Ermis PR. Κατηγορία: PR / LOW BUDGET. Τίτλος Συμμετοχής: ORZENE CAMPAIGN. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ORZENE. Εταιρία/Πελάτης: SARANTIS GROUP

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ermis PR. Κατηγορία: PR / LOW BUDGET. Τίτλος Συμμετοχής: ORZENE CAMPAIGN. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ORZENE. Εταιρία/Πελάτης: SARANTIS GROUP"

Transcript

1 Ermis PR Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο. Οι οδηγίες για τη συμπλήρωση των πεδίων της φόρμας δεν πρέπει να διαγράφονται, καθώς αποτελούν οδηγό για τις κριτικές επιτροπές. Σε κανένα σημείο της έκθεσης δεν πρέπει να αναγράφεται το όνομα της συμμετέχουσας εταιρίας επικοινωνίας. Κατηγορία: PR / LOW BUDGET Τίτλος Συμμετοχής: ORZENE CAMPAIGN Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ORZENE Εταιρία/Πελάτης: SARANTIS GROUP Είδος Προϊόντος/Υπηρεσίας: ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Προϋπολογισμός Ανάπτυξη του προβλήματος /ευκαιρίας Το Orzene ανήκει στον Όμιλο Σαράντης Group και αποτελεί ένα από τα δυνατότερα και πολλά υποσχόμενα brand της εταιρίας. Η γκάμα του περιλαμβάνει πολλές σειρές και προϊόντα που μπορούν να καλύψουν την ανάγκη της κάθε σύγχρονης γυναίκας (και όχι μόνο) στον τομέα της περιποίησης των μαλλιών. Δημιουργήθηκε η ανάγκη για την επικοινωνία των προϊόντων της μάρκας, έτσι ώστε να μπορέσουν να γίνουν γνωστά στο βασικό κοινό-στόχος με έναν τρόπο που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του και παράλληλα θα οδηγήσει σε αύξηση του awareness και των πωλήσεων. Χρησιμοποιήσαμε λοιπόν το facebook σαν βασικό όχημα επικοινωνίας και έτσι επιτύχαμε πανελλαδική κάλυψη. Η καμπάνια που δημιουργήθηκε ονομάζεται Shine On! Orzene Diary και αποτελεί ένα ημερολόγιο λάμψης και ομορφιάς.

2 2. Έρευνα Εξετάζοντας πιο προσεκτικά το κοινό μας παρατηρήσαμε ότι επικοινωνιακά θα μπορούσαμε να το προσεγγίσουμε πιο αποτελεσματικά μέσω των Social Media, και ειδικότερα μέσω της σελίδας μας στο Facebook ( και του καναλιού μας στο YouTube (Orzene Greece). Παράλληλα, οι δεδομένες δυνατότητες του budget μας (η παραγωγή του κάθε επεισοδίου συνολικά κοστίζει ) αλλά και η μεγάλη γκάμα δημιουργικών ενεργειών που μας δίνουν τη δυνατότητα τα συγκεκριμένα μέσα να υλοποιήσουμε μας οδήγησαν στο σχεδιασμό της συγκεκριμένης καμπάνιας. 3. Σχεδιασμός /Στρατηγική Με σκοπό να πετύχουμε το μέγιστο awareness αλλά και το επιθυμητό virality του περιεχομένου, χρησιμοποιήσαμε το YouTube ως την βασική πλατφόρμα περιεχόμενου (hub) του Orzene, ενισχύοντάς το με όλα τα διαθέσιμα κανάλια επικοινωνίας. Οι στόχοι του προγράμματος ήταν οι ακόλουθοι: Επικοινωνία των προϊόντων και δημιουργία awareness Ανάπτυξη κοινού που θα ακολουθήσουν την μάρκα (virality) Δημιουργίες ευκαιρίας δοκιμής του προϊόντος

