ΛΙΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ Το LEAN είναι ανάγκη και όχι επιλογή! Η αγορά το ζήτησε και εμείς το επαναλαμβάνουμε

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΛΙΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ Το LEAN είναι ανάγκη και όχι επιλογή! Η αγορά το ζήτησε και εμείς το επαναλαμβάνουμε"

Transcript

1 Το LEAN είναι ανάγκη και όχι επιλογή! Η αγορά το ζήτησε και εμείς το επαναλαμβάνουμε ΠΕΜΠΤΗ 1 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 HOLIDAY INN ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ Με επιδότηση από το ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ Διοργάνωση: SUPPLY CHAIN INSTITUTE LTD ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Επιστημονική Υποστήριξη: Achieving Excellence Together Γιατί Λιτή Παραγωγή? Το 90% του χρόνου στην προσπάθεια παραγωγής θεωρείται απώλεια και μόνο το 10% αξία Το 70% 90% των σταματημάτων της μηχανής θα μπορούσαν να αποφευχθούν αν ο χειριστής μπορούσε να φροντίσει την μηχανή του σωστά Το 50% του χρόνου της ανθρώπινης προσπάθειας στην παραγωγή θα μπορούσε να αποφευχθεί Οι 5 πιο σημαντικοί επιχειρηματικοί παράγοντες για την υιοθέτηση της λιτής παραγωγής είναι: 1. Συνεχείς πιέσεις για βελτίωση επιχειρησιακής απόδοσης 2. Διατήρηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος στις τιμές και στις υπηρεσίες 3. Πιέσεις για βελτίωση κερδοφορίας Σύμφωνα με τα διεθνή benchmarks, η Λιτή Παραγωγή μπορεί να μειώσει 83% τις διαδικασίες χωρίς προστιθέμενη αξία 76% το απόθεμα 73% το σταμάτημα των μηχανών 57% τους χρόνους εργασίας 52% τον κύκλο παραγωγής 48% το κόστος παραγωγής Οι πελάτες απαιτούν μικρότερους χρόνους παράδοσης Οι πελάτες απαιτούν μειωμένες τιμές 33% τους απαιτούμενους χώρους παραγωγής 30% το χρόνο συντήρησης 26% το scrap 7% το κόστος πωληθέντων (Πηγή: Manufacturing Advisory Service, UK)

2 Το concept του σεμιναρίου Η σημερινή κρίση για να αντιμετωπισθεί θέλει αύξηση παραγωγικότητας και κατ επέκταση αύξηση ανταγωνιστικότητας της επιχείρησης. Αύξηση παραγωγικότητας μπορεί να επιτευχθεί χωρίς επενδύσεις, αρκεί να μειώσουμε στην παραγωγή τις απώλειες σε χρόνο και αξία (αποθέματα, νεκρούς χρόνους, κ.α.) Σε έρευνα του Αμερικανικού περιοδικού Industry Week Magazine αναφέρεται ότι αμερικανικές εταιρείες που εφαρμόζουν προγράμματα λιτής παραγωγής είχαν εξοικονόμηση 7% στο κόστος των πωληθέντων προϊόντων. Λόγω της δομής της ελληνικής παραγωγής, πιστεύουμε ότι η εφαρμογή τέτοιων προγραμμάτων στην ελληνική επιχείρηση μπορεί να επιφέρει ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση. Λιτή Παραγωγή είναι ένα σύνολο εργαλείων και μεθοδολογιών που στοχεύει στη συνεχή μείωση όλων των απωλειών στην παραγωγή. Οι απώλειες μπορεί να είναι αποθέματα παραγωγής, βλάβες, νεκροί χρόνοι μηχανών, χρονοβόρες αλλαγές και set up μηχανών, αναμονές, περιττές μετακινήσεις υλικών και ανθρώπων, κ.α. Η Λιτή Παραγωγή στοχεύει στο να μειώσει τις απώλειες (φύρες) σε χρόνο και αξία και να αναδείξει τις διεργασίες παραγωγής που προσθέτουν αξία στο προϊόν. Έτσι επιτυγχάνεται μείωση κόστους παραγωγής, αύξηση απόδοσης και μικρότεροι χρόνοι παράδοσης ετοίμου προϊόντος. Οι αρχές της Λιτής Παραγωγής είναι: Αναμενόμενο όφελος η ενίσχυση γνώσης Αναγνώριση απωλειών. Αναγνώριση των ενεργειών που προσθέτουν ή δεν προσθέτουν αξία στο προϊόν, από την οπτική του πελάτη Σταθερές διεργασίες. Η Λιτή Παραγωγή απαιτεί την εφαρμογή λεπτομερών οδηγιών παραγωγής σε τυποποιημένη βάση. Συνεχούς ροής παραγωγή. Στο βαθμό που είναι εφικτό, η παραγωγή είναι συνεχής, χωρίς διακοπές, αναμονές ή άλλα προβλήματα, με πολύ γρήγορες αλλαγές προϊόντων και μικρά Batch Αύξηση παραγωγικότητας και απόδοσης Μείωση χρόνου και κόστους παραγωγής Μείωση αποθεμάτων παραγωγής Αποδοτικότερη λειτουργία μηχανολογικού εξοπλισμού Λιγότερα σκάρτα και ανακατεργασία Σύστημα παραγωγής Pull. Η παραγωγή Pull στοχεύει στο παράγει μόνο ότι απαιτείται στον χρόνο που απαιτείται Εγκατάσταση κουλτούρας συνεχούς βελτίωσης Συνεχής βελτίωση. Η Λιτή Παραγωγή χρειάζεται αδιάλειπτη προσπάθεια για τελειότητα, μειώνοντας συνεχώς τις απώλειες καθώς αποκαλύπτονται κ.α. «Η Τελειότητα δεν είναι επιτεύξιμη. Στην προσπάθεια για τελειότητα μπορούμε να πετύχουμε Υπεροχή». Vince Lombardi.

3 Συνοπτικό πρόγραμμα σεμιναρίου Τι είναι η Λιτή Παραγωγή Αξία και Απώλειες Ανάδειξη απωλειών στην παραγωγή Η μεθοδολογία VSM Μειώνοντας τις απώλειες Παρουσίαση εργαλείων Παραγωγή συνεχούς ροής Συστήματα παραγωγής Pull (Demand Driven) Πρόγραμμα εφαρμογής Λιτής Παραγωγής ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ: Διευθυντές, υπεύθυνοι και στελέχη Παραγωγής και Συντήρησης που ενδιαφέρονται να μάθουν ή να επεκτείνουν τις γνώσεις στις αρχές και τα εργαλεία της Λιτής Παραγωγής Στελέχη προγραμματισμού και ελέγχου παραγωγής Στελέχη που ασχολούνται με σχεδιασμό προϊόντων ή/και παραγωγής ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Ζήσης Ευαγγέλου, Ειδικός συνεργάτης PLANNING Ο κ. Ευαγγέλου είναι διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός από το Ε.Μ.Π. Είναι ειδικός συνεργάτης της PLANNING A.E. σε θέματα οργανωτικού σχεδιασμού, σχεδιασμού και υποστήριξης εφαρμογής διαδικασιών, ανασχεδιασμού επιχειρήσεων, ανάπτυξης συστημάτων διαχείρισης και ανάπτυξης συστημάτων αξιολόγησης απόδοσης επιχειρήσεων. Με 14 έτη στην βιομηχανία σε θέσεις παραγωγής και διαχείρισης ποιότητας και 17 έτη ως σύμβουλος επιχειρήσεων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, έχει αποκτήσει βαθύτατη εμπειρία και εξειδίκευση στη διοίκηση έργων εγκατάστασης τέτοιων συστημάτων. Παράλληλα, ως εισηγητής σεμιναρίων έχει συσσωρευμένη εμπειρία που ξεπερνά τις ώρες διδασκαλίας συναφών θεμάτων. Γιώργος Παναγιωτόπουλος, Business Unit Manager PLANNING Είναι απόφοιτος του Πολυτεχνείου Κρήτης με ειδικότητα Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης. Από το 1994 είναι σύμβουλος επιχειρήσεων και στέλεχος της εταιρείας PLANNING. Σήμερα είναι υπεύθυνος του τομέα BPR της εταιρείας. Είναι εξειδικευμένος σε θέματα Αξιολόγησης Επιχειρήσεων & Ανασχεδιασμού Επιχειρηματικών Διαδικασιών (BPR), Implementation Ολοκληρωμένων Πληροφοριακών Συστημάτων Διαχείρισης Επιχειρηματικών Πόρων (ERP), Logistics & Supply Chain Management, Sales & Customer Service Management, Οργάνωσης Συστημάτων Παραγωγής, Κοστολόγησης & Benchmarking Διαδικασιών. Έχει εκτελέσει συναφή έργα σε μερικές από τις μεγαλύτερες Ελληνικές και Πολυεθνικές επιχειρήσεις όπως ενδεικτικά COCA COLA 3E, ΦΑΜΑΡ, ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, BINGO, ELBISCO, ΕΛΑΪΣ, ΣΑΡΑΝΤΗΣ, ΝΙΚΑΣ, INFO-QUEST, ΕΛΓΕΚΑ, ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ, ALUMIL, ΟΠΑΠ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, KRAFT, McCain, FRIGOGLASS, ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ κ.λπ. Είναι εισηγητής και έχει πραγματοποιήσει πλήθος σεμιναρίων κατάρτισης (ενδοεπιχειρησιακά και μη) σε στελέχη Ελληνικών και Κυπριακών επιχειρήσεων σε θέματα Αναδιοργάνωσης, Σχεδιασμού & Βελτιστοποίησης συστημάτων Logistics, Δικτύων Διανομής, Customer Service, Διαχείρισης Αποθεμάτων.

4 Αναλυτικό πρόγραμμα Τι είναι η Λιτή Παραγωγή Ιστορία, αρχές και δέσμευση εφαρμογής Η ανάγκη για Λιτή Παραγωγή Τα 3F: Fast Flexible - Flow 2. Αξία και Απώλειες Τι είναι το VA, NVA και NNVA Οι 7 απώλειες στην παραγωγή - Πως παράγονται Η διακύμανση στην παραγωγή και οι αιτίες Εμπόδια στην εφαρμογή λιτής παραγωγής Ανάδειξη απωλειών στην παραγωγή Η μεθοδολογία VSM Μεθοδολογία Value Stream Mapping (VSM) Σύντομη παρουσίαση Current State Map και Future State Map Μειώνοντας τις απώλειες Παρουσίαση εργαλείων 1 SMED/OTS Γρήγορες αλλαγές και set-up Ανάλυση βημάτων μεθοδολογίας Internal και External Set-up Οι δείκτες MTTS (Mean Time To Set-up) και Set-up rate (%) 2 Αυτόνομη συντήρηση στην παραγωγή (Autonomous Maintenance - AM) Οι 6 απώλειες των μηχανών Τα βήματα οργάνωσης της αυτόνομης συντήρησης Σύστημα PCC (Problem Correction Card) - Κόκκινες κάρτες στην Αυτόνομη Συντήρηση Τα πρότυπα CIL (Cleaning / Inspection / Lubrication) OPL (One Point Lesson), πίνακες ροής και παρακολούθησης Ο δείκτης ΟΕΕ (Overall Equipment Efficiency) 3 Μεθοδολογία FI Focus Improvement Οργάνωση για επίλυση προβλημάτων παραγωγής Σχηματισμός μεικτών ομάδων και ρόλοι Συμμετοχή προσωπικού στην επίλυση προβλημάτων Τεχνικές επίλυσης προβλημάτων 4 Μετρήσεις εργασίας Τι είναι οι μετρήσεις εργασίας Τι είναι βασικός, κανονικός και πρότυπος χρόνος εργασίας Που χρησιμοποιούνται και πότε Οι κυριότερες τεχνικές μέτρησης 5 5 s στις θέσεις εργασίας Τα 5 βήματα στην ευταξία Ανάλυση μεθοδολογίας 5s Η αξία της ευταξίας στην εργασία Case stud 7. Παραγωγή συνεχούς ροής Τι είναι το Takt Time και το Pitch Time Συνεχής ροή παραγωγής, μικρές παρτίδες και αποθέματα Διαφορά χρόνου μεταξύ φάσεων Ισορροπημένος προγραμματισμός Μείγμα προϊόντων Μείωση Lead Time παραγωγής Συστήματα παραγωγής Pull (Demand Driven) Συστήματα Push Pull και διαφορές Η φιλοσοφία Pull Kanban στην παραγωγή Είδη Kanban Συστήματα supermarket στην παραγωγή Το σημείο Pacemaker στα συστήματα Pull Πρόγραμμα εφαρμογής Λιτής Παραγωγής Οργάνωση, ομάδες και χρονοδιάγραμμα Παράγοντες επιτυχίας Εμπόδια προς αποφυγή Αναμενόμενα αποτελέσματα 11.

5 Πληροφορίες Εταιρείας / Οργανισμού Επωνυμία Εταιρείας / Οργανισμού: Ταχ. Διεύθυνση: Ταχ. Κώδικας: Πόλη: Τηλ.: Fax: Ε-mail: website: ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ: Πλήρης Επωνυμία Εταιρείας/ Οργανισμού: Δραστηριότητα: Α.Φ.Μ.: Δ.Ο.Υ.: Τηλ.: Fax: Αποστολή τιμολογίου υπόψη: Πληροφορίες συμμετεχόντων 1 ος συμμετέχοντας: 2 ος συμμετέχοντας: 3 ος συμμετέχοντας: Κόστος συμμετοχής 1 συμμετοχή: φπα, 2 συμμετοχές: φπα έκαστη, 3 συμμετοχές και άνω: φπα έκαστη. Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο αναλογούν ΦΠΑ. ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΕΚ ΤΟΥ ΟΑΕΔ. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 9/11. ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Η συμμετέχουσα επιχείρηση / οργανισμός καταβάλλει με τη δήλωση συμμετοχής, το σύνολο του κόστους συμμετοχής. Η καταβολή γίνεται μέσω τραπεζικής κατάθεσης στο λογαριασμό του δικαιούχου Supply Chain Institute: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Αρ IBAN: GR ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Αρ. 710/ IBAN: GR Παρακαλούμε αποστείλατε την απόδειξη πληρωμής στο fax ή σκαναρισμένη μέσω στο info@scisce.eu. Η απόδειξη πληρωμής χρειάζεται να αναφέρει την επωνυμία της εταιρίας και την αιτιολογία «Λυτή Παραγωγή». Σε περίπτωση ακύρωσης μετά τις 9/11, η διοργάνωση τιμολογεί το 50% του συνολικού κόστους συμμετοχής ενώ σε περίπτωση μη ειδοποίησης για ακύρωση, η διοργάνωση τιμολογεί κανονικά τη συμμετοχή. Υπογραφή: Ονομα υπογράφοντος: Ημερομηνία: Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ: / , info@scisce.eu, a.psoma@scisce.eu

Το LEAN είναι ανάγκη και όχι επιλογή!

Το LEAN είναι ανάγκη και όχι επιλογή! 3η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΛΙΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ Διοργάνωση: Επιστημονική Υποστήριξη: ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΕΚ ΤΟΥ ΟΑΕΔ Achieving Excellence Together Γιατί λιτή παραγωγή; Το 90% του χρόνου στην προσπάθεια

Διαβάστε περισσότερα

ΛΙΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ Το LEAN είναι ανάγκη και όχι επιλογή! Η αγορά το ζήτησε και εμείς το επαναλαμβάνουμε

ΛΙΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ Το LEAN είναι ανάγκη και όχι επιλογή! Η αγορά το ζήτησε και εμείς το επαναλαμβάνουμε Το LEAN είναι ανάγκη και όχι επιλογή! Η αγορά το ζήτησε και εμείς το επαναλαμβάνουμε ΠΕΜΠΤΗ 1 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 HOLIDAY INN ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ Με επιδότηση από το ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ Διοργάνωση: SUPPLY CHAIN INSTITUTE

Διαβάστε περισσότερα

ΣΠΑΤΑΛΗ ή ΛΙΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ;

ΣΠΑΤΑΛΗ ή ΛΙΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ; Διοργάνωση: Επιστηµονική Υποστήριξη: ΜΕ ΕΠΙ ΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΕΚ ΤΟΥ ΟΑΕ Achieving Excellence Together ΓΙΑΤΙ ΛΙΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ; Το 90% του χρόνου στην προσπάθεια παραγωγής θεωρείται απώλεια και µόνο το 10% αξία

Διαβάστε περισσότερα

ΛΙΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ. Η απάντηση της Ελληνικής Βιομηχανίας στην ύφεση 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 HOLIDAY INN ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ. Γιατί Λιτή Παραγωγή?

ΛΙΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ. Η απάντηση της Ελληνικής Βιομηχανίας στην ύφεση 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 HOLIDAY INN ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ. Γιατί Λιτή Παραγωγή? 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 HOLIDAY INN ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ Επιδοτούμενο από το ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ Διοργάνωση: SUPPLY CHAIN INSTITUTE LTD ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Επιστημονική Υποστήριξη:

Διαβάστε περισσότερα

Άμεση και μόνιμη μείωση κόστους παραγωγής!

Άμεση και μόνιμη μείωση κόστους παραγωγής! 5η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΛΙΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 Διοργάνωση: Επιστημονική Υποστήριξη: ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΕΚ ΤΟΥ ΟΑΕΔ Achieving Excellence Together Γιατί λιτή παραγωγή;

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Ένα βιωµατικό εργαστήριο µε σκοπό την ενίσχυση των δεξιοτήτων των υπεύθυνων βάρδιας και των εργοδηγών αποθηκών και εργοστασίων για καλύτερη οργάνωση και διαχείριση έργου, καθοδήγηση οµάδας και επίτευξη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ στα Κέντρα Διανομής To «τελευταίο χιλιόμετρο» για την αύξηση της Παραγωγικότητας ΠΕΜΠΤΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 Supply Chain Institute Διοργάνωση:

Διαβάστε περισσότερα

ÁÊÑÉÂÅÉÓ ÊÁÉ Ï É ÁÊÑÉÂÅÓ ÁÐÏÃÑÁÖÅÓ

ÁÊÑÉÂÅÉÓ ÊÁÉ Ï É ÁÊÑÉÂÅÓ ÁÐÏÃÑÁÖÅÓ Διοργάνωση: Επιστηµονική Υποστήριξη: Achieving Excellence Together ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΕΚ 0,24 ÔÏ CONCEPT Το τέλος της χρονιάς φέρνει µαζί του, για τις περισσότερες επιχειρήσεις, την απογραφή της κατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

ÅÊÐÁÉÄÅÕÔÉÊÏ ÓÅÌÉÍÁÑÉÏ ÔÏ CONCEPT

ÅÊÐÁÉÄÅÕÔÉÊÏ ÓÅÌÉÍÁÑÉÏ ÔÏ CONCEPT ÃÉÁ ÐÑÙÔÇ ÖÏÑÁ ÔÏ ÅÐÉÔÕ ÇÌÅÍÏ ÓÅÌÉÍÁÑÉÏ ÓÔÇÍ ÈÅÓÓÁËÏÍÉÊÇ! Ένα βιωµατικό εργαστήριο µε σκοπό την ενίσχυση των δεξιοτήτων για καλύτερη οργάνωση και διαχείριση έργου, καθοδήγηση οµάδας και επίτευξη µεγαλύτερης

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΛΙΑΝΙΚΗ

ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΛΙΑΝΙΚΗ Σωστή εξυπηρέτηση μικρών σημείων από προνοητικούς προμηθευτές για τόνωση της ρευστότητας και μεγαλύτερα μερίδια Παρασκευή, 7 Μαρτίου 2014, Holiday Inn Αττικής Οδού ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

OPERATIONAL EXCELLENCE. Μαθαίνω να βλέπω (Learning to see)

OPERATIONAL EXCELLENCE. Μαθαίνω να βλέπω (Learning to see) OPERATIONAL EXCELLENCE Μαθαίνω να βλέπω (Learning to see) (Μια ματιά στο Lean Management) Εισηγητής: Ζ. Ευαγγέλου Σύμβουλος Επιχειρήσεων 21 Μαρτίου 2018 Εξέλιξη θεωριών Management 1890 1900 1910 1920 1930

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Τετάρτη 13 Δεκεµβρίου 2017 Εγκαταστάσεις Supply Chain Institute. Concept

ΑΣΦΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Τετάρτη 13 Δεκεµβρίου 2017 Εγκαταστάσεις Supply Chain Institute. Concept Διοργάνωση: ΑΣΦΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Επιδοτούµενο από το ΛΑΕΚ 0,24 Επιστηµονική Yποστήριξη: (Αγ. Κων/νου 40, Εµπορικό Κέντρο Αίθριο, Μαρούσι) Concept Η ασφάλεια της εργασίας και η

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ To «τελευταίο χιλιόμετρο» για την αύξηση των πωλήσεων

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ To «τελευταίο χιλιόμετρο» για την αύξηση των πωλήσεων ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ To «τελευταίο χιλιόμετρο» για την αύξηση των πωλήσεων Τρίτη 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 Διοργάνωση: Επιστημονική Υποστήριξη: Achieving Excellence

Διαβάστε περισσότερα

LOGISTICS 4.0 & Εξυπνη Διοίκηση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας

LOGISTICS 4.0 & Εξυπνη Διοίκηση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας Διοργάνωση: Επιστηµονική Yποστήριξη: Στο ανταγωνιστικό περιβάλλον που κυριαρχεί, η ανάγκη για τις επιχειρήσεις να ικανοποιούν τις ολοένα αυξανόµενες προσδοκίες των καταναλωτών και να παρέχουν περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου ΑΘΗΝΑ ( )

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου ΑΘΗΝΑ ( ) Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου ΑΘΗΝΑ (09.00 17.00) Σεμινάριο επιδοτούμενο από το ΛΑΕΚ 0,24 Υποβολή προγράμματος έως και την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου Χώρος διεξαγωγής: Civitel Οlympic Hotel Λεωφ. Κηφισίας 2, Μαρούσι

Διαβάστε περισσότερα

Business Transformation in Critical Operations functions Εταιρικός Μετασχηματισμός σε κρίσιμες λειτουργικές δραστηριότητες

Business Transformation in Critical Operations functions Εταιρικός Μετασχηματισμός σε κρίσιμες λειτουργικές δραστηριότητες Business Transformation in Critical Operations functions Εταιρικός Μετασχηματισμός σε κρίσιμες λειτουργικές δραστηριότητες Περιεχόμενα Τι είναι ο Εταιρικός Μετασχηματισμός και γιατί είναι απαραίτητος Βασικοί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Ένα βιωµατικό εργαστήριο µε σκοπό την ενίσχυση των δεξιοτήτων των υπεύθυνων βάρδιας και των εργοδηγών αποθηκών και εργοστασίων για καλύτερη οργάνωση και διαχείριση έργου, καθοδήγηση οµάδας και επίτευξη

Διαβάστε περισσότερα

Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ACTIVITY BASED COSTING μια εφαρμογή δομημένη, στην Lean manufacturing.

Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ACTIVITY BASED COSTING μια εφαρμογή δομημένη, στην Lean manufacturing. Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ACTIVITY BASED COSTING μια εφαρμογή δομημένη, στην Lean manufacturing. Οι εταιρίες Alpha Plan Consultants και Κ. Ματθαίου & Συνεργάτες, σε συνεργασία διοργανώνουν το 1 Ο Εξειδικευμένο Σεμινάριο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ BALANCED SCORECARD, ΤΟ BENCHMARKING & ΤΟ MANAGEMENT BY OBJECTIVES (MBO) ΣΤΗΝ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ BALANCED SCORECARD, ΤΟ BENCHMARKING & ΤΟ MANAGEMENT BY OBJECTIVES (MBO) ΣΤΗΝ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & ΤΡΟΠΟΙ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ 21 & 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 SOFITEL ATHENS AIRPORT ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2015 Επιδοτούμενα από το ΛΑΕΚ 0,24% - Υλοποιούνται και ενδοεπιχειρησιακά

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2015 Επιδοτούμενα από το ΛΑΕΚ 0,24% - Υλοποιούνται και ενδοεπιχειρησιακά Achieving Excellence Together ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2015 Επιδοτούμενα από το ΛΑΕΚ 0,24% - Υλοποιούνται και ενδοεπιχειρησιακά 2015 ΕΞΑΜΗΝΟΥ Α ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ Τετάρτη 18 Μαρτίου Διαχείριση Αποθεμάτων σε περίοδο

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑ

ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΕΚ 0,45 ΤΟΥ 2012 ΠΕΜΠΤΗ 3 ΜΑΪΟΥ Holiday Inn Αττικής Οδού ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ SUPPLY CHAIN INSTITUTE LTD ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ A 6 ΜΗΝΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ A 6 ΜΗΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ A 6 ΜΗΝΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΙΟΥΛΙΟΣ 2018 Διοργάνωση: Επιστηµονική Υποστήριξη: Achieving Excellence Together SOFT SKILLS ΣΤΗΝ ΕΦΟ ΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙ Α Risk Managment Innovation Incoterms ΤΕΧΝΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Achieving Excellence Together. Η εξέλιξη από 3PL σε 4PL με νέες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας

Achieving Excellence Together. Η εξέλιξη από 3PL σε 4PL με νέες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας Supply Chain Institute ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ SUPPLY CHAIN INSTITUTE LTD ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Achieving Excellence Together ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

-COMMERCE LOGISTICS. Τρίτη 29 Οκτωβρίου ΑΘΗΝΑ ( ) Civitel Οlympic Hotel Λεωφ. Κηφισίας 2, Μαρούσι

-COMMERCE LOGISTICS. Τρίτη 29 Οκτωβρίου ΑΘΗΝΑ ( ) Civitel Οlympic Hotel Λεωφ. Κηφισίας 2, Μαρούσι Τρίτη 29 Οκτωβρίου ΑΘΗΝΑ (09.00 17.00) Σεμινάριο επιδοτούμενο από το ΛΑΕΚ 0,24 Υποβολή προγράμματος έως και την Τρίτη 22 Οκτωβρίου Χώρος διεξαγωγής: Civitel Οlympic Hotel Λεωφ. Κηφισίας 2, Μαρούσι ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΑ SCOR ΕΝΝΟΙΑ SCOR Ορισμός των μοντέλων SCOR Το μοντέλο SCOR είναι ένα μοντέλο αναφοράς διαδικασιών για την εφοδιαστική αλυσίδα (η ονομασία του προέρχεται από τα αρχικά γράμματα

Διαβάστε περισσότερα

10/4/2019 HUMAN ASSET MANAGEMENT IN LOGISTICS. Διοίκηση ανθρώπων & αύξηση αποδοτικότητας

10/4/2019 HUMAN ASSET MANAGEMENT IN LOGISTICS. Διοίκηση ανθρώπων & αύξηση αποδοτικότητας SAVETHEDATE 10/4/2019 ΜΕΤΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ COMPLIANCE LEAN WAREHOUSING KPI s BALANCED SCORECARD ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ STRESS MANAGEMENT

Διαβάστε περισσότερα

Α.Π.: 3384 Αθήνα, 11 Νοεμβρίου 2015 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Α.Π.: 3384 Αθήνα, 11 Νοεμβρίου 2015 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Α.Π.: 3384 Αθήνα, 11 Νοεμβρίου 2015 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΕΠΑΝΑΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΝΩΣΕΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ Β & Γ (εγκεκριμένα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ III

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ III ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ III ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ KAI ΛΙΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ/JIT Ι. Γιαννατσής ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΡΟΗ Ροή Για τη διαχείριση ενός συστήματος παραγωγής και τη βελτίωσή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ Σεμινάριο εξειδικευμένων γνώσεων 8 9 Φεβρουαρίου 2010 Η επιχειρηματική στρατηγική αποτελεί θεμελιώδη παράγοντα επιτυχίας των επιχειρήσεων, καθώς διαμορφώνει τη φυσιογνωμία και εκφράζει τη δυναμική τους.

Διαβάστε περισσότερα

ERP \ WMS \ LOGISTICS \ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ \ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ. Εταιρική Παρουσίαση

ERP \ WMS \ LOGISTICS \ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ \ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ. Εταιρική Παρουσίαση ERP \ WMS \ LOGISTICS \ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ \ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ Εταιρική Παρουσίαση Ίδρυση το 2010 Έδρα Θεσσαλονίκη 20 μόνιμοι συνεργάτες και 4 εξωτερικοί 28 χρόνια προϋπηρεσίας Ακεραιότητα ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΕΙΑ & RISK MANAGEMENT ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ & RISK MANAGEMENT ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ & RISK MANAGEMENT ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΡΙΤΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 Διοργάνωση: Επιστημονική Υποστήριξη: Achieving Excellence Together ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΕΚ 0,24 Ένα επίκαιρο σεμινάριο για τα διευθυντικά

Διαβάστε περισσότερα

ιοίκηση Παραγωγής και Υπηρεσιών

ιοίκηση Παραγωγής και Υπηρεσιών ιοίκηση Παραγωγής και Υπηρεσιών Η φιλοσοφία Just-in-Time Γιώργος Ιωάννου, Ph.D. Αναπληρωτής Καθηγητής Σύνοψη διάλεξης Ορισµός Προέλευση JIT Το παράδειγµα τηςtoyota Βασικές αρχές JIT Στόχοι JIT Τεχνικές

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ Θεσσαλονίκης - Παράρτημα Κατερίνης Τμήμα Τυποποίησης και Διακίνησης Προϊόντων

ΤΕΙ Θεσσαλονίκης - Παράρτημα Κατερίνης Τμήμα Τυποποίησης και Διακίνησης Προϊόντων Διακίνησης Προϊόντων www.logistics.teithe.gr Επιστημονικός Συνεργάτης Στόχοι Θέματα παρουσίασης παρουσίασης Επιστήμη των Logistics Επιχειρηματικό ενδιαφέρον Ακαδημαϊκό και ερευνητικό ενδιαφέρον Παρουσίαση

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στην Κοστολόγηση Επιχειρήσεων

Εισαγωγή στην Κοστολόγηση Επιχειρήσεων Οργάνωση Παραγωγής & ιοίκηση Επιχειρήσεων ΙΙ Κοστολόγηση Επιχειρήσεων & Λήψη Αποφάσεων Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στην Κοστολόγηση Επιχειρήσεων Νικόλαος Α. Παναγιώτου 2004 ΕΜΠ Τομέας Βιομηχανικής ιοίκησης & Επιχειρησιακής

Διαβάστε περισσότερα

2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HOLIDAY INN ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ. Επιστημονική Υποστήριξη: Σχεδιάζοντας και λειτουργώντας τη ΛΙΤΗ ΑΠΟΘΗΚΗ του 2012

2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HOLIDAY INN ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ. Επιστημονική Υποστήριξη: Σχεδιάζοντας και λειτουργώντας τη ΛΙΤΗ ΑΠΟΘΗΚΗ του 2012 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HOLIDAY INN ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ Διοργάνωση: Επιστημονική Υποστήριξη: Σχεδιάζοντας και λειτουργώντας τη ΛΙΤΗ ΑΠΟΘΗΚΗ του 2012 Έπειτα από 3 επιτυχημένα εξειδικευμένα events με θέμα τη

Διαβάστε περισσότερα

Γενικές πληροφορίες για τα εγκεκριμένα από την Τράπεζα της Ελλάδος σεμινάρια του ΕΙΑΣ

Γενικές πληροφορίες για τα εγκεκριμένα από την Τράπεζα της Ελλάδος σεμινάρια του ΕΙΑΣ Α.Π.: 3361 Αθήνα, 1 Σεπτεμβρίου 2015 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΕΠΑΝΑΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΝΩΣΕΩΝ (ΑΝΤ)ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ (Εγκεκριμένα από την Τράπεζα της Ελλάδος) Γενικές

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ

ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ERP Τι Είναι - Χαρακτηριστικά Οφέλη από την Εφαρµογή τους 2. Μεθοδολογική Προσέγγιση Επιλογής & Υλοποίησης Συστηµάτων ERP

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΪΟΥ 2017 Supply Chain Institute (Αγ. Κων/νου 40, Εµπορικό Κέντρο Αίθριο, Μαρούσι)

ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΪΟΥ 2017 Supply Chain Institute (Αγ. Κων/νου 40, Εµπορικό Κέντρο Αίθριο, Μαρούσι) ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ KEY ACCOUNT ΣΤΟ ΣΤΑ ΙΟ ΤΗΣ ΕΦΟ ΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙ ΑΣ Τεχνικές βελτίωσης του επιπέδου εξυπηρέτησης µεγάλων και σηµαντικών πελατών στα Logistics και τις Μεταφορές ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΪΟΥ 2017 Διοργάνωση:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΡΓΟΥ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΜΕΤΑΞΥ Customer Logo (Επωνυμία Πελάτη) & Αντικείμενο: Διεξαγωγή του Business Dynamic Alignment (BDA)/ Interactive Workshop (IW) σε Περιβάλλον In House ΑΘΗΝΑ 2013 1 Business Dynamic

Διαβάστε περισσότερα

COST FITNESS STRATEGIES & CUSTOMER SERVICE RATIONALIZATION Athens, 15 th June 2010

COST FITNESS STRATEGIES & CUSTOMER SERVICE RATIONALIZATION Athens, 15 th June 2010 SURVIVING THE STORMTHROUGH THROUGH COST FITNESS STRATEGIES & CUSTOMER SERVICE RATIONALIZATION Παρουσίαση & Σύνοψη Συμπερασμάτων των Ομάδων Εργασίας Ποιες πιστεύετε ότι είναι οι κύριες επιπτώσεις της κρίσης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΗΓΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΛΙΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΗΓΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΛΙΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΔΙΗΜΕΡΟ ΛΙΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ - 28 & 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΕXPO ATHENS - ΑΘΗΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΗΓΟΥΣ ΣΑΣ Tο εργαστήριο που χτίζει παραγωγικέ αποθήκε Για του Εργοδηγού, του Διευθυντέ Αποθήκη, του Logistics

Διαβάστε περισσότερα

διεξαγωγή διαγωνισμών / bids παρουσιάστηκαν στο σεμινάριο BIDDING ΣΤΑ LOGISTICS & ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ (7 Μαρτίου 2013, Holiday Inn Αττικής Οδού)

διεξαγωγή διαγωνισμών / bids παρουσιάστηκαν στο σεμινάριο BIDDING ΣΤΑ LOGISTICS & ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ (7 Μαρτίου 2013, Holiday Inn Αττικής Οδού) Σύγχρονα management tools από την Planning για τη διεξαγωγή διαγωνισμών / bids παρουσιάστηκαν στο σεμινάριο BIDDING ΣΤΑ LOGISTICS & ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ (7 Μαρτίου 2013, Holiday Inn Αττικής Οδού) Ένα χρόνο μετά

Διαβάστε περισσότερα

πρωτότυπο εργαστήριο βασισμένο στην τεχνική Pandemonium Management που βοηθά να βελτιώσουμε κατακόρυφα την αποτελεσματικότητά μας ως επικεφαλής ή ως

πρωτότυπο εργαστήριο βασισμένο στην τεχνική Pandemonium Management που βοηθά να βελτιώσουμε κατακόρυφα την αποτελεσματικότητά μας ως επικεφαλής ή ως πρωτότυπο εργαστήριο βασισμένο στην τεχνική Pandemonium Management που βοηθά να βελτιώσουμε κατακόρυφα την αποτελεσματικότητά μας ως επικεφαλής ή ως μέλη οποιασδήποτε ομάδας ΠΈΜΠΤΗ 21, ΔΕΥΤΈΡΑ 25 ΚΑΙ ΤΡΊΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Pandemonium. Management. From Groups to Teams

Pandemonium. Management. From Groups to Teams STRATEGY Pandemonium Management From Groups to Teams Πρωτότυπο εργαστήριο βασισμένο στην τεχνική Pandemonium Management που βοηθά να βελτιώσουμε κατακόρυφα την αποτελεσματικότητά μας ως επικεφαλής ή ως

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ CARBON FOOTPRINT ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

ΤΟ CARBON FOOTPRINT ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΤΟ CARBON FOOTPRINT ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 3 ΜΑΪΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Κατάρτισης από την ITMC A.E.

Προγράμματα Κατάρτισης από την ITMC A.E. Ι Τ Μ C Α. Ε. Σ Υ Μ Β Ο Υ Λ Ο Ι Ε Π Ι Χ Ε Ι Ρ Η Σ Ε Ω Ν INNOVATION, TECHNOLOGY & MAΝAGEMENT CONSULTANTS «Στόχος μας είναι ο μετασχηματισμός των εταιρικών πελατών μας σε δυναμικούς, αποτελεσματικούς και

Διαβάστε περισσότερα

Information Technology for Business

Information Technology for Business Information Technology for Business! Lecturer: N. Kyritsis, MBA, Ph.D. Candidate! e-mail: kyritsis@ist.edu.gr Επιχειρηματικά Πληροφοριακά Συστήματα Learning Objectives Πως βοηθούν τα Πληροφοριακά Συστήματα

Διαβάστε περισσότερα

22 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2015 4:00-9:00 μμ Πληροφορίες - Εγγραφές : τηλ. 210 6931204, vbouloukou@manpowergroup.gr

22 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2015 4:00-9:00 μμ Πληροφορίες - Εγγραφές : τηλ. 210 6931204, vbouloukou@manpowergroup.gr Μάθετε πώς να αναπτύξετε την επαγγελματική σας εικόνα παραμένοντας αυθεντικοί και πώς να υλοποιήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, εξελισσόμενοι σε προσωπικό επίπεδο. 22 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2015 4:00-9:00 μμ

Διαβάστε περισσότερα

Logistics Way H Logistics Way εξειδικεύεται στο να παρέχει προϊόντα Λογισμικού και Υπηρεσιών που καλύπτουν και εξυπηρετούν τις ιδιαίτερες ανάγκες και

Logistics Way H Logistics Way εξειδικεύεται στο να παρέχει προϊόντα Λογισμικού και Υπηρεσιών που καλύπτουν και εξυπηρετούν τις ιδιαίτερες ανάγκες και Logistics Way H Logistics Way εξειδικεύεται στο να παρέχει προϊόντα Λογισμικού και Υπηρεσιών που καλύπτουν και εξυπηρετούν τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις των εταιρειών οι οποίες συμπεριλαμβάνουν

Διαβάστε περισσότερα

ιοίκηση Πληροφοριακών Συστηµάτων

ιοίκηση Πληροφοριακών Συστηµάτων ιοίκηση Πληροφοριακών Συστηµάτων ιάλεξη 4 η 4.1 Αρχιτεκτονική Επιχειρησιακών Εφαρµογών 4.2 1 Επιχειρησιακά Συστήµατα ή Επιχειρησιακά Συστήµατα ιαχείρισης Πόρων(ERPs) Συστήµατα ιαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Διαβάστε περισσότερα

ίκτυα και Internet στο Επιχειρηματικό Περιβάλλον

ίκτυα και Internet στο Επιχειρηματικό Περιβάλλον ίκτυα και Internet στο Επιχειρηματικό Περιβάλλον 4 ο Εξάμηνο Τμήμα ιοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αγγελική Πουλυμενάκου Μάρτιος 2012 Ευχαριστούµε τουςγ. ιακονικολάου,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ - ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ - ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ - ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ Γιώργος Λυμπερόπουλος Γ. Λυμπερόπουλος, ΠΘ 1 Εφοδιαστική Αλυσίδα (ΕΑ) Όλες οι δραστηριότητες που σχετίζονται με το κύκλωμα προμήθειας, μεταποίησης, αποθήκευσης, μεταφοράς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ Επιχειρησιακή Έρευνα & ιοικητική Καθηγητής Χρήστος Ταραντίλης Τμήμα ιοικητικής ς και Τεχνολογίας tarantil@aueb.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΑΣ EXECUTIVE DEVELOPMENT IN INSURANCE (EDI) 2015 ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΝΕΟ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΑΣ EXECUTIVE DEVELOPMENT IN INSURANCE (EDI) 2015 ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 Στόχος του προγράμματος: είναι οι απόφοιτοι να έχουν μια συνολική εποπτική και προχωρημένη γνώση όχι μόνο των τεχνικών ασφαλιστικών κλάδων αλλά και των άλλων λειτουργιών μιας ασφαλιστικής επιχείρησης,

Διαβάστε περισσότερα

Η Εφοδιαστική Αλυσίδα και οι αλλαγές που έρχονται. Τα Mega Trends και οι νέοι όροι του παιχνιδιού

Η Εφοδιαστική Αλυσίδα και οι αλλαγές που έρχονται. Τα Mega Trends και οι νέοι όροι του παιχνιδιού Η Εφοδιαστική Αλυσίδα και οι αλλαγές που έρχονται Τα Mega Trends και οι νέοι όροι του παιχνιδιού Αργύρης Παπαντωνόπουλος Business Development Manager Mantis Hellas Τα Logistics λίγα χρόνια πριν Τα δεδομένα

Διαβάστε περισσότερα

Υιοθετώντας Στρατηγικές του Entrepreneurial Selling (B2B) 9 & 16 Οκτωβρίου 2019 The Landmark Hotel, Λευκωσία 8:45-16:00

Υιοθετώντας Στρατηγικές του Entrepreneurial Selling (B2B) 9 & 16 Οκτωβρίου 2019 The Landmark Hotel, Λευκωσία 8:45-16:00 Υιοθετώντας Στρατηγικές του Entrepreneurial Selling (B2B) 9 & 16 Οκτωβρίου 2019 The Landmark Hotel, Λευκωσία 8:45-16:00 www.knowledgecy.com Ανάγκη Κατάρτισης O ρόλος των πωλήσεων αλλάζει, από το να πουλά

Διαβάστε περισσότερα

Η ανθρώπινη διάσταση στην Εφοδιαστική Αλυσίδα και οι διαστάσεις της εφαρμογής του RASCI model στην οργανογραμματική αναδόμηση

Η ανθρώπινη διάσταση στην Εφοδιαστική Αλυσίδα και οι διαστάσεις της εφαρμογής του RASCI model στην οργανογραμματική αναδόμηση Η ανθρώπινη διάσταση στην Εφοδιαστική Αλυσίδα και οι διαστάσεις της εφαρμογής του RASCI model στην οργανογραμματική αναδόμηση Σταμάτιος Ανδριανόπουλος Executive Consultant, Planning A.E. ΜΕΡΟΣ ΙΙΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Διοίκηση Παραγωγής και Συστημάτων Υπηρεσιών

Διοίκηση Παραγωγής και Συστημάτων Υπηρεσιών ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ Διοίκηση Παραγωγής και Συστημάτων Υπηρεσιών Αθήνα, Οκτώβριος 2008 Εργαστήριο Συστημάτων Αποφάσεων και Διοίκησης 1. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Σεμινάριο εξειδικευμένων γνώσεων 6-11 Ιουλίου 2008 Η διοικητική (αναλυτική) λογιστική αποτελεί σημαντικό παράγοντα συμβολής στη βελτίωση της κερδοφορίας των επιχειρήσεων. Η προσέγγιση και επεξεργασία της

Διαβάστε περισσότερα

BIDDING ΣΤΑ LOGISTICS ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΑΝΑΓΚΩΝ, ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ OUTSOURCING. Η ημερίδα ενδιαφέρει άμεσα:

BIDDING ΣΤΑ LOGISTICS ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΑΝΑΓΚΩΝ, ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ OUTSOURCING. Η ημερίδα ενδιαφέρει άμεσα: ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΑΝΑΓΚΩΝ, ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ OUTSOURCING BIDDING ΣΤΑ LOGISTICS ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Η κρίση φέρνει αλλαγές στην αγορά και μία από τις πλέον σημαντικές είναι τα δεκάδες bids

Διαβάστε περισσότερα

- ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ - ΝΕΟ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ - ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΙΙ

- ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ - ΝΕΟ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ - ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΙΙ Λ. Συγγρού 310 & Σπάρτης 1, 17673 Καλλιθέα τηλ.: 210 4838714 & 706 // fax: 210 4822091 e-mail: info@excellence-lean.gr // www.excellence-lean.gr - ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ - ΝΕΟ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Διοίκηση Παραγωγής και Συστημάτων Υπηρεσιών

Διοίκηση Παραγωγής και Συστημάτων Υπηρεσιών ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ Διοίκηση Παραγωγής και Συστημάτων Υπηρεσιών Αθήνα, Νοέμβριος 2011 Εργαστήριο Συστημάτων Αποφάσεων και Διοίκησης 1. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Κατάρτισης από την ITMC A.E.

Προγράμματα Κατάρτισης από την ITMC A.E. Ι Τ Μ C Α. Ε. Σ Υ Μ Β Ο Υ Λ Ο Ι Ε Π Ι Χ Ε Ι Ρ Η Σ Ε Ω Ν INNOVATION, TECHNOLOGY & MAΝAGEMENT CONSULTANTS «Στόχος μας είναι ο μετασχηματισμός των εταιρικών πελατών μας σε δυναμικούς, αποτελεσματικούς και

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Διοίκησης. Διδάσκοντες Καθηγητής Δημήτρης Ασκούνης, Ιωάννα Μακαρούνη, Δημήτρης Πανόπουλος

Συστήματα Διοίκησης. Διδάσκοντες Καθηγητής Δημήτρης Ασκούνης, Ιωάννα Μακαρούνη, Δημήτρης Πανόπουλος ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Εργαστήριο Συστημάτων Αποφάσεων & Διοίκησης Συστήματα Διοίκησης Ενημερωτικό Φυλλάδιο Διδάσκοντες Καθηγητής Δημήτρης Ασκούνης,

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα ομιλίας: Ευκαιρίες και Δυνατότητες Ανάπτυξης στο Περιβάλλον του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν και της Ψηφιακής Οικονομίας

Θέμα ομιλίας: Ευκαιρίες και Δυνατότητες Ανάπτυξης στο Περιβάλλον του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν και της Ψηφιακής Οικονομίας Θέμα ομιλίας: Ευκαιρίες και Δυνατότητες Ανάπτυξης στο Περιβάλλον του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν και της Ψηφιακής Οικονομίας Εισηγητής: Γιάννης Νάνος Εκπρόσωπος Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, Περιφερειακό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ escm ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ escm ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΔΠΜΣ ΜΑΘΗΜΑ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ (Α.Μ. 2659) ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ escm ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΘΡΟ: Επισκεφθείτε το Management Portal της Specisoft: Κοστολόγηση με βάση τις δραστηριότητες Activity Based Costing (ABC)

ΑΡΘΡΟ: Επισκεφθείτε το Management Portal της Specisoft: Κοστολόγηση με βάση τις δραστηριότητες Activity Based Costing (ABC) Specisoft ΑΡΘΡΟ: Επισκεφθείτε το Management Portal της Specisoft: Κοστολόγηση με βάση τις δραστηριότητες Activity Based Costing (ABC) Από Γιώργο Μανουσόπουλο, Οικονομολόγo, Συνεργάτη της Specisoft Επισκεφθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Conference & Work Shop για τους Logistics Managers, τους ιευθυντές Αποθήκης, τους Εργοδηγούς. Τo εργαστήριο που χτίζει παραγωγικές αποθήκες

Conference & Work Shop για τους Logistics Managers, τους ιευθυντές Αποθήκης, τους Εργοδηγούς. Τo εργαστήριο που χτίζει παραγωγικές αποθήκες THE LEAN WAREHOUSE Conference & Work Shop για τους Logistics Managers, τους ιευθυντές Αποθήκης, τους Εργοδηγούς Τo εργαστήριο που χτίζει παραγωγικές αποθήκες 28 & 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2008 - ΑΘΗΝΑ Διοργάνωση:

Διαβάστε περισσότερα

DIGITAL MANUFACTURING: CASE STUDY ΕΞΥΠΝΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ

DIGITAL MANUFACTURING: CASE STUDY ΕΞΥΠΝΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ DIGITAL MANUFACTURING: CASE STUDY ΕΞΥΠΝΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ρ. Ευάγγελος Θεοδώρου ιευθύνων Σύµβουλος Ομίλου Θεοδώρου DIGITAL MANUFACTURING Το ζητούμενο στη βιομηχανική παραγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΚΡΗΤΗΣ, Σ.Δ.Ο., Τμήμα Λογιστικής. ERP Systems

Τ.Ε.Ι. ΚΡΗΤΗΣ, Σ.Δ.Ο., Τμήμα Λογιστικής. ERP Systems Τ.Ε.Ι. ΚΡΗΤΗΣ, Σ.Δ.Ο., Τμήμα Λογιστικής ERP Systems ERP puzzle ERP: Ολοκληρωμένα Πληροφοριακά συστήματα συνδεδεμένων λειτουργικών εφαρμογών (modules) τα οποία αντικαθιστούν τα ξεχωριστά αυτόνομα υπολογιστικά

Διαβάστε περισσότερα

THE A-Z OF EVENT MANAGEMENT

THE A-Z OF EVENT MANAGEMENT Σεμινάριο ενημέρωσης 13 15 Απριλίου 2011 Η διοργάνωση εκδηλώσεων συμβάλλει στη διαμόρφωση της φήμης μιας επιχείρησης στο ευρύτερο επιχειρηματικό τοπίο και δημιουργεί θετικές εντυπώσεις στα Κοινά της. Βασικός

Διαβάστε περισσότερα

Pandemonium Management

Pandemonium Management Pandemonium From Groups to Teams Teams can generate magic! But, for this to occur, a pandemonium of information, opinions, proposals, even feelings and -of course- personal agendas has to be properly managed.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ, REPORTING & ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΙΙ

ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ, REPORTING & ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΙΙ Ενότητα κύκλου «Η Βασιλεία ΙΙ στο ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα» 23 Νοεμβρίου 2007 H αναβάθμιση του κανονιστικού πλαισίου περί υπολογισμού της επάρκειας ιδίων κεφαλαίων (Νέο Σύμφωνο της Βασιλείας,

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΕΝΙΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΕ ΕΥΡΩ (SEPA)

Ο ΕΝΙΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΕ ΕΥΡΩ (SEPA) Σεμινάριο ενημέρωσης 12 Ιουνίου 2008 Η δημιουργία του ενιαίου χώρου πληρωμών σε ευρώ στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα αποτελεί μέρος της προσπάθειας για τη δημιουργία της ενιαίας τραπεζικής αγοράς, η οποία με

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρο-μεσαίες Επιχειρήσεις»

Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρο-μεσαίες Επιχειρήσεις» ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρο-μεσαίες

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα 4: Πληροφοριακά συστήματα για την επιχείρηση

Ενότητα 4: Πληροφοριακά συστήματα για την επιχείρηση Ενότητα 4: Πληροφοριακά συστήματα για την επιχείρηση Χρηματοοικονομική διοίκηση Χρηματοοικονομικό ΠΣ: επιχειρησιακό ΠΣ που υπάρχει σχεδόν σε κάθε οργανισμό και υποστηρίζει χρηματοοικονομικούς λογαριασμούς

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΜΚΕ)

ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΜΚΕ) ΕΠΙ ΧΕΙΡ Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ 2011-2012 ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΜΚΕ) ΜΑΤΙ ΚΟ ΤΗ ΤΑ Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση»

Διαβάστε περισσότερα

Sales Co-Creation. Επανασχεδιάζοντας την διαδικασία πώλησης σε συνεργασία με τον πελάτη

Sales Co-Creation. Επανασχεδιάζοντας την διαδικασία πώλησης σε συνεργασία με τον πελάτη Sales Co-Creation Επανασχεδιάζοντας την διαδικασία πώλησης σε συνεργασία με τον πελάτη Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019 (8:30-17:00) Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019 (8:30-17:00) Hilton Hotel, Λευκωσία www.knowledgecy.com

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΤΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Σεμινάριο εξειδικευμένων γνώσεων 20-21 Νοεμβρίου 2008 Η έμφαση στη διαχείριση του χρόνου (time management) στον επιχειρησιακό χώρο υπήρξε για πολλά

Διαβάστε περισσότερα

Κοστολόγηση ραστηριοτήτων- Μέρος ΙI

Κοστολόγηση ραστηριοτήτων- Μέρος ΙI Οργάνωση Παραγωγής & ιοίκηση Επιχειρήσεων ΙΙ Κοστολόγηση Επιχειρήσεων & Λήψη Αποφάσεων Κεφάλαιο 11 Κοστολόγηση ραστηριοτήτων- Μέρος ΙI Νικόλαος Α. Παναγιώτου 2004 ΕΜΠ Τομέας Βιομηχανικής ιοίκησης & Επιχειρησιακής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ & ΜΕΙΩΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ 10-30%

ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ & ΜΕΙΩΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ 10-30% ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ & ΜΕΙΩΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ 10-30% ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 - Supply Chain Institute (Αγ. Κων/νου 40, Εμπορικό Κέντρο Αίθριο, Μαρούσι) Διοργάνωση: Επιστημονική Υποστήριξη: Achieving Excellence

Διαβάστε περισσότερα

EIAS DIPLOMA in INSURANCE EDI 2017 EXECUTIVE DEVELOPMENT in INSURANCE

EIAS DIPLOMA in INSURANCE EDI 2017 EXECUTIVE DEVELOPMENT in INSURANCE Α.Π.: 3470 EIAS DIPLOMA in INSURANCE EDI 2017 EXECUTIVE DEVELOPMENT in INSURANCE Αθήνα, 5 Ιανουαρίου 2017 Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ), ανταποκρινόμενο στις νέες προκλήσεις της ασφαλιστικής

Διαβάστε περισσότερα

Ολιστική Εμπειρία Πελάτη Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 Hilton Hotel 08:30 17:00

Ολιστική Εμπειρία Πελάτη Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 Hilton Hotel 08:30 17:00 Ολιστική Εμπειρία Πελάτη Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 Hilton Hotel 08:30 17:00 www.knowledgecy.com Ανάγκη Κατάρτισης Οι επιχειρήσεις κάνουν ότι είναι δυνατόν για να παρέχουν μοναδικές εμπειρίες στους πελάτες.

Διαβάστε περισσότερα

Open Retail. Η πιο ολοκληρωμένη λυση στην εντατική λιανική!

Open Retail. Η πιο ολοκληρωμένη λυση στην εντατική λιανική! Open Retail Η πιο ολοκληρωμένη λυση στην εντατική λιανική! Συγκριτικα πλεονεκτηματα Ανακαλύψτε την υπεροχή του συστήματος εντατικής λιανικής Open Retail της Open System Solutions, σε 4 βήματα: ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΡΓΟ SARA «ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΣΤΙΣ ΜΜΕ ΤΡΟΦΙΜΩΝ»

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΡΓΟ SARA «ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΣΤΙΣ ΜΜΕ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΡΓΟ SARA «ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΣΤΙΣ ΜΜΕ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» Σεπτέμβριος 2005 1 ΣΚΟΠΟΣ ΕΡΓΟΥ o Ανάπτυξη, προώθηση καινοτομίας, o Αξιοποίηση εμπειρίας, o Διάχυση βέλτιστων πρακτικών,

Διαβάστε περισσότερα

RISK & CRISIS LEADERSHIP MEETING

RISK & CRISIS LEADERSHIP MEETING RISK & CRISIS LEADERSHIP MEETING 27-28 Ιουνίου 2019 Divani Apollon Palace & Thalasso Το Risk & Crisis Leadership Meeting επαναλαμβάνεται για δεύτερη χρονιά, μετά την μεγάλη αποδοχή που γνώρισε η πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

Training & Consulting Ltd. Επίκαιρη Πρόταση Ενδοεπιχειρησιακής Κατάρτισης. για το Λογιστήριο της Εταιρείας σας

Training & Consulting Ltd. Επίκαιρη Πρόταση Ενδοεπιχειρησιακής Κατάρτισης. για το Λογιστήριο της Εταιρείας σας Project Training & Consulting Ltd Διοργάνωση Σεμιναρίων Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Μπορείτε να εκπαιδεύσετε όλα τα στελέχη του μόνο από 590,00 (η προσφορά ισχύει έως τέλος Μαρτίου 2015) Επίκαιρη Πρόταση για

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ MARKETING

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ MARKETING Πανεπιστήμιο Πειραιώς Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ MARKETING Πέμπτο Εξάμηνο, Ακαδημαϊκό Ετος 2011-2012 Παραδόσεις: Δευτέρα 12:15-14:00 (αιθ. 202) & Τετάρτη 16:15-18:00 (αιθ. 201) Υπεύθυνος

Διαβάστε περισσότερα

Στέλιος Βαμβούρης, MBA, MSc Head, Transportation Dpt

Στέλιος Βαμβούρης, MBA, MSc Head, Transportation Dpt Στέλιος Βαμβούρης, MBA, MSc Head, Transportation Dpt Logistics- Ορισμός MAKIOS LOGISTICS- Εταιρικό Video Logistics Service Providers Τα Logistics στην Ελλάδα Περιγραφή Θέσης ενός Logistician Γνώσεις ενός

Διαβάστε περισσότερα

City Logistics Mapping The Future

City Logistics Mapping The Future Διονύσης Γρηγορόπουλος City Logistics Mapping The Future Υπό την αιγίδα: Case Study City Logistics με την Χρήση Ηλεκτρικών Οχημάτων στην Αθηνά 23-24/1/2018 3η Διημερίδα ITS Hellas 2018, Υπουργείο Υποδομών

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ. Δείκτες Μέτρησης της Απόδοσης και της Παραγωγικότητας Εργαζομένων στην Εφοδιαστική Αλυσίδα

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ. Δείκτες Μέτρησης της Απόδοσης και της Παραγωγικότητας Εργαζομένων στην Εφοδιαστική Αλυσίδα Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ Αθήνα, 22 Οκτωβρίου 2013 Δείκτες Μέτρησης της Απόδοσης και της Παραγωγικότητας Εργαζομένων στην Εφοδιαστική Αλυσίδα Οκτώβριος 2013 Γιατί να μετρήσουμε. Ελέγχω

Διαβάστε περισσότερα

Λιτή παραγωγή και η μέθοδος JIT. Source: Tibbet and Britten

Λιτή παραγωγή και η μέθοδος JIT. Source: Tibbet and Britten Λιτή παραγωγή και η μέθοδος JIT Source: Tibbet and Britten Λιτή παραγωγή και JIT Λιτή παραγωγή και JIT Στρατηγική παραγωγής Η αγορά έχει ανάγκη από καθορισμένο χρόνο, ποσότητα και ποιότητα προϊόντων και

Διαβάστε περισσότερα

«Leading for Results»

«Leading for Results» Εκπαιδευτικό Πρόγραµµα Προϊσταµένων Τµηµάτων «Leading for Results» Βασικοί Στόχοι του Προγράµµατος Το πρόγραµµα «Leading for Results» απευθύνεται σε προισταµένους της εταιρείας, µε σκοπό την εξοικείωση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΜΠΤΗ, 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 4:00-9:00 μμ

ΠΕΜΠΤΗ, 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 4:00-9:00 μμ ΠΕΜΠΤΗ, 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 4:00-9:00 μμ ένα από τα πλέον επιτυχημένα διεθνώς προγράμματα προσωπικής ανάπτυξης της ManpowerGroup μας δείχνει πώς να γίνουμε πιο χαρούμενοι, ψύχραιμοι και παραγωγικοί και να

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ΗΒασική Πληροφοριακή Υποδομή των Επιχειρήσεων Βασίλης Ταμπακάς, Καθηγητής 1 Βασικά - Ορισμοί Συστήματα Διαχείρισης Επιχειρηματικών Πόρων ή Συστήματα

Διαβάστε περισσότερα

Ν Ε Ο Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Ι Α Σ CERTIFIED WEALTH MANAGEMENT SPECIALIST (CWMS)

Ν Ε Ο Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Ι Α Σ CERTIFIED WEALTH MANAGEMENT SPECIALIST (CWMS) Α.Π.: 3272 ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Αθήνα, 20 Μαρτίου 2014 Ν Ε Ο Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Ι Α Σ CERTIFIED WEALTH MANAGEMENT SPECIALIST (CWMS) Για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάζεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

EXECUTIVE DEVELOPMENT IN INSURANCE(EDI) 2014

EXECUTIVE DEVELOPMENT IN INSURANCE(EDI) 2014 ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ Στόχος του προγράμματος: είναι οι απόφοιτοι να έχουν μια συνολική εποπτική και προχωρημένη γνώση όχι μόνο των τεχνικών ασφαλιστικών κλάδων αλλά και των άλλων λειτουργιώνμιας

Διαβάστε περισσότερα

Μάθημα 7 ο : Πληροφοριακά Συστήματα Επιχειρήσεων (2/2)

Μάθημα 7 ο : Πληροφοριακά Συστήματα Επιχειρήσεων (2/2) Μάθημα 7 ο : Πληροφοριακά Συστήματα Επιχειρήσεων (2/2) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 1/42 ΗΛΙΑΣ ΓΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ Σκοπός 7 ου Μαθήματος Να γνωρίσετε τις: Εφαρμογές Διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων (Enterprise

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργασία PRIORITY & INTERAMERICAN:

Συνεργασία PRIORITY & INTERAMERICAN: Συνεργασία PRIORITY & INTERAMERICAN: GDPR, από τη θεωρία στην πράξη Δ. Στασινόπουλος PRIORITY, IT Governance Dep. Director 22Φεβρουάριου 2019 Σ.Μολίνου INTERAMERICAN, Information Security & Data Protection

Διαβάστε περισσότερα