πλεονέκτημα του αυτοκινήτου σε εσωτερικούς χώρους και ιδιαίτερα στο χώρο αποσκευών, που είναι πραγματικά τεράστιος, με χωρητικότητα 598 λίτρων. Toyota RAV4 Η 5η γενιά του είναι βασισμένη επάνω στη νέα πλατφόρμα TNGA, χρησιμοποιώντας μάλιστα και νέους κινητήρες. Το μεταξόνιο έχει μακρύνει κατά 30 χιλιοστά, βελτιώνοντας την εσωτερική ευρυχωρία. Στους κινητήρες υπάρχουν δύο επιλογές, ένας 2λιτρος κινητήρας βενζίνης (με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων) και ένα νέο υβριδικό σύστημα κίνησης που συνδυάζει βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων με ηλεκτροκινητήρα. Η υβριδική έκδοση προσφέρει το νέο σύστημα τετρακίνησης AWD-i, το οποίο χρησιμοποιεί ένα δεύτερο ηλεκτροκινητήρα που στέλνει ροπή και στους πίσω τροχούς. Η συνδυαστική ισχύς ανέρχεται στους 222 ίππους, ενώ υπάρχει και έκδοση με κίνηση στους δύο τροχούς, όπου η ισχύς πέφτει στους 218 ίππους.

12 (αποστολή)_σ.12 Toyota Camry Μετά από απουσία 14 ετών το παγκόσμιο «best seller» της Toyota επιστρέφει στην Ευρώπη. Το υβριδικό Camry βρίσκεται πλέον στην 8η γενιά του και έχει «χτιστεί» πάνω στη νέα πλατφόρμα TNGA (Toyota New Global Architecture). Θα φοράει κινητήρα βενζίνης 2,5 λίτρων και σε συνδυασμό με τον ηλεκτροκινητήρα αποδίδει ισχύ 220 ίππων. Σύμφωνα με την εταιρεία, αναβαθμισμένη είναι και η οδική συμπεριφορά με νέα ρύθμιση στην ανάρτηση, ενώ στη βελτίωση της άνεσης συνεισφέρουν και αρκετά ηχομονωτικά υλικά. Vinfast LUX SA2.0 Για όσους νομίζουν ότι ο χώρος της αυτοκινητοβιομηχανίας είναι κορεσμένος, η βιετναμέζικη Vinfast είχε στο Παρίσι μια αρνητική απάντηση με την παρθενική της εμφάνιση σε μια μεγάλη διεθνή έκθεση. Το LUX SA2.0 είναι ένα SUV που βασίζεται σε μία νέα πλατφόρμα εξελιγμένη από την Αυστριακή εταιρεία Magna Steyer. Η σχεδίαση του αμαξώματος έγινε από την Italdesign, για τον εξοπλισμό του εσωτερικού χρησιμοποιήθηκε μια άλλη μεγάλη ευρωπαϊκή εταιρεία, η Faurecia, ενώ ο κινητήρας έχει επίσης αυστριακή προέλευση, από την AVL. Πρόκειται για ένα υπερτροφοδοτούμενο 2λιτρο σύνολο που αποδίδει 231 ίππους. Η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 8 ταχυτήτων από τη ZF, ενώ υπάρχει και τετρακίνητη έκδοση.

13 (αποστολή)_σ.13 Vinfast LUX A2.0 Το LUX A2.0 είναι το δεύτερο αυτοκίνητο που παρουσίασε η βιετναμέζικη Vinfast. Πρόκειται για ένα μεγάλο σεντάν μήκους 4,973 μ. με πίσω κίνηση, βασισμένο στην ίδια πλατφόρμα με το SUV και σχεδιασμένο, όπως και το LUX SA2.0, από την Italdesign. Χρησιμοποιεί επίσης τον ίδιο 2λιτρο κινητήρα τούρμπο, που εδώ προσφέρεται όχι μόνο στην έκδοση των 231 ίππων, αλλά και σε μια λιγότερο ισχυρή έκδοση με 176 ίππους. Οι επιδόσεις που αναφέρει η εταιρεία είναι επιτάχυνση χλμ./ώρα σε 7,1 στην πρώτη περίπτωση και 8,9 στη δεύτερη. Και σε αυτό το μοντέλο το κιβώτιο που χρησιμοποιείται είναι το αυτόματο οκτάρι της ZF.

14 (αποστολή)_σ.14 Μοντέλα που ανανεώθηκαν Audi TT Ακόμα και τα αυτοκίνητα που διακρίνονται για το ξεχωριστό τους «ντιζάιν» δεν μπορούν να αποφύγουν την καθιερωμένη πλέον -κυρίως σχεδιαστική- ανανέωση στο μέσον της εμπορικής τους ζωής. Στο ανανεωμένο TT οι βασικές σχεδιαστικές αλλαγές περιορίζονται στο εμπρός μέρος, όπου υπάρχει νέα γρίλια και μεγαλύτεροι αεραγωγοί. Το αυτοκίνητο διατίθεται και με ένα νέο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη S tronic με 7 ταχύτητες. Όπως γίνεται με όλες τις ανανεώσεις μοντέλων, που αποτελούν μια καλή ευκαιρία για να «προλάβουν» οι κατασκευαστές τις ραγδαίες εξελίξεις στα ηλεκτρονικά συστήματα συνδεσιμότητας, πληροφόρησης και ψυχαγωγίας των αυτοκινήτων, το αυτοκίνητο διαθέτει μια γκάμα με τα πιο σύγχρονα συστήματα του είδους. Renault Kadjar Στο ανανεωμένο Kadjar υπάρχουν περιορισμένες αισθητικές αλλαγές στο εξωτερικό, αναβάθμιση του εσωτερικού, αλλά και νέα γκάμα κινητήρων. Βελτιώσεις έχουν γίνει στα καθίσματα, στην κατανομή του αέρα από το σύστημα κλιματισμού/θέρμανσης, και στην κεντρική κονσόλα. Επιπλέον, στο Kadjar κάνει το ντεμπούτο του ο νέος 4κύλινδρος βενζινοκινητήρας τούρμπο 1.3 TCe, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Mercedes και προσφέρεται σε εκδόσεις 140 και 160 ίππων, σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο ή ημιαυτόματο διπλού συμπλέκτη. Από πλευράς ντίζελ υπάρχει ο αναβαθμισμένος 1.5, που αποδίδει 1 kgm και 5 ίππους παραπάνω (115), όπως επίσης κι ένας μεγαλύτερος κινητήρας κ.εκ. με 150 ίππους. Ο τελευταίος θα προσφέρεται και με την τετρακίνητη έκδοση του Kadjar.

15 649 # (12 ΟΚΤ 2018) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο... (νέα)_σ.15 Grand Prix Ιαπωνίας: τα καμώματα του Φερστάπεν Έχει αρχίσει να μας γίνεται συνήθεια πλέον, να βλέπουμε κάποιους βαρετούς αγώνες στη Formula 1, όπου ο πρώτος ή και οι δύο πρώτοι (με Mercedes βεβαίως) οδηγούν ανενόχλητοι εμπρός μέχρι το τέλος του αγώνα, χωρίς στην ουσία να απειλούνται από κανένα και πιο πίσω η ύπαρξη η όχι πιθανής απειλής για τους πρώτους να εξαρτάται από τα καμώματα του Φερστάπεν. Έχουμε τονίσει και άλλη φορά ότι είναι σκανδαλώδης η ανοχή που δείχνουν οι αρχές του σπορ στην απαράδεκτη συμπεριφορά του νεαρού Ολλανδού, ο οποίος φέρεται να πιστεύει ότι η Formula 1 υπάρχει γι αυτόν, η εκάστοτε πίστα είναι το χωράφι του και όλοι οι υπόλοιποι πρέπει απλά να τον διευκολύνουν να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στο συγκεκριμένο αγώνα έφτασε στο σημείο ο αθεόφοβος να ζητήσει και τα ρέστα από τον Ράικονεν, τον οποίο πέταξε εν ψυχρώ έξω από την πίστα όταν σε ένα δικό του λάθος βρέθηκε εκτός και απλά ο Φιλανδός πήγε να περάσει από τον... ελεύθερο δρόμο. Και έχει το θράσος μετά να υποστηρίξει, ότι απλά ξαναμπήκε στην πίστα (όσοι είδαν τον αγώνα διαπίστωσαν ότι σχεδόν τη... διέσχισε κάθετα!) και ο Ράικονεν απλώς έπρεπε να τον... περιμένει να ξαναμπεί και να μην προσπαθήσει να περάσει. Γι αυτό δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί του επιβλήθηκε η ποινή-χάδι των 5 δευτερολέπτων, που στην ουσία δεν είχε καμία επίπτωση γι αυτόν, αφού του επέτρεψε να τερματίσει στην τρίτη θέση του βάθρου, έχοντας πρώτα καταστρέψει τον αγώνα των δύο Ferrari. Γιατί μετά τον Ράικονεν, σε μία λιγότερο προκλητική μεν, αλλά όχι και 100% καθαρή φάση, «τζαρτζάρισε» βγάζοντας εκτός πίστας και τον Φέτελ, σε μια προσπάθεια του τελευταίου να τον προσπεράσει, με αποτέλεσμα ο Γερμανός να μείνει πολύ πίσω και να καταστραφεί ο αγώνας του (γιατί, σε αντίθεση με τον Φερστάπεν, δεν επιχείρησε να ξαναμπεί στην πίστα πέφτοντας πάνω σε αυτούς που ακολουθούσα, αλλά -ως ώφειλε- τους άφησε πρώτα να περάσουν). Τα υπόλοιπα είναι απλώς λεπτομέρειες. Όταν τέτοιες συμπεριφορές μένουν πρακτικά ατιμώρητες, η Formula 1 μετατρέπεται σε αρένα. Ας φτιάξουν λοιπόν και μια πίστα και στο Κολοσσαίο της Ρώμης! Για την ιστορία οι 10 πρώτοι στην Ιαπωνία ήταν οι εξής: Χάμιλτον (Mercedes), Μπότας (Mercedes), Φερστάπεν (Red Bull), Ριτσιάρντο (Red Bull), Ράικονεν (Ferrari), Φέτελ (Ferrari), Πέρες (Force India), Γκροζάν (Haas), Οκόν (Force India), Σάινθ (Renault). Ράλι Μ. Βρετανίας: Ανατροπές Ό,τι μας έλειψε τα τελευταία χρόνια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι, μας το δίνει απλόχερα η φετινή σεζόν, με το μεγάλο συναγωνισμό και τις συνεχείς ανατροπές. Μόλις δύο αγώνες έχουν απομείνει για το τέλος του πρωταθλήματος και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τον τελικό νικητή στο πρωτάθλημα των οδηγών, αφού η διαφορά που χωρίζει τους δύο πρώτους Νεβίλ και Οζιέ είναι μόλις 7 βαθμοί. Είναι πολύ πιθανό μάλιστα να έχουμε άλλο πρωταθλητή στους κατασκευαστές και οδηγό άλλης ομάδας νικητή στο πρωτάθλημα οδηγών, αφού στην πρώτη περίπτωση είναι η Toyota που προηγείται με 20 βαθμούς, έχοντας οπωσδήποτε κάποιο προβάδισμα. Ο αγώνας της Ουαλίας ήταν ένα χαρακτηριστικό δείγμα των συνεχών ανατροπών που χαρακτηρίζουν το φετινό πρωτάθλημα, με τον Οτ Τάνακ να κάνει μία εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο μέρος του αγώνα και να προηγείται μέχρι την 15η ειδική, στοχεύοντας σε μια νίκη που θα τον έβαζε επί ίσοις όροις στη μάχη του πρωταθλήματος με τους δύο πρώτους. Όμως μια ζημιά στο ψυγείο του Yaris τον έβγαλε από το παιχνίδι, επιτρέποντας στον Οζιέ, που ένα πρόβλημα στην αρχή του αγώνα είχε ρίξει στην 8η θέση να περάσει πρώτος, καθώς λίγο νωρίτερα ο Νεβίλ που ακολουθούσε τον Τάνακ, είχε κάνει το δικό του λάθος και είχε πέσει αρκετά πίσω. Έτσι τελικά, ένας αγώνας που φαινόταν στην αρχή του χαμένος για τον Οζιέ και την M-Sport, εξελίχτηκε σε θρίαμβο, φέρνοντας το Γάλλο σε απόσταση αναπνοής από τον Νεβίλ στη βαθμολογία. Οι 10 πρώτοι στη Μ. Βρετανία ήταν οι εξής: Οζιέ-Ινγκρασιά (Ford Fiesta WRC), Λάτβαλα-Άντιλα (Toyota Yaris WRC), Λάπι-Φερμ (Toyota Yaris WRC), Μπριν-Μάρτιν (Citroen C3 WRC), Νεβίλ-Γκιλσούλ (Hyundai i20 WRC), Μίκελσεν-Γέγκερ (Hyundai i20 WRC), Πάντον- Μάρσαλ (Hyundai i20 WRC), Όστμπεργκ-Έρικσεν (Citroen C3 WRC), Ροβάνπερα-Χάλτουνεν (Skoda Fabia R5), Τίντεμαντ-Άντερσον (Skoda Fabia R5).