3 Το κοινό στόχος μας είναι γυναίκες 18 45, ενεργοί χρήστες των social media (Facebook, Instagram & YouTube). Επίσης στοχεύουμε σε print & digital media που περιλαμβάνουν το συγκεκριμένο κοινό στόχο (γυναικεία περιοδικά, lifestyle έντυπα, γυναικεία sites, blogs), καθώς και σε visibility σε μεγάλα καταστήματα καλλυντικών και supermarkets (δημιουργική τοποθέτηση προϊόντων και pop υλικών). Το βασικό μήνυμα της καμπάνιας μας είναι το Shine On! Orzene Diary, γιατί θέλουμε να κρατάμε το engagement του κοινού μας σε τακτική βάση, και να δημιουργούμε μία περιοδικότητα στην επικοινωνία μας. Παράλληλα απαντάμε στην ανάγκη των γυναικών για λάμψη, υγεία και ομορφιά, προτρέποντάς τους να παραμείνουν λαμπερές (Shine On!).

4 4. Υλοποίηση Δημιουργήσαμε στα Social Media το Orzene Diary, ένα ημερολόγιο λάμψης που γεμίζει τις σελίδες του με tips και συμβουλές ομορφιάς. Επιλέξαμε την Ελένη Τσολάκη σαν ambassador της μάρκας Orzene, καθώς αποτελεί ένα φρέσκο, νεανικό πρόσωπο, το οποίο δεν έχει συνδεθεί με άλλη μάρκα και είναι ευρείας αποδοχής από το κοινό. Ταυτόχρονα διανύει μία επιτυχημένη σεζόν καθώς συμμετέχει σε καθημερινή πρωινή εκπομπή με μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης (Happy Day στον Alpha), γεγονός που ξέραμε ότι θα μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε στην επικοινωνία μας. Παράλληλα, ο hair expert της μάρκας Βασίλης Μπουλούμπασης είναι ο πλέον κατάλληλος να αναδείξει το προϊόν και τα πλεονεκτήματα του, δίνοντας όλες τις χρήσιμες και αναγκαίες συμβουλές και tips για τις φίλες της μάρκας. Μαζί αποτελούν ένα δίδυμο που επιτυγχάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να αναδείξει τα προϊόντα της μάρκας και να παρακινήσει το κοινό να τα δοκιμάσει και να τα αγαπήσει. Σε τακτική βάση ετοιμάζουμε ένα video με τους 2 πρωταγωνιστές μας και τη συγκεκριμένη σειρά από τη γκάμα μας που θέλουμε να προωθήσουμε. Με χιουμοριστική διάθεση και κάθε φορά διαφορετικό θέμα/σενάριο, δημιουργούμε θεματικά videos που συνδέονται κάθε φορά με ένα διαγωνισμό με διαφορετικά εποχιακά δώρα, δελεαστικά για το κοινό μας.

5 Τα videos αναρτώνται στη σελίδα του Orzene στο Facebook και στο κανάλι στο YouTube. Το κοινό προετοιμάζεται για την ανάρτηση κάθε νέου video με στοχευμένα posts που δημιουργούν προσμονή και αλληλεπίδραση. Τα δώρα που επιλέγουμε κάθε φορά είναι εξαιρετικά δελεαστικά για το κοινό, και καλύπτουν ευρεία γκάμα αναγκών της σύγχρονης γυναίκας (tailor made επώνυμο φόρεμα, backstage σε ελληνική σειρά στην Κύπρο, 2ήμερο ταξίδι με ιστιοπλοϊκό, dinner σε εστιατόριο επώνυμου σεφ και μαθήματα μαγειρικής). Σαν αποτέλεσμα των παραπάνω, η ανταπόκριση του κοινού είναι εξαιρετικά θερμή, και πάντα υπάρχει προσμονή για την επόμενη σελίδα του Ημερολογίου μας. Τα 4 videos μπορείτε να τα δείτε ολόκληρα στη σελίδα του Orzene στο Facebook: 5. Αξιολόγηση Η καμπάνια είχε θεαματικά αποτελέσματα στο κοινό μας, τόσο όσο αφορά στην αύξηση του engagement στα Social Media, όσο και στον βασικό μας στόχο που είναι η αύξηση των πωλήσεων του προϊόντος στα σημεία διανομής (καταστήματα καλλυντικών, super markets). Πιο συγκεκριμένα τονώσαμε την πιστότητα των φίλων στη σελίδα μας Facebook, ενισχύοντας το virality του περιεχομένου. Τα videos της καμπάνιας μας είχαν εξαιρετικά μεγάλο virality με συνολικά 2,777 shares. Με την αναπτυγμένη διάδραση (sharing, θετικά comments και άμεση αποδοχή των χρηστών, όπως και την επίδραση των social media ambassadors), το περιεχόμενο διαχύθηκε επιτυχώς και στα Παραδοσιακά Μέσα. Σε αυτό βοήθησε και το συμπληρωματικό πλάνο τηλεοπτικών παρουσιάσεων της καμπάνιας και των προϊόντων μας σε επιλεγμένες εκπομπές υψηλής τηλεθέασης (Ελένη Μενεγάκη, Happy Day, Όλα Παίζουν, Το Πρωϊνό κ.λπ.), πάντα με τη συμμετοχή των 2 ambassadors μας, οι οποίοι σε συνδυασμό με τους παρουσιαστές δημιουργούσαν πάντα μεγάλο impact για τη μάρκα και τα προϊόντα μας. Το αποτέλεσμα ήταν πέραν της προσδοκώμενης επίδρασης και αποδοχής της καμπάνιας στα κοινά στόχος και σε ακόμα περισσότερα.

6 Αναλυτικότερα για το κάθε video (στοιχεία για τα 3 από τα 4), έχουμε τα παρακάτω στατιστικά:

7 Παράλληλα παρατηρήθηκε αύξηση πωλήσεων στα σημεία διανομής. Συγκεκριμένα έχουμε στη διάθεσή μας τα παρακάτω στοιχεία: Οι πωλήσεις (από εμάς προς την αγορά) του συνολικού brand μέχρι σήμερα είναι 8% αυξημένες σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2014 (με την ίδια επένδυση σε media και BTL με την προηγούμενη χρονιά). Όσον αφορά τα μερίδια, σε σχέση με τα αποτελέσματα ολόκληρης της κατηγορίας των σαμπουάν Orzene πέτυχε αύξηση κατά +0,3 μεριδιακές μονάδες σε τεμάχια και +0,2 μεριδιακές μονάδες σε αξία, ενώ στην κατηγορία après shampoo είχε αυξητικό μερίδιο κατά +0,7 μεριδιακές μονάδες σε τεμάχια και +0,4 μεριδιακές μονάδες σε αξία. Δεδομένων των παραπάνω στοιχείων ο πελάτης σχεδιάζει αύξηση της επένδυσής του σε δημιουργικές ενέργειες για τη νέα χρονιά.

8 6. Βράβευση Η συμμετοχή αυτή αξίζει να βραβευτεί καθώς πέτυχε τους στόχους που εξαρχής είχε θέσει. Παράλληλά ξεπέρασε τις προσδοκίες του Ομίλου Σαράντης από τη συγκεκριμένη καμπάνια, θέτοντας τον πήχη σχετικά με την επένδυση που θέλουν να κάνουν για το συγκεκριμένο προϊόν την επόμενη χρονιά, πολύ υψηλά. Το κοινό αγκάλιασε την όλη προσπάθεια και η αποδοχή ήταν πέραν του προσδοκώμενου. Όλα τα παραπάνω πραγματοποιήθηκαν με το εξαιρετικά περιορισμένο budget του πελάτη (2.000 ανά επεισόδιο συνολικά σαν παραγωγή). 7. Ποιο ήταν το Διεθνές Concept και πως η καμπάνια σας διαφοροποιήθηκε ή/και εξέλιξε αυτό; (max 100 λέξεις) Αφορά μόνο τις συμμετοχές που διαγωνίζονται στην Κατηγορία Διεθνές Concept 8. Σύντομη Περιγραφή της Συμμετοχής (80 λέξεις) Για λογαριασμό του brand Orzene δημιουργήσαμε μία εξαιρετικά low budget και επιτυχημένη καμπάνια, το Shine On! Orzene Diary, ένα ημερολόγιο λάμψης και ομορφιάς στα Social Media, τις σελίδες του οποίου γεμίζουν δημιουργικά θεματικά videos με πρωταγωνιστές τους ambassadors της μάρκας Ελένη Τσολάκη και Βασίλη Μπουλούμπαση. Η καμπάνια εξαπλώθηκε γρήγορα σε digital και παραδοσιακά μέσα, απέκτησε αυξημένο virality και σαν αποτέλεσμα είχαμε την αύξηση των πωλήσεων του προϊόντος. 9. Καταθέστε δείγμα του Διεθνούς Δημιουργικού υλικού σε jpg ή με URL Αφορά μόνο τις συμμετοχές που διαγωνίζονται στην Κατηγορία Διεθνές Concept 10. Δημιουργικό Υλικό ( jpg )

9 LOGO ORZENE ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ SHAMPOO

10 STAND ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΕΛΙΔΑΣ FACEBOOK

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Τίτλος Συμμετοχής: My Elvive" Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): L Oreal Paris. Εταιρία/Πελάτης: L Oreal Hellas

Ermis Media. Κατηγορία: Τίτλος Συμμετοχής: My Elvive Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): L Oreal Paris. Εταιρία/Πελάτης: L Oreal Hellas Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: CRAFT & FUNCTION / User Interface Design. Τίτλος Συμμετοχής: elladakonta.gr. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean

Ermis Digital. Κατηγορία: CRAFT & FUNCTION / User Interface Design. Τίτλος Συμμετοχής: elladakonta.gr. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct/ Χορηγίες. Τίτλος Συμμετοχής: Samsung Paralympics Campaign #Gnorisetous

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct/ Χορηγίες. Τίτλος Συμμετοχής: Samsung Paralympics Campaign #Gnorisetous Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct / LOW BUDGET / Low Budget. Τίτλος Συμμετοχής: COSMOTE ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct / LOW BUDGET / Low Budget. Τίτλος Συμμετοχής: COSMOTE ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT MARKETING / Καμπάνιες Direct Marketing / Business to Consumer μόνο μέσω Digital Καναλιών

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT MARKETING / Καμπάνιες Direct Marketing / Business to Consumer μόνο μέσω Digital Καναλιών Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Web Campaigns. Τίτλος Συμμετοχής: The Web Genius (bag) Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ibag

Ermis Digital. Κατηγορία: Web Campaigns. Τίτλος Συμμετοχής: The Web Genius (bag) Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ibag Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε8. Τίτλος Συμμετοχής: Δίψα για μουσική. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Βίκος Cola

Ermis Media. Κατηγορία: Ε8. Τίτλος Συμμετοχής: Δίψα για μουσική. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Βίκος Cola Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Τίτλος Συμμετοχής: ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΙΣ ΚΡΙΣ ΤΟΣΤΙΜΟ

Ermis Media. Τίτλος Συμμετοχής: ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΙΣ ΚΡΙΣ ΤΟΣΤΙΜΟ Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορία: SOCIAL MEDIA Long term Community Building/Management. Τίτλος Συµµετοχής: HONDAROADTRIPS. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): HONDA MOTO GREECE

Κατηγορία: SOCIAL MEDIA Long term Community Building/Management. Τίτλος Συµµετοχής: HONDAROADTRIPS. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): HONDA MOTO GREECE Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (µαζί µε τις οδηγίες συµπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιµοποιηθεί µέγεθος γραµµατοσειράς 10 ή και µεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε6. SOCIAL MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: Μοντερνόμετρο. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): DIXAN. Εταιρία/Πελάτης: Henkel Hellas

Ermis Media. Κατηγορία: Ε6. SOCIAL MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: Μοντερνόμετρο. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): DIXAN. Εταιρία/Πελάτης: Henkel Hellas Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: WEB CAMPAIGNS. Τίτλος Συμμετοχής: ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): DOVE MEN PLUS CARE

Ermis Digital. Κατηγορία: WEB CAMPAIGNS. Τίτλος Συμμετοχής: ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): DOVE MEN PLUS CARE Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε6. Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: MARATHON / ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Ermis Media. Κατηγορία: Ε6. Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: MARATHON / ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Δημιουργήσαμε την καμπάνια με τίτλο «Δίψα για Μουσική», απόλυτα στοχευμένη στο core target group του προϊόντος, Ενήλικες ετών.

Ermis Media. Δημιουργήσαμε την καμπάνια με τίτλο «Δίψα για Μουσική», απόλυτα στοχευμένη στο core target group του προϊόντος, Ενήλικες ετών. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT MARKETING / Product Placement. Τίτλος Συμμετοχής: Σεφ Εν Βρασμώ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Misko

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT MARKETING / Product Placement. Τίτλος Συμμετοχής: Σεφ Εν Βρασμώ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Misko Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ5. Προγράμματα Κοινωνικής Δραστηριότητας (Social Causes and

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ5. Προγράμματα Κοινωνικής Δραστηριότητας (Social Causes and Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: B2C / Χορηγίες. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean Μαραθώνιος. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Airlines

Ermis Direct. Κατηγορία: B2C / Χορηγίες. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean Μαραθώνιος. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Airlines Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: CO-BRANDING ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COCA-COLA

Ermis Media. Κατηγορία: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: CO-BRANDING ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COCA-COLA Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Websites Campaign Sites. Τίτλος Συμμετοχής: The Campari Red Book of Style. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): Campari

Ermis Digital. Κατηγορία: Websites Campaign Sites. Τίτλος Συμμετοχής: The Campari Red Book of Style. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): Campari Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Είδος Προϊόντος/Υπηρεσίας: Διαδικασία Προσέλκυσης και Επιλογής Νέων Ταλέντων

Ermis Direct. Είδος Προϊόντος/Υπηρεσίας: Διαδικασία Προσέλκυσης και Επιλογής Νέων Ταλέντων Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Integrated Multi-Platform Campaign 2. Services, Corporate Image & Sponsorships

Ermis Digital. Κατηγορία: Integrated Multi-Platform Campaign 2. Services, Corporate Image & Sponsorships Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Craft & Function / Omni-Channel Experience Design. Τίτλος Συμμετοχής: my Alpha wallet web platform & mobile app

Ermis Digital. Κατηγορία: Craft & Function / Omni-Channel Experience Design. Τίτλος Συμμετοχής: my Alpha wallet web platform & mobile app Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Visa Solidarity εκτόξευσε τη χρήση καρτών κατά 82 Visa 2. Έρευνα Visa Visa Visa Solidarity.

Visa Solidarity εκτόξευσε τη χρήση καρτών κατά 82 Visa 2. Έρευνα Visa Visa Visa Solidarity. Ermis PR Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: WEBSITES SOCIAL AWARENESS SITES. Τίτλος Συμμετοχής: MUSEUM WITHOUT A HOME

Ermis Digital. Κατηγορία: WEBSITES SOCIAL AWARENESS SITES. Τίτλος Συμμετοχής: MUSEUM WITHOUT A HOME Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. πως παρουσιάστηκαν και πουλήθηκαν στον πελάτη.

Ermis Direct. πως παρουσιάστηκαν και πουλήθηκαν στον πελάτη. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ1. Direct Marketing / 06. Ενέργειες Event Marketing (Οut of store activations)

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ1. Direct Marketing / 06. Ενέργειες Event Marketing (Οut of store activations) Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: DIGITAL / WEB CAMPAIGNS / AUTOMOTIVE & RELATED PRODUCTS

Ermis Digital. Κατηγορία: DIGITAL / WEB CAMPAIGNS / AUTOMOTIVE & RELATED PRODUCTS Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis PR. Κατηγορία: Low budget. Τίτλος Συμμετοχής: Message on a bottle. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΕΨΑ Message on a bottle

Ermis PR. Κατηγορία: Low budget. Τίτλος Συμμετοχής: Message on a bottle. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΕΨΑ Message on a bottle Ermis PR Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΑΦΗΣ Ανακύκλωση Φορητών Ηλεκτρικών Στηλών

Ermis Digital. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΑΦΗΣ Ανακύκλωση Φορητών Ηλεκτρικών Στηλών Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΑΚΗΣ ΜΕ ΖΥΜΕΣ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): PILLSBURY

Ermis Media. Κατηγορία: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΑΚΗΣ ΜΕ ΖΥΜΕΣ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): PILLSBURY Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Integrated Campaign

Ermis Integrated Campaign Ermis Integrated Campaign Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E8. ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: ΤΡΩΜE ΜΑΖΙ με τη Mamatsita & την COCA-COLA

Ermis Media. Κατηγορία: E8. ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: ΤΡΩΜE ΜΑΖΙ με τη Mamatsita & την COCA-COLA Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης.

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Πανελλαδική Εκστρατεία ενημέρωσης για την

Ermis Direct. Πανελλαδική Εκστρατεία ενημέρωσης για την Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Είδος Προϊόντος/Υπηρεσίας: Ινστιτούτο επαγγελματικής κατάρτισης (ΙΕΚ)

Ermis Media. Είδος Προϊόντος/Υπηρεσίας: Ινστιτούτο επαγγελματικής κατάρτισης (ΙΕΚ) Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης.

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Mobile 4. E-commerce & Marketplaces. Τίτλος Συμμετοχής: Goody s Burger House Mobile Application Redesign

Ermis Digital. Κατηγορία: Mobile 4. E-commerce & Marketplaces. Τίτλος Συμμετοχής: Goody s Burger House Mobile Application Redesign Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Nestlé Noiazomai - Corporate. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Nestlé Noiazomai

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Nestlé Noiazomai - Corporate. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Nestlé Noiazomai Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Ενέργειες Retail - Trade Marketing (In store activations) Τίτλος Συμμετοχής: adidas - Play Harden

Ermis Direct. Κατηγορία: Ενέργειες Retail - Trade Marketing (In store activations) Τίτλος Συμμετοχής: adidas - Play Harden Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ2. Integrated Campaign Led by Direct Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Βάλε φίλτρο στη μονοτονία. Η ζωή θέλει χρώμα.

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ2. Integrated Campaign Led by Direct Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Βάλε φίλτρο στη μονοτονία. Η ζωή θέλει χρώμα. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Τίτλος Συμμετοχής: Μία νέα ιδέα για έναν νέο κόσμο VR Glasses and video

Ermis Digital. Τίτλος Συμμετοχής: Μία νέα ιδέα για έναν νέο κόσμο VR Glasses and video Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean itraveller. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean itraveller. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1 Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: Jumping Fish Music Project: Μια νέα μουσική εκπομπή

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1 Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: Jumping Fish Music Project: Μια νέα μουσική εκπομπή Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: MEDIA/ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: HEY SAILOR PARTY. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): CU. Εταιρία/Πελάτης: Vodafone

Ermis Media. Κατηγορία: MEDIA/ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: HEY SAILOR PARTY. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): CU. Εταιρία/Πελάτης: Vodafone Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: Ο Φώτης και η Μαρία λαμβάνουν Lacta Messages. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Lacta

Ermis Media. Κατηγορία: Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: Ο Φώτης και η Μαρία λαμβάνουν Lacta Messages. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Lacta Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis PR. Κατηγορία: Digital PR. Τίτλος Συμμετοχής: #MadewithAB. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΑΒ Βασιλόπουλος. Εταιρία/Πελάτης: ΑΒ Βασιλόπουλος

Ermis PR. Κατηγορία: Digital PR. Τίτλος Συμμετοχής: #MadewithAB. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΑΒ Βασιλόπουλος. Εταιρία/Πελάτης: ΑΒ Βασιλόπουλος Ermis PR Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορία: Digital & Mobile Brand Experience. Τίτλος Συμμετοχής: Παυλίδης Φρούτων Γεύσεις. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): ΠΑΥΛΙΔΗΣ

Κατηγορία: Digital & Mobile Brand Experience. Τίτλος Συμμετοχής: Παυλίδης Φρούτων Γεύσεις. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): ΠΑΥΛΙΔΗΣ Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT / DIRECT MARKETING / Business to Consumer / Καμπάνιες Direct Marketing

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT / DIRECT MARKETING / Business to Consumer / Καμπάνιες Direct Marketing Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Τολμάς ή Απαντάς. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): Pepsi. Εταιρία/Πελάτης: PepsiCo ΗΒΗ

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Τολμάς ή Απαντάς. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): Pepsi. Εταιρία/Πελάτης: PepsiCo ΗΒΗ Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Μία νέα ιδέα για έναν νέο κόσμο VR Glasses and 360 video

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Μία νέα ιδέα για έναν νέο κόσμο VR Glasses and 360 video Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Integrated Campaign

Ermis Integrated Campaign Ermis Integrated Campaign Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1. Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: MARATHON / ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1. Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: MARATHON / ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε6. SOCIAL MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: Γνωστοί vloggers τολμούν να μοιραστούν ξεκαρδιστικές αλήθειες παρέα με τη Sprite

Ermis Media. Κατηγορία: Ε6. SOCIAL MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: Γνωστοί vloggers τολμούν να μοιραστούν ξεκαρδιστικές αλήθειες παρέα με τη Sprite Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ1. Direct Marketing 06. Ενέργειες Event Marketing (Οut of store activations)

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ1. Direct Marketing 06. Ενέργειες Event Marketing (Οut of store activations) Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing- Βusiness to Consumer-Καμπάνιες μόνο μέσω Direct Καναλιών

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing- Βusiness to Consumer-Καμπάνιες μόνο μέσω Direct Καναλιών Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Craft & Function / User Interface Design. Τίτλος Συμμετοχής: my Alpha wallet web platform & mobile app

Ermis Digital. Κατηγορία: Craft & Function / User Interface Design. Τίτλος Συμμετοχής: my Alpha wallet web platform & mobile app Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis PR. Κατηγορία: PR - Digital PR. Τίτλος Συμμετοχής: Nike Just Do It Greece. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Nike Just Do It Greece

Ermis PR. Κατηγορία: PR - Digital PR. Τίτλος Συμμετοχής: Nike Just Do It Greece. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Nike Just Do It Greece Ermis PR Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E1. ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: Ποιος θέλεις να είσαι σήμερα; Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Studio pro

Ermis Media. Κατηγορία: E1. ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: Ποιος θέλεις να είσαι σήμερα; Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Studio pro Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: ROWENTA SILENCE FORCE. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Rowenta

Ermis Media. Κατηγορία: Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: ROWENTA SILENCE FORCE. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Rowenta Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing- Business to Consumer/ Καμπάνιες Direct Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Τα ΝΑΙ & ΟΧΙ του Nescafe Frappe

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing- Business to Consumer/ Καμπάνιες Direct Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Τα ΝΑΙ & ΟΧΙ του Nescafe Frappe Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Business to Consumer / Καμπάνιες Direct Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Trident Διακοπές Για Πάντα

Ermis Direct. Κατηγορία: Business to Consumer / Καμπάνιες Direct Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Trident Διακοπές Για Πάντα Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ1 Direct Marketing/Mobile Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Nescafé The TVC trial

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ1 Direct Marketing/Mobile Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Nescafé The TVC trial Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Integrated Campaign

Ermis Integrated Campaign Ermis Integrated Campaign Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Craft & Function 5. Omni-Channel Experience Design. Τίτλος Συμμετοχής: Goody s Burger House Omni-Channel Implementation

Ermis Digital. Κατηγορία: Craft & Function 5. Omni-Channel Experience Design. Τίτλος Συμμετοχής: Goody s Burger House Omni-Channel Implementation Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Low Budget. Τίτλος Συμμετοχής: Dare to be Different. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Theramed

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Low Budget. Τίτλος Συμμετοχής: Dare to be Different. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Theramed Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Η Ιδέα ήταν να δημιουργήσουμε «Ειδήσεις» για την εκπαίδευση και καλύψουμε δυο κοινά στόχος (Γονείς και παιδιά)

Ermis Media. Η Ιδέα ήταν να δημιουργήσουμε «Ειδήσεις» για την εκπαίδευση και καλύψουμε δυο κοινά στόχος (Γονείς και παιδιά) Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E5 Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: NEW SEASON NOVASPORTS. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Nova / Novasports

Ermis Media. Κατηγορία: E5 Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: NEW SEASON NOVASPORTS. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Nova / Novasports Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Τίτλος Συμμετοχής: Ξεχωριστό Άνοιγμα Καρδιάς. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Καφές Λουμίδης Παπαγάλος. Εταιρία/Πελάτης: Nestle

Ermis Media. Τίτλος Συμμετοχής: Ξεχωριστό Άνοιγμα Καρδιάς. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Καφές Λουμίδης Παπαγάλος. Εταιρία/Πελάτης: Nestle Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ5. Προγράμματα Κοινωνικής Δραστηριότητας (Social Causes and Fund Raising)

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ5. Προγράμματα Κοινωνικής Δραστηριότητας (Social Causes and Fund Raising) Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Media Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Δώρα από το Ροβανιέμι. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Παιχνίδια Μουστάκας

Ermis Media. Κατηγορία: Media Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Δώρα από το Ροβανιέμι. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Παιχνίδια Μουστάκας Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT MARKETING / Χορηγίες. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean Marathon. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT MARKETING / Χορηγίες. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean Marathon. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Nescafe Dolce Gusto Τέχνη που Κόβει την Ανάσα»

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Nescafe Dolce Gusto Τέχνη που Κόβει την Ανάσα» Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing / Mobile Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Διαδρομή Προσφοράς. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΟΠΑΠ Α.Ε.

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing / Mobile Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Διαδρομή Προσφοράς. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΟΠΑΠ Α.Ε. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης.

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Media / E.5 Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Instagrooming with Netwix. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): AXE

Ermis Media. Κατηγορία: Media / E.5 Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Instagrooming with Netwix. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): AXE Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Lay s Dipscovery. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): Lay s. Εταιρία/Πελάτης: Tasty Foods AE

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Lay s Dipscovery. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): Lay s. Εταιρία/Πελάτης: Tasty Foods AE Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: OUTDOOR. Τίτλος Συμμετοχής: MAC SHOP ON LINE DIGITAL BUS SHELTER. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ON LINE SHOP MAC COSMETICS

Ermis Media. Κατηγορία: OUTDOOR. Τίτλος Συμμετοχής: MAC SHOP ON LINE DIGITAL BUS SHELTER. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ON LINE SHOP MAC COSMETICS Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Integrated Campaign

Ermis Integrated Campaign Ermis Integrated Campaign Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1 ERMIS MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΚΡΙ ΚΡΙ ΠΑΓΩΤΑ

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1 ERMIS MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΚΡΙ ΚΡΙ ΠΑΓΩΤΑ Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Είχε φτάσει η ώρα η Coca-Cola να δράσει κατά τη διάρκεια του χειμώνα και να ενεργοποιήσει το κοινό στόχο της!

Ermis Direct. Είχε φτάσει η ώρα η Coca-Cola να δράσει κατά τη διάρκεια του χειμώνα και να ενεργοποιήσει το κοινό στόχο της! Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing- Business to consumer/ενέργειες Event Marketing

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing- Business to consumer/ενέργειες Event Marketing Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Xρήση Πολλαπλών Μέσων. Τίτλος Συμμετοχής: Μilner Δεκατιανό. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Μilner

Ermis Media. Κατηγορία: Xρήση Πολλαπλών Μέσων. Τίτλος Συμμετοχής: Μilner Δεκατιανό. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Μilner Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Είδος Προϊόντος/Υπηρεσίας: 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ / ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Ermis Direct. Είδος Προϊόντος/Υπηρεσίας: 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ / ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε5. Τίτλος Συμμετοχής: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΚΡΑΤΣ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΣΚΡΑΤΣ

Ermis Media. Κατηγορία: Ε5. Τίτλος Συμμετοχής: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΚΡΑΤΣ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΣΚΡΑΤΣ Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1. ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: ΣΚΡΑΤΣ winners. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ ΣΚΡΑΤΣ

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1. ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: ΣΚΡΑΤΣ winners. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ ΣΚΡΑΤΣ Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Χρήση Πολλαπλών Μέσων. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean Μαραθώνιος. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Airlines

Ermis Media. Κατηγορία: Χρήση Πολλαπλών Μέσων. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean Μαραθώνιος. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Airlines Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα