Α. Φύση της επιχείρησης/οργανισμού για λογαριασμό του οποίου πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Α. Φύση της επιχείρησης/οργανισμού για λογαριασμό του οποίου πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα"

Transcript

1 Ermis PR Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο. Οι οδηγίες για τη συμπλήρωση των πεδίων της φόρμας δεν πρέπει να διαγράφονται, καθώς αποτελούν οδηγό για τις κριτικές επιτροπές. Σε κανένα σημείο της έκθεσης δεν πρέπει να αναγράφεται το όνομα της συμμετέχουσας εταιρίας επικοινωνίας. Κατηγορία: Digital PR Τίτλος Συμμετοχής: StuntSon Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): Dove Men+Care Εταιρία/Πελάτης: ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas Είδος Προϊόντος/Υπηρεσίας: Προϊόντα προσωπικής φροντίδας (Personal Care) Διάρκεια Καμπάνιας: 24/5/ /6/2016 Προϋπολογισμός Ανάπτυξη του προβλήματος /ευκαιρίας Α. Φύση της επιχείρησης/οργανισμού για λογαριασμό του οποίου πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα Η ΕΛΑΪΣ-Unilever μεταξύ άλλων είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες προϊόντων προσωπικής φροντίδας και υγιεινής και το Dove μία από τις πιο γνωστές και αγαπημένες μάρκες στον κόσμο. Όραμα του Dove Μen+Care είναι να εμπνεύσει τους άνδρες να νιώσουν άνετα με το δέρμα τους, αλλά και με διαφορετικές πτυχές της ζωή τους. Τα προϊόντα περιποίησης Dove Men+Care συναντούν τους άνδρες στην καθημερινότητά τους αναγνωρίζοντας τις απαιτήσεις και τους πολλαπλούς ρόλους στους οποίους καλούνται να ανταποκριθούν, προσφέροντάς τους έτσι την φροντίδα, τη δύναμη και την άνεση που χρειάζονται όλη την ημέρα. Β. Συγκεκριμένο πρόβλημα ή ευκαιρία στο οποίο απαντά το πρόγραμμα Παλαιότερα, η κοινωνία ήθελε τον Έλληνα πατέρα να είναι σκληρός και αυστηρός, χωρίς ιδιαίτερες συναισθηματικές σχέσεις με τα παιδιά του. Δυστυχώς, κατάλοιπα κουλτούρας και κοινωνικών προτύπων του παρελθόντος εξακολουθούν να επηρεάζουν ενεργά ακόμη και τη σύγχρονη σχέση Έλληνα πατέρα και γιου. Αποτέλεσμα αυτού, ο γιός να νιώθει αμήχανα όταν καλείται να εκφράσει την αγάπη του για τον πατέρα του.

2 Η ευκαιρία που προέκυψε για το brand ήταν να σταθεί επάξια στο πλευρό των ανδρών, εμπνέοντας τους να εκφράσουν τα συναισθήματα τους και να μιλήσουν χωρίς αναστολές στους μπαμπάδες τους, ξεπερνώντας κοινωνικά στερεότυπα και νόρμες που έχουν επικρατήσει και επηρεάζουν καταλυτικά τη σχέση τους. Καλέσαμε λοιπόν, τους ανδρες αυτούς να κάνουν μία πραγματική για εκείνους υπέρβαση. Με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα, μέσα από ένα κοινωνικό πείραμα παρακινήσαμε τους άνδρες να δείξουν τα αληθινά τους συναισθήματα προς τους μπαμπάδες τους, αναδεικνύοντας έτσι μια αληθινή, αυθόρμητη και τελικά ρεαλιστική πτυχή του Έλληνα γιού, που υπερβαίνει βαθιά ριζωμένες αρχές του παρελθόντος. Γ. Γεωγραφική περιοχή στην οποία πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα Η ενέργεια είχε πανελλαδική εμβέλεια και πραγματοποιήθηκε στα social media του Dove Men+Care (Facebook page, YouTube Channel), σε sites και ραδιοφωνικές εκπομπές. Δ. Κριτήρια αξιολόγησης της επιτυχίας του προγράμματος - Δημιουργία buzz και virality στα social media - Προβολή των αξιών του brand - Χτίσιμο brand equity - Brand involvement 2. Έρευνα Παλιότερα, η κοινωνία ήθελε τον Έλληνα πατέρα να είναι σκληρός, αυστηρός αποφεύγοντας σχεδόν οποιαδήποτε εκδήλωση συναισθηματισμού, αναπτύσσοντας έτσι μία σχέση με τα παιδιά του, όπου συχνά τα όρια μεταξύ σεβασμού και φόβου δεν ήταν διακριτά. Έτσι, πολλοί Έλληνες νιώθουν ακόμη και σήμερα αμήχανα, όταν κληθούν να εκφράσουν την αγάπη και τα συναισθήματα τους προς τον πατέρα τους. Με βάση αυτή την κοινή παραδοχή και τα εδραιωμένα πρότυπα στις σχέσεις μεταξύ πατέρα και γιου, δημιουργήσαμε μια ενέργεια που επικοινώνησε και ανέδειξε το συγκεκριμένο πρόβλημα, προσπαθώντας να το καταρρίψει, μιλώντας στην ψυχή του κοινού. Θέλαμε λοιπόν να τους εμπνεύσουμε να κάνουν το βήμα και να μιλήσουν ελεύθερα για τα συναισθήματα και την αγάπη τους, προς τους μπαμπάδες τους.

3 3. Σχεδιασμός /Στρατηγική Α. Στόχοι Δημιουργία buzz και virality στα social media Προβολή των αξιών του brand Χτίσιμο brand equity Β. Ομάδες κοινού και ζητούμενο από αυτές Πρωτεύον κοινό: Άντρες όλων των ηλικιών, με main focus στις ηλικίες 25-55, που η σχέση με τον πατέρα τους είναι τυπική και νιώθουν να διστάζουν ή ακόμη και να μην μπορούν να εκφράσουν τα πραγματικά τους αισθήματα. Άνδρες που παρ ότι φαινομενικά «cool» και δεκτικοί απέναντι σε αυτή τη συνθήκη, θα ταυτίζονταν συναισθηματικά, με διάθεση να κάνουν την υπέρβαση και να εκφραστούν ελεύθερα. Δευτερεύον κοινό: Γυναίκες με ευαισθησία σε θέματα κοινωνικού περιεχομένου και κουλτούρας. Πιθανόν να έχουν έμμεσα βιώσει την παραπάνω αλήθεια μέσα από τον αδερφό ή το σύντροφό τους. Γ. Διατύπωση των μηνυμάτων Βασικό μήνυμα της ενέργειας είναι το «Αν είχες τη δύναμη να πεις οτιδήποτε στον πατέρα σου, τι θα του έλεγες;» που προτρέπει προκαλεί τους χρήστες να κινητοποιηθούν και να εκφράσουν την αγάπη και τα συναισθήματα τους προς τους μπαμπάδες τους. Μήνυμα του brand «Γιατί η φροντίδα είναι η δύναμή σου.» το οποίο εδραιώνεται και αποτυπώνεται ισχυρότερα με τη ενέργεια, αφού αναγνωρίζει πως το να νοιάζεται ένας άνδρας για τους αγαπημένους του ανθρώπους και να τους φροντίζει, είναι αυτό που πραγματικά τον κάνει δυνατό. Δ. Στρατηγική Προσέγγιση-Δημιουργική ιδέα Με βάση το insight ότι οι γιοι εκφράζουν με δυσκολία ή και κατά περίπτωση καθόλου τα συναισθήματα τους προς τους πατεράδες τους, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε ένα κοινωνικό πείραμα με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα στις 19 Ιουνίου, στο οποίο πρωταγωνιστής ήταν αυτή η συναισθηματικά εύθραυστη σχέση μεταξύ πατέρα και γιου, με επίκεντρο όμως το γιο. Το Dove Men+Care κάλεσε μέσα από τη σελίδα του στο Facebook αληθινούς ανθρώπους να μιλήσουν για τη σχέση τους με τον πατέρα τους. Συγκεκριμένα, μέσα από τη Facebook σελίδα του Dove Men+Care καλέσαμε ανθρώπους που δεν έχουν ιδιαίτερη οικειότητα ή συναισθηματική σύνδεση με τους πατέρες τους, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής με private message. Μετά από μια διαδικασία casting για την επιλογή των καταλληλότερων υποψήφιων, καταλήξαμε στους 5 επικρατέστερους πρωταγωνιστές-γιους. Για την υλοποίηση του πειράματος χρησιμοποιήσαμε το εύρημα του StuntSon, ενός ηθοποιού που μιμείται τις φωνές τους, ώστε να τους "ντουμπλάρει" σε αυτό το πολύ δύσκολο εγχείρημα. Ο StuntSon αφού έμαθε από τους γιους όλα τα πράγματα που θα ήθελαν να πουν στους πατέρες τους, τους κάλεσε τηλεφωνικά για να τους μεταφέρει αυτά που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ, μιμούμενος τις φωνές του εκάστοτε γιου. Οι

4 αντιδράσεις ανάμεσα σε πατέρες και γιους ήταν συγκινητικές αλλά και απρόσμενες και το τελικό αποτέλεσμα καταγράφηκε στο video. Link Facebook video: 4. Υλοποίηση A. περιγραφή της υλοποίησης του προγράμματος Έχοντας ως αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα, δημιουργήθηκε μια καμπάνια η οποία είχε ως στόχο να εμπνεύσει και να ισχυροποιήσει τα μηνύματα και τις αξίες του Dove Men+Care. Η ενέργεια έτρεξε σε online μέσα και έφτασε στο αποκορύφωμα της με το τελικό video με το κοινωνικό πείραμα όπου έγινε αμέσως viral και ήταν ένα από τα πιο shared videos για το Πιο συγκεκριμένα μέσα από τη Facebook page του Dove Men+Care Greece καλέσαμε τους χρήστες να δηλώσουν ενδιαφέρον για να γίνουν οι πρωταγωνιστές της επόμενης καμπάνιας του brand. Μέσα από μια διαδικασία casting που κράτησε περίπου ένα μήνα καταλήξαμε στους καταλληλότερους υποψήφιους. Bασικό κριτήριο για την επιλογή των πρωταγωνιστών ήταν να έχουν καλές ή τυπικές σχέσεις με τους πατέρες τους και να νιώθουν την ανάγκη να τους εκφράσουν όσα σκέφτονται και νιώθουν και δεν έχουν τολμήσει να εκφράσουν με λόγια. Την ημέρα του γυρίσματος ο ηθοποιός/μίμος που θα έπαιρνε την θέση των γιων και θα μίλαγε μέσω τηλεφώνου στους πατέρες τους, έκανε μια εις βάθος συζήτηση με τους γιους ώστε να μάθει το background και την αληθινή σχέση με τους πατέρες τους. Αφού ο ηθοποιός αφομοίωνε τον τρόπο που μιλούσαν και εκφράζονταν οι γιοι, κατέγραφε όλα τα πράγματα που ήθελαν να πουν στους πατέρες τους και στη συνέχεια γινόταν το τηλεφώνημα. Συνολικά στο πείραμα συμμετείχαν 5 γιοι και οι πατέρες τους και οι αντιδράσεις ποικίλαν από συγκίνηση και ενθουσιασμό σε αμηχανία και σιωπή. Συνεργασία με Digital Influencers Με στόχο να αυξήσουμε το awareness της καμπάνιας και να ενισχύσουμε το word of mouth γύρω από το video, αναδεικνύοντας με αυθεντικό τρόπο τα μηνύματα της μάρκας, συνεργαστήκαμε με 10 κορυφαίους Digital Influencers-Celebrities, οι οποίοι μοιράστηκαν τα βιώματά τους και τη συναισθηματική σχέση με τους πατέρες τους. Ακολουθήσαμε μία mix&match προσέγγιση, συνδυάζοντας ανθρώπους που είχαν μεγάλο reach, αλλά και ταίριαζαν στη φιλοσοφία και το προφίλ τoυ brand. Mε στόχο να προσεγγίσουμε τόσο το πρωτεύον όσο και το δευτερεύον κοινό-στόχος, συνεργαστήκαμε με άνδρες και γυναίκες influencers που ήταν ηθοποιοί, παρουσιαστές και αθλητές, συγκεκριμένα: Νίκος Αναδιώτης, Αποστόλης Τότσικας, Γιάννης Στάνκογλου, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Στέφανος Καπίνο, Στέλιος Χανταμπάκης, Σίσσυ Χρηστίδου, Μαρία Κορινθίου, Δέσποινα Καμπούρη. Βρήκαμε ανθρώπους με διαφορετικές προσωπικότητες και διαφορετικές ιστορίες με τους πατέρες τους και σκιαγραφώντας το προφίλ τους δημιουργήσαμε περιεχόμενο ενδιαφέρον στο κοινό που το παρακινούσε να γίνει μέρος της καμπάνιας και να νιώσει τη σημαντικότητα της σχέσης μπαμπάγιου.

5 Η επικοινωνία μας χωρίστηκε σε δύο φάσεις για να δημιουργήσουμε μεγαλύτερο Buzz γύρω από την καμπάνια. Φάση Α: Ιουνίου 2016 Στην πρώτη φάση, σκοπός ήταν η δημιουργία awareness του video. Έτσι, την ημέρα του λανσαρίσματος και με αφορμή την επικείμενη Γιορτή του Πατέρα, οι Digital Influencers έκαναν share το video του κοινωνικού πειράματος μέσα από τις σελίδες τους στο Facebook, περιγράφοντας ο καθένας από τη δική του σκοπιά τα συναισθήματά του για την καμπάνια και τη σχέση τους με τον μπαμπά τους. Τα σχόλια των fans ήταν ιδιαιτέρως θερμά και η συμμετοχή του κόσμου με comment μεγάλη. Φάση Β: 19 Ιουνίου 2016, η Γιορτή του Πατέρα Στη δεύτερη φάση, με στόχο να δημιουργήσουμε buzz την ημέρα της Γιορτής του Πατέρα, να ευαισθητοποιήσουμε το κοινό και να παροτρύνουμε όσους δίσταζαν, να πουν σ αγαπώ στον μπαμπά τους, οι Digital Influencers ανέβασαν στη σελίδα τους στο Facebook και στο Instagram μια προσωπική φωτογραφία από μια ιδιαίτερη στιγμή με τον πατέρα τους κάνοντας σαφές το πόσο σημαντική είναι η σχέση με τον πατέρα και η εκδήλωση των συναισθημάτων και της αγάπης προς αυτόν. Έτσι, καθένας από τη δική του σκοπιά μοιράστηκε την προσωπική του ιστορία, αφήνοντας το στίγμα του γι αυτή την τόσο σημαντική σχέση στη ζωή κάθε ανθρώπου και ευαισθητοποιώντας με αυτόν τον τρόπο τους χιλιάδες followers που τον ακολουθούν.

6 Β. Κανάλια επικοινωνίας που επιλέχθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν Digital Influencers, Social Media και ψηφιακά μέσα, sites και blogs, ραδιοφωνικοί σταθμοί και κανάλια εθνικής εμβέλειας Το video με το κοινωνικό πείραμα για τις σχέσεις γιών-μπαμπάδων προωθήθηκε στα μέσα με Δελτίου τύπου και αναρτήθηκε σε πολλά sites με μεγάλη αναγνωσιμότητα, ενώ το video έγινε share και στις αντίστοιχες σελίδες που διατηρούν στο Facebook. Παράλληλα έγινε αναφορά της ενέργειας σε πλήθος ραδιοφωνικών σταθμών αλλά και σε τηλεοπτικές εκπομπές ψυχαγωγικού περιεχόμενου. Γ. Οχήματα μεταφοράς των μηνυμάτων στα ΜΜΕ Video, Δελτίο τύπου, φωτογραφικό υλικό Video Facebook Link: Video Youtube Link:

7 Κey Visual: Facebook Post: Banners:

8 Ε. τελικός οικονομικός απολογισμός Το συνολικό κόστος του προγράμματος έφτασε Αξιολόγηση Μέσα από την ενέργεια StuntSon καταφέραμε: Να ενδυναμώσουμε την εικόνα του brand και να υποστηρίξουμε τα μηνύματα και τις αξίες του Dove Men+Care Να εμπνεύσουμε και να δώσουμε το έναυσμα στους γιους να εκφράσουν τα συναισθήματα τους στον πατέρα τους Να κινητοποιήσουμε top Digital Influencers να μοιραστούν την αγάπη τους για τον πατέρας τους και να πετύχουμε Τotal Engagement από τα προσωπικά τους Social Media posts Το video έγινε αμέσως viral και συγκέντρωσε σχεδόν shares σε YouTube & Facebook, κάνοντας το ένα από τα πιο shared videos στην Ελλάδα για το 2016 Πάνω από views σε Facebook & YouTube Estimated Total Earned Media Συνολικά πάνω από total impressions σε Facebook, YouTube και Media Τotal Engagement (Reactions, Comments, Shares) in Facebook new fans Πολύ υψηλό Average View Duration: 1.44 sec total minutes of viewing time Πάνω από 57 social media posts και πάνω από 52 Online δημοσιεύματα με συνολική δημοσιότητα ξεπέρασε τα ευρώ

9 6. Βράβευση Η καμπάνια ξεχωρίζει καθώς αποτελεί ένα μοναδικό κοινωνικό πείραμα που προσπαθεί να λύσει τη δυσκολία επικοινωνίας που αντιμετωπίζουν συχνά οι γιοι με τους πατέρες. Αποτελεί ένα εμπνευστικό παράδειγμα που παρακίνησε πολλούς χρήστες να εκφράσουν τα συναισθήματα τους στους μπαμπάδες τους και να απεμπλακούν από τα στερεοτυπικά αντρικά πρότυπα. Στη διάδοση, συνείσφερε καταλυτικά η αξιοποίηση top Digital Influencers με μεγάλο reach στα SM που μέσω της προσωπικής τους εμπειρίας και σχέσης με τους πατέρες τους, άνοιξαν το διάλογο με το κοινό, μεταφέροντας τα μηνύματα της καμπάνιας. Μιλήσαμε στον κόσμο μέσα από προσωπικότητες που ακολουθεί και εμπιστεύεται, θαυμάζει και ταυτίζεται και καταφέραμε να δείξουμε με τον πιο αληθινό τρόπο τη σημασία που έχει η σχέση πατέρα και γιου. 7. Ποιο ήταν το Διεθνές Concept και πως η καμπάνια σας διαφοροποιήθηκε ή/και εξέλιξε αυτό; (max 100 λέξεις) Αφορά μόνο τις συμμετοχές που διαγωνίζονται στην Κατηγορία Διεθνές Concept 8. Σύντομη Περιγραφή της Συμμετοχής - (80 λέξεις) Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής. Με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα μέσα από ένα κοινωνικό πείραμα και το εύρημα του Stuntson, δημιουργήσαμε ένα video για το Dove Men+Care που επικοινωνήθηκε στα social media και σε online μέσα με κίνητρο να εμπνεύσει τους άνδρες να δείξουν τα αληθινά τους συναισθήματα προς τους μπαμπάδες τους. Βασικός αρωγός των μηνυμάτων μας ήταν top Digital Influencers, που μοιράστηκαν την προσωπική τους εμπειρία στα SM, ανοίγοντας το διάλογο με το κοινό και αναδεικνύοντας τη σημασία της σχέσης πατέρα-γιου. 9. Καταθέστε δείγμα του Διεθνούς Δημιουργικού υλικού σε jpg ή με URL Αφορά μόνο τις συμμετοχές που διαγωνίζονται στην Κατηγορία Διεθνές Concept 10. Δημιουργικό Υλικό (jpg) Η συμμετοχή συνοδεύεται από video. Backstage Φωτογραφίες:

10

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis PR. Κατηγορία: PR - Digital PR. Τίτλος Συμμετοχής: Nike Just Do It Greece. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Nike Just Do It Greece

Ermis PR. Κατηγορία: PR - Digital PR. Τίτλος Συμμετοχής: Nike Just Do It Greece. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Nike Just Do It Greece Ermis PR Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: WEB CAMPAIGNS. Τίτλος Συμμετοχής: ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): DOVE MEN PLUS CARE

Ermis Digital. Κατηγορία: WEB CAMPAIGNS. Τίτλος Συμμετοχής: ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): DOVE MEN PLUS CARE Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct/ Χορηγίες. Τίτλος Συμμετοχής: Samsung Paralympics Campaign #Gnorisetous

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct/ Χορηγίες. Τίτλος Συμμετοχής: Samsung Paralympics Campaign #Gnorisetous Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: WEBSITES SOCIAL AWARENESS SITES. Τίτλος Συμμετοχής: MUSEUM WITHOUT A HOME

Ermis Digital. Κατηγορία: WEBSITES SOCIAL AWARENESS SITES. Τίτλος Συμμετοχής: MUSEUM WITHOUT A HOME Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis PR. Κατηγορία: ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ MARKETING ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ/ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (MARKETING PR)

Ermis PR. Κατηγορία: ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ MARKETING ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ/ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (MARKETING PR) Ermis PR Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT MARKETING / Καμπάνιες Direct Marketing / Business to Consumer μόνο μέσω Digital Καναλιών

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT MARKETING / Καμπάνιες Direct Marketing / Business to Consumer μόνο μέσω Digital Καναλιών Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis PR. Κατηγορία: Low budget. Τίτλος Συμμετοχής: Message on a bottle. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΕΨΑ Message on a bottle

Ermis PR. Κατηγορία: Low budget. Τίτλος Συμμετοχής: Message on a bottle. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΕΨΑ Message on a bottle Ermis PR Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Χρήση Πολλαπλών Μέσων. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean Μαραθώνιος. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Airlines

Ermis Media. Κατηγορία: Χρήση Πολλαπλών Μέσων. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean Μαραθώνιος. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Airlines Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε6. Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: MARATHON / ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Ermis Media. Κατηγορία: Ε6. Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: MARATHON / ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Visa Solidarity εκτόξευσε τη χρήση καρτών κατά 82 Visa 2. Έρευνα Visa Visa Visa Solidarity.

Visa Solidarity εκτόξευσε τη χρήση καρτών κατά 82 Visa 2. Έρευνα Visa Visa Visa Solidarity. Ermis PR Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Τίτλος Συμμετοχής: Ξεχωριστό Άνοιγμα Καρδιάς. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Καφές Λουμίδης Παπαγάλος. Εταιρία/Πελάτης: Nestle

Ermis Media. Τίτλος Συμμετοχής: Ξεχωριστό Άνοιγμα Καρδιάς. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Καφές Λουμίδης Παπαγάλος. Εταιρία/Πελάτης: Nestle Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: L Oreal #MouAksizei. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): L Oreal Paris

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: L Oreal #MouAksizei. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): L Oreal Paris Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορία: SOCIAL MEDIA Long term Community Building/Management. Τίτλος Συµµετοχής: HONDAROADTRIPS. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): HONDA MOTO GREECE

Κατηγορία: SOCIAL MEDIA Long term Community Building/Management. Τίτλος Συµµετοχής: HONDAROADTRIPS. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): HONDA MOTO GREECE Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (µαζί µε τις οδηγίες συµπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιµοποιηθεί µέγεθος γραµµατοσειράς 10 ή και µεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis PR. Κατηγορία: Digital PR. Τίτλος Συμμετοχής: #MadewithAB. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΑΒ Βασιλόπουλος. Εταιρία/Πελάτης: ΑΒ Βασιλόπουλος

Ermis PR. Κατηγορία: Digital PR. Τίτλος Συμμετοχής: #MadewithAB. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΑΒ Βασιλόπουλος. Εταιρία/Πελάτης: ΑΒ Βασιλόπουλος Ermis PR Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT MARKETING / Product Placement. Τίτλος Συμμετοχής: Σεφ Εν Βρασμώ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Misko

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT MARKETING / Product Placement. Τίτλος Συμμετοχής: Σεφ Εν Βρασμώ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Misko Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct / LOW BUDGET / Low Budget. Τίτλος Συμμετοχής: COSMOTE ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct / LOW BUDGET / Low Budget. Τίτλος Συμμετοχής: COSMOTE ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Τίτλος Συμμετοχής: My Elvive" Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): L Oreal Paris. Εταιρία/Πελάτης: L Oreal Hellas

Ermis Media. Κατηγορία: Τίτλος Συμμετοχής: My Elvive Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): L Oreal Paris. Εταιρία/Πελάτης: L Oreal Hellas Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε6. SOCIAL MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: Γνωστοί vloggers τολμούν να μοιραστούν ξεκαρδιστικές αλήθειες παρέα με τη Sprite

Ermis Media. Κατηγορία: Ε6. SOCIAL MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: Γνωστοί vloggers τολμούν να μοιραστούν ξεκαρδιστικές αλήθειες παρέα με τη Sprite Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Digital. Τίτλος Συμμετοχής: Johnnie Walker, ΩΔΗ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ, digital partnership. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): JOHNNIE WALKER

Ermis Media. Κατηγορία: Digital. Τίτλος Συμμετοχής: Johnnie Walker, ΩΔΗ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ, digital partnership. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): JOHNNIE WALKER Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. 1. Σύντομη Περιγραφή της Συμμετοχής

Ermis Media. 1. Σύντομη Περιγραφή της Συμμετοχής Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Nescafe Dolce Gusto Τέχνη που Κόβει την Ανάσα»

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Nescafe Dolce Gusto Τέχνη που Κόβει την Ανάσα» Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: B2C / Χορηγίες. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean Μαραθώνιος. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Airlines

Ermis Direct. Κατηγορία: B2C / Χορηγίες. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean Μαραθώνιος. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Airlines Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean itraveller. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean itraveller. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis PR. Κατηγορία: Stakeholders Relations. Τίτλος Συμμετοχής: Huawei Ταξίδι Έλληνα Πρωθυπουργού στην Κίνα. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Huawei

Ermis PR. Κατηγορία: Stakeholders Relations. Τίτλος Συμμετοχής: Huawei Ταξίδι Έλληνα Πρωθυπουργού στην Κίνα. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Huawei Ermis PR Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: Ο Φώτης και η Μαρία λαμβάνουν Lacta Messages. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Lacta

Ermis Media. Κατηγορία: Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: Ο Φώτης και η Μαρία λαμβάνουν Lacta Messages. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Lacta Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E6 Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Hasbro, Monopoly Global Edition. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): Monopoly

Ermis Media. Κατηγορία: E6 Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Hasbro, Monopoly Global Edition. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): Monopoly Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis PR. Κατηγορία: PR / LOW BUDGET. Τίτλος Συμμετοχής: ORZENE CAMPAIGN. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ORZENE. Εταιρία/Πελάτης: SARANTIS GROUP

Ermis PR. Κατηγορία: PR / LOW BUDGET. Τίτλος Συμμετοχής: ORZENE CAMPAIGN. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ORZENE. Εταιρία/Πελάτης: SARANTIS GROUP Ermis PR Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Web Campaigns. Τίτλος Συμμετοχής: The Web Genius (bag) Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ibag

Ermis Digital. Κατηγορία: Web Campaigns. Τίτλος Συμμετοχής: The Web Genius (bag) Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ibag Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT MARKETING / Χορηγίες. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean Marathon. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT MARKETING / Χορηγίες. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean Marathon. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Integrated Campaign

Ermis Integrated Campaign Ermis Integrated Campaign Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1. Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: MARATHON / ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1. Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: MARATHON / ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: Κάνε το Βήμα. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Lacta. Εταιρία/Πελάτης: Mondelez International

Ermis Media. Κατηγορία: Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: Κάνε το Βήμα. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Lacta. Εταιρία/Πελάτης: Mondelez International Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E6 Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Just Do it Greece. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Nike. Εταιρία/Πελάτης: Nike Hellas

Ermis Media. Κατηγορία: E6 Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Just Do it Greece. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Nike. Εταιρία/Πελάτης: Nike Hellas Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Integrated Campaign

Ermis Integrated Campaign Ermis Integrated Campaign Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΑΦΗΣ Ανακύκλωση Φορητών Ηλεκτρικών Στηλών

Ermis Digital. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΑΦΗΣ Ανακύκλωση Φορητών Ηλεκτρικών Στηλών Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Χρήση Πολλαπλών Μέσων. Τίτλος Συμμετοχής: Κάνε το Βήμα. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Lacta

Ermis Media. Κατηγορία: Χρήση Πολλαπλών Μέσων. Τίτλος Συμμετοχής: Κάνε το Βήμα. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Lacta Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Media Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Δώρα από το Ροβανιέμι. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Παιχνίδια Μουστάκας

Ermis Media. Κατηγορία: Media Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Δώρα από το Ροβανιέμι. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Παιχνίδια Μουστάκας Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Ενέργειες Retail - Trade Marketing (In store activations) Τίτλος Συμμετοχής: adidas - Play Harden

Ermis Direct. Κατηγορία: Ενέργειες Retail - Trade Marketing (In store activations) Τίτλος Συμμετοχής: adidas - Play Harden Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Digital media. Τίτλος Συμμετοχής: oι Ιταλοί. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Barilla pesto sauces

Ermis Media. Κατηγορία: Digital media. Τίτλος Συμμετοχής: oι Ιταλοί. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Barilla pesto sauces Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε4. Ραδιόφωνο. Τίτλος Συμμετοχής: COSMOTE One Music Zone. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE One. Εταιρία/Πελάτης: COSMOTE

Ermis Media. Κατηγορία: Ε4. Ραδιόφωνο. Τίτλος Συμμετοχής: COSMOTE One Music Zone. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE One. Εταιρία/Πελάτης: COSMOTE Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Media / E.5 Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Instagrooming with Netwix. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): AXE

Ermis Media. Κατηγορία: Media / E.5 Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Instagrooming with Netwix. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): AXE Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E1. ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: Ποιος θέλεις να είσαι σήμερα; Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Studio pro

Ermis Media. Κατηγορία: E1. ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: Ποιος θέλεις να είσαι σήμερα; Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Studio pro Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Craft & Function / Omni-Channel Eperience Design. Τίτλος Συμμετοχής: Lacta - Αγάπα σαν να μην υπάρχει αύριο!