16 Με άποψη για το αυτοκίνητο üεπι ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ üνομικοσ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ üforum üδοκιμεσ üειδησεισ üαποστολεσ üκατασκοπεια üαγορα üδιεθνεισ ΕΚΘΕΣΕΙΣ üρεπορταζ-αφιερωματα üαγωνεσ üauto7

auto7 646# (21 ΣΕΠΤ 18)

auto7 646# (21 ΣΕΠΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 646# (21 ΣΕΠΤ 18) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 669# (15 ΜΑΡ 19)

auto7 669# (15 ΜΑΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 669# (15 ΜΑΡ 19) 2 9 Νέα 2Αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 625# (16 ΜΑΡ 18)

auto7 625# (16 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 625# (16 ΜΑΡ 18) 2 11 Νέα 2Αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 599# (01 ΣΕΠΤ 17)

auto7 599# (01 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 599# (01 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 622# (23 ΦΕΒ 18)

auto7 622# (23 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 622# (23 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή BMW 530e

Διαβάστε περισσότερα

auto7 675# (10 ΜΑΪ 19)

auto7 675# (10 ΜΑΪ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 675# (10 ΜΑΪ 19) 2 Δοκιμή Skoda Fabia

Διαβάστε περισσότερα

auto7 602 # (22 ΣΕΠΤ 17)

auto7 602 # (22 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 602 # (22 ΣΕΠΤ 17) 2 13 Νέα

Διαβάστε περισσότερα

auto7 682# (28 ΙΟΥΝ 19)

auto7 682# (28 ΙΟΥΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 682# (28 ΙΟΥΝ 19) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 674# Παρασκευή 10 Μαΐου (19 ΑΠΡ 19) Το auto7 σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την

auto7 674# Παρασκευή 10 Μαΐου (19 ΑΠΡ 19) Το auto7 σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 674# (19 ΑΠΡ 19) 2 Δοκιμή Νέο Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 579# (10 ΜΑΡ 17)

auto7 579# (10 ΜΑΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 579# (10 ΜΑΡ 17) 2Αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 655# (23 ΝΟΕ 18)

auto7 655# (23 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 655# (23 ΝΟΕ 18) 3 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 681# (21 ΙΟΥΝ 19)

auto7 681# (21 ΙΟΥΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 681# (21 ΙΟΥΝ 19) 2 Δοκιμή Audi Q3

Διαβάστε περισσότερα

auto7 666# (22 ΦΕΒ 19)

auto7 666# (22 ΦΕΒ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 666# (22 ΦΕΒ 19) 2 Δοκιμή Volvo V60

Διαβάστε περισσότερα

auto7 (560//07 ΟΚΤ 16) Σαλόνι Παρισιού 2016>σ.2 το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο 2 Αποστολή Σαλόνι Παρισιού Νέα

auto7 (560//07 ΟΚΤ 16) Σαλόνι Παρισιού 2016>σ.2 το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο 2 Αποστολή Σαλόνι Παρισιού Νέα διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 637# (15 ΙΟΥΝ 18)

auto7 637# (15 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 637# (15 ΙΟΥΝ 18) 2 Δοκιμή Renault

Διαβάστε περισσότερα

auto7 647# (28 ΣΕΠΤ 18)

auto7 647# (28 ΣΕΠΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 647# (28 ΣΕΠΤ 18) 2 Δοκιμή Volvo

Διαβάστε περισσότερα

auto7 589# (26 ΜΑΪ 17)

auto7 589# (26 ΜΑΪ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 589# (26 ΜΑΪ 17) 2 Δοκιμή BMW

Διαβάστε περισσότερα

auto7 623# (02 ΜΑΡ 18)

auto7 623# (02 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 623# (02 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 573# (27 ΙΑΝ 17)

auto7 573# (27 ΙΑΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 573# (27 ΙΑΝ 17) 2 Δοκιμή Ford

Διαβάστε περισσότερα

auto7 608# (03 ΝΟΕ 17)

auto7 608# (03 ΝΟΕ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 608# (03 ΝΟΕ 17) 3 Δοκιμή Kia Soul

Διαβάστε περισσότερα

auto7 604# (06 ΟΚΤ 17)

auto7 604# (06 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 604# (06 ΟΚΤ 17) 2 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 596# (14 ΙΟΥΛ 17)

auto7 596# (14 ΙΟΥΛ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 596# (14 ΙΟΥΛ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 672# (05 ΑΠΡ 19)

auto7 672# (05 ΑΠΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 672# (05 ΑΠΡ 19) 2 Δοκιμή Kia Ceed

Διαβάστε περισσότερα

auto7 656# (30 ΝΟΕ 18)

auto7 656# (30 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 656# (30 ΝΟΕ 18) 3 Δοκιμή Mini Cooper

Διαβάστε περισσότερα

auto7 592# (16 ΙΟΥΝ 17)

auto7 592# (16 ΙΟΥΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 592# (16 ΙΟΥΝ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 677# (24 ΜΑΪ 19)

auto7 677# (24 ΜΑΪ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 677# (24 ΜΑΪ 19) 2 Δοκιμή Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 586# (05 ΜΑΪ 17)

auto7 586# (05 ΜΑΪ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 586# (05 ΜΑΪ 17) 2 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 638# (22 ΙΟΥΝ 18)

auto7 638# (22 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 638# (22 ΙΟΥΝ 18) 2 Δοκιμή Mini Countryman

Διαβάστε περισσότερα

auto7 651# (26 ΟΚΤ 18)

auto7 651# (26 ΟΚΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 651# (26 ΟΚΤ 18) 2 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 605# (13 ΟΚΤ 17)

auto7 605# (13 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 605# (13 ΟΚΤ 17) 2 Δοκιμή Renault

Διαβάστε περισσότερα

auto7 578# (03 ΜΑΡ 17)

auto7 578# (03 ΜΑΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 578# (03 ΜΑΡ 17) 2 Δοκιμή Volvo

Διαβάστε περισσότερα

auto7 607# (27 ΟΚΤ 17)

auto7 607# (27 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 607# (27 ΟΚΤ 17) 2 Δοκιμή Toyota

Διαβάστε περισσότερα

auto7 (535//11 ΜΑΡ 16) Σαλόνι Γενεύης 2016>σ.2 το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο 2 Αποστολή Σαλόνι Γενεύης Νέα

auto7 (535//11 ΜΑΡ 16) Σαλόνι Γενεύης 2016>σ.2 το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο 2 Αποστολή Σαλόνι Γενεύης Νέα διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 634# (25 ΜΑΪ 18)

auto7 634# (25 ΜΑΪ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 634# (25 ΜΑΪ 18) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 612# (01 ΔΕΚ 17)

auto7 612# (01 ΔΕΚ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 612# (01 ΔΕΚ 17) 3 Δοκιμή Alfa

Διαβάστε περισσότερα

auto7 639# (29 ΙΟΥΝ 18)

auto7 639# (29 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 639# (29 ΙΟΥΝ 18) 3 Δοκιμή Subaru

Διαβάστε περισσότερα

auto7 633# (18 ΜΑΪ 18)

auto7 633# (18 ΜΑΪ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 633# (18 ΜΑΪ 18) 2 Δοκιμή BMW 630i

Διαβάστε περισσότερα

auto7 652# (02 ΝΟΕ 18)

auto7 652# (02 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 652# (02 ΝΟΕ 18) 3 Δοκιμή Nissan

Διαβάστε περισσότερα

auto7 667# (01 ΜΑΡ 19)

auto7 667# (01 ΜΑΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 667# (01 ΜΑΡ 19) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 600# (08 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το

auto7 600# (08 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 600# (08 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 668# (08 ΜΑΡ 19)

auto7 668# (08 ΜΑΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 668# (08 ΜΑΡ 19) 2 Δοκιμή Ford Focus

Διαβάστε περισσότερα

auto7 658# (14 ΔΕΚ 18)

auto7 658# (14 ΔΕΚ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 658# (14 ΔΕΚ 18) 3 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 616# (12 ΙΑΝ 18)

auto7 616# (12 ΙΑΝ 18) το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Η υπόθεση της οδικής ασφάλειας αφορά όλους όσους εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με τις οδικές μεταφορές. Στις αναπτυγμένες κοινωνίες υπάρχει σύμπραξη κρατικών

Διαβάστε περισσότερα

auto7 619# (02 ΦΕΒ 18)

auto7 619# (02 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 619# (02 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή BMW

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικό Ακόμα πιο φροντισμένο σε ότι αφορά την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται αλλά και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Πιο high tech, τόσο

Εσωτερικό Ακόμα πιο φροντισμένο σε ότι αφορά την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται αλλά και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Πιο high tech, τόσο Design Ιδιαίτερα εκτεταμένη ανανέωση που ξεπερνά κατά πολύ τα συνηθισμένα όρια ενός facelift. Δίνει σε σημαντικό βαθμό το δικαίωμα να μιλάμε για νέα μοντέλα. Εμπρός μέρος έχει αλλάξει ριζικά μορφή. Νέα

Διαβάστε περισσότερα

auto7 597# (21 ΙΟΥΛ 17)

auto7 597# (21 ΙΟΥΛ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 597# (21 ΙΟΥΛ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 603# (29 ΣΕΠΤ 17)

auto7 603# (29 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 603# (29 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή Seat Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

auto7 626# (23 ΜΑΡ 18)

auto7 626# (23 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 626# (23 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή VW T-Roc

Διαβάστε περισσότερα

auto7 624# (09 ΜΑΡ 18)

auto7 624# (09 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 624# (09 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή Opel Grandland

Διαβάστε περισσότερα

auto7 670# (22 ΜΑΡ 19)

auto7 670# (22 ΜΑΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 670# (22 ΜΑΡ 19) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 680# (14 ΙΟΥΝ 19)

auto7 680# (14 ΙΟΥΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 680# (14 ΙΟΥΝ 19) 2 Δοκιμή Audi A1

Διαβάστε περισσότερα

auto7 593# (23 ΙΟΥΝ 17)

auto7 593# (23 ΙΟΥΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 593# (23 ΙΟΥΝ 17) 3 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 660# (11 ΙΑΝ 19)

auto7 660# (11 ΙΑΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 660# (11 ΙΑΝ 19) 2 Δοκιμή Volvo XC60

Διαβάστε περισσότερα

auto7 590# (02 ΙΟΥΝ 17)

auto7 590# (02 ΙΟΥΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 590# (02 ΙΟΥΝ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 661# (18 ΙΑΝ 19)

auto7 661# (18 ΙΑΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 661# (18 ΙΑΝ 19) 2 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 628# (13 ΑΠΡ 18)

auto7 628# (13 ΑΠΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 628# (13 ΑΠΡ 18) 2 Δοκιμή Seat Arona

Διαβάστε περισσότερα

auto7 614# (15 ΔΕΚ 17)

auto7 614# (15 ΔΕΚ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 614# (15 ΔΕΚ 17) 3 Παρουσίαση

Διαβάστε περισσότερα

auto7 621# (16 ΦΕΒ 18)

auto7 621# (16 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 621# (16 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή Νέο Honda

Διαβάστε περισσότερα

auto7 645# (14 ΣΕΠΤ 18)

auto7 645# (14 ΣΕΠΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 645# (14 ΣΕΠΤ 18) 2 Δοκιμή Mitsubishi

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Όσοι πετούν πυροτεχνήματα περί δημοψηφίσματος, ξεχνούν ότι ένας βασικός λόγος που δημιουργήθηκε η αντιπροσωπευτική (490//13 ΜΑΡ 14)

auto7 Όσοι πετούν πυροτεχνήματα περί δημοψηφίσματος, ξεχνούν ότι ένας βασικός λόγος που δημιουργήθηκε η αντιπροσωπευτική (490//13 ΜΑΡ 14) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

V40 CROSS COUNTRY Design

V40 CROSS COUNTRY Design Design Παρόλο που δεν αποστασιοποιείται πολύ από το V40 κατορθώνει με εύστοχες και έξυπνες επεμβάσεις στο αμάξωμά του να ξεχωρίσει. Επεμβάσεις όπως το συνολικά κατά 40 χιλιοστά μεγαλύτερο ύψος του (απόσταση

Διαβάστε περισσότερα

auto7 617# (19 ΙΑΝ 18)

auto7 617# (19 ΙΑΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 617# (19 ΙΑΝ 18) 2 Δοκιμή Jeep Compass

Διαβάστε περισσότερα

auto7 663# (01 ΦΕΒ 19)

auto7 663# (01 ΦΕΒ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 663# (01 ΦΕΒ 19) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 635# (01 ΙΟΥΝ 18)

auto7 635# (01 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 635# (01 ΙΟΥΝ 18) 2 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 648# (05 ΟΚΤ 18)

auto7 648# (05 ΟΚΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 648# (05 ΟΚΤ 18) 2 Δοκιμή VW up!

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Ό,τι και να πούμε εκ των υστέρων, τους ανθρώπους που σκοτώθηκαν δεν θα τους φέρουμε πίσω, αλλά υπάρχουν κάποια (470//10 ΟΚΤ 14)

auto7 Ό,τι και να πούμε εκ των υστέρων, τους ανθρώπους που σκοτώθηκαν δεν θα τους φέρουμε πίσω, αλλά υπάρχουν κάποια (470//10 ΟΚΤ 14) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e_mail info@auto_internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto_internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 611# (24 ΝΟΕ 17)

auto7 611# (24 ΝΟΕ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 611# (24 ΝΟΕ 17) 3 Δοκιμή Opel

Διαβάστε περισσότερα

auto7 662# (25 ΙΑΝ 19)

auto7 662# (25 ΙΑΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 662# (25 ΙΑΝ 19) 2 Δοκιμή VW Polo

Διαβάστε περισσότερα

auto7 685# (19 ΙΟΥΛ 19)

auto7 685# (19 ΙΟΥΛ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 685# (19 ΙΟΥΛ 19) 3 Δοκιμή VW T-Cross

Διαβάστε περισσότερα

auto7 595# (07 ΙΟΥΛ 17)

auto7 595# (07 ΙΟΥΛ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 595# (07 ΙΟΥΛ 17) 3 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 613# (08 ΔΕΚ 17)

auto7 613# (08 ΔΕΚ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 613# (08 ΔΕΚ 17) 3 Δοκιμή Kia Rio

Διαβάστε περισσότερα

auto7 654# (16 ΝΟΕ 18)

auto7 654# (16 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 654# (16 ΝΟΕ 18) 2 Δοκιμή Honda Civic

Διαβάστε περισσότερα

VOLVO V40. Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία

VOLVO V40. Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία κατηγορία. Όμορφο, καθαρό design, με όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα σύγχρονα Volvo και με έντονα ανάγλυφα στοιχεία (στο καπό, αλλά

Διαβάστε περισσότερα

auto7 673# (12 ΑΠΡ 19)

auto7 673# (12 ΑΠΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 673# (12 ΑΠΡ 19) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 618# (26 ΙΑΝ 18)

auto7 618# (26 ΙΑΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 618# (26 ΙΑΝ 18) 2 Δοκιμή Volvo V90

Διαβάστε περισσότερα

auto7 683# (05 ΙΟΥΛ 19)

auto7 683# (05 ΙΟΥΛ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 683# (05 ΙΟΥΛ 19) 3 Δοκιμή BMW 216d

Διαβάστε περισσότερα

auto7 644# (07 ΣΕΠΤ 18)

auto7 644# (07 ΣΕΠΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 644# (07 ΣΕΠΤ 18) 2 Δοκιμή Skoda

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Οι παλιότεροι θα θυμούνται τις ευκαιρίες που χάθηκαν -κυρίως λόγω ιδεολογικών αγκυλώσεων- για να μπει η Ελλάδα στο χάρτη (564//04 ΝΟΕ 16)

auto7 Οι παλιότεροι θα θυμούνται τις ευκαιρίες που χάθηκαν -κυρίως λόγω ιδεολογικών αγκυλώσεων- για να μπει η Ελλάδα στο χάρτη (564//04 ΝΟΕ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 631# (05 ΜΑΪ 18)

auto7 631# (05 ΜΑΪ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 631# (05 ΜΑΪ 18) 2 Δοκιμή Νέα BMW

Διαβάστε περισσότερα

auto7 576# (17 ΦΕΒ 17)

auto7 576# (17 ΦΕΒ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 576# (17 ΦΕΒ 17) 2 Δοκιμή DS5

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Μιλούσαμε την περασμένη εβδομάδα για το πρόβλημα κακής συμπεριφοράς που γίνεται όλο και πιο έντονο στους ελληνικούς (562//21 ΟΚΤ 16)

auto7 Μιλούσαμε την περασμένη εβδομάδα για το πρόβλημα κακής συμπεριφοράς που γίνεται όλο και πιο έντονο στους ελληνικούς (562//21 ΟΚΤ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 609# (10 ΝΟΕ 17)

auto7 609# (10 ΝΟΕ 17) το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Ένα χαρακτηριστικό δείγμα του παραλογισμού στον οποίο οδηγεί η λαϊκίστικη πίεση πολλών ευρωπαίων πολιτικών με μηδενική γνώση της τεχνολογίας προς την αυτοκινητοβιομηχανία

Διαβάστε περισσότερα

auto7 664# (08 ΦΕΒ 19)

auto7 664# (08 ΦΕΒ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 664# (08 ΦΕΒ 19) 2 Δοκιμή Jeep Compass

Διαβάστε περισσότερα

auto7 665# (15 ΦΕΒ 19)

auto7 665# (15 ΦΕΒ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 665# (15 ΦΕΒ 19) 2 Δοκιμή Kia Ceed

Διαβάστε περισσότερα

auto7 610# (17 ΝΟΕ 17)

auto7 610# (17 ΝΟΕ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 610# (17 ΝΟΕ 17) 3 Δοκιμή Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 585# (28 ΑΠΡ 17)

auto7 585# (28 ΑΠΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 585# (28 ΑΠΡ 17) 2 Δοκιμή Audi

Διαβάστε περισσότερα

auto7 629# (20 ΑΠΡ 18)

auto7 629# (20 ΑΠΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 629# (20 ΑΠΡ 18) 2 Δοκιμή Νέο Opel

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Βασικό στοιχείο πολιτισμού για μία κοινωνία, είναι η προστασία που προσφέρει στα πιο ευπαθή μέλη της, όπως αυτά που (548//17 ΙΟΥΝ 16)

auto7 Βασικό στοιχείο πολιτισμού για μία κοινωνία, είναι η προστασία που προσφέρει στα πιο ευπαθή μέλη της, όπως αυτά που (548//17 ΙΟΥΝ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 598# Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου (28 ΙΟΥΛ 17) Το auto7 σας εύχεται καλό καλοκαίρι Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την

auto7 598# Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου (28 ΙΟΥΛ 17) Το auto7 σας εύχεται καλό καλοκαίρι Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 598# (28 ΙΟΥΛ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Σε όλη την Ευρώπη υπάρχει μεγάλη κινητικότητα σε σχέση με την ηλεκτροκίνηση (στην οποία πρέπει να συμπεριλάβουμε και τα (563//28 ΟΚΤ 16)

auto7 Σε όλη την Ευρώπη υπάρχει μεγάλη κινητικότητα σε σχέση με την ηλεκτροκίνηση (στην οποία πρέπει να συμπεριλάβουμε και τα (563//28 ΟΚΤ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας

ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: «Το αυτοκίνητο στην κρίση» 1 Εισηγήτρια: Ξυδά Τατιάνα Επιβλέπων

Διαβάστε περισσότερα

auto7 686# Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου (26 ΙΟΥΛ 19)

auto7 686# Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου (26 ΙΟΥΛ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 686# (26 ΙΟΥΛ 19) 2 Δοκιμή Νέα Toyota

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Ίσως κάποιοι να μη βλέπουν με καλό μάτι τους αυτοματισμούς που όλο και περισσότερο ενσωματώνονται στα ηλεκτρονικά (530//05 ΦΕΒ 16)

auto7 Ίσως κάποιοι να μη βλέπουν με καλό μάτι τους αυτοματισμούς που όλο και περισσότερο ενσωματώνονται στα ηλεκτρονικά (530//05 ΦΕΒ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 574# (03 ΦΕΒ 17)

auto7 574# (03 ΦΕΒ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 574# (03 ΦΕΒ 17) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

auto7 587# (12 ΜΑΪ 17)

auto7 587# (12 ΜΑΪ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 587# (12 ΜΑΪ 17) 3 Δοκιμή Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Ακούμε συχνά για διάφορους «ευρωσκεπτικιστές», με πρώτους απ όλους βέβαια τους Άγγλους, ένα μεγάλο ποσοστό των (462//11 IOΥΛ 14)

auto7 Ακούμε συχνά για διάφορους «ευρωσκεπτικιστές», με πρώτους απ όλους βέβαια τους Άγγλους, ένα μεγάλο ποσοστό των (462//11 IOΥΛ 14) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Επειδή υπάρχουν ακόμα κάποιοι που, αφελώς ή με ιδιοτέλεια, προωθούν την έξοδο από το ευρώ, καλό είναι να θυμίσουμε (482//16 ΙΑΝ15)

auto7 Επειδή υπάρχουν ακόμα κάποιοι που, αφελώς ή με ιδιοτέλεια, προωθούν την έξοδο από το ευρώ, καλό είναι να θυμίσουμε (482//16 ΙΑΝ15) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 620# (09 ΦΕΒ 18)

auto7 620# (09 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 620# (09 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή Νέο VW

Διαβάστε περισσότερα

auto7 632# (11 ΜΑΪ 18)

auto7 632# (11 ΜΑΪ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 632# (11 ΜΑΪ 18) 2 Δοκιμή VW Golf

Διαβάστε περισσότερα