auto7 637# (15 ΙΟΥΝ 18)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "auto7 637# (15 ΙΟΥΝ 18)"

Transcript

1 η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 637# (15 ΙΟΥΝ 18) 2 Δοκιμή Renault Captur 1.2 TCe 120 Ιδανική επιλογή 4 Νέα 7 Αγορά 8 Κατασκοπεία Mercedes GLE Δοκιμή Renault Captur TCe 120 το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Η αναπροσαρμογή των «αντικειμενικών» αξιών των ακινήτων μας θύμισε ότι στην Ελλάδα τα ακίνητα και τα αυτοκίνητα, η κατοχή των οποίων είναι διαφανής και ανιχνεύσιμη, αποτελούν μια σταθερή πηγή άντλησης φόρων από το κράτος, που δεν μπαίνει καν στον κόπο να κατανείμει αυτήν την φορολογία με κάποιο δίκαιο τρόπο. Αντίθετα, ποντάροντας στο γεγονός ότι ζούμε στη χώρα όπου οι περισσότεροι πολίτες επιθυμούν «να ψοφήσει ο γάιδαρος του γείτονα», βασίζουν τα κριτήρια φορολόγησης των δύο συγκεκριμένων αντικειμένων όχι σε παραμέτρους που έχουν σχέση με την οικονομική κατάσταση των κάτοχων τους, με το πραγματικό κόστος απόκτησης και χρήσης τους ή με την επιβάρυνση που επιφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, αλλά σε αρρωστημένες προκαταλήψεις. Τα τεκμήρια που βασίζονται στα «κυβικά» των αυτοκινήτων και στα τετραγωνικά των κατοικιών είναι χαρακτηριστικό δείγμα κόμπλεξ που μετατρέπεται σε φορομπηχτική πολιτική, όπως και η καθιέρωση αυθαίρετων «αντικειμενικών» αξιών όταν σχεδόν δεν υπάρχουν αγοραπωλησίες! Οι δακρύβρεχτες δικαιολογίες που τα συνοδεύουν, απλά επιβεβαιώνουν τον τυχοδιωκτισμό και τα συμπλέγματα των εμπνευστών τους.

2 Renault Captur 1.2 TCe 120 (δοκιμή)_σ.2 Ιδανική επιλογή Καθώς τελευταία αποκαθίσταται η ισορροπία ανάμεσα σε βενζίνη και ντίζελ που ήταν μέχρι πρότινος συντριπτική υπέρ του δεύτερου, αυξάνεται το ενδιαφέρον για δοκιμές βενζινοκίνητων εκδόσεων, όπως αυτό το χαρισματικό Renault στα 1,2 λίτρα του Γιάννη Τσιρογιάννη φωτογραφίες: auto-internet Γράφει σβήνει και ξανά το αντίστροφο η γαλλική εταιρεία στη συνταγή του Captur, ανακατεύοντας υλικά μέχρις ότου... δέσει εντελώς το γλυκό. Αυτήν τη φορά ο συνδυασμός δείχνει ιδανικός, με τη συνεισφορά του κινητήρα βενζίνης των 1,2 λίτρων και 120 ίππων που γνωρίσαμε στο Clio. Εμφανισιακά το συμπαθητικό σύνολο, που είχε ήδη κερδίσει τη θετική γνώμη ενός πολυάριθμου κοινού, έχει υποστεί πρόσφατα την -καθιερωμένη, αν και όχι πάντα απαραίτητη- ανανέωση του μέσου του κύκλου ζωής. εσωτερικό_το Captur επενδύει στην αίσθηση ποιότητας, προκειμένου να κερδίσει πόντους απέναντι στον ανταγωνισμό. Σε ό,τι έχει να κάνει με τους χώρους επιβατών, ικανοποιεί χωρίς να ξεχωρίζει κι εκεί ξαναθυμάσαι ότι μιλάμε για ένα αυτοκίνητο που ανήκει στη μικρότερη κατηγορία των οχημάτων «ελεύθερου χρόνου», που φυσικά δεν προσφέρουν τους χώρους των μικρομεσαίων SUV. Πάντως στο εσωτερικό του νιώθεις άνετα και δεν θα αρνηθείς να συμμετάσχεις σε ένα πολύωρο ταξίδι. Τα άνετα καθίσματα, οι ικανοποιητικοί χώροι επιβατών, τα μαλακά υλικά εμπρός, το φινίρισμα, η άνεση και η γαλλική πρακτικότητα, αποτελούν το σωστό συνδυασμό στην καμπίνα του, ενώ τα 377 λίτρα για τον χώρο αποσκευών με το ρυθμιζόμενο πίσω κάθισμα τραβηγμένο τέρμα πίσω, είναι μία καλή χωρητικότητα για ν ανταποκριθεί το αυτοκίνητο στο ρόλο του (με το κάθισμα τραβηγμένο εμπρός σκαρφαλώνει στα 455 λίτρα, που είναι μέγεθος επιπέδου οικογενειακού σεντάν). Το Captur 1.2 TCe 120 ξεκινά από τα ευρώ διαθέτοντας στον εξοπλισμό του σχεδόν τα πάντα. Από 6 αερόσακους, ESP με hill holder, αυτόματο κλιματισμό, ενεργούς προβολείς, 4 ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους, αναδιπλούμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες, έως ζάντες αλουμινίου, cruise control, προβολείς ομίχλης, αυτόματα φώτα και οι καθαριστήρες, αισθητήρες παρκαρίσματος, υπολογιστή ταξιδιού, σύστημα πολυμέσων με Bluetooth, έγχρωμη οθόνη αφής, θύρα USB και χειριστήρια στο τιμόνι, σύστημα πλοήγησης, σύστημα start-stop κλπ. κινητήρας-κιβώτιο_ Ο υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας των 1,2 λίτρων με ισχύ 120 ίππων σε κερδίζει δικαίως με το «καλημέρα». Όχι μόνο επειδή η συνολική λειτουργία

3 Renault Captur 1.2 TCe 120 (δοκιμή)_σ.3 είναι ήσυχη και ραφιναρισμένη, ταιριάζοντας απόλυτα με τον πολιτισμένο χαρακτήρα του Captur, αλλά και λόγω εκείνου το υγιέστατου γλυκού τραβήγματος λίγο πάνω από το ραλαντί (20,9 kgm ροπής στις σ.α.λ.), που καθιστά στις περισσότερες των περιπτώσεων τις αλλαγές σχέσεων στο πολύ καλό 6άρι κιβώτιο με τη σωστή κλιμάκωση περιττές. Πέρα από αυτό, είναι ιδιαίτερα εύστροφος και ζωηρός όταν απαιτήσεις άμεση επιτάχυνση, χωρίς να ξεψυχά ή να λαχανιάζει όσο αυξάνεται η περιστροφή. Η κατανάλωση με λίγη προσοχή διατηρείται γύρω στα 8,2 λίτρα/100 χλμ. σε μικτή χρήση. Είναι αλήθεια πως αν το παρακάνεις στο γκάζι, σκαρφαλώνει εύκολα προς τα πάνω, αλλά σε αυτήν τη ζωή δεν μπορείς να τα έχεις όλα. οδηγώντας_ Η ανάρτηση αποτρέπει την απότομη μεταφορά φορτίου, οπότε δεν έχεις παρά να συνηθίσεις την αίσθηση του τιμονιού και να ορμήσεις στις στροφές. Δεν χωράει αμφιβολία πως έχεις τη δυνατότητα να εμπιστευθείς το πλαίσιο και να οδηγήσεις σβέλτα και με ασφάλεια, όσο και αν πίστευες το αντίθετο στην αρχή λόγω της έμφασης στην άνεση, η οποία παραμένει κι εδώ πρώτο ζητούμενο. Με το συγκεκριμένο σύνολο βενζίνης πάντως, σημειώστε πως στην εξίσωση προστίθεται δυναμικά και ο όρος «ευχαρίστηση», δικαιώνοντας εν τέλει τον... ρόμβο. Σε κάθε περίπτωση πάντως η κύλιση παραμένει ένα από τα πρωταρχικά ατού του Captur, στοιχείο που επιβεβαιώνεται από τον γοητευτικό τρόπο που περνά πάνω από τις ανωμαλίες. συμπέρασμα_ Μας άρεσε η συγκεκριμένη έκδοση, ας καίει λίγο παραπάνω καύσιμο σε σχέση με το πολύ οικονομικό ντίζελ. Ταιριάζει στον εκλεπτυσμένο χαρακτήρα του Captur τονίζοντας παράλληλα τη γαλλική προέλευση, τόσο σε χαρακτηριστικά λειτουργίας όσο και σε δυναμική συμπεριφορά, ενώ ο εξοπλισμός είναι ιδιαίτερα πλούσιος. Εάν δεν κάνετε πολλά περισσότερα χιλιόμετρα ετησίως, προτιμήστε τη από την αντίστοιχη του πετρελαίου. υπέρ_ Άνεση_ Πρακτικότητα_ Ποιότητα _ Κύλιση_ Κινητήρας_ Εξοπλισμός κατά_ Αυξημένη κατανάλωση σε σχέση με το ντίζελ_ «Τσιμπημένη» τιμή Περισσότερες δοκιμές:

4 η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο... (νέα)_σ.4 Νέα BMW X5 Η BMW αποκάλυψε την νέα γενιά της X5, η οποία είναι μεγαλύτερη από την προηγούμενη αλλά και το πρώτο μοντέλο X της εταιρείας για το οποίο προσφέρεται κι ένα πακέτο «off road» που ενισχύει τις εκτός δρόμου δυνατότητές του. Στο νέο μοντέλο το μεταξόνιο πλησιάζει τα 3 μέτρα (2,975), έχοντας αυξηθεί κατά 4,2 εκατοστά σε σχέση με το προηγούμενο, ενώ το συνολικό μήκος του αυτοκινήτου, αυξημένο επίσης κατά 3,6 εκατοστά, φτάνει τα 4,922 μ. Αύξηση υπήρξε επίσης και στο πλάτος και το ύψος, προδιαθέτοντάς και για μια σημαντική αύξηση των εσωτερικών χώρων. Εξαιρετικά μεγάλος φυσικά είναι και ο χώρος αποσκευών, που φτάνει τα 645 λίτρα. Το αυτοκίνητο είναι φυσικά τετρακίνητο, με μπλοκέ πίσω διαφορικό και ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ και είναι εφοδιασμένο με ότι πιο σύγχρονο διαθέτει γίνεται ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας και οδηγικά βοηθήματα, όπως και συστήματα συνδεσιμότητας, πληροφόρησης και ψυχαγωγίας. Για πρώτη φορά σε μοντέλο X τις BMW προσφέρεται το πακέτο «off road» με αεραναρτήσεις εμπρός και πίσω, σύστημα επιλογής τρόπου οδήγησης με 4 ρυθμίσεις, πρόσθετες ενδείξεις στο ταμπλό, προστατευτικές ποδιές εμπρός και πίσω και δυνατότητα αυξομείωσης του ύψους του αυτοκινήτου από το έδαφος. Προαιρετικά θα προσφέρεται επίσης από το τέλος του χρόνου και η δυνατότητα τρίτης σειράς καθισμάτων. Η νέα X5 θα προσφέρεται με 6κύλινδρο 3λιτρο βενζινοκινητήρα τούρμπο με 340 ίππους, V8 4.2 με 462 ίππους, 6κύλινδρο 3λιτρο ντίζελ με 265 ίππους, ενώ στην Μ50d o ίδιος κινητήρας, με τέσσερις υπερσυμπιεστές (2 υψηλής πίεσης και 2 χαμηλής πίεσης) αποδίδει 400 ίππους. Ανανέωση για το Kia Sportage Η Kia αποκάλυψε το ανανεωμένο Sportage, που θ αρχίσει να πωλείται στην Ευρώπη από το δεύτερο εξάμηνο αυτού του έτους. Το αυτοκίνητο έχει υποστεί τις συνηθισμένες αισθητικές αλλαγές σε προφυλακτήρες, φώτα και τροχούς που γίνονται σε κάθε «facelift», υπάρχουν πέντε νέα χρώματα, στο εσωτερικό υπάρχει ένα νέο τιμόνι και αλλαγές στον πίνακα οργάνων, ενώ διατίθενται επίσης και νέες ταπετσαρίες. Αναβάθμιση με νέες προσθήκες έχει γίνει επίσης και στον εξοπλισμό ασφαλείας, πληροφόρησης και ψυχαγωγίας. Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά μέρη υπάρχει τώρα μια νέα ήπια υβριδική έκδοση με 2λιτρο κινητήρα ντίζελ, που συνδυάζεται με ηλεκτρικό σύστημα 48V και μία μονάδα μίζαςγεννήτριας, μειώνοντας έτσι κατά 4% τις εκπομπές CO2 σύμφωνα με το νέο ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών (WLTP). Ο πετρελαιοκινητήρας 1.7 αντικαταστάθηκε με ένα νέο σύνολο 1,6 λίτρων που σύμφωνα με την εταιρεία είναι ο πιο «καθαρός» ντίζελ που έχει κατασκευάσει ποτέ και θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, με 116 ή 136 ίππους. Η ισχυρότερη έκδοση θα συνδυάζεται με σύστημα τετρακίνησης και κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με 7 ταχύτητες.