Ermis Digital. Κατηγορία: Craft & Function / Omni-Channel Eperience Design. Τίτλος Συμμετοχής: Lacta - Αγάπα σαν να μην υπάρχει αύριο! Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ5. Προγράμματα Κοινωνικής Δραστηριότητας (Social Causes and

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ5. Προγράμματα Κοινωνικής Δραστηριότητας (Social Causes and Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Προσαρμογή/ Εξέλιξη Διεθνούς Concept. Τίτλος Συμμετοχής: Hellmann s Burger Truck. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Hellmann s

Ermis Direct. Κατηγορία: Προσαρμογή/ Εξέλιξη Διεθνούς Concept. Τίτλος Συμμετοχής: Hellmann s Burger Truck. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Hellmann s Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Κάνε το Βήμα. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Lacta. Εταιρία/Πελάτης: Mondelez International

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Κάνε το Βήμα. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Lacta. Εταιρία/Πελάτης: Mondelez International Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Τίτλος Συμμετοχής: Όλη η Ελλάδα Κοντά. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Airlines. Εταιρία/Πελάτης: Carat

Ermis Media. Κατηγορία: Τίτλος Συμμετοχής: Όλη η Ελλάδα Κοντά. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Airlines. Εταιρία/Πελάτης: Carat Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis PR. Κατηγορία: Digital PR. Τίτλος Συμμετοχής: LoveBakeShare. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): AΒ- H χαρά να δίνεις το καλύτερο

Ermis PR. Κατηγορία: Digital PR. Τίτλος Συμμετοχής: LoveBakeShare. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): AΒ- H χαρά να δίνεις το καλύτερο Ermis PR Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Nestlé Noiazomai - Corporate. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Nestlé Noiazomai

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Nestlé Noiazomai - Corporate. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Nestlé Noiazomai Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Είδος Προϊόντος/Υπηρεσίας: Προϊόντα προσωπικής φροντίδας (Personal Care)

Ermis Direct. Είδος Προϊόντος/Υπηρεσίας: Προϊόντα προσωπικής φροντίδας (Personal Care) Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ2. Integrated Campaign Led by Direct Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Βάλε φίλτρο στη μονοτονία. Η ζωή θέλει χρώμα.

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ2. Integrated Campaign Led by Direct Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Βάλε φίλτρο στη μονοτονία. Η ζωή θέλει χρώμα. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Η καμπάνια της Nature Valley είχε ως στόχο να επικοινωνήσει τις νέες γεύσεις για τις μπάρες δημητριακών.

Ermis Media. Η καμπάνια της Nature Valley είχε ως στόχο να επικοινωνήσει τις νέες γεύσεις για τις μπάρες δημητριακών. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E6 Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Beefeater, Discover London. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Beefeater

Ermis Media. Κατηγορία: E6 Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Beefeater, Discover London. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Beefeater Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ1. Direct Marketing 06. Ενέργειες Event Marketing (Οut of store activations)

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ1. Direct Marketing 06. Ενέργειες Event Marketing (Οut of store activations) Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Business to Consumer / Καμπάνιες Direct Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Trident Διακοπές Για Πάντα

Ermis Direct. Κατηγορία: Business to Consumer / Καμπάνιες Direct Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Trident Διακοπές Για Πάντα Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: DIGITAL MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: LEGO DIGITAL PARTNERSHIP. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): LEGO DUPLO, LEGO CITY, LEGO FRIENDS

Ermis Media. Κατηγορία: DIGITAL MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: LEGO DIGITAL PARTNERSHIP. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): LEGO DUPLO, LEGO CITY, LEGO FRIENDS Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Είδος Προϊόντος/Υπηρεσίας: Διαδικασία Προσέλκυσης και Επιλογής Νέων Ταλέντων

Ermis Direct. Είδος Προϊόντος/Υπηρεσίας: Διαδικασία Προσέλκυσης και Επιλογής Νέων Ταλέντων Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Integrated Multi-Platform Campaign 2. Services, Corporate Image & Sponsorships

Ermis Digital. Κατηγορία: Integrated Multi-Platform Campaign 2. Services, Corporate Image & Sponsorships Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing- Business to Consumer/ Καμπάνιες Direct Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Τα ΝΑΙ & ΟΧΙ του Nescafe Frappe

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing- Business to Consumer/ Καμπάνιες Direct Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Τα ΝΑΙ & ΟΧΙ του Nescafe Frappe Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing / Mobile Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Διαδρομή Προσφοράς. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΟΠΑΠ Α.Ε.

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing / Mobile Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Διαδρομή Προσφοράς. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΟΠΑΠ Α.Ε. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. ενέργεια δίνοντάς του την δυνατότητα να γράψει το δικό του ευχαριστώ σε όσους είναι από πάντα δίπλα τους.

Ermis Media. ενέργεια δίνοντάς του την δυνατότητα να γράψει το δικό του ευχαριστώ σε όσους είναι από πάντα δίπλα τους. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing- Βusiness to Consumer-Καμπάνιες μόνο μέσω Direct Καναλιών

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing- Βusiness to Consumer-Καμπάνιες μόνο μέσω Direct Καναλιών Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: CRAFT & FUNCTION / User Interface Design. Τίτλος Συμμετοχής: elladakonta.gr. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean

Ermis Digital. Κατηγορία: CRAFT & FUNCTION / User Interface Design. Τίτλος Συμμετοχής: elladakonta.gr. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Χρήση Πολλαπλών Μέσων. Τίτλος Συμμετοχής: MUSEUM WITHOUT A HOME. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): OXFAM / AMNESTY INTERNATIONAL

Ermis Media. Κατηγορία: Χρήση Πολλαπλών Μέσων. Τίτλος Συμμετοχής: MUSEUM WITHOUT A HOME. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): OXFAM / AMNESTY INTERNATIONAL Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Lay s Dipscovery. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): Lay s. Εταιρία/Πελάτης: Tasty Foods AE

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Lay s Dipscovery. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): Lay s. Εταιρία/Πελάτης: Tasty Foods AE Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1 Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: Jumping Fish Music Project: Μια νέα μουσική εκπομπή

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1 Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: Jumping Fish Music Project: Μια νέα μουσική εκπομπή Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Websites Campaign Sites. Τίτλος Συμμετοχής: The Campari Red Book of Style. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): Campari

Ermis Digital. Κατηγορία: Websites Campaign Sites. Τίτλος Συμμετοχής: The Campari Red Book of Style. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): Campari Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Για την νέα καμπάνια της Lacta έπρεπε με την επιλογή των κατάλληλων digital μέσων να καταφέρουμε ώστε οι καταναλωτές να:

Για την νέα καμπάνια της Lacta έπρεπε με την επιλογή των κατάλληλων digital μέσων να καταφέρουμε ώστε οι καταναλωτές να: Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε8. Τίτλος Συμμετοχής: Δίψα για μουσική. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Βίκος Cola

Ermis Media. Κατηγορία: Ε8. Τίτλος Συμμετοχής: Δίψα για μουσική. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Βίκος Cola Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: MEDIA/ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: HEY SAILOR PARTY. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): CU. Εταιρία/Πελάτης: Vodafone

Ermis Media. Κατηγορία: MEDIA/ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: HEY SAILOR PARTY. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): CU. Εταιρία/Πελάτης: Vodafone Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Integrated Campaign

Ermis Integrated Campaign Ermis Integrated Campaign Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E3 OUTDOOR. Τίτλος Συμμετοχής: Caprice Let s Roll. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Μπισκότα Caprice Παπαδοπούλου

Ermis Media. Κατηγορία: E3 OUTDOOR. Τίτλος Συμμετοχής: Caprice Let s Roll. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Μπισκότα Caprice Παπαδοπούλου Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε2. Έντυπα Μέσα. Τίτλος Συμμετοχής: MARATHON / ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Ermis Media. Κατηγορία: Ε2. Έντυπα Μέσα. Τίτλος Συμμετοχής: MARATHON / ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: DIGITAL / WEB CAMPAIGNS / AUTOMOTIVE & RELATED PRODUCTS

Ermis Digital. Κατηγορία: DIGITAL / WEB CAMPAIGNS / AUTOMOTIVE & RELATED PRODUCTS Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E8. ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: ΤΡΩΜE ΜΑΖΙ με τη Mamatsita & την COCA-COLA

Ermis Media. Κατηγορία: E8. ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: ΤΡΩΜE ΜΑΖΙ με τη Mamatsita & την COCA-COLA Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Άλλοι τρόποι επικοινωνίας. Τίτλος Συμμετοχής: COSMOTE RINGTONE AMBULANCE. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE

Ermis Media. Κατηγορία: Άλλοι τρόποι επικοινωνίας. Τίτλος Συμμετοχής: COSMOTE RINGTONE AMBULANCE. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Είδος Προϊόντος/Υπηρεσίας: 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ / ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Ermis Direct. Είδος Προϊόντος/Υπηρεσίας: 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ / ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E5 Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: NEW SEASON NOVASPORTS. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Nova / Novasports

Ermis Media. Κατηγορία: E5 Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: NEW SEASON NOVASPORTS. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Nova / Novasports Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis PR. Κατηγορία: Εκδηλώσεις/Experiential Events. Τίτλος Συμμετοχής: Η MISKO ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): MISKO

Ermis PR. Κατηγορία: Εκδηλώσεις/Experiential Events. Τίτλος Συμμετοχής: Η MISKO ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): MISKO Ermis PR Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα