Ermis Branded Entertainment & Content

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ermis Branded Entertainment & Content"

Transcript

1 Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο. Οι οδηγίες για τη συμπλήρωση των πεδίων της φόρμας δεν πρέπει να διαγράφονται, καθώς αποτελούν οδηγό για τις κριτικές επιτροπές. Σε κανένα σημείο της έκθεσης δεν πρέπει να αναγράφεται το όνομα της συμμετέχουσας εταιρίας επικοινωνίας. Κατηγορία: Online Only/ Fiction & Non Fiction Τίτλος Συμμετοχής: Wind-Digital Minds: Jeremy Greecing Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): WIND Εταιρία/Πελάτης: WIND Είδος Προϊόντος/Υπηρεσίας: Τηλεπικοινωνίες Διάρκεια Καμπάνιας: 4 μήνες 1. Σύντομη Περιγραφή της Συμμετοχής (μέγιστο 80 λέξεις) Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης. Καμπάνια Jeremy Greecing, powered by Wind: 4 μήνες, 11 επεισόδια και ο γύρος της Ελλάδας με πρωταγωνιστή το μεγαλύτερο Έλληνα YouTuber, τον Jeremy, μαζί με τους πιο γνωστούς Έλληνες YouTubers. Ο Jeremy και ο διάσημος συνταξιδιώτης του, σε κάθε επεισόδιο, εξερευνούν, μία πόλη της Ελλάδας, κάνουν αστείες συζητήσεις και παράλληλα- με τρόπο φυσικό μέσα στη ροή του content- ανακαλύπτουν τις δυνατότητες του βελτιωμένου δικτύου της WIND. Ενεργή συμμετοχή του κοινού καθ όλη τη διάρκεια της καμπάνιας: προτείνει τα επόμενα μέρη, δίνει tips και σχολιάζει κάθε ταξίδι.

2 2. Περιγραφή της καμπάνιας (max 300 λέξεις) Περιγράψτε το σύνολο της ενέργειας. Τι ζητήθηκε από τον πελάτη, στόχοι, στρατηγική, δημιουργική εκτέλεση της ιδέας. Το νέο βελτιωμένο δίκτυο 4G της Wind ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2016 μία branded σειρά με πρωταγωνιστή το μεγαλύτερο Έλληνα YouTuber. Ο Jeremy με πάνω από 440K subscribers και περισσότερα από 56M views ήταν ο πρωταγωνιστής της καμπάνιας Jeremy Greecing, powered by Wind. Πρόκειται για μία καμπάνια όπου, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, χρησιμοποιήθηκε το Youtube ως κεντρικό μέσο επικοινωνίας με τη χρήση αποκλειστικών video και αξιοποίηση της κοινότητας των YouTubers. 4 μήνες, 11 επεισόδια και ο γύρος της Ελλάδας μαζί με τους πιο γνωστούς Έλληνες creators του YouTube. Ο Jeremy εξερευνούσε σε κάθε επεισόδιο μία πόλη της Ελλάδας παρέα με το διάσημο συνταξιδιώτη του, έκαναν αστείες συζητήσεις, ανακάλυπταν σημεία ενδιαφέροντος και παράλληλα- με τρόπο φυσικό και μέσα στη ροή του content- ανακάλυπταν τις δυνατότητες του βελτιωμένου δικτύου της WIND. Η συμμετοχή του κοινού ήταν ενεργή καθ όλη τη διάρκεια της καμπάνιας, με τους fans να προτείνουν τα επόμενα μέρη, να δίνουν tips και πληροφορίες, και να σχολιάζουν κάθε ταξίδι. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ: Κοινό-στόχος ήταν το νεανικό κοινό ηλικίας που δε βλέπει τηλεόραση και χρησιμοποιεί τις λειτουργίες του δικτύου 4G. Για το λόγο αυτό επελέγη το YouTube ως το κεντρικό μέσο της καμπάνιας, χρησιμοποιώντας το τεράστιο fan base του Jeremy, αλλά και των υπόλοιπων 11 guests, και δημιουργώντας μία καμπάνια που ταιριάζει απόλυτα στο μέσο; fun, engaging, αυτοσχεδιαστική- με επίκεντρο το δημιουργικό περιεχόμενο των Youtubers και όχι το branded content. Απώτερος στόχος ήταν να γίνει σταδιακά αντιληπτό ότι το δίκτυο της Wind συνεχώς βελτιώνεται και είναι πιο δυνατό από όσο πιστεύει ο κόσμος. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΧΟΙ: Δημιουργία awareness για το βελτιωμένο δίκτυο της WIND. Μεγιστοποίηση των impressions για το brand. Σύνδεση του κοινού με το brand μέσω γνωστών YouTube influencers. Αντίληψη της Wind ως μοντέρνο, fun, καινοτόμο brand μέσω μίας πρωτοποριακής για τα ελληνικά δεδομένα καμπάνιας.