5 η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο... (νέα)_σ.5 Η Audi παρουσίασε το Q8 Όπως απαιτούν οι σύγχρονες τάσεις, η Audi παρουσίασε και μία 5θυρη κουπέ παραλλαγή του μεγάλου της αυτοκινήτου ελεύθερου χρόνου, του Q7. Το Q8 έχει μήκος 4,99 μ. και είναι πιο φαρδύ, πιο κοντό και πιο χαμηλό από το Q7. Έχει τρία ανεξάρτητα καθίσματα πίσω, τα οποία είναι ρυθμιζόμενα κατά μήκος. Η απόσταση από το έδαφος φτάνει τα 25,4 εκατοστά και με την προαιρετική ενεργητική αερανάρτηση υπάρχει δυνατότητα αυξομείωσης αυτής της απόστασης κατά 9 εκατοστά. Το αυτοκίνητο έχει επομένως και πραγματικές εκτός δρόμου δυνατότητες, καθώς είναι και τετρακίνητο, με μηχανικό κεντρικό διαφορικό που κατανέμει τη ροπή ανάμεσα στον εμπρός και τον πίσω άξονα σε αναλογία 40:60, ενώ διαθέτει και ηλεκτρονικό σύστημα ελεγχόμενης κατάβασης. Προαιρετικά επίσης η Audi προσφέρει και σύστημα ενεργητικής τετραδιεύθυνσης, που έχει τη δυνατότητα στροφής των πίσω τροχών έως 5 μοίρες (αντίθετα προς την φορά κίνησης στις χαμηλές ταχύτητες και κατά τη φορά κίνησης στις υψηλές ταχύτητες). Όλοι οι κινητήρες που θα προσφέρονται με το αυτοκίνητο θα συνδυάζονται με ένα ήπιο υβριδικό σύστημα 48V, η μπαταρία του οποίου έχει και τη δυνατότητα ανάκτησης ενέργειας κατά την επιβράδυνση. Το Q8 θα λανσαριστεί στην Ευρώπη κατά το τρίτο τρίμηνο του φετινού χρόνου. Πολυχρηστικό επιβατικό Opel Combo Life Η Opel προσφέρει μια ακόμα εναλλακτική λύση στη μικρομεσαία κατηγορία με τη μορφή της νέας επιβατικής έκδοσης «Life» του Combo. Το αυτοκίνητο θα διατίθεται με δύο μήκη αμαξώματος (4,4 και 4,75 μ.), με 5 ή 7 καθίσματα, προσφέροντας έτσι μεγάλη ευελιξία σχετικά με τις μεταφορικές ανάγκες που μπορεί να καλύψει. Ο χώρος αποσκευών στη πενταθέσια έκδοση είναι εντυπωσιακά μεγάλος για τόσο μικρό αυτοκίνητο, με χωρητικότητα που φτάνει τα 597 λίτρα. Στην ενίσχυση της πρακτικότητας του εσωτερικού συμβάλλει επίσης στο γεγονός ότι το κάθισμα του συνοδηγού είναι αναδιπλούμενο, επιτρέποντας έτσι τη μεταφορά αντικειμένων πολύ μεγάλου μήκους. Για την δεύτερη σειρά καθισμάτων οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στην στάνταρ διαμόρφωση ενός ενιαίου διαιρούμενου (60:40) καθίσματος ή τριών ατομικών αναδιπλούμενων καθισμάτων. Το νέο μοντέλο θα προσφέρεται με μια γκάμα κινητήρων βενζίνης και ντίζελ που καλύπτουν από τώρα τις νέες ευρωπαϊκές προδιαγραφές εκπομπών ρύπων οι οποίες θα αρχίσουν να εφαρμόζονται από το Σεπτέμβριο του Στην κορυφή της γκάμας θα βρίσκεται ο νέος ντίζελ 1.5 με 130 ίππους, για τον οποίο θα είναι διαθέσιμο (για πρώτη φορά στη κατηγορία) και ένα αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων. Ακολουθώντας τις επιλογές της Opel για όλα τα μικρά επιβατικά της αυτοκίνητα, το Combo Life θα προσφέρεται με μια σειρά ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και οδηγικών βοηθημάτων, όπως επίσης και με μία γκάμα σύγχρονων συστημάτων συνδεσιμότητας, πληροφόρησης και ψυχαγωγίας.

6 η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο... (νέα)_σ.6 Grand Prix Καναδά: Εύκολη νίκη για τον Φέτελ Χωρίς να απειληθεί από κανένα πήρε τη νίκη στον Καναδά ο Σεμπάστιαν Φέτελ, που ξεκίνησε από την «πολ ποζίσιον» (την οποία κέρδισε την τελευταία στιγμή στις δοκιμές του Σαββάτου), κράτησε την πρώτη θέση μετά την εκκίνηση και παρέμεινε εκεί μέχρι το τέλος (περνώντας και στην πρώτη θέση της βαθμολογίας), αφού όλα πήγαν ρολόι για τη Ferrari. Ακόμα και η αλλαγή ελαστικών που έκανε, ήταν ταχύτερη από αυτή του Μπότας που τον ακολουθούσε. Χωρίς εκπλήξεις ήταν και οι άλλες δύο θέσεις στο βάθρο, που κι αυτές πήγαν στον δεύτερο και στον τρίτο της σειράς εκκίνησης, του Μπότας και Φερστάπεν. Συνολικά δεν υπήρξαν ιδιαίτερες συγκινήσεις, αφού και το αυτοκίνητο ασφαλείας που χρειάστηκε να μπει μετά τη σφοδρή σύγκρουση της Toro Rosso του Χάρτλεϊ και της Williams του Στρολ, δεν επηρέασε καθόλου τον αγώνα μια και η επέμβασή του έγινε μόλις στον πρώτο γύρο. Ο μέχρι την Κυριακή πρωτοπόρος της βαθμολογίας, παγκόσμιος πρωταθλητής Λιούις Χάμιλτον, δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την πέμπτη θέση, παραπονούμενος για προβλήματα με την ισχύ του κινητήρα του. Αυτή η μονοτονία όμως δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως δεδομένη, μια που ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν μάλλον μεταβατικός, αφού κάποια αυτοκίνητα είχαν νέους κινητήρες, αλλά κάποια άλλα, μεταξύ των οποίων και οι Mercedes (αλλά και η άλλη Ferrari του Ράικονεν), θα τους χρησιμοποιήσουν από τον επόμενο αγώνα. Θα έχει ενδιαφέρον λοιπόν να δούμε αν όντως άλλαξαν οι ισορροπίες, ή αν η Mercedes επιφυλάσσει κάποιες εκπλήξεις στους αντιπάλους της. Οι 10 πρώτοι στον Καναδά ήταν οι εξής: Φέτελ (Ferrari), Μπότας (Mercedes), Φερστάπεν (Red Bull), Ριτσιάρντο (Red Bull), Χάμιλτον (Mercedes), Ράικονεν (Ferrari), Χούλκενμπεργκ (Renault), Σάινθ (Renault), Οκόν (Force India), Λεκλέρκ (Sauber). Ράλι Ιταλίας: Με... φώτο φίνις ο Νεβίλ Στους αγώνες στίβου, όπου τα αγωνίσματα δρόμου διαρκούν λίγα μόνο λεπτά ή ακόμα και δευτερόλεπτα, χρειάζεται συχνά να καταφύγουν οι κριτές στο φώτο φίνις για να ξεχωρίζουν την σειρά κατάταξης των αγωνιζόμενων που πέφτουν μαζί πάνω στο «νήμα». Σ έναν αγώνα αυτοκινήτων, όμως, που διαρκεί τρεις μέρες και στον οποίο τα αυτοκίνητα διανύουν 314,36 χιλιόμετρα με συνολικό «αγωνιστικό χρόνο» 3,5 ωρών, το να τερματίσει ο πρώτος από τον δεύτερο με διαφορά 7 δεκάτων του δευτερολέπτου είναι σίγουρα κάτι εντυπωσιακό και λέει πολλά για το επίπεδο του συναγωνισμού. Τα εύσημα στο συγκεκριμένο αγώνα της Σαρδηνίας ανήκουν στον Τιερί Νεβίλ, ο οποίος κατάφερε να νικήσει στον αγώνα μόλις στην τελευταία ειδική, τη μικρή Power Stage των 6,96 χιλιομέτρων. Μέχρι τότε είχε καταφέρει να ροκανίσει τη διαφορά του από τον συνεχώς προπορευόμενο από την πρώτη μέρα παγκόσμιο πρωταθλητή Σεμπαστιέν Οζιέ, φτάνοντας στην εκκίνηση της Power Stage με διαφορά 8 δεκάτων. Κι ενώ θα μπορούσε να κάνει συντήρηση, για να εξασφαλίσει τους βαθμούς της δεύτερης θέσης και την πρωτοπορία του στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, αποφάσισε να ρισκάρει, οδήγησε στην κυριολεξία στο όριο και πήρε από τον παγκόσμιο πρωταθλητή τα λίγα δέκατα που χρειαζόταν για να τον περάσει, διευρύνοντας τη διαφορά τους στη βαθμολογία και τη διαφορά της Hyundai από την M-Sport στη βαθμολογία των κατασκευαστών! Από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα που συνέβησαν στον αγώνα είναι δευτερεύοντα και είναι σίγουρο ότι τέτοιου είδους ανταγωνισμός αναβαθμίζει σημαντικά την εικόνα του σπορ, που τα προηγούμενα χρόνια είχε γίνει λίγο μονότονο. Οι 10 πρώτοι στην Ιταλία ήταν οι εξής: Νεβίλ-Γκιλσούλ (Hyundai i20 WRC), Οζιέ-Ινγκρασιά (Ford Fiesta WRC), Λάπι-Φερμ (Toyota Yaris WRC), Πάντον-Μάρσαλ (Hyundai i20 WRC), Όστμπεργκ-Έρικσεν (Citroen C3 WRC), Μπριν-Μάρτιν (Citroen C3 WRC), Λάτβαλα-Άντιλα (Toyota Yaris WRC), Κοπέτσκι-Ντρέσλερ (Skoda Fabia R5), Τάνακ-Γιαρβέογια (Toyota Yaris WRC), Σούνινεν-Μάρκουλα (Ford Fiesta WRC).

7 η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο... (αγορά)_σ.7 Δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχος Peugeot Η αντιπροσωπεία της Peugeot ανακοίνωσε την προσφορά δωρεάν καλοκαιρινού ελέγχου 20 σημείων για τα αυτοκίνητα της μάρκας, με στόχο της μεγιστοποίηση της ασφάλειας και της άνεσης των αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών εκδρομών. Το πρόγραμμα προβλέπει έλεγχο φώτων, υαλοκαθαριστήρων, φρένων, καυσαερίων, συστήματος διεύθυνσης, ανάρτησης, φόρτισης μπαταρίας, εξάτμισης, καταλύτη, κλιματισμού και αμαξώματος, όπως επίσης και δωρεάν συμπλήρωση όλων των υγρών έως 500 ml συνολικά (λάδι κινητήρα, υγρό φρένων, αντιψυκτικό και υγρό πλυστικής συσκευής). Ταυτόχρονα προσφέρονται εκπτώσεις σε μια σειρά ανταλλακτικών. Σε ό,τι αφορά τα κλιματιστικά (μέχρι τις 31 Ιουλίου), πρόκειται για ένα έλεγχο οκτώ σημείων, ο οποίος περιλαμβάνει έλεγχο ιμάντα κομπρεσέρ, έλεγχο της κατάστασης των σωληνώσεων, έλεγχο του φίλτρου σκόνης, έλεγχο σωστής λειτουργίας του κομπρεσέρ, έλεγχο δυναμικών πιέσεων, έλεγχο θερμοκρασίας αέρα στους αεραγωγούς, ανάγνωση της μνήμης του εγκεφάλου, έλεγχο λειτουργίας βαλβίδων κλιματισμού. Επιπλέον, για όσους προγραμματίσουν τον δωρεάν έλεγχο του κλιματισμού μέσω του «Online booking» ( η εταιρεία προσφέρει δωρεάν και τον αντιβακτηριδιακό καθαρισμό του. Πιστοποίηση ΒΕΛΜΑΡ από Volvo για νέο πρότυπο σέρβις Το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της ΒΕΛ- ΜΑΡ (Λ. Μαραθώνος 175, Γέρακας) είναι το δεύτερο συνεργείο Volvo στην Ελλάδα το οποίο προσφέρει τη νέα υπηρεσία σέρβις της Volvo, που αποτελεί μια νέα προσέγγιση στη συντήρηση και την επισκευή των αυτοκινήτων. Το νέο βασίζεται στις μεθόδους εργασίας Lean με στόχο την αύξηση της απόδοσης και τη μείωση των λαθών και μπορεί να μειώσει στο μισό τον χρόνο αναμονής των πελατών. Κατά τη διάρκεια του σέρβις εργάζεται η ομάδα VPS σε ένα αυτοκίνητο, ως μία ομάδα, αντί για ένα τεχνίτη κάθε φορά. Έτσι η εργασία μπορεί να γίνει πιο αποδοτικά και χωρίς λάθη από την αρχή, καθώς βασίζεται σε μια απόλυτα προκαθορισμένη σειρά ενεργειών. Επίσης ο κάθε πελάτης έχει τον προσωπικό μηχανικό του, ο οποίος κατά την διάρκεια του σέρβις ασχολείται αποκλειστικά με αυτόν και το αυτοκίνητό του. Με δεδομένη τη μείωση του χρόνου του σέρβις με τη νέα μέθοδο, οι πελάτες δεν χρειάζεται να πηγαινοέρχονται στο συνεργείο μέχρι την ολοκλήρωσή του, αλλά μπορούν να περιμένουν σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα αναμονής, απολαμβάνοντας ένα καφέ, διαβάζοντας εφημερίδα ή σερφάροντας στο Internet μέσω του διαθέσιμου δωρεάν Wi-Fi.

8 H εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο... (κατασκοπεία)_σ.8 Mercedes GLE H επόμενη γενιά της Mercedes GLE βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στο λανσάρισμα και οι τελευταίες φωτογραφίες των κατασκόπων μας δείχνουν το νέο μοντέλο με ελάχιστο καμουφλάζ. Η βασική έκδοση του αυτοκινήτου θα έχει βάρος κάτω από δύο τόνους και φημολογείται ότι θα εγκαταλείψει την τετρακίνηση προς όφελος της μείωσης του βάρους. Με πιο επιθετικό και «σφηνοειδές» σχήμα, η νέα GLE θα έχει βελτιωμένη αεροδυναμική, με χαμηλότερο συντελεστή αεροδυναμικής αντίστασης από το 0,30-0,32 του σημερινού μοντέλου. Η μείωση της κατανάλωσης στο σύνολο της γκάμας θα είναι γύρω στο 20%, κάτι που θα επιτευχθεί από μία σειρά βελτιωμένων, αλλά και κάποιων εντελώς νέων κινητήρων. AUTOMEDIA

9 Με άποψη για το αυτοκίνητο üεπι ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ üνομικοσ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ üforum üδοκιμεσ üειδησεισ üαποστολεσ üκατασκοπεια üαγορα üδιεθνεισ ΕΚΘΕΣΕΙΣ üρεπορταζ-αφιερωματα üαγωνεσ üauto7

auto7 646# (21 ΣΕΠΤ 18)

auto7 646# (21 ΣΕΠΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 646# (21 ΣΕΠΤ 18) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 605# (13 ΟΚΤ 17)

auto7 605# (13 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 605# (13 ΟΚΤ 17) 2 Δοκιμή Renault

Διαβάστε περισσότερα

auto7 596# (14 ΙΟΥΛ 17)

auto7 596# (14 ΙΟΥΛ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 596# (14 ΙΟΥΛ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 633# (18 ΜΑΪ 18)

auto7 633# (18 ΜΑΪ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 633# (18 ΜΑΪ 18) 2 Δοκιμή BMW 630i

Διαβάστε περισσότερα

auto7 634# (25 ΜΑΪ 18)

auto7 634# (25 ΜΑΪ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 634# (25 ΜΑΪ 18) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 599# (01 ΣΕΠΤ 17)

auto7 599# (01 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 599# (01 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 651# (26 ΟΚΤ 18)

auto7 651# (26 ΟΚΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 651# (26 ΟΚΤ 18) 2 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 623# (02 ΜΑΡ 18)

auto7 623# (02 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 623# (02 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 675# (10 ΜΑΪ 19)

auto7 675# (10 ΜΑΪ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 675# (10 ΜΑΪ 19) 2 Δοκιμή Skoda Fabia

Διαβάστε περισσότερα

auto7 674# Παρασκευή 10 Μαΐου (19 ΑΠΡ 19) Το auto7 σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την

auto7 674# Παρασκευή 10 Μαΐου (19 ΑΠΡ 19) Το auto7 σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 674# (19 ΑΠΡ 19) 2 Δοκιμή Νέο Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 681# (21 ΙΟΥΝ 19)

auto7 681# (21 ΙΟΥΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 681# (21 ΙΟΥΝ 19) 2 Δοκιμή Audi Q3

Διαβάστε περισσότερα

auto7 589# (26 ΜΑΪ 17)

auto7 589# (26 ΜΑΪ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 589# (26 ΜΑΪ 17) 2 Δοκιμή BMW

Διαβάστε περισσότερα

auto7 604# (06 ΟΚΤ 17)

auto7 604# (06 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 604# (06 ΟΚΤ 17) 2 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 666# (22 ΦΕΒ 19)

auto7 666# (22 ΦΕΒ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 666# (22 ΦΕΒ 19) 2 Δοκιμή Volvo V60

Διαβάστε περισσότερα

auto7 622# (23 ΦΕΒ 18)

auto7 622# (23 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 622# (23 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή BMW 530e

Διαβάστε περισσότερα

auto7 619# (02 ΦΕΒ 18)

auto7 619# (02 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 619# (02 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή BMW

Διαβάστε περισσότερα

auto7 682# (28 ΙΟΥΝ 19)

auto7 682# (28 ΙΟΥΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 682# (28 ΙΟΥΝ 19) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 616# (12 ΙΑΝ 18)

auto7 616# (12 ΙΑΝ 18) το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Η υπόθεση της οδικής ασφάλειας αφορά όλους όσους εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με τις οδικές μεταφορές. Στις αναπτυγμένες κοινωνίες υπάρχει σύμπραξη κρατικών

Διαβάστε περισσότερα

auto7 573# (27 ΙΑΝ 17)

auto7 573# (27 ΙΑΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 573# (27 ΙΑΝ 17) 2 Δοκιμή Ford

Διαβάστε περισσότερα

auto7 592# (16 ΙΟΥΝ 17)

auto7 592# (16 ΙΟΥΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 592# (16 ΙΟΥΝ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 655# (23 ΝΟΕ 18)

auto7 655# (23 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 655# (23 ΝΟΕ 18) 3 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 647# (28 ΣΕΠΤ 18)

auto7 647# (28 ΣΕΠΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 647# (28 ΣΕΠΤ 18) 2 Δοκιμή Volvo

Διαβάστε περισσότερα

auto7 635# (01 ΙΟΥΝ 18)

auto7 635# (01 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 635# (01 ΙΟΥΝ 18) 2 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 669# (15 ΜΑΡ 19)

auto7 669# (15 ΜΑΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 669# (15 ΜΑΡ 19) 2 9 Νέα 2Αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 625# (16 ΜΑΡ 18)

auto7 625# (16 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 625# (16 ΜΑΡ 18) 2 11 Νέα 2Αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 586# (05 ΜΑΪ 17)

auto7 586# (05 ΜΑΪ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 586# (05 ΜΑΪ 17) 2 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 638# (22 ΙΟΥΝ 18)

auto7 638# (22 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 638# (22 ΙΟΥΝ 18) 2 Δοκιμή Mini Countryman

Διαβάστε περισσότερα

auto7 628# (13 ΑΠΡ 18)

auto7 628# (13 ΑΠΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 628# (13 ΑΠΡ 18) 2 Δοκιμή Seat Arona

Διαβάστε περισσότερα

auto7 612# (01 ΔΕΚ 17)

auto7 612# (01 ΔΕΚ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 612# (01 ΔΕΚ 17) 3 Δοκιμή Alfa

Διαβάστε περισσότερα

auto7 677# (24 ΜΑΪ 19)

auto7 677# (24 ΜΑΪ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 677# (24 ΜΑΪ 19) 2 Δοκιμή Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 652# (02 ΝΟΕ 18)

auto7 652# (02 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 652# (02 ΝΟΕ 18) 3 Δοκιμή Nissan

Διαβάστε περισσότερα

auto7 680# (14 ΙΟΥΝ 19)

auto7 680# (14 ΙΟΥΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 680# (14 ΙΟΥΝ 19) 2 Δοκιμή Audi A1

Διαβάστε περισσότερα

auto7 624# (09 ΜΑΡ 18)

auto7 624# (09 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 624# (09 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή Opel Grandland

Διαβάστε περισσότερα

auto7 673# (12 ΑΠΡ 19)

auto7 673# (12 ΑΠΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 673# (12 ΑΠΡ 19) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 648# (05 ΟΚΤ 18)

auto7 648# (05 ΟΚΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 648# (05 ΟΚΤ 18) 2 Δοκιμή VW up!

Διαβάστε περισσότερα

auto7 649 # (12 ΟΚΤ 18)

auto7 649 # (12 ΟΚΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 649 # (12 ΟΚΤ 18) 2 Σαλόνι Παρισιού

Διαβάστε περισσότερα

auto7 654# (16 ΝΟΕ 18)

auto7 654# (16 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 654# (16 ΝΟΕ 18) 2 Δοκιμή Honda Civic

Διαβάστε περισσότερα

auto7 672# (05 ΑΠΡ 19)

auto7 672# (05 ΑΠΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 672# (05 ΑΠΡ 19) 2 Δοκιμή Kia Ceed

Διαβάστε περισσότερα

auto7 608# (03 ΝΟΕ 17)

auto7 608# (03 ΝΟΕ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 608# (03 ΝΟΕ 17) 3 Δοκιμή Kia Soul

Διαβάστε περισσότερα

auto7 660# (11 ΙΑΝ 19)

auto7 660# (11 ΙΑΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 660# (11 ΙΑΝ 19) 2 Δοκιμή Volvo XC60

Διαβάστε περισσότερα

auto7 626# (23 ΜΑΡ 18)

auto7 626# (23 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 626# (23 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή VW T-Roc

Διαβάστε περισσότερα

auto7 621# (16 ΦΕΒ 18)

auto7 621# (16 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 621# (16 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή Νέο Honda

Διαβάστε περισσότερα

auto7 618# (26 ΙΑΝ 18)

auto7 618# (26 ΙΑΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 618# (26 ΙΑΝ 18) 2 Δοκιμή Volvo V90

Διαβάστε περισσότερα

auto7 641# (13 ΙΟΥΛ 18)

auto7 641# (13 ΙΟΥΛ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 641# (13 ΙΟΥΛ 18) 3 Δοκιμή Ford EcoSport

Διαβάστε περισσότερα

auto7 617# (19 ΙΑΝ 18)

auto7 617# (19 ΙΑΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 617# (19 ΙΑΝ 18) 2 Δοκιμή Jeep Compass

Διαβάστε περισσότερα

auto7 656# (30 ΝΟΕ 18)

auto7 656# (30 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 656# (30 ΝΟΕ 18) 3 Δοκιμή Mini Cooper

Διαβάστε περισσότερα

auto7 667# (01 ΜΑΡ 19)

auto7 667# (01 ΜΑΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 667# (01 ΜΑΡ 19) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 607# (27 ΟΚΤ 17)

auto7 607# (27 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 607# (27 ΟΚΤ 17) 2 Δοκιμή Toyota

Διαβάστε περισσότερα

auto7 611# (24 ΝΟΕ 17)

auto7 611# (24 ΝΟΕ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 611# (24 ΝΟΕ 17) 3 Δοκιμή Opel

Διαβάστε περισσότερα

auto7 603# (29 ΣΕΠΤ 17)

auto7 603# (29 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 603# (29 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή Seat Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

auto7 597# (21 ΙΟΥΛ 17)

auto7 597# (21 ΙΟΥΛ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 597# (21 ΙΟΥΛ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 671# (29 ΜΑΡ 19)

auto7 671# (29 ΜΑΡ 19) το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Τα δύο δυστυχήματα του Boeing 737 Max με τους δεκάδες νεκρούς πρέπει να λειτουργήσουν ως δυνατή καμπάνα για όσους πιστεύουν ότι είναι δυνατόν να μετακινούμαστε

Διαβάστε περισσότερα

auto7 657# (07 ΔΕΚ 18)

auto7 657# (07 ΔΕΚ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 657# (07 ΔΕΚ 18) 3 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 602 # (22 ΣΕΠΤ 17)

auto7 602 # (22 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 602 # (22 ΣΕΠΤ 17) 2 13 Νέα

Διαβάστε περισσότερα

auto7 578# (03 ΜΑΡ 17)

auto7 578# (03 ΜΑΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 578# (03 ΜΑΡ 17) 2 Δοκιμή Volvo

Διαβάστε περισσότερα

auto7 600# (08 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το

auto7 600# (08 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 600# (08 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 685# (19 ΙΟΥΛ 19)

auto7 685# (19 ΙΟΥΛ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 685# (19 ΙΟΥΛ 19) 3 Δοκιμή VW T-Cross

Διαβάστε περισσότερα

auto7 587# (12 ΜΑΪ 17)

auto7 587# (12 ΜΑΪ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 587# (12 ΜΑΪ 17) 3 Δοκιμή Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 639# (29 ΙΟΥΝ 18)

auto7 639# (29 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 639# (29 ΙΟΥΝ 18) 3 Δοκιμή Subaru

Διαβάστε περισσότερα

auto7 610# (17 ΝΟΕ 17)

auto7 610# (17 ΝΟΕ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 610# (17 ΝΟΕ 17) 3 Δοκιμή Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 576# (17 ΦΕΒ 17)

auto7 576# (17 ΦΕΒ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 576# (17 ΦΕΒ 17) 2 Δοκιμή DS5

Διαβάστε περισσότερα

auto7 663# (01 ΦΕΒ 19)

auto7 663# (01 ΦΕΒ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 663# (01 ΦΕΒ 19) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 631# (05 ΜΑΪ 18)

auto7 631# (05 ΜΑΪ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 631# (05 ΜΑΪ 18) 2 Δοκιμή Νέα BMW

Διαβάστε περισσότερα

auto7 670# (22 ΜΑΡ 19)

auto7 670# (22 ΜΑΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 670# (22 ΜΑΡ 19) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 668# (08 ΜΑΡ 19)

auto7 668# (08 ΜΑΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 668# (08 ΜΑΡ 19) 2 Δοκιμή Ford Focus

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Αν ζητήσει κανείς από ένα... ψυχίατρο να αξιολογήσει τη φορολογική πολιτική της ελληνική κυβέρνησης απέναντι στο (544//20 ΜΑΪ 16)

auto7 Αν ζητήσει κανείς από ένα... ψυχίατρο να αξιολογήσει τη φορολογική πολιτική της ελληνική κυβέρνησης απέναντι στο (544//20 ΜΑΪ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 664# (08 ΦΕΒ 19)

auto7 664# (08 ΦΕΒ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 664# (08 ΦΕΒ 19) 2 Δοκιμή Jeep Compass

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Οι παλιότεροι θα θυμούνται τις ευκαιρίες που χάθηκαν -κυρίως λόγω ιδεολογικών αγκυλώσεων- για να μπει η Ελλάδα στο χάρτη (564//04 ΝΟΕ 16)

auto7 Οι παλιότεροι θα θυμούνται τις ευκαιρίες που χάθηκαν -κυρίως λόγω ιδεολογικών αγκυλώσεων- για να μπει η Ελλάδα στο χάρτη (564//04 ΝΟΕ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 661# (18 ΙΑΝ 19)

auto7 661# (18 ΙΑΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 661# (18 ΙΑΝ 19) 2 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 598# Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου (28 ΙΟΥΛ 17) Το auto7 σας εύχεται καλό καλοκαίρι Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την

auto7 598# Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου (28 ΙΟΥΛ 17) Το auto7 σας εύχεται καλό καλοκαίρι Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 598# (28 ΙΟΥΛ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 609# (10 ΝΟΕ 17)

auto7 609# (10 ΝΟΕ 17) το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Ένα χαρακτηριστικό δείγμα του παραλογισμού στον οποίο οδηγεί η λαϊκίστικη πίεση πολλών ευρωπαίων πολιτικών με μηδενική γνώση της τεχνολογίας προς την αυτοκινητοβιομηχανία

Διαβάστε περισσότερα

auto7 640# (06 ΙΟΥΛ 18)

auto7 640# (06 ΙΟΥΛ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 640# (06 ΙΟΥΛ 18) 3 Δοκιμή Dacia

Διαβάστε περισσότερα

auto7 595# (07 ΙΟΥΛ 17)

auto7 595# (07 ΙΟΥΛ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 595# (07 ΙΟΥΛ 17) 3 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 585# (28 ΑΠΡ 17)

auto7 585# (28 ΑΠΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 585# (28 ΑΠΡ 17) 2 Δοκιμή Audi

Διαβάστε περισσότερα

auto7 683# (05 ΙΟΥΛ 19)

auto7 683# (05 ΙΟΥΛ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 683# (05 ΙΟΥΛ 19) 3 Δοκιμή BMW 216d

Διαβάστε περισσότερα

auto7 593# (23 ΙΟΥΝ 17)

auto7 593# (23 ΙΟΥΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 593# (23 ΙΟΥΝ 17) 3 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 636# (08 ΙΟΥΝ 18)

auto7 636# (08 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 636# (08 ΙΟΥΝ 18) 2 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 632# (11 ΜΑΪ 18)

auto7 632# (11 ΜΑΪ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 632# (11 ΜΑΪ 18) 2 Δοκιμή VW Golf

Διαβάστε περισσότερα

auto7 629# (20 ΑΠΡ 18)

auto7 629# (20 ΑΠΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 629# (20 ΑΠΡ 18) 2 Δοκιμή Νέο Opel

Διαβάστε περισσότερα

auto7 588# (19 ΜΑΪ 17)

auto7 588# (19 ΜΑΪ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 588# (19 ΜΑΪ 17) 2 Δοκιμή Renault

Διαβάστε περισσότερα

auto7 658# (14 ΔΕΚ 18)

auto7 658# (14 ΔΕΚ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 658# (14 ΔΕΚ 18) 3 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 613# (08 ΔΕΚ 17)

auto7 613# (08 ΔΕΚ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 613# (08 ΔΕΚ 17) 3 Δοκιμή Kia Rio

Διαβάστε περισσότερα

auto7 662# (25 ΙΑΝ 19)

auto7 662# (25 ΙΑΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 662# (25 ΙΑΝ 19) 2 Δοκιμή VW Polo

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Όσοι πιστέψατε το κράτος-απατεώνα που λειτουργεί στην Ελλάδα και αγοράσατε αυτοκίνητα με εκπομπές CO2 κάτω (519//06 ΝΟΕ15)

auto7 Όσοι πιστέψατε το κράτος-απατεώνα που λειτουργεί στην Ελλάδα και αγοράσατε αυτοκίνητα με εκπομπές CO2 κάτω (519//06 ΝΟΕ15) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 627# Παρασκευή 13 Απριλίου (30 ΜΑΡ 18) Το auto7 σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την

auto7 627# Παρασκευή 13 Απριλίου (30 ΜΑΡ 18) Το auto7 σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 627# (30 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή Kia Stonic

Διαβάστε περισσότερα

auto7 581# (24 ΜΑΡ 17)

auto7 581# (24 ΜΑΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 581# (24 ΜΑΡ 17) 2 Δοκιμή Ford

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικό Ακόμα πιο φροντισμένο σε ότι αφορά την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται αλλά και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Πιο high tech, τόσο

Εσωτερικό Ακόμα πιο φροντισμένο σε ότι αφορά την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται αλλά και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Πιο high tech, τόσο Design Ιδιαίτερα εκτεταμένη ανανέωση που ξεπερνά κατά πολύ τα συνηθισμένα όρια ενός facelift. Δίνει σε σημαντικό βαθμό το δικαίωμα να μιλάμε για νέα μοντέλα. Εμπρός μέρος έχει αλλάξει ριζικά μορφή. Νέα

Διαβάστε περισσότερα

auto7 577# (24 ΦΕΒ 17)

auto7 577# (24 ΦΕΒ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 577# (24 ΦΕΒ 17) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 590# (02 ΙΟΥΝ 17)

auto7 590# (02 ΙΟΥΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 590# (02 ΙΟΥΝ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Εκ πρώτης όψεως, το νέο σύστημα επιβολής τέλους ταξινόμησης στα αυτοκίνητα με βάση την τελική τιμή τους προ φόρων (545//27 ΜΑΪ 16)

auto7 Εκ πρώτης όψεως, το νέο σύστημα επιβολής τέλους ταξινόμησης στα αυτοκίνητα με βάση την τελική τιμή τους προ φόρων (545//27 ΜΑΪ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 644# (07 ΣΕΠΤ 18)

auto7 644# (07 ΣΕΠΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 644# (07 ΣΕΠΤ 18) 2 Δοκιμή Skoda

Διαβάστε περισσότερα

auto7 574# (03 ΦΕΒ 17)

auto7 574# (03 ΦΕΒ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 574# (03 ΦΕΒ 17) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 571# (13 ΙΑΝ 17)

auto7 571# (13 ΙΑΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 571# (13 ΙΑΝ 17) 2 Παρουσίαση

Διαβάστε περισσότερα

auto7 606# (20 ΟΚΤ 17)

auto7 606# (20 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 606# (20 ΟΚΤ 17) 3 Δοκιμή Kia

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Είναι πραγματικά ν απορεί κανείς με τον ξετσίπωτο τρόπο με τον οποίο εξυπηρετεί η κυβέρνηση τα συμφέροντα διαφόρων, (529//29 IAN16)

auto7 Είναι πραγματικά ν απορεί κανείς με τον ξετσίπωτο τρόπο με τον οποίο εξυπηρετεί η κυβέρνηση τα συμφέροντα διαφόρων, (529//29 IAN16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 591# (09 ΙΟΥΝ 17)

auto7 591# (09 ΙΟΥΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 591# (09 ΙΟΥΝ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 686# Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου (26 ΙΟΥΛ 19)

auto7 686# Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου (26 ΙΟΥΛ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 686# (26 ΙΟΥΛ 19) 2 Δοκιμή Νέα Toyota

Διαβάστε περισσότερα

auto7 575# (10 ΦΕΒ 17)

auto7 575# (10 ΦΕΒ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 575# (10 ΦΕΒ 17) 2 Δοκιμή Opel

Διαβάστε περισσότερα

auto7 620# (09 ΦΕΒ 18)

auto7 620# (09 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 620# (09 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή Νέο VW

Διαβάστε περισσότερα