3 3. Περιγραφή εμπλοκής του κοινού (max 100 λέξεις) Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο το κοινό συμμετέχει ενεργά, καθώς έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει το Jeremy σε κάθε βήμα επιλέγοντας τον επόμενο προορισμό, δίνοντας tips και πληροφορίες αλλά και Lorem προτείνοντας ipsum dolor τον επόμενο sit amet, συνταξιδιώτη-youtuber. consectetur adipiscing elit. In erat lectus, pretium sed justo quis, dignissim gravida magna. Cras consectetur est sagittis eros malesuada, vel facilisis erat pulvinar. Cras lacus velit, venenatis Ο Jeremy: faucibus commodo et, tempus ullamcorper purus. Pellentesque nec lacinia dolor. Pellentesque maximus - παρακεινεί tincidunt το efficitur. κοινό με Nunc social gravida media leo posts ex, σε vitae facebook, venenatis instagram risus imperdiet και twitter eu. Integer pulvinar porta - turpis, ποστάρει in vehicula από τις dui πόλεις, tristique αποκαλύπτοντας vel. Ut ac fermentum πληροφορίες sem. και δημιουργώντας buzz στα Social Media Mauris - tristique μοιράζεται aliquet τα βίντεο quam, από ut egestas το YouTube lectus κανάλι volutpat του eget. σε όλες Phasellus τις Social a hendrerit Media σελίδες mi, vel του luctus ligula. Ut id dictum erat. Aenean dapibus nec mi ac tincidunt. In vel finibus augue. Ut odio. Οι συνταξιδιώτες του επίσης μοιράζονται τα υλικά στις Social Media σελίδες τους Περιγράψτε με παραδείγματα πως το κοινό στο οποίο απευθυνόταν η ενέργεια, ενεπλάκη ή εκτέθηκε στο περιεχόμενο. 4. Αποτελέσματα ενέργειας (max 200 λέξεις) Περιγράψτε την επιτυχία της συμμετοχής τόσο για λογαριασμό του πελάτη, όσο και από πλευράς κοινούστόχο.

4 Η καμπάνια ξεκίνησε ως testing για να δοκιμαστούν οι αυθόρμητες αντιδράσεις του κοινού. Για το λόγο αυτό προωθήθηκε ελάχιστα από paid media. H επισκεψιμότητα της σειράς ξεπέρασε κάθε προσδοκία έχοντας καταγράψει μέχρι στιγμής πάνω από 3Μ views! Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι πάνω από 2Μ views είναι organic, ενώ το Watch Time ξεπερνά τα 18.4Μ λεπτά, αποδεικνύοντας το τεράστιο ενδιαφέρον του κοινού που αγκάλιασε τη σειρά. Σημειώνεται ότι και τα μεμονωμένα views κάθε επεισοδίου είναι εντυπωσιακά: πρώτο σε views (360Κ+) έρχεται το επεισόδιο «Θεσσαλονίκη» με guest το διάσημο YouTuber Mano, ενώ ακολουθεί το επεισόδιο «Κέρκυρα» (320Κ+ views) με guest τον Mikeius. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και εκτός Youtube, στα social media του Jeremy και των υπόλοιπων YouTubers, με πάνω από 140K likes στο Facebook. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι ο κόσμος ενεπλάκη ενεργά στην καμπάνια, ζητώντας κι άλλα επεισόδια και δίνοντας tips χωρίς να ενοχλείται από το branded περιεχόμενο ενώ πολλοί από τους χρήστες σχολίασαν στο YouTube ότι θεωρούν πλέον το δίκτυο της WIND πιο δυνατό! Αναλυτικά αποτελέσματα: Youtube Total Views: Youtube Organic Views: Watch Time: New Subscribers: Audience Retention: 5:48 Shares: Likes: Total Comments: Videos in playlists: Total Facebook Likes: 140Κ+ Total Instagram Likes: 99K+ 5. Δημιουργικό Υλικό (jpg) ή URL

5 N/A 6. Ποιο ήταν το Διεθνές Concept και πως η καμπάνια σας διαφοροποιήθηκε ή/και εξέλιξε αυτό; (max 100 λέξεις) Αφορά μόνο τις συμμετοχές που διαγωνίζονται στην Κατηγορία Διεθνές Concept 7. Καταθέστε δείγμα του Διεθνούς Δημιουργικού υλικού σε jpg ή με URL Αφορά μόνο τις συμμετοχές που διαγωνίζονται στην Κατηγορία Διεθνές Concept N/A

Ermis Digital. Κατηγορία: Social Media/ Response/ Real Time Activity. Τίτλος Συμμετοχής: IKEA Real Time Posts. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): IKEA

Ermis Digital. Κατηγορία: Social Media/ Response/ Real Time Activity. Τίτλος Συμμετοχής: IKEA Real Time Posts. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): IKEA Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: DIGITAL / SOCIAL MEDIA / LONG TERM COMMUNITY MANAGEMENT

Ermis Digital. Κατηγορία: DIGITAL / SOCIAL MEDIA / LONG TERM COMMUNITY MANAGEMENT Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Social Media/ Innovative Use of Social or Community. Τίτλος Συμμετοχής: IKEA XMAS REACTIONS

Ermis Digital. Κατηγορία: Social Media/ Innovative Use of Social or Community. Τίτλος Συμμετοχής: IKEA XMAS REACTIONS Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης.

Ermis Digital. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης. Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: DIGITAL / WEBSITES / BRAND SITES. Τίτλος Συμμετοχής: PROTERGIA (www.protergia.gr)

Ermis Digital. Κατηγορία: DIGITAL / WEBSITES / BRAND SITES. Τίτλος Συμμετοχής: PROTERGIA (www.protergia.gr) Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης.

Ermis Digital. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης. Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

2. Τι ζητήθηκε από τον πελάτη - Backround, Στόχοι, Ανάγκες της μάρκας (μέγιστο 100 λέξεις)

2. Τι ζητήθηκε από τον πελάτη - Backround, Στόχοι, Ανάγκες της μάρκας (μέγιστο 100 λέξεις) Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: DIGITAL / WEBSITES / BRAND SITES. Τίτλος Συμμετοχής: LIDL ΑΞΙΖΕΙ (www.lidl-axizei.gr)

Ermis Digital. Κατηγορία: DIGITAL / WEBSITES / BRAND SITES. Τίτλος Συμμετοχής: LIDL ΑΞΙΖΕΙ (www.lidl-axizei.gr) Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: DIGITAL / WEBSITES / Corporate Sites. Τίτλος Συμμετοχής: ΦΑΓΕ GLOBAL SITE. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΦΑΓΕ

Ermis Digital. Κατηγορία: DIGITAL / WEBSITES / Corporate Sites. Τίτλος Συμμετοχής: ΦΑΓΕ GLOBAL SITE. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΦΑΓΕ Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Social Media - Long-Term Community Building/ Management. Τίτλος Συμμετοχής: Λουμίδης Παπαγάλος Facebook Page

Ermis Digital. Κατηγορία: Social Media - Long-Term Community Building/ Management. Τίτλος Συμμετοχής: Λουμίδης Παπαγάλος Facebook Page Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing / Προγράμματα Loyalty. Τίτλος Συμμετοχής: IKEA Ζούμε Οικογενειακά. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): IKEA

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing / Προγράμματα Loyalty. Τίτλος Συμμετοχής: IKEA Ζούμε Οικογενειακά. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): IKEA Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: DIGITAL / ONLINE FILM / Webisodes/Series

Ermis Digital. Κατηγορία: DIGITAL / ONLINE FILM / Webisodes/Series Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορία: Website Travel & Tourism. Τίτλος Συµµετοχής: The REMAKE project. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Makedonia Palace.

Κατηγορία: Website Travel & Tourism. Τίτλος Συµµετοχής: The REMAKE project. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Makedonia Palace. Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (µαζί µε τις οδηγίες συµπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιµοποιηθεί µέγεθος γραµµατοσειράς 10 ή και µεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: WEBSITES /5.E-commerce Sites. Τίτλος Συμμετοχής: Αλεξάνδρα Μωραΐτη. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Alexandra Moraiti

Ermis Digital. Κατηγορία: WEBSITES /5.E-commerce Sites. Τίτλος Συμμετοχής: Αλεξάνδρα Μωραΐτη. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Alexandra Moraiti Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Mobile. Τίτλος Συμμετοχής: Hublot watch customizer. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Hublot. Εταιρία/Πελάτης: Hublot

Ermis Digital. Κατηγορία: Mobile. Τίτλος Συμμετοχής: Hublot watch customizer. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Hublot. Εταιρία/Πελάτης: Hublot Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: DIGITAL / DISPLAY ADVERTISING / Ιnnovative ad solutions (Expanding / Floating Ads / Take-overs)

Ermis Digital. Κατηγορία: DIGITAL / DISPLAY ADVERTISING / Ιnnovative ad solutions (Expanding / Floating Ads / Take-overs) Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορία: Social Media / Innovative Use of Social or Community. Τίτλος Συµµετοχής: NOYNOY youtube. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): NOYNOY Εβαπορέ

Κατηγορία: Social Media / Innovative Use of Social or Community. Τίτλος Συµµετοχής: NOYNOY youtube. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): NOYNOY Εβαπορέ Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (µαζί µε τις οδηγίες συµπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιµοποιηθεί µέγεθος γραµµατοσειράς 10 ή και µεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: WEBSITES/ Campaign Sites. Τίτλος Συμμετοχής: Coca-Cola Summer Promo TASTE THIS SUMMER

Ermis Digital. Κατηγορία: WEBSITES/ Campaign Sites. Τίτλος Συμμετοχής: Coca-Cola Summer Promo TASTE THIS SUMMER Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης.

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε με συμμετοχές, νέα requests για newsletters και συνολικό reach 1.5 εκατομμύριο.

Ermis Media. Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε με συμμετοχές, νέα requests για newsletters και συνολικό reach 1.5 εκατομμύριο. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Mitsubishi L200 ikanogiaola.gr. Κατηγορία: SERIES / FICTION & NON FICTION. Τίτλος Συµµετοχής: ikanogiaola

Mitsubishi L200 ikanogiaola.gr. Κατηγορία: SERIES / FICTION & NON FICTION. Τίτλος Συµµετοχής: ikanogiaola Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (µαζί µε τις οδηγίες συµπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιµοποιηθεί µέγεθος γραµµατοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Προγράμματα Κοινωνικής Δραστηριότητας (Social Causes and Fund Raising)

Ermis Direct. Κατηγορία: Προγράμματα Κοινωνικής Δραστηριότητας (Social Causes and Fund Raising) Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT / INTEGRATED CAMPAIGN LED BY DIRECT MARKETING. Τίτλος Συμμετοχής: ADIDAS RUNNERS ATHENS

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT / INTEGRATED CAMPAIGN LED BY DIRECT MARKETING. Τίτλος Συμμετοχής: ADIDAS RUNNERS ATHENS Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Self Promo Sites. Τίτλος Συμμετοχής: Pop The Bubbles. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Interactive Invitation

Ermis Digital. Κατηγορία: Self Promo Sites. Τίτλος Συμμετοχής: Pop The Bubbles. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Interactive Invitation Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Είδος Προϊόντος/Υπηρεσίας: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5

Ermis Direct. Είδος Προϊόντος/Υπηρεσίας: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

A Conceptual Object-Oriented Interface for an Integrated Logical Toolkit

A Conceptual Object-Oriented Interface for an Integrated Logical Toolkit A Conceptual Object-Oriented Interface for an Integrated Logical Toolkit A Dissertation Presented to the Faculty of the School of Engineering and Applied Science University of Virginia In Partial Fulfillment

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης.

Ermis Digital. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης. Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Τίτλος Συμμετοχής: L Oreal Paris Skin Expert. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): L Oreal Paris. Εταιρία/Πελάτης: L Oreal

Ermis Direct. Τίτλος Συμμετοχής: L Oreal Paris Skin Expert. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): L Oreal Paris. Εταιρία/Πελάτης: L Oreal Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ1. Direct Marketing 08. Χορηγίες. Τίτλος Συμμετοχής:Cosmote Be part of the team

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ1. Direct Marketing 08. Χορηγίες. Τίτλος Συμμετοχής:Cosmote Be part of the team Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Καμπάνιες Direct Marketing / Business to Business. Τίτλος Συμμετοχής: Lost & Found. An Aθenian story

Ermis Direct. Κατηγορία: Καμπάνιες Direct Marketing / Business to Business. Τίτλος Συμμετοχής: Lost & Found. An Aθenian story Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: LOW BUDGET. Τίτλος Συμμετοχής: IKEA BE MY POANG. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): IKEA. Εταιρία/Πελάτης: HOUSE MARKET A.E.

Ermis Direct. Κατηγορία: LOW BUDGET. Τίτλος Συμμετοχής: IKEA BE MY POANG. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): IKEA. Εταιρία/Πελάτης: HOUSE MARKET A.E. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ (SOCIAL CAUSES AND FUND RAISING)

Ermis Direct. Κατηγορία: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ (SOCIAL CAUSES AND FUND RAISING) Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορία: Content Sites. Τίτλος Συµµετοχής: Voria.gr. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Voria.gr. Εταιρία/Πελάτης: ΒΟΡΕΙΑ ΕNΗΜΕΡΩΤΙΚΗ Α.

Κατηγορία: Content Sites. Τίτλος Συµµετοχής: Voria.gr. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Voria.gr. Εταιρία/Πελάτης: ΒΟΡΕΙΑ ΕNΗΜΕΡΩΤΙΚΗ Α. Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (µαζί µε τις οδηγίες συµπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιµοποιηθεί µέγεθος γραµµατοσειράς 10 ή και µεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης.

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Τίτλος Συμμετοχής: Santorini Experience Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Santorini Experience. Εταιρία/Πελάτης: Δήμος Θήρας

Ermis Digital. Τίτλος Συμμετοχής: Santorini Experience Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Santorini Experience. Εταιρία/Πελάτης: Δήμος Θήρας Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης.

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Τι ζητήθηκε από τον πελάτη - Backround, Στόχοι, Ανάγκες της μάρκας (100 λέξεις max)

Τι ζητήθηκε από τον πελάτη - Backround, Στόχοι, Ανάγκες της μάρκας (100 λέξεις max) Οδηγίες Συμπλήρωσης: Συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία χρησιμοποιώντας font Calibri 10pt Μην υπερβαίνετε το όριο των λέξεων Κατηγορία: CRAFT GAMES Τίτλος Συμμετοχής: Heineken Run to the Stage Brand (Προϊόν/Υπηρεσία):

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη περιγραφή συμμετοχής (Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής)

Σύντομη περιγραφή συμμετοχής (Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής) Οδηγίες Συμπλήρωσης: Συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία χρησιμοποιώντας font Calibri 10pt Μην υπερβαίνετε το όριο των λέξεων Κατηγορία: Promo & Activation / Ενέργειες Event Marketing (Οut of store activations)

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη περιγραφή συμμετοχής (Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής)

Σύντομη περιγραφή συμμετοχής (Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής) Οδηγίες Συμπλήρωσης: Συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία χρησιμοποιώντας font Calibri 10pt Μην υπερβαίνετε το όριο των λέξεων Κατηγορία: Promo & Activation / Διαγωνισμοί / Προωθητικά Παιχνίδια Τίτλος Συμμετοχής:

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης.

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης.

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Αυτοδιαφήμιση. Τίτλος Συμμετοχής: Deadline the movie. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): - (αυτοδιαφήμιση)

Ermis Direct. Κατηγορία: Αυτοδιαφήμιση. Τίτλος Συμμετοχής: Deadline the movie. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): - (αυτοδιαφήμιση) Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη περιγραφή συμμετοχής (Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής) (40 λέξεις max)

Σύντομη περιγραφή συμμετοχής (Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής) (40 λέξεις max) Οδηγίες Συμπλήρωσης: Συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία χρησιμοποιώντας font Calibri 10pt Μην υπερβαίνετε το όριο των λέξεων Κατηγορία: Τίτλος Συμμετοχής: KAΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ Brand (Προϊόν/Υπηρεσία): ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΑΦΗΣ Ανακύκλωση Φορητών Ηλεκτρικών Στηλών

Ermis Digital. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΑΦΗΣ Ανακύκλωση Φορητών Ηλεκτρικών Στηλών Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορία: Digital & Mobile Brand Experience. Τίτλος Συμμετοχής: Παυλίδης Φρούτων Γεύσεις. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): ΠΑΥΛΙΔΗΣ

Κατηγορία: Digital & Mobile Brand Experience. Τίτλος Συμμετοχής: Παυλίδης Φρούτων Γεύσεις. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): ΠΑΥΛΙΔΗΣ Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός επικοινωνίας και σχεδιασμού

Οδηγός επικοινωνίας και σχεδιασμού Οδηγός επικοινωνίας και σχεδιασμού ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΕΘΝΟΣΗΜΟΥ & ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ Κυβέρνηση νοεμβριοσ 2010 Η έμπνευση και η πίστη μας είναι τούτος εδώ ο τόπος, είναι αυτός ο υπέροχος λαός, είναι οι νέοι μας, με τις

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Web Campaigns. Τίτλος Συμμετοχής: The Web Genius (bag) Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ibag

Ermis Digital. Κατηγορία: Web Campaigns. Τίτλος Συμμετοχής: The Web Genius (bag) Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ibag Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Τίτλος Συμμετοχής: Hodor, Brexit, PokemonGo, Brangelina! Χιουμοριστική Real Time Marketing Campaign από τη Χρυσή Ευκαιρία!

Ermis Digital. Τίτλος Συμμετοχής: Hodor, Brexit, PokemonGo, Brangelina! Χιουμοριστική Real Time Marketing Campaign από τη Χρυσή Ευκαιρία! Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean itraveller. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean itraveller. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: WEBSITES SOCIAL AWARENESS SITES. Τίτλος Συμμετοχής: MUSEUM WITHOUT A HOME

Ermis Digital. Κατηγορία: WEBSITES SOCIAL AWARENESS SITES. Τίτλος Συμμετοχής: MUSEUM WITHOUT A HOME Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct/ Χορηγίες. Τίτλος Συμμετοχής: Samsung Paralympics Campaign #Gnorisetous

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct/ Χορηγίες. Τίτλος Συμμετοχής: Samsung Paralympics Campaign #Gnorisetous Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT MARKETING / Καμπάνιες Direct Marketing / Business to Consumer μόνο μέσω Digital Καναλιών

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT MARKETING / Καμπάνιες Direct Marketing / Business to Consumer μόνο μέσω Digital Καναλιών Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ5. Προγράμματα Κοινωνικής Δραστηριότητας (Social Causes and

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ5. Προγράμματα Κοινωνικής Δραστηριότητας (Social Causes and Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: CRAFT & FUNCTION / User Interface Design. Τίτλος Συμμετοχής: elladakonta.gr. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean

Ermis Digital. Κατηγορία: CRAFT & FUNCTION / User Interface Design. Τίτλος Συμμετοχής: elladakonta.gr. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση σήματος & οδηγός χρήσης

Παρουσίαση σήματος & οδηγός χρήσης Οπτική ταυτότητα Δευκαλίωνα Παρουσίαση σήματος & οδηγός χρήσης Περιεχόμενα 1 _ Σήμα και λογότυπο 2 _ Σημειολογική ανάλυση 3 _ Χρωματική παλέτα 4 _ Μέγεθος 5 _ Τοποθέτηση 6 _ Κακή χρήση 7 _ Πρωτότυπος σχεδιασμός

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορία: SOCIAL MEDIA Long term Community Building/Management. Τίτλος Συµµετοχής: HONDAROADTRIPS. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): HONDA MOTO GREECE

Κατηγορία: SOCIAL MEDIA Long term Community Building/Management. Τίτλος Συµµετοχής: HONDAROADTRIPS. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): HONDA MOTO GREECE Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (µαζί µε τις οδηγίες συµπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιµοποιηθεί µέγεθος γραµµατοσειράς 10 ή και µεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: B2C / Χορηγίες. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean Μαραθώνιος. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Airlines

Ermis Direct. Κατηγορία: B2C / Χορηγίες. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean Μαραθώνιος. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Airlines Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Media Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Δώρα από το Ροβανιέμι. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Παιχνίδια Μουστάκας

Ermis Media. Κατηγορία: Media Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Δώρα από το Ροβανιέμι. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Παιχνίδια Μουστάκας Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. 1. Σύντομη Περιγραφή της Συμμετοχής

Ermis Media. 1. Σύντομη Περιγραφή της Συμμετοχής Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Nescafe Dolce Gusto Τέχνη που Κόβει την Ανάσα»

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Nescafe Dolce Gusto Τέχνη που Κόβει την Ανάσα» Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε6. SOCIAL MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: Γνωστοί vloggers τολμούν να μοιραστούν ξεκαρδιστικές αλήθειες παρέα με τη Sprite

Ermis Media. Κατηγορία: Ε6. SOCIAL MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: Γνωστοί vloggers τολμούν να μοιραστούν ξεκαρδιστικές αλήθειες παρέα με τη Sprite Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct / LOW BUDGET / Low Budget. Τίτλος Συμμετοχής: COSMOTE ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct / LOW BUDGET / Low Budget. Τίτλος Συμμετοχής: COSMOTE ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ1. Direct Marketing 06. Ενέργειες Event Marketing (Οut of store activations)

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ1. Direct Marketing 06. Ενέργειες Event Marketing (Οut of store activations) Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: MEDIA/ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: HEY SAILOR PARTY. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): CU. Εταιρία/Πελάτης: Vodafone

Ermis Media. Κατηγορία: MEDIA/ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: HEY SAILOR PARTY. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): CU. Εταιρία/Πελάτης: Vodafone Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E6 Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Hasbro, Monopoly Global Edition. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): Monopoly

Ermis Media. Κατηγορία: E6 Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Hasbro, Monopoly Global Edition. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): Monopoly Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Τίτλος Συμμετοχής: My Elvive" Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): L Oreal Paris. Εταιρία/Πελάτης: L Oreal Hellas

Ermis Media. Κατηγορία: Τίτλος Συμμετοχής: My Elvive Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): L Oreal Paris. Εταιρία/Πελάτης: L Oreal Hellas Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα